Berdych podstoupil vyšetření, výsledky budou v úterý

14. 4. 2008, 23:17
Aktuality 18
Až v úterý budou mít lékaři definitivně jasno o vážnosti zranění Tomáše Berdycha a o jeho další léčbě. Český tenista se dnes večer podrobil v motolské nemocnici v Praze komplexnímu vyšetření poraněného kotníku, výsledky budou ale známy až v úterý ráno.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Berdych si zranění pravého kotníku přivodil v pátém setu nedělního utkání Davisova poháru proti Nikolaji Davyděnkovi z Ruska. Český tenista přitom vedl 2:1 a měl šanci srovnat průběh duelu na 2:2 na zápasy. Při dobíhání míčku si však na nekvalitní antuce podvrtl nohu.

"Byla to smůla, zajela mi noha do díry na kurtu, který nebyl úplně ideální. Pravděpodobnost zranění byla větší," řekl ještě v neděli v Moskvě Berdych.

Berdych má podle fyzioterapeuta Pavla Koláře těžký výron kotníku; zda má poškozené také vazy, to budou lékaři zkoumat ještě dnes v noci. Český tenista si přivodil své první vážnější zranění v kariéře.

ČTK

Komentáře

18
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
JÁ TAKY.HOŠI,PĚKNĚ JSME HO UTŘELI.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky.Aje to pravda
Reagovat
smazaný uživatel
já taky
Reagovat
Jose
Reagovat
smazaný uživatel
kdo souhlasí s tím že je scotty debil?
Reagovat
smazaný uživatel
A scotty je pěknej bu000000.A sám tomu nerozumí.Čůr00.
Reagovat
Jose
No tak "achich ouvej"" je natrženej vaz, to je fakt "simulant"......
Reagovat
smazaný uživatel
a ty jsi čůráčí hlava!!
Reagovat
smazaný uživatel
Musím taky souhlasit,kdyby Berdych vyhrál se Safinem tak je hotovo,protože Štěpánek by dodělal Safina.To vím protože na Štěpánka je velký spolehnutí a věřím že se dostane zase do první top 10.A i Berdychovi držím palce at se rychle vrátí na kurty,aby stihl French Open a aby se udržel v top 10.A taky zkusil překonat svoje maximum 9.hráč světa.To je dobrá vizitka pro mladého Berdycha.Ale abych ho moc nepřechválil-(Nadal je o rok mladší) (A lepší) Ale jinak je Nadal velký buzerant-o tom není pochyb.JO a hoši myslíte že se (např.Berdych nebo Štěpánek)koukají na tyto stránky?Jenom aby jsme proti nim neměli zas takový narážky jako(např.trapný Vízner atd.) přece jenom jsou to dobrý tenisti.(Teda je pravda,že Vízner to neuvěřitelně kazil)(Kyžtak odpovědte!!!) Desetiletý čtvrták jjiirraa(Jíra) (JIRKA)
Reagovat
smazaný uživatel
nevis nic,Safin je pan hrac a kdyz by musel,tak by porazil i prizdisrace Stepce
Reagovat
smazaný uživatel
neskutečná smůla... zrovna Berdychovi jsem věřil.. a plnil mé očekávání... nojono dlouhé utkání nese také unavení a zranění... Česko 4ever
Reagovat
smazaný uživatel
V tom s tebou nesouhlasim, protoze mistr Berdych mohl vyhrat se Safinem,ale jak uz to byva, sesypal se jako obvykle. v Sobotu mel hrat ctyhru ale nastoupil mistonej "TRAPNY" Vizner (zet od Paly), misto treba dlouheho ktery by byl urcite lepsim spoluhracem pro Stepanka. No a Nedele a ten jeho achich ouvej, byl hrozny a nedalo se na to divat v takovych zapasech se to hned nevzdava a pokud uz mi neco je, tak to aspon zkusim dohrat a nevzdam jako maly kluk, teda pokud jsem muz a ne uplakanek jako nas reprezentant Berdych. To jsou tedy tri utkani, ktere nam Tomasek prohral, hold smula. Taky jsem chtel aby nasi postoupili ale krome Stepanka je to trapas nad trapas a achich ouvej. Diky Petr
Reagovat
smazaný uživatel
knukalku musim s tebou souhlasit Berdych mel na to porazit oba dva soupere i pomoct ve ctyhre ale je hold labilni a to uz vime davno...Skoda no tak snad priste....Cesi gogogo
Reagovat
smazaný uživatel
Hej hochu...Ty to v te hlave fakt asi nemas v poradku....Si myslis jako ze to Berdych skrečoval jen tak???Si myslis ze jako s vyronem kotniku jde hrat s Davydenkem??Nebo nakonec s poškozenýma vazama??Tys ten zapas asi nevidel co???On totiz i kdyz byl zdravy tak mel co delat...I kdyz byl lepsi....ale to nemeni na veci ze se spatnym kotnikem by nedobehl ani k siti, natos poradne podat...Vis ty co???Radsi to tu nekomentuj .... A kdyz jsme u toho tak kdyby dal pokracoval tak by to zraneni mohlo byt jeste horsi!!!! Vis ty asi nejsi moc velkej sportovec co???Ja jsem u toho tenisu sedel vsechny tri dny a kdyz jsem videl Berdu jak skrecuje tak me to bylo taky lito,ale nebudu tady rikat ze je uplakanek....jestli to nejsi nahodou ty...A jeste jednu vec,sestavu sestavuje trener a ne Berdych....!!Jedinou pravdu co jsi napsal byla ta , ze uz mel porazit toho Safina .....
Reagovat
smazaný uživatel
Marat skvele zapodaval a zvlast ve 3.setu.Na to Berdych neni moc zvykly.Spis prave on je zvykly uhravat vetsinu bodu pri svem podani primo ze servisu.Navic Safin ukazal ze je porad vynikajici i v mezihre a dokonce lepsi nez Tomas, ale musi se mu chtit.Nejsem nijak velky fanousek Berdycha,mozna i kvuli jeho labilite,ale je od tebe Knukalku fakt hnusny co pises:" No a Nedele a ten jeho achich ouvej, byl hrozny a nedalo se na to divat v takovych zapasech se to hned nevzdava a pokud uz mi neco je, tak to aspon zkusim dohrat a nevzdam jako maly kluk, teda pokud jsem muz a ne uplakanek jako nas reprezentant Berdych."Mel jsem uz nekolikrat vyron v kotniku, protoze dost sportuju(florbal,tenis atd) a muzu ti rict ze je dobrej ze vubec dosel k lavicce.Ty ubozacku bys ani k ty lavicce nedosel!!Ten kotnik cim dal vic natyka sekundu od sekundy a boli jak cert kdyz noha neni vubec v kontaktu se zemi.Kdyz das chdidlo na zem ,tak se zese... bolesti.Navic opakovanyzch zaberu bylo vic nez dost aby to kazdej tupec mohl videt jak se mu kotnik prohnul do praveho uhle.Me bylo okamzite jasny ze je konec.Priste si rozmysli co pises!!Dalsi vec je ze bude muset Berdych vynechat 3 masters turnaje + mozna Roland Garros.To si myslim ze je mnohem horsi nez vypadnuti v Davis cupu..
Reagovat
smazaný uživatel
Tal koukám , že jedinej kdo tady rozumí tenisu je - Priste Rusko porazime!!! a Scotty.Upřímně miluju tyhlety čů**** , který tomu rozumněj s prominutím jak koza petrželi a jak viděj že bBerdych prohrál už se do něj navážej.Myslím , že výron určirtě není žadný obyčejný zakopnutí , takže nevím co mají znamenat ty narážky achichouvej.Sice mě to děsně mrzí s Davis cupem , ale to je prostě tenis a ted je stoprocentně důležitější aby byl Tomáš hned brzy u rakety a aby se mu to nějak dluohodoběji netáhlo....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist