Azarenková v Tokiu skončila, proti Venus neuhrála opět ani set

24. 9. 2013, 14:00
Aktuality 251
WTA TOKIO - Viktoria Azarenková v Tokiu odehrála pouze jeden zápas a už si může balit kufry na další turnaj do Pekingu. Světová dvojka v japonské metropoli prohrála s Venus Williamsovou a potvrdila tak, že na třiatřicetiletou Američanku neumí. Ani ve třetím vzájemném duelu s ní totiž nevyhrála ani set.
Venus Williamsová

Viktoria Azarenková letos prohrála jen pět zápasů, na betonu dokonce jen dva a navíc pokaždé až ve finále. Naposledy hrála na US Open, kde padla až v boji o titul s obhájkyní prvenství a světovou jedničkou Serenou Williamsovou.

V Tokiu však čtyřiadvacetiletá Běloruska prohrála poprvé v sezoně už ve svém úvodním zápase na turnaji. Stejně jako začátkem září v New Yorku prohrála s Williamsovou, tentokrát však s Venus. Třiatřicetiletá Američanka trápící se a bez energie hrající Azarenkovou porazila 6-2 6-4 a ani ve třetím vzájemném zápase tak neztratila set. 

"Celou noc jsem dnes nespala. Několik dní jsem se cítila špatně a dnes se to ještě zhoršilo," vysvětlovala Azarenková svůj mizerný výkon. "Proti jedné z nejlepších hráček nemůžete hrát na pouhých 20 procent," uvědomuje si současná světová dvojka.

Venus tak poprvé po pěti měsících postoupila do 3. kola. V něm se utká s Rumunkou Simonou Halepovou, která dnes po včerejším odvrácení mečbolů proti Pavljučenkovové porazila 7-6 6-3 Němku Andreu Petkovicovou.

Petra Kvitová, jež se v Japonsku snaží udržet postupové místo na Turnaj mistryň, svůj první zápas proti šestnáctileté Švýcarce Bencicové zvládla už včera a zítra ji čeká další mladá soupeřka. Poprvé se totiž utká s talentovanou osmnáctiletou Američankou Madison Keysovou, která po nasazené Španělce Suárezové vyřadila i Číňanku Shuai Peng.

Kvitová ale dnes v Tokiu pouze neodpočívala a připsala si druhou letošní výhru ve čtyřhře. S Belgičankou Kirsten Flipkensovou zdolaly 7-6 4-6 10-8 Australanky Asleigh Bartyovou a Casey Dellacquaovou, které si v této sezoně zahrály finále na Australian Open, ve Wimbledonu i na US Open.

Do čtyřhry dnes měla zasáhnout i Lucie Šafářová, její partnerku Anastasii Pavljučenkovovou ale do hry nepustilo zranění a česko-ruská dvojice se tak musela odhlásit. Šestadvacetiletá rodačka z Brna tak pouze čekala na jméno své osmifinálové soupeřky ve dvouhře, ve které zítra v boji o čtvrtfinále vyzve bývalou vítězku US Open Samanthou Stosurovou.

Sedm zápasů neporažená Šafářová na Australanku umí, zdolala ji totiž v šesti z osmi vzájemných zápasů. Tři poslední duely vyhrála bez ztráty sady, vesměs šlo ale v těchto o vyrovnané bitvy, protože pět ze šesti setů rozhodl až tie-break. Stosurová se do 3. kola dostala po dnešní výhře 6-3 7-6 nad domácí veteránkou Kimiko Dateovou-Krummovou.

Ještě před nasazenou jedničkou Azarenkovou se ze soutěže poroučela i turnajová trojka Sara Erraniová, jež v japonské metropoli potvrdila pokles formy. Italská tenistka prohrála pátý z posledních sedmi zápasů poté, co podlehla 4-6 4-6 Světlaně Kuzněcovové. Ruska tak upravila vzájemnou bilanci už na 6-1. 

Další favoritky už vyhrály. Tři dny po triumfu v Soulu začala vítězně i další turnaj v Asii Agnieszka Radwaňská. V Tokiu, kde před dvěma lety triumfovala a loni prohrála až ve finále, na úvod porazila 7-6 6-0 Kanaďanku Aleksandru Wozniakovou a postoupila do 3. kola. V něm se utká se Slovenkou Dominikou Cibulkovou, které v létě podlehla ve finále turnaje ve Stanfordu.

Druhou slovenskou zástupkyní v osmifinále je Magdaléna Rybáriková, která dnes vyhrála i třetí letošní vzájemné střetnutí s Kirsten Flipkensovou. V Tokiu slovenská tenistka vyhrála nad wimbledonskou semifinalistkou hladce 6-2 6-3.

O postup do čtvrtfinále se utká s Caroline Wozniackouá. Dánka sice s Flavií Pennettaovou poslední vzájemný zápas před dvěma lety prohrála, dnes v Tokiu však semifinalistku letošního US Open porazila hladce 6-2 6-3 a nad Italkou tak vyhrála už šestý ze sedmi duelů. 

I své druhé utkání v Tokiu vyhrála suverénním způsobem Ana Ivanovičová. Ukrajinku Elinu Svitolinovou dnes porazila hladce 6-0 6-3 a se ztrátou pouhých pěti gamů postoupila do 3. kola. V něm se utká s Němkou Angelique Kerberovou, kterou porazila ve všech třech vzájemných duelech.

- WTA PREMIER 5 TOKIO -
(Japonsko, tv. povrch, 2.369.000 dolarů)
úterní výsledky (24. 09. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
V. Williamsová (USA) - Azarenková (1-Běl.) 6-2 6-4
A. Radwaňská (2-Pol.) - Wozniaková (Kan.) 7-6(5) 6-0
Kuzněcovová (Rus.) - Erraniová (3-It.) 6-4 6-4
Wozniacká (4-Dán.) - Pennettaová (It.) 6-2 6-3
Jankovičová (6-Srb.) - Moritaová (Jap.) 6-4 6-1
Bouchardová (Kan.) - Stephensová (9-USA) 5-7 7-6(7) 6-3
Ivanovičová (11-Srb.) - Svitolinová (Ukr.) 6-3 6-0
Stosurová (12-Austr.) - Dateová-Krummová (Jap.) 6-3 7-6(2)
Halepová (13-Rum.) - Petkovicová (Něm.) 7-6(4) 6-3
Rybáriková (SR) - Flipkensová (14-Belg.) 6-2 6-3 
Cirsteaová (15-Rum.) - Doiová (Jap.) 6-1 6-2
Cibulková (16-SR) - Dellacquaová (Austr.) 7-5 6-3
Keysová (USA) - Shuai Peng (Čína) 7-5 6-2


Čtyřhra - 1. kolo:
Grönefeldová/Peschkeová (4-Něm./ČR) - Aojamaová/Moultonová-Levyová (Jap./USA) 6-4 6-2
Flipkensová/Kvitová (Belg./ČR) - Bartyová/Dellacquaová (Austr.) 7-6(3) 3-6 10-8

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

251
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nie Rafu mi to teda vôbec nepripomína

a nedavaj do tej istej skupiny Cillica a Nadala
Reagovat
Fandina
Cico ... nech být Cilice. Koleno ho klidně mohlo bolet. Takže nevíš, proč nehrál. Dneska se ví, že si vzal s glukozou přípravek, který není povolený a tak zní i výrok komise. Je zbytečné se tím zabývat. Stalo se.
Reagovat
Sonja
To je škoda, že nepřipomíná, možná bys konečně dal pokoj.
Reagovat
Sonja
Co jsem četla, tak si měl Čilič odpykat tzv. silent ban- nemělo se vědět o tom, že je out kvůli dopingu, místo toho si měl vymyslet "výmluvu"- koleno...
Reagovat
smazaný uživatel
presne to iste som čítal aj ja on sa priznal, že si to vymyslel tu skreč a tu bolesť
Reagovat
smazaný uživatel
noo daj prečo by mi to malo ppripomínať Nadala
Reagovat
Fandina
Aha, to jsem nevěděla. Ale když se to vezme kol a kolem, tak když existují takové tresty, o kterých se nemá mluvit, tak pak vlastně nutí druhé lhát o nemocech. Všechno špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulka- Aza

věřím Cibulce.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem se splet. Věřím Aze. :DDD
Reagovat
Sonja
...nemám slov.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem jenom chtěl přivolat vítězství Domči :(
Reagovat
Sonja
To nevíš, že ho takhle spíš zakřikneš!?:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Na tohle nemám cit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, co kvitisté brečíte. Japončíci chtěli naopak, ať Petra odehraje zápas, co nejdříve. Bohužel začalo pršet.

A na centr dát Petru? To by se dívali asi jenom Češi.
Reagovat
LukasH
Hm, už jsem si dávno všimnul, že Petra není pro diváky zajímavá - proto jí vždycky dávaj pryč nehledě na žebříček. Nopak hráčky za ní - Ana, Caro (většinu roku za ní byla) atd. jsou mnohem populárnější.
Ač jsem její skalní fanoušek, musím přiznat, že její zápasy nejsou příliš zajímavý pro nestranný diváky. Buď soupeřku smete a není na co koukat nebo se tam trápí. Málokdy nabídne takovej ten dramatickej zápas, kdy by obě hrály dobře a byla tam bojovnost. Třeba s Pavljučenkovovou to byl hezkej zápas, ale moc jich není.
Reagovat
misa
Petra má určitě víc fanoušku ve světě než doma, takže nejen Češi.
Reagovat
Fandina
LukasH ... nevím kde to bereš, že není Petra zajímavá. Někdo prostě musel hrát na centru, někdo na jedničce a museli to podělit. Naoak, Petra je pro šikmooké hodně zajímavá. Těm se líbí velké oči, proto je tam hodně oblíbená. V Číně jí i děti vymalovaly a ty oči udělaly obrovské.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná na ty hlavní kurty chtějí předpovídatelné zápasy. Hladký průběh nebo boj. U Petry se to předpovědět nedá :DDD
Reagovat
freeteepek
To je proto, že Petra hraje většinou všechno nebo nic. Jednoduchá a nepříliš pohledná taktika. A taky jde na žebříčku dolů. Kdyby patřila mezi favoritky, byl by o její zápasy větší zájem:-(
Reagovat
LukasH
Nevím, obecně se mi to tak zdá. Nemluvím zrovna o tomhle turnaji, ale je fakt, že hodně často bejvá navzdory svýmu žebříčkovýmu postavení někde vystrčená. Kromě Wimbledonu.
Ne, jako člověk ona má hodně fanoušků. Myslel jsem čistě tenisovou stránku. Jak třeba hrála první zápas na US open, tak i to minimum lidí, co tam bylo, odcházeli.
Reagovat
LukasH
O ten žebříček právě moc nejde. Vždyť třeba Ana, Caro, která byla za ní, Venus (u tý se to dá pochopit) - ty skoro vždycky cpou dopředu. Je to taky díky popularitě.
Reagovat
Fandina
LukasH ... tak Petra nikdy nehraje sama, vždycky také záleží na tom, s kým hraje. Na US Open dávali všechny Američanky a s nimi kdo hrál na atraktivní kurty. Kdyby tady hrála Petra s Japonkou, věřím, že bude také na centru. Podle mě není důvod diskriminace Petry. Vždycky má osazování nějakou logiku.
Reagovat
freeteepek
Je to jak říkáš, ale to že Petra na popularitě ztrácí, je taky fakt. Teď např. mezi interview na stránkách WTA nezařadili rozhovor s ní. Žádný nebyl?
Reagovat
Fandina
To je jasné, že když se někomu pořád daří, tak je in a sledovaný. A když méně, tak je sledovaný méně. A zase věřím tomu, že když někdo s někým udělá rozhovor, tak ho na stránky dá. Dávají se tam rozhovory s kdekým, Je x hráček a všechny jsou zajímavé a na všechny se musí dostat. Když vyhraje turnaj, určitě tam článek o ní bude. To je logické.
Reagovat
Sonja
Jelena:-(...ale Genie má teď asi fakt formu jak hrom. Tak schválně, jak dlouho jí to vydrží.
Doufám, že aspoň Cibule a Anička svý zápasy zvládnou:-) Pome holky!
Reagovat
smazaný uživatel
Jeleny je škoda. Fandil jsem ale sladké Bušičce.
Reagovat
Fandina
Jelena hrála moc dobře. Ale pak přišla poradit Eugenii maminka a bylo!
Reagovat
misa
Když dnes začla na kurtu č. 3, bude tam zítra i dohrávat? Navíc se mi zdá, že začátek v 7 hodin našeho času je na dohrávku nějak pozdě.
Reagovat
Fandina
Petra by měla zítra začínat na centru v 10:30 tamního času viz odkaz
http://www.toray-ppo.co.jp/tournament/pdf/20130926op.pdf
Reagovat
LukasH
Tak, tak. Rozpis je i na stránkách WTA na livescores.
Reagovat
misa
Díky. Těch 10:30 je našeho 2:30, takže z přenosu nebudu mít asi nic.
Reagovat
tommr
časovej posun je jen 7 hodin takže 10:30 místního času odpovídá 3:30 našeho času ... :)
Reagovat
LukasH
O 7 hodin víc tam je, ne? Takže 3:30, ale na tom už nesejde.
Reagovat
misa
Jo, nějak jsem se unáhlil. Díky, ještě bych třeba vstanul v tuhle hodinu :-))
Reagovat
Fandina
misa ... tím, že bude hrát Petra na centru a začínat, tak je jisté, že jí stihneš, protože i kdyby pršelo, tak tam je zatahovací střecha. Takže to chce jít brzy večer spát a natahnout si budíka a máš jistotu, že Petru uvidíš.
Reagovat
LukasH
Lucka úplně super. Konečně to letos prolomila a je vidět, že tenis hrát umí. Má navíc obrovskou výhodu a tou je skvělá fyzická kondice.
No u Petry letos nic nemůže jít hladce. Když už by i líp hrála, tak buď onemocní nebo se to různě přerušuje. Přesunuli jí na zítřek, tzn. že by v případě výhry hrála další zápas pár hodin po tom první. Tedy, zdá se mi, že jsou to pěkně nerovný podmínky a odnese je zrovna Petra, která je na tom nejhůř tělesně. Nevím, co komu udělala, ale letos jí vždycky vyšoupnou nebo odloží někam na zapadlej kurt.
Reagovat
petrulinka
Mám přesně stejný názor. Jsou to nerovné podmínky a Petra by se taky někdy měla ozvat. Jenže to ona neumí anebo asi ani nechce. Prostě to bere tak, jak to je
Reagovat
tommr
Petra to sice bude mít zítra hodně těžký, ale úplně beznadějný to taky nebude. Pokud porazí Keysovou tak narazí na lepší z dvojice Cirstea-Kuznetsova a to jsou taky holky, který mají s kondicí trochu potíže ... :)
Reagovat
Reti64
Nerozumím. Proč nerovné podmínky? Pokud Petra porazí Madison, bude hrát buď se Soranou, či se Světlanou, které spolu také budou hrát až zítra:-)
Reagovat
LukasH
K ničemu by jí to stejně nebylo. Na centru je to našlapaný až do noci, takže jedině, že by tam pak ještě dali Petru (že by třeba začínala v 11). Pro mě osobně by to bylo přijatelnější než hrát zejtra 2 zápasy (pokud by postoupila).
Jinak jí řeknou, že má smůlu, že prší a někdo to odnest musel.
Reagovat
LukasH
Aha, vidíš, tak to se omlouvám. Těch jsem si nevšim. Tak to potom jo. I když stejně má smůlu, že to takhle vyšlo na ní. Jak říkám, tu fyzičku tam má asi nejhorší, takže to pro ni bude nejtěžší, ale třeba se pletu.
Reagovat
misa
Začátek v 11 by byl v pohodě, vždyť třeba na US Open se začíná i později.
Reagovat
LukasH
Taky mi to tak připadá. Hrála by třeba od 11 do 1, druhej den začínaj pozdě, takže by si pořádně odpočinuly (tedy potřebovat to bude jen jedna z nich). Asi je to dělaný hlavně pro diváky, ale preferovat by měli hráče, jejich potřeby a odpočinek.
Reagovat
Fandina
Domčo ... držím palce, Aga umí, tak se předveď ranařko!
Reagovat
smazaný uživatel
Čilič zakrýval dopingovú kauzu počas Wimbledonu zranením kolena

Hovedo hnusne!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ešte sa k tomu prizna aj tak to bolo jasne
Reagovat
Sonja
Nepřipomíná ti to trošku Rafu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ked to Lucinka moja zlata cele vyhra ta oslavujem do Vianoc

jedna z mojích 4 najobľúbenejších tenistiek:)))
Reagovat
tommr
je vidět, že jí po titulu z Quebecu narostlo zdravý sebevědomí a mnohem líp zvládá klíčový momenty. Ještě před pár týdny by zápas takhle suverénně nedopodávala ... :)
V dalším kole jí čeká Wozniacká, která se tady zatím taky prezentuje velmi dobrou hrou. Na ten zápas se už moc těším ... :)
Jinak Lucka vydatně pomáhá i Petře. Po Vinciový vyřadila dneska už druhou nebezpečnou soupeřku Petry a výrazně jí tak pomohla v boji o TM ... :)
Reagovat
Bob
Tak Stosur na Lucku a Petru prostě hrát neumí. Tím samozřejmě nesnižuji Lucky dnešní výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro Lucku vyklepne respektive upinká. Ale i tak moc pěkný výsledek :-)
Reagovat
Fandina
Caro nemusí Lucku upinkat. Caro vždycky nevyhrála nad Lucií. Posledně vyhrála Caro, ale předtím i Lucie a v době, kdy Caro kralovala viz odkaz. Hrály spolu dva na dva. Pokud se bude dařit Lucce jako dneska, tak není bez šancí.
http://www.livesport.cz/zapas/hvVZ3CXf/#h2h;all
Reagovat
tommr
dneska to bylo hlavně o dobrý hře Lucky. Vždyt ona tady v Tokiu dokázala přehrát i Vinciovou na kterou se jí naopak vůbec nedaří ... :)
Reagovat
misa
podala dneska skvělý, prakticky bezchybný výkon. Jede teď na vítězné vlně a doufám, že ještě dlouho bude hrát takhle dobře. Velké uznání Lucince!

Petra má bohužel smůlu. Je vidět, že boj o Turnaj mistryň se nemusí odehrát jen na kurtu. Určitě od Petry nečekám, že by byla schopná vyhrát 2 zápasy za den. Škoda, los měla docela dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
2 zápasy? A co čtyřhra? :D
Reagovat
freeteepek
Zítra by měla hrát Petra od 6ti čtyřhru a už od 7mi singla. Jsem zvědavý, jak chce být na dvou kurtech současně:-)
Spíš to vypadá, že Petra ze čtyřhry opět odstoupí, po jednom vyhraném zápase:-(
Reagovat
smazaný uživatel
taky pochybuju, že je Petra schopná odehrát dva zápasy za den, natož ještě k tomu debl.. zvlášť v tom vlhku, co tam je..
Reagovat
freeteepek
V singlu jí moc nevěřím, v deblu měla šanci:-(
Reagovat
LukasH
Je to celý podivný. Na kurtu č. 1 se začíná v 11 dopo je tam jedna dvouhra, tři čtyřhry a pak čtyřhra Petry, před kterou je napsaný not before 1 PM. - to je asi jasný, že se ty čtyři zápasy nestihnou dohrát do dvou hodin, ne? Takže podle propočtů by Petra toho debla hrála jako poslední zápas (pokud by vyhrála s Keysovou).
Reagovat
Reti64
Proč by nemohla vyhrát dva zápasy za den? Má pro to přece stejné podmínky jako Madison, Světlana či Sorana:-)
Reagovat
misa
Však víš, jak na tom kondičně nebo zdravotně Petra je.
Reagovat
tommr
pokud by ale Petra porazila Keysovou tak by jí ten debl kolidoval s jejím čtvrtfinálovým zápasem ... :)
Reagovat
freeteepek
Uvidíme, jak to celý dopadne.Jestli Petra hraje ráno singla a debla až večer, bude mít dost času na rozmyšlenou, jestli toho debla hrát nebo ne. Myslím, že pokud s Keysovou prohraje, tak ho hrát určitě bude:-?
Reagovat
freeteepek
Gratulace Lucce! Hraje poslední dobou fakt skvěle. Zlepšila servis, jde jí parádně levácká zatáčka a co je důležitý, dokáže z povedeného servisu vytěžit vítězný fiftýn. V tomhle ohledu by se od ní mohla učit i Petra Kvitová. Lucka dnes nehrála vůbec při zdi - hrála rychle a tvrdě - i přesto neudělala moc zbytečných chyb a zahrála o dost víc vítězných míčů. Opravdu se mi líbilo, jak zlvádla zápas takticky. Hraje hlavou a je to vidět:-)
Reagovat
smazaný uživatel
super, moc gratuluju, mohla by to tam celý vyhrát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tedy ta Stosur pletla z h..a bič, až jsem měl strach.
Reagovat
VlS
tak ještě 3x, jo? To jsou ty chvíle, které mě stojí za to ti věrně fandit:-))
Reagovat
Fandina
Lucka výborně. Nádherný výkon. Pěkný zápas od obou. Lucka úžasná. Gratulace veliká!!!
Reagovat
smazaný uživatel
je to super noo dúfam, že to nebude tak ako u ostatných tenistkoch, že najprv seria vyhier a potom seria prehier Klara by vedela rozpravať ne&?

Ale je to nádherne super!
Reagovat
Fandina
Cico ... Lucka hraje moc dobře. Byla ve světové dvacítce, takže něco musí umět. Zjara také hrála dobře, vyhrála malý ITF, ale výborně obsazený turnaj v Praze. Pak dlouho nic, narážela na lepší hráčky. Teď zase vyhrává a hraje moc dobře. Je to šikulinka. Vloni vyhrála rozhodující bod ve FEDu. Lucko pojď!
Reagovat
freeteepek
Nestraš prohrami. Lucka se veze na vítězný vlně, která nikdy neskončí...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Lucce!
Reagovat
smazaný uživatel
dva c za sebou to mam jak prečítať

gratulacie Lucke keď už tak ne?
Reagovat
petrulinka
U vás ve slovenštině řekneš "gratulácia Lucke", ale u nás v češtině řekneš "gratulace Lucce". Je to napsáno správně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja viem, že je to OK ale ved ani prečitať sa to neda dva c za sebou jazyk polamem:DDDD
Reagovat
tommr
zvládne to? :)
Reagovat
smazaný uživatel
must
Reagovat
VlS
sedím na poradé a jen o přestávce můžu kouknout na skóre. Luci jeď !!!!
Reagovat
Fandina
je to táááááááááááám!
Reagovat
tommr
za stavu 4:2 - Lucka už mohla mít druhej brejk k dobru. Pořád má ale výhodu jednoho brejku a k postupu jí stačí už jen vyhrát dvakrát svoje podání ... :)
Reagovat
petrulinka
Tak na stránkách turnaje už píšou u Petry, že zápas bude odložen. Jaksi logiku Japonců nechápu. Proč nejprve nenechali dohrát ty první dva zápasy a teprve pak měli dát ty zbývající, a pokud by nevyšel čas, tak se měly dohrávat až zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
ale noo japončíci sa divaju inak na svet

a ja radšej pozriem Luciu ako Petru sorry no:DDD
Reagovat
tommr
já to tušil už včera, že to špatně dopadne. Hned jak jsem viděl v rozpisu, že Petru zase nechali hrát venku ...
Reagovat
tommr
a zatím hraje velmi dobře. Snad jsem to nezakřik ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, tak ještě jeden :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka ide jak pila
Reagovat
petrulinka
Upřímně řečeno mně ti japončíci praštění fakt naštvali. Docela tomu nerozumím dát všechny zápasy na centr, jen Petřin na trojku, kde ještě ke všemu nejsou kamery. Přece když dohrála Venus, tak tam mohli poslat hrát Petru, a pak všechny ostatní zápasy
Reagovat
freeteepek
Petra měla hrát před Luckou. Ale třeba dnes nebude hrát vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
právě jsem se chtěla zeptat, kdy bude vůbec hrát. Z live mě zmizel ten rozehraný zápas přerušený deštěm a na dnešním programu už psaný není :-(
Reagovat
petrulinka
Teď jsem to tady nahoře napsala, že na stránkách turnaje je napsáno, že zápas bude odložen. Jsem naštvaná, protože dnes mám volno a těšila jsem se, i jsem kvůli tomu ráno vstávala. Zítra jsem celý den v práci. Má to ale jedno pozitivum, alespoň si ušetřím nervy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem ráno to ráno zapla a nic :-( Před chvílí jsem se vrátila a nejdřív jsem myslela, že už se to dohrálo. Musejí ji dát na stejný kurt i zítra? Třeba ji dají konečně někam,kde ji uvidíme. Pitomý počasí.
Reagovat
tommr
zítra bude Petra určitě hrát na centru, protože bude na programu mín zápasů než dneska a všechny se tak stihnou odehrát na jednom kurtu. Blbý ale je, že bude muset hrát už první nebo druhej zápas a teprve pak se budou hrát čtvrtfinále. A vůbec nejhorší je, že pokud by se Petře podařilo postoupit tak by hrála svoje čtvrtfinále ještě týž den ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
hm, tak to vypadá špatně :-(
Reagovat
freeteepek
Petru stejně neuvidíme, ale Lucka už hraje na centru!
Reagovat
petrulinka
Hm, Lucka si právě nechala vzít servis. To je škoda, když vedla
Reagovat
Fandina
gratulace. Byl to boj. Nakonec se radovala Venus. Simona je sympatická holka a hrála moc dobře. První set v pohodě, ale ve třetím se Venus moc snažila a nakonec vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Venus se chova nebezpecne ale doufam ze Bouchacka jeji krasojizdu ve ctvrtfinale sestreli
Reagovat
Fandina
Na ten zápas jsem zvědavá. Hlavně na Venus, co předvede. Podle toho jak hrála dneska, tak bych věřila Eugenii.
Reagovat
misa
Pokud slouží zdraví, je Venus pořád strašně nebezpečná. A Simona je roztomilá, což myslím dokládá třeba následující fotka:
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/p480x480/1005252_562729453770171_1936307888_n.jpg
Reagovat
tommr
pro Petru je to jen dobře, že Venus vyhrála. Halepová se už Petře nebezpečně přibližuje a bylo třeba jí trochu přibrzdit. Případný semifinále Petra-Venus by bylo hodně zajímavý ... :)
Reagovat
Fandina
Semifinále Venus Petra by se mi líbilo. A moc bych si přála výhru Petry. Jinak co se týká žebříčku, tak je to spravedlivé posouzení výher. Takže Petra je teď kde je a ostatní také. Když bude postupovat, postupovat bude i na žebříčku. Peti pojď!
Reagovat
Michaelus
Japonci ji dali na 3.kurt protože Cirsteu s Kuznetsovou nechtěli přesouvat,když už měli rozehraný zápas na tom kurtě.A aby to stihli tak nechali hrát rovnou tyto dva zápasy.
Reagovat
Titan
Ty japonské interrupce jsou děs...:-))
Reagovat
tommr
hned v první hře už musela odvracet dva brejkboly a zápas byl navíc po 5 minutách přerušenej pro déšt ...
Reagovat
smazaný uživatel
klid.. když Petra začne dobře, tak je to špatný znamení a navíc když se jí nedaří, tak jí přerušení většinou pomůže..
Reagovat
tommr
jenže tohle přerušení přišlo právě v okamžiku kdy to otočila a už to vypadalo, že tu hru přece jen vyhraje ... :)
Reagovat
misa
Zápas se rozehrál, to znamená, že Petra musí na tomto zastrčeném kurtu i dohrát. Jediný zápas 3. kola, který nebude k vidění. Jak s ní pořadatelé různých turnajů zametají mě už štve. Občas by se měla ozvat a trochu si poztěžovat...
Reagovat
smazaný uživatel
to máš pravdu.. hm, ale přijde mi horší, že tam asi bude pěkně vlhko, tak jsem zvědavá, jak se tím Petra popere.. pokud se dneska ještě vůbec dostane na kurt
Reagovat
smazaný uživatel
tak to fandění Venus beru zpět. Na Simonu se hrozně dobře kouká. Její přístup, body language, to je krása.

A samozřejmě je to moc hezká, příjemná holka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ti Japonci jsou nějak bouřliví
Reagovat
Titan
Jsou dost masírovaní západní kulturou, pustili si pár velkých sportovních událostí a opičej se. Zvrhlejší tvor než Japonec na této planetě není...:-)
Ale Eugenie udělala radost. Ta se dere...
Reagovat
smazaný uživatel
Halep hraje teď nechutně dobře. Bude se ale muset holka moc snažit. Tou komedií s Pavlju mě nazlobila.
Reagovat
Reti64
Hned po Simoně s Venus budou hrát na centru.

http://www.toray-ppo.co.jp/en/scoreboard2013/0925/
Reagovat
Michaelus
Petra na kurtu 3?
Reagovat
misa
Takže s Petrou je to v hajzlu. Že je to bývalá wimbledonská vítězka už asi nikoho nezajímá.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou jelimani...a na jednicku daji ctyrhru, kde neni ani jedna japonska hracka
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nejsou moc zvědaví na Petřiny vlny.
Reagovat
tommr
no po pravdě řečeno sledovat Petřiny zápasy musí bejt pro nezaujatýho diváka utrpení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
náhodou, thrillery a horory pořád patří k nejsledovanějším žánrům, takže zájem nepochybně je.. :) Japončíci praštěný, co to je za nápad, nacpat zrovna Petřin zápas jedinej ze všech na kurtu bez kamer, kdo se má dívat na ty čísla..
Reagovat
Fandina
Gratulka velikánská. Supeeeeeeeer. Nádhera. Radost se dívat. Úžasné.
Reagovat
VlS
moc pěkně vybouchala Jecu.
Reagovat
Michaelus
Jak dlouho by ještě mohlo pršet??
Reagovat
tommr
podle předpovědi, kterou sem dával včera Reti by mělo pršet jen občas, ale zatím to vypadá spíš na pořád ...
Reagovat
misa
Pokud by Petra dnes nehrála, je s jejími šancemi na slušný výsledek v Tokiu konec.
Reagovat
Michaelus
proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba ji daj na centr. Zatím to odsýpá.
Reagovat
smazaný uživatel
Mělo by pršet asi celý den.. :( Zítra to není o nic lepší... A na centru je střecha?
Reagovat
Michaelus
Tak já mám dneska volno ze školy a těšil jsem se:(
Reagovat
tommr
příjde na to čemu říkáš slušnej výsledek. Do čtvrtfinále postoupit může i kdyby se její zápas musel odložit na zítra a to už je podle mě slušnej výsledek. Je ale vysoce pravděpodobný, že by jí to hodně poškodilo a dva těžký zápasy během jednoho dne by nejspíš nezvládla ... :)
Reagovat
misa
To jsem právě myslel. Čtvrtfinále v její situaci, kdy potřebuje na TM spoustu bodů, nepovažuju za slušný výsledek.
Reagovat
Reti64
S deštěm to bohužel vypadá špatně.

http://www.accuweather.com/en/jp/tokyo/226396/satellite/226396
Reagovat
Michaelus
Myslíte,že by se to dohrávalo ještě dnes,nebo až zítra?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi proste jednicka holka...delas mi jen radost :-) Pristi kolo Venus a nebo Simca, to take neni vubec bez sance na Semifinale tak budu prat...
Reagovat
tommr
nečekal jsem tak jednoznačnej průběh. Bouchardová je opravdu talent. O to víc je třeba zpětně ocenit výkon Lucky Šafářový, která si s ní v Quebecu dokázala poradit ... :)
Jinak výhra Bouchardový mě potěšila i kvůli Petře. Tý ted stačí v Tokiu postoupit do semifinále, aby v žebříčku předskočila Jankovicovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A pokud Ana porazí Angie, přeskočí Petra i Kerber a může i dnes prohrát, což se doufám nestane. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)

zkousel jsi fandit nejakym zahranicnim holkam bez ohledu nato jak to zebrickove pomuze nasem holkam? :-D :-)
Reagovat
Michaelus
Petře pomůže porážka Jankovic,Kdyby vypadla Kerber tak přeskočí i ji v live rank. je 10.V případě titulu by byla zhruba 7.
Reagovat
tommr
jj máš pravdu - výhra Ivanovicový by Petru vrátila zpátky do desítky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takovy vysledek jsem rozhodne necekal. To me Magdicka trochu zklamala. Videl jsem ze zapasu pouze dva gamy, kdy se neuveritelne vyhazela.
Reagovat
misa
Není nad to, když v celém světě prší a obě naše holky hrají na kurtu bez střechy :-((
Reagovat
smazaný uživatel
23,5 stupňů východně: Astra 3B
Slovak Sport - frekvence 12109 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4

nebo
Slovak Sport v DVB-T kanál 46 Ládví, Strahov, Zelený pruh
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
Slučování kanálů 21-60 z více antén není snadné. Určitě to není práce pro laika a taky to nejde pomocí širokopásmového slučovače z běžného obchodu! Nejlepší je, pokud jde použít jen jedna anténa a dá se najít poloha, kde to vše hraje bez čtverečkování obrazu.

Hlavní výkonné vysílače multiplexů 1 až 3 Českých radiokomunikací mají výrazně větší dosah než nově zřízené lokality pro TV vysílání s často nevhodně umístěnými nízkými stožáry, které postupně spouští konkurence.
I v Praze je proto dobré nejdřív zkusit horizontálně umístěnou UHF anténu (polské krámy s vestavěným zesilovačem nebrat!), příjem silných V kanálů 41, 53, 59 opačná poloha antény nebo mírné otočení mimo správný směr většinou neovlivní. Vylepší se ale příjem slabších H signálů. Pokud nejde najít kompromis, je nutné zaplatit montáž firmou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem dneska nakonec viděl jenom zápas Viky a zároveň bohužel jedinou dnešní prohru mojí favoritky. Už jsem tady k tomu zápasu něco napsal a víceméně bych se asi jenom opakoval... Bylo vidět, že Vice není dobře a hlavně měla problémy s dýcháním (což zapříčinilo, že byla potichu). Já jsem si toho všimnul asi ve třetím gemu. Když jsem potom viděl, jak se Vice těžce dýchá a chce větrák za svou lavičkou, aby měla nějaký vzduch, tak mi bylo jasné, že dneska to asi nebude úplně optimální výkon... Jak řekla Vika po zápase, to utkání odehrála hlavně kvůli divákům, kteří si zaplatili a dlouho na něj čekali. Snažila se hrát, jak to šlo, ale bohužel to na víc nestačilo...
"I haven't been feeling well the last few days and haven't been able to practice," Azarenka said. "It has been very frustrating. But I got out there for the people. Everyone was waiting a long time for this match, so there was no way I wasn't going to go out there. I appreciate people coming out and paying for the tickets - they should see the players play. And I tried my best. I did whatever I could do today. But you have to be at your best to play against a top player like her. So all the credit to her."

Je samozřejmě škoda, že Vika končí už ve 2. kole, ale určitě mě víc mrzí ty zdravotní problémy. Asi teď bude potřebovat několik dní klidu. Snad to ale nebude nic vážného a Vika se brzy uzdraví.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápasy Any a Caro jsem bohužel neviděl, ovšem z výsledků mám velkou radost. :) Anička hrála se Svitolinou vyrovnaný zápas asi do stavu 3:3. Pak už získávala gemy jenom Ana. Je ale fakt, že i ve druhém setu měla Svitolina nějaké brejkboly. Jsem rád, že to Ana ustála a nakonec z toho byl dokonce kanár. Jak už jsem psal s předstihem, Aně docela věřím i proti Angelique...

Caro hrála s Flavií, která měla skvělé US Open. O to víc mě těší ten výsledek, který vypadá z pohledu Caroline opravdu skvěle. Za hodně důležité považuju, že Caro ztratila v celém zápase jenom jeden servis... Caro čeká ve 3. kole Magda, která dovede zahrát hodně dobře a je pro mě taková trošku nevyzpytatelná. No ale když Caro zvládla Flavii, tak snad vyhraje i nad Magdou. :)

Z dnešních zápasů Any a Caro bohužel nejsou žádné higlighty... Taky mě moc nepotěšily časy jejich zítřejších zápasů. Caro hraje už od čtyř ráno, zatímco Ana bude hrát ten úplně poslední zápas zítřejšího programu (podobně jako dneska Vika). To se mi zrovna moc nehodí ani jedno. Spíš bych potřeboval, aby holky hrály někde uprostřed... No, co se dá dělat. Uvidím, co nakonec uvidím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A tady ještě Kiki Mladenovic a Monča Puig spolu, přestože už v Tokiu nehrajou... Holky jsou moc fajn a koukal jsem, že se vzájemně začaly sledovat na Twitteru. :)
https://twitter.com/MonicaAce93/status/382365393928470528
Reagovat
tommr
já ti to říkal, že Caro nebude mít s Flavií žádný problémy. Doufám, že jí Rybáriková potrápí trochu víc. Ten zápas bych hrozně rád viděl, ale ten začátek je příliš časnej i na tenisovýho fanatika jako jsem já. Navíc je otázka jestli to v televizi vůbec budou tak brzo vysílat? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem za to rád. :) Je fakt, že Caro už má po dnešku proti Flavii bilanci 6:1, takže to je asi její oblíbená soupeřka...
Reagovat
Reti64
26°C, občas déšť, tlak vzduchu 1008 hPa, vlhkost vzduchu 94%.
Reagovat
smazaný uživatel
hm jak pro Kvitovou dělané na přání.
Reagovat
PetaM
No, to si Petra rozhodně neobjednala :D
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, pěkně teploučko. To Petře závidím :D
Reagovat
tommr
škoda, že pořadatelé jsou na naše hráčky tak vysazený a dávají je pořád na vedlejší kurty. Kdyby Petra zítra hrála na centru tak by měla aspon naději, že se bude hrát pod zataženou střechou což by jí určitě pomohlo ...
Reagovat
LukasH
No, když jsem dneska viděl Vikinu, jak tam palchuje u větráku, hned jsem si vzpomněl na Petru.
Reagovat
Sonja
Takový podmínky nesvědčí spoustě hráčům/hráčkám (viz dnes Vika), není to jen o Petře.
Reagovat
tommr
něco mi říká, že Keysová s tím žádný problémy mít nebude ... :)
Reagovat
LukasH
Hm, dá se to předpokládat.
Už jsem to tu psal několikrát. Petra prostě vždycky bude limitovaná a proti těm jižanským typům bude v takových podmínkách v nevýhodě.
Kdyby letos neměla Petra tak špatný výkony - hlavně v Evropě na antuce a i ta tráva mohla bejt lepší, vůbec bych od ní v těhle podmínkách v Asii nic nečekal. Bohužel už jsou tyhle zápasy jediná šance, jak si něco uhrát.
Reagovat
tommr
nevíte někdo náhodou jestli bude zítra SlovakSport vysílat zápasy našich holek když je pořadatelé šoupli na jedničku? :)
A od kolika hodin vlastně z Tokia vysílají? Docela uvažuju o tom, že bych si výjímečně přivstal abych se podíval na zápas Rybárikový s Wozniackou ... :)
Reagovat
PetaM
Na streamech by to mělo být určitě. :) Ale na televizní přenosy jsou tady jiní, samozřejmě :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chcete ušetřit za volání?

Máme pro Vás:

300 minut do všech sítí+ neomezené SMS do všech sítí + 300 MB internetu = 299 Kč s DPH 400 minut do všech sítí+ neomezené SMS do všech sítí + 300 MB internetu = 399 Kč s DPH

Pište na vyhodne.volani@email.cz
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra fandím..
Kuznetsova - Cirstea... fandím Soraně, chci odvetu s Petrou za Toronto.
Magda - Caro... spíš Magdě.
Genie - Jelena... Genie.
Keys - Petra... to je jasný, Petře. :-) POJĎ!!
Venus - Simona... Venus, přeji jí, ať se konečně chytne. :-)
Sam - Lucka... Lucce, POJĎ!!
Domča - Aga... tam jsem trochu rozpolcená. Domču mám ráda, ale chci finále s Petrou a Agou, takže nevím...
Angie - Ana... nevím, spíš Aně asi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
-určitě Světlaně
-Magdě
-Jeleně
-i když je mi Keys z těch mladých pušek nejsympatičtější, tady nemůžu jinak.. Petra
-Venus
-vyjímečně proti Sam.. Lucince :-)
-finále Petra Aga by bylo ideální, ale prostě musím fandit Dominice
-Angie
Reagovat
tommr
Kuznetsova-Cirstea ... fandím Soraně, chci odvetu s Petrou za Toronto - v tomhle bezvýhradně souhlasím s PetraFans ...
Rybáriková-Wozniacki ... jednoznačně přeju Magdě ...
Bouchard-Jankovic ... jednoznačně přeju Bouchardový ...
Keys-Petra ... tady je to jasný, Petře ...
Venus-Halep ... jednoznačně přeju Venus, Halepová mě začíná trochu lízt na nervy ...
Stosur-Lucka ... tady je to taky jasný, Lucce ...
Cibulková-Aga ... Agu miluju takže není co řešit ...
Kerber-Ivanovic ... at vyhraje kdokoli je to pro Petru špatně, menší zlo je asi výhra Ivanovicový ...
Reagovat
smazaný uživatel
s tou odvetou za Toronto bacha, ať to nezakřiknete :D. Při nejhorším Petru pomstí Madison :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jestli kvitka vyhrála 4-hru, to proti ní musely hrát vozíčkářky, to jinak není možný
Reagovat
Fandina
Hrály s trojnásobnými GS finalistkami. Jestli ti to něco říká. A vyhrály.
Reagovat
smazaný uživatel
neví, co je to GS :D a finále.
Reagovat
Fandina
psát umí, tak alespoň něco ... úsměv
Reagovat
Reti64
Wozniacki - Rybáriková 1,508 - 2,81
Kuznetsova - Cirstea 1,654 - 2,41
Jankovič - Bouchard 1,526 - 2,74
Kvitová - Keys 1,719 - 2,28
Halep - V.Williams 1,87 - 2,06
Stosur - Šafářová 1,813 - 2,14
A.Radwanska - Cibulková 1,257 - 4,46
Ivanovič - Kerber 1,617 - 2,49.

http://www.pinnaclesports.com/
Reagovat
tommr
koukám, že Petře se už moc nevěří ... :)
Reagovat
VlS
Nejsem sázkař, ale kurz Aga - Dominika je nesmyslnej, skoro by stálo za to na Domču vsadit, podle mě má šanci 40%. Kurz Ana - Angie je taky cáklej.
Reagovat
tommr
kurs na Agu myslím odpovídá. Cibulková sice občas dokáže nějakou favoritku zaskočit, ale Aga si to tentokrát pohlídá ...
S tím, že je kurs na zápas Ivanovic-Kerber nesmyslnej ale souhlasím - tam by to mělo bejt spíš obráceně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč takové kurzy?
Ana - Aga 3:0
19/2013 WTA Madrid (ESP) Clay 6-3 6-1
16/2013 WTA Fed Cup Clay 7-5 7-5
44/2006 WTA Hasselt (BEL) I_Hard 6-3 6-7(3) 6-3

Aga-Domča 4:1
30/2013 WTA Stanford (USA) Dominika 3-6 6-4 6-4
2/2013 WTA Sydney (AUS) Hard Agnieszka 6-0 6-0
35/2008 WTA U.S. Open (USA) Hard Agnieszka 6-0 6-3
8/2008 WTA Doha (QAT) Hard Agnieszka 6-4 6-7(1) 6-4
30/2006 WTA Budapest (HUN) Clay Agnieszka 6-4 6-0

Čili Angie se na Anu nedaří. A Dominice kromě posledního zápasu na Agu taky.

Ale já doufám, že se Dominika "zblázní". A Angie to na hardu pude líp, než na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mayo
výborne Venuska :)
Reagovat
smazaný uživatel
neser ma!
Reagovat
Luky99
Všiml jsem si, že Vika po některých výměnách kašlala, takže opravdu měla nějaké zdravotní problémy, což je určitě škoda, mohl to být zajímavý zápas.
Reagovat
VlS
zdravotní problémy jí nepřeju. Kdyby ji Venuše přejela v plný formě, tak bych gratuloval s nadšením, takhle spíš tak nějak formálně a bez požitku . No nic, budou i další turnaje.
Reagovat
dadaft
jj, nějaký problém tam byl, nicméně H2H 3:0 přece jen tohle vítězství staví do kapku lepšího světla - Venus asi má na Viku recept.
Reagovat
Fandina
Venus zjevně na Viku zahrát umí. Tři zápasy a Vika neudělala ani set. To samozřejmě u tenistky jako je Vika něco znamená. Venus se s Vikou moc nemazala. Hrála moc dobře.
Reagovat
dadaft
když to vezmu kolem a kolem a nechci být nějaký skeptik, ale možná že se před Venus otevírá možnost vyhrát poslední větší singlový titul.................
.................. já ji snad začnu teď v Tokiu pořádně tlačit. ))
Reagovat
Fandina
dadaft ... tak dneska Venus jela. Opravdu, jako za mlada ... úsměv. Jestli bude pokračovat takhle a s takovým nasazením a přehledem, tak bych se titulu vůbec nedivila.
Reagovat
VlS
Zápas jsem neviděl, jen highlights, to je jistě málo, ale z toho mála bylo vidět, že Vika byla hodně mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych, že má Venus na Viku nějaký speciální recept... Ten první vzájemný zápas byl na OH v Pekingu (2008), ten druhý ve finále Dubaje 2010. V té době Vika určitě nebyla na takové úrovni, jako je teď... No a dneska měla Vika zdravotní problémy, čímž ale nechci snižovat výkon Venus. Jenom se mi prostě nezdá, že by Venus byla nějakou specialistkou na Viku...
Reagovat
VlS
Taky si to myslím, H2H má smysl, pokud je tam několik zápasů za poslední dobu, tak rok nebo 2. Venus není Venus před 3 - 5 roky a zrovna tak Vika, jen trajektorie výkonnosti je trochu opačná. Vika opravdu nebyla OK.
Reagovat
dadaft
jsem vážně zvědavý koho nakonec uvidíme v QF. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucinka pls natri to tej australanke
!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka má teď otevřenou cestu klidně až do finále.
Zítra Stosur H2H 6-2, potom asi Caroline 2-2...pokud zvládne ji tak asi Aga (5-1) nebo Ana (Fed Cup) a už máme finále.
+ s trapasem Azarenkové má i šanci na titul. No uvidíme...snad Sam nepřekvapí.
Reagovat
LukasH
Tak to zase prr...
Tohle není otevřená cesta do finále - Sam, Caroline a Aga nebo Ana..
Fandím Lucce, ale zas bych jí nepřeceňoval.
Reagovat
Fandina
Lucka měla těžký los od začátku, Poloňa, Vinci, teď Sam, pak třeba Caro, Aga, Ana a zatím se to naplňuje podle předpokladu. Samozřejmě jí držím palce a moc bych si přála finále Lucka Petra. Holky držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
VlS
já bych hlavně nepodceňoval soupeřky, všechny jsou v historickém i součafsném žebříčku výš , na druhou stranu, mimo Sam není ani jedna potenciálně jistá a každá může mít problém udělat ten krok do QF, SF .............
Reagovat
smazaný uživatel
je už někde ten zápas ke shlédnutí?
Reagovat
smazaný uživatel
Noo výborne pridem domov z práce a aha Vickina hukla
noo ale čo narobíme nič
Venus aj ked uz je za limitom stále to je Venus!
Reagovat
freeteepek
Já bych chtěl Petře pogratulovat k vítězství ve 4hre. Soupeřky to byly jedny z nejtěžších a Petra ve 4hře má letošní bilanci dost žalostnou. V každém případě jsem rád, že už ji konečně hraje poté, co jsem jí to celý loňský rok doporučoval:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra našla hlavně spoluhráčku, se kterou vyhrály zatím oba zápasy, do kterých nastoupily. Snad se jim bude dařit i ve čtvrtfinále. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nakonec může nastat situace, že Petra vyletí v singlu (což je klidně možný, protože Keys není žádný ořezávátko) a může pokračovat jenom v deblu. Doufám, že by se pak Petra ze čtyřhry odhlásila a valila do Pekingu, jež je jedním z osmi nejdůležitějších turnajů roku (když nepočítám TM)
Reagovat
Fandina
Proč by se odhlašela. Dobrovolně se vzdávat možnosti výhry i financí.
Reagovat
smazaný uživatel
protože 4hra :-) Když už sem nakousl tu důležitost, přijde mi že konkrétně pro Petru je Peking nejdůležitější turnaj hned po GS. Když uvážíme, jak náročné sou pro ni Mandatory v Americe (kvůli tamním podmínkám) a Madrid se hraje na antuce, což není její oblíbený povrch (ano, vím, že je to jediný Mandatory, co kdy vyhrála, ale..), tak si myslím, že by měla udělat všechno proto, aby zrovna v Číně byla maximálně fit a aklimatizovaná. Já bych se na jejím místě odhlásil :-))
Reagovat
freeteepek
Petra nakonec ze 4hry v Tokiu odstoupí, ale ne kvůli Pekingu nýbrž kvůli tomu, že bude hrát SF a bylo by toho už na ní moc:-)
Reagovat
pepin
Jenže Ty nejsi Petra, ta to takhle srovnané nemá.
Reagovat
dadaft
nevím nevím jestli by si udržela nějakou spoluhráčku, kdyby odstupovala z turnajů jak se jí to zrovna hodí...
Reagovat
Fandina
blbec ... podle mě se Petra z nějakého důvodu přihlásila na debla a když ho bude hrát třeba až do konce a vyhraje ho, tak jedině dobře. Na Peking by to nemělo mít vliv, stejně tak, jako kdyby hrála do konce singla. Nevím, proč by se měla z debla odhlašet. Pořád se jedná o tenis a trénovat také musí. Navíc, v deblu se tak neunaví, když má na starosti jen polovinu hřiště. Takže není důvod se vzdávat možnosti výhry i financí a ještě při tom potrénovat na singla. Podle mě.
Reagovat
Fandina
Podle tebe to Petra srovnané nemá v ničem. Ty jí jen kritizuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
no donedávna sem si vážně myslel, že to "tak má". Nevím jak dneska hrály, ale vždycky mi přišlo, že na 4hru kašle a že to bere jenom jako trénink pro první kolo. Podle mého Petra opravdu hraje 4hru jak se jí to hodí (ale samozřejmě, možná se pletu a je na to prostě kopyto). Ona těch deblů v poslední době moc nevyhrála, takže těch příležitostí pro odhlášení ani moc neměla. Pamatuju si akorát výhru s Azarenkou - pak odhlášení; výhru s Flipkens - pak odhlášení; další výhra s Flipkens - odhlásí se? Uvidíme..
Reagovat
dadaft
peking je 1000-ovka, tokio 900.
podle mě by měla Petra máknout teď, los není úplně nejhorší...
Reagovat
Fandina
blbec ... co že Petra "tak má". Já také nevím, proč hraje debla. Chtělo by se jí na to zeptat.
Reagovat
smazaný uživatel
to bez pochyby :-)) Můj názor je takový, že pokud se přihlásí na nějaký turnaj, měla by jít na výhru a nic nevypouštět. Jiná věc by byla, kdyby uhrála dobré výsledky na dvou turnajích Premier po sobě a pak se odhlásila z Lince, to by byl logický krok.
Čtyřhru ať klidně vošulý, když je to singlistka.
Ono mezi 900 a 1000 je hlavní rozdíl v tom, že za 1000-ovku se jí připočte bodově i první kolo, 900-ka se dá nahradit jiným, lepším výsledkem.
Ale jasný, singla ať nevypouští, to by byla škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
s Vikou hrály loni v IW, odhlásila se kvůli té nemoci, co ta všechny postihla :D
Reagovat
pepin
Fandino, Ty jsi úplně nemocná, copak já jsem ji kritizoval? Koukám, že u Tebe jak ji někdo neleze někam tak ji hned kritizuje? Fakt jdi se vycpat, co odešel Jirka Kvěš tak jsi přebrala jeho roli. Smutný příběh a tuhle Ti to někdo napsal, pořád se chceš dohadovat a nic konstruktivního a v podstatě meleš pořád dokola. Tak prosím beze mě.
Reagovat
Fandina
Podle mě Petru jen kritizuješ. Pořád na ní něco vidíš a nic podle tebe neudělá dobře. Sorry. Ale přečti si příspěvky, co si tady o ní napsal.
Reagovat
freeteepek
Petra se zmínila, že hraje 4hru proto, aby si osahala kurt, atmosféru a dobře potrénovala na singla:-)
Já si myslím, že je to dobrý trénink především volejů a smečí, kde Petra v singlu v důležitých momentech chybuje.
Reagovat
pepin
Fandino já sem píši tak málo a většinou něco konstatuji, ale Ty si přečti Tvoje nekonečné dohadování např. se Sonjou nebo Magerovou, at se Ti konečně rozsvítí. Já bych ji kritizoval kdybych napsal, že třeba blbě hraje volej nebo return apod. Když konstatuji, že by měla zlepšit pohyb, servis, tým tak to prostě konstatuji a to je něco jiného. Ale nevím zda to pochopíš. A tím o tom končím, nemíním se s Tebou tady dvě hodiny o něčem a ničem dohadovat.
Reagovat
Fandina
Díky za kritiku mé osoby. Jinak vše zůstává při starém. Podle mě Petru kritizuješ a tím to pro mě končí.
Reagovat
gigin
No a i kdyby ji kritizoval, tak co jako? To se tady nesmí? Používá snad pepin nějaké vulgarizmy, nebo je útočný, uráží? Prostě pepin řekl svůj názor, kritický názor a ty ho Fandino napadáš. Jako mnoho jiných tady, kdo nemá stejné vidění na věc, jako ty...
Reagovat
Fandina
pepin ... a ještě dodatek. Vůbec se nemusíš se mnou o ničem dohodovat. Nikdo tě k tomu nenutí.
Reagovat
Fandina
gigin ... pokud někdo někoho kritizuje, je to jeho věc. A moje věc je, že to popíšu. Podle mě pepin Petru kritizuje a tím to pro mě končí. Je to můj názor.
Reagovat
Fandina
gigin ... každý ať si kritizuje koho chce, ale ať se nediví, že ten druhý to vidí.
Reagovat
Fandina
Co se týká té čtyřhry a Petry, tak to jsem nevěděla, že se takhle vyjádřila. Takže je to jasné. Ošahání kurtu a příprava na singl. A pokud se bude postupovat, budou výhry, tak by to měl být bonus a to je dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
nj, nedávno probíraná témata zde na portále včetně Ernestka, pochybného(??) turnaje šampionek a samozřejmě Novaka Djokovice.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis.com/pro-game/2013/09/thumbs-thumbs-down-bodo-djokovic-simon-fognini-king/49257/#.UkGQPX_Lq0I
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra hraje Petra na jedničce od 6... uvidím kousek, super... :-)
Reagovat
Fandina
A po Petře Lucka. Tak držím palce holky, pojď, pojď pojď!
http://www.toray-ppo.co.jp/tournament/pdf/20130925op.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Lucku už nestihnu, to mne mrzí.. :( U Petry stihnu tak set a půl.. podle toho jak to bude rychlý, zbytek ve škole na číslech.. :D
Reagovat
Fandina
Jasně. Hlavně, aby Petra vyhrála. Keys nebude jednoduchá a Petra s ní ještě nehrála. Tak držím palce. Pojď!
Reagovat
gigin
Volám za draho, narozeniny má Agáta a Nole je NO.1 sto týdnů a 1 den.
Reagovat
Sonja
Ne, Nolemu od včerejška běží 100.týden.
Reagovat
gigin
No vidíš to.
Reagovat
pepin
Opět se potvrdilo to co se zde před časem probíralo, a to je pokud není někdo po zdravotní stránce fit nemá nikam lézt. Výsledek je stejný - porážka a ještě hazard se svým jménem. Ted to po Petře postihlo Viku. Jediný pozitivum jak zde někdo psal byl, že byla zticho.
Reagovat
LukasH
Tak třeba jí nic nebylo než začala hrát..nebo bylo, ale jen trochu. K Petře bych to nepřirovnával. Vice vůbec o nic nejde, takže může bejt v klidu a prohrát s Venus rozhodně ostuda není, protože ač je teď nízko, stále to je bejvalá No.1 a když jí to tam padá, je to top tenis. Navíc Vika i když nehraje svůj top, tak pořád něco hraje. Petra to tam na US open přišla vysloveně odploužit a nejhorší bylo, jak potom měla Riske pocit, že první desítka už klepe na dveře.
Reagovat
Fandina
Ono je těžké, nenastoupit. Nikdy nevíš jak ti to půjde a jak bude hrát soupeřka. Takže se holkám nedivím, že když se alespoň trochu cítí, že nastoupí.
Reagovat
freeteepek
Tak s tím naprosto souhlasím.
Reagovat
pepin
Tak, že by ji nic nebylo od začátku bych polemizoval. Její chování a výkon tomu nenasvědčoval. A s tím, zda jí o něco jde nebo ne nesouhlasím, určitě ji jde o zdraví. Také by to mohla odskákat podstatně hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona se zřejmě napila vyprošťováku nebo za ní hrálo její utajované dvojče.

Dneska už hrála do kurtu, případně k lajnám. Ne jak včera, k lajnám a ven z kurtu.
Mohutně jsem fandil Petko, ale nevyšlo. Petko se hodně snažila, ale Halep (schválně nepíšu Simona, páč tím si nejsem jistej) je při normální hře už někde jinde.
Reagovat
Vojtaakk
Čím si nejseš jistej? Tomu nerozumim...
Reagovat
Fandina
Simona hraje pokaždé jinak. Ale nic si z toho nedělej, že nerozumíš. Někdo píše v tajenkách. Jeho problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Venus - Simona
Genie - Jelena (go! Genie)
Petra - Medison (Pojd Peto)
Lucka - Sam (Lucko pojd!)
Angie - Ana (Trosicku vic fandim Ane ale pokud Angie vyhraje tak take dobre)
Agy - Domca (Davaj Isha)
Reagovat
dadaft
pro mě rozhodně také Magda - Caroline.

zkrátka hromada zajímavých mačů. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Bušená Dáma
Reagovat
Fandina
Petra, Lucka, Magda, Domča, Bouchačka, Ana. Pojď, pome, go!
Držím palce, dejte to!
Reagovat
smazaný uživatel
Pratele,

Vitezstvi v Kanade nesmi Lucy uspat, to je jasne... ale pozor sledoval jsem Lucy s Polonou!!!

I kdyz jsem si zapsal dopredu opet jeji turnajove vitezstvi...ale neodolal jsem... no a ty uhrancive oci... vzdyt to znate...


Par postrehu....
Reagovat
smazaný uživatel
TB > dockali jsme se vitezstvi v TB...:) jen skoda, ze uz to nebylo hned v tom prvnim TB v zapase, ale nevadi...jen houst...
Reagovat
smazaný uživatel
Na siti Lucy sice uz ty mice neposila do tribun divakum jako darek a podekovani, to je dobre,

uz to dostava do kurtu... jeste by to chtelo vyladit jednu vec, ze stale ma jeste ty oci privrene...

A posila to hracce pekne do behu, ale mozna to je zamer, ze je rada potom lobovana, obhazovana,

a s chuti se probehne na zadni....aby si Lucy pekne vyzkousela ruzne techniky vraceni micku...mozna se dockame i tweeneru,

v kazdem pripade jestli to neni uplne riskantni tyhlety akce > sako ? zadni....
Reagovat
smazaný uživatel
No trener mne celkem dostal... videl jsem ho poprve v akci... a ?vstup? se chlapci nepovedl...

ale nebudu takovy bambula, ze dam na prvni dojem...:)

za stavu 3:2 pribehl asi s ideou BH returnu... takova zmena na prijmu....asi chtel pomoc Lucy udelat break...zeby tim nejak tu Polonu vykolejila...

no Lucy do toho s tim BH sla a vykolejila se rychle sama, a gem byl do minuty hotovejJ a Polona to mela uplne zadarmo

Ale pozitivni asi bude, ze ho poslouchaJ Jen aby to bylo k cemu...
Reagovat
smazaný uživatel
jinak Polona na siti, to byla velka zkouska me trpelivosti...

...ale stejne to nechapu, jak takova hracka muze nekolikrat v zapase jit na sit zahrat BH voley,

a on ji odskoci od rakety jak zacatecnici uplne mimo hriste...metry...tyhlety akce, to byly tvrde udery do tenisoveho srdce divaka...

co hur, to nebylo z nejakych tvrdych uderu Lucy...prave naopak...
Reagovat
smazaný uživatel
Zaver zapasu > Lucy paradni...

:)
Reagovat
gigin
Copyright Vlk.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to tady dal bez popisu, esli to někdo pozná. Nic si z toho nedělej.
Reagovat
VlS
Janekda tomu říká uhrančivý oči, já tomu říkám mrazivej pohled pistolníka před soubojem. Jinak souhlasím, volba uderů není vždy optimální a často Lucka hraje o několik úderů víc, než by bylo třeba a ne vždy to vyhraje. Nezapomenu na letošní wimbl, ale to nic, prostor pro podstatné zlepšení existuje, jen na srdci bojovnice už není co přidávat.
Reagovat
dadaft
jj, ty bekhendové voleje Polony byly tragédka - jakoby si neuměla ustoupit a změkčit to.........
takové blbě vytlučené "bloky" to byly. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Jak psal gigin, mými ústy jste slyšeli hlas Vlka.
Reagovat
smazaný uživatel
Viktorka se po prvním setu tvářila, jakoby měla každou chvilkou blinkat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist