Berdych podlehl Čiličovi, jeho tým v IPTL znovu prohrál

29. 11. 2014, 21:29
Aktuality 0
Tým Singapore Slammers v sestavě s Tomášem Berdychem prohrál v exhibiční soutěži International Premier Tennis League i druhý zápas. V Manile dnes podlehl výběru Royals reprezentujícímu Spojené arabské emiráty 22-28 na gamy. Berdych prohrál s Čiličem 4-6.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Sedmý hráč světa Berdych nastoupil poprvé ke dvouhře a s vítězem US Open Chorvatem Marinem Čiličem prohrál 4-6. Pak znovu vytvořil deblový pár s mladým Australanem Nickem Kyrgiosem a zdolali Čiliče s Nenadem Zimonjičem 6-5.

Ve dvouhře se opět nedařilo Daniele Hantuchové. Slovenka v pátek dostala "kanára" od Any Ivanovičové a dnes uhrála jen game s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou. V souboji veteránů porazil Goran Ivaniševič z Royals Patricka Raftera 6-5.

"Příště už milí nebudeme a vyhrajeme," napsal na sociální sítě brazilský deblista Bruno Soares. V neděli Slammers nastoupí proti Manila Maverics, za které hrají Brit Andy Murray nebo Ruska Maria Šarapovová. Tým Slammers by však měla podpořit už i světová jednička Serena Williamsová.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist