Berdych prohrál s Wawrinkou pošesté v řadě a titul znovu neobhájil

15. 2. 2015, 15:42
Aktuality 336
ATP ROTTERDAM - Tomáš Berdych nadějně rozehrané finále na halovém turnaji v Rotterdamu v premiérové obhájení titulu nepřetavil. Český tenista podlehl Švýcaru Stanu Wawrinkovi, s nímž prohrál už šesté utkání v řadě a na turnajích ATP ho neporazil dokonce už v devíti soubojích po sobě.
Profily hráčů
Stan Wawrinka

Třetí nasazený Tomáš Berdych v průběhu týdne na podniku ATP 500 v Rotterdamu předváděl výborné výkony. Přehrál Kamkeho, Seppiho, Monfilse i Simona a dnes ve svém 26. finále mohl poprvé v kariéře obhájit titul. To se mu však ani v zemi tulipánů i přes dobrý začátek utkání nepovedlo a s turnajovou čtyřkou Stanem Wawrinkou ze Švýcarska prohrál 6-4 3-6 4-6.

V první polovině souboje vítězů posledních dvou ročníků Davis Cupu měl mírně navrch aktivněji hrající český tenista. V páté hře prvního setu neproměnil první brejkbol zápasu, ovšem v dalším gamu už Berdych uspěl a za stavu 5-4 podával na zisk sady. První setbol sice nevyužil a vzápětí musel odvracet první soupeřův brejkbol, ale poradil si s ním přímým bodem z druhého podání a ujal se vedení.

Statistiky zápasu
Berdych - Wawrinka
9
esa 3
1
dvojchyby 1
50 % 1. podání 'in' 65 %
69 % úsp. 1. podání 76 %
28 winnery 25
29 nevyn. chyby 23
8/13 hra na síti 6/7
2/4 brejkboly 3/6
čas: 118 minut

Na začátku druhého dějství Berdych pokračoval v dobrém výkonu. V prvním a třetím gamu při servisu Švýcara vedl vždy 30-0, ale k žádnému brejkbolu se nepropracoval. A jak se později ukázalo, byl to možná zlomový okamžik utkání. Na raketu českého hráče se začal vkrádat větší počet nevynucených chyb, naopak Wawrinka přidával na otáčkách a rázem převzal otěže zápasu. Za stavu 4-3 se mu povedl první brejk, který potvrdil a s psychickou výhodou vstoupil do rozhodujícího setu.

V jeho úvodu Berdych prohluboval svůj útlum. V prvním gamu udělal za stavu 30-30 hodně lacinou chybu, Wawrinka vzápětí překulil míček z returnu přes pásku, brejk potvrdil a získal už pátý game v řadě. Český hráč byl na ručník, Švýcar trefující parádní bekhendové winnery v laufu. A když si Wawrinka vypracoval náskok dvou brejků a vedení 4-1, zdálo se být rozhodnuto. Berdych sice zabojoval, vzal si jeden servis zpátky a za stavu 3-5 odvrátil mečbol, ale při podání soupeře už vzdorovat nedokázal a turnaj pro něj skončil 'druhým místem'.



"Jsem zklamaný, jak zápas skončil, ale vítěz může být jenom jeden. Byl to dobrý duel. Měl jsem šance na začátku druhého setu, které jsem nevyužil, a to mě stálo stálo zápas. Rozhodly drobnosti," komentoval Berdych, který má bilanci ve finálových duelech 10 výher a 16 porážek.

S nepříliš oblíbeným soupeřem Wawrinkou tak Berdych prohrává ve vzájemné bilanci už 5-11. Z posledních desíti duelů od Australian Open 2009 ho zdolal pouze předloni v utkání Davis Cupu. Dnes prohrál pošesté v řadě.

Stan Wawrinka, ředitel turnaje Richard Krajicek a Tomáš BerdychPo dnešní dvouhodinové bitvě viděl na své hře pozitiva. "Naposledy jsem nebyl schopen reagovat na jeho hru," připomněl loňskou prohru se Švýcarem dvakrát 1-6 na Turnaji mistrů. "Teď to bylo úplně jiné. Ze začátku jsem hru kontroloval a bylo to těsné. Je třeba dál pokračovat v tvrdé práci, kterou teď dělám," dodal Berdych.

I přes dnešní neúspěch Berdych prožívá dobrý začátek sezony, do níž vstoupil pod vedením nového trenéra Venezuelana Daniho Vallverdua. Až v boji o titul prohrál i v katarském Dauhá, kde začátkem ledna nestačil na David Ferrera, a na Australian Open prohrál v semifinále s Andym Murraym. Ze šestnácti zápasů v sezoně prohrál tři a všechny se soupeři Top 10. Na začátku roku navíc vyhrál dobře obsazenou exhibici v thajském Hua Hin.

Ve světovém žebříčku Berdych zůstane na sedmé příčce, ale bodově se na něj dotáhne právě Wawrinka. Nyní má rodák z Valašského Meziříčí týden volno, po němž ho čeká silně obsazený turnaj ATP 500 v Dubaji (přihlášeni jsou Djokovič, Federer či Murray), kde bude obhajovat finále. Poté už budou následovat podniky série Masters 1000 v Indian Wells a Miami.

Vítěz loňského Australian Open Wawrinka hrál dnes v devatenáctém finále a získal v něm devátý titul. V hale triumfoval poprvé v kariéře. "Tomáš hrál dnes dlouho opravdu dobře, ale jsem šťastný, že jsem to dokázal otočit a získat titul. V hale je to pro mě něco speciálního,"

Letos už švýcarský tenista vyhrál v indické Čennaí a má nejvíce vyhraných zápasů v sezoně (14). Příští týden bude nasazenou dvojkou na halovém turnaji v Marseille, pak už se bude chystat na Masters ve Spojených státech.

 

| ATP 500 ROTTERDAM |
Nizozemsko, tv. povrch / hala, 1,600.855 eur
nedělní výsledky (15. 02. 2015)
• Dvouhra - finále •
Wawrinka (4-Švýc.) - Berdych (3-ČR) 4-6 6-3 6-4
• Čtyřhra - finále •
Rojer/Tecau (3-Niz./Rum.) - J. Murray/Peers (Brit./Austr.) 3-6 6-3 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

336
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Chrenda
je fakt marný. Už po zápase s Kamkem jsem psal, že si nemůže dovolit takové výpadky proti lepším hráčům než je sám. U Kamkeho to ustál, ale přesně stejně to na něj přišlo s se Stanem. není pravda, že Tomáš hrál výborně a Stan hrál ještě líp. Hráli oba velmi dobře, ale Tomáš nadělal neuvěřitelně laciné UE a prostě zase zkolaboval. Je to pořád stejná písnička, on snad ani nechce vyhrát. A je vlastně i velmi spokojený s tím finále. Všechno je furt výborný, jak říká, jenom prostě ty tituly nevyhrává. Takže prd výborný, je to prostě hráč na rozhraní první a druhé desítky a tak to zůstane. neříkám, že je to špatné, myslím, že by to bral skoro každý, být tolik let tak vysoko. Ale je to fakt škoda, protože herně na to má, ale ta touha to fakt dát, je slabá, slaboučká. Je to fakt škoda a Dani s tím nic nenadělá.
Reagovat
George_Renel
Ještě bys měl osvětli to rozhraní první a druhé desítky. Možná mám jiné matematické vzdělání, ale podívám-li se pěkných pár let zpátky, vidím ho v té první desítce pevně ukotveného.
Reagovat
Chrenda
Ano máš pravdu, posledních 5 let je v top 10 nepřetržitě. nevyjádřil jsem se přesně. Myslel jsem tím, že v následujících letech se bude pohybovat na hraně top 10. Letos už lepší než 8 nebude a bude hůř.
Reagovat
PH94
Jestli Rosol nezačne něco dělat, tak brzo poletí z top 100..to jsou naprosto katastrofální výkony :/
Reagovat
smazaný uživatel
mám pocit, že na to kašle :)
Reagovat
Davor1
Stan by v tejto forme mohol vyhrať aj v Marseille, nikto lepší tam nie je a so slabšími hráčmi v tejto sezóne zatiaľ nemá žiadny problém. Poď si Stan po 10-ty titul :-))
Reagovat
gigin
Ne! Nic!
Reagovat
Davor1
Čakal som to :DDD
Ja by som nemal nič proti tomu, keby to urval Ernesto, ale nejak neverím tomu, že už je v dosť dobrej forme, aby porazil v druhom kole Chardyho, ešte ťažšie v prípadnom QF Simona...
Pred rokom tam ale hral parádny tenis, videl som jeho zápasy s Gasqeutom aj Tsongom a tam hral na úrovni top10...snáď sa mu tá fazóna čo najskôr vráti :-))
Reagovat
gigin
Čo bolo, bolo... terazky sme v ri.... ale tak taky věřím, že se chytne no..
Reagovat
gigin
http://www.tennis-arena.cz/ocima-zdenka-zofky-5943cz/
Reagovat
Pavol
Aj Berdych ale hlavne Wawrinka je vyborne na tuto sezonu pripraveny. Takze Berdych neprehral len tak s niekym.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli bude Tomáš tuhle hru ukazovat po celou sezonu tak budu jedině rád. Když bychom měli zhodnotit začátek sezony, Berdych je letos jednoznačně v top4. Koneckonců s hráčem mimo top10 ještě neprohrál. A tak to doufám zůstane co nejdýl.
Reagovat
Roger_Federer
Tomas hraje vyborne..porad chyby ten posledni krucek..k titulu.
Reagovat
Roger_Federer
Nadruhou stranu, je unor, Tomas hral 3 turnaje, 2x prohral ve finale z hracem top 10 proc?..porad je tu ta hranice mezi finale a vitezem turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
ta hranice leží v hlavě, nepochybuju, že herně na to měl...
Reagovat
smazaný uživatel
Dani má stále dost práce ještě :)
Reagovat
Roger_Federer
Souhlas, ovsem doufejme,ze se da jeste z 29 letym hracem neco delat.
Reagovat
Davor1
Hlavne jeho bilancia s hráčmi porovnateľnými s ním je žalostná. Keď si zoberieme len bilanciu s ostatnými hráčmi tej druhej vlny (od 5-8 miesto), tak s Wawrinkom to má 5-11, s Raoničom 1-3 a s Nishim takisto 1-3. Taký Stan to má presne opačne (11-5, 4-0, 3-1)...on nemá problém porážať slabších hráčov, ale na tú top to proste neide a neide...
Reagovat
George_Renel
Ještě jsi zapomněl H2H s Murrayem... To jen pro pořádek.
Reagovat
Davor1
Písal som s hráčmi porovnateľnými s ním. Neviem, prečo tam pletieš Murrayho. Ten je len výnimka potvrdzujúca pravidlo, že s hráčmi top10 to nevie. S Andym vedie predovšetkým kvôli jeho neschopnosti na antuke, pričom všetky najdôležitejšie zápasy prehral (USO, TM, AO).
Reagovat
dadaft
nevím, jestli už to tu někdo nepsal, ale na Dubai už zase fachčí výborné streamy::

http://live.shiftyland.net/

2 kurty :))
(mají vyplý zvuk ať se to nebije, stačí si na vybraném kurtu přidat)

na jednom právě začíná Plíšková.
Reagovat
dadaft
na druhém brzy Šafářová.
pohodička. ))
Reagovat
PetaM
Shifty začal myslím vysílat už do Antverp. Kvalita je skvělá no :) Asi proto, že to je placené :D :D
Reagovat
dadaft
jak placené?
já neplatím nic.
Reagovat
dadaft
tak jsem to přechválil -- mají tam kromě zvuků z jednotlivých kurtů ještě navíc zvuk z kurtu číslo dvě, zpožděný o víc než dvě sekundy, který nejde vypnout. ((((((((((((((
Reagovat
dadaft
no na tenis teď vůbec nebyl čas, ale dnes opravdu mnoho zajímavých zápasů, takže nějaký čas snad urvu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

docela mě zajímalo, jak si Věra (ne)poradí s hyperagresivní Giorgi ---- a inu neporadila.
rozdíl mezi Věrou No.2, kdy nestačila skutečně jen na hráčky typu rozjeté Clijsters, a současnou Věrou, je ještě pořád poměrně značný, nicméně na hráčky kolem padesátky nebo na méně razantní soupeřky by si už Věrka měla rozhodně věřit.
Camila na ni byla ještě moc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
PH94
Jsem jediný kdo nevěděl, že Václav Klaus je šéfem Čltk Praha? :D
Reagovat
VlS
Určitě ne, ze sedmi miliard lidí to ví jen zanedbatelné množství, jen o málo víc ví, kdo je Václav Klaus
Reagovat
Mayo
ani ja som to nevedel
Reagovat
janek_da
Myslíš Prezidentem?
Reagovat
PH94
ano :)
Reagovat
kada.tom
já to taky nevěděl
Reagovat
Fandina
Já to vím ... úsměv
Reagovat
Kozoroh
Já to věděl :-)
Reagovat
Kozoroh
http://sport.idnes.cz/tenista-drobny-ma-na-stvanici-pametni-desku-fem-/tenis.aspx?c=A120614_175748_tenis_rou

Při odhalení pamětní desky pana J. Drobného roku 2012.
Reagovat
Stan_Borowitz
Miloši Zemanovi...
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, radši to tady deaktivuju... Končím, mějte se.. ;)
Reagovat
Mayo
Prečo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ľudia odchádzajú a prichádzajú. Možno už je na ceste nový allert99??
Reagovat
smazaný uživatel
like :-*

https://www.facebook.com/pages/Denisa-Allertov%C3%A1-Fanclub/719458394775483
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konec Toma už .. :) Chci se zeptat, kterou naši hráčku(do 20 let) tipujete, že bude jednou hodně dobrá? :-) Já Katka Siniaková,Krejčíková a možná Štěfková :-)
Reagovat
gigin
Hlavně, abys trefil dom.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
rod_laver
:D cype
Reagovat
smazaný uživatel
Hele mel jsem tady delsi pauzu, o co tu jde?;)
Co to je za synka, cim prispiva a tak,
ta gloska, znamena, ze tu chodi nality...?;)
Reagovat
Roger_Federer
:)..toto je neoficialni pritel, stolker:) D.Alertove.., ktery neumi pouzivat googl a furt nas nuti mu neco hledat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosim te;)
Jsou veci...
No, ...dal tu glosku, ze se deaktivoval, tak ja se jen ptam, abych vedel, jestli ma cenu slusne a zdvorilostne tlapou zamavat na pozdrav a dat mu sbohem s pranim vseckeho dobreho, nebo ne...;)
Reagovat
VlS
To je dobrá otázka, převažuje v něm asi dobrý vychování, ale dělá všechno proto, aby z něj vyrostl Quesh :-))
Reagovat
smazaný uživatel
co je hodně dobrá?
Jakože bude v top 50?
Reagovat
PH94
Pantůčková, Bouzková, Kanková :)
Reagovat
smazaný uživatel
prosvihla jsem to tady.. volim Marusku! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ted jsem zase prosvihl neco ja;))
Reagovat
smazaný uživatel
jakze, ty neznas Marusku Bouzkovou? Ja teda znam jen jejiho tatinka.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, nebudes tomu verit, ale neznam;)
Reagovat
smazaný uživatel
asi vitezka GS junioru...nebo neco podobneho, co mne zase uniklo;)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, asi jsem to uz nasel;)
...a jak jelito i pochopil;)
...je toho na mne asi uz moc;D)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) ale neni, hraju vzdycky takovou hru: Prece me to nedostane, prece me to nezlomi.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
ano, to se hodi nejen v praktickem zivote,
ale i na tomto portale;)
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
VlS
No, a výsledek je Nezlomilo?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie Frantikova. Nyni ji jsou 2 a pul roku ale talentu ma na rozdavani. Po kurtu umela behat uz v 6. tydnu. Uz na ni mam vsazeno pul mega na vitezstvi TM v Reykjaviku 2028. To mi pokryje duchod, jsem proste za vodou...
Reagovat
VlS
A ten forehand .... :-))
Reagovat
rod_laver
Stan the Man, výborně! Tomáš se asi zalekl možnosti, že by po vyhraném turnaji rozšířil svou sbírku hodinek (Hublot, Panerai, Tudor a Rolex).
Reagovat
PetaM
No, co se dá dělat, prohrané finále mrzí, ale forma je zatím neskutečná. Letos Tom ještě neprohrál v horším kole, než je SF, což je neuvěřitelný úspěch ... Pokud na všech 500, 1000, GS a TM bude v SF nebo ve finále, tak by to bylo úplně the best :D
Reagovat
smazaný uživatel
a pokaždé s velmi kvalitním soupeřem, zatím to má rozjeto skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodne to bylo mnohem, mnohem lepsi nez na turnaji mistru, kde dostal 6:1 6:1
Reagovat
smazaný uživatel
Pablo s Lucou uz hraji...zatim kluci pekne...sice nevim ktery je lepsi BH, jestli BH-Mury nebo BH-Gulbise, ale jak Pabla tak sleduji a dnes jsme tu tematiku otevreli, tak rozhodne ma Pbalo lepsi BH nez oba dva;D)
Tedy aspon z hlediska mych esteticky naroku;)

Uf...a jeste ze ta Jizni Amerika ma v programu tu drzenou cihlu, z tech mazanin, je mi uz pomalu zase nejak zle...;)
Reagovat
smazaný uživatel
...a hraje opravdu paradne;) Bez problemu doserviroval na vitezstvi v setu...
prijemne finale...
Jeho BH dneska na kurtu caruje;) Krasne si i dokaze obihat FH, chodi na sako pro voleje...wow...
...tak dobre, su nadseny z kazde malickosti:) Ale BH moc pekny...

Janekda!!!
Sledujes?
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně mám velkou radost, že je Pablo zdráv a může opět pravidelně hrát, na antuce se na něj kouká skutečně moc dobřa a až se chytí ještě víc, bude nebezpečný i na pomalejších outdoorech, protože má i ne-antukové zbraně.
Reagovat
smazaný uživatel
jj
presel jsem ale pod tematicky clanek:
Ital Vanni je v Sao Paulu překvapivě už ve finále;)
Reagovat
mahycek
Ach, jo. Zase řešíte, kdo má lepší bekhend, nebo forhend? To je nyní jedno, Tom prohrál,nebyl jsem doma, ale mám to nahrané. Má cenu, se na to dívat??? Zítra začíná Rafa v Riu, jsem zvědavý, jak po AO, to zvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
...prosim te, vzdyt tam mas nize komenty...no taaak...nerikej, ze je nevidis;)
Bud rad, ze to jeste vypada takhle...jeste bys tu mohl mit 100 vmichanych komentu na tema biatlon a infa ze svahu;) a ty si stezujes;)
Reagovat
gigin
Anebo daně, legíny, kdo je bachratý, kdo je přihřátý a jestli by nebylo lepší udělat turnaj v Praze, než v Antwerpách. Nedaj Bože silná, slabá éra, tvl...
Reagovat
smazaný uživatel
;DDD)

......Dobre ale pujdu prikladem, a s tim Sao Paulem prechazim pod ten tematicky clanek vedle;)
Reagovat
smazaný uživatel
Stan won an Olympic Gold first followed by a GS then 1000 and now 500....
Reagovat
Davor1
Zobral to z opačného konca :-DD
Reagovat
Davor1
Nevie niekto, prečo v Marseille nehrá tento rok Gasquet? Vlani tam došiel až do semifinále, je mi divné, že doma neštartuje. Neviem o tom, žeby bol zranený...
Reagovat
smazaný uživatel
jak to máte ostatní, ale já budu považovat skličující to, až Tomáš opravdu přestane hrát, protože nebude dlouho žádné finále, kde bychom nadávali našemu hráči, že je labil, protože tam žádný český hráč nebude. Myslím samozřejmě ty velké turnaje. Jirkovi Veselému nevěřím, Adam Pavlásek na HC hrál pěkně, ale to je vše, Lukáš je prostě Lukáš a co dál? Takže i když mě Tomáš štve, jsem ráda, že toho "labila" vidím hrát a že mám českého oblíbence ve světové Topce. I když nemá GS. Tomáši, like :)
Reagovat
gigin
Podle tebe má kdo lepší BH. Gulbis nebo Murray?
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
samo Gulbis, hlavně Gulba má super FH styl "strahovská spartakiáda", pěkně roztáhnout roce alá ptáče a prásk :D:D Fakt je to vtipný.
Reagovat
smazaný uživatel
ruce pardon
Reagovat
gigin
:DDD

S váma je aspoň sranda... se soječkou nejvíc.. jsem ani netušil, že fanoušek RF může být vtipný, příjemný ;))
Reagovat
janek_da
Chlape, ty mi porad. Co ten Thiem se Sousou? Cože je faboritem?
Reagovat
gigin
Tak janekdo teď jsem tě moc nepobral. Zkus to ještě jednou, díky.
Reagovat
janek_da
Reagovat
gigin
Jencku, kdo má lepší BH. Můra nebo Génius? Odpověz mi normálně, bez nějakých obstrukcí...
Reagovat
janek_da
slajs má o hodně lepší Můra. Obouruč, co já vím? Podél, kros, v pohybu. Zpruměrováním asi ten Mura.
Reagovat
smazaný uživatel
;) nemas pochopeni pro ten kladivarsky styl...;)
Ale, kdyby se zeptal, kdo ma lepsi BH, jestli Gulbis nebo Ty,
tak jasne, ze neznam jinou odpoved, nez Jankeda;D)
Reagovat
janek_da
je to tak
Reagovat
a.magerova
janek_da:

Kdo teda půjde do pokleku?
Reagovat
janek_da
já :)
Reagovat
a.magerova
OK :-P
Reagovat
janek_da
dík
Reagovat
gigin
Jo myslíš v Marseille. Tak to nevím. Ještě jsem nečetl Dominikův deníček. George Randál to ale možná bude vědět líp.
Reagovat
Roger_Federer
Taky nad tim premyslim, asi pujdu do Hcp a zlehka Souzu
Reagovat
smazaný uživatel
snad Kvitovka taky ne? :P
Reagovat
smazaný uživatel
Za sebe sekám Berďovi poklonu, dokázal mnoho a zvláště v DC, ale nikdy nepořešil nervozitku a z ní plynoucí chyby. Ono nestačí jenom třískat míče na lajny. Přeju mu mnoho zdaru.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle má hodně co do sebe no...
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis má hlavně nejlepší hlášky během konferencí :D naprosto, od tý doby, co skončil Roddick, je v tomhle pán prostě :D
Reagovat
smazaný uživatel
marjaaaa;D)))
Hele Gigos, kdo ma lepsi BH, Stan nebo Gulbis ;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Isner
Reagovat
gigin
Karlovič.
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
To se dalo cekat, ze odpovis neco takoveho...
Reagovat
smazaný uživatel
KOnecne nekdo pochopil tu spravnou odpoved;)
Jasne, ze Izzy;)
Reagovat
Davor1
Ten je zatiaľ v tejto sezóne strašne mimo, videl si jeho zápas s Mullerom na AO? Takú hrôzu som od Izziho asi ešte nevidel. Snáď niečo uhrá aspoň v Delray Beach, pretože zatiaľ je to veľká bieda :(
Reagovat
smazaný uživatel
John Isner
a profi tennis-player which is known for his powerful backhand
Reagovat
Davor1
Super prístup, síce mu nefandím, ale vidím to rovnako :-))
Reagovat
PH94
Já bych Veselkovi docela věřil :)
Reagovat
turista
No na rozdíl od vás si myslím, že Jirka Veselý těch titulů v budoucnosti bude mít dost. Potřebuje pouze čas.
Reagovat
Fandina
Berďa škoda. V prvním setu to vypadalo, ale pak už byl lepší Stan. Tak držím palce dál. Berďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
dobry zapas, Berda je urcite zklamany, ale bojoval, nepolozil se, jeste to zachranoval. Ja to ocenuju moc, neslozil se prece herne, chybky, ale Wawros hral skvele. Berda je vyrazove chladny hrac (rtutoviteho dvoumetroveho cloveka jsem opravdu jeste nevidela) ale to srdce a vule tam byly a to je pro me dulezite! :-) Pojd, Berdo, sezona zacina.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
takhle má vypadat správná faninka :)
Reagovat
smazaný uživatel
ze všech ptáků tady mluvíš nejrozuměji :)
Reagovat
Kozoroh
Sezóna nezačíná, ale začala :-) Pro Birdmana hořkosladce...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel se budu opakovat, ale znovu se stalo to, co se stává už celkem dlouho. Přišel velký zápas, silný a kvalitní soupeř a Tomáš i přes to, že byl přes půl zápasu lepší nedokázal vytěžit víc jak set. Opět se ukázalo, že v tomhle sportu nepomůže, když zařadíte pár úderů na víc, chodíte více na síť nebo agresivněji returnujete, ale to, kdo má "větší koule" a kdo se z toho "neposere". V tomhle mu ale Danny nepomůže.
Reagovat
George_Renel
Nicméně když porovnám jeho loňskou a letošní výkonnost, je to noc a den. Teď ještě musí s týmem podumat, jak na to, aby výkonnost udržel celý zápas. Dnes rozhodl především odejitý servis v druhém setu.
Reagovat
Davor1
V porovnaní s vlaňajšou sezónou je na tom zatiaľ Berdych takmer navlas rovnako. Semifinále AO, vlani titul v Rotterdame, teraz finále Rotterdam a finále Dauha. Aj herne bol pred rokom rovnako výborný a vydržalo mu to až do Dubaja. Myslím, že porovnávať sa bude dať až po antukovej časti, kde minulý rok úplne vyhorel...
Reagovat
Kozoroh
Tak QF RG a Madridu bych nenazýval vyhořením :)
Reagovat
Davor1
To nie, ale zvyšok určite...
Reagovat
George_Renel
Já myslím že trochu zaměňuješ herně a výsledkově. Jo, výsledky má, zatím, podobné. Herně je však jinde.
Reagovat
Davor1
Stan sa po dnešku s Tomom delia o siedme miesto, obaja majú presne 4460 bodov. Prvá osmička dosť výrazne odskočila od Ferrera a Čiliča, smola predovšetkým pre Marina, keby nebol zranený, tak by to zrejme ťahal s nimi...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě stejně bude dál sedmičkou jen Tom :)
Reagovat
tommr
vzhledem k obhajobám v následujích týdnech ale bude nejspíš velmi brzy sedmičkou Wawrinka ...
Reagovat
Davor1
A potom po Monte Carle sa to zase vymení...je to úplne jedno, dôležité je až umiestnenie na konci sezóny...
Reagovat
tommr
během sezóny bude hlavně důležitý, aby si udržel náskok na devátý místo kvůli nasazovaní na Masters a GS ...
Reagovat
Kozoroh
... který příští týden bude hrát Open 13 a stačí mu vyhrát jeden zápas, aby Berdycha předskočil. Pak bude Dubaj, kde se Tom potřetí za sebou do F nepodívá, když vidím tu startovní soupisku.
Reagovat
a.magerova
Tom - dobrý turnaj, teda až na ty poslední dva sety.....
Reagovat
kada.tom
Stan bohužel pro české fanoušky získal titul zaslouženě. Tomáš hrál suprově 1. set a část toho druhého, jenže tam ve dvou po sobě jdoucích hrách při Stanově servisu nedokázal dotáhnout skóre 0-30 a vzít tak Stanovi servis a nakonec sám přišel o servis a následně i o set. Třetí set byl už celkem jednoznačný, i když Tomáš ještě zabojoval (či spíš Stan povolil), nicméně nakonec si Stan ten titul vzít nenechal.

Po Dauhá a Melbourne je tak Rotterdam třetím turnajem v letošním roce, kdy Tomáš hrál finále (nebo SF) hodně dobře ze začátku utkání, pak ale odpadl psychicky a vlivem toho i úderově.

Je to škoda, Tomáš mohl mít úplně krásně už dva tituly a třeba i to GS finále. Takhle má další dvě prohraná finále.
Reagovat
smazaný uživatel
jó, kolik toho už Tomáš mohl mít :D Budu dál doufat, že všechno toto bude jednou vykoupeno pořádným grandslamovým titulem :)
Reagovat
Kozoroh
GS titul pro Berďu je utopií, ale je to jen můj názor...
Reagovat
smazaný uživatel
pro fanoušky utopií není nic :)
Reagovat
kada.tom
Abych jen nekritizoval, herně je na tom Tomáš výborně a dokazuje to od začátku roku, jenže porážet TOP hráče na exhibici v Thajsku nestačí, chce to potvrdit i v ostrých zápasech během roku. K tomu zatím nedošlo. Herně tedy parádní výkony jak v Dauhá, tak v Melbourne, tak i v Rotterdamu, jenže ta hlava ...
Reagovat
Mayo
nuž 1 dobrý set nestačí...potom súperi zahrajú dobré 2 či 3 sety a je to v háji
Reagovat
smazaný uživatel
tebe jsme ještě ale nevyhrabali, ne? Tak si nech ta svoje moudra, nebo tě zahrabeme ještě hlouběji :D
Reagovat
smazaný uživatel
on se prohrabal napříč zeměkoulí :)
Reagovat
misa
ti bývalí partneři. Ale Tomáš dosáhl mnohem víc. To bezpochyby...
Reagovat
tommr
finálový zápasy Tomášovi nejdou a zápasy proti Wawrinkovi už vůbec ne. Dalo se proto čekat, že Tomáš dneska prohraje. Způsob jakým k tomu došlo je ale velice skličující ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš, jak tohle můžeš napsat, skličující je tvůj koment. Ty nevidíš posun v Tomášově hře? Prostě to neznamená, že když má Daniho, že hned bude každýho vypráskávat. Ty taky svoje myšlení těžko měníš, teda vlastně vůbec ho neměníš, vezmi si, že by tě někdo učil, abys byl optimista, taky by to nešlo hned, jestli vůbec. Já teda sklíčená nejsem. :P
Reagovat
smazaný uživatel
Bedřich se posunuje(vrácí) tam, kde už před lety byl. Myslím, že je na hranici svých možností a s hlavou se prostě nedá nic dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
s hlavou se dá pracovat nejlíp :)
Reagovat
PH94
I kdyby to byly jeho hranice, tak je skvělý a zaslouží jen obdiv :)
Reagovat
tommr
viděl jsem další Tomášův mentální kolaps v důležitým utkání s těžkým soupeřem. To mě deptá, protože se to neustále opakuje a s tímhle se GS prostě vyhrát nedají. Čas na potřebný změny se navíc rychle krátí úměrně tomu jak se Tomášova kariéra blíží ke konci ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Až Tomáš přestane hrát, tak nevím, co budeš dělat, komu budeš ukončovat kariéru a předpovídat kolapsy :)
Reagovat
Davor1
Veselému :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ten už to má taky spočítané :D Já být profihráčka a číst tady tommrovy komenty, tak kariéru ukončím sama, předčasně a dobrovolně :D:D
Reagovat
Davor1
Tak ja dúfam, že oni tu nechodia, pretože po prečítaní väčšiny príspevkov by ma na ich mieste veľmi rýchlo prešla chuť na tenis :D
Reagovat
Kozoroh
Tady to je ještě v klidu, na sport.cz teď pod Tomovým článkem řádí individuum Prokeš, hrůza ty jeho komenty...
Reagovat
smazaný uživatel
Prokeš je děsnej sympaťák, člen mého fanclubu, inteligentní, slušný a hlavně skvělý fanoušek :D:D
Reagovat
Kozoroh
Nebuď zas generálem po bitvě. Tom prostě nedokázal udržet úroveň hry z 1. setu.
H2H sice vypovídá pro Stana, ale v hale je lepší Tom, který má 3/4 tituly z halového betonu, zatímco Stan do dneška žádný.
Po výhrách nad Nadalem nebo Simonem jsem předpokládal, že by mohl přemoci i Stana. Až na H2H mu vše hrálo do karet. Ale nestačilo to a Tom se propadne žebříčkem. Ten, kdo ho předskočí, bude na 7. místě zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
to zamrzí, ale byl jsi ve finále i když to pro mnohé nic neznamená, byl to hezký zápas, nač plakat, máme před sebou ještě skoro celý rok, takže doufám, že předvedeš, že umíš zvedat pohár. :) Tak jedeme dál :) Neboj, u mě nejsi labil, i když jsem opět asi jediná :)
Reagovat
smazaný uživatel
nejsi, já ho mám taky rád a fandí se dál :) Kolikrát jsem tohle už zažil :D
Reagovat
smazaný uživatel
a ještě zažiješ, neboj :D
Reagovat
PH94
Nejsi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas v semifinále Austrálie a dnes to je jako přes kopírák, hlava to nedává...
Reagovat
smazaný uživatel
jen s tím rozdílem že Murray začal hrát lepší tenis a zaslouženě zápas otočil, dnes to Tomáš sice také nezvládl ale nedá se říct že by se Wawrinka nějak extra zlepšil .........1. servis mu moc nefungoval už od začátku zápasu později se k tomu přidal ještě horší pohyb, odešel forhand a hlavně mi přišlo že najednou jakoby Berdych prostě nevěděl co zahrát, jakoby zapomněl na to co mu fungovalo po celej turnaj
Reagovat
PH94
Doufám, že nebudu zase číst všude samé blivance na Berdu..odehrál skvělý turnaj a zaslouží jen a jen pochvalu :) Bohužel ten jeden malý krůček opět chyběl :/
Reagovat
smazaný uživatel
Finále je mrcha ošidná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stalo se něco, co jsme mohli očekávat, a na co jsou fanoušci Tomáše vcelku zvyklí :) Jedeme dál, oslavy se odkládají na dobu neurčitou.
Reagovat
Pe3k
První indoor titul :)
Reagovat
Marduch
Stan zaslouženě. Když potřeboval, tak zahrál.
Reagovat
Mayo
je taaaaaam (: skvelá otočka
Reagovat
Marduch
Zdá se mi to, nebo .. když Tomáš Stana svátečně rozběhá, tak Stan působí unaveně.
Reagovat
kada.tom
zachráněnej matchball ... a teď poslední šance vrátit se
Reagovat
smazaný uživatel
napsal Tomáš Berdych, ilustroval jsem já.
Reagovat
kada.tom
ano, v tomto směru má Tomáš opravdu z čeho čerpat, bohužel ..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty děláš, jako kdyby Stan byl nějaký ořezávátko, umí pěkně zatápět, i když je pravda, že Tomáš dost chybuje, nicméně že by si to Tomáš podělal sám není pravda. Navíc teď si Tomáš představí, že hraje zápas v DC a půjde mu to samo :D
Reagovat
smazaný uživatel
se podívej co hraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že to bylo 1:4 a je to 4:5.
Reagovat
smazaný uživatel
no ale ty ústřely...:)
Reagovat
smazaný uživatel
na to ses neptal a ty už byly, teď se hraje nový gem :P :)
Reagovat
tommr
frajírek Wawrinka ubral, protože si myslí, že Toma už dá i levou rukou. Kéž by se mu to vymstilo (ale nevěřím tomu) ...
Reagovat
Davor1
Niečo podobné, ako frajírek Berdych proti Kamkemu za stavu 5-1 nie ?? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
zapasy labilu, katastrofy a dalsi vypadaji uplne jinak.. :-)
Reagovat
PH94
Že na ně vůbec reaguješ..:D:)
Reagovat
kada.tom
krásná čistá hra ... jen jestli už není příliš pozdě
Reagovat
smazaný uživatel
Když je v podstatě rozhodnuto, najednou tam Tom sazí jeden 1. servis za druhým
Reagovat
smazaný uživatel
jediná, která Tomášovi věří, že to nakonec vyhraje? :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo...ne....jo....ne....jo....ne
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi teda fanda, styď se :P :)
Reagovat
smazaný uživatel
já už to beru s humorem a k tomu mi hlavou prolítáváj tisíce sprostých slov :d
Reagovat
PH94
Né že bych přímo věřil, ale rozhdoně budu doufat :D
Reagovat
kada.tom
strašně bych si přál, aby to Tomáš otočil, ale moc tomu nevěřím, no
Reagovat
Kozoroh
Ajajaj, tak tohle už Tomovi nevyjde.... :-(
Když se dívám na Tomovy poslední zápasy proti TOP hráčům, tak mi připadá, že zpočátku Tom hraje vinikající tenis, ale postupem času se vrací ke své staré udržovací hře. Prostě ztuhne, když jde do tuhého. Stalo se mu to proti Murraymu v Melbourne a i teď proti Wawrinkovi.
Reagovat
kada.tom
a proti Ferrerovi v Dauhá
Reagovat
Kozoroh
To taky.
Letošní sezóna se od těch předcházejících moc lišit nebude. Tom vyhraje jeden dva turnaje (możná nic, kdo ví), na GS si zahraje ještě jedno SF, výpadky mít sice nebude, ale v souboji s nejlepšími bude tahat za kratší konec, jako obvykle.
Reagovat
smazaný uživatel
N když nic, tak hraje lépe první kola než dříve, klíčové zápasy jsou uplně stejné
Reagovat
Kozoroh
I to je samozřejmě velký přínos Valverdua. Ale na dosažení Tomovy ambice to stačit nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to o jeho hlavě
Reagovat
Kozoroh
Jj a vyhrát s takovou hlavou GS je utopie...
Reagovat
smazaný uživatel
Wawroš si řekl, že už to půjde samo a přeřadil ze 6 na 4
Reagovat
ipko
tak teraz brejk.. :)
Reagovat
kada.tom
že by jiskřička?
Reagovat
PH94
Jiskřička naděje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych nám dává naději, ale zápas je stále ve fázi pípípípípp.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pěkně píppípípípíp zápas tohle. Tenis hezký :)
Reagovat
kada.tom
děs běs, když to není Tomášův out nebo síť, tak Stanův fantastický winner ... Tomáš už se (ZASE) složil v zápase, který lze označit jako klíčový ... od začátku roku hraje fantasticky, ale ať už to bylo s Ferrerem, Andym nebo teď Stanem, tak se vždycky složí po nadějným začátku v okamžiku, kdy se mu něco málo nevydaří (zápas s Rafou nepočítám, všichni víme, že ten se vrací a není v TOP formě) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Důležité zápasy v této sezoně, velká bída.
Reagovat
smazaný uživatel
Jemu by asi mohlo, kdyby se v průněhu zápasu mohli dávat rady od trenéru, jako u bab
Reagovat
Kozoroh
Koučink do mužského tenisu nepatří.
Reagovat
Davor1
Neskutočné údery. Fantázia...
Reagovat
PH94
To je bohužel asi konec :(
Reagovat
ipko
nie asi, ale určite ..:(
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsme 6:1
Reagovat
PH94
Do posledního míče není konec :)
Reagovat
tommr
tomu snad ani ty nevěříš ... :)
Reagovat
PH94
V tenise je možné vše :)
Reagovat
ipko
no už sa asi niečo deje.. :)
Reagovat
Davor1
Tak sa zdá, že Berdych v porovnaní s minulou sezónou zlepšil hru, hlava však ostala rovnaká. Wawrinka je rovnaký herne, ale zlepšil práve tú hlavu. Od začiatku roka hrá veľmi konzistentne, nemá problém s outsidermi, ani otáčať nepriaznivý stav. Som zvedavý, ako dlho mu to vydrží. Ak celú sezónu, tak to môže byť pre neho ďalší fantastický rok. Berdych by možno mal pouvažovať nad možnosťou, ktorá pomohla aj Kvitovej. Spoluprácu s psychológom...
Reagovat
kada.tom
ještě šance je, dokud to bude jen o jeden brejk, tak ještě šance je, ale chce to srovnat co nejdřív
Reagovat
tommr
bohužel přišel druhej brejk a je po šancích ... :(
Reagovat
tommr
tak aspoň, že to nebude kanár ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v pi*i.
Reagovat
Pe3k
Tak nějak si představuji finále 500. Světová 7. proti světové 8. Oba hrají útočný tenis, oba se tlačí do předu. Jasně, většina z Vás bude nakonec naštvaná, že Berdych prohrál, ale kvalita tenisu, je lepší než lecjaké finále grandslamu. Z hlavy mě tak napadá např. finále Roland Garros 2013.
Reagovat
smazaný uživatel
Oni už dohráli? A jak to dopadlo teda?
Reagovat
Pe3k
Wawrinka vyhrál 2:1. Asi máš zpožděný přenos :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D Fakt? Já teda mám jiné skore zatím :)
Reagovat
lars
A jak byl posledni set presne na gamy?
Reagovat
Pe3k
6:4
Reagovat
lars
kolik micku uhral Tomas v posled. gamu?
Reagovat
lars
nevis a jenom machrujes:))
Reagovat
Stan_Borowitz
No, řekl bych, že to byl dost expertní odhad...
Reagovat
ipko
je to pravda, toto finále má o dosť väčšiu kvalitu ako nejaké GS finále..
Reagovat
smazaný uživatel
+1

Naprosty souhlas. I ted je to furt velka kvalita, ikdyz Tom zacal vice kazit.
Reagovat
kada.tom
chyba následuje chybu ... bohužel ty chyby jsou z Tomášovy strany :-/ :-(
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
kada.tom
bohužel to vidím podobně
Reagovat
tommr
možná přiletí i kanár. Tomáš je zralej na ručník ... :(
Reagovat
PH94
Tome, zkus to ještě :)
Reagovat
Mayo
kľud pokiaľ brejk nepotvrdí, tak je to nula bodov
Reagovat
ipko
potvrdil a ešte k tomu čistou..
Reagovat
tommr
a katastrofa pro Tomáše hned v první hře třetího setu. Při Wawrinkovi stojí všichni svatí ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Berda neudělal v tomto gamu tolik laciných chyb, tak by prase nerozhodlo
Reagovat
tommr
jj hlavně ta neuvěřitelná chyba za stavu 30:30 stála za to ... :(
Reagovat
lars
prasatko na BP :((
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, trochu stesti pro Stana a jak ted dominuje...
Reagovat
kada.tom
a já mám obavu, že je hotovo ... snad nemám pravdu
Reagovat
ipko
to je zlé na začiatok rozhodujúceho setu.. :(
Reagovat
kada.tom
to jsou ale strašlivý UE od Tomáše ... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
No klasika, jaho palice se zase probudila, opět se ukazuje, že u něj to je o mentalní síle, nikolik o tom, že by nedokázal hrát TOP tenis
Reagovat
kada.tom
hmm, tak holt jdeme do 3. setu - Tomáši, začínáš na servisu, tak v klidu si drž servis a ona se nějaká šance snad naskytne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš nám chce ukázat, že není psychický ..bil a že to zvládne :)
Reagovat
tommr
to byl vtip? :(
Reagovat
Davor1
Jasné, presne o to mu ide :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co to je, prostě mě to taky štve, tak se musím nějak odreagovat a stále věřit, i když to jde těžko, protože vidím, jak Stan Tomáše drtí.
Reagovat
tommr
Tomáš se bohužel ničí sám ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mu trochu věř ne?
Reagovat
tommr
to jde dost těžko když znám historii jeho finálových zápasů a jeho posledních zápasů proti Wawrinkovi ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže je rok 2015, co bylo bylo, teď je teď a co bude mě nezajímá :D
Reagovat
tommr
tebe opravdu nezajímá co bude? To je docela zvláštní ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná to by od Berdi až moc stereotypní, ta jeho hra z 80% do forehandu. Zatímco v 1. setu ho tím překvapil, už si na to zvykl a počká si tam
Reagovat
ipko
tak kebyže hrá do bachandu, tých šancí má podla mňa menej..
Reagovat
VlS
Tome vrať se
Reagovat
tommr
s 38% prvního servisu se vyhrát nedá ... :)
Reagovat
ipko
krásny FH na záver Stan.. :)
Reagovat
Mayo
Stanimal vynikajúco, ešte 1 set.
Reagovat
kada.tom
dvě zbytečný UE za sebou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatímco Wawroš vypadá uvolněně, občas zatleská, usměje se, Berda působí jako u maturity
Reagovat
tommr
Wawrinka si holt proti Tomášovi bezmezně věří a naopak ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslím, že to tím nebude, spíše tím jak moc chce hodně Tomáš ten titul urvat a nemůže nějak zetřást nervozitu ze sebe
Reagovat
tommr
ted Tomáš daroval Wawrinkovi brejk a tím nejspíš i druhej set .. :(
Reagovat
VlS
mákni, podívej se pos lavičku, ten první servis někde musí ležet
Reagovat
kada.tom
co přijít muselo, to taky přišlo ... Tomáš si o ztrátu servisu už delší dobu koledoval :-/
Reagovat
tommr
jj schylovalo se k tomu už dlouho. Bez prvního servisu se podání nedá dlouho držet ... :(
Reagovat
ipko
Stanove come on.. :D
Reagovat
ipko
tak teraz je Stanova chvíľa..
Reagovat
Marduch
Stan přidává na intenzitě. Šanci vidim jenom přes tiebreak, jestli to tam Tomáš dotlačí.
Reagovat
smazaný uživatel
intenzitě čeho?
Reagovat
ipko
úderov ale niečoho iného?
Reagovat
ipko
*alebo
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš se buď vyhodí nebo dá do sítě... ale třeba Stana přetlačí, brejkne a ukončí :D
Reagovat
tommr
spíš má kliku, že Tomášovi to tam ted moc nepadá ...
Reagovat
Marduch
jj, Stan zvyšuje otáčky.
Reagovat
kada.tom
hry při Tomášově podání začínají být vyrovnanější a vyrovnanější
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tím, že mu nejde 1. servis. Je jen na 40% in, to je hodně málo
Reagovat
smazaný uživatel
teď mu celkem šel :)
Reagovat
ipko
a teraz pre zmenu Stan .. :)
Reagovat
ipko
Tomáš krásne.. :)
Reagovat
ipko
Stan tento game otočil na jednotku s hviezdičkou.. :)
Reagovat
kada.tom
dvakrát za sebou Tomáš vedl při Stanově servisu 0-30 ...
Reagovat
tommr
škoda. Tomáš dvakrát za sebou nevyužil nadějný vedení 30:0 při podání soupeře ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mám podezření, že lajnoví při outech dostávaj elektrošoky, ty paskvily co tam někdy vyloudí...:D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať Tom moc nenabízí Stanovi brejky, aby nelitoval.. Stana musí prostě přetlouct :D Ale i Tomášovi je ten kurt občas nějak malý...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, už se i smáli diváci.. :-) Jsem se taky lekl :-)
Reagovat
ipko
aký výkrik lajnový rozhodca.. :D
Reagovat
Mayo
podľa livescore naskakujú fiftíny celkom rýchlo
Reagovat
ipko
Stan by mal chodiť viac na sieť..hraje stále od základnej čiary, už je z toho stereotyp..
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni 4 gamy byly od obou trichu nervozni ale od te doby to uz je jizda...
Reagovat
tommr
Tomáš měl s tím doservírováním prvního setu trochu problémy, ale nakonec to přece jen zvládnul díky třem dobrejm podáním v řadě. Ted to chce nezaspat v úvodu druhýho setu ... :)
Reagovat
kada.tom
Noo, tak ta poslední hra byla o nervy. Tomášův 1. servis zmizel akmsi mimo kurt, naštěstí na BB a pak na shodu se zase vrátil a pak už to šlo.

No, 1. set by byl, tak ještě je třeba přidat jeden :-)
Reagovat
Marduch
Nesmí polevit!!
Reagovat
smazaný uživatel
na BB to byl druhej servis a uzasne pririskovanej. Z Toma sebevedomi jen cisi od konce minulyho roku...
Reagovat
smazaný uživatel
To je podívaná! Tak ještě jeden set!
Reagovat
VlS
tak teď ten druhej
Reagovat
PH94
Neskutečne! Zápas jak lusk :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš skvělé 2. podání na riziko, je vidět, že není už tak ustrašený jako zkraje. Mají oba krásné crossové údery a ten Stanův BH po lajně, luxus, to se neokouká.
Reagovat
PH94
Je to parádní podívaná :) Jen tam být..:D
Reagovat
Kozoroh
Dobře Tome! První set doma.
Reagovat
kada.tom
what a seconde serve!!!
Reagovat
kada.tom
bez "e" :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
to byl risk jak hovado :D
Reagovat
kada.tom
Stan zívá, hmm :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Tomáš se upinká sám koukám...
Reagovat
kada.tom
tak - a doservírovat set! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak si Wawroš zívnul, asi se fakt nudí :D
Reagovat
Mayo
Wawrinka otočiť !
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo zahrabať !!
Reagovat
kada.tom
a veľa hlboko !!!
Reagovat
smazaný uživatel
a naveky :D
Reagovat
kada.tom
veků :-D
Reagovat
Mayo
akí ste zlí :/
Reagovat
VlS
a ty nie?
Reagovat
Mayo
nie, veď len fandím švajčiarovi
Reagovat
Mayo
Proč jako ?
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
kada.tom
breeeejk!!
tak potvrdit!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomík se už rozehrál, ty jeho údery po lajně to je něco, i ty úhly, hezky se na to kouká. Ale na sako se nechce ani jednomu teda...:)
Reagovat
kada.tom
nedivím, na ty prohozy by se oběma nekoukalo hezky :-D
Reagovat
kada.tom
ááá, Tomáš na síti :-D
Reagovat
PH94
Come oooooooooooooon
Reagovat
smazaný uživatel
a impozantní výměna na 40:15! To byla nádhera :)
Reagovat
kada.tom
dneska je impozantní každá druhá-třetí delší výměna :-)
Reagovat
kada.tom
ale teda třískaj do toho oba jak hluchý do vrat :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
teď to byla pěkná řežba :)
Reagovat
kada.tom
Aj, to byla šance a to mohla být zužitkována. No, škoda.
Reagovat
PH94
Tak pojd Tome! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš začíná trochu s respektem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš si častěji obíhá BH, přitom ho má teď lepší než předtím. Hlavně, aby fungovalo první podání a opravdu, no respect :D
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám..
Reagovat
smazaný uživatel
věř :)
Reagovat
PH94
běž
Reagovat
PH94
a dokážeš
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, aby si věřil Tomáš, se Stanem to potřebuje, protože ten ho umí pěkně potrápit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist