Azarenková začala rozpačitě, první bod vybojovala v divokém duelu s Erraniovou

22. 10. 2013, 18:47
Aktuality 180
TURNAJ MISTRYŇ - Viktoria Azarenková po sérii tří porážek konečně zvítězila. Na výhru v úvodním zápase Turnaje mistryň se ale světová dvojka hodně nadřela, Saru Erraniovou zdolala až po dvou a čtvrt hodinách boje 7-6 6-2.
Profily hráčů
Viktoria Azarenková

Viktoria Azarenková měla v létě výbornou formu, když vyhrála 11 zápasů v řadě včetně skalpu Sereny Williamsové. Až právě světová jednička její vítěznou sérii ve finále US Open uťala. Čtyřiadvacetiletá Běloruska ale pak nezvládla úvodní kolo v Tokiu ani v Pekingu a na Turnaj mistryň přiletěla ukončit minisérii tří porážek. 

Na úvod ji čekala oblíbená Sara Erraniová, se kterou 6 ze 7 střetnutí vyhrála, Azarenková se ale na vítězství nečekaně nadřela. V zápase celkem pětkrát ztratila podání a především první set nabídl velkou bitvu. Italka za stavů 5-2, 5-4 a 6-5 třikrát podávala na zisk sady, ovšem k setbolu se ani jednou nedostala, v tie-breaku neudržela vedení 3-1 a Běloruska se nakonec po téměř hodině a půl ujala vedení.

Ve druhém dějství začala mít Erraniová zdravotní potíže s lýtkem, které se projevily na jejím výkonu v dalším průběhu duel. První soupeřčin brejk ještě dokázala smazat, poslední čtyři gamy ale už patřily Azarenkové, která v závěru získala 11 fiftýnů v řadě a zvítězila 7-6 6-2.

"Myslím, že je normální mít pomalejší začátek. Nějakou dobu jsem nehrála a jít po pauze hrát proti hráčce Top 10 není jednoduché. Sara je velká bojovnice. Bojuje o každý míček a hraje skvělý tenis. Ale těžké tu budou všechny zápasy, takže bude důležité najít rytmus. " komentovala své první vystoupení Azarenková, která v posledních dvou sezonách vyhrála 99 ze 100 zápasů, v nichž získala první set.

Světová dvojka Azarenková v zápase nastřílela 51 vítězných úderů a udělala jen 27 nevynucených chyb. Skvělý poměr úderů vylepšil druhý set, v němž Azarenková zkazila úder pouze dvakrát a na sokyni vyslala 20 nechytatelných míčků.

"Ve druhém setu bylo náročnější se soustředit, protože jsem nevěděla, jaké zdravotní potíže Erraniová má. Po pauze na ošetření dokonce neuvěřitelně returnovala a bojovala do posledního míčku," dodala Azarenková. Erraniová dnes ani na 20. pokus nedokázala porazit hráčku Top 3.

Zítra se Azarenková utká se Srbkou Jelenou Jankovičovou, Erraniová vyzve Číňanku Na Li. Pokud by Italce, kterou o víkendu čeká i soutěž deblistek, zdravotní potíže nedovolily nastoupit, zaskočí ji náhradnice Caroline Wozniacká.

- TURNAJ MISTRYŇ ISTANBUL 2013 -
(Turecko, tv. povrch / hala, 6.000.000 dolarů)
úterní výsledky (22. 10. 2013)

Bílá skupina:
Azarenková (2-Běl.) - Erraniová (6-It.) 7-6(4) 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

180
Přidat komentář
Reti64
Vika naprosto skvěle zvládla chvíle největšího ohrožení, od stavu 2:5 do vyrovnání na 5:5 vyhrála 12 výměn ze 16. Souhlasím i se závěrem tvého komentáře:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za reakci, máš pravdu. Dá se říct, že Vika v 1. setu zabrala vždycky, když potřebovala. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, zase článek JENOM o zápasu Viky a zaplácali jste to tady vším možným... :D

Ale zpátky k věci: Nakonec jsem si to zařídil tak, že jsem tento zápas viděl. Sice jsem u toho měl i nějakou práci, ale spíš jsem se koukal na tenis. :) První set byl teda strašně zdlouhavý, ale nakonec jsem byl hodně rád, že ho Vika získala. Bylo to vyloženě ubojované, protože Vika v tom setu ani jednou nevedla a nakonec ho vyhrála v tie-breaku. Pro Saru to bylo docela kruté, ale možností na dotáhnutí měla dost, přesto se nedostala k žádnému setbolu... Vice se v 1. setu moc nedařilo a dělala poměrně dost chyb. Sara si hrála to svoje, úřadovala na síti (přestože tam Vika byla víckrát) a sázela přesné dropshoty. Ještě co se týče těch bodů na síti, tak to byly hodně zajímavé statistiky, které vypovídají o tom, že se tam odehrálo spoustu výměn (Vika 22/42, Sara 13/25). Během zápasu mě jen tak napadlo, jestli Vika nedoplácí právě na to, že hned v prvním zápase hraje se Sarou. Na začátku turnaje je totiž v Istanbulu pomalejší kurt (aspoň Petra to říkala), takže to Saře asi vyhovuje... No, za stavu 2:5 už jsem v rámci první sady přestával věřit, ale Vika se dokázala zvednout. Začala hrát lépe, dávala přesné returny a ztrátu dvou brejků úspěšně vymazala. Jenže v jedenáctém gemu zase přišla o svoje podání a Sara šla už potřetí servírovat na zisk setu. Ani napotřetí se jí to ale nepovedlo a Vika nakonec urvala 1. set v tie-breaku. Jak říkám, bylo to ubojované a trochu se štěstím, ale důležité je, že Vika nepřestala věřit ani za nepříznivého stavu...
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set už se těžko hodnotí, protože byl hodně ovlivněný zraněním Sary. Od třetího gemu se Sara nemohla pořádně pohybovat a snažila se zakončovat výměny co nejrychleji. V jednom gemu se jí to povedlo, když srovnala na 2:2, ale pak už to očividně nešlo. Sara mohla hrát údery prakticky jenom z místa a vzhledem k tomu, že pohyb je v její hře dost důležitý, tak to byl velký problém. Poslední gemy už probíhala tak, že Vika dávala esa a vítězné returny, aniž by na to Sara pořádně zareagovala... Je dobře, že Vika získala první sadu, protože jinak by se tam Sara takhle musela trápit ještě o jeden set víc, a to bych jí fakt nepřál... Kdyby to byl jiný zápas, tak by Sara asi skrečovala. Takhle to sice dohrála, ale přesto si myslím, že ve zbývajících dvou zápasech skupiny místo ní dost možná nastoupí Caro. Určitě nepřeju Saře, aby odstoupila z turnaje, ale se zraněním to asi nemá cenu. Caro by si tak mohla zahrát proti Na Li a Jeleně, přičemž by mohla Vice k zajištění postupu pomoct nějakým vítězstvím. :) Ale nebudu předbíhat, uvidíme zítra...

Takže rozhodující pro vítězství Viky byl určitě 1. set, protože ve druhém už se to prakticky jenom dohrávalo. Je fakt, že Vika zdaleka nepodala svůj nejlepší výkon a hlavně na začátku to nebylo dobré. Efektivita na podání byla docela mizerná (k tomu osm dvojchyb), tak snad to Vika do příštích zápasů vylepší. Důležité je, že dneska vyhrála ve dvou setech a že to bylo v 1. setu ubojované, to jí podle mě může jenom pomoct. Sice jsem tady četl, že by Vika s takovým tenisem neuspěla, ale každý zápas je jiný... Zítřejší zápas Viky proti Jeleně ale určitě neuvidím celý, i kdybych dělal cokoliv. Snad se ten zápas předtím protáhne a uvidím aspoň nějakou část. :)

Jinak musím hodně ocenit Viky outfit, který se mi fakt líbí. Konečně má to, co jí opravdu sluší a v čem nejvíc vynikne. Vika je pěkná holka s krásnou postavu, tak přece nemusí nic schovávat. Ten vršek je zajímavý a krátká sukýnka naprosto ideální. :)
Reagovat
pepin
Ty to tady zaplácáváš neustále bez ohledu o kom to je. Tak bud zticha a hlavně sleduj, kdo "uráží tvoji marfušu". Já bejt Liborem tak tě pošlu do ......
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, když už mě chceš buzerovat, tak aspoň nelži. Já se tady snad jako jediný (nic proti ostatním) snažím psát tak, aby moje komentáře vždycky souvisely s tématem článku. Snažím se nepsat o jednom turnaji, když je ten článek o druhém (viz minulý týden Moskva a Lucemburk). To je jako kdybych napsal tenhle svůj komentář pod článek k Petře a jenom proto, že je ten článek nejvýš na hlavní straně. Ne, já píšu o zápase Viky a tudíž jsem napsal pod článek, který se toho týká. Doufám, že to pro tebe není moc složité...

Jinak já jsem Libora slušně požádal, co se týká toho oslovení "Marfuša"... A není to snad pravda, že jí tak říkají hlavně ti, co ji nemají rádi? Konkrétně ty a Brož, na TP asi dva její největší anti-fanoušci. Takže do pr*ele můžu poslat leda tak já vás (tebe a Brože)!
Reagovat
pepin
Tlachy, tlachy a samý tlachy. O buzeraci raději nemluv, to zde děláš jen ty, věčně někoho napomínáš a usurpuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč na mě reaguješ, když se ti nelíbím? Tlacháš akorát ty a ještě k tomu jsi natvrdlý. Ty prostě nechápeš, co já napíšu. Anebo je druhá možnost, že to nechceš chápat...
Reagovat
smazaný uživatel
Já věděl, že spravedlnost zvítězí. Super Ivo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám tě ráda...:))
Reagovat
smazaný uživatel
Co blbneš? Dyk pro Toma je to jenom pouťák. °U°
O
Reagovat
smazaný uživatel
máš tam smajly ne? :) neblbnu, ale prostě mě to mrzí, to snad může ne? A pochybuju, že Tomáš se tomu v šatně bude smát.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať není zraněný. Aby zase jenom Česko mělo zástupce na obou TM :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to jen Češko? Srbsko taky ne? Djok a Jelena.
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, to je smůla tohle, to jsem přesně nechtěla. Ach jo....
Reagovat
Lina
Taky jsem se toho bála. Asi se mu bude těžko usínat?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukáte někdo na Toma? Teď MTO, ale žádná sláva zatím..
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Karlovič chodí pořád k síti? To se přece už dneska nehraje :)))) Tome, nedej se.
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4, parabola 80 cm
Reagovat
Lina
To jsou ty vyjímky. :)) Dívám se.
Reagovat
smazaný uživatel
Broži, to znamená, že si to můžu sama naladit na přijímači aniž by se něco dělalo s talířem nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň někdo, nějak tu na Toma všichni zapomněli v euforii z Petry, chudák. Karlovič je dobrej, ale Tom má šanci na šanci, snad to dá!
Reagovat
smazaný uživatel
To nemuzes, musis mit konvertor i pro 13 vychodne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, díky, tak nic. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já na Karloviče nezapomněl, páč jsem tam cosyk nasypal na Iva.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak ta tvoje předpověď nevyšla co? Já Karloviče skoro nesleduju, se přiznám, myslela jsem, že jeho hra je hlavně o podání, ale dneska předvádí moc pěknej tenis, SV apod., i když mě štve, že tím Toma ničí. Ale jeho hra u sítě je pěkná a Tomáš tam lítá občas jak hadr na holi. :)
Reagovat
Lina
Co má taky chudák Tomáš dělat, hra Karloviče je tzv. přímo na vraždu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já bych řek, že vyšla. Já moc tenhle tenis nemusím. A na Iva jsem už dal předevčírem.

Myslím, i kdyby prohrál, tak jsem to celkem trefil.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, zase TB... Karloviče trénuje Becker nebo Edberg nebo někdo z týhle generace, že tak hraje? Uf, to je děs, Tome vydrž !!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten příspěvek je na tebe, janekda se mi tam vecpal :))
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň už nebudu muset mrkev.
:))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
nemáš rád tenis co předvádí Karlovič dnes? Já jo, ale u Toma si to mohl odpustit.. jinak SV, hra u sítě, to je moje :)
Reagovat
smazaný uživatel
kde máš ty flašky sakra? U Toma je začínám nějak potřebovat....
Reagovat
smazaný uživatel
SV mám i rád. Nemusím ale jenom S.
Reagovat
PetaM
Ale upřímně ... Nevím, co bylo dneska horší. Jestli kvalita předváděného tenisu, nebo ty pos*ané streamy .... :) Každopádně radost, že Petra má bod. Už jen a to lépe, než minulý rok :D
Reagovat
smazaný uživatel
U slovaksportu to nebylo o moc lepsi. Jejich super HD bylo takovy, ze jsem mistama nevidel micek..
Reagovat
PetaM
Proto je tam to slovo Super :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Slovo super má v názvu kanál Supertennis a tam přenosy v HD jsou skoro ze všech turnajů, včetně letošního TM!!!
Slovakšport je v HD asi jenom v nám nedostupných slovenských kabelovkách. Na Skylinku a v DVB-T je to dost slabé SD.
Reagovat
Karolko2
Já si s nimi i píšu,ze jejich kvalita je příšerná,ale oni říkají, ze si nikdo nestezuje,
Reagovat
smazaný uživatel
???ironie?
Reagovat
PetaM
Jo jo, ironie :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak škoda Ago.. Ale ten poslední gem byl od obou výborný!! :D
Ago, prostě ty tyto hráčky neupinkáš, musíš se prostě tlačit k síťi, hrát dropshoty a prostě to svoje a to jsi dnes nehrála..

Celkem by mě zajímalo, který zápas se vám dneska líbil nejvíc? :-)
Mě asi nakonec Aga vs. Petra..
Reagovat
PetaM
Viku a Saru jsem neviděl, tak nebudu hodnotit.

Serena - Angi: Angi strašně moc kazila a Serena si hrála to svoje. Tak si aspoň zatrénovala no.

Petra - Aga: Kvalita tenisu byla špatná, ale byly tam světlé momenty a krásné zákroky. Ale pokud chce Petra postoupit ze skupiny, musí přidat. Jasně, že jde o to, jak hraje soupeřka. Aga dneska vrátila spoustu míčů, které by u jiných byly winnery, ale i tak. Bude to ještě těžká cesta :D
Reagovat
PetaM
Jo a nejhezčí zápas, asi Serena - Angi. Méně chyb a aspoň z jedné strany přesvědčivý tenis :D
Reagovat
smazaný uživatel
nesnášim, když proti sobě hrajou dvě moje nejoblíbenější tenistky
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jsem si nestihl popit :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ani pivo jsi mi nenabídl... styď se. :)
Reagovat
PetaM
Outy - v poho. Dvojchyby - v poho. Síť - v poho. Ale TOHLE udělat na MB, zastavit hru a vzít si jestřába. To je pro mě infarkt!!!! :D :D :D
Reagovat
Nancy_z
Přesně! Srdce se mi zastavilo! :-) Ale super, první bod má Petra! A ve dvou setech - paráda!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra skvělá, gratulace veliká :)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Petro! :) viděla jsem jen kousek a ještě tak trhaně, že to za to skoro nestálo, takže doufám, že se to objeví na youtube :)
Reagovat
smazaný uživatel
Typická Petra.. .-) U jejích zápasů se nenudíš.. .D
Reagovat
petrulinka
Tak pro mě to infarktový stav nebyl, já jsem ten aut viděla docela jasně a hned jsem se rozčílila, proč ho nezahlásili a doufala, že si Petra vezme jestřába. Takže super, mám radost, jdu to asi zapít. Byly to jako vždy nervy, ale vítězství ve dvou setech, takže super
Reagovat
Lina
Je fajn, že to Petra uhrála ve 2 setech, a teď už to bude u Toma hezky v klídku, aspoň doufám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ona moc nemela na vyber s tim jestrabem. Mic Agniesce nalila k siti a byl to pro ni skoro jasnej bod. Navic byla dost blizko a out celkem slusnej. Taky jsem to ale moc nevidel na mathbally :-)
Reagovat
PetaM
Mě se ten míček zastavil nad sítí, takže jsem ten out neviděl :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by nebyla Petra aby to na konci nezdramatizovala...A ten jestřáb na matchpoint...no super atmosféra nakonci, gratulace :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Petro..
Reagovat
smazaný uživatel
zrovna jsem si říkala, super, Petra dnes jen jedna dvojchyba a ona si to vybere na MP.. no mě by z ní kleplo.. :)
Reagovat
Lina
Petra to snad už doservíruje a Tomáš bohužel 3. set.
Reagovat
smazaný uživatel
No, hrůza, Karlovič je nějakej lepší než se čekalo.
Reagovat
Denis92
Kotyza ma tricko RF..zaujimave :)
Reagovat
smazaný uživatel
tlačte i Tomíka, TB a trápení sakra....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď Aga ochutnala svoji medicinu. Petra vyškrábla return, Ten šel těsně před bejslajnu a Aga dala do sítě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Aga odvrátila brejk a doservírovala gem.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra - servis, forehand

ale pak UE
Reagovat
smazaný uživatel
30:15 metr od sítě a bál jsem se
Reagovat
smazaný uživatel
40:15 Aga do sítě ve výměně
Reagovat
smazaný uživatel
5:3 - Petra eso
Reagovat
smazaný uživatel
0:15 Petra rychle zamakala pro volej
Reagovat
smazaný uživatel
15:15 síť ve výměně
30:15 za bejslajnu
Reagovat
smazaný uživatel
30:30 bekend inside-out na lajnu
Reagovat
smazaný uživatel
40:30 Aga dala super servis a pak forehand
Reagovat
smazaný uživatel
5:4 Petra dala forehand do autu
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi úžasnej :)))) lepší než telka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra serviruje.
15:0 return ddo site
Reagovat
smazaný uživatel
15:15 Aga prohodila v celekm zoufalé pozici
Reagovat
smazaný uživatel
15:30 ajaj, u sítě dala do sítě forehand
Reagovat
smazaný uživatel
15:40 forehand po lajně do sítě
Reagovat
smazaný uživatel
30:40 dobrý serv a forehand na síti
Reagovat
smazaný uživatel
shoda dlouhá výměna najisto a Aga do sítě
Reagovat
smazaný uživatel
výhoda Aga křížný bh dozadu
Reagovat
smazaný uživatel
shoda Petra tlačila
Reagovat
smazaný uživatel
výhoda Petra Aga dala UE podélný forehand
Reagovat
smazaný uživatel
shoda dvojchyba, musí jít přes druhý serv
Reagovat
smazaný uživatel
výhoda Petra - delší výměna Aga UE do sítě
Reagovat
smazaný uživatel
shoda - dlouho to vypadalao dobře, serv, forehand, výměna, pak dozadu
Reagovat
smazaný uživatel
wARNING Petře
Reagovat
smazaný uživatel
výhoda Aga dala dropšot, Petra doběhla ale pak Aga v klidu
Reagovat
smazaný uživatel
shoda Aga return do sítě
Reagovat
smazaný uživatel
výhoda Petra strašný řev :)
Reagovat
smazaný uživatel
pozor hawk eye Petry. A, byl AUT
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, jestli jsi to psal kvůli mně, i kdyby ne, moc díky :))
Reagovat
smazaný uživatel
psal :)
Reagovat
smazaný uživatel
hodnej :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tom teda s Karlovičem taky žádná sláva.. Petro drž se :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Karo s Coin taky nic moc.. Prohrává 2:6 a 1:2 a podává Coin..
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza radí zatáčku na servis, že ji nedává.
Reagovat
smazaný uživatel
Ago z Toronta...Vrat se prosimte co nejdriv. Takhle zoufalej a hlavne musim bohuzel uznat zbabelej vykon na turnaji mistrin se hrat proste nemuze :'-(
Reagovat
dadaft
není to jednoduché.
polští komentátoři na TVP Sport ovšem taky prosí Agnieszku o víc aktivity - podle nich je Kvitová dnes k poražení...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, polští komentátoři :DDDD

Pamatuju nějaké UEFA 0:3 83 minuta 2. zápas a oni "é, to ješče nima koňca"
Reagovat
smazaný uživatel
tak chyby urcite, ale stejne, sice "k porazeni", porad vsak zadna holka neumi tak zrychlit balon, mooc pekny.. :-) Mozna Li Na, kdyz hraje hezky "od podlahy", ale spis je to opticky klam tou kompaktnosti pohybu..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ona ani vubec nepouziva ty svoje zbvrane :-( Chozeni na sit a dropshoty jsem uni dneska videl jenom parkrat...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale svoji nejstrašnější zbraň používá dost. Otrávený obličej.
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale mozna tak zbran proti fanouskum ale souperce to moc neublizi :-D
Reagovat
PetaM
Ty kráso :D Doservírovat čistou hrou, nevídaná záležitost u Petry poslední dobou :D :D Jen ty chyby ... :/
Reagovat
smazaný uživatel
chyb jak máku a return taky nic moc.. :/
Reagovat
dadaft
není vidět nikoho, kdo by mohl hrát se Serenou...
Reagovat
smazaný uživatel
zatím to tak bohužel vypadá...
Reagovat
PetaM
Není vidět nikoho. Streamy nefungují ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám jen Toma, Petra je totálně v čudu...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to jde..
Reagovat
smazaný uživatel
Mně nejde ani ten od tebe, jsem vzteklá jak pes. Tak tu aspoň občas jen písněte postřehy, na číslíčka nemám náladu. :)
Reagovat
gigin
Mám to v HD, nádherný obraz.. ale moc na to nekoukám.. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
PROVOKATÉRE !!! :P:P:P:P vypnu ti proud, až ti bude mrhač :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jeden! Pojď!
Reagovat
Nancy_z
Tak Petro, doufám, že dopodáváš set, je to zatím vyrovnaný a nic není jistý.
Reagovat
Nancy_z
Tak super!
Reagovat
smazaný uživatel
Stream se mi strašně kouše (zajímavé, že oba zápasy před tím byly ok), ale z toho co vidím mi přijde, že Petra je hrozně nervózní. Zatím děs.
Reagovat
smazaný uživatel
to prostě není možný, přece neskončím na číslech !!
Reagovat
smazaný uživatel
ale poslední hra 1. setu v cajku. Tak ještě jeden setík, poď poď.
Reagovat
smazaný uživatel
můj stream se teď trošku uklidnil, Tak snad už to bude dobré :-)
Reagovat
Mayo
teraz Petra vs Agneška...obe môžem ale radšej Agnešku
Reagovat
Mayo
na úvod ponižovali favoritky podľa očakávania
Reagovat
gigin
Jj, hlavně Vika, než byla Sara limitovaná. To bylo hrubé ponižování...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že zatím Karlovičovi šlape podání, hmm..
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo, to není fér - já se chci taky koukat :/ přicházím o moc?
Reagovat
gigin
To je u něj velké překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
Viď? Hlavně když má na něm založenou svoji hru...
Reagovat
Lina
To je fajn, že teď Karlovič zakopl :)
Reagovat
smazaný uživatel
momentálně jsem zakoplá já, protože mi streamy přestaly jít, to snad není pravda....
Reagovat
MarcelPersch
Dnes to bude zase karneval ztracených servisů, na Agu Petra potřebuje kontrolu nebo všechny údery k čáře, jinak prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa vypadá dobře, v dobré kondici..uvidíme..:) Brejk na začátek je super..:)
Reagovat
dadaft
ovšem ve druhém gemu všechno špatně...
Reagovat
dadaft
ale otočka z 0:40 na 2:0 potěší.
Reagovat
PetaM
To jo, super :)
Reagovat
PetaM
Tak jo, tak budeme spamovat tady :D Petro, Pojď!!!! :) :) Jinak to holkám sluší :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dáme jedno vlákno teda :D Petra má hezký oblečení.. a Aga klasiku no.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Péťo, víš jak máš hrát, tak koukej nám to ukázat. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná to hezky.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty hloupý rukávy ti nevadí? Taková móda tady byla před 15 lety. Proč se tím pořád ztrapňuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Já proti tričku nic nemám.. :D
Reagovat
PetaM
Miluju, když vypadne signál z Istanbulu ...
Reagovat
smazaný uživatel
nápodobně..
Reagovat
PetaM
Super, ze stavu 0:40 otočila, a vede 2:0 :D
Reagovat
smazaný uživatel
a my vidíme prd ..
Reagovat
smazaný uživatel
uff.. už to jde :D
Reagovat
PetaM
To se máš, mě se to pořád seká :D Hlavně, když se dívám na stream :D Když ho mám v záložkách, tak šlape perfektně :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám otevřený dva a ani jeden se neseká.. zatím.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, dva najednou a šlapou..
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi tak komicky s temi rukavy, pamatuju uz tvoje sceny s rukavky "Enaanovyy" ... :-) Soucasna trika prece nemaji s tebou zminovanou modou spolecnou ani prababicku.. ;-)
Reagovat
PetaM
Mě se strašně líbí, jak se mi reklamy neseknou ani jednou, a zápas skoro pořád :D Se asi budu dívat na čísla.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem v řiti, nemám jiný výraz, nic mi nejde. BROŽI prosím nereagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus tenhle...

http://www.sportlemon.tv/20131022/vv52661d6baf5502.88180601-668532.html
Reagovat
petrulinka
Zdravím všechny, já koukám na Slovaksport a zatím je to dobré. Tak snad to vydrží. Jako fakt mně štvou z toho pitomého Eurosportu, že to nedávají. Jinak Petra má podle mě zatím hodně chyb. Měla by jich trochu ubrat.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt na pytel...celej den, kdy mě to až tak nezajímá mi streamy jedou v pohodě a vubec se nesekaj, začne Kvitová a pro jistotu nejedou vubec...
Reagovat
petrulinka
Petra má dole čelenku, tak snad je to znamení toho, že ubere na chybách a dotáhne zápas do vítězného konce
Reagovat
petrulinka
Tak si předplať Slovaksport, tam se ti to sekat nebude. Stojí to na měsíc cca 80 Kč
Reagovat
smazaný uživatel
Už se mi to taky začíná sekat.. :/
Reagovat
kada.tom
Petro, pojď!

A Petře to mooc sluší :-)
Reagovat
Michaelus
Sluší jí to ;-)
Aga hezké botičky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Peťule do toho! Jinak nevíte jestli je stream i na Toma? :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportlemon.tv/20131021/vv5264bd01ccc405.95337159-668084.html
Reagovat
smazaný uživatel
děkujuuu
Reagovat
MarcelPersch
nevím, co se tím teď děje, ale píše mi to error 521 server down :(
A to jsem dříve koukal skoro jen na lemon...
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám Toma tady a v pohodě
http://www.drakulastream.eu/static/popups/1785721026352990.html
Reagovat
smazaný uživatel
hmm tak mě to tu nějak stávkuje, nejde mi ani jeden stream, asi Toma vidět nemám :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petro Pojď! (a v klidu ve dvou, prosím..)
Reagovat
freeteepek
Vika se pomalu rozehřívala, ale nakonec se do toho dostala. Pokud jde o Sáru, škoda toho ztraceného vedení 5:2 v prvním setu. Neříkám, že by pak vyhrála celý zápas, ale bylo by to zajímavější. Takto to už pak Vika měla jednoduchý:-(
Reagovat
pepin
Sara od stavu 2-2 ve druhém setu nemohla běhat a tak kromě servisu ji potkalo další trápení. Pokud by Az. pokračovala v tom co dnes předvedla tak moc nadějí na úspěch mít nebude.
Reagovat
Luky99
Myslím, že na to že to byl první zápas, Vika nehrála až tak špatně, sice jí déle trvalo než se rozehrála, ale důležitej je bod a vítězství 2:0, zítra porazí JJ a dostane se do herní pohody.
Reagovat
smazaný uživatel
Zachvili budou na kurtu :-) Pro me jednoznacny zapas dne...Agy Davaj a Peti tobe hodne stesti do dalsich dvouch zapasu ale ted musim tlacit Agu. Doufam ze obe dve hracky posledniho dnesniho zapasu postoupi ze skupiny :-)

Promin Lunej :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Můj nick pro tebe odteď neexistuje :D
Reagovat
Reti64
Aktuální kurzy:
A. Radwanska x P. Kvitová 1,847 - 2,07 (původně Aga 2,14 - Petra 1,794)
Reagovat
Reti64
A teď už dokonce Aga 1,746 - Petra 2,21
Reagovat
freeteepek
Zajímavý, kde sázíš? Já tady tak dobrý kurs nemám!
Reagovat
Reti64
http://www.pinnaclesports.com/
Reagovat
dadaft
hm, zajímavé...
Reagovat
Reti64
Gratulace Vice:-)
Reagovat
PetaM
Angi, strašně moc kazíš. S takovou na Serenu člověk nemůže .. :/ Škoda, doufal jsem v překvapení :D No, aspoň už začne Petra ... :D :D Jo ještě, Viko super! Příště by to mohlo jít trochu snáz, ale výhra je výhra :D :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist