Berdych prohrál sázku, bude obsluhovat Štěpánka

8. 8. 2008, 14:35
Aktuality 1
Český tenista Tomáš Berdych bude mít v příštích hodinách ideální příležitost, aby dobře poznal jídelnu v olympijské vesnici. Prohrál totiž při tréninku sázku s Radkem Štěpánkem, a musí mu proto v sobotu celý den nosit jídlo. "Samozřejmě, že si vždy objednám to, co bude nejdál," sliboval Štěpánek.
Tomáš Berdych a Radek Štěpánek

Modelové miniutkání dvou reprezentantů se odehrálo na konci dnešního tréninku. Dlouho to přitom vypadalo, že se nedokážou dohodnout, o co budou hrát. "O kafe," navrhoval původně Berdych. "To nepiju. Něco jiného," hlásil hned jeho kamarád.

Další variantou byl "room servis". Problémem ale bylo, že sportovci z jídelny stravu oficiálně odnášet nemohou. A tak to nakonec skončilo u obsluhy. "Bylo to jen proto, aby to bylo trochu vyhecované," vysvětlil Štěpánek.

Oba zkoušeli své schopnosti i následně, když se snažili trefit lobem sloup osvětlení mezi kurty. To se nakonec dříve podařilo Berdychovi. "Na vyhrané sázce to ale už nic neměnilo. To bylo jen ze srandy," řekl Štěpánek.

Dvojice českých tenistů se dobře bavila už od začátku tréninku. V jednu chvíli Štěpánek přesvědčoval svého parťáka, ať si oblékne zpět tričko a nehraje svlečený do půl těla.

"Vidím jen modré trenky, a proti těm jsem ještě nikdy nehrál. Koukej si ho vzít zpátky," volal na druhou stranu kurtu. Berdych jej ale neposlechl. "Mám to brát tak, že jsem tak hubenej? To je dobrý," smál se.

ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
taktomabyť
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist