Berdych už myslí na postup do osmifinále

25. 6. 2008, 23:46
Aktuality 0
Tomáš Berdych doufá, že po dnešním vítězství nad Rumunem Victorem Haneskem ve Wimbledonu zdolá i Španěla Fernanda Verdaska. Poslední tři zápasy nad ním vyhrál, a i když na trávě spolu ještě nehráli, doufá, že úspěšná série bude pokračovat.
Tomáš Berdych

"Zdraví drží, všechno drží, na zápas se těším. Den si odpočinu a doufám, že to dobře dopadne," řekl Berdych po dnešním zápase druhého kola. "Uvidíme, kde se to zastaví," dodal.

Největším dramatem dnešního duelu byl prohraný první set a těsný výsledek v druhé sadě. V závěru utkání už bylo zřejmé, že Berdych spěchá, aby zápas nebyl pro tmu přerušen, a Rumun už v této fázi nenalezl účinnou protizbraň.

Vyhraný druhý set byl pro Berdycha rozhodující. "Jsem rád, že se to podařilo zvrátit hned ve druhém setu a dobře pokračovat ve třetím. On už pak šel herně a asi i psychicky dolů," komentoval český tenista po zápase bod zvratu.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist