Berdych dostal k narozeninám dort a parfém

17. 9. 2010, 15:39
Aktuality 1
Tomáše Berdycha překvapil český tým v Bělehradu malou oslavou jeho dnešních pětadvacátých narozenin. Dopoledne před zahajovacími dvouhrami semifinále se Srbskem dostal sedmý hráč světa dort a parfém.
Profily hráčů
Oslavenec Tomáš Berdych

"Tomáši, všechno nejlepší k narozkám," znělo unisono před zápasem. Berdych vešel do šatny, kde už na něj čekal celý tým a dort s nápisem "Happy Birthday, Tomas". Finalista Wimbledonu Berdych vypadal příjemně překvapen, dostal parfém a od každého gratulaci. "Věříme, že to není naše poslední oslava," stálo na facebooku českého týmu.

"Nejlepším dárkem pro Tomáše by byl postup do finále," řekl v týdnu Jan Hájek. Berdych nastoupí k druhé páteční dvouhře proti Janku Tipsarevičovi, před nimi hraje Radek Štěpánek a Viktor Troicki.

pva, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
a.magerova
Tome všechno nejlepší.
A dnes Ti přeji výhru !!! Jo vlastně nejen dnes :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist