Berdych odehrál jen tři gamy, znovu bude čekat

31. 5. 2016, 21:43
Aktuality 11
Pouhé tři hry stihl odehrát Tomáš Berdych v osmifinále French Open s Davidem Ferrerem, než jejich zápas přerušil déšť. Český tenista na kurtu Suzanne Lenglenové prohrává v první sadě 1-2 a znovu budou pokračovat zítra, pokud se počasí umoudří. Déšť totiž dnes způsobil další odklad a výrazně nahustí program.
Profily hráčů
Tomáš Berdych (© FFT)

Duel sedmého nasazeného Tomáše Berdycha s Davidem Ferrerem měl začít v pondělí, ale to se v Paříži poprvé po šestnácti letech neodehrál ani zápas. Dnešek byl podobný. Z dvouhry mužů či žen se uzavřela pouze dvě utkání, v nichž neuspěly favoritky a následně si stěžovaly na neregulérní podmínky. Hodně kritizovaly organizátory za rozhodnutí nastoupit v nepříjemném mrholení i hrát s nasáklými míči.

Berdych vedl v první hře 40:0 při podání Ferrera, s nímž má bilanci 6:8, ale ani jeden ze tří brejkbolů nevyužil. Sám si jistě podržel servis, stejně jako po něm Španěl. Poté rozhodčí zápas k nelibosti fanoušků přerušil a hráči odešli do šaten.

"Hej, Australian Open, můžete poslat jednu střechu do Paříže? Máte tam tři," napsal Berdych na sociálních sítích během dne v narážce na to, že Roland Garros zůstává jediným grandslamem bez zastřešeného dvorce. Později přidal fotku deštníku s nápisem "Déšť navěky" a přidal popisek: "Tohle mi právě doručili. Mám to brát jako urážku?"

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
Krisboy
Pro dnešek celkem pozitivní výhled:
http://www.yr.no/place/France/%C3%8Ele-de-France/Paris/
Reagovat
Denis92
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-french-open/270832/tenis-je-dneska-uchylny-rika-cesky-trener-chtel-by-zapasy-na-ctyri-gamy.html

Zaujimavy rozhovor a vo vela veciach s nim suhlasim.
Reagovat
a.magerova
Jj výborný rozhovor.

Technicus terminus - ručníkování hráčů - taky mě nadužívání štve !!!
Reagovat
smazaný uživatel
ručníky po gamu a dlouhých výměnách, při vedru. Přehánějí to, i s těmi ceremoniemi před servisem.
Reagovat
BooOoo
dostane eso, míčku se ani nedotkne, ukazuje na ručník a rovná si výplet, přestože si jej před returnem již rovnal a úder ani nezahrál
Reagovat
Kytka
Naprosto přesně napsané, souhlasím s tím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ten to presne vystihl
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš je letos extrémně aktivní na sociálních sítích, od Goffina to slušně rozjel :)
Reagovat
turista
Berďa má smysl pro legraci i když navenek to tak nevypadá.
Reagovat
Lunej..
Tomáš má právě takový suchý humor, který každému nesedí, proto ho berou jako nafrněného a nesympatického, ale není to pravda.
Reagovat
Kytka
Náhodou jeho vtípky se mi moc líbí. A je důležité, že ani po dvou dnech čekání a čekání neztratil humor. Jinak by se musel zbláznit. Tohle je lepší. U té žádosti o střechu do Austrálie i u té odpovědi s Tomovým komentem jsem se fakt zasmála. jakkoliv mně to čekání, kdy bude konečně hrát štve.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist