Benešová s Cetkovskou se utkají o osmifinále

30. 5. 2008, 07:53
Aktuality 0
V Paříži dnes nastoupí dvě české tenistky a jedna z nich určitě projde do čtvrtého kola. V zahajovacím duelu na kurtu číslo dvě se totiž v 11:00 utkají Iveta Benešová s Petrou Cetkovskou. Další čeští tenisté se dnes na Roland Garros představí jen ve čtyřhrách.
Petra Cetkovská

Na třech největších kurtech pařížského areálu Rolanda Garrose budou kromě světové jedničky Rogera Federera a dvojky Any Ivanovičové hrát všichni hlavní adepti na zisk trofeje.

Své utkání druhého kola s Bethanií Mattekovou bude na dvorci Philippa Chatriera dohrávat první hráčka žebříčku Maria Šarapovová. Rozehraný zápas má od včerejška také Ruska Nadia Petrovová, která vede 6-3 4-2 nad krajankou Klejbanovovou, a domácí tenista Florent Serra. Ten v souboji s Rumunem Haneskem sice ztratil třetí sadu, ovšem stále vede 6-4 6-3 6-7.

Na kurtu Suzanne Lenglenové se představí Rafael Nadal i Novak Djokovič, na jedničce čeká Jelenu Jankovičovou slovenská bojovnice Dominika Cibulková.

Celý program dnešního dne najdete zde.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist