Berdych je spokojený s hrou, servisem i rychlými zápasy

15. 1. 2014, 07:36
Aktuality 63
Tomáš Berdych zatím nenarazil na žádného soupeře zvučnějšího jména, nicméně důležitá pro něj je předváděná hra a také to, že v parném Melbourne neztrácí zbytečně moc energie. Dnes ve druhém kole si sedmý nasazený poradil s Francouzem Kennym De Schepperem a ve dvou zápasech tak zatím neztratil set ani podání.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Jsem rád, že jsem to zvládl rychle a ušetřil energii," řekl Berdych po výhře 6-4 6-1 6-3 v utkání trvajícím hodinu a dvaačtyřicet minut. "Byla to v horkém počasí prima zkouška. Důležitá je vždy hra a já to zvládl dobře, velmi solidně."

Ve dvou zápasech čelil osmadvacetiletý Berdych dohromady pouze dvěma brejkbolům a podání si zatím ani jednou neztratil. "Jo, ještě jsem o servis nepřišel, s čímž jsem zvlášť spokojený," pochvaloval si český tenista.

Proti soupeřům z konce stovky žebříčku ATP naopak dokázal Berdych vždy své šance proměnit. "Vždy, když to je potřeba, a to je důležité," dodal.

Favoritem bude i v duelu o osmifinále. Čeká ho hráč z kvalifikace Damir Džumhur z Bosny, až 188. na žebříčku ATP, který v prvním kole vyřadil Jana Hájka a dnes mu vzdal Chorvat Ivan Dodig.

Čtvrtfinalista v Melbourne v posledních třech letech Berdych ale nechce myslet na to, že si znovu zahraje i druhý týden úvodního grandslamu sezony. "Zvláště v těchto podmínkách to musíte brát jedno po druhém. Jeden zápas se protáhne a unavíte se. Proto je potřeba se soustředit na každý den, přežít ho a jít dál," řekl Berdych.

"Samozřejmě cílem je dostat se do druhého týdne turnaje a nejdál, co to půjde, ale opravdu to není v těchto dnech jednoduché," řekl svěřenec kouče Tomáše Krupy.

Zápas s De Schepperem se hrál v téměř čtyřicetistupňovém vedru. Berdych si myslí, že to byl nejteplejší den, v kterém nastoupil k zápasu. "Asi ano a jedině malinko pozitivní bylo, že je jen horko a není až tak velká vlhkost vzduchu. Byl to jeden z nejteplejších dnů, v kterých jsem hrál," řekl Berdych.

Rozruch stále působí Berdychovo tričko, v kterém hraje letošní turnaj. Po 1. kole mu říkali "Argentinec", protože má bílé a modré pruhy. Nyní se našla podobnost s dresem týmu australského ragby Kangaroos ze severního Melbourne. "Je dobře, že to vzbuzuje emoce a je to něco jiného. Budu ho nosit, dokud budu v turnaji," usmál se Berdych.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

63
Přidat komentář
Jan
Jak tady nedávno někdo psal, že Berdychovu argentinskému dresu chybí ještě "božská" Maradonova ruka, to je přece ta ruka, co nepodal Almagrovi na AO 2012 :))
Reagovat
VlS
Tak to tedy ani omylem.
Reagovat
jb007
Děkuji přispěvatelům za názory na Tomáše. Ať je jaký chce, fandím mu vždy proti komukoliv. Nabízím žertovné vysvětlení jeho dresu: je to pocta J.M.del Potrovi za to, že svou neúčastí přispěl k dvěma DC pro ČR.
Reagovat
smazaný uživatel
Rad Ti to objasnim:) Je to jeden z nejzajimavejsich ukazu na okruhu ATP.

Vse zacalo kdysi davno na OH. Tomas porazil Rogera, a tehdy padaly hodne silne slova... nastupce prave Rogera. ...
On ma ve tvari tak nejak vepsane, hodnej chlapec... takze dav ho uz videl jak bude skvelym hracem vcetne toho, ze bude jak Roger vsem pomahat atd... Jenze Tomas je proste jednoduchej introverni kluk z Valasska, z regionu, ktery mam opravdu v lasce, prave kvuli lidem...rozhodne ne nejaky typ lidra...
Sel cas a nic... dav porad ceka a ceka. Ty jeho kudrliny, ktere tak holky zboznovaly taky bere cas... Kdyz neco vyhral, tak se proste nejak extravertne neprojevoval... no a pomalu se zacina tvorit hospodska legenda a povest, ze to neni nejak normalni, nejen mezi davem fandu, ale obecne mezi komentatorami, kteri ho zacinaji porovnavat prave s Ivanem, ktery podobne sel hodne lidem tehdy na nervy... Jenze Tomas neni Ivan...

... pomalu se v komentatorech usazuje, ze to je takovy chladny typek. A obcas jsou prekvapeni - (napr. s Rogerem, kdyz si bral ten challenge a byl tesne autovej a stoji tam opreny o sit:D, tam je videt jaky vlastne je) Jenze ocekavani nikde, zadne velke vyhry... Tomas se pomalu zacina projevovat na kurtu, zacina se vice hadat, coz v jeho podani je jak cerveny hadr na byka... dav se bouri a povest a baje o chladnosti nabira novou podobu, je to jasne, je to arogantni typek... si dovoluje moc... nic nevyhral a jeste se hada...jak si to vuuubec dovoluje, a zacina hon na Berdycha, zatim jen v CR. A je to az neuveritelne jak se ten stereotyp siri.
Reagovat
smazaný uživatel
On proste neni ten typ na hadani atd. On proste nema ve tvari vepsano jak Andy, ze se bude fu.ovat...Takze v jeho podani to vypada jak cista rebelie, i kdyz cela top10 (krom Rogera a Davida) delala mnohem horsi veci na kurtu.. jenze ten "ksicht" Tomase je za trest...

Pred 4 lety uz se stereotyp mezi davem tak usadil, ze cokoliv udelal, tak bylo spatne. Jako BigMac se musel fakt nadrit, aby byl tim Rebelem. Tomas ani nahodou. Stacilo se trosku pohadat u empairu a uz to slo samo.

Legenda prekracuje hranice CR. Jednou jsem se vratil vecer dom, bylo take AO, a koukam na zpravy... Tomas (ten co mel byt vzdy hodny nepodal souperi ruku) polaci ho neskutecne sjizdeji, je to v hlavnich sportovnich zpravach, padaji velka slova o nesportovnosti chovani a ja nevim co jeste, kdy na stejnem miste o rok pozdeji zvraci nad lajnou polsky hrac, je to OK. Ale u Tomase ne. Obrazky jdou svetem, a stereotyp hrace je dokonan.

Tehdy nekdo napsal, treba je to takovy Rebel. A tehda jsem si rekl, je to tak:) Je to Rebel. Jestli jde o mne, tak radeji hrace, kteri kdyz si mysli, ze mu ruku nepodam, tak to udela, nez pretvarka na kterou trpi hodne tenistu...samozrejme v jeho pripade je vse spatne...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mam ho rad vic a vic, on nemusi toho moc udelat a stvari neskutecnou davovou psychozu:D)))) On udela jedno gesto, a lidi jak stado ovci se uz bouri:))) Neskutecne. Proto jsem mu zacal rikat Rebel, a budu mu tak rikat, nebot je super, ze existuje hrac, ktery se proste vymyka...
... jen se podivej, co to udelalo s davem, jak si vzal jen jine triko, kdyby to udelal Rafa, Roger, Djoker, je Buh. Udela to Tomas, je co... REBEL:) ktery malomestacke povaze nepasuje do schematu.

Napad Rebela s dresem pro pani Murovou je proste uzasny:D) Paradni. Proste muj Rebel...

Kdysi mne ten hrac moc nezjimal, dnes se uz tesim, co udela a "vymysli" na dalsim turnaji. Stal se takovym rebelem, aniz by chtel... Je to opravdu jeden z nejzajimavejsich ukazu na okruhu vubec...:)

A myslim, zeby byl i rad, ze mu tak rikam:))) Nebot myslim, ze fakt ma smysl pro humor...:) Je to takovy paradox v nem, a proto kdyz si to prectes, tak se usmivas... V jeho pripade Rebel zni zvlastne, ale koukni na to, co dela s lidma jen jedno pitome triko:D)))
Reagovat
Jan
Štěpánek mu s těmi dresy také zdatně sekunduje :) Možná to Tomáš pochytil od něho.
Reagovat
smazaný uživatel
:D paráda, napsal si to člověče hodně zajímavé a díky za takový netradiční pohled, něco na tom bude. :) Jak píšeš, u něho zrovna to slovo rebel na první pohled nepasuje a proto mi to přijde takové úsměvné. Ale tvé odůvodnění bylo vyčerpávající. :)
Reagovat
Fandina
Někdo moudrý napsal, že osobnost je ten, kdo si stojí za svými činy. Bez ohledu na to, jak se k tomu staví okolí. Tomáš na AO 2012 nechtěl podat ruku a nepodal jí. Byl pak sepsut, to se prý nedělá. Ale že je Tomáš osobnost, tak to udělal.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
:D))))
monty i za Toma diky:))))
To je presne:)))
Super:) Tim linkem si to krasne podtrhl:) nemam co dodat, jen se usmivam...opravdu super:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ho proste citim jako takoveho normalniho kluka z Valasska, ktery se najednou ocitl v prostredi, kde vse funguje podle nejakych navyklych schematu...
... kde mu bylo asi i tezko se pohybovat... po case zacal byt proste vic svuj, to sice dav drazdi, ale mne to je sympaticke...:)

btw. je to presne jak poslal monty ten link.

Berdych zmeni odevni firmu, a uz to jede... reakce, je to hruza, jak to bude v tom top10 vypadat, jenom proto, ze vsichni maji strojove nike nebo adidas:D))) vlastne lidi z neho Rebela udelali, tak prosim....doufam, ze zustane jaky ted je. A drzim palce, aby ogarovi vysel aspon jeden GS.!!!
Reagovat
Fandina
Já mám Berdu moc ráda. Podle mě je to inteligentní kluk a introvert a ti jak známo jsou pro ostatní moc nečitelní a proto je lidi vidí jako spíš do sebe zahleděné osoby. Introverti ale nepotřebují ke své spokojenosti tleskající davy. V podstatě jsou nenároční a skromní. Jsou spokojení, když se jim daří v tom, co si určí sami pro sebe a to jim stačí. Nečekají na lásku a porozumnění od druhých, tak jak to cítí extrovert. Ten je dost odvislí na mínění okolí. Ve všech rozhovorech, co jsem od něj četla Tomáš odpovídal přímo a bez servítků. To je také znak introverta a osobnosti. Já ho mám proto ráda. Moc mu přeji úspěch na GS a mám radost, když se mu daří. Je to super kluk!
Reagovat
Fandina
Oprava ... odvislý tvrdě, jeden odvislý ... sorry
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
Fandina
Jestli se ale nepletu, tak si nějak s tím Berdychem prozřel až nyní. Byly doby, kdy si fandil proti němu a dokonce si tady prohlažoval, že fandit je čech a fandit čechům je nacionalismus.
Reagovat
Fandina
oprava ... prohlašoval, že je Čech a fandit Čechům ... sorry za hrubky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:) tusil jsem, ze te to siroce pobavi :D)
A ocenuji tvou reakci:)
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale mi to přijde jako totální sračka :D Jako celkově jak je to napsané, z jakého důvodu, jak sis všecko odůvodnil. Nejde mi ani tak už potom o obsah nebo konkrétní srovnání s jinými hráči.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy jsem neco takoveho doslovne nerikal...

...tvrdil jsem, ze nevidim nic spatneho na tom, kdyz nekdo fandi treba bez ohledu na vlajku...dokonce jsem potvrdil, ze to je mensinova zalezitost, a neni to podle mne vuubec divne, nebo nenormalni, jak se mne tady snazili mnozi presvedcovat...

Krom toho nemam moc ve zvyku fandit spec proti nekomu...

Porad zustava pro mne Dlouhy Janek nej!!!!...kdyz by se potkali ve finale, tak bych to proste neresil. Isner by vyhral byl bych rad, vyhral by Rebel byl bych take rad...

Asi te zklamu, ale John pro mne zustane stale tim nejoblibenejsim hracem...a potom, co se stalo v NY na USOpen 2013 jeste vic...

Takze se omlouvam, neprozrel jsem, porad zustavam takovy jaky jsem... bez vlajky.

Pokud bude hrat proti sobe Kvetuska a Lucka Hradecka, proste budu fandit Kvetusce... neumim si pomoct... takovy jsem, a zustanu...:)

P.S. Krom toho vzdy jsem se Berdycha zastaval, jen jednou jsem si dovolil tady napsat, ze gratuluji Johnovi, ze vyhral, bylo to v zapase prave s Tomem, a uz jsem byl od te doby rebel, a ja nevim co, ne-cech:) atd. to mne zustalo... a zustane.
Reagovat
smazaný uživatel
ja to beru:)
nema s tim problem:) ale nazor asi na to moc nezmenim... asi jak ty z druhe strany, a myslim, ze to tak je ok, dokonce jsem rad, ze to tak je...:)
Reagovat
Fandina
Jestli se nepletu, tak si tady jednou dobou silně brojil proti Tomovi, ale asi to tak není, když to píšeš. Mám ale dojem, že si tady silně zesměnoval každého, kdo fandí jemu a dalším českým hráčům a jak jsem psala, nazýval si to, že jsme hloupí nacionalisté. Ale třeba se pletu. Podle mě je normální, že člověk fandí tomu, kdo je mu nejblíž, je to tradiční vyjádření příslušnosti, že někam patříme, někde se narodíme, někde žijeme. A je jasné, že když je český web, tak asi víc lidí očekává, že se tady fandí českým hráčům.
Reagovat
Fandina
A ještě, mě nemusíš vypisovat, komu fandíš a proč, to je tvoje věc. Já si nevedu žádné záznamy komu kdo fandí, nemám důvod.
Reagovat
VlS
a hlavně Spaniel. Dej sem prosím link na statistiku, kde jsou nějaký čísla. Svůj názor zde vydáváš za statistiky ale je mi to fuk, ani v kladném ani v opačném případu by to nic neměnilo na mém názoru, protože nejsem stádovej typ, znáš to, jdeme všichni sborem .....,.. .
Je mi fuk, jestli je někomu nesympatickej, každýho věc, vadí mi, když někdo chce ostatní přesvědčovat, jak je nesympatickej, nafoukanej bla bla bla, jen aby měl pocit, jak to říkají " všichni".
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež mi to príde dosť mimo..Pripadá mi to ako rozprávka zanieteného fanúšika, kde je 80% príbehu zveličená, domyslená, no proste mimo realitku troška..Ale čítalo sa to príjemne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, taky to beru v pohodě :-)) Přece nemůžeme být všici stejní.
Reagovat
smazaný uživatel
tomasinho > diky:)

Forehand > ok, diky a beru:) ikdyz necitim se jako najak zaniceny fanda... kdyz to zpetne ctu, muze to tak vyznivat...:) ale zamer to nebyl:)

Vls > nevim co bych na to mel rict...nekdy staci napsat, ze to je ptakovina... pises > Svůj názor zde vydáváš za statistiky... tak mozna to tak muze vyznivat...ok, ale opravdu nevim, co s tim ma spolecneho Spaniel....

Ale neberu, ze chci nekoho presvedcovat, vyznit to tak muze...ale kdyz tak zpetne o tom premyslim, muze to mit i opacny efekt:D) A na to stats nejsou... ale to je asi na jinou debatu. Myslim, ze obcas staci napsat, ze to je ptakovina..., ale take diky:)

Fandina > nevim, fakt co bych na to mel rict...pokud mne tak vidis...ok, treba je to tak lepsi...na to nemam silu...ani nejak reagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
mně se líbí, jak to vlk napsal. Tomáš je z nějakého důvodu nesympatický masám, má hodně haterů. Podle mého za to může převážně jeho chlapecký vzhled. A pak ta spojitost vzhledu a chování mi přijde celkem logická. Řadě hráčům bychom podobné chování odpustli, Tomovi ne.
Celkem zajímavý fenomén je v ženském tenise Azarenka. Lidé jí nazívají cheater, cheaterenka apod údajně za to loňské semifinále AO. Pokud by něco podobného udělala např mile vypadající Li Na nebo Petra, místo kritiky by pravděpodobně sklidila lítost. Těžko se mi hledá důvod proč je někdo neoblíbený, ale je jisté, že za stejné činy, které dělají různí tenisté se pohlíží z různých perspektiv. Někoho za stejný čin masa strhne, jiného polituje nebo mu čin bez problémů odpustí.
Reagovat
smazaný uživatel
pak je tu samozřejmě faktor mediální. Média můžou přesvědčit masy, aby milovaly konkrétního sportovce. Záleží, jak je prezentován. Co si budem vykládat, je skutečně Roger Federer lepší člověk než např Gulbis? Je Li Na lepší jako Azarenka? Podívejte se na Sharapovou. Je úspěšná tenistka, vzhledově celkem ničím nevybočuje, přesto je nám předhazována jako jakýsi symbol krásy. Média z ní udělaly fenomén. Pokud uznávaný kritik záměrně řekne o všedním, stokrát viděnném filmu že je revoluční, masy mu uvěří a převezmou jeho názor.
Reagovat
Fandina
Jasně, že tě tak vidím, proč bych to jinak psala ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Myslim ze tuto pozici si Tomas ale vypestoval sam..ze zacatku svoji kariery casto vystupoval..j ko namistrovany kluk, ani v Prostejove na kurtech snim nevychazeli.sami nekteri teniste.(bavim se opravdu o dobe kdy mu bylo 18, 20 let)..Svet si ho poradne vsiml kdyz na OH v Atenach vyradil Rogera a podruhe potom incidentu s Nadalem v Madridu..tusim 2006..Tady ziskal nalepku zly chlapec..Zcela jiste juz dospel a sklidnil sve chovani.
Reagovat
Fandina
Berda nikdy nevystupoval namistrovaně. Jsi na omylu.
Reagovat
Roger_Federer
Kazdy si o tom muzeme myslet neco jineho..Mam jiny nazor a ten neni z televize, novin, ani internetu..
Reagovat
Fandina
Právě, že v reálu se nikdy nechoval namistrovaně. Nejde o názor, ale zkušenost.
Reagovat
Aresko123
Co ste sa zblaznili? Co je na tom vtipne ze si dal argentinsky dres? Co by ste povedali na to ze Juznyj by nastupil fo futbalovom drerse brazilie, zelene trenky a zlto zelene tricko. A kazdy by sa ho spytal ci je brazilec a on ze hihihihi. A este by bol akoze vtipny lebo sa jeho dres skolonuje po celom AO. Aj Juzneho by skomnovali keby si dal brazilsky. JE TO TRAPNE !!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Je to vtipné oblečení a argentinský dres to není, protože ta nemá červenou a i ta modrá je tmavší než argentinská. Jinak je to super nápad. Tomáš jako jediný tenista zastupuje H&M firmu, podobně jako Bachem ve fotbale a na oblečení tam se sám podílí. To u Nike nemohl. A ten poslední Tomášův outfit byl úplně super decentní a originální a tenhle je zase originální mezi ostatními a nápadný. A navíc je v českých národních barvách. Berda palec nahoru!
Reagovat
PetaM
Není to argentinský dres, stačí pouze otevřít oči a podívat se. Ale to je zřejmě pro tebe nadlidský úkon. Tomáš má na sobě české barvy, nevím, co je na tom špatného. A že se odlišuje od ostatních? Konečně je někdo výjimečný. Někdo se hrabe v zadku, někdo nešlape na čáry a někdo má prostě výjimečné oblečení.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas je za ten rozruch zrejme rad. myslim, ze H&M jeste vice. je to normalni dress, a ze pripomina dres nejakeho statu? tak co... za chvili aby chodili vsichci v rarh svych statu a nedejboze aby byli podobny s jinym. Nemci Belgicani,Cesi Slovaci Atd. ja myslim, ze supr tah
Reagovat
Jan
Přesně tak. Včera, když jsem viděl ten fotbalový dres ještě ve spojení s těmi červenými trenýrkami, vnitřně jsem se velmi smál a vidím to jako velmi vtipný tah. Někomu Tomáš připadá jako suchar, ale je vidět, že to je velmi vtipný lišák. :) Také jeho aktivita na sociálních sítích tomu odpovídá.
Reagovat
Aresko123
je to suchar ako hrom a horenos
Reagovat
Jan
I kdyby byl suchar, co na tom ? Každý je nějaký. Někdo je suchar a někdo ne. A někdo je ...
Reagovat
tommr
a má i potřebný štěstí když v těch vražednejch pařácích nedostává těžký soupeře. To platí i pro třetí kolo kdy místo s Karlovicem nebo Dodigem bude hrát s Dzumhurem ... :)
Trochu mě jen mrzí, že ve čtvrtým kole mu zase hrozí Anderson. Tomáš sice proti němu umí, ale sledovat zápasy s pořád stejným soupeřem je strašná otrava. Škoda, že Jirka Veselý nedotáh proti Andersonovi to dvousetový vedení ... :(
Reagovat
jb007
Proč je Tomáš tak málo oblíbený, doma i jinde? V jiných zemích jsou jejich špičkoví tenisté uctíváni téměř jako bozi, on zrovna ne. Přitom je úspěšný, dobře vypadá... Můj názor je, že kromě občasného předvádění slabšího intelektu neukazuje na kurtě věci, nad kterými by se dalo žasnout. A váš názor?
Reagovat
smazaný uživatel
Slabšího intelektu? Vážně? Podle čeho probůh usuzuješ? Já myslím, že je to tím, že většina lidí nechápe Tomovu povahu, je to vtipálek, ale jiný než Štěpánek, Djokovic a spol. Je to v zásadě introvert, tudíž na spoustu lidí může působit arogantně, nepřístupně, i když to tak není. Myslím, že od té doby, co se začal Tom ukazovat na sociálních sítích, tak si hodně lidí získal, protože konečně zjistili, jaký je, že to není suchar, že je vtipný a vlastně docela dost sebekritický a k aroganci má daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem casto porazi Rogera v dulezitych momentech jeho kariery:D)
To se potom muze pulka sveta zblaznit:D

Pak staci, aby o nem rekl Rafa, ze je barbar, protoze si dovilil utisovat divaky ve Spanelsku, a je to pro druhou pulku sveta hnup.
...ale uz nikomu nevadi, ze Nadal se chova jak barbar sam v zapase ve Wimbledone...

Dovolil si nepodat ruku Nandovi, a preletelo to cely svet jak by nekoho zavrazdil:D)

Tady si da na sebe neco jineho nez "normalne" dav hracu nosi a lidi se z toho muzou zvencnout...ze to je mamlas...

Pro mne je to Rebel a doufam, ze takovy zustane, ja ho mam radeji vic a vic:D) Jeho suchy humor jakby smet...:D)

A az ho budou uctivat jak boha, tak potom mu opravdu uz ani fandit nebudu...:))) potom to pro mne asi zacne byt nezajimavy typ hrace... tim ovsem nechci rict, zeby Roger nebyl zajimavy, ale to jsme nekde jinde...ten chlap vyhral snad vsechno, co se da... :)
Reagovat
VlS
Neznám žádnou statistiku oblíbenosti či neoblíbenosti Tomáše. Na boha ani bohy nevěřím. Mě je sympatickej. Slabšího intelektu jsem si nevšiml, naopak na mě působí inteligentně. Na kurtu předvádí co umí a vzhledem k velmi dlouhému působení v desítce rankingu toho musí být dost. Tím, že někoho budeš trapně označovat za hlupáka se nestaneš ani chytřejším, ani nikam neposuneš svůj sociální status, spíš budeš vypadat jako blb ty.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že s tím, jak se Berda projevuje na sociálních sítích tak se ukázal jako super vtipálek a příjemný člověk. Já ho mám v oblibě moc, je mi sympatický, ale po tom, co ho twiter a facebook tak baví, tak u mě šel ještě hodně nahoru. Zabodoval s blahopřáním Petře po titulu s Tokia, když jí poslal blahopřání s baletkou a poznámkou hry na špičkách, protože to právě prezentovala, že se učí a k Tokiu jak známo balet patří. A také jak poslal Andyho mámě Štěpulův dres se lvem, když po deblu ve finále DC napsala, že na hře Štěpce byl největší vadou jeho dres. Tomáš je super!
Reagovat
spaniel
Na největším mezinárodním tenisovém fóru je už dlouho jedním z nejméně oblíbených tenistů. Má prý být i jedním z nejméně oblíbených tenistů mezi ostatními tenisty. A dokonce i ten jeho twitter se projevil spíš negativně, když si z něj dělají srandu, že leze Rafovi do zadku, když ho přitom Rafa nemusí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaké statistiky oblíbenosti a "prý" atd. jsou mi úplně ukradený, že je introvert a nedělá opičky mně vůbec nevadí. Že má nějaký tenista nejvíc fanoušků na sociálních sítí z něj ještě sympatáka nedělá. Tomáš je Tomáš, je svůj a že když má někdo potřebu ho kritizovat, ať si poslouží, já ho mám a vždycky budu mít ráda. Škoda, že o tom neví :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk- proč mu říkáš Rebel, já se tomu označení vždycky strašně zasměju. :D Jinak, já jsem dříve Berdycha také vůbec nemusel, ale poslední dobou zjišťuju, že vlastně nemám proč. Myslím, že dospěl a zkulturněl a i lidé ho více berou. Asi mu prospěla Ester. A taky facebook a Twitter.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen malá oprava: Tom nepodal ruku Almagrovi, né Verdascovi. A bylo to zhodou okolností na AO.
Jinak ty argumenty více-méně sedí. A někteřím vadí, že se Tomáš poměrně často hádá s rozhodčími.
Přiznám se, že jsem měl na Tomáše těžké srdce, hlavně kvůli porážce Rogera ve Wimbledonu a na OH. Ale nyní Toma uznávám, nepatří mezi mých top hráčů, ale vážim si, co dokázal hlavně v DC.
Reagovat
Fandina
Ani bych neřekla, že Tomáš na twitru leze do zadku Rafovi. Já zase slyšela, hlavně po TM, že zbytečně vychvaluje Noleho. A na nějakém americkém tenisovém foru jeho působení na sociálních sítích vyzdvihovali. Takže mám úplně jiné informace než ty.
Reagovat
Jan
To tvoje shrnutí podepíšu taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvam se, je to tak, ted mne nejak Nando vic lezel v hlave:) Byl to samozrejme Almagro:)
Reagovat
smazaný uživatel
To nic :-)
Reagovat
Frick
Reagovat
Aresko123
Bredych je id.iot a mysli si ze nabuduce ked nastupi s futbalovym dresom napr. brazilie tak je to normalne. Ale kedze je to id.iot tak nechape ze rozruch je okolo neho preto lebo nikto iny normalny nenosi dresy a narodne farby ineho statu. Ale on je idi.ot..........
Reagovat
George_Renel
bez tečky, je ten,kdo nezná odstín modré barvy argentinského dresu, která je světlejší a neví, že k němu nikdy nepatří červené trenýrky...
Reagovat
smazaný uživatel
další čtvrtmozek..
Reagovat
VlS
nepřeháněj, tam ho tolik není :-)
Reagovat
Aresko123
ze bezmozek, tak takto som Berdycha este nečastoval.... neni lepsie mu hovorit id.iot?
Reagovat
VlS
i s malou částí mozku lze pochopit, že to je na tebe a nikoliv na Tomáše.
Reagovat
Fandina
Tomášův dres připomíná argentinský svými pruhy a brazilské národní barvy také nemá. Jeho dres je v českých národních barvách, ne cizího státu. A jak se píše nahoře v článku, budí rozruch oproti všem ostatním na AO, které obecně nejsou tak zajímavé a výrazné jako ten jeho.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist