Berdych si před Australian Open zahraje exhibici

6. 12. 2011, 13:52
Aktuality 1
Bez jediného odehraného zápasu na klasickém turnaji vstoupí do lednového Australian Open Tomáš Berdych. Jak sedmý hráč světa oznámil, po Hopman Cupu odehraje před prvním grandslamem sezony už jen exhibiční turnaj v Melbourne.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Po Hopman Cupu budu hrát Kooyong Classic a pak Australian Open, ať jste v obraze," oznámil šestadvacetiletý Berdych fanouškům na Facebooku.

V Hopmanově poháru má Berdych jisté tři zápasy ve skupině a v exhibici také tři, jelikož vyřazení hráči postupují do pavouku poražených. Letos Berdych prohrál na Kooyong Classic s Rusem Nikolajem Davyděnkem a pak už kvůli dešti nehrál.

Spolu s Berdychem se na Kooyong Classic představí Francouzi Jo-Wilfried Tsonga a Gaël Monfils, Američan Andy Roddick, Rakušan Jürgen Melzer a australská naděje Bernard Tomic. Dvě místa v osmičlenném poli ještě nejsou obsazena.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
a co extraliga?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist