Berdych si znovu zahraje v Kooyongu, Hewitt se odhlásil

7. 1. 2014, 16:28
Aktuality 2
Už tradičně se nejlepší český tenista Tomáš Berdych rozehraje před Australian Open v exhibici na předměstí Melbourne v Kooyongu. Při své čtvrté účasti na turnaji se v 1. kole střetne s Fernandem Verdaskem, který exhibici vyhrál v roce 2010.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Spolu se sedmým hráčem světa Berdychem se na Kooyong Classic objeví Japonec Kei Nišikori, Švýcar Stanislas Wawrinka, francouzské duo Richard Gasquet a Gilles Simon, Bulhar Grigor Dimitrov a domácí mladík Jordan Thompson.

Hrát měl rovněž Lleyton Hewitt, loňský Berdychův přemožitel v semifinále exhibice. Australan se ale z Kooyong Classic omluvil poté, co minulý týden uspěl v Brisbane.

Tenisté mají v exhibici jisté tři zápasy, protože i poražení hrají o konečné umístění. Hraje se na stejném povrchu jako následně Australian Open.

Komentáře

2
Přidat komentář
Fandina
jsi favoritem, tak to koukej vyhrát. Držím palce. Tome ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
uz se vecer tesime
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist