Berdych a jeho "kamarádka" mají za sebou premiéru

1. 9. 2010, 14:25
Aktuality 24
Tomáš Berdych teprve dnes vstoupí do grandslamového US Open a čekání na první zápas si krátil třeba i natáčením videoblogu pro Eurosport v pořadu Game, Set and Mats. V prvních dílech ukázal fanouškům rozcvičení, vyplétače tenisových raket i hotel.
Profily hráčů
Tomáš Berdych s kamerou

"Ahoj všichni, tohle je moje nová malá kamarádka a po dva týdny, doufám, vám zkusím natočit snad pěkné a vtipné video," řekl Berdych divákům s kamerou v ruce při představování projektu. Pokud by své přání naplnil, znamenalo by to, že postoupil až do finále. Nejdříve ovšem musí přejít přes první nebezpečnou překážku, kterou představuje v prvním kole levou rukou hrající Francouz Michael Llodra.

"Chci ukázat i jiná místa než dvorec, kde se bojuje o body," pokračoval čtyřiadvacetiletý hráč ve videoblogu. Natáčí se sám, nebo kameru nosí členové jeho týmu. V prvním dílu krátce ukázal, jak v útrobách stadionu běhá, skáče přes gumu, běhá mezi malými kužely a dělá s míčem takzvané "nožičky".

V druhém, asi minutovém vstupu Berdych natočil hotel a cestu na dvorce. Hledáčkem kamery našel vyplétače raket a pozdravil se s polským tenistou Lukaszem Kubotem. "Hodně štěstí," popřál mu.

Na závěr Berdychova vstupu řekl moderátor pořadu Mats Wilander, že slyšet názor tenisty na dění v turnaji je oživením pro fanoušky.

Bývalý první hráč světa Wilander ale zároveň podrobil kritice Berdychův servis. "Obecně se tvrdí, že servis je jeho velkou zbraní, ale pouze do chvíle, než je pod tlakem," řekl Švéd své moderátorské kolegyni Barbaře Schettové. Na cestě mezi dvorce v areálu turnaje pak začal ukazovat, že český hráč stojí na podání podle něj příliš rovně.

"Měl by stát trošičku bokem, aby používal i ostatní svalové skupiny a ne jen ruku. Když je pod tlakem, nervózní, tuhý, tak to nefunguje. Tam potřebujete něco jiného než jenom ruku," řekl Wilander.

pva, ČTK

Komentáře

24
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nechci dělat chytrýho, ale dalo se čekat že mu Lodra bude dělat problémy, protože je jedním z bum bum hráču, kteří nikoho nepustí do hry díky hře založené na tvrdém servisu a pokud jim funguje servis je jen těžké je vyvést z rytmu a je proto potřeba umět měnit rytmus hry, což Tomáš zatim neumí. Svými přímkami neohrozí každého pokaždé.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska byl hodně marnej Berdych teda
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo po VVashingtonu, Torontu a Cincinnati kecu, ze Berdych ladi formu, nehraje na sto procent a na zaverecnem grandslamu sezony nam vsem ukaze sve kvality. Kazdy, kdo si dovolil jen zapochybovat, byl oznacem za blbce a leckdo se mu smal. Ted to mate.
Reagovat
smazaný uživatel
Další 'nepřející' ... Nezapomeň, že hodně lidí skutečně pochybovalo a do pozice favorita se nestavěl sám Berdych, ale všichni ti 'rádobyodborníci' kolem, což Berdychovi paradoxně asi uškodilo. Teď bude plné fórum lidí s kecama typu: jen ať spadne na zem, namyšlenec... Fakt nevím, kde tohle berete. Berdych nikdy neprohlásil něco typu: tak a teď se pos..rte, protože jdu vyhrát US Open... Ne on pouze chtěl pokračovat v dobrých výsledcích, protože k tomu měl po těch dílčích úspěších důvod. To že to nakonec nejde, není důvod hnát Berdycha po kanálech, ať se radši na ulici ani neukazuje...
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak ... jenom doufam ze se z toho berda rychle otrepe
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze ten muj komentar se tykal prave techto lidi, kteri si tady i po vyrazenich ve VVashingtonu, Torontu a Cincinnati stale nechteli pripustit, ze Berdych uz neni v takove forme jako byl na FO a VV.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, tak to potom jo. Osobně mě to také štvalo, když se mu začalo přehnaně věřit. Jsem jeho fanoušek, ale přiznávám, že jsem pokles formy čekal. Je mi pak na nic z lidí, kteří začnout trpět touhle mánií, a když pak Berdych vypadne v prvním kole (no bóže ... stane se), tak ho tu rovnou posílají na smrt...
Reagovat
smazaný uživatel
teď bude moct soustředit na filmování a nebude se zbytečně rozptylovat tenisem...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď bude mít času na celovečerní film :)
Ale Llodra, smekám. Tenis jak ze staré školy - servis - volej. Berdych byl doslova nešťastný.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Tome, at Te vidime s novou malou kamaradkou opravdu co nejdele.Bylo by to fajn,kdyby se Ti darilo i na poslednim letosnim grandslamu.
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel prohrál
Reagovat
QPR_Draxter14
co to meleš...zatím prohrává jen 2-0 na sety ty proroku xD
Reagovat
smazaný uživatel
prohraje a hotovo. Brejknout Ljordu je téměř nemožné. Hraje servis síť a proti tomu ne nedá pořádně hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsou tvoje slova placani do vetru, ale dnes to vypada opravdu blede. Kazdy se jednou trefi a pak stokrat opakuje, ze ma pravdu vzdycky.
Reagovat
smazaný uživatel
jen neumíš uznat že někdo rozumí tenisu víc než ty. Berdych nepatří do TOP 10 ani náhodou. Prohrál s Baghdatisem, Mallisem, Ljodrou, Gulbisem,Golubjevem, Wavrinkou.... Berdych patří tak do TOP40
Reagovat
smazaný uživatel
Lopato, co ty jseš za magora? Prej rozumí tenisu :DDD Chceš výčet tenistů z nižších pozic žebříčku, se kterými prohrál Federer, Nadal, Djokovic, Murray, Soderling ... atd v posledních letech??? Ano, máš pravdu, oni už si vůbec nezaslouží být v top10 a už vůbec, aby někdo z nich proboha byl první na světě. Berdych tam teď je, protože se mu zadařilo na 3 turnajích (z toho 2 grandslamy). Fajn, není problém, na chvíli si tam zaslouží být... odměna za úspěch. Pokud to ale bude srát, což se začíná pomalu dít a Berdych už se asi evidentně se svojí formou do konce sezony nepotká, tak prostě z top10 vypadne. Kecat kraviny o tom, kdo kam patří nezávisle na dílčí formě a výsledcích jednotlivých tenistů dost vypovídá o úrovni tvého myšlení.
Reagovat
nando
V článku se píše, že Kubot startuje jen v deblu, ale já mám na tiketu zápas Garcia-Lopez - Kubot!
Reagovat
smazaný uživatel
Možná bude hrát s Marachem proti García-Lopézovi, aby ho měl šanci porazit. :/ :D Asi máme nedostatečné informace.
Reagovat
Administrator
Děkujeme za upozornění, opraveno.
Reagovat
nando
Tak máš, Kubot asi měl fakt nastoupit i s tím Marachem :-)
Reagovat
nando
* pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
škoda že dnes asi prohraje hned v prvním kole.
Reagovat
smazaný uživatel
No, už to tak vypadá, zatím 0:2 na sety...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co predvadi je katastrofa. Jen at zase spadne na zem. Dneska si to zaslouzi. Neni sam nidko mco dobrej vykon z ceskych tenistu zatim nepredvedl.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist