Berdych v exhibici nestačil na Lópeze, prohrál i Murray

21. 6. 2012, 09:11
Aktuality 13
Tomáš Berdych se potřetí za sebou připravuje na grandslamový Wimbledon na exhibici v soukromém klubu Hurlingham, první zápas ale prohrál. Český tenista nestačil na Španěla Feliciana Lópeze, spravit si chuť bude mít možnost v pátek zřejmě proti Hewittovi.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych včera na trávě v Hurlinghamu podlehl dvakrát 4-6 Španělu Feliciano Lópezovi a letos tak na trávě prohrál druhý ze tří zápasů. Minulý týden v Halle porazil Troického, ve čtvrtfinále ale padl s pozdějším šampionem Tommym Haasem.

Poprvé hrál Berdych v Hurlinghamu v roce 2010. Tehdy porazil vítěze Wimbledonu z roku 2002 Lleytona Hewitta a pak došel v All England Clubu do finále. A nejspíše právě s bývalým prvním hráčem světa Hewittem by si měl zahrát ještě tento v pátek. 

"V poslední době je to vždy součást mé přípravy. Mám tam vždy dva zápasy a mezitím vždycky ještě dobře potrénuju," řekl Berdych před odletem do Londýna. Minulý rok sedmý hráč světa Berdych prohrál v Hurlinghamu s Andym Roddickem z USA.

V dalších středečních utkáních porazil Japonec Kei Nišikori amerického hráče Mardyho Fishe 6-4 3-6 10-8 a Andy Murray prohrál 7-6 4-6 7-10 se Srbem Jankem Tipsarevičem. Britský tenista tak před Wimbledonem prohrál už tři zápasy v řadě.

"Janko je hráčem Top 10, takže to pro mě byl dobrý test. Dnes jsem se pohyboval lépe než před týdnem v Queensu, tolik jsem neklouzal a to je pro mě před Wimbledonem důležité," komentoval pětadvacetiletý Murray, který minulý týden na trávě v londýnském Queen's Clubu prohrál bitvu s Mahutem.

Ve čtvrtek si může Murray před vstupem do 126. ročníku Wimbledonu připsat první letošní výhru na trávě, od 14:30 hodin se střetne se světovou jedničkou Novakem Djokovičem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Žádné extra překvapení, Andy míval s Jankem často problémy, navíc si oba na trávu zvykají. Moc se nebojím, že by Wimbledon nějak odehrál špatně, dva roky zpátky taky vypadl v Queens rychel s Fishem a pak došel do semifinále. Doufám, že na ten zápas s Djokem bude stream.
Reagovat
ReadyTeddy
Co to komentuje na Eurosportu za znalce? Prý Petzschnerová porazila Roger-Vasselinovou :-D to je magor ten Sezemský...
Reagovat
steve79
Kdy se losuje Wimbledon?
Reagovat
rod_laver
zítra
Reagovat
smazaný uživatel
Cítím že letošní Wimbledon bude plný výjebů zas se sázkovky napakují !
Reagovat
smazaný uživatel
ještě to ani nezačalo a ty už tady skepsuješ. Od toho je člověk sázející, aby se snažil těm průserům pokud možno co nejvíce vyhnout.
Reagovat
a.magerova
ale to bude Tome dobrý !!!
No koukám, že to není jen tenisová exhibice, ale i ženské oko potěšeno :-))
Feliciano Lopez, Janko Tipsarevič, Lleyton Hewitt, Tomáš :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nektere zenske oko muze byt zas podeseno! :-) Jinak ty vysledky - pro me sice prece jen orientacni, ale nijak zasadni ...
Reagovat
a.magerova
Ukaž konkrétně prstem KDO děsí ?! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz ja se te nechci dotknout.. :-)))
Reagovat
a.magerova
Aaaale klidně se dotkni ... alespoň budu vědět o koho se s Tebou nebudu tahat :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jo taaak... noo, v tomhle ohledu mas a to naprosto bez ohledu, cesticku uuplne volnou! :-) Abych to zkratila a nebyla jedovata - Boze, dej mi silu, at nerikam Bozsky a Sectely a :-))).... tedy, Berdu beru na milost, treba dozraje, ale stojim jinou frontu, tak asi ... :-)
Reagovat
a.magerova
:-))
OK... takže Tebe si vyškrtávám ze seznamu sokyň :-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist