Berdych ve finále v Bastadu prohrál s Robredem

13. 7. 2008, 15:43
Aktuality 2
Tomáš Berdych nedosáhl ve švédském Bastadu na čtvrtý titul v kariéře. Ve finále antukového turnaje dnes podlehl Španělu Tommymu Robredovi za 74 minut 4:6 a 1:6.
Profily hráčů
Robredo Tommy

Berdych se poprvé v této sezoně dostal do finále, ale zápas s Robredem se pro něj nevyvíjel dobře, když si za stavu 3:3 v úvodním setu nechal ošetřovat pravé koleno. Pak už se mu nedařilo na servisu. Celkem pětkrát ztratil podání, a i když se mu povedlo proměnit jeden z pěti brejkbolů, jasné porážce to nezabránilo.

Robredo tak získal první letošní titul a celkem sedmý v kariéře. V Bastadu triumfoval podruhé, před dvěma lety tam ve finále porazil Rusa Nikolaje Davyděnka. "Letos jsem nehrál na začátku sezony moc dobře, takže si myslím, že tohle vítězství je důležitější," řekl šestadvacetiletý Španěl. "Měl jsem taky trochu štěstí, protože si Tomáš Berdych poranil koleno," dodal.

Dvaadvacetiletý svěřenec Jaroslava Navrátila na podniku s dotací 353.450 eur dopadl stejně jako v roce 2005. Tehdy Berdych rovněž prohrál ve finále, tenkrát s antukovým suverénem Rafaelem Nadalem ze Španělska.

ATP BASTAD (Švédsko, antuka, 326.000 Euro) - výsledky:
Dvouhra - finále:
Robredo (3-Šp.) - Berdych (4-ČR) 6:4, 6:1.
Čtyřhra - finále:
Björkman, Söderling (Švéd.) - Brunström, Rojer (Švéd./Niz. Antily) 6:2, 6:2.
ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Finále je taky úspěch
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist