Berdycha na facebooku rozezlily pomluvy o sázení

4. 8. 2014, 21:05
Aktuality 20
Tomáše Berdycha rozezlily zprávy na sociálních sítích, které ho nejspíše spojují se sázením. Pátý hráč světa se proti tomu před turnajem v Torontu rázně ohradil a žádá, aby podobné útoky ustaly.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Dostávám šílené zprávy! Rád bych vám řekl, že můj vztah k sázení je 0. Nezajímá mě a nikdy zajímat nebude! Neznám a nechci znát systém a principy sázení! Tak dost!" napsal Berdych dnes na svém facebookovém profilu.

Osmadvacetiletý tenista prohrál minulý týden ve Washingtonu jako nasazená jednička už ve 3. kole s Kanaďanem s českými kořeny Vaskem Pospisilem. Jeho přemožitel nakonec došel až do finále.

Zpráva Tomáše Berdycha na facebooku

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

20
Přidat komentář
pumpier
Berdych i Kvitová tak hrají ten tenis hrají jak šablona ( neumí tvořit při zápase) a když něco nefunguje tak prohrajou s kdekým. Zřejmě kritik si spletl Berdycha se Štěpánkem - příklad Prostějov. Veselý se musel dostat do 100 aby nemusel na kvalifikaci na Wimbledon. Tak asi Štěpánek čekal na výzvu kdy peníze byly na účtě a ve .setu kdy vedl 5:2 tak začal hrát jako začátečník. To sice nebyly sázky ale p. Černošek ....
Reagovat
smazaný uživatel
Veselý nešel do kvalifikace díky divoké kartě. Jinak by tam býval musel a nic na tom neměnil ani výsledek v Prostějově.
Reagovat
babolat.cz
Berdych není Rosol, to nemá zapotřebí.
Reagovat
spaniel
Není pravda, ze sazim a ta částka taky vubec nesouhlasí :D
Reagovat
McEnroe
:-)
Reagovat
Roger_Federer
Komedie, vubec pravdepodobne nevi ti doticni jak to funguje..kvuli par "drobnym" to nema zapotrebi kdokoliv z top 10, doba kdy slo vsadit na zapasy tenisu miliony euro je davno pryc..Sazkove kancelare v cele evrope naji povinnost hlasit podezdrele sazky..tenisovym organizacim.
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno nej.. nej.. nej.. :)
Reagovat
Roger_Federer
Diky..puso;)
Reagovat
martinezi
nemyslím si že Tomáš takový je,je to dobrej sportovec a myslím si že to nemá zappotřebí
Reagovat
r.Fever
Podobné správy dostávajú tenisti hlavne cez Twitter, vždy som videl len elegantné odpovede, ktoré úplne zotreli tých úbožiakov, nie takéto kričanie do sveta akí sú tamtí zlí...

Nech zverejní mená ako to robí napríklad taký Dustin Brown a aspoň budú mať hanbu, veď TB tam určite má pár stovák tisíc fanúšikov.
Reagovat
smazaný uživatel
Čudujem sa, že si Berdych tieto správy na sociálnych sieťach číta a že dokonca na ne odpovedá..Nemožem si pomoct, ale občas sa chová ako tínedžer..
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, raci by za neho mel mluvit tiskovy mluvci...
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak je dobrý, že komunikuje s fandama, občas jsem tam chodila a jednou tam osobně i reagoval na poznámku jedné dotyčné ohledně toho, že je škoda, že už s Luckou nechodí, aspoň je vidět, že to čte a nepíše za něj někdo jiný, jako se mi zdá, že je u Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
za Petru píše ta její manažerka přes PR- dobrá angličtina, v češtině totální nesmysly někdy...
Reagovat
misa
Od Katie Spellman, která pochází z Anglie, se dobrá angličtina dá očekávat.
Reagovat
blixa
I špatná čeština .. ;-)
Reagovat
VlS
Jsem myslel, že je Kanaďanka
Reagovat
blixa
"Katie was born and bred on Great Britain?s south coast but is currently living and working in Toronto, Canada."
V principu je to ale jedno, english native ;-)
Reagovat
Mayo
je to podvodník:(
Reagovat
matesdc
...a ty jsi BLB!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist