Berdych chystá změnu. Vidět bude na první pohled

23. 12. 2009, 10:35
Aktuality 8
Fanoušci Tomáše Berdycha se mohou na první dny nové sezony těšit tak trochu s napětím. Hned na prvním turnaji v Brisbane český tenista odhalí změnu, kterou chystá. O co přesně jde, ale finalista Davisova poháru dnes neřekl.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Bude to poznat z první fotky, nemusí to být ani televize," řekl dnes Berdych novinářům před vyhlášením ankety Sportovce roku 2009.

Dvacátý tenista světa tají, o co konkrétně půjde. Jestli o jeho vizáž, oblečení, změnu rakety, nebo stylu. "Změna to bude, to si všichni všimnete a nemusíte vědět všechno," odrážel dotazy.

S trenérem Tomášem Krupou začnou společně druhý rok. Před sezonou 2010 ovšem nemají moc času na "zimní" přípravu. Ještě začátkem prosince bojoval Berdych s českým týmem neúspěšně o salátovou mísu ve finále proti Španělsku. "Volno skoro žádné nebylo, možná dva dny a pak už trénink," řekl.

Doma v Prostějově nabírá kondici, chodí do posilovny a hraje v hale. "Trénuju pilně od rána a vracím se až tmy," řekl. I když si od tenisu moc neodpočinul, tak si nestěžoval. "Blíží se to, za chvilku ten kolotoč zase začne, ale já se na to docela těším," uvedl.

Letos mu první čtyři měsíce roku až na Australian Open, kde postoupil do osmifinále, příliš nevyšly. To znamená, že by mohl v případě bodového zisku do obhajoby titulu v Mnichově v květnu žebříčkově poskočit. "Hlavní je dostat se do pohody," prohlásil čtyřiadvacetiletý hráč.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tomovi bude slušet vždycky úplně všechno a hlavně nezaleží na vzhledu ale na jeho skvělé hře, letos toho vyhraje!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak,jen zvládat konce utkání i těch, které nejsou zcela podle jeho scénáře.Nebýt ukřivděný a hrát do posledního míčku na 100procent.
Reagovat
wfcollapse
Bude holohlavej a nebude mít kšiltovku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na to jsem vážně zvědavá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že by začal nosit šátek místo kšiltovky?
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam, že sa nenechá ostrihať... no.. :-) alebo si odreže jednu nohu, to bude tiež vidieť :D

Inak všetkým Vám šťastné a veselé! Mám Vás šeckých moc ráda!!! :-*
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tě mám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že nebude vypadat jako Nadal předloni :D Ale kdyby chystal změnu sponzorů, tak to by bylo už dávno venku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist