Bartoliová vyhnala své rodiče z kurtu a otočila zápas

26. 6. 2011, 00:31
Aktuality 6
Některým tenistům přítomnost rodičů v hledišti nevadí či dokonce pomáhá, Marion Bartoliová to však dnes ve Wimbledonu cítila opačně. Devátá nasazená hráčka vyhnala po prohraném prvním setu utkání 3. kola s Italkou Flavií Pennettaovou své rodiče z kurtu a zápas otočila.
Profily hráčů
Marion Bartoliová (© wimbledon.com)

Wimbledonská finalistka z roku 2007 Bartoliová ztratila první set 5:7 a okamžitě vztekle gestikulovala směrem ke své matce a otci, jenž je jejím trenérem, aby se od jejího kurtu číslo 14 vzdálili co nejdál. Neobvyklý krok se jí vyplatil a po zisku následujících setů v poměru 6:4 a 9:7 postoupila do osmifinále, v němž se utká s obhájkyní Serenou Williamsovou.

"Byla jsem tak unavená a vyčerpaná, že jsem nějak musela vyjádřit své pocity. Potřebovala jsem tu frustraci ze sebe dostat a vyšlo to takhle. Mohla jsem rozmlátit raketu nebo hodit taškou. Normálně se tak nechovám, ale v tomhle momentu jsem měla pocit, že to ze sebe musím dostat a začít znova," vysvětlila své počínání Bartoliová.

Rodiče šestadvacetileté Francouzky přijali své vyhnání v klidu. "Viděla jsem je po zápase a naprosto to chápali. Nebylo to nic proti nim. Jen jsem se prostě cítila stále hůř a potřebovala jsem něco udělat," popsala své pocity. "Táta mi říkal, že se na to díval v televizi a byl to prý můj nejlepší výkon ve Wimbledonu," řekla přemožitelka Petry Kvitové z finále wimbledonské generálky v Eastbourne.

ČTK, Adam Bárta

Komentáře

6
Přidat komentář
neznalek
Marion šla poslední dobou do sebe. Bývaly časy, že když se jí nedařilo, přestala bojovat a nebo rovnou skrečovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ju proste nemam rad.. To je poskakovanie a reč tela je totalne smiesna.. Vzdy ma napadne ked ju vidím, že vypila pred zapasom aspon 5 redbullov :-D
Reagovat
lofas
ty jsi sám tak možná labilní , Bartoli utekla ze 3 match bolu a to není labilita ty lofasu ale stabilita kvality . Podle mě má velké šance porazit i tu černošku Serenu .
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanska by se od ní mohla učit :D
Reagovat
smazaný uživatel
co jsem ji parkrat videl hrat, tak je to jedna z tech nejlabilnejsich zenskych na okruhu. vzdycky cekam, ze se kazdou chvili rozsype jak strouhanka
Reagovat
smazaný uživatel
Asi az tak labilna nie je, ked otocila dva posledne zapasy:).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist