Berdych: To hlavní z H&M teprve přijde! Tohle je jen rozcvička

8. 3. 2013, 11:45
Rozhovory 129
Tomáš Berdych si před startem turnaje Masters 1000 v Indian Wells, kde odstartuje zápasem proti Němci Zverevovi, našel chvilku času a pro facebookový Tomáš Berdych fanclub zodpověděl pár zajímavých otázek. Mluvil o připravované nové kolekci od H&M či o svém nadačním fondu, ale také fanoušky vyzval k 'pátračce'.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Zdravím Tomáši! V první řadě bych Ti chtěl moc pogratulovat k výsledkům, kterých jsi v posledních týdnech dosáhl. Na fanklub nám chodí řada zpráv, vzkazů, komentářů a všechny jsou určeny Tobě. Tímto Ti tedy jménem všech fanoušků a adminů fanpage gratuluji a přeji hodně dalších úspěchů!!!
Petře, taky mooc díky!!!

Další dík patří za ochotu opět odpovědět na pár otázek, které jsme většinou posbírali od fanoušků. Určitě jím tímto rozhovorem díky Tvé ochotě uděláme radost! DÍKY!!!
Já taky a budu jako vždy stručnější...

První otázku bych směřoval k Tvé nové značce H&M. Jak jsi se značkou spokojený, vyhovuje Ti oblečení, ve kterém hraješ? A kdy že Tě to uvidíme v něčem barevném? Přijde to?
Já jsem spokojený, protože to hlavní teprve příjde. Team H&M pracuje na nové kolekci a nechci moc prozrazovat, jen snad to, že to bude už brzo! Spousta lidí řeší, co teď nosím - střih a barevnost, ale berte to jako rozcvičku. Mě se u HMka líbí filozofie, která se promítne i do nové kolekce...

Další otázkou se budu také držet novinek poslední doby. Na facebooku jsi psal něco o jakési nadaci, ale žádné další podrobnosti zatím nepřišly. Můžeš už teď něco málo naznačit? O co jde, na co se bude nadace zaměřovat? 
Ano založil jsem Nadační Fond Tomáše Berdycha a v tuhle chvíli je ještě stále v procesu schvalování. Nadační fond bude podporovat aktivity v oblasti sportu. Je to tak, že bych rád nějak vrátil to, co se mi podařilo a snad ještě podaří díky svému jménu. Určitě, ale nečekejte, že se budu někde nechávat fotit, jak předávám šeky nebo peníze, protože tohle nikdy nebyl a ani nikdy nebude můj styl...Tiše a v klidu bez diváků...

Poslední žhavou novinkou je i Tvá spolupráce s bývalou světovou trojkou Chorvat Ivan Ljubičič. Můžeš prozradit něco více? Na co se pan Ljubčič zaměřuje?
Není tajemstvím, že jsem odešel od společnosti IMG a Ivan přebral veškerou agendu v zahraničí.

V poslední době chodí i řada dotazů ohledně Tvé rakety – výplet, omotávka, grip. Sám tomu nerozumím, ale Tví fanoušci se Ti nejspíš snaží přiblížit ve všech směrech. Můžeš to nějak stručně říci nebo je to tajemství? :D
Skvělý nápad na pátračku... už jsem odpovídal na tuto otázku Xkrát... ať zapátrají! Není to žadné tajemství...

Nyní se vrátím k posledním týdnům. Hrál jsi dvě finále, už podruhé v řadě si porazil Rogera Federera! To je skvělý příslib do této sezóny, nemyslíš?
Je, a mám vysoké cíle, tak je potřeba tento standard držet nebo lepší ještě přidat…:-)

V nejbližší době Tě čekají turnaje v Americe. Dva velké podniky v Indian Wells a v Miami. Když se ale podíváš na celý rok a na kalendář turnajů, který je pro Tebe tím nejlepším? Kde se Ti naopak něco nelíbí?
Vždy má hráč rád ten turnaj, kde se mu v minulosti dařilo a kde se mu podařilo uhrát skvělý výsledek... Já jsem typ člověka, který když někam jede hrát, tak vždy vidím jen ty pozitiva a beru to, že dělám to, co mě baví jako svoji životní výhru a jsem všude rád!

V poslední otázce si dovolím citovat jednu tvojí věrnou fanynku, která nám do komentářů napsala: „Nápad je to úžasný a nyní něco k mému milovanému Tomovi (můžu si to dovolit, je mi již 63 let): Milý Tome, sleduji každý Tvůj zápas (najdu ho kdekoli v TV díky satelitům, nebo na PC), bohužel ale musím u většiny zápasů konzumovat nějaký alkohol, jsem hrozný nerv, jsem vždy úplně vyřízená, tím spíše obdivuji, jak se vždy znovu a znovu soustředíš na další hru, a to zvláště po nevydařeném podání či nepovedeném míčku. Na finále Davis Cupu v Praze jsem byla sice až u stropu, byl jsi asi 3 cm velký (na dražší lístek jsem holt neměla), ale pro mne to byl nejúžasnější zážitek v životě, díky za všechny Tvé zápasy, samo i ty nepovedené. A srbskou kočku určitě brzy porazíš, teď chybělo opravdu jen malinko (jo a tentokrát to byla vodka s džusem).“… To mluví za vše, ne? Jsme s Tebou a děkujeme za Tvůj přístup. HODNĚ ŠTĚSTÍ A POHODY DÁLE! COME ON!! :-)
I já vám strašně moc děkuji za skvělou práci, co pro mne děláte a všem, kterým jsem někdy udělal radost děkuju! Protože bez toho bych neměl radost já!

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Tomáš Berdych Fanclub na Facebooku

Komentáře

129
Přidat komentář
smazaný uživatel
To jsem zvedav :)
Reagovat
misa
Podle live score to Petra doslova vydřela. Držím palce do dalšího kola a věřím, že zahraje lépe. Abych řekl pravdu, tak mě Petřiny boje - často s hráčkami z hloubi žebříčku - docela baví. Je tam napětí, obavy o výsledek a často i radost z výhry (když jí to vyjde). Profesionální sport je vlastně zábava, a kdyby Petra všechno vyhrávala 6-2, 6-1, tak by to byla nuda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vypada to, ze tam slusne fouka, ale i tak se mne zda zatim ten povrch takovy dost slow...
Reagovat
J.M.
No to není nic nového, loni tak taky foukalo a hráči říkali, že ten povrch je pomalejší než antuka. Prostě tam mají jedny z nejpomalejších kurtů na světě, asi jim to vyhovuje. Ostatně, šéf turnaje Larry Ellison je velký fanoušek Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
+ vysoký odskok, který zase vyhovoval servisu Izzyho, který i díky tomu udělal finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak je však horúco, tak loptička lieta vzduchom rýchlo a vzhladom na pomalý kurt to robí celkom dobrý kontrast, že sa na ten tenis dá aj pozerať.
Reagovat
J.M.
Vedro nevedro, míček tam létá vzduchem velice pomalu (zřejmě používají ty nejpomalejší míče, co jsou povolené), a od kurtu se navíc pomalu odlepuje. Je to dost zoufalá kombinace (pomalé míče + pomalý povrch).
Reagovat
J.M.
Na druhou stranu, když do toho Isner pořádně praští, tak je celkem jedno na čem a s čím hraje. :-) Myslím, že tlačení těchto pomalých povrchů a míčů může mít právě tento nezamýšlený efekt, že do tenisu přivede příval nových Isnerů, Raoničů a Janowiczů (což je myslím přesný opak toho, čeho se zpomalováním ATP snaží docílit), protože jedině tenisoví basketbalisté a servismani-ranaři budou v budoucnu na superpomalých površích životaschopní, tedy budou schopni ten téměř nehratelný povrch "přeprat".
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Jimmy je opravdu pohodar:) Pred chvili s nim davali rozhovor:)
Ten by ten GS pral snad uplne vsem:)
Reagovat
Fandina
A co všechno říkal. Něco jsem zaslechla o Andym a Nolem, ale nevím co ještě říkal.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem zaslechla, že by přál Ferrerovi, aby konečně prolomil prokletí proti hráčům nad ním (+Nadalem, který je teď pod ním, samozřejmě:-D) a vyhrál GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Je bezva, že Peťule vyhrála, jen mě štve, že jsem to nikde nemohla sledovat, nenašla jsem žádný odkaz. Tak jsem sledovala on-line a 3. set byl teda boj a věčná shoda, hlavně, že to nakonec dala. :)
Reagovat
Fandina
To že to nebylo vidět, je podle mě děs, horší fandění, než když to člověk vidí. Tam si alespoň může zdůvodnit proč to ta to je tak a tak. Ale jinak super, že to dala, nakonec to vyšlo a to je super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to šíleně nas...o, že to není ani na žádným streamu, jen Challenger, kterej není z hlediska úrovně hráčů zajímavej. IW začíná na streamu až Kirilenkovou a u tý je mi ukradený, jak hraje. Doufám, že zítra uvidím Toma a příští zápas Péti, protože koukat na obrazovku a jenom číst číslice u setů je děsný !! :)))
Reagovat
Jabadu
Já u toho cvičím ... a furt si říkám: "Peťo, těch 20 kliků je za tebe ... těch 30 sklapovaček ti věnuji"... a tak ... mně to pomáhá. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A u každého zápasu?:-O
Reagovat
VlS
Říkal jsem si, že si u toho dám panáka, ale to bych asi za chvíli skončil v odmašťovně - Peťo, ty mě dáváš :-)
Reagovat
Jabadu
No, to ne. To už bych byl vypadal, jak kulturista. A navíc, mně už je 48 let. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě to mne napadlo, jak asi musíš vypadat, jestli takhle cvičíš u každého zápasu o nervy:-D...
48, tak to všechna čest, neumim si představit taťku udělat jediný dřep, natož tohle:-D:-))
Reagovat
Fandina
Jabadu ... tak budeš muset přidat kliky a tak, aby to příště dala Petra ve dvou setech. Ale jinak super!
Reagovat
Jabadu
Mám to trochu těžší, než běžný průměrný běloch. Všichni v mé rodině jsou obézní. Ale já jsem se vzepřel. Malej pupík sice mám (geny se ochcat nedají), ale stále bojuji. Jsem vášnivý cyklista, kytarista, jako dítě i tenista. Ale protože mi nebylo dáno, cvičím s rozumem. Pravých chlapských kliků umím 35. Zkoušet víc, riskoval bych prasknutí nějaké cévky a to nechci. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
alespon Petra me zlepsila naladu po smolne prohranem hokejovem utkani Trinec vs Sparta(tolik smuly jsem jeste v hokeji nevidel)
Reagovat
Fandina
Pěkný dárek k narozeninám si Peťa dala. Ale to podání jí asi muselo zlobit. Tak jsem zvědavá co na to Petra a jinak gratulace a jen tak dál!
Reagovat
smazaný uživatel
SUPER!! :) jen se bojim aby v tom nemělo ,,kluby´´ to rameno :( ale snad ne!!! SUper Péťo POJĎ !! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, to podání, bylo tam 10 dvojchyb. Ale jsem ráda a těším se na další "nervíky". Tak ,Peťo, pojď!
Reagovat
dadaft
koukám na McHale a dost tam fouká...
Reagovat
Fandina
podle Google tam momentálně fouká 23km/hod a to bych řekla že už je dost.
Reagovat
Fandina
A teď běží rozhovor s Connorsem live a za ním se stromy doslova mlátí

http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/138847965338140.html
Reagovat
smazaný uživatel
s hrackama z hloubi startovniho pole me jednou dovedou do hrobu, este ze mam to pivko v lednici.....
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
zapomeli ze to Petre v Americe moc nejde..takze Peto pod pod pod...
Reagovat
Jabadu
Jooo ... 5:3. Ale to ne Petra, to já ... to já svými modlitbami vedu 5:3! :-)
Reagovat
ta-dah
Petra vyhrala...
Reagovat
smazaný uživatel
Ha a já svejma vyhrála zápas!!! Dost legrace a gratulacePetře, že to ubojovala!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Minulé roky se Petře nedařilo ani v Dubaji:-D
Tak si na narozky vyhrála, to je fajn:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, minule pukla hned i v Dubaji. Od tebe me tohle nadseni pro Petru Sonjo tesi a pomalu na tebe menim nazor :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nenazývala bych to nadšením, to je silné slovo. Trpím nadšením jen u mužů, u žen je to spíš takové to "lehké" fandění, přání výher...A Petra je milá holka, tak proč jí to nepřát. Navíc na narozky:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne chapu, kdyz ma Petra dneska narozky a vubec Vy zeny mate dnes svatek, nebudu rypat.
Ale neodpustim si jednu vec, Eurosport down :( Zatim Slovak sport naladi jenom jedna stanice a ja kvuli tomu nebudu rusit smlouvu ze..zvlaste kdyz hodlam do roka emigrovat. Jsem letosim WTA zklaman, ikdyz vim ze vysilani z IW bylo vdzy pozdeji...
Reagovat
Jabadu
jenom na čísílka, ale mám pocit, že to Petře nejde. To zas budou nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
bude to zas na dýl...
Reagovat
Jabadu
Ale teď ji Peťa brejkla.Tak pojďme držet Petru ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, teď udržet!
Reagovat
smazaný uživatel
neudržela :)
Reagovat
Jabadu
Sice to nevidíme, ale umíme si to představit. Uvolněná soupeřka tříská míče k čarám a relativně to vychází. 3:3 Šmankote, babičko čaruj!
Reagovat
smazaný uživatel
Viktor mi je z tech srbskych hracu nejvic sympaticky:D)
Reagovat
Bob
Proč Petra vypráská TOP hráčky, ale s těmi slabšimi prostě neumí hrát?
Reagovat
PetaM
Protože hec je silnější, než povinnost :D :D
Reagovat
Fandina
A ty slabší se zase hecují na Petru a tak dále. Třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
Ha! Ale první set doma!
Reagovat
Fandina
Tak super a Peťo ještě jeden set! Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa teď přišla o podání...Fandím ze všech sil...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý, Peťo, 4:3. Teď by to chtělo dorovnat...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak škoda, jdem do třetího setu. To jsou zas nervy...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi žádný stream na zápas Petra-Govortsova?
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel ne..
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda pěkně na houby:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jako sledovat to livescore je pekelný!
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle Amerika dost zaostává... myslím si, že tak velký turnaje by měly vysílat!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je stream jen na Stadium 1 no...a tam dávaj svoje hráče:-/
Reagovat
smazaný uživatel
a Marii :D
Reagovat
smazaný uživatel
až si myslím, že je to ostuda, že na nasazenou pětku není stream :D .((
Reagovat
smazaný uživatel
a opravdu by s tím něco udělat...
Reagovat
smazaný uživatel
*měli něco udělat
Reagovat
smazaný uživatel
áááá první brejk
Reagovat
smazaný uživatel
to, že Maria bude na kurtu, kterej vysílá, je normální... ona, Vika a Serena jsou prostě hvězdy... ale na ostatní se zapomíná, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Marii, tu by si nedovolili nedat...navíc je to taky tak trochu "jejich" hráčka:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to taky... ale co si budeme povídat, Maria je prostě hvězda, nesmí chybět :)
Reagovat
smazaný uživatel
V IW a Miami nikdy nejsou streamy na 1. kola.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/483796_529469147105941_1368633636_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě z druhé strany :-D :
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/386278_529471330439056_1331494467_n.jpg

"I admire ladies for so many reasons: my mother was so passionate and supportive through all my life; my Jelena gives me strength and love trough all the challenges I face every day. I have sisters and aunts, friends and associates - all the great and creative ladies!
On this day I would like to say THANK YOU all. Thank you ladies all over the world for your courage, for your initiative, for your warm and kind smiles, for your great ideas in business, but also for your contribution in developing of the civil society. This world is beautiful because of this synergy we create as independent and equal human beings!

And at the end - all my support to this year's UN theme for March 8th - A promise is a promise: Time for action to end violence against women."
:-)
Reagovat
Fandina
Také děkujeme za přání!
Reagovat
smazaný uživatel
Ryan Harrison
Won my first round match here at the BNP Paribas Open Indian Wells Tennis Garden against Go Soeda 6-0, 4-6, 6-3. Really looking forward to playing Rafa Nadal in the second round. This will be my first time playing against one of the best to ever play the game. Can't wait.

Tak se ukaž chlapče!
Reagovat
tito
Tak zrovna zítra by se ukazovat nemusel..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, to mi ani nedešlo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Petra má dneska narozrnny ! tk Peti všechno nejlepší a hlavně zdraví!!! :) a ať se daří :)
Reagovat
Fandina
Také všechno nej Petruško ... nějaká přáníčka jsou také vedle ... všechno nejlepší, ať se daří!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
viděli jste někdo nějaké přání Petě? Aga měla včera dort a tak...
Reagovat
Fandina
Na facebooku ofiku i fanklubu přáníčka byly a na twiteru určitě taky.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím od WTA nebo tak, na twitteru jsem nic neviděla...možná jsem slepá :)
Reagovat
Fandina
Tak s tou WTA nevím. Na twitter jsem koukla, ale jsou tam nějaké staré údaje. Tak asi Petra moc neslaví. Teď první set v kapse. Tak jen tak dál a Peťo pojď§
Reagovat
smazaný uživatel
To se bude líbit montymu:-)))

http://www.youtube.com/watch?v=y4mOm-jEZeo
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý sestřih. :) Hodně z toho si pamatuju. Většina výměn tam je z letošní a loňské sezony, ale jsou tam i dvě z roku 2008. Já jsem se do Aničky zamiloval až o rok později. Chvilku mi trvalo, než jsem poznal, jaké to je krásné a citlivé děvče. :)

Na spoustu momentů z toho videa se hezky vzpomíná. Je ale třeba hledět hlavně do budoucnosti. Věřím, že si Ana poradí proti Taylor Townsend, kterou jsem už okomentoval vedle...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se líbí název toho videa- Smile :-))

Jasně, taky doufám, že se Aně v IW bude dařit:-)
Reagovat
carolyn
http://images4.fanpop.com/image/photos/16300000/GQ-fernando-verdasco-16353231-528-700.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Nech toho, nechtěl mi ji odloudit!
Reagovat
smazaný uživatel
nechtěj
Reagovat
carolyn
Děkuju za to oslovení, "gigine" :-D

to já jí jen ukazuju o co tam v česku přichází :-P
Reagovat
a.magerova
Jj takhle nějak si představuji, že u nás čeká na výtah..... no a pak si to maluju nějak takto :-)))
http://1.bp.blogspot.com/_GWJatwb-WlI/SnNwDwJwejI/AAAAAAAAKAo/wrB0cJNqNVM/s1600-h/gallery_main-fernando-verdasco-hola-magazine-photos-07302009-04.jpg

tomasinho: už nepij :-)))
Reagovat
carolyn
mám pro tebe něco lepšího!!!! Tys chtěla po mě Davida nebo Feliho v plavkách nebo bez plavek nebo jak???? Tak co říkáš tomuhle????
http://micorazonperteneceraespana.wordpress.com/tag/fernando-verdasco-feliciano-lopez/
Reagovat
a.magerova
Jj tak to sice znám, ale koukat se na to dá kdykoli....
No ještě i Tommy Robredo má takovou
http://foto.osobnosti.cz/tommy-robredo-372173
Reagovat
Fandina
Nando stojí u výtahu, ale neví v kterém patře tě má hledat. Tak to nějak vyřeš ... úsměv
http://www.q3.cz/images/94patro.jpg
Reagovat
carolyn
Magerka to vyřešila takto:
http://images5.fanpop.com/image/photos/25400000/Nando-fernando-verdasco-25493748-500-756.jpg
Reagovat
carolyn
včera nafotili nové fotky pro EsquireLat
Reagovat
Fandina
magerka Nandu připoutala, patro nepatro ... úsměv
http://www.q3.cz/images/13pouta.jpg
Reagovat
a.magerova
Fandina: v práci nemám kreslící program, takže mu to budu muset zavolat na ten telefon, o který se opírá :-))))

carolyn: slíbila jsi mi, že mé soukromé fotky nebudeš zveřejňovat :-/
Reagovat
Fandina
a.magerova ... hlavně když si poradíš ... úsměv
Reagovat
carolyn
jen at všichni vidí co si zač! podívej chudák jak je smutnej!!
Reagovat
a.magerova
Fandina: Vidina hříchu mi otevírá nové myšlenkové pochody....

carolyn: hele nelituj ho nebo Ti ho nepůjčím!!!!
Reagovat
Fandina
tak zase nějaké informace od Toma. Super fanynka, souhlasím s tím, že příště už je potřeba, aby se na Noleho připravil a porazil ho, v Dubaji opravdu moc nechybělo, nevím proč to nevyšlo, možná ty černé kočky běhaly přes cestu. Držím palce Tome a pojď pojď pojď na to v IW i Maimi. Jooooooooooooooo!
Reagovat
Heather_Fedex
nenapsalas nahodpu nedavno, ze cerne kocky ve skutecnosti smulu nenosi?
Reagovat
Fandina
Heather psala jsem o tom, že je to škoda, že se to o černých kočkách říká. A já jsem si to rčení nevymyslela. A také jsem psala, že jsem měla černou kočičku a že jsem z ní měla radost a ani mě nenapadlo, že mi běhá přes cestu a nosí smůlu. Podle mě jí nenosila ... úsměv
Reagovat
J.M.
V tom nebyla smůla ani černá kočka. Když se něco děje celé roky pořád dokola znovu a znovu pořád stejným způsobem, tak to není náhoda, smůla ani nic podobného, ale prostě zákonitost, která má svou jasnou příčinu. U Tomášových zápasů s Nolem je to zcela zjevné.
Reagovat
Heather_Fedex
a proc ti to teda napadlo ted??? to roztomile kotatko si to predci nezasluzi ;(((
Reagovat
Fandina
Heather ... použila jsem pořekadlo a v dobrém slova smyslu. Nejde o zásluhy.
Reagovat
Heather_Fedex
no to jiste
Reagovat
Fandina
J.M. ... samozřejmě, jenže Tomáš už by měl něco na Noleho vymyslet. A že tentokrát se mi jevil Nole porazitelnější než jindy, měl podle mě k vítězství blíž. Tak ještě párkrát a už se to zlomí. Všechno jednou končí. I prohry s jedním dotyčným.
Reagovat
Olympiada
Opet rozhovor s nim o ničem ..... je mi pořád stejne nesympatickej
Reagovat
Fandina
Fešák, úspěšný sportovec, tenis umí a je to krasavec. Bože to je super kluk.
Reagovat
Heather_Fedex
ne vsechno, co je krasne, musi byt i sympaticke
Reagovat
Fandina
Heather jenže mě je to sympatické. A vůbec nejsem typ člověka, který by vyhledával u druhých nesympatie. Obecně je každý člověk nějak hezký a sympatický. Neznám absolutně nesympatického člověka. Vždycky je na každém něco super.
Reagovat
J.M.
Tak určitě, Hitler nebo Stalin byli taky super sympaťáci, jako každý jiný.
Reagovat
Fandina
J.M. ... a kolik je Stalinů a Hitlerů ve společnosti? Každá výjimka potvrzuje pravidlo. Nemám důvod na tenistech hledat nesympatie. Minimálně umí dobře hrát a už to je mi sympatické. Jestli je vztekloun nebo kliďas zaznamenám, ale není to důvod k nesympatiím. Obecně jsou lidé spíš dobří než opak. Já tedy ve svém okolí zloduchy nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
- blizi se dramaticka Giginova volba.

Na jedne strane Hemingway, takovy Death in the Afternoon :))) ze stylem torreadora pri FH a na druhe strane Dostojevskij, intelektualni Gambler, cili IGROK, ktreho hra je obcas jak ruleta...

Koho tlacit:) Hemingveje nebo Fjodora Michailovice....
Jsem zvedavej, co s tim bracha budes delat :)P
Reagovat
gigin
Tak já už jsem to tu přiznal. Tlačím Mrhače, bratře :)
Reagovat
a.magerova
Jakože první Feliciano a teď i Janíček?!!! NIKDY!!!
Nemám jediný, ženským okem viditelný, důvod fandit "tomu někomu" :-/
Reagovat
gigin
Tak zase taková tlama to není :)

http://www.q3.cz/images/66eg1.jpg
Reagovat
Fandina
Vousy ... tak to je něco ... jak má chlápek něco na bradě, tak jsem mimo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No koukam, ze cela ta srbska ekipa ziskava prvni lotysske trhliny...:D)
Reagovat
gigin
No, Viktor je marný, čekal jsem už fakt dlouho, jestli s tím něco udělá. Neudělal. Jankela mne poslední dobou začíná pěkně sr*t a Nole už tu má tolik fanoušků, že mu tady absolutně chybět nebudu.
Reagovat
Aresko123
clanok uplne o nicom............ skoda pisat
Reagovat
carolyn
Přesně tak, je to o ničem. Kdyby na nic neodpovíval, vyjde to vcelku nastejno. Nic jsme se nedozvěděli.
S Radkem byl mnohem lepší ten rozhovor, nebo to jeho odpovídání fanouškům
Reagovat
Fandina
Napsal něco o nadaci, oblečení a celkově toho bylo dost k přečtení včetně příspěvku fanynky. Nevím co by měl ještě psát víc. Bylo to dobré.
Reagovat
tommr
ted to chce udělat pořádnej výsledek v Indian Wells kde se Tomášovi nikdy moc nedařilo - zatím tady ještě nikdy nepřelez čtvrtfinále ...
Hned v prvním zápase ho ale čeká hodně nepříjemnej soupeř - se Zverevem má překvapivě negativní vzájemnou bilanci. Doufám, že si tentokrát na toho německýho Rusáka dá pozor a vrátí mu ty 2 poslední porážky i s úrokama ... :)
Reagovat
tommr
povinností je pro něj postup do čtvrtfinále. Cokoli navíc bude při tý konkurenci která se tu sešla možný považovat za velkej úspěch ... :)
Reagovat
gigin
Paní se nám "nažula" a už vidí běhat po kurtech kočky. A ještě k tomu srbské. Je fakt, že v Dubaji po place černé kočky běhaly.
Reagovat
VlS
Legitimoval jsem je a neměly srbský pas :-)
Reagovat
nouma
Proč mu to nemele jako na tiskovkách? Škoda fakt škoda. Reklama jak cip a on vše hodí do toaletní mísy :D :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist