Berdych: Hlavním cílem je teď Wimbledon

11. 6. 2014, 08:59
Rozhovory 141
Tomáš Berdych včera vítězně vstoupil do turnaje v londýnském Queens Clubu a úspěšně tak započal přípravu na Wimbledon. Je skvělé, že se můžu připravovat tady, jsou tu krásné kurty a příjemné prostředí. Můžu tu odehrát pár zápasů a zjistit tak, co je ještě před grandslamem potřeba vylepšit, řekla v rozhovoru česká jednička.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych letos startuje na turnaji v londýnském Queens Clubu teprve potřetí v kariéře. Poprvé se zde na Wimbledon připravoval v roce 2005, kdy ale skončil již v úvodním kole. Podruhé sem zavítal v minulém roce, kdy došel do čtvrtfinále, v němž nestačil na Chorvata Marina Čiliče.

"Je skvělé být zase zpátky, začíná ta část sezony, na kterou se vždy celý půlrok těším. Jsem rád, že mám příležitost hrát tady v londýnském Queens Clubu, protože je to krásné místo, kam se vždy rád vracím," komentoval svůj návrat na trávu Berdych, jenž včera v Londýně zvládnul úvodní kolo.

Česká jednička si možné komplikace s přechodem z antuky na trávu nepřipouští. "Je to sice těžké, ale pro mě je to mnohem lepší než přechod z tvrdých kurtů na antuku. Na trávu si zvykám poměrně rychle, protože ji mám rád, hraje se mi na ní velmi dobře. Moje hra je více postavená na rychlé povrchy, takže na antuce je to vždy o dost jiné. Na trávě můžu hrát agresivně a opírat se o dobré podání, což je základ mé hry."

V letošní sezoně vyhrál šestý hráč světa v polovině února podnik v Rotterdamu a na dvou dalších turnajích došel až do finále - v Dubaji v něm nestačil na Rogera Federera a na antuce v Oeiras podlehl Carlosi Berlocqovi. "Myslím, že sezona zatím běží dobře, je tu samozřejmě hodně věcí, které se dají vylepšit, ale tak je to vždycky. Ten rok je opravdu hodně dlouhý a já se snažím hrát konzistentně. Hrál jsem třikrát ve finále, semifinále Australian Open, čtvrtfinále v Paříži, takže jsem zatím celkem spokojený."

"Těším se na Wimbledon, to je teď náš hlavní cíl. Je super, že se můžu připravovat tady, jsou tu krásné kurty a příjemné prostředí. Můžu si tu zahrát ostré zápasy a zjistit tak, co je ještě před grandslamem potřeba vylepšit."

Berdych je známý tím, že rád přispívá na sociální sítě. Sám říká, že je to určitá forma odpočinku třeba při čekání na zápas. "My jako sportovci sice nemáme moc volného času, ale třeba při čekání na zápas se na internet vždycky rád podívám, proto jsem si sociální sítě tak oblíbil, je to takové forma odpočinku. Snažím se lidem ukázat i v jiné pozici, než v jaké mě znají z kurtu. Je úžasné, že můžu být v kontaktu s lidmi, kteří mi fandí a drží mi palce."

Komentáře

141
Přidat komentář
Fandina
hezký rozhovor a samozřejmě držím palce do travnaté sezony. Pojď pojď pojď!
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/Bp3HTMhCEAA_1BD.jpg:large
Reagovat
gigin
[H]onestly I didn't feel I played that bad. I had [the] ball pretty well on the racquet,? Gulbis said afterwards. ?Yeah, moving was bad but he served incredible. I mean, I had six break points the first set. You have to give the guy credit. He serves really, really well in important points. What can I do??
?I would prefer to play somebody who plays more baseline, because I didn't have bad feeling from the baseline,? Gulbis said afterwards. ?I served also not so bad except the last game, but the last game it was just lack of concentration. I was a little bit out last game.?
Still, the Latvian is not unduly cast down.
?I like the grass ? [But] I never played well the first tournament. I always played decent in Wimbledon if I practiced well. So now I?m going to stay here, practice to weeks on grass. I?m going to be fully fine for Wimbledon.?
Reagovat
smazaný uživatel
[H]onestly I didn't feel I played that bad.
:DDD))))
Je to komik;)
Opravdu jsem zvedavy na jeho los...ve Wimblasu...
Musis jet od sameho zacatku...jinak projede hned v prvnim kole;DDD)))
Reagovat
gigin
Budu čtvrtek a pátek, první týden. Nestihnu ho, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) tak to uz muze klidne sedet v tryskaci na ceste dom;)
Tak snad budes mit stesti no...tedy spis Ernests na los;)
Reagovat
Roger_Federer
Ja z Fandinou letine uz na kvaldu a prvni kolo; ), v Prostejove jsme dali rec..a dopadlo to moc fajn, od te doby kafickujem kazdy den. dokonce budem spat v jedne posteli v Londyne.. (poprve), to si piste ze to schyta za cely Tenisportal, postupne, za kazdeho koho tady nastvala jedno cislo...;), kdy stihnu tenis nevim...;)
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, že by někoho naštvala.
Reagovat
gigin
Tak to si kaňour. Možná větší, jak Štěpec.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.dropshotdispatch.com/wp-content/uploads/2012/09/berdychstepanek.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
A když jsem tam zabrousil tak, jak se tvaáří Lendl
http://www.dropshotdispatch.com/wp-content/uploads/2012/09/lendlfaces.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
...:DDD)))
hodne povedene:)))
Reagovat
Mayo
och Marcos :/
Reagovat
kada.tom
Utrpení, utrpení a utrpení!
A Razzano je taky nevychovaná, šílený - zaťatá pěst po každý chybě soupeřky, zbytečný průtahy ... snad ji Klára ve 3. setu dorazí!! :-)
Reagovat
Cico93
a s brečeni niesu prútahy?
Reagovat
Davor1
Pomimo Murrayho som si pozrel aj niekoľko úsekov zo zápasu Nishikori- Monfils a trúfam si tvrdiť, že to bol vrchol dnešného dňa, skvelý zápas s fantastickými výmenami, obratmi...Kei to nakoniec v treťom sete rozhodol a postúpil, bola to však naozaj vynikajúca tenisová podívaná ;)
Reagovat
Mayo
Baghdatis ide vyradiť Wawrinku :) komon
Reagovat
smazaný uživatel
PHM predvedl pekny tweener;) kdyby mu to vyslo...mohla byt ta koncovka jeste zajimavejsi.
Tenhle zapas si Andy pohlidal, a jeste si pohral...vysteloval slajs a loby...

PHM uznani za pekny vykon... hral v ramci svych moznosti...pekne;)
Reagovat
tommr
první set odevzdala soupeřce dvojchybou a už bulí do ručníku. Koukat se na její zápasy je za trest ... :(
Reagovat
Cico93
;))))))) su to labilky diky Bohu za mental titan Sharapovu!;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Radši uvidím ubrečenou férovou Kláru než tvrdou nefér Mašenu, sorry, ale řekl sis o to. :)
Reagovat
Cico93
;))) jak nefér? aha zase reve, to som este nevidel ;(()
Reagovat
Davor1
Ja byť na umpire, tak jej zoberiem aj celý game za to neskutočné zdržiavanie medzi servisami...ten rev je takisto sbsolútne nepríčetný a odporný, voči súperkam je to tiež totálne unfair...
Reagovat
Davor1
Presne tak Lunej, presne tak...
Reagovat
Cico93
To už vy tak máte uložené v hlave, že je nefér a tak. Máte z nej komplex asi to už není možné !!!
Reagovat
Davor1
Je to presne naopak, ty ju asi máš rád, preto nevieš alebo nechceš vidieť jej zjavne hnusné a neférové praktiky, ktoré vidí každý objektívny človek.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych měla mít komplex z Mašeny, co blázníš? Že ty neumíš přiznat její chyby neznamená, že je nemá. Ty zase kritizuješ ostatní hráčky, je to normální diskuze. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem si říkala, kde jsem to podání, co má Sára viděla a už to vím, u Razzano, takže Sára to okopčila :D
Reagovat
Nola
čítala som veľmi príjemný rozhovor s Danielou Hantuchovou, medzi iným je tu aj otázka na danú tému:

Ako zvládate vrieskajúce súperky typu Venus Williams a Mária Šarapovová? Mne to strašne lezie na nervy už len pred televízorom, a čo vám na kurte?

Veď aj nám, aj proti tomu protestujeme. Ten krik je totiž dosť klamlivý, lebo hoci do úderu zvresknú, lopta niekedy sotva prejde cez sieť. Človek na druhej strane kurtu čaká strašnú ranu, ale nohami tam ešte nie je, čo vás rozhodí. Od niektorých hráčok je to veľmi nefér. Majú to v sebe zrejme odmalička, nerobia to naschvál, ale niektoré vyslovene...

kto má chuť môže si prečítať celý článok, mimochodom v posledom odseku je spomenutá aj téma FC :
http://zivot.azet.sk/clanok/17134/daniela-hantuchova-niekedy-sa-zobudim-a-neviem-kde-som.html
Reagovat
Davor1
Taká Sharapova na začiatku kariéry neškriekala ako teraz, pamätám si jej prvé finále vo Wimbledone pred desiatimi rokmi, tam nevidala ani hlások ;) Takže to prišlo až neskôr, čiže je jasné, že ide viac o rozhodenie súperiek ako o nejakú fyziologickú potrebu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě bych chtěl říct, že Daniela je mi sympatická a jednu dobu byla moje nejoblíbenější tenistka (někdy kolem roku 2006, kdy na AO porazila Serenu). Na druhou stranu si ale myslím, že někdy si až moc na všechno stěžuje a trochu se vymlouvá. Asi první moment, kdy jsem to poznal, bylo semifinále AO 2008. Tehdy si stěžovala na to, že Aně Ivanovic pískaly boty, když si Daniela nadhazovala míček na servis (podotýkám, že v té době jsem Daniele fandil, zatímco Ana mi byla taky sympatická, ale u ní jsem začal až o rok později). Já myslím, že Ana v tom tenkrát byla úplně nevinně (nové boty při pohybu na hardu prostě pískají, to se nedá nic dělat) a Daniela byla prostě zklamaná a nevěděla, na co má tu prohru svést. Ačkoliv byla Daniela moje favoritka, tak tohle se mi od ní moc nelíbilo...

Abych se vrátil zpátky k tématu: Když se nad tím zamyslím, tak nechápu hlavně jednu věc. Daniela a možná taky jiné hráčky si stěžujou, že je ruší řev soupeřky při úderu. Já to teda můžu posoudit jenom z pozice diváka, ale mě by třeba daleko víc rušily jiné věci. Třeba když jsou dva kurty vedle sebe (např. na Sparta Prague Open), na jednom probíhá výměna a na druhém rozhodčí na umpiru hlásí skóre. Jako já být na místě těch tenistek, které hrajou, tak by mě to vylekalo. :D To se děje hlavně na menších turnajích a tam přece všechny tenistky (včetně Daniely) začínaly... A to ani nemluvím o tom, že třeba na Spartě (s jiným turnajem osobní zkušenost nemám) je hned za kurty příjezdová cesta a projíždějí tam auta. To by mě teda rušilo daleko víc než zvuk od soupeřky, na který už přece musí být člověk připravený... Dovedu ještě pochopit, že když hraje nějaká tenistka poprvé proti hlasité soupeřce, tak to může být zprvu nepříjemné a musí si na to zvyknout. Nebo třeba nemusí být příjemné, když je to slyšet z vedlejšího kurtu. Ale jak říkám: Na některých turnajích se aspoň z mého pohledu najdou daleko větší rušivé elementy...

Jinak ale díky za odkaz na rozhovor s Danielou. Mimochodem, na té fotce v džínách jí to moc sluší... :)
Reagovat
Nola
mne ten rev nevadí, už som sa raz vyjadrila, Maruš uznávam a rada sledujem jej zápasy, nakoľko to prekáža hráčkam posúdiť nedokážem, ja som v kútiku duše dúfala, že si ten článok prečítajú aj tí, čo za reprezentovaním/nereprezentovaním vo Fed Cupe/ Davis Cupe vidia vlastizradu....

Ja som mala životnú formu v roku 2002, keď som sa kvalifikovala na turnaj Masters v Los Angeles, a finále Fed Cupu sa hralo víkend predtým na Kanárskych ostrovoch. Mala som devätnásť a bola som jediná, čo mala hrať na Masters dvoj- aj štvorhru, kvôli čomu som drela celý rok. A teraz kam pôjdete? Lebo keď pôjdete hrať Fed Cup, zabudnite na Masters. Vybrala som si Fed Cup, vyhrali sme ho a čo myslíte?

Ani ďakujem?

Ani ďakujem.
Reagovat
Davor1
Ide o to, že ten ruch na vedľajších kurtoch, či okoloidúce autá, to všetko ovplyvňuje rovnakou mierou oba hráčky, to znamená, že ani jedna nie je poškodená viac ako druhá. Sharapova však svojím revom a tým preťahovaním servisov poškodzuje protihráčky a sama má vďaka tomu výhodu. Ja ako divák nemám nič proti prirodzeným vzdychom v dlhších výmenách, ale ten neprirodzený škrek Sharapovej ma neskutočne otravuje, čo potom jej protihráčky?? Načo tak reve pri dropshotoch alebo volejoch napríklad? V tomto s Danielou súhlasím a Sharapova sa mi kvôli jej správaniu neskutočne protiví...
Reagovat
spaniel
Aha, takze vriskani je v poradku, protoze mohou existovat i horsi veci. Parádní argument.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy chlapi jste hned se vším hotoví, tak brečí no, uvolní si emoce a bude hrát líp, někdo mlátí raketou, hází věcma, Klára bulí. Tak se na ni nekoukej. :)
Reagovat
Cico93
A tym revom zdržiava hru tak ako podla teba Masha a sme si rovní ;())
Reagovat
smazaný uživatel
Rovni si nikdy nebudeme, protože tvoje mentální titánka zdržuje a řve každý zápas, Klára bulí občas, ne pokaždé. :)
Reagovat
Roger_Federer
Tip proti Stepankovi se mi uz vcera zdal v celku solidni, dal jsem si praci a nasel 2,97 na Betfair, zapas jsem nevidel, nakonec to nedopadlo..Ale byl to od Jestraba solidni tip.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomic, me ale dost zklamal.
2.97 i kdyz to bylo na BF se muselo brat, to je jas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prvni set opravdu v pohodovem tempu. Andy si to diriguje hodne poklidne... Paul-Henri se opravdu snazi...tak je videt, ze se mu tezko na trave pohybuje...ale je namotivovany...no mozna az premotivovany...
Videli jsem par Andyho zajimavych lobovych kreaci...
slajsovou zajizdecku;) Nektere slajsy opravdu neskutecne...
Set mohl Andy zakonci i drive, ale to by si nemohl tak hrat;)
Podivana to neni uplne velkolepa, ale fajnsmekri na travu si mohou vsimnou par excelentnich skotskych kreaci...ktere potesi;)

Tak uvidime, jestli ve druhem sete bude muset Andy vytahnout jeste vice ze sveho umeni, nebo bude stacit si pohlidat jeden brejk a cus...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy 1. gem ve 2.setu na svem servu...zmakl za 38sek. ;)
Reagovat
Davor1
PHM sa snaží a hlavne na servise sa drží, na returne mu však Andy skoro nič nedovolí. Pravdepodobne bude vyzerať ten druhý set podobne ako prvý...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, snazi se, hezky si dokaze vyslapnout hloubet do kurtu a Andyho aspon potrapit...

...ale ted ho chyby asi pripravili o moznost aspon TB...
Andy ma opet Brejk, a takovy hrac si to asi uz vpohode pohlida...
Jinka urcite potlesk pro PHM za snahu;)

Vic asi s Andyho dnes nevytahne...
Reagovat
smazaný uživatel
*oprava hloubeji...
ale posledni dobou sekam jednu chyby za druhou...
Reagovat
smazaný uživatel
Take bych rekl;)
Reagovat
Davor1
Zajtra so Štepánkom očakávam niečo podobné ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, take bych rekl;)
Reagovat
tommr
mi aspon trochu spravil náladu po zklamání, který mi připravila Lucka. I on měl ale neřešitelný problémy s dopodáváním na zápas a musel ho urvat až v TB ... :)
Škoda jen, že je Queen´s tak slabě bodovanej turnaj a Radkovi ty dvě dosavadní výhry nepřinesou žádný body do žebříčku. Třetí výhru už asi nepřidá, protože ho čeká Murray ... :(
Reagovat
Mayo
lob z half-voleja nech sa páči
Reagovat
Davor1
Kei sa po zranení zdá sa vracia v perfektnej forme. Zatiaľ nedal Monfilsovi ani čuchnúť ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak... a je to tady;)
Reagovat
Cico93
Je tam Amelie ?
Reagovat
Davor1
je tam...
Reagovat
slacker
z Montmartu?
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni gem Andyho na trave...zacatek uplne poklidny, hodne defensivni, bez tvurciho kontextu, jak by se mu uplne hned nechtelo vletet do zapasu, pak par genialnich kreaci, a brejk je na svete...
krokovani, cit pro mic, pohyb...genialni, proste genialni...
...a to je stale jeste ve stavu vic rezistence;) Pockejme, nez se opravdu rozjede na full obratky...
Reagovat
Davor1
Práve som si to hovoril, ako je vôbec možné byť tak mizerný na antuke a tak geniálny na tráve. To je neskutočný rozdiel. Pre mňa na Wimbledone favorit č.1
Reagovat
smazaný uživatel
Na trave si nemuzes dovolit az takove pohyby...jako na antuce... dost hracu s tim ma potice
krom toho odskoky na antuce nuti tvorit uplne jiny tenis...nez na trave... atd. atd.;)
Ale uz se Andy letos polepsil...;) aspon trochu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim Andy vpohode, v takovem treningovo-kreativnim tempu...:)
Je videt, ze se citi na trave, jako ryba ve vode...
citim, ze uvidime nejen paradni loby, ale celkove tenisovou fantazii...tedy pro nas travofily;)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy si spis zacina hrat, nez hrat;)))
A Paul-Henri ma plne ruze prace, aby se na te trave vubec udrzel...
No, aby to skotsky travofil uplne nepretap;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
...jeho dnesni vykon se da vklidu oznacit za vykon fatalni;D)
Ta prace na returnu, na zacatku druheho setu, to byl hotovy majstrstyk;) Myslenkami byl asi nekde pri black-jacku;)
No...bude muset nejen upravit pohyb;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jak jsi řekl ono ten přechod z antuky a jeste Granslamu na nějakou 250ku nemusi byt lehky navic Gulbis za last roky na travě nic moc...Je třeba si taky odpočinout po psychicke strance a ono toho odpocinku asi moc nebylo.Věřim,že na Wwimblecu předvede lepši koncentraci protože u něj je to pořad o tom jestli se mu chce nebo ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Jak ho navstivi Gigin, tak kdo vi co ve Wimbledonu predvede;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zaslouzena prohra;)
Hral takovou plazovku, plus ty prechody na sit byly dost naivni, a dokonce nektere nedokazal francouz ani vyuzit, a nasazel nekolik autu...tak, jak by hral proti Mahutovi, tak by to take mohlo skoncit uplnym fiaskem...
Takhle vysledek vypada aspon nejak prijatelne;)
Reagovat
gigin
Souhlas. Odchozeno. Ale ten return je prostě špatný. On s tím má problémy i jinde, né tak na pažitu. Uvidíme no...
Reagovat
smazaný uživatel
jednim slovem, byla to hruza...
...ale tady o tolik nejde...
Spis aby nezaspal i Wimblas;)
Se modli, aby nechytl do prvniho ve Wimbly Kubota, to pak nepreleze ani prze to prvni kolo;)
Reagovat
gigin
Ale prd. Je teď prej závislý na úspěchu! Vidíš ne? :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jakem uspechu???
;-O
Reagovat
gigin
Po maču s Nolem:
?I'm not going to celebrate. It's not enough,? he told reporters. ?I need to reach more now. Now I'm addicted to success, really."
See more at:
http://www.tennisnow.com/News/Gulbis-I%E2%80%99m-Not-Going-to-Celebrate-It%E2%80%99s-Not-Enou.aspx#sthash.PJCN3S0U.dpuf
Reagovat
tommr
předvedla mdlej bezkrevnej výkon se spoustou chyb a v závěru nebyla schopná dopodávat na zápas. Takhle se na trávě Lucko hrát nedá ... :(
Dnešní porážka pro Lucku znamená i pokles v žebříčku. Lucka neobhájila lonský semifinále z Norimberka a v žebříčku se propadne za Vinciovou a Makarovovou na 23.místo ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty obavy tu byly uz vcera...;)
...ze to muze skonci prohrou, a skoncilo.
Reagovat
tommr
já sice čekal, že Bára Lucku potrápí, ale nečekal jsem, že Lucka podá tak odevzdanej výkon. Vždyt Bára dneska nehrála nic mimořádnýho a kdyby Lucka podala svůj standardní výkon tak jí musela smést z kurtu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jakmile Lucka nastoupí proti české soupeřce je poloviční. To je taky na psychologa.
Reagovat
tommr
to máš pravdu. Dnešní výkon Lucky mi připomínal její poslední zápasy proti Petře. Lucka vůbec nebojovala, nehecovala se a působila dojmem jakoby jí na výsledku vůbec nezáleželo ... :(
Reagovat
VlS
Barča nic moc a Lucka dneska tragická. No nic
Reagovat
ta-dah
...no, abychom zase Lucku nezatracovali docela, par hezkych FH dala, komentator je ocenil jako glorious a stunning a mel pravdu, bohuzel se Lucka dnes prevazne zastrelovala, pocet UE byl tomu adekvatni. Od Bary jsem cekala trochu pestrejsi hru, ale snad priste, v R3.
Reagovat
VlS
Ale jo, pár pěknejch míčů tam bylo, ale strašně moc chyb . Fakt je, že ji Barča dobře returnovala. V prvním se tlačila na sako, tak ji Lucka chtěla držet vzadu a holt přestřelovala.
Reagovat
VlS
A jinak, já Lucku nezatracuji už víc jak deset let a to tam měla opravdový propadáky, pro mě je pořád nejoblíbenější hráčkou, ale to neznamená, že nenapíšu, že hrála blbě, když hrála blbě.
Reagovat
ta-dah
Myslim, ze nejsme v rozporu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Upozorňuji na sekci "tipy", kde má Jestřáb kvalitní tipy. I když nesouhlasím v detailech, tak ve výsledku jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych mi nepřijde zrovna v nějake oslnive formě aby udělal na Wimblecu nějakou diru do světa.Zaleži jake ma očekavani a samo na losu.Nevim,jestli včerejši zapas s Duckworthem byl dan za přechod na tavu ale vykon teda nic moc.No uvidime...
Reagovat
Cico93
http://www.youtube.com/watch?v=7nAUzTAFdLI

síce stare, ale sranda:)))
Reagovat
kada.tom
jojo :-D ale dneska Báře tedy v hlavě rozhodně nem*dá, hraje docela dobře :-)
Reagovat
Cico93
is single?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejspíš jo. V zahraničních médiích psali, že s Redfooem už nechodí...
Reagovat
Cico93
Caro
Ana
Vicka
noo idem nato:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pubertaku ;). Zkus nejdriv sbalit spoluzacku a nemachruj tu :D.
Reagovat
Cico93
aha a prvý Kvitovec ,čo ma nema v Ignoru.
Spolužačky joo tie som mal pekne :)))
Reagovat
smazaný uživatel
co kecáš, první jsem snad já ne? :D Navíc o Viku se musíš rozdělit s montym a dalšími fanatiky :D
Reagovat
Cico93
ale Ty niesi uplne ten zaslepeny Kvitovec jak nebudem menovať:)))
a Monty ide po Anči:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jen, z enam vycitate fanatismus a pritom jste mnohem vetsi fanatici, navic uslintany k tomu :P
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě v ignoru taky nemám, ale jestli chceš, tak si tě tam klidně dám.. :-)
Reagovat
Cico93
Je mi to jedno. To ty musiš vedieť ;))) čo chceš.
Reagovat
smazaný uživatel
mnozí na něj tady už čekají tak, co mi řekl:

1. Martin proti Hernandezovi - kurz 3
2. Willis proti Copilovi - 4.1
3. Schiavonne - Stephens - 3.2
4. Burnett - Bascinski - 3.2
5. Lacko - Matosevic - 2.8

Některé jména jsem slyšel poprvé. Je to prostě magor.
Reagovat
Cico93
i ja tu dam polku ponuky na prekvapenie a už dačo vijde nee?:)
Reagovat
smazaný uživatel
a kde máš kurs na Samičku?
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, McHale za 3 vypadá zajímavě.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale to jsou tipy "zdroje" a ten kašle na ten zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě tvůj zdroj tomu absolutně nerozumí a ztrácí pro mě význam. :D Určitě je to chlap a jeho nick mám v ignoru :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se ho zeptal a vidi to na gigantickou bitvu a fakt netuši, kdo by mohl vyhrat.
A prosi at si ho do ignoru nedáváš, bo to by život pro něj ztratil smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, tak tě deaktivuju :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Su to naozaj zaujímavé zápasy s hodnotnými kurzami..Ale keď je tvoj zdroj dobrý tipér, tak dva-tri z nich vymaže a vyberie tie dva NAJ..Tých zápasov je proste veľa, disciplína je základ, radšej podať málo ako vela s pocitom, že "niečo urcite výjde"..
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, on ma tolik prachu, že je mu to úplně šumák. Proto dává někdy i tolal bláznivé tipy.
Ale bohužel má stejně jako drtivá většina sázkařů šňůry. A skoro bych řekl, že on extra, protože spíš tipuje na outsidery. Což na to nemá zrovna každý hlavu ustát 20 proher a pak si počkat na 2-3 výhry které tě dají do plusu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten systém samozrejme logiku má, hlavne na 250, či Challengeroch je mnoho prekvapení..Tie zápasy sa mi páčia, Martin a Schiavone menej, ale ostatné sú za ten kurz fajn nápad..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrovna Fran je dost podcenovana na trave vzhledem k tomu, že je antukářka. Ale její slajsované bekendy jsou hooodně nepříjemné. Pamatuji vloni, jak v B. hrála. To jak hraje se někdy z výsledků vyčíst nedá.
Pro mě zatím vždycky byla hráčkou, která je nebezpečná pro hráčky od 10. místa.
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/Bp1ZdXtIAAAayW9.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/Bp1Ze-fIMAAWZBk.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/Bp1Ze1EIgAAzq-f.jpg:large
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, vždycky, když toho týpka vidím, tak si vzpomenu na toto:

"Dobrý večer, vážení televizní diváci. Ostrý obraz a dobrý zvuk vám z prosluněného San Rema přeje Miloš Skalka. A už se na pódiu připravuje Eros Ramazzoti s chytlavou italskou kantilénou..."
Reagovat
smazaný uživatel
Je to Penettaová, nebo ne? :D
Reagovat
gigin
Stan: Jo no :DDD
http://www.youtube.com/watch?v=Gr7VfbUKYCo

venca: Jas, že je :)) SB - starší ale báječná :))
Reagovat
Cico93
32 rokov to je akurat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Darebák. :)) Zas hukne v prvním kole Wimblu. Ale zas chápu, že pro něj přichází takové relaxační období, tři týdny trávy, Italové moc neví, o čem to je. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně! Ten klip! To nekonečné floutkovské sebevědomí, které úplně stejně čiší z bonvivánské chůze Fogniniho, když přechází po kurtu... La Dolce Vita!

The Empire Strikes Back: http://www.youtube.com/watch?v=9LGxVybex0Q

Holky v osmičce a devítce se při tom udělaly a my kluci ho upřímně nenáviděli, protože nás ani nenechaly se dívat...
Reagovat
gigin
:DDDD Zlatý časy!!
Bello e impossibile ;))

Teď to máš samý soukromý lety, trable s letuškama, přehazovat prachy vidlama...
Reagovat
smazaný uživatel
No, Fognini je z mého pohledu takový šašek, ale je fajn vidět, že je Flavia šťastná. Mimochodem, je to fakt pěkná baba. :)
Reagovat
George_Renel
Tak přece jen se v něčem shodneme :-).
Když vidím Fogniniho "odhodlaný" pohled, chůzi se špičkami od sebe a předsunuté boky, působí to na mě fakt směšně. Ale věřím, že na část něžného pohlaví to může působit. Mně to spíše evokuje to klišé o Italech co v létě nedělají a v zimě tančí.
Reagovat
Nola
jejé Fogna a Flavia, pekný párik.... nemusí byť Fogna každému sympatický, mne podobní týpkovia neprekážajú, sú korením a hlavne oživením tenisu, dnes tenisu kraľujú pokerové tváre bez emócii, preto ma celkom poteší keď niekto zničí raketu, nadáva si, poháda sa s rozhodcom.....
Reagovat
gigin
A vo vo vo tom to je...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidíte?

Kohlschreiber-Herbert
Nic o tom manikovi nevim, ale asi dobry servisman. Rozehrany, skalpy kvalitnich travaru Rochuse a Janowicze.
Podle meho je kurz 8 je hoodne prestreleny

Falla-Hasse
Zdá se mi to spíš na rovinu než 2.4 na Fallu. Nevim jak hraje Gasquet na trávě, ale za svoji karieru má celkem štěstí na los na trávě. Čili tuhle vyhru bych nepřeceňoval.

Stepanek-Tomic
podle me rovina a je to 2.6 na Tomice

Wawrinka-Baghdatis
2.6 na Baghdatise, za zkoušku to stojí

Stachovsky-Pospišil
přeceněný Stach, 2.7 na Pospu. I když možná ten kurz i sedí, tak asi over

Tursunov-Nieminen
Tursunov i s hendicapem

Goffin-Tsonga
5.8 na Goffina, zas tak marný na trávě není. Dyk dokázal porazit Wimbledonskou legendu Rosola na trávě.

Stephens-Schiavonne
3.2 na Fran. Rozehrana, i když antukářka, tak trvá ji snad i sedí. Z loňska obhajuje qf
Reagovat
Cico93
Takto kemko do Wimbledonu nedám ani jeden tenis taketo turnaje má len o eura pripravujú! Zlata Masha a Zlaty Rafa na RG!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi do kelu s Mašou a Rafou. I když uvidime, co Rafa ve Wimblu. Darcise i Rosola(po prvním setu) jsem tenkrát vychytal :D
Reagovat
Cico93
Jj kelu ;))) ale dali RG a ja okrad stávkové ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavá, jestli vůbec bude Nadal teď hrát v Halle.
Reagovat
Cico93
asi ano inak by už bol odhlásený a zatiaľ nič, takže asi bude hrať.
Reagovat
spaniel
Podle mě Štěpec v klidu vyhraje. Wawrinka taky. Sergej-Vasek a Dmitry-Jarrko netipovatelné. Goffin 5.8 je přestřelené, tam možná HCP.
Reagovat
dorons
Ty jses odbornik jako remen...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
skoda, zes mi nenapsal pred zapasem, proc to nedavat. generale
Reagovat
spaniel
Ja ti psal ze netipovatelne :)
Reagovat
smazaný uživatel
:) to uz jsem mel vsazeno.

nekdy netrefis ani wrata od stodoly. Nejvic me stve ulet s Pospou. Asi ma sebevedomi na bodu mrazu, pritom ted dostal po dlouhe dobe hratelne soupere.
Reagovat
spaniel
Jj,nekdy to jde proti jakékoliv logice. Mam dny, kdy tipnu vsechno vcetne setu a nekdy skoro nic. Treba dnes mne nevyšla Puig a HCP na Hewitta.
Reagovat
smazaný uživatel
A ja mel takove tuseni ze Monca rupne. Ale jak jsem u Kimiko videl jenom par zapasu na trave, tak jsem si rikal ze blbnu a ze stacil Gojowczyk.
Reagovat
spaniel
Špatne je, ze kdyz to moc analyzujes nebo konzultujes, tak nakonec nevis co vsadit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy začíná s Bárou hned 1. zápas - docela mám z toho duelu obavy. Barča je hračička, Lucka to tam bude pálit - je to pro Lucy dost těžká soupeřka pro první zápas na trávě.

No a Petra C. s Magdou jsou jako 3. v pořadí na kurtu č. 3 - tedy netelevizním?!, tak to mě pěkně štve, na to jsem se těšil.

Klára hraje s Razzanovou na cetru, tak tam to jejich fanoušci uvidí.

Jinak další zajímavé zápasy mohou být Sloane x Fran., Konta x Wozniak, Kichenok x Riske (tam jsem zvědavý na Alison), Giorgi x Flipkens.
Reagovat
VlS
Na Barču s Luckou jsem taky zvědavej. Fandím Lucce, ale Barča umí pěkně potrápit, když jí to sedne. A tráva může nahrávat její hře a odvaze jít si na sako pro bod. Souhlasím, že na rozehrání se po přechodu z antuky na trávu je Barča těžká soupeřka.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak jsem byl mimo a neměl možnost nikde sledovat - teď teda koukám, že se šlo do třetího setu a Lucka má brejk, snad ho udrží. Podle statistik koukám, že se v předchozích setech ani příliš nebrejkovalo....

Ten zápas Camily s Kirsten jsem právě napsal kvůli tomu, že jsem na Camilu zvědavý, jak si na trávě povede. Jinak souhlas, Kirsten je v poslední době mimo.

Koukám, že Sloane teda vyhrála ve dvou. Také jsem si myslel, že by ji Fran (při dobrém rozpoložení) mohla dát. Ano, Sloane je pro mě zatím také zklamáním. Její výsledky nejsou dobré - zejména na menších turnajích - a ani hra není taková....Čekám na příští sezónu, zda si to nějak nesedne a ona se nenabudí i k pořádným výkonům mimo GS. Má dobrého a zkušeného trenéra, tak uvidíme. Ale ani to někdy nestačí, přijde mi občas velmi, velmi vlažná ve svém přístupu a hře.

S Klárou souhlas. A u ní stejně nikdy neodhadnu, co od ní čekat. Virginie jí může zatopit - také spíše tipuju jí, ale za ten zápas s Karolínou jí to příliš nepřeju....

No, a Lucka samozřejmě brejk nepotvrdila, ach jo. Teď ztratila čistou hrou podání....
Reagovat
VlS
Jinak Giorgi Flipkens by byl asi hodně zajímavej zápas, kdyby měla Kirsten formu, jako že ji nemá, ale uvidíme. Kamilku jsem ještě na trávě neviděl.
Sloane - Fran - Fran se letos hodně nedaří a Sloan mě zatím hodně zklamala, je nedůrazná, měkká. Jestli se Fran chytne, tak ji udělá.
Reagovat
VlS
Klára- Virginie Klárka měla super začátek roku, ale teď mi připadá tak nějak nijak. Nesázím, ale tipnul bych na Virginii ( nerad)
Reagovat
smazaný uživatel
Monča Puig proti Kimiko Date-Krumm hraje taky na kurtu č. 3. To je bordel...
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny clanek v El Pai... pisi to podruhe....nebot system mne to vyhodil na samem konci psani...skoda, ale podruhe strucneji...

Nazev clanku Federer: "Smekam sombrero pred Nadalem" no pekna hricka, no;)

Fedex pripomina, ze turnaj v Halle je pro nej zajimavy, take diky Rafovi, u ktereho obdivuje nejen 9GS, ale i nadseni tu hrat po RG...proto smeka ten pomyslny klobouk...

Pripomina se opet nebezpeci zraneni Rafy, nebot nema zadny odpocinek.
Zacina tvrdym testem proti Brownovi...

Fedex je ovse pripraven dobyt katedralu tenisu: "je treba byt rychly, delat rychla a ucinna rozhodnuti, byt kreativni, jinak nema hrac sanci...a dodava, ze je pripraven na Wimblas... nebude ani pod tlakem, nebot nic tady neobhajuje, pripomina tim fatalni vypadek minuly rok...

Kazdy chce dobyt katedru tenisu, jak nazyvaji Spanele Wimbledon, a hraci jsou ochotni jit az za hranice moznosti, ktere rozum nekdy uplne nepobere...

Foto Fedexe s reditelem turnaje: Hvezda pro viteze...
http://ep01.epimg.net/deportes/imagenes/2014/06/10/actualidad/1402413142_753309_1402416104_noticia_normal.jpg

Zdroj pro espaaanofily:
http://deportes.elpais.com/deportes/2014/06/10/actualidad/1402413142_753309.html
Reagovat
gigin
A Gulbis prohrál kačky za RG v kasinu:

https://www.youtube.com/watch?v=WuaiPjYdHXo
Reagovat
smazaný uživatel
black jack loser...ano, to mne neprekvapilo...
trenovani pohybu mu urcite pomuze...
...ale jestli zopakuje aspon vysledek z minuleho roku;)
To nevim, pro takove typy je trava psychickym dynamitem;D)
Takze kdyz si redaktor zazertoval, ze jsme nevideli rozmlacenou rakeru, jestli je tu novy Gulbis...
....myslim, ze se pan redaktor docka uz tady w Queens...;)))
Reagovat
gigin
Jj, ale tady na travce rakety "šlape" :)) Jinak souhlas, co píšeš :)
Reagovat
Stan_Borowitz
obhajuje druhé kolo, nic neobhajuje Nadal :-)

Moc bych mu to rekordní osmé vítězství (a příští rok deváté) přál, ale myslím, že Andy je už od OH na trávě lepší. Pokud nenastane nějaký mimořádný výpadek, nikoho jiného jako výraznou hrozbu nevidím.

"Katedrálu" jsi asi chtěl napsat, ale ten překlep je milej...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist