Berdych v Mnichově pomáhal vyrobit BMW

6. 5. 2010, 14:53
Aktuality 15
Loni odjížděl Tomáš Berdych z Mnichova v naleštěném novém voze, který získal jako vítěz dvouhry. Letos titul obhajuje a v úterý si prohlédl automobilku BMW.
Profily hráčů
Tomáš Berdych v automobilce BMW

Čtyřiadvacetiletého hráče místní provedli celou výrobou. Berdycha doprovázel český zaměstnanec firmy a šestnáctý tenista světa měl šanci usednout do jednoho vozu při testování. V místnosti o velikosti garáže jel na válcích rychlostí 150 km/h. "To bylo úchvatné. Zvláště, když se auto ve stovce lehce hnulo," citovaly Berdycha internetové stránky mnichovského turnaje.

Na závěr prohlídky měl Berdych, oblečený do modrého pláště, šanci se podílet na výrobě a na jeden nový vůz nalepil znak firmy.

Českému tenistovi se zatím na turnaji daří. V Mnichově vyhrál snadno první i druhé kolo a po dnešním volnu vyplněném tréninkem ho v pátečním semifinále čeká Němec Philipp Petzschner.

pva, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
smazaný uživatel
I když v roce 2006 ukázal prostředníček Španělům, aspoň nenadává rozhodčím, nerozbíjí rakety a neprokazuje, že nezná pravidla sportovního chování jako elegán. A to ještě nemluvím o tom, že byl v mládí nervák, co ročně rozbil 30 - 40 raket. To z něj museli mít ti jeho rodiče, když byl takovej hulvát. Jenom se jim divím, že na něj měli nervy, protože kdybych já byl jeho fotr, tak bych ho bil od rána do večera.
Reagovat
smazaný uživatel
"Na tenisovém kurtu ho jen tak někdo neporazí,.."

Velmi dobrý joke, díky za pobavení :DDDDDDD
Reagovat
a.magerova
Tak to je paráda, že Tomáš nespoléhá jen na tenis, a učí se i jinému řemeslu :-))
A není jediný, kdo se bude moci živit i něčím jiným než tenisem .... :-))
http://deniksport.blesk.cz/clanek/tenis/90658/video-z-cesty-tuhle-tramvaj-ridi-federer.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak řízení tramvaje mu jde, to je výborný.
Ale teď co v Madridu a na FO, v Estorilu nemá žádnýho soupeře, tam prohrát nemůže a jsem na něj zvědavej, jak se popere s tou situací, jestli to má fakt pod konrolou, že prostě na menších turnajích vypne a zabere když potřebuje nebo jesli už to tak pod kontrolou nemá. Fakt se na něj tentokrát chystám dívat už od prvních kol! Nevím Mag, jestli si to četla, jak jsme teď po Římě počítali body...?
Reagovat
a.magerova
Jo jo četla a "velmi neochotně" těm počtům věřím, jestli to pokazí, tak mě fakt nasere. Taky pokud můžu, tak koukám na každý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
teď se ukáže pravda ;)
Reagovat
a.magerova
Postavíme se té pravdě čelem, ale doufám, že k nám bude milosrdná :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to má jenom v hlavě... tak uvidíme, v tramvaji vypadal vysmátej..
Reagovat
a.magerova
Tak jsem konečně koukla na videoklip Shakiry ... a můžu s klidným svědomím říct, že se mi fakt líbí ten chlapík co v něm účinkuje !!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je od tebe hezké, já se ti přiznám, že to nějak neřešim ten klip, není tam nic co by mě iritovalo nebo popouzelo, ale zároveň z toho ani nejsem zvlášť odvázanej, je mi to jedno. Zajímá mě jediná věc, jeho zdraví, výsledky na kurtu a umístění ;).
Reagovat
a.magerova
Zjevně nejsi na kluky :-))
Toto téma budu ještě muset probrat s holkama.
No a pro lepší orientaci ostatním dávám odkaz:
http://www.youtube.com/watch?v=z9gpdLsoQwk&NR=1
Reagovat
BooOoo
aspon si vyrabi auto ktere vyhraje .. :))
Reagovat
smazaný uživatel
TO JE SUPER TY ROBÍŠ CELÝ ŽIVOT A NEMÁŠ ŠANCI SI TO AUTO POŘÍDIT A MU STAČÍ VYHRÁT TURNAJ !
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, protože vyhrát turnaj je ta nejjednoduší věc na světě. Proto to taky dokázal každý druhý křupan:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tuto výrobní fázi bych snad zvládl s grácií dokonce i já...:-)) Nalepit známku...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist