Benešová si o titul v Monterrey nezahraje

8. 3. 2009, 08:54
Aktuality 1
WTA MONTERREY - Česká tenistka Iveta Benešová si v Monterrey o titul nezahraje. Šestá nasazená hráčka podlehla v semifinále turnaje v Mexiku Číňance Li Na dvakrát 3-6. Druhou finalistkou se stala turnajová dvojka Marion Bartoliová.
Iveta Benešová

Šestadvacetiletá Iveta Benešová prohrála s o rok starší Li Na i třetí vzájemný zápas v kariéře a stejně jako před týdnem v Acapulku vypadla v semifinále. Naopak čínská tenistka si připsala druhý český skalp, když ve čtvrtfinále vyřadila Lucii Šafářovou. V prvním kole navíc porazila turnajovou jedničku Agnieszku Radwaňskou.

Finále se mohlo stát čistě čínskou záležitostí, ovšem druhá nasazená Marion Bartoliová byla proti a turnajovou čtyřku Čeng Ťie porazila 7-5 6-3.

Benešová, která si letos zahrála finále v Hobartu, kde prohrála s Petrou Kvitovou, si může spravit náladu ve čtyřhře. V ní bude spolu s Barborou Záhlavovou-Strýcovou usilovat o titul v duelu s dvojicí Natalia Dechyová a Mara Santangelová. Rodačka z Mostu se navíc v pondělí poprvé v kariéře posune do první světové třicítky.

- WTA INTERNATIONAL MONTERREY (Mexiko, tv. povrch, 220.000 dolarů) -
sobotní výsledky

Dvouhra - semifinále:
Li Na (Čína) - Benešová (6-ČR) 6-3 6-3
Bartoliová (2-Fr.) - Čeng Ťie (4-Čína) 7-5 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
z toho si nic nedělej, prohrát s čínským strojem... a navíc taková přesila... přes miliardu a 3OO milionů číňanů!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist