Berdych vedení proti Ferrerovi neudržel, Nadal nezaváhal s Gasquetem

1. 11. 2013, 20:58
Aktuality 321
ATP PAŘÍŽ - Rafaela Nadala dělí už jen dvě výhry od triumfu na turnaji, který nikdy nevyhrál, a jedna výhra od jistoty, že letošní rok zakončí jako světová jednička. Španělský tenista dnes na Masters 1000 v Paříži porazil Gasqueta a postoupil do semifinále. V něm ho mohl vyzvat Tomáš Berdych, český hráč ale nedotáhl do vítězného konce nadějně rozehrané utkání s Davidem Ferrerem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych začal zápas proti světové trojce Davidu Ferrerovi výborně. V prvním setu skvěle podával a zaslouženě ho vyhrál 6-4. Jenže hned v úvodu druhé sady o servis přišel, a i když ještě ze stavu 1-4 vyrovnal na 4-4, v závěru při soupeřově setbolu zahrál milimetrový aut a rozhodnout musel třetí set. 

V něm už šla hra aktivněji hrajícího Berdycha postupně dolů. Osmadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí dělal více chyb a neúnavný Ferrer to trestal. Rozhodující okamžik zápasu přišel ve třetím a čtvrtém gamu třetí sady, kdy Berdych nejprve neproměnil brejkbol a naopak následně přišel čistou hrou potřetí v utkání o svůj servis. Tentokrát už Španěl výhodu nepustil a zvítězil 4-6 7-5 6-3.

Berdych se tak po vyřazení může začít připravovat na londýnský Turnaj mistrů, kde bude mít poslední možnot získat první letošní titul. V Londýně se příští týden střetnout i s Ferrerem, s nímž má po dnešku bilanci 3 výher a 6 porážek. V polovině listopadu pak bude Berdych oporou českého týmu ve finále Davis Cupu v Bělehradu. 

Rafael NadalFerrer se v semifinále utká se svým krajanem, světovou jedničkou Rafaelem Nadalem, s nímž prohrál už devět vzájemných duelů v řadě, nicméně všechny na antuce. 

Nadal dnes porazil hladce 6-4 6-1 Francouze Richarda Gasqueta, s nímž vyhrál i v 12. vzájemném střetnutí na okruhu ATP.

Pokud sedmadvacetiletý Nadal v Paříži postoupí do finále, získá jistotu, že rok 2013 zakončí jako světová jednička. V Paříži rodák z Mallorky ještě nikdy netriumfoval, pouze v roce 2007 se při svém debutu dostal až do finále.

Nadal, který získal rekordních 26 titulů z podniků Masters 1000, se může stát prvním hráčem v historii, který během jedné sezony vyhraje 6 turnajů této kategorie.

V prvním sobotním semifinále se utkají Novak Djokovič a Roger Federer, kteří vyhráli v odpoledních čtvrtfinálových duelech.

- ATP MASTERS 1000 PAŘÍŽ -(Francie, tv. povrch / hala, 3.204.745 eur)páteční výsledky (01. 11. 2013)
Dvouhra - čtvrtfinále:
Ferrer (3-Šp.) - Berdych (6-ČR) 4-6 7-5 6-3
Nadal (1-Šp.) - Gasquet (8-Fr.) 6-4 6-1
Djokovič (2-Srb.) - Wawrinka (7-Švýc.) 6-1 6-4
Federer (5-Švýc.) - Del Potro (4-Arg.) 6-3 4-6 6-3
.
Semifinálové dvojice: Nadal - Ferrer, Djokovič - Federer.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

321
Přidat komentář
smazaný uživatel
Thomaz Bellucci je ve finále. Konečně alespoň dílčí úspěch. Neskutečné do jakých sra*ek se dostal. Snad se z nich brzo vyhrabe a vrátí se do padesátky, nebo alespoň do stovky. Držím palce zítra.
Reagovat
Sonja
Ty seš stejně žolík, Mute.
:-)
Reagovat
Roger_Federer
"Je to reálnejsie, nez triumf Rogera
kdekolvek s Rafovou a Noleho
ucastou.."

Fascinuje me jak maš potřebu se pořad otirat o Federera v jeho nejhorši sezone(nikdo to nepopira)..myslim, že ti to dokonce dela radost.. Mel by sis ujasnit, jak to vlastne je, zda je Roger odchazejici stary pan(jak jsi nekolikrat napsal), nebo stale hrač ktereho je třeba se bat a počitat snim...Nadal (letos životni sezona zejmena na hardu) a Djokovič jsou oba ve vrcholnem veku a forme.. Proč se neustale nutiš a vnucuješ do srovnavani obou(což me fascinuje), z nekym o 5 let staršim a podle tebe odepsanym hračem..

Meř stejne..pane.
Reagovat
Amputace
Zelenou nepiju. To možná ty a bába z Hospody :D
Reagovat
smazaný uživatel
Roger sa v prvom sete vytiahol a ukázal, že v hale je stále nebezpečný..Djokovič v prvom sete ťažko hladal rytmus, v dalsom priebehu vsak spresnil hru a zápasu už diktoval tempo..Roger mohol viac utocit, zdalo sa mi ze sa zbytocne stiahol a zacal hrat udrzbu, co bola voda na Djokovicov mlyn..Vyzerá to na dalsie, sice otrepané, ale najlepsie mozné finále..
Reagovat
Mayo
čo obdivujem na Djokovičovi je , že dokáže hrať neskutočne presné údery...dlhé často na čiaru ale proste mu to vychádza nejako...čo je samozrejme výhoda...hádam to Rafa dá...a bude to otrepané finále už po 150 x ... vamos RAFA
Reagovat
spaniel
Vzhledem k forme obou je vyhra Nadala jen zbožné prani. A jelikoz se jedna o halu jen to jen bezbožné prani.
Reagovat
Mayo
ja myslel postup do finále...čiže Ferrera...vo finále je mi to jasné bohužaiľ
Reagovat
smazaný uživatel
Je to reálnejsie, nez triumf Rogera kdekolvek s Rafovou a Noleho ucastou..
Reagovat
Mayo
RF bude mať H2H negatívne s každým z tých 3 o chvíľu
Reagovat
LukasH
No a? Přece kvůli tomu neskončí....
Reagovat
spaniel
To se dalo cekat. Pokud bude hrat do 2016, bude ta bilance hodne spatna.
Reagovat
Mayo
ja viem však nič sa nedeje...máš už svoj vek ja to chápem
Reagovat
LukasH
Roger nehrál špatně, ale Nole byl ve 3. setu, hlavně v druhý polovině k neporažení. Jakmile se dostane do tohohle stavu, kdy v podstatě nechybuje, je to těžký. Naopak Roger zase dělá chyby, který dřív nedělával. Nicméně pořád hraje výbornej tenis. Nedělám si iluze, že by byl zase nejlepší, ale doufám, že v příští sezóně omezí ty prohry se slabšíma.
Btw: v poslední době mi trochu vadí Noleho projevy.....
Reagovat
spaniel
Novak potvrdil roli favorita, jeho returny jsou fakt úžasné. V druhem setu zacal dostávat Rogera na servisu pod tlak a zlepšena hra zezadu a servis dokonali dilo. Skoda jen tech jeho typických projevu. Každopádně titul by mu nemel utéct, otazka je kolik gamu dovolí Nadalovi. Tipuju 6:4 6:2 pro Novaka.
Reagovat
Pe3k
Jsem zvědavý jak moc otřesný zápas to bude, třeba hoši překvapí a bude se na to dát koukat...
Reagovat
MarcelPersch
oni třeba překvapí, tys nepřekvapil.
Reagovat
spaniel
Horsi nez vcera to nebude. U Ferrera je aspon spoleh na klasiku.
Reagovat
rod_laver
Pe3ku, já vím, je to na ho*no, že prohrál Roger, je těžké prohru skousnout, ale nemusíš tady hned psát pořád ty samé kraviny..děláš fandům RF akorát ostudu ;)
Reagovat
MarcelPersch
chudák, po 1. setu už viděl Rogera s trofejí :D
Reagovat
Pe3k
Že prohrál Roger jsem čekal a nijak mě to neštípe. Byl to pro něj dobrý turnaj...Já jsem tu jen sám za sebe.

Btw. co jsi napsal ty tak super? Ničeho jsem si nevšiml. Kritizovat umí každý, ale napsat svůj názor, to ne, přesně jako ty.
Reagovat
Amputace
A ty jsi napsal jaký názor? :D Mimochodem: kritika není názor?
Reagovat
rod_laver
Já jsem se, na rozdíl od tebe, vyjádřil pouze k zápasu RF vs. ND. O hře Rafy si myslím svoje a nemusím jej, nicméně rovněž nemusím za každou cenu na něj útočit. Jeden z prvních komentářů, který po zápase napíšeš, je, jaký otřesný zápas bude následovat, předtím, už obligátně, neopomeneš napsat, že Rafa neuhrál proti Del Potrovi ani set (oproti Rogerovi) a pořád dokola, jsi naprosto čitelný. Kdyby se na TP zbytečně neflamovalo pod každým článkem o RF vs. RN, a to s neustále stejnými argumenty (taky co chceš po stovkách komentářích nového vymyslet), tak by tady přispívali normální fanoušci. No nic, užij si to .)
Reagovat
Pe3k
To se stejně nestane...Ale snít můžeš dál :)
Reagovat
Pe3k
Zápas měl maličko menší kvalitu než jsem čekal, zato výsledek je přesně takový jak se dalo čekat. Pro Rogera určitě pozitivní turnaj. Porazil Del Potra, kterému Nadal nebyl schopen vzít ani set a Novaka dostal do 3 setu...Pokud bude makat a bude psychicky i fyzicky fresh, tak těch 20 grandslamů ještě stihne :)
Reagovat
Mayo
:DDD neverím, že tam vidím Nadala
Reagovat
gigin
za gigina: IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
za Sonjičku: IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Reagovat
gigin
Jinak teda RF pánes, musím říct.. Měl jsem lepíky po první setu...
Reagovat
rod_laver
pěkný zápas, Novak hrál ve třetím setu velmi dobře, 2. a 3. set výborně returnoval, bohužel zasloužené vítězství. Gratulace giginovi a Sonji :))
Reagovat
MarcelPersch
Vsadil bych na to, že Roger po příští sezóně bude mít negativní H2H nejen s Rafou a Můrou, ale taky nakonec i s Novakem :(
Novaka a Rafu už dle mě nikdy neporazí.
Reagovat
spaniel
Rafu v hale muze porazit jeste porad. U Novaka je to horsi, ale pokud bude mit podobny rozjezd jako dnes, tak to klidne muze dopadnout jako posledně v cincinatti, ze uz se nestihne vratit. Na GS uz je toho casu vic.
Reagovat
Mayo
škoda, že Roger to nedal aj keď ne že by som s tým rátal ...každopádne 1 set uhral čo neni také zlé...myslím, že to bude o srbovi dokonca sezóny...DelPo jedine žeby a Murray je mimo
Reagovat
Mayo
och Roger
Reagovat
Pe3k
Přesně takové skupiny jsem očekával. Nadal by totiž nemohl postoupit, pokud by tam měl kvalitní soupeře jako např. v roce 2011. To je výsměch a ne skupina turnaje mistrů...
Reagovat
smazaný uživatel
No to je tá stále omielaná silná konkurencia :))
Reagovat
Pe3k
Přesně tak. Nadal je schopen vyhrávat jen v té nejslabší možné konkurenci...Viz antuka posledních 10 let, nebo roky 2010 a 2013.
Reagovat
nitrotaj
Upřímně tě lituju a přeju brzké uzdravení.
Reagovat
Roger_Federer
obrazek a stoupajici hra Federera(posledni turnaje), davaji do roku 2014 rozhodne pozitivni info..Na Djokoviče a Nadala to asi opravdu nebude už dlouhodobe stačit(neznamena , že je nemuže porazit), ale navrat do top 3 je vic než pravdepodobny...
Reagovat
Vojtiik
ja bych zdaleka nebyl takovy optimista... i kdyby se dokazal vratit urovni hry, tak kondice a rege zdaleka nebude tak dobra
Reagovat
smazaný uživatel
Sezóna v hale je kratučká, dolezité bude ako Federer zahrá vonku..
Reagovat
Vojtiik
Rogi odevzdal brzo:/
Reagovat
jackiec
to je jedno koho má zlatokop ve skupině, turnaj mistrů nikdy nevyhraje, už teď mele z posledního a v hale je neškodný jak pepek bez španátu
Reagovat
Roger_Federer
Petko, doufam, že se dobre pozeraš..jak "jednooky kral" hraje tenis v hale..
Reagovat
Roger_Federer
Hm, Novak dost chybuje po natlakove hře Federera..
Reagovat
smazaný uživatel
Niekto nazval Federera jednookým králom ? To musí byť riadny diletant.
Reagovat
MarcelPersch
Novak začíná dobře returnovat, jsem zvědav, co Roger vymyslí, když se nebude moct opřít o backhand ani o servis...
Reagovat
smazaný uživatel
Skúsený divák sa vyjadrí až po zápase ;)
Reagovat
spaniel
Spis zbabělec a alibista jako ty.
Reagovat
Roger_Federer
Ovšem, to by si nesmel před zapasem vykřikovat neco o "debaklu", všiml jsem si, že nejsi schopny uznat , že se myliš, ani když obrazek hry ukazuje tvuj omyl
Reagovat
smazaný uživatel
Čo je zbabelé na tom, že sa o zápase vyjadrím až po ňom, tebe fakt chýba jedno kolečko a to som si tým počtom nie som istý..Roger hrá dobre, Nole klasicky slabší rozjazd, ale už je hore a podľa mňa vyhrá..

Tá provokácia bola len reakcia na Petríka, treba to brať v kontexte..Federer je v hale furt konkurencieschopný, o tom som nikdy nepochyboval..A k skupinám turnaja majstrov, súťaž sa začína v SF, takže nechápem ten detinský plač spaniela hatera..
Reagovat
MarcelPersch
ach jo, možná měl raději prohrát lehce ve dvou Roger, takhle bude Nole ještě navíc rozehraný, nechci to zakřiknout, ale myslím si, že na větším turnaji se už nedočkáme.
Reagovat
spaniel
Jde o to, ze jsi psal o demolici a ted se schovávas za to, ze to byla provokace. Psát svuj tip na vyvin zapasu po zapase je trochu divné, ne? To dokaze i retard.

Ze TM zacina v semi je sice pravda, ale je rozdil nastoupit odpocaty po trapne snadné skupině, ktera ti navic zvedne sebevedomi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tip na vývin zápasu?..Kde to vidis?..R_F sa ma pytal, co hovorím na zápas..

A isteze to bola reakcia na Petríka v rovnakom duchu, zmysel bol celkom evidentný..V Rafovej skupine hrá 1,3,6,7..Suctom kvalitnejsia grupa..
Reagovat
Pe3k
Pokud tam bude Nadal, tak to nemůže být kvalitnější grupa...
Reagovat
Pe3k
Ukázal Nolemu kdo je na kutru pánem...Novak je dost nervozní, protože ví, že stojí proti nejlepšímu hráči historie...
Reagovat
MarcelPersch
1. set byla povinnost než se Novak rozjede, jinak by asi Roger nemohl na výhru ani pomýšlet.
Reagovat
Lina
Roger pořád umí a jsem ráda, že bude na TM. Finále s Nadalem by nebylo marné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem usedla k telce a koukám naprosto bez emocí, což je fajn, můžu si to vychutnat, jak hrajou tenis světové špičky :)
Reagovat
dadaft
já se zase bez emocí koukl do téhle diskuse a zase rychle šupu pryč...
Reagovat
smazaný uživatel
normálka ne? U kvitovců stejní nickové, u Federerovců vs Nadalovci to samé :)
Reagovat
Lina
Pozitivní emoce se bohužel proměnily v negativní, ale ještě není všem dnům konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si to včera užila 2x, takže chápu :)
Reagovat
spaniel
TM
Federer, Djokovic, Delpo, Gasquet
Nadal, Ferrer, Wawrinka, Berdych

Uz nevi jak ritohrabovi pomoct k prvnímu titulu :D
Reagovat
Matti
Bez té nadávky by to fakt nešlo?
Reagovat
spaniel
Jake nadávky? :-O
Reagovat
MarcelPersch
tahle skupina mi vyhovuje .

SF: Asi Delpo nebo Roger, to taky není žádná výhra.
Reagovat
Roger_Federer
Rafa ma skupinu smrti..:)
Reagovat
rod_laver
výsměch
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, Rafovi tam chyběl už akorát Gasquet a vyhrál by i o berlích. Berdych, který je z něho podělaný už teď, Ferrer, který s ním 20x prohrál a jednoručák Stan, který mu nevzal ještě ani set.

Druhá skupina zklamání, že ti tři jsou spolu, Gasquet bude fackovací panák, jak jsem předpokládal.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, Rafa má semifinále smrti :)
Reagovat
smazaný uživatel
V skupine Turnaj Majstrov este nikto nevyhral ;)
RF má ťažký los v tom, že tam má Del Potra namiesto Ferrera. Inak normálka los, kto chce vyhrať musí zvládnuť hlavne semi a finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si klaun :)

Tvoj zivot je plný nenavisti a je mi ťa ľúto..Vcera si pisal, ze Rafa urcite dostane Ferrera a Gasqueta..Tvoj tip ti vysiel na 50%, čo je normálka a zas je Rafa zlý..Ved tebe chýba rozum, chlape..
Reagovat
spaniel
Najdi mne kde jsem to psal bačo, protoze ja si to nepamatuju.
Reagovat
Matti
Většina fanoušku Rogera v tomto vlákně, neřeší jeho los, nýbrž los Rafy. Vypovídající.
Reagovat
smazaný uživatel
Matti, presne..:)

Apropos, spaniel:Ty jo, to uz je vazne zoufale. Reálnou sanci vyhrat Londýn, jedine kdyz vsichni zahrajou spatne a jeste vyfasuje Gasqueta a Ferrera do skupiny. Proc ho doted nevyhral, kdyz je tak fenomenální? :D

Vyfasoval Ferrera len, takze nemá sancu vyhrat TM..Tvoje vlastné slováy
Reagovat
Roger_Federer
Skupina Federera je nejtežši možna.. Co na tom chcete řešit? Delpo a Djokovič.. Muže to byt ješte horši?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem psal včera, ta bezmoc těch co nensnáší Rafu je krásná. :D
Reagovat
MarcelPersch
Fedal finále. Come on Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogera vidím hrát poprvé od US Open a zatím paráda. Hraje výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojď Féďo !!! Chci vidět finále s Rafou !!! :-)
Reagovat
Vojtiik
Come on!:)
Reagovat
gigin
Ty bys mohl vědět kde je Mutademus.
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po zkompletovaných čtvrtfinálových zápasech v Paříži. V žebříčku jsou už odečteny body získané na lonském TM.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše.
Hvězdička znamená, že se hráči dostali do semitfinále a ještě tudíž můžou získat dalších body (240 bodů za postup do finále a a 640 bodů za titul) :

1. Nadal 12030 (+8050) *
2. Djokovic 9970 (+5990) *
3. Murray 5790 (+1810)
4. Ferrer 5560 (+1580) *
5. Del Potro 5055 (+1075)
----------------------------------
6. Berdych 3980
----------------------------------
7. Federer 3805 (-175) *
8. Wawrinka 3330 (-650)
9. Gasquet 3300 (-680)
10. Tsonga 3065 (-915)
11. Raonic 2860 (-1120)
12. Haas 2435 (-1545)
13. Almagro 2290 (-1690)
14. Isner 2150 (-1830)
15. Youzhny 2145 (-1835)
16. Fognini 1930 (-2050)
17. Nishikori 1915 (-2065)
18. Robredo 1830 (-2150)
19. Simon 1790 (-2190)
20. Anderson 1685 (-2295)
...

Tomáše Berdycha nezastih závěr sezóny zrovna v oslnivý formě. Po včerejší porážce od Ferrera už nejspíš definitivně ztratil šanci na pátý místo a je vysoce pravděpodobný, že příjde i o to šestý místo na úkor Federera, kterej ho předstihne pokud postoupí v Paříži do finále nebo uhraje na TM o jedno vítězství víc než Tomáš ...

Nadal už má první místo skoro jistý - stačí mu dneska porazit Ferrera což je jen pouhá formalita ...
Prohodit místa si vedle Tomáše a Federera ještě můžou Ferrer a Murray a Wawrinka a Gasquet ...
Reagovat
spaniel
Zajímalo by me, jestli se nekdy aspon podíváš na fakta, nez napises ty svou klasickou domněnku, kterou vydáváš za fakt. Konkretne k tomu Nolemu jako nej hraci na hardu, cesta je jeste ukrutně daleka jelikoz Fed drzi tech rekordu hodne:

HC h2h, HC winning %, HC winning streak, HC titles, HC matches won a HC GS samozrejme.

Navic pokud bude Nole prohravat na USO s antukarem Rafou a travarem Andym, tak tezko nekoho přesvědčí, ze je nej HC hrac v historii. I Lendl je jeste daleko pred nim.
Reagovat
smazaný uživatel
HC titles - Nole ho prekoná v Masters aj v GS..500 a 250nehráva :)

Tie ostatné rekordy nikoho nezaujímajú..
Reagovat
spaniel
Mala oprava. To ostatni nezajímá povrchní rekreační fandy, kteri jsou schopni vnímat maximálně GS a Masters. Jako ty. Ale co cekat od trollhanda, ktery neumi vzit v potaz ani povrchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Znova dokazuješ, že sú ti cudzie základné tenisové, priam elementárne zákonitosti. Ak Djokovič vyhrá viac GS a viac Masters titulov, navyše v lepšej konkurencii bude po skončení kariéry považovaný za lepšieho hráča na hardovom povrchu.

A takým ako ty zostanú len oči pre plač, ktorí sa budú utešovať winning streak bilanciou..
Reagovat
spaniel
V lepsi konkurenci? Ty jsi fakt šašek bačo
Reagovat
smazaný uživatel
Tady sa zas melů hovna o vztahu Toniho a Nadala , nicméně je to on díky němu je Nadal tak psychicky silný a to díky disciplíně kterou mu Toni vštěpoval. Dobrým příkladem sou třeba čínští stolní tenisté nebo i badmintonisté , činským sportovcům je vštěpována dokonalá disciplína a díky ní sou schopní v duležitých momentech své soupeře převalcovat.
Reagovat
Roger_Federer
Toni Nadal je despota..a řidi Rafovi život, co na to nechapeš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si Nadalův blízký přitel? Asi ne ´, tak nemel když o tom víš prd.
Víš co to je když někdo někomu řídí život?
Reagovat
spaniel
Autista to napsal ve sve knize, kterou si zjevne nečetl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu knížku sem četl, v mládí se dalo říct že byl Toni Nadalův manipulátor
nicméně opravdu dost pochybuju že by ted řídil jeho život. Na polovinu turnajů s ním ani nejezdí.
Reagovat
smazaný uživatel
Autista ? Mám takový pocit že máte pořád potřebu vytahovat věci, které nemají s tenisem nic společného a větčina z nich ani neni pravda.
Reagovat
Roger_Federer
Ale na tom neni nic lživeho, ani uražejiciho Nadal to sam přiznava, že je osobnost, ktera potřebuje vedeni a nekoho, kdo se o nej stara..
Reagovat
MarcelPersch
Ty si nikdy autistu neviděl, viď.
Reagovat
Roger_Federer
Ale, ja jsem Nadala nikdy nenazval autistou.. Takže nechapu tu otazku.
Reagovat
MarcelPersch
promiň spletl jsem si vás ;)
Reagovat
Roger_Federer
Pe3ku.. Mel by si odjet nekam relaxovat na par tydnu..

rafaeoli25.."vesnicka tancovačka" nebo Praha.. Neni to jedno?

Amputace.: dej si zelenou a bud v klidu.
Reagovat
lexikon
Ještě nechápu jednu věc. Fedex a Nadal jsou stejně velcí a váží taky stejně 85 kg ale když se ně podívám tak se mi tomu nechce věřit. Už jenom jejich ruce Fedex ma hůlky a Nadal ma ruce nabouchany.
Reagovat
Padme
Oni se zvážili, když jim vystavovali registraci a od té doby to jen opisují :))
Reagovat
spaniel
Asi, Serene taky roky psali 60kg i kdyz mela zjevne tak 75, a to jeste po ránu.
Reagovat
Pe3k
http://www.youtube.com/watch?v=KOtaU5aZYVw

Pro ty co mají raději krásný tenis, než hekání...
Reagovat
smazaný uživatel
Mam jedine prani na TM. Primixovat Tomase do skupiny s Juanem :-) Pokud to zase nevyjde tak uz se snad vzivote na kurtu nepotkaji :-/
Reagovat
tommr
a co si od toho zápasu slibuješ? Tomášovi může bejt úplně jedno jestli do skupiny vyfasuje Ferrera nebo Del Potra - ani na jednoho z nich v současný formě nemá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezkej tenis a ma :-) Hra DelPotra mu jednoznacne vyhoduvje vic nez behavej Ferrer...
Reagovat
l00bor
Představte si,je rok 1980 na přijmu podání nasranej John McEnroe a podávájácí Nadal s jeho všemi rituály.Chtěl bych to vidět.Já jen jak tady probíráte co by kdyby.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že je to jasné :D John by šel za Rafou a rozmlátil mu raketu o hlavu :D
Reagovat
lexikon
A nadal by s brekem utekl ke strýčkovi.
Reagovat
Pe3k
Což by Nadalovi velmi prospělo :D
Reagovat
gigin
Dnes až od 15 hodin? Po kvaldě F1?
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je určitě vetší talent než Nadal , Švýcar je genius , jednoduše řečeno je lepší tenista , ale Nadal je lepší hráč , je mnohem psychicky silnější , lepší atlet , větčí bojovník a když se všechno toto sečte tak je to víc než Federerova genialita.
Reagovat
lexikon
Zatím mi stačí ze má Federer skoro ve všem lepší statistiky.
Reagovat
Pe3k
Možná tak ve tvojí hlavě :D

Btw. Djokovic je lepší atlet než Nadal, takže je vlastně lepší tenista...
Reagovat
Padme
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je rychlejší, o dost silnější a s mnohem lepší postavou než ta tyčka. Djokovic a lepší atlet? To mi vysvětlete
Reagovat
spaniel
Haha. Lepsi postava, to myslis tu prdel valacha? Djokovic je pohyblivejsi a rychlejsi. I Murray je rychlejsi. Vydrží je Novak nastejno.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry za tu nahotu
Tohle je atletická postava
https://www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=667&q=rafael+nadal+athletic&oq=rafael+nadal+athletic&gs_l=img.3...787.7215

Tohle je uplně něco jiného
https://www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=667&q=rafael+nadal+athletic&oq=rafael+nadal+athletic&gs_l=img.3...787.7215.0.7417.21.9.0.11.11.0.2 - Jo taky to ujde

A rychlost hračů se nedá tak snadno srovnávat...
Reagovat
lexikon
Proč se pořád hádáte kdo je lepší? Sám Nadal přiznal ve své knížce že je Federer mnohem talentovanější než on.
Reagovat
Padme
:))
Reagovat
gigin
Dnes v suchým, ve dvou, v klidu, v pohodě, ono to půjde, né že ne :)) AJDE, NOLE!!
Reagovat
rod_laver
neser!! nebo ti rozhodím sandál :))
Reagovat
gigin
Ty už sedni na letadlo a vypadni na ten TM :)))
Reagovat
Nola
Idemooo Nole!!!!!
Reagovat
rod_laver
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Olympiada
ten kreeten Ing Pe3k je skutecne s ostravska ! tak sorry za svechny urazky..... maš pravo bejt neoblíbenym krajanem
Reagovat
Olympiada
z
Reagovat
Pe3k
A co ty ostatní chyby? Mě se omlouvat nemusíš, to udělej pro svou mámu...
Reagovat
MarcelPersch
Každý si zkuste tipnout a na konci roku 2014 uvidíme, kdo se třeba trefil.

Moje tipy: AO: Rafa (ve finále Nole)
RG: Rafa (Nole, ale tady to může tentokrát dopadnout obráceně
W: Když Rafa přejde přes 1. 3 kola, tak on (v opačném případě Můra)
US: Novak
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak já si myslím, že je dobré, že sou takové dva nesmiřitelné tábory, vždyť o tom to je. Člověk potřebuje mít nějakou druhou stranu, proti které se vymezuje (celá historie lidstva je vůči vymezování se, je to v lidské přirozenosti), derby ve všech sportech jsou kořením a když se sejdou dva rovnocenné tábory, jedná se o nejlepší možnou věc. Určitá nevraživost k tomu patří, například jako Komeťák Spartu nesnáším, ale kdyby přešla do jiné soutěže tak hokej o hodně přijde, v tenise by byla Rafova ztráta ještě mnohem citelnější pochopitelně. Jinak si užijme dnešní den, poprvé od loňského French Open Velká trojka v semifinále velkého turnaje.
Reagovat
Padme
Já jako zbrojovák nemůžu Komeťáky ani vystát... :)) Ne samozřejmě sranda a souhlasím s tebou domorodče:)
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu. Je fakt, že v mužském tenisu nemám nikoho, proti komu bych něco měl. Ale v ženském nemůžu vystát mnoho holek. Asi jako chlap mám potřebu hodnotit spíš ženské pohlaví, nevím. Nicméně je to asi taky důvod, proč na ženský tenis koukám o něco raději. Když tam není ten kontrast někoho, koho máte rádi a koho nemusíte, je to vlastně nuda.
Reagovat
smazaný uživatel
nebo jinak. Není to taková nuda, ale je to o dost vzrušující :-))
Reagovat
smazaný uživatel
teď když o tom tak přemýšlím, nevím, jestli mám opravdu jako chlap potřebu hodnotit spíš ženské, nebo mě prostě a jednoduše ženský tenis baví o něco víc, tudíž je pro mě snazší vybrat tzv "bad girls".. sám se v sobě nevyznám :-)
Reagovat
Padme
Já ti sem něco napíšu, aby to nevypadalo, že si píšeš sám :D A myslím, že se v sobě nevyzná skoro žádný chlap a 100% ženských. Tak zhluboka nadechnout :)
Reagovat
a.magerova
A co tahle varianta? ;-)
http://www.novinky.cz/koktejl/318037-okouzlujici-vitezka-souteze-o-kralovnu-krasy-je-muz.html
Reagovat
smazaný uživatel
Kolko moze Djokovič získať bodov za dve výhry vo finále DC?..

V článku sa píše, že ak Rafa vyhrá, bude urcite na konci roku prvý, no ja o tom presvedčený nie som..Ak Nole vsetko do konca roka vyhrá a získa body v DC, Rafa bude musiet na TM vyhrat jeden až dva zápasy..
Reagovat
MarcelPersch
za 2 singly a debla je tuším 245 bodů, Takže Djoko může mít na konci roku maximálně 12355 bodů

- Rafa má v tuhle chvíli jistých 12030, postupem do finále by mu stačilo na TM vyhrát jeden zápas, aby měl definitivní jistotu, pokud by Novak nehrál nebo prohrál debla, tak taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Dik ;)

Na prvý pohlad formalitka, ale...
Je to velmi cenená štatistika a chcem, aby to už Nadal dotiahol..
Reagovat
tommr
Djokovic může ve finále DC získat maximálně 150 bodů za dvě výhry v singlu. Body za debla se do singlovýho žebříčku nezapočítávají ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Brace yourself, Rafa a Roger jsou v semifinále na stejném turnaji. :D :D
Reagovat
Pe3k
Tak nejenom, že včera musela duše tenisového fanouška protrpět zápas Nadal-Gaquet, ale dneska je to snad ještě horší match-up Nadal- Ferrer :( o to horší je fakt, že se jedná o halový turnaj s relativně rychlým povrchem...Je dobře, že tato tragická sezona už končí.

Druhý zápas ovšem přinese zcela opačnou podívanou a la reklama na tenis. Vyvrcholení turnaje již v semifinále halový a tenisový král Roger Federer vs. jeho dvorní nástupce, král posledních tenisových sezon a nejlepší hráč světa Novak Djokovic.
Reagovat
urbi
velmi realisticky a diplomaticky řečeno...přesto teď jistě přijdou jedovaté reakce. Nad těmi je však zapotřebí se povznést a těšit se na 14:30. TO jest na lehkoruký a pestrý tenis.
Reagovat
Hypertac
Už to nehul!
Reagovat
worlos6
Nejlepsi hrac sveta je Rafael Nadal..
Reagovat
smazaný uživatel
Je neuvěřitelné že minulý rok když byl Federer světová jednička , tady neustále opakovals že jako světová jednička musí byt nejlepší na světě a to se sezona Federera a ta letošní Nadalova nedá srovnávat , pokud ani po takové sezoně nejsi o Nadalovi schopný říct že je v současnosti nejlepší na světě ,(kromě haly, tam je opravdu Djokovič lepší) tak bud máš vůči Nadalovi nějaký komplex, nebo o tenise víš prd.
Reagovat
smazaný uživatel
Po najvacsom Rogerovom uspechu sezóny v Ríme, kde sa dostal do finále a zároveň utrpel debakel, samozrejme nie najvacsí (je z čoho vyberať) prichádza po pol roku opätovný pokus jednookého kráľa slepých porovnať svoj tenisový um so súčasnou špičkou, tentoraz na jeho najlepšom povrchu..Ak to skončí podobne ako vo večnom meste, je celkom možné, že Roger pridá do kroku smerom, kde má už dávno vykročené.. Cielom cesty nie je nič iné, než dávna schátralá pomaly čiernobiela tenisová história..

Šťastnú a ničím nerušenú cestu Roger..Mávam :)
Reagovat
Padme
Tak a teďka kápni božskou :)) http://www.motorkari.cz/profil/pe3k.ostrava ???
Reagovat
Pe3k
:D

Jsem z Ostravska, ale nejsem to já. Já jsem spíš stolní tenista a rybář než motorkář :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aj sme si to mysleli..Ten chlapík na motorke vyzerá vcelku normálne..
Reagovat
Pe3k
Ty jsi asi dost špatný z toho, že Roger i 5 let za zenitem hraje atraktivnější, konstruktivnější a pohlodnější tenis než Nadal během své vrcholné sezony...Btw. neboj Roger bude hrát minimálně do Ria 2016 :) což může být déle než Rafa, kterého další pauza už může znamenat konec...
Reagovat
smazaný uživatel
Mne úplne stačí, že Rafa hrá tenis kvalitnejší..

Umelecký dojem je pre alibistov..
Reagovat
Pe3k
Kvalitnější? Pobíhá po kurtu, škrábání se v řititi a hekání, to je opravdová tenisová kvalita :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom Petrík, Roger má 32 a je 5rokov za zenitom..Cize v 27odisiel..

Rafa má 27 a je vo vrcholnej forme..Ty aj premyslas nad tým, co pises?..
Reagovat
Padme
Škoda, s Lunej jsme tvého dvojníka shledaly docela atraktivním :))
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzial pre teba tenisová kvalita sa nemeria tenisovými rituálmi..

Práve naopak základný a pomerne jednoznačný ukazovateľ kvality sú výsledky..Prečo sa však ja s tebou pustam do racionálnej debaty, povedz..
Reagovat
Pe3k
Naopak ty jsi mimo jako obvykle...Podle tebe jsou Federer a Nadala siamská dvojčata, které mají vrcholovou formu ve stejnou dobu? Roger od 27 let postupně upadá a jeho tenis ztrácí kvalitu. Nadal díky tomu, že měl několik delších pauz a odehrál méně zápasů se zatím dobře drží, ale neboj jeho pád přijde brzy :)
Reagovat
Pe3k
Souhlasím, výsledky a ty má Federer zdaleka nejlepší v historii. Pokud o tom ještě nevíš, mrkni na wikipedii...
Reagovat
smazaný uživatel
Roger má odohratých okolo 1150zápasov, Rafa má 27 a má ich skoro 900...Pri tomto čislw Roger odpadal a Rafa je vo vrcholnej forme, o čom to svedčí?..

Áno, Roger má viac GS, lebo tie sú a vzdy budú len za rok, no pamataj, ze Nadalovi staci vyhravat jeden ročne a má ho..Potom to uz bude neoddiskutovatelné a na TP ti osobne vystrojím "tenisový pohreb"..

Čo sa Rogera týka, podla mňa ho na harde predbehne aj Djokovič..Som presvedčený, že po skončení kariéry bude práve on ten "best hard player ever"..Chýbajú mu na to 4GS a zhruba rovnaký počet Masters titulov..Jeho hra na tomto povrchu je nechutne dokonalá a to, že mu Rafa zobral dva USO tituly pokladám za velkú vec a svedčí to o jeho velkosti..Ak by si sa v minulosti osvedčil, kludne by som siel aj do stávky..:)
Reagovat
Padme
Dle mého soudu Rogera předstihne mnoho hráčů ve spoustě statistik a Nadal je v mnoha lepší už teď. Je to výborný tenista a důvod proč já fandím Rogerovi je zcela iracionální, a to osobní sympatie. V současné době je Nadal úplně jinde a každý soudný člověk to uzná :)
Reagovat
Pe3k
Jde na tobě vidět, že jsi čirý psychopat. I když Rafa nakonec Rogera překoná, tak se stejně nic neděje a se mnou to vůbec nehne. Při nejhorším bude Federer druhý nejlepší v historii a k vůli tomu chceš strojit pohřeb? Spíše by sis měl vyhledat psychiatra...

Btw. Novak může Rogera překonat, ale zatím to tak nevypadá, možná tak na AO, ale na US asi těžko...Btw, to, že Nadal dvakrát porazil Novaka na US bylo díky žalostně až směšně slabému pavouku a mizerné formě Novaka...Když byl Nole ve formě, byl Nadal rád, že uhrál set,,,
Reagovat
Pe3k
Federera jen těžpo předběhne spousta hráčů ve statistikách, naopak jediný kdo ho může jen teoreticky překonat je Nadal a Nole vlastně taky v pár statistikách, takže v současné generaci mají šanci jen dva a i tak má Roger více rekordů než ti dva dohromady...

Btw. Roger je v semifinále Nadal je v semifinále, takže to vypadá, že jsou oba na tomtéž místě...
Reagovat
Padme
Myslím do budoucna. Tenis nás totiž doufám všechny přežije :)
Reagovat
Pe3k
Mimochodem nikdy to nebude neoddiskutovatelné...Nadal vyhrává většinu grandslamů na antuce, kde je nejslabší konkurence v historii. Taky je velmi podezřelý z dopingu a jiných zakázaných činností, které se mohou časem provalit...A to nemluvím, že těží z jednotvárnosti povrchů, což v praxi znamená, že v minulosti, kde se hrálo převážně servis sít, tak by si ani neškrtl...
Reagovat
MarcelPersch
Aha, jasně. Nadal s nejlepšími prohozy v historii by si ani neškrtl :D
Ty musíš být hodně zoufalý, všechno je ale o přizpůsobení, Rafa, Novak i Roger se dokázaly adaptovat na všechny povrchy, to že někdo se adaptuje hůře je zase jiná věc.
Reagovat
spaniel
A proc myslis ze tehdy nečekali hraci na zakladni care a nezkoušeli prohozy? Umožnili to az současné pomalé povrchy s vysokým odskokem a nove technologie raket a vypletu. Rafa by treba mel uspechy, ale sotva s prohozy. Ale vzhledem k jeho WTA servisu vypada představa jeho úspěchu s hrou servis-volej spis jen jako zbožné prani.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se vam zdalo, ze ten return pri druhem setballu od ferrera ve 2 sete byl aut? Co jsem videl bylo to tak 2 cm za caru skoda ze se nepodival na orli oko
Reagovat
Amputace
Tady je zase srandy :D
Reagovat
spaniel
Vítej. I kdyz s křížkem po funuse.
Reagovat
Rafaeoli25
Kéžby to sranda byla, ty to tak možná bereš, mně už je z toho na blití..po každym Rafově zápasu si jen přečteš jak "ten ubožák" vyhrál další otřesnej mač, kterej byl ostudou tenisu..člověk má radost z jeho výhry, pak přijde sem a je akorát zhnusenej :(
Reagovat
Amputace
Buď klidný. Já už nic nepřináším. Pročetl jsem to tady a usoudil, že nemám čím přispět :) I v mé nepřítomnosti se potvrdilo, co už dávno vím.
Reagovat
spaniel
Tak si to tak neber, sorac. Nahodou kdyz hral agresivně pres leto, tak jsem se premohl a chválil ho. Skoda ze mu to nevydrželo. Dneska to byl fakt skaredy zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si taky přihřeju polívčičku s pláčem, můžu? :)) Kolikrát prohraje Rafa oproti Petře? (Freedome sorry) a co já tady musím číst? to jsou mraky komentů, až to není hezký, takže myslím, že mám větší právo naříkat.. Takže sorry, ale první místo plačky si zabírám já :))))
Reagovat
Rafaeoli25
Tak škaredej, já neřikám, že to byla nádhera, ale takovou kritiku? Holt Gasquet hrál blbě a Rafa jen to, co mu stačilo, každopádně i tak několikrát přitlačil, víc nebylo třeba..uznávám, že útočnej jako v Americe není, nicméně je to hala a v ní prostě Rafa slabší byl a stále je, to je nutný si přiznat..
Reagovat
Rafaeoli25
Je smutný a směšný zároveň, že zrovná já jsem jedním z terčů federerovský zloby, já, kterej sice nemám Rogera v oblibě, ale maximálně ho uznávám a nikdy jsem na jeho adresu neřekl sebemenší vulgaritu..kádrují mě tu lidi, kteří na Rafu den co den vylévají ty nejodpornější s.ačky a nikdy nemají dost. Bezmozci jste vy, navíc plní nenávisti..já jsem Rafův fanda, ale nikdy bych se nesnížil k tomu, co tady předvádíte vy, i kdybych Rogera nesnášel sebevíc. Já to ale takhle nemám a přeju mu, aby se znova zved, toť má odpověď na všechny útoky a posměšky všech kanálníků zde..
Reagovat
smazaný uživatel
:) Musím tě podpořit. Rozhodně patříš mezi ty, kteří zde vyjadřují své sympatie a ne sympatie velmi slušně a nikdy jsem tě neviděla kydat na někoho nějaké svinstvo, ba naopak skutečně projevuješ respekt každému hráči, který si to zaslouží, jak sám píšeš :)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) dneska bych to viděla na řadu panáků nějakého kvalitního alkoholu :)) TP je fakt sitcom se střídajícími se hlavními postavami. :))
Reagovat
spaniel
Mas stesti ze jsem líný hledat. Ale chapu te, kazdy obcas napise podobny mravokarny prispevek nez se vrati k rutine.
Reagovat
Rafaeoli25
Asi si mě s někým pleteš, najdi mi jedinej příspěvěk, kde Rogera nebo kohokoli jinýho napadám a nadávám mu tak jako to dnes a denně děláte vy na Rafovu adresu..mě by bývalo nenapadlo tu po Rogerových prohrách radostně poskakovat a pořádat mistrovství v tom, kdo se do něj strefí líp, vy Rafu ponižujete v každym druhym komentu. Daleko víc nenávidíte Rafu než máte rádi Rogera, je to hnus..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš tím kohokoli "jiného tenistu" nebo uživatele? :)) Dneska jsem protivná, tak se míchám tam, kam bych se jindy nemíchala :)
Reagovat
spaniel
Nepletu, zas tolik vas tu neni. Taky netvrdim ze jsi napsal na rogers nejakou vulgaritu, ale rypal si docela casto. Nejednou jsme se tady dohadovali. Nevěřím ze existuje jediny clovek, co se muze postavit za vsechno co kdy napsal. Kazdy to obcas přežene.

A ja reagoval na to ze jsi terčem. Nemyslim ze bych te nekde napadal.
P.S. Rogera mam jeste porad o dost radeji nez nesnáším Rafu.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak rýpal jsem co se týče věčné diskuse s názvem Kdo z nich je lepší, ale to je vzájemný, každopádně jsem nikdy Rogera nezesměšňoval, nejásal jsem tu když prohrál s Brandsem nebo DelBonisem, ne, neposmívám se velikánům, že maj jednou za čas špatný období nebo den blbec, Rafa je kvůli Rosolovi a Darcisovi vysmívanej tak, jakoby to bylo zásadnější než skutečnost, že vyhrál třináct grandslamů..
Reagovat
spaniel
Muze byt. I kdyz me vic rozčiluje rypal jako trollhand nez sprosťák jako Olympiada. Jinak z vaši strany je taky par exemplářů, kteri byli mnohem horsi, i kdyz v posledni dobe chodi malo a spis jen během GS.

Ono to mas tezke. Chces byt co nejvic slušný, ale stoji te to moc námahy a citis se podvedeny, ze to nenachází oceněni. Mas 2 moznosti, posunout hranici slušnosti niz (jako ja) nebo byt odolnější jako tito.
Reagovat
Rafaeoli25
Je to strašný, ať vlezu na jakoukoli diskusi, všude je to podobný, kdysi na idnesu to bylo ale ještě horší, co tam Rafa schytával v letech 05-08 to jsem prostě nechápal, takže je otázka kdo s tou nenávistí začal, já tehdy neregistroval útoky na Rogera..každopádně tu nenávist nechápu, ať už se jedná o kohokoli, někteří o nich mluví tak jakoby se jednalo o zrůdy, démony, ne o kluky, kteří milujou to co dělají a kteří i přes tuhle kolosální slávu zůstali normálními lidmi..
Reagovat
spaniel
Mas recht. Ale stejne se tu zanedlouho sejdem a budem pokračovat. Seznam, idnes a pod radeji nečtu, je to žumpa.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak když se budeme přít slušně, pak to bude v pořádku, souboj názorů není sám o sobě špatný, bohužel skoro v každý netový diskusi jde jen o osobní útoky, zesměšňování a očerňování..člověk tu musí číst, že je d.bil, ovládanej guru bez něhož není schopnej zformulovat názor, já, kterej tenis sleduju nepřetržitě patnáct let, to je prostě absurdní a já už ani nemám potřebu se tu do zblbnutí obhajovat, je to ztráta času i energie..
Reagovat
Rafaeoli25
A co mi nejvíc vadí to je absence respektu k názoru druhého, říct si ok, z tvého pohledu je lepší Rafa/Roger, z mého ten druhý..ne, takhle to nefunguje, řekne se ty si myslíš, že je lepší on? Tak to si úplně mimo truhlíku vymaštěnej a už to jede až do nejpřízemnějších invektiv, kterými jsou počastováni i ti, kteří diskutují slušně..jen nadávat a posmívat se :(
Reagovat
Lina
Tak nad mou radou popřemýšlej, aspoň zítra. :)) Řekla bych, že toho měl Tom ve 3. setu plné kecky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já toho mám dneska plný zuby :) Ještě, že mi Sam vyhrála, prostě ženská, spolehlivá :)
Reagovat
gigin
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Reagovat
spaniel
Idemoooo

Dom
Reagovat
Mayo
Nadal vs Federer finále poprosím :D
Reagovat
VlS
škoda koncovky druhýho, tam to asi šlo a trochu tě zradila hlava.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, tam to měl dotáhnout do tiebreaku, no. Nedotáhnul. Měla jsem i pocit, že většinu času byl lepším hráčem, ale vypnul v tu nejhorší dobu a pak už se vezl.
Reagovat
Marduch
V první setu byl lepším hráčem, protože David hrál doslova příšerně. Slabý neumístěný údery a každá druhá výměna balon ven.
Ve druhym se David vyhecoval/rozvášnil/rozpumpoval (někdo by řek "zdravě se naštval":-), a jeho hra se o 50% zvedla.
Tomáš pak sice taky trochu přidal, ale konec setu ve vyššim tempu nezvlád. Tomáš prostě neumí / nezachytává ty důležitý a vyhrocený momenty utkání, ve kterých soupeř na rozdíl od Tomáše do toho dává emoce, nehraje připosraně a sám se nevyhazuje.
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat
smazaný uživatel
To je zase večer, Delpo v háji, Tomáš v háji, nemám komu fandit..:(
Reagovat
Mayo
Lunej, predsa Býkovi :)
Reagovat
spaniel
Ja mam zas dobry, Feda nejen ze vyhral, ale jeste jsem si na nej vsadil + over na Berdych-Ferrer.
Reagovat
smazaný uživatel
Býkovi nikdy, asi snad Davidovi jako nejslabšímu článku.
Reagovat
Lina
Určitě se někdo najde a když tak Ti poradím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já mám ve hře ještě Noldu. Doufám, že dá zítra Fedexe.
Reagovat
lars
Kde sazis tu minulost ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
jsem otrávená, radu nechci, stejně vím, jak by zněla :))) Fakt bych Tomáše nejradši propleskla, kdyby aspoň David hrál nějak famozně, ale takhle se vyházet..
Reagovat
spaniel
Minulost? Ted nevim jak ti rozumět, jestli jakoze Fedex je minulost nebo si myslis ze si vymyslim.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Tomáš oba své prohrané sety Ferrerovi daroval. Druhý v koncovce, třetí kompletně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Paříž je fakt pitomá, člověk má opravdu za chvíli pocit, že to všichni radši prokaučujou kvůli TM..
Reagovat
LukasH
Viděl jsem koncovku. škoda, no. Nevím, jak hrál Tomáš v prvním setu, ale podle komentátora mnohem aktivněji.
Viděl jsem, jak se Tomáš s Ferrerem pouštěl do dlouhých výměn, který vždycky vyhrál Ferrer. Tak se něho hrát prostě nedá.
Jak jsem zmiňoval už dřív, u Tomáše mi chybí dravost a zápal. To je mi milejší Petra, která se sice jednou totálně vyháže, ale pořád něco zkouší.
Reagovat
spaniel
Prokoucoval? Nebuď směšná. Ferrer nad nim vede po dnešku uz 8:3 a 2 z tech 3 výher byly v roce 2004 a 2005. Proste na nej neumi a dalo se to cekat. Navic on by vypuštěním nic nezískal, nepatri zrovna k favoritům TM.
Reagovat
Mayo
je to sranda turnaj veru
Reagovat
smazaný uživatel
Tom začal fakt dobře, jenže pak se to nějak čím dál víc horšilo, až se to po.... úplně. Vždyť on na začátku právě že i vyhrával ty delší výměny, dával esa nebo přímý body, vymanil se z defenzivy atd. a pak najednou konec.
Reagovat
smazaný uživatel
1. mírni se ve výrazech jo? Nevím, proč bych měla být směšná.
2. píšu, že má člověk pocit..
3. štve mě to, takže díky, že ti stojím za to, že mi to po prohře Toma tak rád připomeneš..
4. jdeš dom ne? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne Prosim...Aspon jeden den v mesici nezminujte Petru nebo uz se vazne pujdu odstrelit :-/ Vazne ji mam rad ale nechci po poslednich 2 tydnech oni co nejdele nic slyset uz!!!!
Reagovat
spaniel
Nebud tak utlocitna proboha. Odkdy je směšná hrubý výraz? A jak se da mirnit? Vzbuzující smích je správně?
Ja si tento rok užil proher vic nez ty, zvykni si, patří to k tomu.
Ja jsem doma, ale dik za radu.
Reagovat
LukasH
Já bych vážně Tomášovi fandil mnohem víc. Bohužel on mě svojí hrou leckdy úplně uspí. Mohl by bejt lepší, ale fakt do toho většinou nejde po hlavě jako třeba Juan. Tomu jsem dneska úplně výjimečně nefandil, když hrál s Rogerem.
Tomáš se musí zeptat Petry, jak se mají správně hrát třetí sety.
Na TM budu ale Tomášovi přát, aby udělal dobrej výsledek...
Reagovat
LukasH
Tak sorry, no. Když to je prostě posedlost a tý se člověk jen tak nezbaví, víš? Musel bych se jít léčit....
Reagovat
smazaný uživatel
dneska teda z tebe ta jedovatost přímo teče.. útlocitná nejsem, neboj.
víc proher než já? to asi těžko vzhledem k tomu, komu fandím..
Reagovat
spaniel
A co ti mam napsat na takovou hloupost ze to prokoucoval kvůli TM? To je urážlivé vůči Ferrerovi, ktery je lepším hracem nez Tomas. Myslim ze směšná je velice lichotivé v tomto pripade a je to jen ze se jedna o tebe.
Nevim komu všemu fandis, ale Tom i Juan meli dobrou sezonu.
Reagovat
smazaný uživatel
hele, nemám chuť se nějak dohadovat, psala jsem, že má člověk za chvíli pocit.. nepíšu, že to přímo prokaučoval, navíc o vypouštění zápasů tu píší jiní. Chytáš se toho jak ..... košile a zbytečně. Tak to jsi hodnej, děkuju, jinak bych asi byla ženský hovězí rod? :)) Začíná sobota, tak snad máme páteční erupce za sebou.
Reagovat
spaniel
Sobota=semifinále, erupce pokračují :)
Reagovat
smazaný uživatel
končím s tenisem a s fanděním :)))) erupcí jsou mraky, velmi nakažlivé :)
Reagovat
Mayo
Tak Ferrer vyhral podľa (môjho) očakávania. Zajtra Mallorca vs Valencia.
Reagovat
smazaný uživatel
To není možnýýýýýýýý!
Reagovat
smazaný uživatel
a mně se vypnul stream, jen oko ukázalo, že Tomáš trefil lajnu.. je tohle možný?
Reagovat
spaniel
Tomas uz lepsi nebude. Jeho současné postaveni je jeho maximum pri teto konkurenci. Ferrer je hrac bez dominantního uderu, v podstate je to tréninkový nahrávací stroj. Na jeho poraženi je potreba bud variabilita (Nole, Roger) nebo byt lepsi v jeho stylu (Rafa, Andy). Tomas nezvládá ani jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
nejdeš už spát? :))))
Reagovat
jackiec
je jedno jestli berda uhraje o kolo vic nebo min, tak či tak by nadala neporazil, nemá mu čím ublížit a je z něho podělaný už v šatně
Reagovat
spaniel
???
Noc je jeste mladá, komentu malo.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D nemístných komentů je tu až dost :D
Reagovat
Marduch
Já se taky obávám, že už lepší nebude, protože s jeho povahou / temperamentem nejpíš nedokáže změnit jeho stávající uspávací pojetí hry.
Když člověk sleduje jeho pohyb na kurtu, připravovávání si pozic, cit pro výběr momentu k zaútočení, tak to vypadá, že hraje tak nějak bez vášně a na setrvačník..
Možná by mu jinej trenér prospěl, ale řek bych, že by to pro něj bylo mohlo být nepohodlný a efekt by moh bejt úplně opačnej.
Na druhou stranu dokud víc zápasů (hlavně na GS) vyhrává než prohrává, tak vlastně o čem se tady bavíme :-)
Reagovat
Bob
To je trubka ten Tomáš. S mizerně hrajícím Ferrem opět prohraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáši, vždyť jsi začal tak dobře, tak proč to teď tak koníš?
Reagovat
VlS
dej tomu saku pokoj!
Reagovat
Padme
co tam dělá Tomáš? Já koukám jen na livescore...
Reagovat
smazaný uživatel
ani se neptej...
Reagovat
smazaný uživatel
Tom má krizi v tu nejnevhodnější dobu, sakra.
Reagovat
smazaný uživatel
bože ten David je ale hekna, to je hrozný...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak. Celej zápas hrál Tomáš fakt dobře a teď takový blbý chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
No Tome, tak ať teď stojí při tobě všichni svatí, co fandí tenisu.. takovýhle ošibky, to je hrůza..
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, tak to je asi v zádeli teda... ach jo, takový hloupý auty, fakt škoda.
Reagovat
spaniel
TP je v podstate sitcom, takova disharmonicka rodinka, kazdy ma svou roli a tenis je ústřední motiv, kolem kterého se to točí. Obcas nekdo neunesl vtip a teatralne opustil casting (chazy) nebo byl zabit scenaristou (barney).
Reagovat
a.magerova
Teda Ty máš dnes bojovou náladu :-/
Aaaaale uvádíš mylné informace, Chazy neopustil TP teatrálně, ale velmi nenápadně a dokonce si ani nezrušil účet, na teatrální chování ohledně odchodů, rušení a obnovování účtů tu máme jiné experty a expertky.
Barney tady chodí.
Reagovat
spaniel
A kdo teda? Registroval jsem to, ale srdce mne to nelamalo, tak jsem to asi pomotal. Oba pripady se ale jiste stali a ne jednou.
Reagovat
gigin
A co se jako Chazymu přihodilo, že nás takhle v tichosti opustil? Vždyt tady byl oblíbený, vyhledávaný a neměl tu v podstatě nepřátele...
Reagovat
smazaný uživatel
Obávam sa, ze ked sitcom opustia dve najvacsie hviezdy (Nadal a Federer), tak výrazne klesne sledovanosť..
Reagovat
spaniel
V tomto názoru se shodnem.
Reagovat
Padme
Přesně nad tím jsem přemýšlela. Nejspíš se najdou nějaké další nesmiřitelné tábory fanoušků... Ale Djoko tu dva roky všechny válcoval a nějak si velké davy "fanatiků" nezískal...
Reagovat
spaniel
Prisel ve spatnou dobu.
Reagovat
a.magerova
gigin: to už teď po roce není tak důležité, ale odešel bez toho, aby se tu s námi veřejně loučil a ani si nezrušil účet, aby na sebe jakkoli ještě upozorňoval.
Forehand: souhlasím.
spaniel: ano, určitě se oba případy staly a nejednou, ale né těm Tebou jmenovaným.
Reagovat
gigin
Jen tu posílal vzkazy přes tomasinha a několikrát tu pisnul pod jiným míčkem... Ale to je fuk...
Reagovat
gigin
Nickem
Reagovat
a.magerova
Nějak zrovna Tobě leží v hlavě víc než jiným, či co?!

P.S. Ano, ale nebyla v tom ta nechutná teatrálnost, která se tu rozmohla v tomto roce :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, měl to dotáhnout aspoň do tiebreaku.
Reagovat
Roger_Federer
v podstate maš pravdu..
Šef gangu a argumentačne nadřizeny:Forehend
Zastupce šefa v jeho nepřitomnosti:Amputace..
A pak 3 tulpasove bez znalosti a argumentace, čekajici na to co napiší prvni dva:
Marty28, rafaeoli25, seeca1(dle meho nazoru jeden uživatel).. Tot vše.. Klasicky roman AJ..proti všem:)
Reagovat
smazaný uživatel
Seš opravdu blázen nebo se kamarádíš s Gasquetem? Přiznej se!
Reagovat
Roger_Federer
Vetšina zdejšich fanouškou Nadala(z vyjimkou Forehenda a Tita), me přijde, že se rekrutuji na vesnickych tancovačkach, posilneni, 10 pivy a 8 malymi zelenymi..Jedine vyjadřeni a argumentace je Vamos Rafa...a konec.
Reagovat
nitrotaj
Podle sebe soudím tebe? Já jakožto fanoušek RN jsem tady na portále dlouhou dobu neměl ani účet, nikdy jsem na jakéhokoliv hráče neřekl křivé slovo, miluju tenis celým svým srdcem. Postupem času co jsem si četl články mě začaly iritovat neustále popichující komentáře jistých individuí zaujaté proti RN. Nejradši bych věnoval čas něčemu prospěšnému, ale to prostě nejde. Kupříkladu otevřu článek o tom, že Kvitová vyměnila trenéra a tam už motorkář koment, večer přijdu domu, na to otevřu článek: Gulbis si zlomil nohu a opět to samé a takhle pořád dokola.
Reagovat
gigin
Tvl, nepřivolávej Ernestkovi zlomeninu!!
Reagovat
Roger_Federer
si zabil :)
Reagovat
nitrotaj
Ale přeju mu, aby si zahrál s Djokovicem při svém plném potenciálu. Na ten zápas čekám už rok snad.
Reagovat
gigin
No tak to by bylo v péčku asi...
Reagovat
Rafaeoli25
Já jsem rodilý Pražák, podle toho co tady předvádíš bych na vesnický tancovačky tipoval spíš tebe, no a mistr Pe3k opravdu nevím odkud vylez, asi rovnou z kanálu..
Reagovat
Amputace
Prý malými zelenými :D Nic mě dlouho tolik nepobavilo.
Reagovat
spaniel
Nejhnusneji zapas turnaje, dva ubozaci prehazuji kopecky 3m nad siti a běhají 5m za zakladkou. Jeden ma velkou hlavu, druhy zadek. Jeden jede na kokainu, druhy kdovi na cem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám ťa rád a často s tebou nesúhlasím, ale teraz si ma rozosmial..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli mluvis o zapase Tomas vs. David a udavas tadyty cisla, tak bych spis chtel vedet nacem jedes ty...
Reagovat
spaniel
Nemluvím, jestli ti to nedošlo, tak na necem jedes ty. A mimochodem, nemluvím, ale píši.
Reagovat
smazaný uživatel
Spaniel to urcite myslel na zápas Rafu..Ziaden iný tenista ho nevie rozvášniť tak, že zrazu spadá do druhej cenovej..Ale občas je vtipný aspoň..
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přijde, že na něčem jedete všichni, co tady čtu :)))))) prostě jakmile hraje Rafa nebo Féďa, není o legraci nouze, vy se přímo na sebe už těšíte, jak si dáte čočku. Typicky návykové :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem se dotoho vrhnul zatebe a ty sem stejne skocis :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já pochopila, koho spaniel myslel, tak jsi dostal čočku :))))
Reagovat
Mayo
to ma pobavilo :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
MarcelPersch
Zítra budu přát Rogerovi (přestože mám rád oba) , nejen proto, že když tam bude EVentuelně Fed, má Rafa větší šanci vyhrát.
Reagovat
VlS
zatím pěkně, tak ještě jeden
Reagovat
smazaný uživatel
No, ten 2. teda stál za to. Takže Tome dej 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Rafa! Ta bezmoc těch co nesnáší Nadala je celkem příjemná. Hlavní je že Rafa je n.1 :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
"Bezmoc"
Panebože, ty si taky případ...Mně to úplně trhá žíly, že je Nadal jednička. Jsem fanoušek Federera a zítra si jdu pro antidepresiva...To už hraničí s fanatismem :) Já sleduju tenis, pro zábavu, ne abych vzýval kult Nadala a těšil se z toho jak je druhý kemp (Federerovců) na dně z toho, že se mu nedaří...
Reagovat
Vojtiik
Xééro klííd, to je tady jen pár místních nadšenců takhle šílených, vtipné je, že třeba takový Secaa se tu objeví jenom tehdy, když se zrovna Nadalovi daří, jindy tu ani nepáchne:))
Reagovat
MarcelPersch
věz, že spoustu lidí, ať už na jedné nebo druhé straně, to pořádně sžírá, zvláště jeden tábor posledních 9 let.
Reagovat
smazaný uživatel
Co reaguješ když ti to netrhá žíly, čekal jsem že se chytí jiní. Já už tady mám svojena tomhe portálu odepsáno. Proto se zde jako ohrožený druh vyskytuju jen zřídka :-)))
Reagovat
Roger_Federer
seeca1 je jen dalši uchylny nick Martyho28
Reagovat
spaniel
Typicky nadalovske...falešné nicky, aby se zdálo ze je jich alespon 5.
Reagovat
MarcelPersch
co takhle se zeptat Admina, kdo jede na stejném IP, i když nepochybuji, že to tady pár jedinců praktikuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, či bude chcieť mať Admin s týmto hašterním niečo spoločné, ale rád to privítam..O Petríkovi som presvedčený, že má okrem svojho pravého ja este jedno ukazalejsie..A rovnako si myslím, ze Seeca1 je samostatný uzivatel..
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl účet na TP ještě než 90% z Vás vůbec věděla že nějakej TP je. Nevrďte mi že jsem falešnej nick, jak je vidno v blázinci maj internet... :D
Reagovat
spaniel
Tak marty byl usvědčen a od te doby tady nefiguruje...aspon teda pod žádným známým nickem.
Reagovat
Padme
A jak jste ho usvědčili?
Reagovat
spaniel
Sonja nebo Nola si to všimli. Neco napsal jako marty a pak chtel jako druhy nick pritakavat a zapomel si přepnout účet. Celkem trapas. Od te doby je pryc :)
Reagovat
Roger_Federer
"Usvetšila", ho Sonja, v jednom vlakne odpovidal na neco pod 2mi nicky a zapomel se přelogovat.
Reagovat
Padme
Aha díky, já si pořád říkala, proč se tady všichni osočují z toho, že mají více nicků :)
Reagovat
Roger_Federer
"Usvetšila", ho Sonja, v jednom vlakne odpovidal na neco pod 2mi nicky a zapomel se přelogovat.
Reagovat
nitrotaj
Teď ještě zvládnout semifinále a ve finále zlepšit h2h se Stakhovským nebo Djokovicem
Reagovat
Pe3k
Nebo s Rosolem či Darcisem :D
Reagovat
nitrotaj
A taky Délbónisem a Déňou Brandsem ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vytáhněte toho Nadala z elektriky. Ten snad bude vyhrávat i s keramickýma kloubama...
Reagovat
Pe3k
Připadá mi, že když pokaždé vidím, jak to někdo napíše, tak jako by napsal-nemám mozek tak opakuji to co ostatní bezmozci.
Reagovat
TheRoyalBlue
A keď ty napíšeš komentár, tak to akoby v ňom stálo - som demo verzia AI bota simulujúceho komplex menejcennosti.
Reagovat
MarcelPersch
Vamos TheRoyalBlue :D
Reagovat
nitrotaj
http://www.motorkari.cz/profil/pe3k.ostrava
Reagovat
Pe3k
Proto na ně reaguješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Pěknej chopper a docela pěknej řidič :)))))))))
Reagovat
Padme
Myslíš, že je to doopravdy on? :D
Reagovat
TheRoyalBlue
Ja som tu od toho, že testujem možnosti a nedostatky softwaru.
Reagovat
smazaný uživatel
Bingo ;)
Reagovat
nitrotaj
Je to drsňák od pohledu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jen reaguju na fotku :) Tak by to měl dotyčný potvrdit, nebo jestli tam hodil jinýho borce... to bývá na netu zvykem že jo, jsem ten, ale vlastně nejsem on :))))
Reagovat
Padme
Přemýšlí, jestli má přiznat barvu :))
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D tak když ho tu chválím, tak by se k tomu mohl postavit jako chlap ne? :D:D
Reagovat
MarcelPersch
ne vždy se vyplácí dávat si stejnej nick :D
Reagovat
Padme
Možná vymýšlí nový nick... :))
Reagovat
smazaný uživatel
tohle já nechápu, mně stačí jeden, ještě jich mít víc a pořád přemýšlet, pod jakým kde vystupuju by mě nebavilo. Ale holt nejsem dnešní no :)))
Reagovat
Padme
Možná se jen šel schovat, nebo v opilosti spadl ze židle a usnul:)) Těžko říct, jak moc pravdivé tyhle konspirační teorie o více jménech jsou...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to tady moc nesleduju kdo má víc nicků, přiznám se, že je mi to jedno, protože se tady s nikým nedohaduju oproti jiným a navíc tu nejsem tak dlouho, abych poznala, že tenhle nick má další rodinku k tomu :))))
Reagovat
Padme
Já sem chodím už dlouho, ale vždycky si na nějaký čas dám oddych. Občas to tu ale stojí za to. Je vidět, že v pátek večer je dost opuštěných lidí:)
Reagovat
Mayo
Pe3k on má akože fakt 39 rokov ? to sa mi nechce veriť
Reagovat
smazaný uživatel
Viď? My dvě taky :))))))) posílám ti virtuálního frťana, že tady konečně taky vidím ženskou :)) ale do horní diskuse se necpu, to je o virtuální život :))))
Reagovat
spaniel
Ani ty nebudeš mit 13 navěky.
Reagovat
Padme
Díky za panáka, nesmím to přehánět, páč se musím učit :( Posílám na oplátku taky jednoho vychlazenýho :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :)) s učením to nepřeháněj :)

Mayo - čemu se divíš? Podle fotky nebo podle vyjadřovacích schopností dotyčného nicka?

spaniel - :D:D:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist