Berdych: Věřím, že jednou ten grandslam vyjde

14. 4. 2014, 20:20
Aktuality 263
Tomáš Berdych je aktuálně pátým hráčem žebříčku ATP a v letošní sezoně podává velmi dobré výkony. Tento týden vstoupí stejně jako většina světové špičky do antukové části sezony v Monte Carlu, kde má již několik let svůj druhý domov. Přečtěte si zajímavý rozhovor s nejlepším českým tenistou, který se v Monaku rozpovídal o svých cílech, o vztahu s přítelkyní Ester či o tom, jak vnímá sociální sítě.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych se tento týden stejně jako většina hráčů z tenisové špičky představí na antukovém turnaji v Monte Carlu, kde se dostal nejdál do semifinále (2007 a 2012). Z loňského roku obhajuje Berdych 'pouze' osmifinále, v němž prohrál s Fogninim. Pátý hráč světového žebříčku přiznal, že se v Monte Carlu cítí výborně, už několik let je totiž právě Monaco jeho adoptivním domovem.

Český tenista se již několik let drží ve světové desítce, na vysněný grandslamový titul však stále čeká. Inspiraci a novou sílu do bojů o vavříny z turnajů velké čtyřky bere Berdych z triumfu Švýcara Stanislase Wawrinky na letošním Australian Open. Právě s Wawrinkou Berdych v semifinále na úvodním grandslamu prohrál. "Ten zápas byl opravdu dost těsný. Hráli jsme tam tři tie-breaky."

Tomáš Berdych během tréninku v Monte Carlu"Stan dal svým triumfem všem novou sílu a energii. Ukázal totiž, že je to možné. Od roku 2005 byli na vrcholu téměř pořád stejní hráči. To, že teď vyhrál někdo nový, je pro mne nový impuls, je to to, proč nejsem po těch 12 letech unavený, to proč chci bojovat. Vím, že ta cesta je dlouhá, vždyť se podívejte, jak dlouho trvalo Murraymu, než vyhrál první grandslam," komentoval Berdych 'monopol velké čtyřky', který se drží stabilně od roku 2005.

Od French Open 2005 až do US Open 2013 se stalo jen třikrát, že by grandslamový turnaj vyhrál někdo jiný než Nadal, Djokovič či Federer. V roce 2009 vyhrál v New Yorku Juan Martín del Potro, v roce 2012 zvítězil Murray na US Open a následně pak v sezoně 2013 ukončil 77 let trvající čekání Britů na domácího vítěze Wimbledonu.

Tomáš byl grandslamovému titulu nejblíže v roce 2010 ve Wimbledonu, kde ve čtvrtfinále porazil Federera a v semifinále Djokoviče, ale posledního ze 'tří mušketýrů' už Berdych nezdolal. "Finále a Rafa, co víc na to říkat," směje se i po téměř čtyřech letech rodák z Valašského Meziříčí.

Berdych nejspíš musí proklínat onu 'velkou čtyřku', poněvadž řada tenisových expertů říká, že stylem hry by Berdych mohl být světovou jedničkou, jen však doplácí na dobu, v níž je.

"Tohle moc nemám rád. Žijeme teď a tady a s tím se prostě musíme nějak vypořádat. Já jsem v době, kdy má tenis řadu výborných tenistů. Každého z nich jsem porazil aspoň jednou, takže si nemůžu zase tolik stěžovat. Teď je ten cíl ale jasný. Věřím, že to jednou vyjde."

V poslední době je mezi tenisty populární spolupráce s bývalými tenisovými hvězdami. Berdych však tomuto 'trendu' nepodlehl. Světová pětka trénuje již od roku 2009 s Tomášem Krupou.

"Tomáš byl v minulosti v Top 100 v deblu a v singlu byl někdě okolo 250. místa. Trénoval Radka Štěpánka v době, kdy byl osmý na světě a teď pracujeme spolu. Rozumíme si. Přemýšlel jsem nad tím, že bychom do týmu někoho přizvali, jsem tomu otevřený, ale zajím jsem to nijak neřešil."

S přítelkyní Ester se vzájemně podporují
Už několik let tvoří Berdych pár s modelkou Ester Sátorovou, která ho velmi často doprovází na turnaje po světě. "Když jsme se tu bavili o tom Londýně, tak třeba tam nám s Ester stačí metro a město samotné. Je to opravdu krásné město a my si vždy užíváme ty chvíle, kdy se můžeme jen tak procházet."

Ester Sátorová a Tomáš Berdych"Ester je modelka, ale lidé mají o světě modelingu hodně předsudků. V dnešní době je to opravdu náročná práce, i když se to nezdá. Člověk cestuje, musí se přizpůsobit, má nějaké závazky, které musí plnit. Je to hodně podobné tenisu, jste často daleko od domova. Já Ester podporuji v tom co dělá," komentoval Berdych počínání své přítelkyně, která v poslední době často pracuje v New Yorku.

Berdych je hrdý na to, že pochází právě z České republiky, což odráží i jeho slova: "Svět nás může vidět jakou malou zemi, ale tenis má u nás dlouho tradici. Každý si to spojí s Ivanem Lendlem či Martinou Navrátilovou. Oni se narodili u nás, ale oba hráli pro USA. Pro mě je úžasný pocit, že teď mohu spolu s dalšími úspěšnými reprezentanty držet jméno naší země v tenisovém světě vysoko."

Novináři se ptají pořád dokola. Naštěstí jsou sociální sítě
Berdych v poslední době patří mezi ty tenisty, kteří se prosazují na sociálních sítích, proto také často jeho fanoušci mohou vidět a číst zajímavé komentáře na dění v tenisovém světě, ale i mimo něj.

"Baví mě to, protože je to něco úplně jiného, než když se vás po zápase ptají novináři na to, jak se cítíte. Nevím, jestli už někdo dělal nějaké statistiky na otázky a formulace novinářů. Přijde mi, že po každém zápase odpovídám téměř stejně, jen málokdy přijde nějaká zajímavá otázka, něco nového, na co jsem ještě neodpovídal," komentoval Berdych počínání novinářů na tiskových konferencích.

"Fanoušci chtějí vidět něco z vašeho soukromí, něco z toho, co se vám líbí, co vás baví, takže proto si myslím, že jsou v tomhle ohledu sociální sítě skvělou příležitostí k tomu, jak člověk může během minuty cokoli sdílet. Je na něm, co přidá, co okomentuje, jak se vyjádří. Člověk může ukázat fanouškům jiný pohled na sebe."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

263
Přidat komentář
kada.tom
Hurá, výhra :-)

Tomáš vyhrál, ale tedy nebyl to optimální výkon, tak snad si dneska Tomáš jen zvykal a dojde v Monte Carlu daleko :-) přeci jen obhajoba SF v Madridu a Římě se blíží ... ale stejně bude hlavní FO, tam by měl Tomáš uhrát dobrej výsledek, když loni vyhučel v 1. kole :-)

tak Tome, přeju hodně štěstí a úspěchů ... ať je po antuce 4. místo Tvé :-))
Reagovat
tommr
pro Tomáše to bylo dneska o dost těžší než by se při pohledu na jeho zápasovou bilanci s Tursunovem daleko čekat. Možný vysvětlení je to, že zatím hrál s Tursunovem jen na tvrdým povrchu a tohle byl jejich první zápas na antuce. Hlavní ale je, že to Tomáš zvládnul a ještě navíc ve dvou setech ... :)
Tomáš by měl zvládnout ještě příští kolo at už bude hrát proti Dolgopolovi (což je víc pravděpodobný) nebo Garcia-Lopezovi (což by asi bylo o něco snadnější a proto měně pravděpodobný). Moc víc toho ale asi v MC neuhraje, protože ve čtvrtfinále na Djokovicovi skoro jistě skončí ...
Reagovat
Fandina
Berďa zatlačil, když to bylo potřeba a vyhrál ve dvou setech. Jen tak dál Berďo. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Berďa, Gríša, Karolínka a Kristýnka dneska postoupili, tak pro mě dneska úspěšné fandění a zítra budou další koně ve hře. Dneska v pohodě. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulkáá, pěkná výhra v hezkém tričku :D:D:D
Reagovat
tmora
A je to tady.
Reagovat
tmora
Tomas dnes opet se strips, ne tak vyrazne jako na AO..
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tam povídá? Jsem rozuměl něco jako "světelnou tabuli s tím frajerem ty vole"...
Reagovat
kada.tom
ale teda výkon zatím nic extra, no ...
Reagovat
kada.tom
ale už se do toho Tomáš dostává :-)
Reagovat
Pesek12
Tomáš asi pojede domů - má to kousek.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě neskončil set, a už síčkuješ?!
Reagovat
Pesek12
tak Tomáš nakonec zabojoval v prvním setu. Někdy raději síčkuji, než to zakřiknout.
Reagovat
Pesek12
oprava vyjmenovaného slova po S - ..sýčkuji..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mu radši věř :) Za chybu se omlouvám.
Reagovat
Fandina
Gratulace k postupu. Občas jsem tam koukla a třetí set byl s přehledem. V příštím kole Ramos a ten tu porazil Nieminenena, Kubota a Berlocqa. Tak držím palce. Gríšo go!
Reagovat
kada.tom
... a mně se líbí - ty růžový pruhy jsou dost světlý a na tom triku to občas splývá s tou bílou barvou :-) k antuce se to určitě hodí - poslední dobou začíná Tomáš konečně nosit lepší oblečení :-)

teď ještě, aby nám tenhle outfit Tomáš předváděl hodně dlouho :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Viď? Už bylo načase. Jen mi to kazí hlas rozhodčího :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, první věc, co mě napadla :D Sdílím pozitivní názor na outfit. Super!
Reagovat
kada.tom
já mám tutoho rozhodčího rád :-) je výraznej a alespoň je slyšet a umí si sjednat pořádek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, právě, výraznej je opravdu hodně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mno to je outfit, to bych blil. Uz nesmi nechat vybirat tricka Ester. Tohle proste mohlo napadnout jen zenskou! Ruzovy pruhy? :-O Bohaaa Jehooo!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jééžiš, ty toho naděláš, vypadá normálně. A co by napadlo ženskou? spousta chlapů si vezme růžovou barvu sama, tak co si vymýšlíš.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
@#@$#$%$#@%^%&^&$*^^#$#
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že nemáš vkus, s tím nic nenaděláš, ani když mi tady napíšeš něco horšího :D:D
Reagovat
pepin
A zase se dohaduješ, já ani tedy nevím co ted Tomáš má, nějak nestíhám a odnáší to v prvé řadě tenis. Zapnul jsem si Nova sport, měli dávat tenis a nedávají, tak nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, jaký zase? si mě pleteš s někým jiným ne? :D Navíc je nás tu většina, kterým se Tomovo triko líbí. To je škoda, na NS nic nedávají zatím, je tady ohledně toho diskuse s woythou, takže zbývají streamy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tom má to co měl na AO, jen místo modrých pruhu má ružové pruhy.. :-)
Reagovat
pepin
To já jen tak, já ani nevím co má za tričko, jsi hodná s tím lístkem, to víš, že bych jel rád, ale jsou velikonoce a od pátku nebudu vědět, kde mám hlavu, natož abych zmizel na tenis. Lístky asi zatím jsou, dnes jsem četl, že je teprve polovina ze 7 tisíc prodána, tak asi tak velký zájem díky velikonocím nebude. Dnes tu byl známý a vyprávěl, že včera viděl po dlouhé době Petru a jak je prý hubená. Tak jsem zvědav až ji uvidím v telce. Pokud je to pravda, tak jim to už asi došlo a nebo Štěpec je pořádný hřebec.
Reagovat
pepin
Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem slyšela, že je to prodáno tak z půlky, mně je to jedno, já se tam těším velikononce nevelikonoce. Doufám, že mě tam někdo nevyšlehá jalovcem a nepoleje nějakou příšernou voňavkou :D:D A jsem zvědavá právě na Petru, abych konečně viděla, jak je to s tím jejím bříškem :D
Reagovat
pepin
Tak si to užij, pak podáš reference. No a s tím šleháním, když se nebudeš po nocích nikde "courat" tak Ti to asi hrozit nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Já pojedu pak hned zpátky domů, takže snad nebudou ve vlaku nějací fanatičtí koledníci loudící po mně vajíčka nebo peníze :D:D
Reagovat
a.magerova
"Doufám, že mě tam někdo nevyšlehá jalovcem a nepoleje nějakou příšernou voňavkou."

My tady nejsme žádní křováci, abychom nevěděli, že polívačka je až v pondělí a pokud Ti někdo napráská na cestě zpět, tak to už nebude nikdo z našich, pak bude třeba pátrat ve vlastních řadách :-P
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D Já vím, že nejste křováci, mám tam příbuzné :D Zažila jsem pár polívaček a šlehanců, tak doufám, že ve vlastních řadách nebudu muset hledat :D
Reagovat
smazaný uživatel
má pěkné tričko, i když jednoho nicka z toho trefí :D tak jedéém :)
Reagovat
steve79
Proč nedávají tenis na Nova sport?
Reagovat
a.magerova
Na telefonický dotaz reagovali větou: "Vydáme tiskové prohlášení. Chyba není na naší straně."
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nezaplatili peníze za vysílací práva, píše se o tom níže.
Reagovat
steve79
Jestli to je s Nova sport pravda, tak to je veklá škoda. S nova sport to jde v poslední dobou z kopce. Zítra teda taky nic dávat nebudou???
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
gratulka, i ptáček se povedl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty fandíš Ferrerovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fandila jsem mu a teď ho mám v družstvu, takže o víc ho tlačím :D
Reagovat
smazaný uživatel
O to víc - oprava
Reagovat
smazaný uživatel
A koho máš ještě v družstvu? Já kdybych měla mít nějakej tým, tak by mne to asi psychicky zničilo. Petra mi bohatě stačí.. :DDD Ale zítra se těším na Radka s Rogerem, snad se teda bude hrát zítra.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Měla jsem Delpa, ale díky operaci jsem si ho mohla vyměnit za Davida, abych nebyla škodná :D Pak mám ještě Jerzyho a Tommyho, ale chlapi mi to pěkně flákají. A z holek mám Petru, Simču a Káťu a samozřejmě holčiny se snaží. :D Taky se těším zítra na Radka, doufám, že uvidím pěkný tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
jÁ Bych mu věřil. Přece jen, v top 10 se drží dost dlouho, a na špičku rozhodně má!! Ano, jsou tam teď např. Djokovič, Nadal, ale taky nemůžou hrát stále stejně. Překvapit může kdokoli, a Tomovi věřím.. Už tenhle rok má neskutečnou formu.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že šanci na grandslamový triumf má, ne že ne. S tímhle přístupem daleko větší, než například Ferrer, který se odepisuje předem když tvrdí, že na to nemá.
Přiznám se, že před senzačním triumfem Stanislase na AO jsem byl přesvědčený o tom, že při současném trendu zpomalování povechů mějí šanci na gs úspěch pouze hráči, kteří mějí hru v obraně na tak vysoké úrovni, jako má Nadal s Djokovičem. A nejblíž ze současných hráčů k tomu má Murray. Ale Stan mě dokázal vyvést z omylu a vyhrál díky útočné hře. Nepřejníci říkají že jeho titul byl dílem obrovského štěstí, ale jak já s oblibou říkám- štěstí přeje připraveným :-)
Tomáš musí v čtvrt, v semi a ve finále předvést svůj nejlepší tenis, jakého je schopen a v úvodních kolech si nesmí dovolit zaváhat. Už ví, jaký to je pocit hrát o trofej, no jak je známo, ten poslední krůček je vždycky ten nejtěžší. Musí věřit v úspěch, bez víry ta šance rozhodně není.
Reagovat
Jan
Tak, tak. Je otázka, jestli se mu to povede, ale třeba i jo.
Reagovat
Jabadu
ale nezdá se, že by ti, kteří na to svými fyzickými rozměry mají více, chtěli vyklízet pozice. Máme zde čtyři atlety a gymnasty v ideálních rozměrech (kolem 185 cm). Vše, co je výrazně nad nebo pod je handicap. Tom má 196 cm + silnější kostru. Běhat s nimi nemůže, impozantní svalstvo nohou musí okysličovat a tahat po kurtu. Tudy cesta nevede. Jedině, že by se naučil podání Isnera a Karloviče. To je jediná cesta. Výšku na to má. Ale procentuelně jsou ti dva někde jinde.
Reagovat
Frick
Zatím dobrý, ne? Karolína by měla mít v dalším kole lehkou práci, ČF (zřejmě) proti Date by měla snad dát taky a s Cibuľou se uvidí...

Kristýna to asi s Vekičovou bude mít složitější, ale koukám, že na naše holky neumí - porazila jí Hradecká, Koukalo i sestra. Tak třeba jí poradí jak na ní.

... a Vekič bude zmatená. Ještě, že maj Plíščata ty kérky :-)
Reagovat
PetaM
Petra jí taky náhodou porazila! :D :D :D :D
Reagovat
Frick
Jo, to jsem asi přehlídnul.
Reagovat
PetaM
Však pohodička :D :D To víš, těch vítězství Petry letos zase tolik není, tak si to pamatuju :D :D
Reagovat
tommr
zápas Karolíny s Duanovou bude souboj dvou věží - Duanová měří 186 cm - a Karolína v něm bude jasná favoritka ... :)
Kristýna to s Vekicovou bude mít o hodně těžší a favoritka v tomhle zápase bude soupeřka. Třeba se ale u Vekicový opravdu jedná o nějakej českej komplex a monty bude mít další důvod k pláči ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si tady hezky čtu o Esterce, pak sjedu do diskuse a nestačím se divit... Jsi pěkně jedovatej, to si budu pamatovat. :D
Reagovat
tommr
musím využít každou šanci, kterou dostanu, protože většinou ty tvoje favoritky naše hráčky poráží ... :)
Reagovat
Fandina
Bojím se tu cokoli napsat, ale tohle nejde.

Obě Plíškovky postoupily v Kuala Lumpuru v hlavní soutěží do druhého kola. Supeeeeeeeeeer!
Reagovat
VlS
mazácky 2x 6:2.
Reagovat
VlS
tenisové diskusi? Po nahlédnutí dolů se dívám po hodných pánech v bílých pláštích.
Reagovat
smazaný uživatel
... andělé?
Reagovat
VlS
V dané situaci platí jediná rada: nikomu neodporovat.
Reagovat
Vojtiik
Já bych ho asi potřeboval taky, když jsem to dobrovolně četl:D.. ale je to adrenalin docela, neco mi neskutecne zveda žluč, něco mě neskutecne bavi:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechť láska zvítězí, nad zlobou tenisových fanoušků.

Ve jménu lobu i smeče i Rafy krásného.
Prohoz.
Reagovat
Vojtiik
Grisha hraje geniálně:))
Reagovat
Vojtiik
Kristova noho to je retard
Reagovat
smazaný uživatel
chovas se pouze jenom jako degradovany parchant. Rad bych si s tebou nekdy zahrala squash, by te odvezli na nositkach ty prestarla kravko. *usmev*
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinu skoro každý zná, takže naprosto nechápu, proč mají ostatní potřebu na ni pořád reagovat a předhánět se v tom, kdo jí víc bude nadávat, když je to házení hrachu na zeď. Ona jiná nebude, akorát tu budou přibývat naprosto nesmyslné příspěvky, které dost otravují ostatní. Ale je to holt veřejný web....
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, kdyby nebylo Fandiny, nebylo by co psát ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že mnozí nepochopili, proč máš tento styl a proč na všechno reaguješ. :)
Reagovat
Fandina
Lunej ... sama píšeš, že jsme na veřejném webu. Píši tady jako každý jiný. Takže když někdo něco napíše o mně, tak se ozvu. Nevím, co od toho očekáváš, že bych měla dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, a její příspěvky neotravují ostatní. Fandina je původce všech těch nadávek a negativních reakcí. Takže s touhle primitivní demagogií, co jsi tu teď předvedla, jsi do háje. A proč mají ostatní potřebu reagovat tímhle způsobem je snad evidentní.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořádně čti než začneš něco psát o primitivní demagogii jo? Já se jí tu nezastávám, pouze hodnotím stav. A jestli ty si myslíš, že sprostýma nadávkama si pomůžeš a zvýší se tvůj inteligentní potenciál, posluž si. A mě posílat do háje nemusíš, trefím sama...
Reagovat
smazaný uživatel
Čtu pořádně a opravdu jsi předvedla jen primitivní demagogii, viz můj předešlý příspěvek. A ne, opravdu si nemyslím, že sprostýma nadávkama zvýším svůj inteligentní potenciál (jen tak btw inteligenční, ne inteligentní, jakýkoliv můj potenciál není inteligentní a ani ho tak nelze označit), jejich účel je naprosto jiný, což by snad napadlo i blbce, který by potom nenapsal podobně hloupé tvrzení, alespoň doufám.
Reagovat
Fandina
Nabízím ti dohodu. Řekni co dáš a já tu nebudu psát, abych tě nerozčilovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, žes mě poučil, je vidět, že ti to svědčí a baví tě to. Takže jsme si vše podstatné řekli.
Reagovat
smazaný uživatel
Není to otázka toho, jestli mě to baví, nebo ne. Fandina tu opravdu bestiálním způsobem obtěžuje ostatní uživatele, kteří si rádi v diskuzích přečtou zajímavé názory na to či ono, a nikdo s tím prostě nic nedělá. Neuvěřitelně mi to vadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na ní nereaguj a nemusíš se vytáčet. A kdo s tím jako má co dělat? Je svoboda projevu, je to veřejný web, tak co čekáš? Všichni si prostě nepadneme kolem krku a záleží pak na každém, jak se chce veřejně projevovat. Ty máš styl napomínání a nadávek, já třeba ignorace...
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle případě je ignorance pouze pseudohodnota, kterou říkáš, že ti něco vadí, ale nejsi schopná s tím nic dělat. Užij si to.
Reagovat
Fandina
Máš pocit, že tu někoho napadám? Tak asi nejsi normální. Nauč se číst a pak teprve něco piš na veřejném webu. To je moje rada.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš mě filozoficky rozebírat, já na rozdíl od tebe si to užívám a nepotřebuju používat nadávky tam, kde to stejně nemá smysl. Pokud máš ty pocit, že tímto způsobem s tím něco uděláš, tak ti taky přeju, ať si to užiješ.
Reagovat
pepin
Nerozčiluj se, ještě Tě potká nějaká příhoda a na ten Fed. nepojedeš. Tedy doufám, že tam jedeš?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj,jedu. chceš taky? Pokusila bych se sehnat ještě jeden lístek.
Reagovat
George_Renel
i když se to těžce kouše,že Novasport má nějaké problémy. Co však absolutně nechápu je, že jim jejich diváci nestojí za slůvko omluvy a vysvětlení. Ostudné!
Reagovat
tommr
přesně tak. Každá normální televize se při nečekaný změně programu omluví a diváky informuje. Je vidět, že Novu vedou arogantní amatéři ... :(
Reagovat
dadaft
no, myslím, že tuto informaci, že jsou jeho šéfové arogantní amatéři, woytha od diváků k vedení přenášet nebude. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ti teď maj úplně jiný starosti... UPC je vyškrtlo z nabídky, protože zjevně neplatili přenosové poplatky. Je asi jen otázkou času, kdy totéž udělá Skylink. S přenosy z ATP1000 se můžeme zřejmě definitivně rozloučit, peněz je málo a dluhy se budou platit podle priority věřitelů :-(
Reagovat
Fandina
Šéfové si to mohou přečíst sami.
Reagovat
Fandina
Fanouškům tenisu by tedy pomohlo, kdyby Nova mohla prodat práva jiné televizi a to urychleně, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolím si psát na jiné téma než Fandina vs celý TP a těším se moc na Tomíka, který by s Tursunovem neměl mít problém a pak ještě na Davida, takže kluci držím palce :)
Reagovat
Fandina
Když Fandina, tak já se také přidám se svými vyvolenými.
Berďo pojď! Grigore go!
Karolínko a Kristínko pojď pojď!
Reagovat
Roger_Federer
Uz ti nekdo rekl , ze si ve svych (udajnych), temer 40-50 letech trapna, jak se vecpec a vnutis do temer kazdeho vlakna a diskuze?Navic ani neargumentujes..pod pod pod:)
Reagovat
Fandina
RF ... říkáš mi to denně a co má být?
Reagovat
Fandina
Oprava ... Kristýnko
Reagovat
Roger_Federer
Ale nerikam, dlouhou dobu jsme si ted ty a ja nepovidali..
Reagovat
Fandina
Jen nepovídej, píšeš tady pořád a do mě reješ pořád. Tak se nedělej. Nejlepší je, že jsi mimo i tenisově. Když jsem napsala, že v duelu Jelena Petra je favoritkou Jelena, mohl si rozbourat TP. Když jsem napsala, že Serena je k poražení, málem si vyskočil z kůže a Serena za pár dní prohrála s x tou hráčkou na žebříčku a přitom nehrála vůbec špatně. Takže neustále do mě reješ, tak se nedělej.
Reagovat
slacker
A jeje zase ta konkubina od zoofila
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vždy v podobných situacích jde o prachy. Je veřejným tajemstvím, že skupina Nova má finanční problémy. To, že se nevysílá MC, i když je v programu, je zjevně proto, že Nova Sport nezaplatila za vysílací práva.
Reagovat
Roger_Federer
Kazdy zdejsi prizpivatel si uz davno nechal poradit od inteligentniho Broze a vlastni vlastni satelit a Novasport ho nemusi trapit.:)
Reagovat
tommr
jj vypadá to tak. Včera začli normálně vysílat a pak jim v průběhu dne utali signál zřejmě kvůli nezaplacení vysílacích práv ... :(
Reagovat
Fandina
My máme satelit, ale bohužel, MC jinde než na Nově není k vidění. Možná mě Broz opraví.
Reagovat
smazaný uživatel
Francouzský CANAL+ SPORT. Na to není třeba Brože.
Reagovat
Fandina
Já si našla na stránkách MC, že také vysílá německý SPORT1, který máme je neplacení, ale tam to také není, tak nevím, jestli je to ten správný německý Sport 1. Ty ostatní francouzský CANAL+ SPORT tak to tedy nevím, jestli doma chytáme, ale zřejmě ne.
Reagovat
Fandina
oprava ... neplacený ... hrubka
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš na SPORT1+, tam to je.
Reagovat
Fandina
Díky za info, ale německý SPORT1+ já na satelitu nechytnu, je to kodavané a tady to zřejmě žádná společnost nenabízí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisté, ti čeští určitě, čtou diskuze pod zdejšími články, zvláště pak, když jsou o nich. Dnes jsme poskytli Tomášovi, intimní pohled do duší tenisových virtuálních fanoušků. Někteří by si od Tomáše až zasloužili, volnou vstupenku, na jeho grandslamové finále :)
Reagovat
Fandina
A já mu přeji, aby těch GS finále bylo co nejvíc a také titul. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
:)...legenda tenisportalu, ktera by do Bohnic dostala i Dr.Chocholouska.
Reagovat
safi1313
Taky se vám stane, že se kouknete na TV program, kde na Fandovi i Nova sport mají dávat ATP Monte Carlo... a ve skutečnosti na obou programech dávají záznam fotbalu? :D
Reagovat
dadaft
je to psycho.
Reagovat
Fandina
Zajímalo by mě, co tohleto má znamenat. Vím, že se tu o tom včera psalo, ale stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jednou: na Fandovi žádný Monte Carlo jít nemělo, a že nevysíláme na NS je bohužel věc, která je smutná, ale snad se co nejdřív vyřeší. Dnes každopádně žádný tenis dávat nebudeme.
Reagovat
a.magerova
Tak Roger hraje až zítra, tak snad.... ;-)
Reagovat
Fandina
Ty TV jsou různé, tady se píše, že Fanda má dávat MC.
http://www.livesport.cz/tv/?group=3
Reagovat
a.magerova
Čti pozorněji!!!
Je důležité co píše woytha a né co píše nějaký livesport :-P
Reagovat
safi1313
Vy mluvíte za Novu? proč je tedy tenis napsaný v programu? V aktuálním programu na internetu... A v dopoledních hodinách jak na Fandovi tak na Nova sport... Zapnu Nova sport: název vysílaní: ATP Monte Carlo...a na obrazovce běží fotbal-záznam pro jistotu... Zapnu Fandu: to samé... Blbci, výsměch...nechápu co se angažujete ve vysílacích právech a lákáte na vysílání tenisu
Reagovat
smazaný uživatel
Co je tohle zase za blbost?! Má to něco společného s UPC? Já jsem od UPC právě odešla a od včerejška mám O2, jen kvůli tomu, abych mohla koukat na Nova Sport na tenis, a teď zjistím, že jste ho najednou vysílat přestali?! Je nějaká šance, že uvidíme ještě něco z Monte Carla?
Reagovat
smazaný uživatel
možná tak záznamy, ale živý tenis na Fandovi 100% být neměl.
Reagovat
Fandina
Ty čti pozorně, v televizním programu je to uvedeno tak jak jsem to dala. To je problém Novy, že to takhle pouští do světa.
Reagovat
smazaný uživatel
ne, nemluvím. Situace je taková, že o ní nemůžu nic říct, každopádně tenis dnes nebude. Hezký den všem.
Reagovat
safi1313
Tvoje názory jsou ty poslední které chci dneska slyšet, takže prosím ... Pod téma, které napíšu já, se TY distancuj a nepiš...ddíky
Reagovat
smazaný uživatel
tak to tedy na.ere.
Reagovat
safi1313
Ne, myslel jsem to tak, zda Vy zde pracujete a víte opravdu reálné informace... Nicméně oceňuju, pokud je to tak, že jste se k tomu vyjádřila... O zítřku něco víte?
Reagovat
a.magerova
A kdyby bylo napsáno v TV programu ať skočíš z okna, tak poslechneš?!!!
Když woytha napsal, že tenis nebude, tak prostě nebude i kdyby to bylo napsáno kdekoli :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, proč se tady nadává woythovi, který to těžko ovlivní, TV Nova má hlavní papaláše, kteří o tom rozhodují, takže své rozhořčení směrujte jim.
Reagovat
Fandina
Tak to ti bohužel nemohu slíbit, že na tvoje příspěvky nebudu reagovat, obvzlášť když o moje názory nestojíš. Zřejmě si nesnášenlivý a to je tvůj problém. Takže sorry. Až uznám za vhodné, napíši.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... umíš číst? Napsala jsem, co je uvedeno v programu. Takže dobře čti.
Reagovat
a.magerova
Fandina. takže skočíš :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Drž hubu, Fandino
Reagovat
Fandina
a.magerova ... čti ještě jednou, napsala jsem, že to bylo uvedeno v programu a to je všechno. Nic jiného jsem nepsala. Jen program, kde byl uveden tenis a teď tam není. Informace.
Reagovat
Fandina
Francis.Begbie ... buď slušný, jsi na veřejném webu.
Reagovat
a.magerova
Fandina: takže skočíš :-))
Reagovat
Fandina
a.magerova ... nauč se číst!!!
Reagovat
a.magerova
Fandina: příjemný let, ale vyber si nějaké vyšší patro, ať si TO užiješ.
Reagovat
smazaný uživatel
K tobě už slušný nikdy nebudu, krávo vymaštěná.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... ty máš smůlu, že už po několikáté jsi mimo mísu, takže nic.
Reagovat
Fandina
Francis.Begbie ... podstatné, že já jsem slušná a to je pro mě důležité. Jaký jsi ty je mi jedno.
Reagovat
a.magerova
Fandina: Já po několikáté, ale Ty pořád čili furt!!!
Reagovat
Fandina
a.magerova ... problém je v tom, že mně je úplně jedno, co ty píšeš. Pro mě jsi mimo, nezajímavá, neuraž se.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je podstatné, že jsi slušně vymaštěná kráva a já jsem definitivně ztratil poslední zbytky trpělivosti se čtením tvých dennodenních dementností, od teď tě budu už jenom urážet a to jak slušně, tak i neslušně.
Reagovat
Fandina
Francis.Begbie ... piš si co chceš, každý je svého psaní strůjce.
Reagovat
a.magerova
Fandina: byla-li bych pro Tebe zajímavá, musela bych z toho okna skočit já :-/
Reagovat
Fandina
a.magerova ... někdo je zajímavý a nemusí nic dělat, druhý ať dělá co dělá, tak je nezajímavý. A také jak pro koho. Každý jsme jiný a máme jiné zkušenosti, vrozené předpoklady, náturu, vzdělání a podle toho se odvíjí i naše zájmy o druhé lidi. Napíši to takhle. Někdy méně je více. Ty jsi toho tady napsala už tolik, že asi vím zhruba co od tebe čekat a tím to pro mě končí. Ale jinak v pohodě ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Rozdíl je ten, že já chápu psaný text a že žiju reálný život ;-)
Reagovat
Fandina
a.magerova ... a co má být? Jiní co tu píšeme nežijeme reálný život? Neuraž se, ale nejsi hloupá?
Reagovat
Edmonde
děvčico, neščastná ...
Reagovat
Fandina
Že by??????????
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je fakt pristup ktery me totalne odrazuje od NS... skoda, ze nikdo nerekne pravdu o NS a MC...
Reagovat
smazaný uživatel
Sni dál :-)))
Reagovat
Fandina
Sny jsou nejkrásnější, Andy také dlouho snil ... úsměv
Reagovat
dadaft
Popravdě - vypadá to nadějněji, než ještě před nedávnem.
a grandslamík by nebyl špatný. ))
viděl bych to na US Open.

mimochodem - v oficiálním programu Novasport je Monte Carlo,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,, a v bedně je záznam fotbalu.
???
Reagovat
Fandina
OT ... Kristýna Plíšková hraje v Kuala Lumpuru s Babos 1:1 na sety a je zase přerušeno kvůli počasí. Tak ještě jeden set Kris a Karolína hraje potom. Takže obě holky ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Křestní jméno Fandiny je :

A, Šárka
B, Václav
C, nevím
Reagovat
Fandina
za C máš správně !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Můj kamarád a předchůdce Jan Pavel I in memoriam, říká za A. Málokdy se plete. Příjmení prý neprozradí, ani za sto litrů svěcené vody.
Reagovat
a.magerova
http://tv.blesk.cz/video/1964811/norrie-52-nechce-byt-muzem-ani-zenou-soud-uznal-treti-pohlavi.html
Reagovat
Fandina
klidně napiš příjmení, když ho víš, o nic nejde.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... kdyby ty bulváry nebyly, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Ví ho můj kamarád, Jan Pavel I in memoriam a ten, když zjistil, že je o něj zájem, neprozradí prý ani za dvěste litrů svěcené vody.
Reagovat
a.magerova
Fandina: to není o bulváru, ale o tom co rozhodl Australský soud a to je rozdíl!!!
Reagovat
Fandina
a.maagerova ... možná, že to uvedly i seriozní noviny, nicméně, ty to sem dáváš z bulváru, takže předem devastace.
Reagovat
a.magerova
Fandina = devastace.
Reagovat
Fandina
Že by???????????????????
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říká náš kamarád Buddha:"?Hněv se nepřekonává hněvem, ale láskou.?
Reagovat
Fandina
Láska je nejlepší, to beze sporu.
Reagovat
a.magerova
Ale u klávesnice ji nenajdeš :-/
Reagovat
Fandina
a.magerova ... to by ses divila, co se dá najít u klávesnice. Já třeba miluji svoji práci a ta klávesnici obsahuje. A nebo se dá najít láska u klávesnice přes internet, seznamky. A jak se říká, kdo hledá, najde. Musíš chtít. A to je nejdůležitější.
Reagovat
a.magerova
Ale já nepotřebuji hledat lásku na internetu, mám ji doma :-)
Reagovat
Fandina
a.magerova ... a on tu někdo hledá lásku? Nevšimla jsem si, že by tady byla seznamka kohokoli, na to jsou jiné weby. A jinak mě jě úplně jedno jestli máš nebo nemáš lásku a kde, to je tvoje věc. Tady se o lásku nejedná, ale o psaní s láskou a to je rozdíl.
Reagovat
a.magerova
Někdo nedostatek lásky zahání chlastem, někdo mnohahodinovým vypisováním na anonymním webu a někdo si tyto akce spojí :-P
Reagovat
Fandina
a.magerova ... a proč píšeš ty na internetu? Hledáš tu lásku? Já tedy ne. To je to poslední, co bych od psaní na TP očekávala. Píši tu pro zábavu a nic jiného od toho nečekám.
Reagovat
a.magerova
Škoda, že Tvá "zábava" už odradila tolik normálních diskutujících :-/
Reagovat
Fandina
Navíc tady jsem už dostala tolik jmen, že kdybych si z toho měla dělat hlavu, tak bych sem už nikdy nic nemohla napsat. Natož tu hledat lásku ... úsměv
Reagovat
Fandina
a.magerova ... hlavně, když tvoje zábava je tak super, že ti tady rovnou napsalo několik lidí, jak kvůli tobě tu nepíší. Tvůj problém.
Reagovat
a.magerova
Pleteš si pojmy s dojmy, mi tady napsal jen jeden jediný nick, že kvůli mně odchází a pak bohužel i kvůli mně zas přišel, a byl to quesh a to je podobný poťap jako Ty :-/
Reagovat
Fandina
a.magerova ... tvůj problém, jestli odsud někdo odchází a kvůli komu. Mě to nebolí. Já nikoho nenutím, aby se ke mně vyjadřoval, ryl do mě, komentoval, co píši. A jestli to někdo dělá, tak je to jeho věc. Já tohle nedělám, nereji do druhých a fandím tenisu. Proto tu píši. To ostatní mě nezajímá. Neurážím, nestěžuji si, nenadávám. A to je pro mě podstatné.
Reagovat
smazaný uživatel
to už se nedá číst. Odcházím, definitivně
Reagovat
a.magerova
Fandina: jestli se takhle chováš i v reálu, tak se vůbec nedivím, že je Tvou jedinou zábavou a útěchou anonymní web :-/
Reagovat
Fandina
a.magerova ... máš problém, pořád řešíš něco, co je mimo mísu. TP není žádná moje útěcha a nikdy nebyl. Máš zkreslené představy o lidech a důvodech, proč píší na TP. Tvůj problém.
Reagovat
a.magerova
A Tys problém všech na TP :-/
Reagovat
Fandina
a.magerova ... vždycky je někdo problém, to už by si měla vědět. Takže když ne já, někdo jiný. Jinak problémy jsou od toho, aby se řešily. Takže jestli má někdo nějaký problém se mnou, tak je to jeho věc. Ne moje. Tomu doufám rozumíš.
Reagovat
a.magerova
To nepíšeš pravdu :-/
Reagovat
Fandina
a.magerova ... já vždycky píši pravdu a ty nemůžeš vědět, jak to je. Já jsem já a ty jsi ty. Nemůžeš vědět, jaká je moje pravda.
Reagovat
a.magerova
Fandina: Tvoje pravda je mi ukradená, reagovala jsem na Tvou větu:
"vždycky je někdo problém, to už by si měla vědět"
Né v každém uskupení mají osinu v zadku, bohužel TP tu osinu má teda pardon TP má Fandinu :-/
Reagovat
Fandina
a.magerova ... já jsem hezká osina ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si naprosto jistý, že Tomáš grandslam vyhraje, nebo nevyhraje. Takže, kdo neskáče není Tomáš. Hop, hop, hop!
Reagovat
Pe3k
Vyšlo to Del Potrovi, vyšlo to Wawrinkovi, tak proč to nemůže vyjít i Berdychovi? Nikdo nevidí do budoucna, ani zdejší hateři. Na W a US bude Tomáš patřit mezí širší okruh favoritů a stát se může cokoliv. Stejně jako se Stan nadechl k špičkovému výkonu na AO kde zcela smázl Nadala, může Tom kdekoliv zabodovat podobným způsobem. A i kdyby to náhodou nevyšlo, tak co? Tomáš je mladý, úspěšný sportovec, má krásnou přítelkyni a všichni tady můžou jen závidět.
Reagovat
Roger_Federer
Ano pokud se mu sejde jako Wawrinkovi v AO(des co od te doby uhral), forma, hlava!!!!!, zavahani favorytu, muze ziskat titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychova bilance proti hráčům TOP 10 je katastrofální, pravděpodobnost, že získá GS titul je dosti nepravděpodobná. Určitě bych vsadil proti.
Reagovat
Fandina
Přesně tak, nikdo neví, co bude, takže buď Berďa GS vyhraje nebo nevyhraje. Jiná možnost není. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
VlS
Kristýnka má první set a nejvíc se mi líbí, že jí koučuje Karolínka.
Reagovat
VlS
moc bych ti přál, aby ti to vyšlo, nejlépe hned na RG, to by Forehandovi zatlo tipec, jak nic jinýho. Znalý statistik vím, že vypadnutí v prvním kole je 7x pravděpodobnější, ale statistiky nejsou překážkou v tom ti to prostě a jednoduše přát. Kdyby na světě všechno fungovalo podle předpokladů, tak se nemusí provozovat žádnej sport, protože vš lze spočítat a nemuselo by se ani válčit, protože to se dá spočítat taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě slabá era :D
Reagovat
Fandina
Jediný rozumný nick na TP ... hurá hurá hurá. Konečně někdo ... hurá hurá hurá ... chytrému napověz, hurá hurá hurá ... super super super
Reagovat
Fandina
nepíší chytří lidé ..... hurá hurá hurá
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je nějaká párty?
Reagovat
Fandina
Ty jsi také rozumná, jste dva na TP, takže také hurá hurá hurá.
Nevím, jestli je tu párty, ale já se dobře bavím, jako vždy ... úsměv
Reagovat
LukasH
Jojo, párty tu je a hodně se tu popíjí, jak vidíš...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem sice na suchu, ale třeba na mě něco zbyde :D:D
Reagovat
LukasH
Obávám se, že ne. Fandina se o to postarala...
Reagovat
Fandina
Fandina se tady vždycky o něco postará, to je tady už nepsané pravidlo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych nikdy neukazal ze ma takove to neco navic, co neumim popsat, ale granslamovy vitez by to mel mit..v jeho podani je to takovy monotonni tenis, bez momentu prekvapeni, obcas oziveny nejakou berdychovinou, kdy se pri big pointu nesmyslne vyhodi a podobne. Tak nejak si nedovedu rpedstavit ze by mohl GS vyhrat
Reagovat
smazaný uživatel
si to vystihol,tiez neverim,ze to niekedy vyhra,Ivanisevicovi to vyslo,ale ten bol trocha magor,co Berdych "bohuzial"nie je:)
Reagovat
Fandina
Ivanisevic byl třikrát ve finále Wimbledonu, než titul na počtvrté vyhrál a to mu bylo třicet let. Takže to bylo zasloužené ne žádná náhoda.
Reagovat
smazaný uživatel
zajimavy rozhovor? opravdu?
Reagovat
tommr
ale jak to chce provést když nedokáže porazit Nadala a Djokovice? A vsadím se, že i kdyby tihle dva na nějakým GS náhodou chyběli tak Tomáš ztroskotá na někom jiným už v prvním kole. Já osobně už na zisk GS u Tomáše prostě nevěřím a byl bych hodně překvapenej kdyby se mu ještě někdy podařilo vyhrát aspon nějakej Masters turnaj ... :)
Reagovat
Fandina
GS je vyhrát jednoduché, stačí sedm výher v řadě a je to. Ve finále už byl, tak proč ne vyhrát. Přej mu to!
Reagovat
tommr
já mu to samozřejmě přeju, ale nevěřím mu. Abych mu začal věřit tak by musel nejdřív porazit Nadala nebo Djokovice v zápase ve kterým o něco půjde a to se jen tak nestane. Posledně v Miami k zápasu s Nadalem pro jistotu ani nenastoupil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když je to tak jednoduché, proč už jich Tomáš alespoň deset nevyhrál? Tommr napsal jen pravdu.
Reagovat
Fandina
Nikdo nemůže vědět, co bude. To že má Tomáš šanci vyhrát GS je mnohem pravděpodobnější než kdokoli jiný, který není stabilně jako on několik let v top 10 a kdo nikdy nebyl v semifinále. Takže Tomášovi šance jsou velké.
Reagovat
Fandina
Nikdo není neporazitelný. Berďa Noleho vloni porazil, když už prohrával 2:5 v rozhodujícím setu a nakonec to otočil. Takže nikdy nevíš, jak co dopadne a kdo se dostane do finále. To je jasné, že musí porazit ty před sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
zeby pripad "Ivanisevic"?
Reagovat
LukasH
Je logický, že pokud by nebyl v první 10, tak na GS může asi těžko pomýšlet, ne? O to tu přece nejde. Je fakt, že Tomáš hraje bez výkyvů, ale turnaje zas tolik nevyhrává. A Ferrer je stabilně v první 5 nevím jak dlouho a GS nemá...
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrat moze teoreticky hocikto,ked vychyti formu,v Tomasovom pripade mi chyba trocha vacsi "drive",ktory ma napriklad Wawrinka ci Del Potro alebo taky Janowicz,zda sa mi to take dookola rovnake,hra,hra,zaraba peniaze,nevie vsak vystupnovat tempo o otacku vyssie ked je to potrebne,vid minulorocne US OPEN proti Wawrinkovi
Reagovat
Fandina
Tomáš má mnohem větší pravděpodobnost, že vyhraje GS, než ten kdo nebyl nikdy v semifinále, nebo finále GS. To se nedá zpochybnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tome otázka: Jak ti dupou králíci?
Reagovat
Mayo
To radšej Tsonga nech vyhrá (:
Reagovat
r.Fever
V každej "dobe" boli tenisti vysokej kvality, takže Tomáš má pravdu, niet sa na čo vyhovárať.

Na to aby človek získal grandslam musí mať okrem schopností v sebe aj trošilinku málo šťastíčka, alebo to musí proste celé nejako klapnúť, ako to klaplo Del Potrovi či Wawrinkovi. Tomáš mi príde v niektorých veciach ako Mečíř, toho tiež obdivovali, akú mal kvalitnú hru, pritom nikdy nevyhral GS - a mal na konte hneď niekoľko SF z viacerých majorov.

Ak by dosiahol svoj vrchol v rokoch 2005-2006, zotrel by ho vtedy vrcholiaci Federer, v deväťdesiatych rokoch by to bol zas Sampras či Agassi. Akú-takú šancu by mal na prelome milénií, ale to sú len keby ...

Niečo mi však vraví, že on ten GS môže niekde urvať, Djokovič bol suverén prakticky len v jednej sezóne, u Nadala človek nikdy nevie kedy ho niečo zase postihne, Murray má stres z antuky a problémy s chrbtom, Federer 33 rokov. Šanca tu je.
Reagovat
smazaný uživatel
mozno v mixe
Reagovat
smazaný uživatel
Pre Berdycha je táto doba velký pech, hrá lepší tenis, než Korda no dovolím si tvrdiť, že na GS nikdy nedosiahne, finálové šance sú tiež mizivé..
Reagovat
smazaný uživatel
Slovák, no :))
Reagovat
Fandina
Proč by nedosáhl na GS nebo na finále? Nikdo není neporazitelný, ze špičky Berďa porazil kde koho, Rafu tedy dlouho ne, ale také to přijde. Berďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Pretože v kritických situáciách jeho hra na najlepších nestačí, resp. jeho pohyb, či return majú svoje rezervy a s týmto hcp Nadala, či Djokovica zrejme neporazí..Samozrejme, existuje šanca, že sa na GS s ani jedným nestretne..

Toto samozrejme nie je o Berdychovi, to isté platí o Ferrerovi, Tsongovi a dnes už aj Federerovi..Wawrinkovi to v Austrálii vyšlo, ale ten mal Noleho už aj predtým viackrát na lopate a raz to muselo prísť a vo finále mu pomohla aj Nadalova indispozícia..Wawrinkov triumf bola tá svetlá výnimka, ktorá len dokázala, aké ťažké a nepravdepodobné je prelomiť pravidlo.
Reagovat
Fandina
Berďa byl několikrát v semifinále GS a byl i ve finále a to není žádná náhoda. A proto je u něj pravděpodobnost, že do finále dojde a vyhraje mnohem větší než u dalších hráčů, kteří třeba ani nikdy nebyli v semifinále.
Reagovat
Fandina
A tudíž má Berďa mnohem větší šanci GS vyhrát, než kdokoli jiný.
Reagovat
Roger_Federer
Ac nerad tak souhlasim z Forehendem ;) , aby Berdych nekdy vyhral, musi se sejit nekolik faktoru..
Reagovat
tommr
co je to za nesmysl, že má Tomáš větší šanci vyhrát GS než kdokoli jiný? To snad nemůžeš myslet vážně ani ty ... :)
Reagovat
Fandina
Máte smůlu pánové, ale Berďa má určitě větší šanci vyhrát GS, něž kdokoli za ním na žebříčku, to musíte uznat i vy, že?
Reagovat
tommr
Del Potro a Murray jsou v žebříčku za Tomášem a oba už GS na rozdíl od něho vyhráli ...
Reagovat
Fandina
Takže má vlastně ještě větší šanci, než jsem si původně myslela, když i za ním na žebříčku GS vyhráli, tak proč ne on, že, když už byl několikrát v semifinále. No uznej, že má větší šanci než kdokoli jiný.
Reagovat
Fandina
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Znáš to.
Reagovat
smazaný uživatel
sancu vyhrat ma aj napr.Montanes,ide o to,ze Tomas sa musi velmi zlepsit psychicky,a trochu aj herne alebo mat kvantum stastia,netusim co je realnejsie
Reagovat
Fandina
Já nevím, kdo má větší šanci, jestli ten, kdo je tři nebo čtyři roky v osmičce nejlepších, nebo kdo tam není. Šance Tomáše jsou mnohem větší než kohokoli jiného. To se nedá zpochybnit.
Reagovat
smazaný uživatel
"Šance Tomáše jsou mnohem větší než kohokoli jiného. To se nedá zpochybnit." opravdu to myslis vazne?
Reagovat
Fandina
Ano jsou větší než třeba tvoje, pokud nejsi Federer, Nadal, Djokovic atd.
Reagovat
smazaný uživatel
ona asi mysli,z pomedzi tych,ktory este GS nemaju,aj ked aj tam je to sporne
Reagovat
smazaný uživatel
tak jestli ja sem kdokoli jiny tak potom ano...ale kdokoli jiny je Fedys, Nadal, Djokovic, Murray atd......a podle tebe ma vetsi sance nez oni?
Reagovat
smazaný uživatel
ikdyby to tak teda myslela tak je to blbost...ptz zadny GS kde se nebudou ucastnit hraci ktery uz GS maji pravdepodobne nehrozi
Reagovat
Fandina
To je jasné, že kromě těch, kdo získali už GS. O těch nění řeč, to se rozumí samo sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
este raz,z tych hracov,ktory este nemaju GS,ma najvacsie sance Berdych,co je na tom nepochopitelne?
Reagovat
Fandina
Jediný rozumný nick na TP konečně někdo ... super super super
Reagovat
tommr
jenže tady přece nejde o to jestli má Tomáš větší šance na zisk GS než dejme tomu Kohlschreiber. Jde o to jestli vůbec má nějakou reálnou šanci a to myslím nemá. Aspon ne dokud budou na GS hrát Djokovic, Nadal, Federer, Murray, Wawrinka a Del Potro, protože jeden z nich ho vždycky vyřadí ...
Reagovat
smazaný uživatel
presne taaaak, o tom mluvim, ze se teda doslechnu prvni ze proste ten Berdych sanci na GS ma ohromnou a pak teda ctu ze z tech hracu kteri GS nemaji, a pritom je to zcestne toto resit ptz ti hraci s GS tam budou...a sme najendou u toho, ze berdychovi sance sou male
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že vždycky bude muset Berďa porazit někoho z těch co píšeš, ale proč by je nemohl porazit. Není pravda, že s nimi vždycky prohraje. Vyhraje GS jedině tehdy, až je porazí, nebo alespoň ty z nich na které narazí cestou za titulem. Ale že na ně má, to určitě. V posledním roce každého z nich, tedy kromě Rafy porazil. Takže proč ne při GS?
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Berdych psychicky nezvládá finále i s horšími hráči - viz finále Raonič, Tsonga atd. Podle mě Berdych GS nikdy nevyhraje, ale samozřejmě bych chtěl, aby mě do konce kariéry stihl aspoň jednou vyvést z omylu!
Reagovat
Fandina
Já si také myslím, že Berďa GS jednou vyhraje. Držím palce! Pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem chtěl upozornit na chybu, že Del Potro nevyhrál Paříž, ale US Open, redakce už to stihla opravit koukám...
Reagovat
Roger_Federer
Zajimalo bx me jestli Berdych bydli u sebe doma, kdyz se hraje turnaj v MC.;).
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, v MC ,,bydlí,, všichni vrcholoví sportovci, jinak by přišli na mizinu. To víš, daně :)
Reagovat
Jan
Asi tam je většina tenistů doma :) Je otázka, jestli se tak i cítí :)
Reagovat
Jan
A turnaj by pro ně měl být domácí :)
Reagovat
slacker
Monako a dalsi miniaturni statecky fungujici jako danovy raj jsou jen paraziti na vyspelem svete kde se plati dane takove jake jsou . Francie by ho mela anektovat :-)
Reagovat
MarcelPersch
Del Potro vyhrál v roce 2009 na US open, ne v Paříži :)
Reagovat
LubosZabloudil
Děkujeme za upozornění ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A já věřím, že poletím. Ne vážně, opravdu jsem se pobavil.
Reagovat
carolyn
http://www.novinky.cz/domaci/333479-lendl-prodal-svou-sbirku-muchovych-plakatu.html
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju ti to Tomíku, pěkná fotka :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Reagovat
EllNino
Why are U smiling ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
I know why.. :DDD
Reagovat
EllNino
:D Me too :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist