Berdych trénoval bez omezení, na Roland Garros letí

20. 5. 2009, 14:51
Aktuality 3
Tomáš Berdych s definitivní platností odletí na grandslamové Roland Garros. Vítěz antukového podniku z Mnichova si dnes v plné zátěži vyzkoušel levou nohu, kterou si před sedmi dny zranil v utkání druhého kola v Madridu. Před jedním z nejdůležitějších turnajů sezony už ho nijak neomezuje.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Absolvoval jsem první ostrý trénink na antuce. Nohu jsem nijak nešetřil, a to včetně servisů," uvedl dnes dvacátý hráč světového žebříčku prostřednictvím svého mluvčího.

Tenista měl ve stehenním svalu podélnou trhlinu, kvůli které vzdal utkání s Argentincem Juanem Martinem del Potrem. Po týdnu rehabilitace se rána zacelila, a tak si v Prostějově v tréninku nohu otestoval. "Nebolela, nic mě neomezovalo, takže mi nic nebrání zítra odletět do Paříže. Těším se tam a budu chtít uspět," prohlásil Berdych.

Přesto, že může hrát a trénovat normálně, musím pokračovat ve speciálním cvičení. "Abych po zranění sval zpevnil," podotkl.

Svěřenec trenéra Tomáše Krupy obhajuje z loňského French Open, které začne již v neděli, účast ve druhém kole. Nejdále postoupil před třemi lety, kdy bojoval ve čtvrtém kole o postup do čtvrtfinále.

pva, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Myslím, že dojde max. do 3.kola možná ještě o kolo dál.
Jinak bych si přál finále Nadal - Federer.
Jak to s Djokovicem, je ve stejny polovine jako Rafa ?
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem aka je postupnost pri nasadzovaní hracov na GS, to su turnaje ITF. Pri turnajoch ATP bol Djoko ako c.3 v pavuku Feda. Teraz je č.4. Ak ma pamat neklame, napr. na Wimbledone nasadzuju hracov nie podla rebrika, ale podla vysledkov na trave.
Reagovat
smazaný uživatel
1. a 2. hráč je nasazen do svejch polovin pavouka.Ostatní čož je i 3 se 4 se losují takže v jaké části je Novak se uvidí až se RG rozlosuje.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist