Berdych prohrál s Nadalem na antuce i posedmé, finále v Madridu si nezahraje

9. 5. 2015, 15:12
Aktuality 272
ATP MADRID - Tomáš Berdych neporazil Rafaela Nadala na antuce ani v sedmém vzájemném utkání. V semifinále turnaje Masters v Madridu český tenista prohrál po nepřesvědčivém výkonu ve dvou setech a znovu tak neukončí čekání na první letošní titul. Naopak Španěl si v druhém finále sezony zahraje o zopakování svých triumfů z předchozích dvou let.
Tomáš Berdych a Rafael Nadal

Tomáš Berdych v lednu na Australian Open přerušil proti Rafaelu Nadalovi sérii sedmnácti porážek ve vzájemných zápasech a dnes v druhém letošním střetnutí usiloval o Španělův první skalp na antuce. Ani na sedmý pokus však neuspěl. O rok mladšímu Španělovi podlehl 6-7 1-6 a na oranžové drti s ním prohrál už 19 z 20 setů. V celkové bilanci prohrává už 4-19.

Statistiky zápasu
Nadal - Berdych
2 esa 8
0 dvojchyby 5
67 % 1. podání 'in' 45 %
86 % úsp. 1. podání 70 %
24 winnery 21
11 nevyn. chyby 29
7/11 hra na síti 2/2
2/9 brejkboly 0/0
čas: 1:43

Dnešní zápas trval 103 minut, ale Nadal ho měl víceméně celou dobu pod kontrolou. Nečelil jedinému brejkbolu, po svém servisu ztratil jen deset míčků a v průběhu utkání předváděl čím dál lepší výkon. Jeden z nejlepších v sezoně, ne-li ten úplně nejlepší. Trefil 24 winnerů a udělal pouze 11 nevynucených chyb. 

Berdych, který včera odvrátil mečbol proti Isnerovi a dnes znovu nastoupil s tejpem na levém kolenu, dokázal držet krok pouze v prvním setu. V něm v sedmé a jedenácté hře odrátil po jednom brejkbolu a zajistil si tie-break, v nichž měl letos bilanci 11-1. Jenže domácí favorit v něm potvrdil svou převahu a Čechův odpor definitivně zlomil.

Devětadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí se nemohl opřít o první servis, ve výměnách se téměř neprosazoval a s turnajem se rozloučil pěti prohranými gamy v řadě. Nadal v nich zasypával českého hráče sérií vítězných úderů od základní čáry, na které Berdych neměl šanci dosáhnout. Utkání nad demoralizovaným soupeřem zakončil Španěl čistou hrou.



Berdych si semifinále v Madridu zahrál potřetí během posledních čtyř let. Letos finalista z roku 2012 vylepšil své loňského čtvrtfinále, v němž prohrál rovněž s Nadalem, a ve světovém žebříčku si tak polepší o 180 bodů. Ty mu mohou výrazně pomoci v boji o premiérový posun do Top 4, na kterou může reálně zaútočit už příštím týden v Římě. 

V této sezoně Berdych odehrál osm turnajů s výbornou bilancí: jedno čtvrtfinále, čtyři semifinále a tři finále. Jen titul mu zatím chybí. Na kontě má 30 výher, všech 8 porážek utrpěl se soupeři z Top 10.

Čtyřnásobný šampion Nadal, který obhajuje tituly z posledních dvou ročníků, tak postoupil do madridského finále pošesté za posledních sedm let. V metropoli Španělska neprohrál čtrnáct utkání po sobě. Letos je ve finále teprve podruhé, to první v únoru v Buenos Aires proměnil v titul.

"Posledních pár dnů hraju čím dál lépe. A to je pro mě vždy velmi dobrá zpráva. Jsem ve finále a jsem za to moc rád. Hraju před neuvěřitelným publikem a moc si to užívám. Tohle je pro mě bezpochyby nejlepší publikum na světě a dodává mi opravdu spoustu pozitivní energie," řekl spokojený Nadal.

Devítinásobný šampion z Roland Garros Nadal si v neděli zahraje o 66. titul v kariéře, z toho 28. z turnajů Masters 1000. "Dnes jsem hrál na opravdu vysoké úrovni. Uvidíme, zda zítra tenhle pozitivní pocit vydrží. Tento týden je pro mě fantastický a je to pro mě velmi důležitý výsledek.  

Nadalovým semifinálovým soupeřem bude Andy Murray, nad kterým vede ve vzájemné bilanci 15-5. Na antuce Brita porazil ve všech šesti střetnutích a ztratil v nich pouhé dva sety.

Nicméně Murray prožívá na antuce své životní období. Ještě před pár dny na ní vyhrál maximálně pět zápasů po sobě, ovšem v pondělí si v Mnichově zahrál poprvé ve finále antukového turnaje a nakonec získal i titul a tento týden natáhl svou neporazitelnost už na osm utkání. Dnes porazil loňského finalistu Keie Nišikoriho, oplatil mu porážku z loňského Turnaje mistrů a po šesti dnech si zahraje ve finále znovu.

• ATP MASTERS 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 4,185.405 eur
sobotní výsledky (09. 05. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Nadal (3-Šp.) - Berdych (6-ČR) 7-6(3) 6-1
Murray (2-Brit.) - Nišikori (4-Jap.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

272
Přidat komentář
gigin
Škoda. Těšil jsem se, až si Lukáš s Můrou zase pokecají....
Reagovat
gigin
*Rosi
Reagovat
gigin
A smyk Čoričů out, aspoň tak no.
Reagovat
Davor1
Borna mal dnes asi trochu slabší deň a hral len ako Murray, takže to nestačilo no... Nevadí, nabudúce zahrá ako Djokovič a všetkých rad radom zmetie :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
:D Čor1č no.
Reagovat
gigin
že budu vypadat jak mentoš, ale jen se chci ujistit. Dnes v Římě bez kamer, že jo. Jakože Veselka x Gulbis není možné vidět.
Reagovat
Davor1
Presne tak. Absolútne tomu nechápam, ale čo narobíme. Tí španieli a taliani sú v tomto neskutoční tragédi...

Vamos Gulba !!
Reagovat
gigin
:DDD DAVAJ!!!

A co ti vaši tragédi v Ostravě? :)))
Reagovat
Davor1
Chýba kvalita. Vôbec ma to neprekvapuje, čakal som maximálne súboj o 4. miesto v skupine s Bieloruskom. Už aj to je len utópia. Ale nejako extra ma to neberie. Náš hokej už pred rokmi spadol z úrovne najlepšej sedmičky do druhej vlny k Nemcom, Bielorusom, Švajčiarom či Lotyšom. Ja som s tým zmierený a je mi jasné, že ďalších X rokov to už lepšie nebude. U nás je to zhnité od základov, od zväzu, cez výchovu mládeže, až po ligu. Ľudia ešte zo zotrvačnosti fandia a prežívajú tie majstrovstvá, ako 10-15 rokov dozadu, keď sme boli ešte niekde úplne inde, ale ja už som z toho nejak vyrástol a MS ma vôbec neberie, maximálne olympiáda, raz za 4 roky mi to stačí :-))
Reagovat
gigin
Jas :) Mi je to taky celkem fuk ;)
Reagovat
gigin
During Gulbis training at Internazionali BNL d´Italia a person yelled: "Ernests! You´re number one!". Ernests replied with: "I´m number one? I´m number one in Latvia. No, I´m number one in my way home". You can lose matches, but you can never lose your sense of humor.
Reagovat
Davor1
:DDD
Reagovat
Davor1
No nefandi mu :D
Reagovat
gigin
:D Tak.
Reagovat
panzer.dragon
zvažuju jestli nedam za talíř andyho, kdo sázíte na výhru andyho? a kolik?
Reagovat
smazaný uživatel
To je kravina podle me.

Ja vsadil Nadala. Vyhraje jasně ve dvou setech. Murray na něj na antuce vubec nemá. Sice vyhral poslednich osm zapasu v rade ale taky na jakem turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
A proto s ním i na pomalejších antukách v MC a Římě odehrál vyrovnané zápasy jo?
Reagovat
Davor1
A podľa teba súčasný Nadal je taký istý, ako ten, ktorý ho doteraz na antuke porážal?
Reagovat
tommr
bude mít v Římě na úvod nečekanýho soupeře. Místo favorizovanýho Giraldiho dneska postoupil domácí mladík Donati (275) se kterým Tomáš ještě nikdy nehrál ... :)
Reagovat
Kozoroh
http://novakdjokovic.com/en/fan-pit/fan-pit-post-by-biljana-simic-211/

Už se nemůžu dočkat Říma :))
Reagovat
Davor1
Smutné, že taký hráč musí hrať kvalifikácie, snáď sa čo najskôr vráti v rebríčku tam, kam patrí, teda do prvej dvadsiatky...
Reagovat
smazaný uživatel
Konzistentnosť..

Je veľa hráčov, ktorí herne patria do dvadsiatky a nie sú tam...
Reagovat
Davor1
U neho to nie je až tak o konzistentnosti, ako o zdraví. Minulý rok sa zranil v Queense, vynechal celú americkú hardovu sezónu, vypadol z formy a zvyšok roka už neuhral nič. Dalo by sa povedať, že presne rovnaký prípad, ako Nadal. V prvej polovici roka uhral väčšinu svojich bodov, ktoré tento rok nedokázal úplne obhájiť, preto sa výrazne prepadol v rebríčku. Prakticky všetky veľké obhajoby už má ale za sebou a tak, ak mu vydrží zdravie, do konca sezóny už bude len pripisovať, takže si myslím, že do tridsiatky sa do konca roka vráti.

Samozrejme to nie je úplne konzistentný hráč, ale v tomto je na tom ešte celkom dobre v porovnaní s inými (Fognini, Janowitz, Paire a ďalší...)
Reagovat
smazaný uživatel
Dolgo má rozhodne potenciál na dvadsiatku..Ako píšeš, minulý rok ho pribrzdili zranenia, ale on ani pred zranením nebol stabilným členom TOP 20, dokonca ani TOP 30..Viem, že bol schopný prehrat s kýmkoľvek, dokonca má u mňa STOPKU, čo sa podávania týka, lebo toľkokrát, čo ma on zarezal, to ani nezrátam..:)

Inak k tomu potenciálu TOP 20..Je tam veľa hráčov, ktorí by tam herne mohli patriť, ale rozhoduje konzistentnosť..Goffin, Gasquet, Kohli, Tomic, Fognini, Troicky, Verdasco, svojim sposobom aj Klizan..To je zhruba Dolgova kategoria, vsetko hraci mimo dvadsiatku s potenciálom sa v nej usadiť..
Reagovat
gigin
http://www.tennis-arena.cz/raonic-musi-na-operaci-7165cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ty máš vsazeno na Můru? :D Sibyla vole :DDD
Reagovat
gigin
Já moc nevsázím. Ale Můra dnes vyhraje, asi dám 2-0
Reagovat
smazaný uživatel
2:0?..Ani v tej najhoršej nočnej múre..:)
Reagovat
Roger_Federer
Ja hlavne doufam, ze vyhraje Ernestek, tlacim ho uz 4 zapas..pekne navysuju vklady.., abych to dostal zpatky a Ernest furt bude prohravat.?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Raz určite vyhrá, ale či dostaneš vklady spat..Hm?..
Reagovat
Roger_Federer
Hraju to seriove..navysuji kazdy dalsi vklad tak aby se vratil cely predchozi vlozeny kapital. dokud vypisuji kurzy kolem 2,5 je to v pohode.
Reagovat
smazaný uživatel
Veď práve..Ale raz, keď bude hrať s Noro Gombošom, tak na Gulbisa nebude viac ako 1,5...

Ale proti Veselému je teraz kurz 2, to je solídne..

Ja len, že aby človek neprehral viac ako doteraz len preto, že tvrdohlavo neupustí od svojho plánu..Niekedy je múdrejšie, prehrať menej ako prehrat viac :)
Reagovat
Davor1
Posledné 2 zápasy už hral solídne, a to mal Paireho a Goffina, teda určite nie horších hráčov ako Veselý. Dnes to vidím 50 na 50 a tiež budem hrať Gulbisa. Ak sa dobre vyspal, tak už by to konečne mal dať...
Reagovat
Mayo
už nech ide toto parádne finále (:
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem pořádně nervózním natěšený. Mám ty zápasy fakt rád, navíc to bude zážitek, první finále Masters na antuce, dost možná i poslední, tak si to třeba užít :D
Reagovat
Pe3k
tvl dyť Ivan Hrozný tvrdil, že bude Andy dominovat antuce, tak nač ta skepse?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože pořád vím, že i když přišlo zlepšení, je na ní mnoho lepších hráčů. Djokoviče nedokáže porazit ani na hardu, tak jak by chtěl na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
No práve..V súčasnosti má proti Nolemu viac šancí na antuke..
Reagovat
Davor1
Mnoho ich určite nie je. Keď je schopný poraziť Nishiho, tak je schopný poraziť každého (s výnimkou Nadala a Djokoviča v top forme). Navyše, každým ďalším rokom už budú Federer a Ferrer slabší, Wawrinka má formu len niekoľko týždňov v roku, Berdych hrá tento rok svoj strop a aj tak ho Andy dáva. Plus to Andyho zlepšenie, herné a určite aj psychické, doteraz si na antuke neveril a nebral ju tak vážne, po tomto roku si myslím, že sa to zmení. Ak by dnes dokázal poraziť aj Nadala, tak hneď bude čiernym koňom RG, čo by nikto ešte mesiac dozadu nečakal ani v najdivokejších predstavách :-D
Reagovat
Pe3k
Andy ho už asi 6x na hardu porazil a v budoucnu se mu to určitě povede znovu. V jejich posledních duelech nebyl ještě Murray ve své vrcholné formě. Během US open series bude mít solidní šanci Noleho sejmout. Včera jsem sice zápas neviděl celý, ale zdálo se mi, že Andy hrál supr a s tímhle by Djoka mohl porazit kdekoliv (možná krom AO).
Reagovat
smazaný uživatel
Ked boh bude ochranovat rafov forhend rafa bude vitazit?pre tenis je to len a len dobre,aby sa rafavi darilo a vsetci sme si uzili napinave zapasy medzi nim a djokovicom, vecer hraju nasi s rusmi,ale ani nahodou mi nenapadne na nich pozerat, tenis ma prednost vzdy a vsade??
Reagovat
spaniel
Nekdo ti přehodil vykřičník a otaznik.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje želanie sa vyplnilo. Vo finále máš oboch. Mohlo by sa aj z pohľadu víťaza. Vieš, na ktorého myslím. :-)) Tak či tak, hlavne nech je dobrý tenis.
Reagovat
panzer.dragon
pokud nadal vyhraje tak bude v racu 4., se nějak rozjel..
Reagovat
kadol
Nejhorší možné finále :-( Už se těším na Řím, kde to snad bude lepší a tito dva hráči vypadnou co nejdříve.
Reagovat
smazaný uživatel
tak toto nie je fér!! Čo to trepeš?
Reagovat
Kozoroh
A co na tom není fér? Vyřadřuje názor, že není s finálovým složením v Madridu spokojený a doufá, že v Římě bude jiné. Nic urážlivého v jeho komentu ebylo.
Reagovat
MarcelPersch
Prat nejakemu hraci brzke vypadnuti neni uplne fer ;)
Reagovat
Kozoroh
Pokud v tom není nic vulgárního tak je to v pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
hej, názor môže napísať, ale že sa teší na vypadnutie hráčov, to je OK? Stačí čítať do konca vety.
Reagovat
Kozoroh
Vyvádíš, jako kdyby jim přál smrt. Nic vulgárního, urážlivého v té větě nebylo, jen si přeje jejich tenisovou prohru.
Reagovat
smazaný uživatel
zcela souhlasím s Kozorohem.
Reagovat
Amputace
Už se těším na zítřek. Člověku ani nepřipadá, že už je to téměř čtyři roky, co sporu Rafa a Andy naposledy hráli finále...
Reagovat
Mayo
Ktoré bolo posledné finále? Tokio 2011?
Reagovat
Amputace
Ano.
Reagovat
Amputace
Doufejme, že se nebude opakovat jeho průběh :)
Reagovat
Mayo
tak tam to bola demolácia slušná :D ... ja chcem 2-1 pre Rafu...nech sa je na čo pozerať
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, pověstná bekhendová poprava. Předtím IW 2009 (Rafa) a Rotterdam 009 (Andy). V obou vítězných finále Andyho kanár ve třetím setu.
Reagovat
freeteepek
Čistě náhodou jsem narazil na statistiku servisů v loňském Wimbledonu. To byste neuhádli, kdo tam měl z chlapů nejrychlejší servis? Isner? Raonic? Jste vedle, jak ta jedle:-) http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/extrastats/speed_ms.html
Reagovat
lars
A co Esovic ?
Reagovat
smazaný uživatel
Veselý umí dávat slušné rány. Mám pocit, že na loňském challengeru v Praze tam měl na neplatném servisu (tzn. nelze to započítat) i něco okolo 250 km/h. To je spíš překvapivější, že měla Strýcová nejrychlejší servis stejně rychlý jako ten nejrychlejší Karolíny Plíškové.
Reagovat
jackiec
španělský ocas s ještě nudnějším květákem, nejhnusnější možné finále s výměnami z tribun bez špetky nápadu a neschopností dát winner
Reagovat
Mayo
Je to veľmi pekné finálové obsadenie, bodaj by sa vo finále stretávali častejšie (:
Reagovat
smazaný uživatel
ocas ocasa spozná...
Reagovat
Davor1
Dnešnú prehru som trochu očakával. U Nishiho je totiž úplne bežné, že ak odohrá skvelý zápas proti top hráčovi, tak v tom ďalšom nedokáže na predchádzajúci výkon nadviazať a prehráva. Príkladov je niekoľko: Djokovič- Čilič na USO14, Murray- Federer na TM14, Ferrer- Wawrinka na AO15... dnes presne rovnaký prípad. Zrejme je to spôsobené tým, že ešte nemá odohratých dosť zápasov s najlepšími, v desiatke je ešte len rok, tak snáď aj v tomto bude časom konzistentnejší...

Na druhej strane som veľmi rád za Andyho, tie jeho momentálne výsledky a výkony na antuke sú takmer ako scifi, snáď v tom bude aj pokračovať a tie antukové finále budú pribúdať. Zajtra určite nebude bez šance, dúfam, že ešte nájde dosť síl a nejako to pretlačí na svoju stranu :-))
Reagovat
Matti
Andy dnes super výkon, nicméně i Rafa mě dnes překvapil svým výkonem, z forehandu to tam dával, jako za dob své nej slávy, snad to zopakuje i zítra a jeho progres bude i nadále pokračovat a zítra Andyho přetlačí. Vamos Rafa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Matti ;)
Reagovat
Matti
:-). Nechci to zakřiknout, ale dnes nám dal Rafa, víc než naději na lepší časy.
Reagovat
smazaný uživatel
No dnes som jeho zápas akurát nevidel..Snáď prvý za posledné mesiace..Možno to je mnou :)

Overíme zajtra, budem sledovať..:)
Reagovat
Matti
V tom případě, se raději nedívej. Ale fakt! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojte, ja to taky nevidela...takze zitra se taky divat nebudu :-D Rafinku, delas mi taaaak velkou radost :-) jsi muj Rafael1to :-*
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa bol fakt dobrý, ani som ho nespoznávala. Toto víťazstvo potreboval pre zvýšenie sebavedomia. Je to od teba veľká obeť nekukať, si pravá fanynka.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa, opat velmi prijateľný žreb, čo ma neteší..Zákon pravdepodobnosti totiž hovorí, že prijateľný žreb raz príde, raz nepríde..Takže na rade je ten na RG a tam šípim opak..Uvidíme..:)
Reagovat
smazaný uživatel
možno sa to strieda aj inak, :-)) 2x dobrý a potom 2x menej, to by bolo fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl to jeho den, hral spatne a delal ptilis mnoho chyb, slaby na returnu...pomvykonu se Ferrerem jsem cekal podobny vykon
Reagovat
smazaný uživatel
aj mňa veľmi sklamal, čakala som väčšiu bitku. Zdal sa mi až príliš odovzdaný, čo už
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, přeci jenom jsem byl po tom úvodu moc kritický, pomohl pak rebrejk a ke konci setu neřpesný Kei. Je to neskutečné ale, vytoužené finále s Rafou. Loni spolu hráli v Římě tři sety a to byl Andy v horší formě a Rafa v lepší. I když Rafa dneska šel nahoru, šance tam podle mě pro Andyho je.

Je to ale neskutečné, nepředstavitelné, že Murray hraje na antuce finále Masters a ještě jsem i docela optimista proti Nadalovi. Pár týdnů zpět nemyslitelná věc, no nyní je skutečností. Už se moc těším, jejich zápasy mám rád, Andy je proti Rafovi vždycky o level agresivnější, než proti ostatním hráčům.
Reagovat
smazaný uživatel
Bilance Murray vs Nadal ve finále 2:1. Na antuce ale 0:6. Nedokážu si krom RG představit sladší triumf, než vyhrát finále antukového turnaje s Nadalem a ještě ve Španělsku.
Reagovat
Mayo
to bude zase súboj forehand vs backhand
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež sa teším, Rafa má čo vracať, hoci kanárik z nového roka bol len z exhibície..

Minuloročný Rím bol fantastický, ak by sa kvalita duelu opakovala, vsetci budeme spokojní..A kludne aj s rovnakým výsledkom..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako my jedeme nadplán už teď. Do včerejška jedna výhra na antuce s top 10 hráčem, během dvou dnů hned další dvě. Ale jako antukový Masters, to by bylo něco.
Reagovat
smazaný uživatel
Tá jedna výhra s TOP 10 hráčom, to bola taká nešťastná trochu náhodná bilancia..Andy bol vždy kvalitou inde, než ukazovala tá štatistika..Jednu výhru na antuke s TOP 10 hráčom má dnes už bárskto, aj Kližan a určite nájdeme aj menej zvučné meno..
Reagovat
tito
Hele Tome, možná má někdo velké oči, každopádně pro mne je to nadplán taky. Já jsem spokojený nejen za postup do finále, ale hlavně za předvedený výkon. Rafa jde nahoru a já jsem optimističtější před RG. Konečně s Tonim uznali, že proti Novakovi je do budoucna ( na rozdíl od většiny hráčů) obíhání bekhendu smrtící, ta jistota na něm je markantní, dnes se navíc zlepšila i agresivita na FH. Tato změna herního stylu mne již delší dobu těší i vzhledem k jistě postupnému ztrácení rychlosti, navíc to začíná konečně zapadat. Pokud takto bude Rafa dále pokračovat, máme se (fandové) na co těšit. Jestli navíc zítra vyhraje, bude to fajn. Vamos Rafa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Souhlasím, snad to bude pěkný zápas zítra. A mohli byste nám nechat ten titul, vy jich máte dost, pro nás by to byl životní úspěch pomalu :D
Reagovat
Matti
Sdílím tvé postřehy i radost. Vamos!!!
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
tito
Vaší partičku mám rád, my však už titul potřebujeme jako sůl. Každopádně na zápas se těším a ať už dopadne jakkoliv, na krev to nebude... Vamos Rafa, Come on Andy!
Jo a gratulace k dnešnímu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík. Jo, já si u vás v táboru najdu spoustu lidí, kteří jsou fajn, navíc naši oblíbenci jsou spolu taky v pohodě. Snad nám to nenandáte jak loni na RG :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja cítim tri sety, som skoro o nich skalopevne presvedčený..S nejasným koncom samozrejme..:)
Reagovat
Matti
Jo Andyho i tomasinha máme rádi, ale vítězství potřebujeme jak sůl! Takže zítra je musíme zklamat, klidně i ve dvou setech. :-)
Reagovat
Matti
Teď se dívám, že přirovnání - vítězství potřebujeme, jak sůl, už použil tito. Asi ho opravdu už potřebujeme.
Reagovat
darek.vrana
Proč už je na live-tennis.eu odečten Řím, když ještě zdaleka neskončil Madrid? Jak to teda je s Tomášem? Tommre, teď máš šanci ukázat slackerovi, jak na tom jsi s počtama;)
Reagovat
tommr
maj tam v tom trochu bordel. Momentálně je stav následující:

...
3. Murray 6730 (+1590) *
4. Raonic 5160 (+20)
-----------------------------------
5. Berdych 5140
-----------------------------------
6. Nishikori 5040 (-100)
7. Nadal 4990 (-150) *
8. Ferrer 4310 (-830)
9. Wawrinka 3575 (-1565)
10. Cilic 3360 (-1780)
...
Reagovat
darek.vrana
Díky:). Takže pokud vyhraje Nadal, bude Tomáš 6., pokud Murray, bude 5. a dokonce se ztrátou jen 20 bodů na Raoniče? To by bylo pěkné a zároveň i pech. 4. místo Ranhojiče mi teda přijde dost jako výsměch, nechápu, že je pořád před Tomem.
Reagovat
tommr
Raonic bude před Tomášem jen do Říma a pak se za něj propadne Pokud bude s tou nohou delší dobu mimo tak možná vypadne i z první desítky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nischikori sa zase pred Berdycha dostane po RG,neobhajuje nic,kym Berdych spolu 450bodov(Q-RG,3kolo-Rim)
Reagovat
darek.vrana
A myslíš, že Berdych nemůže obhájit 3. kolo Řím a ČF RG?
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně, Andy. Snad vyjde i finále.
Reagovat
Mayo
Tuším sa ten chlapec v skoro 28 rokoch naučí aj hrať na tej antuke.
Reagovat
lars
Mauressmo ho to asi naucila :))
Reagovat
smazaný uživatel
Je v podstate jedno, kto by sa Nadalovi vo finále postavil..V kontexte rebríčku je výhodnejšia účasť Murrayho, hoci Rafa ako 5. nasadený by mi na RG nevadil, skor by vadil Djokovicovi a spol..

Každopádne myslím si, že postúpil lepší hráč a vo finále bude Andy pre Rafu nebezpečnejší, než Nishikori..Zápas s Berdychom som dnes nevidel, takže neviem, čo mám očakávať, no dostal som pozitívne referencie, takže som optimisticky naladený..
Reagovat
spaniel
Na základě čeho usuzujes, ze Andy bude pro Nadala nebezpečnější nez Kei? Dnes vyhral zaslouzene, byl lepsi, Kei hral prd, ale kde si na to dosel, by me fakt zajimalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray je celkovo lepším hráčom, má s Nadalom viac výhier a potrápil ho už aj na antuke, kde s ním viackrát prehral 1:2 a to v časoch, kedy nevyhrával antukové turnaje, resp. sa nedostával do finále antukových masters..V priamom súboji s Nishim uspel výsledkom 2:0, má na rozdiel od japonca menej slabín, konzistentnejší..Nishikori s Nadalom nikdy nevyhral, výkonom sa blysol akurát v jednom pamätnom sete, ktorého význam sa preceňuje..
Reagovat
tito
Podle toho, co dnes předváděl Kei, bude zítra po Rafu nebezpečnější Andy. Ze zápasu jsem viděl jen půlku druhého setu, každopádně to bylo diametrálně odlišné od toho, co předváděl včera proti Davidovi. Každý zápas je jiný, proto vycházet při jasné bilanci z jednoho nedokončeného zápasu může být opravdu ošidné. Andy přeci jen třetinu vzájemných soubojů s Rafou vyhrál. A po dnešním utkání je opravdu větší hrozbou.
Reagovat
Mayo
je taaaaaaaaaaaam vysnené finále paráda (:
Reagovat
smazaný uživatel
http://memecreator.cz/media/created/ufftkv.jpg
Reagovat
Mayo
(:
Reagovat
mahycek
Trochu mě Nishi zklamal, tedy pokud to prohraje v dvou setech a Murray naopak překvapil.
Reagovat
smazaný uživatel
Můra to má v kapse. Nemůže prohrát.
Reagovat
janek_da
Celkem dobrý servis game od Andyho.
Reagovat
EllNino
Dneska hrál kvaldu v Itálii nějakej Mager, příbuznost ? :D
Reagovat
janek_da
Parádní souboj nejlepších bh
Reagovat
smazaný uživatel
Už se to sype, Andy začal nesmyslně pinkat a nechá se Nišim vodit po kurtu jak malý smrad. To nadšení moc dlouho nevydrželo. Tímhle tempem bude do hodiny v šatně a antukové finále na Masters bude muset odložit na kdo ví kdy. Větší šanci na něj neměl ještě.
Reagovat
spaniel
Jo, začal hrat defenzivne. To je cesta do pekel.
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, Murray hrá výborne, krátke výpadky má v zápase každý, big pointy zvláda, si na neho veľmi kritický podľa mňa..
Reagovat
smazaný uživatel
V tu chvíli, jak jsem to psal, hrál hrozně. Naštěstí přišel rebrejk.
Reagovat
spaniel
Jeste par takových výměn a Murrayho budou muset vydrhnout senem, aby se nesplavil.
Reagovat
janek_da
Raonič

I will be undergoing surgery to repair a nerve in my right foot. I withdrew from Rome to be ready to compete as soon as possible.
Reagovat
tommr
to nevypadá, že by moh hrát na FO ...
Reagovat
smazaný uživatel
http://memecreator.cz/media/created/5snlu7.jpg
Reagovat
tommr
přeskočilo ti? :(
Reagovat
Davor1
Kei ešte zabojuje, vo to strah nemam :-)
Reagovat
spaniel
No, nevim. 6% bekhendu po lajne v prvém setu ukazuje, ze si moc nevěří. To Murray pres 20%
Reagovat
Davor1
Konečne brejk. Snáď to už pôjde...
Reagovat
Mayo
pri Murrayho returne je brejk nič
Reagovat
spaniel
Spis při Nishiho servisu :D
Reagovat
Davor1
Jedno s druhým...
Reagovat
janek_da
přijdu k zápasu a koukám Niši brejkl.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím paráda, BH po lajně šlape, servis šel ke konci setu nahoru, return dobrý, chyb podstatně méně než Kei. Jen tak dále. Mayko, jsme konečně set od našeho zápasu :D
Reagovat
Nola
lepsim hracom, uz na zaciatku turnaja som tvrdila, ze nie je bez sance
Reagovat
Mayo
Murray parádny zatiaľ, skvelý return, bekhend...paráda, ešte 1 set
Reagovat
Davor1
Poďme Kei !!
Reagovat
spaniel
Zatim dobry tenis. Murray me překvapuje, hraje moc dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
http://memecreator.cz/media/created/vwiqg0.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Se odhlásil z Říma, jde na operaci s nervy v noze či čím.
Reagovat
smazaný uživatel
to je novinka... :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://memecreator.cz/media/created/ufftkv.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Předkrm fajn, teď pojďme na opravodou bitvu. Come on Andy!
Reagovat
smazaný uživatel
opravdovou kurňa :D
Reagovat
Mayo
komon Andy!
Reagovat
babolat.cz
do toho Plzeň!!
Reagovat
spaniel
Zajimave ze oba komenty nize se objevi vzápětí. Zrejme to bude jeden a ten samy mrzák.
Reagovat
Olympiada
V prvni rade uz zapomente na trosku nazvem federer. Kde jsou prašivci Ing pe3k a stupidni Armstrong. Uz Prehodnocujete Nazor Na Pariz ? Stejne Jsem Ja Ja Vedel prvni Ze Rafael Se Vratil K Puvodni Rakete...
Reagovat
jackiec
come on el řiťuál! ještě jeden match a anální alpinista konečně zahryzne zubiska zas do nějakého poháru
Reagovat
spaniel
V kontextu dnešního vysledku me mrzí, ze nepostoupil Isner. Mohl byt zajímavější zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se dívám že když Nishikori prohraje, Berdych se dostane na 4.místo v žebříčku, nemám pravdu? :)
Reagovat
spaniel
Je to za tezko pročíst tech par komentu?
Reagovat
smazaný uživatel
nasrat
Reagovat
rod_laver
Nezvažujete někdo tenis - LOH v Riu?
Reagovat
smazaný uživatel
At je predstavení agresivního tenisu
Reagovat
Alois_Mlok
Proč hraje Nishikori až v 8 večer? To aby měl španělský mamlas co největší výhodu?
Reagovat
Amputace
Raději zalez. Prospěješ tím své důstojnosti.
Reagovat
EllNino
taky to nechápu :)
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak, hrá sa v Madride či...
Reagovat
Mayo
možno preto, že včera končil zápas nejako tesne pred polnocou...ale možno to je aj hentým...
Reagovat
Alois_Mlok
Už neví, jak by ho tlačili...
Reagovat
smazaný uživatel
práveže vedia :)
Reagovat
babolat.cz
lepší než kdyby se hrálo dopoledne jako v Praze
Reagovat
George_Renel
Hodně hloupé přirovnání....
Reagovat
babolat.cz
RAfa je zpátky a RG10 za dveřmi...
Reagovat
Mayo
:DDD to si nemal
Reagovat
Rip.win
Berďulinka už doBerďulililillilililinkovala?
Reagovat
Fandina
Bohužel, tak snad příště. Berďo pojď!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
se tradičně zápas od zápasu zlepšuje. Dnes to už nebylo vůbec špatné, i když mu to Tomáš dost usnadňoval.

Mimochodem, ti lajnoví v Madridu jsou opravdu klauni, to má Roger pravdu. Aby neviděli pěticentimetrový aut, to je fakt
Reagovat
Stan_Borowitz
děs...
Reagovat
spaniel
Jo, jak řekl Roger, uz chybí jen klaun.
Reagovat
SwissMaestro
Legenda pravila! :D
Reagovat
Davor1
Čo ten Nadal dnes? Videl som len polovicu prvého setu a prišlo mi, že hral podobne, ako včera s Dimitrovom. Prišlo potom zlepšenie, či Berdych bol podobne jalový, ako včera Grigor?

Berdych mi tu od začiatku turnaja neprišiel úplne presvedčivý, v MC hral svoj top a tu už na to nedokázal nadviazať. Napriek tomu získal ďalšiu veľku hromadu bodov, môže byť určite spokojný.

Večer dúfam Kei udrží formu a zajtra príde odveta za minulý rok...
Reagovat
spaniel
Po par prvních gemech, kdy jeste dělal ty divné chyby, se pak zklidnil, kdyz viděl, ze Tomas nehraje žádný zázrak a postupně se zlepšoval. V druhem uz Tomasovi neslo nic, vypadal unavené a smirene s prohrou. Nadal mel slušný servis a postupně i dost winneru z FH (zatim nejvíc v jednom zápase).
Reagovat
smazaný uživatel
hral agresívnejšie a Tom úplne skolaboval, ak mu nejde servis, je vedľa. Ku koncu sa už ťahal ako zbitý pes, sorry
Reagovat
SwissMaestro
Reagovat
rod_laver
:-D
Reagovat
tommr
dneska nebylo co řešit - Nadal byl jasně lepší ... :(
I přes hladkou prohru v semifinále je ale nutný turnaj v Madridu brát jako velkej úspěch. Tomáš si opět výrazně bodově polepší v žebříčku. Jeho umístění ted bude ležet v rukách jeho soupeřů - pokud by Madrid vyhrál Murray posune se Tomáš na pátý místo, pokud Murray prohraje ve finále bude Tomáš šestej stejně jako když Madrid vyhraje Nishikori ... :)
Reagovat
Hypertac
Vamos Rafa!
Reagovat
smazaný uživatel
neviděla hrát tak dobře a v pohodě. I přesto je výsledek druhého setu k Tomášovi krutý. Rozhodně tam nebyl jen do počtu.
Reagovat
smazaný uživatel
v 2. sete už bol len do počtu, akože nie?
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
smazaný uživatel
a čomuže nerozumieš? žeby si nechcela? aj to sa stáva
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám právě pocit, že jsem to napsala celkem dost jasně.
Reagovat
smazaný uživatel
Není důvod ke zklamání, prohrát s Rafou doma na antuce, žádná ostuda, navíc když konec mohl klidně přijít už s Isnerem, to bylo takové malé Tomovo finále na tomto turnaji. Rafa hrál v prvním setu obstojně, bylo vidět, jak moc chce vyhrát a myslím, že na tomto turnaji už nenajde přemožitele.

Berďa má v Římě do prvního zápasu nalosovány přijatelné soupeře, potom už to bude mít těžší, takže těžko říct, co se z toho vyvine, jinak na antuce zatím spokojenost. Finále, semifinále na tisícovkách, nadprůměrné výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
hm Čtvrtfinále a Semifinále je sice hezké ale na špičku prostě nemá. Trofej mu pořád chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
Finále a semifinále, pako
Reagovat
George_Renel
A co je podle tebe špička? Jednička, dvojka, trojka?
Reagovat
Mayo
vamos Rafa (:
Reagovat
EllNino
no nemá no, ale to tu víme ne ? :) nic novýho, myslím, že za 10 let si na tohohle Toma rádi se slzou vzpomenem, jak neměl na špičku a čtvrtfinále na Masters bylo povinnost :D
Reagovat
smazaný uživatel
len sa neutešuj, dnes si písala, že mu Berdych ukáže. hej, ukázal :-))
Reagovat
Mayo
(((((((:
Reagovat
turista
Bodově si Berďa určitě polepšil. Dnes bohužel hrál příliš defenzívně. Přetlačit Rafu nebo Noleho od základní čáry prostě nelze! V tom jsou oba nepřekonatelní.
Reagovat
George_Renel
Přes 2. servis a se slabým returnem to proti takovému hráči nejde. Taky vypadal unaveně. Tak rychle zregenerovat a na Řím. Přes porážku odehrál dobrý turnaj a přeskočil přinejmenším Miloše.
Reagovat
tommr
Raonic zatím zůstává před Tomášem i když jen o pouhých 20 bodů. Tomáš se před něho dostane až po Římu, protože tam Raonic nebude hrát a neobhájí tak lonský semifinále ...
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, tak ted Petra. Pojd, vyprášíme Kuzně kožíšek :)
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa! výborne ... tak a teraz dúfam ešte vo výhru Andyho večer
Reagovat
spaniel
Ani se nedivím, ze v to doufas. Nishi by mu natrhl kratasy. Uz se tesim.
Reagovat
Davor1
Len to nezakríkni :-)
Reagovat
Mayo
Niši ešte Rafu nikdy nesundal a hej bude to s ním ťažké ale ja proste chcem zápas s Andym, ich zápasy mám rád a nie je ich zase toľko.
Reagovat
spaniel
Loni ho v Madridu drtil jak juniora.
Reagovat
Mayo
Ale veď ja viem, ja som to sledoval.
Reagovat
Kozoroh
Mayko, loni v Madridu Niši Rafiu ničil a nebýt zad, tak by bral trofej japončík...
Letos hraje Samuraj ještě líp a pokud dnes porazí Murrayho, tak zítra Nadal nemá šanci (pokud Keie opět nezradí zdraví).
Reagovat
Mayo
Ale veď ja som len napísal, že ho nikdy neporazil (čo je pravda) a bude chcieť ho už poraziť...a ináč ja som ten zápas POZERAL a viem, že ho ničil :D ... kks ja nevjem uš
Reagovat
Mayo
každopádne neviem o čom je reč...ja proste chcem finále s Andym lebo mám rád ich zápasy a mohol si si všimnúť, že je veľa turnajov, kde si ich vzájomný zápas proste želám...ak tak nebude, tak nebude šak pohode...ja som hlavne rád, že neprehral s Berdychom, s ním by ma prehral štvala dosť...proti tým dvom zvyšným to nebude také ani zďaleka
Reagovat
Kozoroh
Jde o to, že tu informaci vytrháváš z kontextu. Větu "Niši eště Rafu nikdy nesundal" jsi napsal tak, jako by Rafa v každém zápase přehrál Keie TENISOVĚ, což ale není pravda, to dobře víš. Proto jsem ti to já a spaniel vytkli.
Reagovat
Mayo
Však výhra ako výhra. Ale v tom finále viem, že mal smolu nato zranenie. Ja hovorím, že on je fenoménálny tenista a má na každého hráča o tom potom. Otázka času kedy príde veľký titul.
Reagovat
Amputace
Dobře. Tak jednou měl Nishikori možnost Nadala porazit a pravděpodobně by ho i porazil, ale zranil se. Ze zbylých šesti zápasů vyhrál jediný set. Mění to na věci něco?
Reagovat
Kozoroh
"Ze zbylých šesti zápasů vyhrál jediný set. Mění to na věci něco?"

Většinu z těch "zbylých šesti zápasů" vyhrál Nadal nad Nišikorim v době, kdy Kei ještě nebyl hotovým hráčem a do špičky měl hodně daleko. Většina těchto utkání by se neměla porovnávat s dneškem, kdy je Kei jedním z pěti nej hráčů světa!
Reagovat
Amputace
Takže chceš nepravděpodobnost Nadalova vítězství stavět na jejich posledním zápasu, který teoreticky Nishikori vyhrál? Co loňské AO, kde ho Nadal porazil ve třech, co předloňské FO, kde ho porazil rovněž ve třech? To ještě nebyl světový hráč?

Já bych také favorizoval Nishikoriho, v současnosti má zatím životní formu, navíc na antuce je skvělý, podle mě časem převezme antukovou dominanci (až Nadal s Djokovičem odejdou), na druhou stranu Nadal až na dnešní zápas zatím nic moc. Jde mi ale o to, že přikládáš takový význam tomu loňskému zápasu. Mayo nenapsal nic jiného než pravdu - Nishikori Nadala ještě nikdy neporazil. Okolnosti posledního zápasu byly všelijaké, to ano, ovšem pak je třeba dodat i to, že Nadal porazil Nishikoriho na AO - třeba.
Reagovat
Amputace
Tak vzhledem k předčasnému vypadnutí Rogera ti nic jiného než doufat v prohru Rafy nezbývá.
Reagovat
spaniel
Spis doufám, ze Nishi konečně vyhraje. Fandím mu uz dlouho. Ze by to bylo pres Rafu by byl uz jen bonus.
Reagovat
Amputace
Vzhledem k loňsku by si to rozhodně zasloužil.
Reagovat
Mayo
Dneska sa mi Rafa celkom pozdáva, ešte to neni samozrejme ani náhodou skvelé ale je to rozhodne lepšie ... niektoré údery už sú dôraznejšie z forehandu a mal tam pekné winnery...
Reagovat
smazaný uživatel
Som ti písala, že to dá. Mnohým sklapli uši a utešovať sa, že aj semi je Toma výborné, je bezpredmetné. Rafa hral super, tak, ako už dávno nie. Sebavedomie stúpa a to je fajn.
Reagovat
Empe
Bohužel sleduju jen čísla... ale tak pokud by měl dneska vyhrát jen jeden z dvojice Petra-Tomáš, tak je to asi ta lepší varianta.
Ale pořád můžou vyhrát oba, že jo! :D
Reagovat
Fandina
Rafa hraje líp. Bohužel.
Reagovat
Kozoroh
Tohle Nadal, byť z formy, už nepustí.
Reagovat
Kozoroh
A na Berdycha padla deka...
Reagovat
lars
Nadal nejakou formu ma :)
Reagovat
smazaný uživatel
No proti Berdychovi se očividně chytil.. bohužel mu v tom trochu pomohl i sám Berdych
Reagovat
Nola
mne dnes vobec nepripada z formy, Tom mu nahrava na vitazne udery nedoraznym bekhedom aj forehandom, vyzera unaveny, bez stavy, na returne je jalovy, Rafa ziskava spat stratene sebavedomie, hra velmi dobre
Reagovat
Kozoroh
Vedle slabě hrajícího Berdycha působí Nadal suverénně, to ale neznamená, že hraje svůj standart.
Reagovat
Nola
hrat proti Rafovi je psychicky velmi vycerpavajuce, Tom dnes nemal najmensi narok, este aj Grigor odohral slusnejsi zapas, dokazal Rafu brejknut, vypracoval si prilezitosti, Tom ani jednu jedinu, mohol byt unaveny, odohral dlhy zapas, a zrejme unaveny bude aj vitaz vecerneho duelu, bude mat menej oddychu, je velmi pravdepodobne, ze Rafa obhaji titul
Reagovat
Kozoroh
" hrat proti Rafovi je psychicky velmi vycerpavajuce"

Proti hráčům Nadalova rangu to je náročné, to není nic neobvyklého, nic překvapujícího.

"a zrejme unaveny bude aj vitaz vecerneho duelu, bude mat menej oddychu, je velmi pravdepodobne, ze Rafa obhaji titul"

Jednak nevíš, jak vyrovnaný duel mezi sebou budou mít Kei s Andym, zadruhé bych Nadalovy šance na obhájení titulu nepokládal za moc vysoké, bude záležet na jméně jeho finálového soupeře, pokud jím bude Nišikori, tak favoritem zápasu je pro mě japončík..
Reagovat
Nola
Nishikori ho sice vlani drtil, nakoniec aj tak odisiel porazeny, nebol dostatocna fyzicky pripraveny, a to je problem, ... naviac este neporazil Andyho, ktory urcite nie je bez sance
Reagovat
smazaný uživatel
Hloupé chyby a bohužel brejk
Reagovat
George_Renel
finále nezvládl. Neproměnil v1. setu setbol, prohrál ho 5:7 a druhý pak již hladce 2:6.
Reagovat
tommr
ty setboly měl dokonce dva - oba při podání soupeře ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je prostě lepší, nevadí. Semifinále je úspěch, i když jsem pomýšlel výš.
Reagovat
Mayo
tak cez Nadala sa príliš často na antuke neprechádza...asi sa nedá čakať po tej prehre s ním na AO, že s ním teraz bude prehrávať stále
Reagovat
lars
Fognini ho 2x letos porazil na antuce
Reagovat
Mayo
dobre
Reagovat
smazaný uživatel
před zápasem se tam šance být zdála
Reagovat
Mayo
áno viem, ja som sa obával toho zápasu tiež...ale ešte neni konec stále
Reagovat
tommr
Tomáš už vypadá s prohrou docela smířenej ...
Reagovat
Marduch
Dnešní Tomáš, líný na krok/unavený ze včera, svým připinkáváním "pomáhá" Rafovi znovunalézt jeho hyper-topspin FH.
Reagovat
smazaný uživatel
S prvním setem v zádech už to Rafa asi nepustí
Reagovat
Kozoroh
" Letos už Španěla porazila"

Pane redaktore, ve slově "porazila" Vám přebývá písmeno a!
Reagovat
misa
Předchozí zranění Španěla porazila, jinak by samozřejmě vyhrál...
Reagovat
tommr
Tomáš je zatím na returnu naprosto neškodnej - takhle prostě nemůže vyhrát ... :(
Reagovat
aligo
je takový bez nápadu, bez mezihry a hlavně bez returnu...:// Servis je jediný co ho drží a ani ten není žádná sláva... jestli něco hodně rychle nezmění, tak je bez šance...:// nebo by musel Nadal ubrat a s tím nepočítám... ://
Reagovat
smazaný uživatel
výkon je to nemastný, neslaný
Reagovat
aligo
to jsem řekl :D jen jsem to rozvedl :D
Reagovat
aligo
když už se dostane do výměny, tak se hloupě vyhodí ://
Reagovat
Kozoroh
http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Internazionali_BNL_d%27Italia_%E2%80%93_Men%27s_Doubles

Z Čechů se soutěže účastí jen Lukáš Rosol, hrající s Francouzem Simonem.
Reagovat
Mayo
Kozorohu, máš los dvouhry?
Reagovat
Kozoroh
Jistě Mayko - http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Internazionali_BNL_d%27Italia_%E2%80%93_Men%27s_Singles
Reagovat
Mayo
Ďakujem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal si svůj setík uhrál, a teď začni Tome hrát.
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa! ešte jedeeeen (:
Reagovat
Pe3k
Dneska nemůže vyhrát. Jediné co ho drží v zápase je servis, který je ,na jeho poměry, jen průměrný. Na returnu je neškodný a ve výměnách si chce s Rafou jen pinkat. I kdyby byl zápas vyrovnaný až do konce, tak na antuce a v domácím prostředí, je jasné, že vyhraje Nadal, bohužel...Vše je zpátky při starém. Při pohledu do očí Berdycha, je jasné, že už nyní je poražen. Nadal hraje na jeho poměry velice dobrý zápas. Sice jen vrací a jediná možnost jak uhraje winner je forehandem po lajně, ale to dělá celou kariéru.
Berdychův příjem je otřesný, horší je už jen Dimitrov :D
Reagovat
Matti
Šedý zákal Petříku, je tvá diagnoza.
Reagovat
Jabadu
Bez servisu je to marný. Nadal čeká na Tomovy chyby a to mu stačí.
Reagovat
SwissMaestro
Nadal dneska dostane přes čumák. Pod Tomíku do pyče :D
Reagovat
Hypertac
Skoro Ti to vyslo...
Reagovat
spaniel
Tomáš ma několik základních nedostatku, které mu výhru nad Nadalem stěžují, ne-Li znemožňují. Bidny prvni servis, slabý return a ze neumí inside-out forehand.
Reagovat
Marduch
jj, dneska hlavně ten molitanovej return druhýho servisu bije do vočí.
Reagovat
smazaný uživatel
To byl zase gem :) Vamos Tome! Ale ten servis, ten servis.
Reagovat
Mayo
ten brejkbol sakra, tam bola šanca
Reagovat
mikimaus321
opět ten Nadalův rituál hrabání se v intimních partiích v (řiti a na kulách)
Reagovat
aligo
nechutný rituál ://
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to vypadá dobře.. pokud zlepší první servis mohlo by to vyjít
Reagovat
Mayo
to je v pi...on je nebrejknuteľný
Reagovat
smazaný uživatel
že ty to chceš tímto přivolat :D
Reagovat
Jabadu
No, ale zatím se Tom drží. 4:3 z 0:30. Zatím není nic jistého.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je dobrý. A Tomáš tradičně bez 1. servu.
Reagovat
smazaný uživatel
no, s prvním servisem to vypadá podstatně jiank :)
Reagovat
gigin
http://www.tenisovysvet.sk/clanok/10550/tsonga-keby-to-rosol-spravil-mne-bolo-by-to-nebezpecne
Reagovat
spaniel
Zda se, ze jelikož to Tsongovi na kurtu nejde, tak se z pohodaka stává pasivně agresivní hňup.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten hňup je akorát tak Rosol, já bych nedivil, kdyby mu někdo za to natáhnul.
Reagovat
safi1313
Rosol je totální blbeček, měl by už skončit
Reagovat
spaniel
Jo, ale Tsongu se to netýká a vyjadřovat se k incidentu nekoho jiného výhrůžkami je proste pasivně agresivní. K JW to nesedí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba se ho na to prostě zeptali. Těžko by sám od sebe vyhledal novináře a vykládal jim o tom. Asi se ho prostě ptali, protože s Rosolem teď hrál. A nikomu nevyhrožuje, jen říká, že neví, jak by reagoval on, že by byl možná agresivní, což se dá pochopit.
Reagovat
George_Renel
Pochopit se však nedá proč ten slovenský bulvár taháte pod SF Tomáše. Zvlášť, když celá záležitost byla vysvětlena Rosol se Andymu omluvil a věc si v šatně vysvětlili.
Za hňupy jste spíš vy přikrmovači.
Reagovat
spaniel
Jezis, uplne mne to trhá žily, kdyz to rika nekdo jako ty.
Reagovat
babolat.cz
ty ho kouříš rosolovi? nebo co?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist