Benešová smetla turnajovou jedničku, je ve čtvrtfinále

16. 4. 2008, 13:40
Aktuality 1
Českou tenistku Ivetu Benešovou forma neopouští. V Estorilu se dnes postarala o největší překvapení turnaje, když nejvýše nasazenou Flavii Pennettaovou porazila 6-2 6-2.
Iveta Benešová

Benešová, vítězka nedávného challengeru v italské Latině, postoupila hladce už včera, když domácí Silvaovou porazila 6-0 6-2. Dnes už ji čekala mnohem těžší soupeřka, turnajová jednička Flavia Pennettaová. Ani ona české tenistce dlouho nevzdorovala. Benešová povolila Italce pouhé čtyři gamy a z kurtu odcházela po 65 minutách.

Pětadvacetiletá česká hráčka má na Pennettaovou dobré vzpomínky. Před čtyřmi lety v Acapulku se s ní utkala ve finále a po výhře ve dvou setech získala zatím svůj jediný turnajový titul.

Její další soupeřkou bude Francouzka Camille Pinová. Osmá nasazená hráčka dnes porazila nečekaně hladce mladou Bulharku Pironkovovou.

Výsledky - Estoril:
Muži:
Cipolla (It.) - Simon (5-Fr.) 6-2 5-3 skreč, Gicquel (7-Fr.) - Ascione (Fr.) 7-6(2) 6-3

Ženy:
Dvouhra - 2. kolo:

Benešová (ČR) - Pennettaová (1-It.) 6-2 6-2, Pinová (8-Fr.) - Pironkovová (Bul.) 6-3 6-4

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Škoda, že její vysledky jsou strašně nevyrovnaný...ale jinak jí mám rád, je sympatická a moc hezká:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist