Berdych prohrál před Wimbledonem exhibici s Roddickem

16. 6. 2011, 10:18
Aktuality 49
Český tenista Tomáš Berdych prohrál v přípravě na Wimbledon exhibiční utkání s Andym Roddickem. Zápas, který skončil vítězstvím Američana 6-3 6-4, se hrál v rámci Tennis Classic ve středu na trávě v soukromém klubu Hurlingham v Londýně.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Loňský finalista Wimbledonu Berdych se v první sadě nedokázal vyovnat s tvrdým servisem Američana, který v duelu o titul v All England Clubu neuspěl už třikrát. Roddick získal rychle podání českého hráče a měl dobrou náladu. Když kolem klubu projela houkající policejní hlídka, ukazoval na Berdycha a volal: "To byl on!"

Druhý set začal výborně Berdych, vzal Roddickovi podání a vedl 3-0, ale soupeře dostal do hry v páté hře, v které udělal dvě dvojchyby. O podání pak přišel v utkání ještě do třetice a Roddick při svém servisu zápas nekompromisně ukončil.

Berdych se na Wimbledon v Hurlinghamu připravuje podruhé za sebou. Loni zde porazil bývalého wimbledonského vítěze Lleytona Hewitta z Austrálie.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

49
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ja myslim ze maji vsichni pravdu,krome me, takze zapomente ze sem neco rek.
Reagovat
Jersey
berdych jr nrvyzpitatelný a rozporuplný hráč,vypadá jako namachřenec kterej stvořil svět,ale není tomu tak, jediný co mi na něm vadí je to že má až moc keců u rozhodčích, jinak ho mám rád,ale kazí si to tím že nehraje na riziko tak jako minulej rok,hra na jistotu mě nesvědčí, proto ho teď přehrávají i hráči který jsou daleko za ním,
Reagovat
VlS
Rozlišuj mezi tím, jak někdo vypadá a jak ho ty vidíš. Jestli tvé vidění není odrazem tvého vnitřního problému, to potom těžko vyřeší nějaký hráč.
Myslím si, že když něco tvrdím (viz tvé příspěvky dole) tak bych měl být schopný obsah tvrzení argumentačně doložit, protože jinak můžu vypadat, že jen blbě kecám. Odkazovat kohokoliv, kdo mě požádá, abych své tvrzení doložil ať si to najde sám je ubohost a začít někomu sprostě nadávat není argument. Podívej se prosím jak v pátém pádu vypadá tvar slova "vocas", když už ho chceš použít, protože jinak to vypadá, že se těšíš na vysvědčení z druhé obecné.
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná se mě z těch Berdychových odpůrců dělat zle...místo toho aby tady byl někdy rád že máme konečně hráče,který je schpoen porážet i ty největší hvězdy tak tady neustále "držkujete" ( ve většině případů sprostě- což jasně svědčí o tom jak sou to inteligentní a soudní lidé) o tom jakej je tomáš namistrovanej blbec..zkuste napřed poslouchat Tomášovi rozhovory a pak něco psat než si jenom otevřit Blesk a a nechta si vnuti jejich články...Berdych toho dosáhl více než třeba takový Jirka Novák, a jak jeho má každej rád... Tomáš udělal konečně zase po nějaké době českému tenisu nějakou tvář a přinesl nějaký úspěch čeho ste dosáhli vy????? neodpovídejte- NIČEHO
Reagovat
VlS
Mluvíš mi z duše. Nikdo na světě nemá formu pořád a Tomáš se nikdy netvářil, že je nej nej na světě a místo toho, aby cítil nějakou podporu, tak se tady pár chudinků, kteří možná neví za kterej konec chytit raketu exhibuje v tom, kdo se dokáže vyjádřit fekálněji.
I kdyby se na to Tom zítra vykašlal, tak je nejúspěšnější Českej tenista od dob Petra Kordy, a ti, kteří si zde pouští hubu na špacír nedokázali zhola nic.
Reagovat
VlS
A to není jen o Tomášovi, podívej se sem, jak se mistr všeuměl, brouk Pytlík světaznalec vyzvracel tady na Petru.
http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitovou-nespasil-ani-turnaj-itf-chytne-se-v-miami-7626
Reagovat
smazaný uživatel
a korunou vseho je neuveritelny posledni odstavec:

"Na Bahamách startovala také Andrea Hlaváčková, i ona ale skončia v prvním kole. Vyřadit nedokázala druhou nasazenou Tsvetanu Pironkovovou z Bulharska."
Reagovat
VlS
Ahoj Sojko, rád tě čtu, já jsem toho Brouka Pytlíka myslel na Lopatu a jeho prohlášení, že Petra už nic nevyhraje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale to prece vim! Protoze jde ale rec o tom nasem ceskem nezavdeceni se nikomu a nicim, tak jsem vypichla jeste ofiko absurditu - nebo ti snad pripada normalni zduraznovat, ze nize postavena hracka v 1. kole neporazi nasazenou dvojku turnaje?
Jinak k lopatkovi se zasadne nevyjadruju. Snad jednou jsem si zadedukovala, ze se nekdo jen takhle stylizuje, ze nemuze byt skutecny (mam rada pribehy)............ asi se ale seredne pletu :-(
Reagovat
VlS
No to máš pravdu, to je vskutku perla velkého kalibru. Až bude reportáž o autech, tak s despektem napíšeme, že Traboš zase neujel Bavorákovi ;-).
Reagovat
smazaný uživatel
V případě Andrey ale jde po mém soudu jen o stylistickou neobratnost, nikoliv o záměr. Prostě si tam dosaďte místo "nedokázala vyřadit" například "podlehla" či "prohrála s".
Reagovat
smazaný uživatel
no tak dobre, budme velkorysi ...... Jeste porad, co si tak dosadit do lopatky?

Jinak koukam, ze jsi ztratil grady a cukl z tipovacky?! Ja si prisadit chtela, ale hada se ve mne rozum a srdce :-) (Jako by to bylo nejake novum, muhehe.)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se blbě tipuje, když člověk Marion ani Petru neviděl vůbec hrát a bůhvíjaký zase budou zejtra podmínky, žánop!?

No ale asi bych nakonec víc věřil tý Bartoli; koneckonců, přece nechce popáté za seb ou skončit v Eastbourne "jen" v semifinále. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja holky taky nevidela, jasne. Hopsalka - receno s VISem :-) zajimava je, ale Sam by to mohla upodavat a utlacit, myslim. Ehm.

Jeste me napada v souvislosti s tvou starsi debatou o tom silenem nazvu mesta s-Hertogenbosch ci jak, jestli to "s" neznamena saint? No nic, ja jen, ze jazykoveda se tu casto semila take :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by se to ale v takovém případě psalo s malým "s" a pomlčkou?
Reagovat
smazaný uživatel
chjo, to chce Broze :-)
Reagovat
smazaný uživatel
??? Právě na tuhle podivnost 's- jsem se ptal a nikdo neodpověděl.
Reagovat
smazaný uživatel
vracim se nahodne a uz s krizkem po funuse, ale presto. Jednak - ja si spis pamatuju problem, nez diskutujici, proto uz nevim, zes to "s" nahodil ty. A fakt mi prijde jako holandska obdoba Saint, mestu jinak rikaji Den Bosch a je tam krasna katedrala sv. Jana, Saint Janskathedraal... Mimochodem, Den Haag je s-Gravenhage, co tam je svatyho, nevim, asi ten soudni dvur :-)
Reagovat
Jiri
Berdych do 30ky urcite patri. Sice nema momentalne moc oslnivou formu, ale vysledky za tento rok nejsou zas tak nejhorsi. Pravidelne postupuje do OF lepsich a CT strednich turnaju. Samozrejme parkrat jiz vypadl v 1 kole, ale verim, ze i pres momentalni herni utlum ma min. na OF wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
jiří. uvědom si že Berdych postupuje do OF a 1/4finale jen díky tomu že je nasazen jako číslo 6-8 tzn že se v prvních kolechchytá hráče kolem 50-100 místa. ale jakmile dychky chytne někoho z 30tky tak na 90% prohraje
Reagovat
smazaný uživatel
Lopato, neříkej mi, že student magisterského studijního programu na VUT má takové tristní znalosti českého jazyka. Nezlob se na mě, ale já ti nevěřím, že jsi vůbec dokončil základní školu. Kdyby jsi aspoň nelhal...Nebo si tě VUT zaplatilo, abys jim dělat negativní reklamu? :-) Negativní reklama = taky reklama :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sem se díval na to jakou má tedy letos bilanci s hráči Top 30 a je to 4:8 přičemž 2 prohry s Djoker a jenda s Rafou a jednou nenastoupil proti Tsongovi takže jak je možné že na 90% prohraje???:)))... to mi početně nesedí... ale nedostudoval jsem ČVUT kůli matice tak nevím:)
Reagovat
smazaný uživatel
No vysokoškolská matika je potvora, ta mi také dala více než zabrat :-) Každopádně 90 % to opravdu nedává, tak kde udělali lopato soudruzi z NDR chybu? :-D
Reagovat
Jiri
Pravda, ze TB ted nejakou dobu se silnejsimi spise paberkuje a nasazeni mu nahrava, ale i tak Wimbledon je obrovsky motivujici i nevyspitatelny a pokud se "dobre vyspi" ma na kazdeho. Ostatne loni by take moc lidi nereklo, ze dokaze zahrat tak skvele jako na FO a on to jeste prekonal. Ja bych ho neodepisoval. Po Petre nase nej nadeje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak aj prehra prve kolo tak fakt moze ostat v top 10 a do konca sezony potom takmer nic neobhajuje kedze ako vieme minuly rok po Wimbledone Berdych to psychic. nezvladol asi a vsade prehral kde sa dalo, snad az na turnaji majstrov v Londyne si zas pripisal vyhru nad top hracom. Monfils, Fish ci Roddick mozu si pripisat body a ist pred neho, cize po Wimbledone bude asi fakt najhorsie 10ty, pripadne ak by Gasquet daco vyrazne uhral tak 11ty ale do konca sezony ma velke sance byt v top 10, ale neverim moc, ze si zahra na turnaji majstrov, kedze tam sa treba kvalifikovat a zbierat body v tejto sezone a momentalne je sice 7ty s tym, ze Delpo tesne za nim, co na 99% si myslim, ze ho predbehne a to posledne 8 miesto si bude musiet drzat proti Almagrovi, Wawrinkovi, Gasquetovi, Roddickovi a dalsim tak uvidime. Inac Berdych urcite je top 10 hrac, len moze s amu stat daco podobne ako v minulosti Tsongovi, Cilicovi a dalsim, ktory boli v top 10 a potom vypadli na hranice top 20, co sa raz vlastne uz stalo aj Berdychovi tusim v 2006-roku tak uvidime ako to s nim bude vyzerat o rok som zvedavy.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby se vrátil ke své lońské hře tak patří tak do top8 ale nejhorší je na tom to že i když vypadne na wimbledonu v prvnim kole tak pořád bude v top10 a to do konce roku skoro nic neobhajuje
Reagovat
smazaný uživatel
to není pravda! jakmile Berdych vypadne brzo tak je dost pravděpodoný že už nebude v TOP10. nejen že se berdychovi škrtne 1200 ale jeho konkurenti si mohou bodově polepšit pokud se dostanou dál.
Reagovat
smazaný uživatel
a proc je to na tom to nejhorsi? pro Tomase prave super ze v dalsi casti sezony pocinaje US open muze nahrabat pekne body a zahrat si opet na turnaji mistru...
Reagovat
smazaný uživatel
tam nemá co dělat
Reagovat
smazaný uživatel
Kolikrát ti mám říkat že tam má co dělat protože si to uhrál. Od začátku roku ho téměř neustále haníš samejma kravinama a přitom je v Race 7. takže si opravdu tak blbej a nebo navedenej???
Reagovat
smazaný uživatel
tak se podívek koho porazil a s kým prohrál ty šašku. jakou má bilanci s hráči z TOP30 hmm?
Reagovat
smazaný uživatel
Je opravdu nezbytně nutné častovat každého, s jehož názorem nesouhlasíš, přízvisky typu šašek, trouba apod.?

Zkus si coby student magisterského programu na VUT :-))) řádně přečíst nějakou brožurku o pravidlech slušné diskuse a jak má probíhat korektní argumentace.

Co tady neustále tropíš, to je něco neuvěřitelného.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Berdycha bude letos na Wimbledonu strop 3. kolo, na víc podle mě nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
hlopuposti... co tě zas vede k takovým prognozám? Ano, Berdych momentálně nehraje bůhví jak dobře, ale je to turnaj, stačí jeden vydařený zápas a je všechno jinak. Navíc tráva je jeho nejlepší povrch (alespon podle mě tam předvádí nejhezčí tenis- i v Halle se na to dalo koukat), proto si myslím že se nenechá zaskočit slybými hráči hned v úvodních kolech. Myslím, že čtvrfinále je v jeho silách (pokud bude hrát svůj lepší standard) a pak se uvidí...
Reagovat
QPR_Draxter14
všechno začalo ve Washingtonu kde začal hrát jak primadona... až si přestane myslet že spolkl svět, možná zase začne makat
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych výkonnostně nepatří do elitní 30tky. Vyletí na prvním lepším hráči. Případně kvalifikantovi co zahraje životní zápas.
Reagovat
Jersey
mě se líbí jak se berdych vždycky, když prohraje s outsiderem dokáže vymluvit na to že hrál svůj životní zápas a proto prohrál =D
Reagovat
smazaný uživatel
No na to že mu fandíš a přeješ úspěch tak máš samé černé myšlenky. Trocha optimismu do toho fandění:))...
Reagovat
smazaný uživatel
jojo když se neřekne vše tak to pak vždycky vyzní jinak, chtělo by si to ty jeho rohovory přečíst či poslechnout celé a ne jen číst titulky:))...
Reagovat
smazaný uživatel
Hráč,který nepatří do první 30tky se nedostane do SF French open a Wimbledonu ani kdyby měl "nejživotnější" formu. Tomáš rozhodně přinejhorším do 15tky patří... a to nevyvrátíš
Reagovat
smazaný uživatel
ve Wimbledonu samozřejmě až do finále
Reagovat
smazaný uživatel
před rokem patřil Berdych výkonnostně do elitní 5tky!! možná i líp! ale to už je dávno pryč. Dneska už ho porazí kde kdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel je to tak
Reagovat
VlS
Hoď sem nějaký link s takovým rozhovorem prosím, nějak jsem si ničeho takovýho nevšim
Reagovat
Jersey
nic ti sem házet nebudu,mě taky nikdo nehází linky kam potřebuju, najdi si to sám tak jak sem si to našel já =P
Reagovat
Jersey
a jak víš jestli tu čtu nebo poslouchám až dokonce,ty snad v tu chvíli jsi vedle mě?
Reagovat
Jersey
přečti si rozhovory po zápase s golubjevem nebo s robertkem ty vocasy
Reagovat
smazaný uživatel
zdar lidi.bedymu fandim co sa vleze a ten kdo tady pise o nem sama negativa by si mel uvedomit kde se narodil a stat za nasimi vsemi sportovci a ne,jen na ne nadavat,jen kvuli tomu ze neco pos...!prece sportovec je furt jen clovek a ne robot..
Reagovat
smazaný uživatel
prejme si vseci aby beda potrvdil to co min rok na Winblaci zahral..ne jen kvuli bodum,ale pro jeho sebevedomi a nasi radost..GO GO TOME!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist