Berdych chválil novináře za lepší zprávy

8. 8. 2008, 09:57
Aktuality 0
Ve čtvrtek se pro českého tenistu Tomáše Berdycha stali novináři na olympijských hrách v Pekingu posly špatných zpráv. Jenže o čtyřiadvacet hodin později bylo všechno jinak.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Právě od zástupců tisku se totiž dvaadvacetiletý tenista dozvěděl, že se v prvním kole turnaje utká s nasazeným Ivem Karlovičem. Jeho více než dvoumetrový soupeř se však později podle zpráv z Chorvatska z turnaje ze zdravotních důvodů odhlásil a Berdych by tak měl dostat mnohem přijatelnějšího protivníka.

"Dnes je to o něco lepší zpráva než včera. Můžete chodit častěji," řekl Berdych novinářům po skončení dnešního tréninku, který absolvoval s Radkem Štěpánkem. Že Karlovič, jenž na konci července porazil i světovou jedničku Rogera Federera, do Číny nepřiletí, sice již zaslechl, jistě to ale nevěděl. "Něco jsem slyšel. Oficiálně to ale nevím," přiznal.

Zprávu o odhlášení chorvatského tenisty přinesla agentura Hina, v olympijském tiskovém středisku ji však ještě nikdo oficiálně nepotvrdil. Zveřejněno nebylo ani jméno Karlovičova náhradníka, zřejmě se jím však stane někdo z tenistů, kteří měli původně startovat jen ve čtyřhře.

"Co vím, tak tady žádný oficiální náhradník není. Holky mají asi dvě, ale my ne," řekl Berdych, který nad svým soupeřem moc nepřemýšlí. "Neřeším to," mávl rukou.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist