Berdych má na olympiádě zlatou tašku s panoramatem Londýna

26. 7. 2012, 20:57
Aktuality 5
Speciální série tašek na rakety mají tenisté na olympiádě. Petra Kvitová má hnědou z buvolí kůže, Tomáš Berdych si bude 'nádobíčko' na zápasy nosit ve zlaté tašce, na které je v černé barvě vyvedené panorama Londýna a nápisy hodně štěstí, ale ten český zrovna chybí.
Profily hráčů
Berdychův olympijský 'bágl'

Novou tašku dostal předloňský finalista Wimbledonu Berdych až při příjezdu na olympiádu. "Byl jsem překvapený. Je to něco extra," řekl tenista, který již tradičně bydlí v domku u All England Clubu s realizačním týmem i přítelkyní Ester. 

Tomáš Berdych na olympiádě v LondýněZlatá taška na rakety se Berdychovi docela líbila. "Asi by si to (zlatou medaili) přáli všichni," řekl. Jen trochu ho mrzelo, že mezi přáními "hodně štěstí" chybí to české. "Musím si do nich rýpnout, že na český pozdrav zapomněli," řekl Berdych.

Památky vyobrazené na tašce Berdych všechny zná. Dostatečně si je mohl prohlédnout třeba loni a předloni v zimě při Turnaji mistrů. "Bydlíme pod London Eye a naproti Big Benu, na zápasy jezdíme lodí, takže míjíme další významné stavby jako třeba Tower Bridge, ale nachozené to určitě nemám," řekl Berdych.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Fandina
držím palce a přeji úspěch!
Reagovat
smazaný uživatel
To nechápu, tak bud bydlí pod London Eye nebo ve Wimbledonu. Oboje je od sebe sakra daleko...
Reagovat
Fandina
v článku je při Turnaji mistrů. "Bydlíme pod London Eye ....
Reagovat
smazaný uživatel
Moze byt..Este by to mohlo byt zladené s handrami..
Reagovat
Bob
a jeho "nádobíčko". Skvělé.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist