Azarenková padla se Serenou, o semifinále svede přímý souboj s Na Li

25. 10. 2012, 22:24
Aktuality 226
TURNAJ MISTRYŇ - Serena Williamsová stvrdila postup do semifinále Turnaje mistryň prvním místem ve skupině, když dnes porazila i Viktorii Azarenkovou. Světová jednička se o postup utká v přímém souboji s Na Li, která definitivně vyřadila Němku Kerberovou. Ve druhé skupině se do hry vrátila Erraniová, jež si o semifinále zahraje s Radwaňskou.
Viktoria Azarenková

Karty jsou po dnešku před posledním hracím dnem ve skupinách jasně rozdány. Z prvního místa postoupí Serena Williamsová a Maria Šarapovová, o zbylá místa v semifinále se v pátek svedou přímé souboje: v Bílé skupině se utkají Agnieszka Radwaňská se Sarou Erraniovou a v Červené skupině Viktoria Azarenková s Na Li.

Vítězka letošních grandslamů ve Wimbledonu i US Open a také olympijského turnaje Serena Williamsová se sice ani proti Viktorii Azarenkové stejně jako v předchozích duelech nemohla naplno spolehnout na své podání, set však v Istanbulu ani ve svém třetím vystoupení. "Nejspíš dokážu udělat to pravé ve správný čas," řekla mladší ze sesterského dua Williamsových, jež Bělorusku porazila dvakrát 6-4.

Azarenková, jež s Američankou posledních osm z celkově 11 vzájemných zápasů prohrála, dokázala slabšího servisu soupeřky v úvodu druhé sady využít a ujala se vedení 3-0 s dvěma brejky v zádech. Američanka ale zvrat nepřipustila. "Hrála jsem lépe, než v předchozích dvou zápasech. A to je přesně to, co jsem potřebovala, když jdu proti světové jedničce," konstatovala Williamsová.

Běloruskou šampionku z Australian Open mrzely nevyužité příležitosti. "Jsem trochu smutná, protože jsem jí několikrát sebrala podání a měla jsem spoustu šancí," posteskla si Azarenková. Oba sety soupeřce věnovala při vlastním podání dvojchybou, celkem jich nasbírala devět.

Třiadvacetiletá Azarenková, jež vloni prohrála finále s Kvitovou, bojuje v Istanbulu také o udržení se v čele žebříčku WTA. Pokud zítra s Na Li prohraje, sezona pro ni skončí a teoreticky ji může z trůnu sesadit Maria Šarapovová. Ruska, která si už ve středu zajistila postup, by ovšem musela Turnaj mistryň bez jediné porážky vyhrát.

Na Li se hře o druhé místo ve skupině udržela díky výhře 6-4 6-3 nad Angelique Kerberovou, které tak zároveň sebrala veškeré teoretické naděje na postup.

Světová pětka Kerberová, jež na Turnaji mistryň startovala poprvé v kariéře, se v prvním setu ujala vedení 4-2, pak ale začala úřadovat Číňanka. Lehce nachlazené Němce, která navíc ve středu absolvovala třísetový maraton s Azarenkovou, postupně docházely síly a Na Li získala šest gamů v řadě. Po 84 minutách hry proměnila bývalá vítězka French Open svůj první mečbol.

O druhé postupové místo z Bílé skupiny může dál bojovat Sara Erraniová. Italka, jež na Turnaji mistryň debutuje a o víkendu ji čeká také start ve čtyřhře, na závěr dnešního programu zdolala Australanku Samanthu Stosurovou, náhradnici za nemocnou Petru Kvitovou, 6-3 2-6 6-0.

- TURNAJ MISTRYŇ 2012 -
(Istanbul / Turecko, tv. povrch / hala, 4.950.000 dolarů)
středeční výsledky (24. 10. 2012)

Červená skupina:
S. Williamsová (3-USA) - Azarenková (1-Běl.) 6-4 6-4
Na Li (8-Čína) - Kerberová (5-Něm.) 6-4 6-3

Tabulka:
1. S. Williamsová 3 3 0 6:0 3
2. Li Na 2 1 1 2:2 1
3. Azarenková 2 1 1 2:3 1
4. Kerberová 3 0 3 1:6 0

Bílá skupina:
Erraniová (7-It.) - Stosurová (9-Austr.) 6-3 2-6 6-0

Tabulka:
1. Šarapovová 2 2 0 4:1 2
2. Radwaňská 2 1 1 3:2 1
3. Erraniová 2 1 1 2:3 1
4. Stosurová 1 0 1 1:2 0
5. Kvitová 1 0 1 0:2 0

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

226
Přidat komentář
smazaný uživatel
Takže k dnešnímu dni je královnou TP oficiálně gigin. Anketa ovšem není vůbec uzavřena a některé věci se ještě musí doladit. Takže se, gigine, neraduj předčasně, že ti titul královny zůstane až do 24.12.

Emičko, žádný zákulisní lobbing oficiálně dovolen bohužel není. Jestli bude něco neoficiálního, to je na každém a porota to nezjistí.:-))

Ahoj Sonjo, dlouho jsem tě tu neviděl.:-))
Reagovat
gigin
Queen of TP from Djokoland!!! Hvala vam!!! IDEMOOOOOOOOO!!!
Reagovat
Sonja
Ahoj, Oskare:-)...a je to dobře nebo špatně?:-D

Když jsme u žoho Štědrého dne...venku sněží!!!
Reagovat
Sonja
*toho...hoho!
Reagovat
smazaný uživatel
A co jestli je dobře nebo špatně? To, že jsem tě tu dlouho neviděl? Tak to je určitě špatně! Jsem rád, když sem chodíš.:-))

Já už postavil sněhuláka.:D
Reagovat
Sonja
Tak to mě těší:-)...
No nedělej si srandu, tady fakt chvíli sněžilo!:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ale musela být opravdu jenom chvilička.:D Ale já mám zimu rád, už se na ní těším.:-))
Reagovat
Sonja
Teď sněží zas:-O...třeba ráno postavím sněhuláka já:-D
Tak to já zas zimu nemusím...a nespraví to ani narozeniny, Vánoce, Nový rok...:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
A jsi v ČR nebo někde u eskymáků?:D

To já zase zimu rád, hlavně na horách, když je sníh. Tak to máš ke konci roku plno důvodů k oslavě.;) Pokud chápu to s těmi narozeninami správně....:-))
Reagovat
Sonja
:-P v ČR...trochu sněhu náhodou hlásili. Zejtra to určitě uslyšíš ve zprávách:-)))
Narozeniny chápeš správně, všechno slavení prostě vychází na zimu:-/:-D...každopádně na horách je krásně, o tom nic:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já ti věřím. Třeba ráno vstanu a bude bílo.:-))

Dobrou noc Sonjo, a piš sem dál!:-))
Reagovat
Sonja
Tak to víš, že sem občas něco plácnu...abyste na mě nezapomněli:-D:-))
Dobrou, Oskare:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem se podíval na rekordní diskuzi, bylo tam 650 příspěvků. To číslo se mi nelíbilo. Mé nejoblíbenější číslo je 17, tak jsem to přičetl a vyšlo mi 777.
Takže bylo potřeba 17 příspěvků, aby se toho čísla dosáhlo. Pomohla mi s tím a.magerova a poslední příspěvek je také o vás dvou. Inspirovali jste mě k tomu v této diskuzi.:-))
Reagovat
Bob
Tak to je super. Btw. moje nejoblíbenější číslo je tak 7, takže v tom něco bude :)
Reagovat
Bob
*17 :D
Reagovat
Bob
Jo a krásná pohádka :) Pobavila mě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký příběh, i když trochu se smutným koncem pro mě... Na svatbu bych vás pozval. :D Ale to víš, nedělám si až takové naděje. Maruška je atraktivní partie a ta si muže vybírá, protože přímo musí. :) Mít Marušku po svém boku, to je lepší než vyhrát v loterii... Pro mě bude zážitek už jenom to, že ji uvidím na vlastní oči. A jestli se mi nějak podaří sehnat podpis, tak budu strašně šťastný. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je hezký s tím číslem 17.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ten přípěh pro tebe nedopadl špatně, neboj. To je s otevřeným koncem. Po tom, co se Máša ráno probudila, zařvala překvapením, kde se to ocitla až Bobovi v kuchyni popraskaly všechny skleničky. Ten neváhal, vyinkasoval 2 miliony a rozloučil se s ní.
Ty jsi se samozřejmě mezitím už probral, a i když tě bolela hlava, hledal jsi jí celou noc. Když už byla zase na ulici v cizí zemi a nabírala pomalu moldánky jako tuhle v zápase s Agou, uviděla v dáli odlesk čehosi, co se k ní blížilo. A to jsi byl ty, a ten odlesk šel z tvé přilbice.:D Takže radostně zavýskla a vydala se ti naproti. No a pak jste se objali a bylo to už jen krásné.....:-)))

Samozřejmě to myslím vše v dobrém a ve srandě. A jistě, Maruška je atraktivní partie. Pro mě spíš její konto, protože to není můj typ. Ale ty si tu exhibici určitě náramně užiješ a budeš nabitý dojmy na půl roku dopředu. A pak když jí uvidíš v televizi, budeš mít v sobě ten pocit, že jsi jí viděl z blízka a vlastně jí tak trochu znáš.:))
A podpis snad seženeš, tlač se a rvi jako o život.:DD

Jinak jas, je
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je hezké, že to má nějaký happy end. :) No jo, už se moc těším a doufám, že se ta akce povede co nejlépe. Snad i Petra bude do pondělka fit... Jinak je to asi tak, jak říkáš. :) Hele, on Vujacic musel určitě taky projít nějakým konkurzem. :D Ba ne, Masha říkala loni ve Sport magazínu, že se spolu seznámili na nějakém grilování u přátel. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem se podíval na rekordní diskuzi, bylo tam 650 příspěvků. To číslo se mi nelíbilo. Mé nejoblíbenější číslo je 17, tak jsem to přičetl a vyšlo mi 777.
Takže bylo potřeba 17 příspěvků, aby se toho čísla dosáhlo. Pomohla mi s tím a.magerova a poslední příspěvek je také o vás dvou. Inspirovali jste mě k tomu v této diskuzi.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Takze, kto je vlastne tá kralovná?..Serena, Vika, ci Gigin?..Zacínam sa v tom nejako strácať..Usmernite ma prosím :)

Apropos, nemalo by sa k ankete ku královnej TP vyjadrit aj neznejsie pohlavie?..Kde je?..Amagerka si zas urcite pozerá Feliho fotky a na nas nema cas..A necudoval by som sa, ak by jej spolocnost robila Emička so Sonjou..Tak nech sa dievčatá zapoja, obhája a potom sa rozhodnem, ktorej dám hlas :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že nakonec ten gigin.:) Stan navrhoval kompromis, tak takhle by to bylo dobré.:)

S tím něžným pohlavím máš pravdu. O a.magerové jsem měl chvilku přehled, ta mi pomáhala s hezkým číslem na rekordní diskuzi. Co dělá Emička se Sonjou, nevím.....
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlas..Takze kralovnou TP sa oficialne stáva gigin :)
Reagovat
gigin
Tvl!! A Bohyně je a.magerova!! Hoši toto tady nebude dělat dobrotu :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak, žádný prohlížení fotek, měla jsem první lekci slovenštiny :-)) a je povolen zákulisní lobbing? :-)))

Ale vážně: já vám do toho kluci raději nebudu kecat..
Reagovat
smazaný uživatel
:))..Zákulisný lobbing ako osvedčená zbraň povolený je, vrátane iných ženských zbraní ;)..
Reagovat
Sonja
Sranda tady:-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože to je hrůza.
Reagovat
Heather_Fedex
1. servis je u sam na prochazce
Reagovat
Bob
Uvidíme :D
Reagovat
Heather_Fedex
pomer micu 24:5 delka setu 20 minut
Reagovat
Bob
já jí nechápu, proč to nehraje více do stran, vždyť to umí.. pořád na ní to hraje
Reagovat
gigin
Ještě k tomu. Až bude nějaký článek, nějaký nevýrazný, méně podstatný s minimem komentářů (třeba o Djokolandu), tak to tam rozjedem. Pokud nám teda redakce přímo článek k anketě nevytvoří :)) A tebe bych pak poprosil, páč jsi prokázal určité dovednosti v tomto směru, abys ty hlasy spočítal. :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Co mi do toho kafráš? Dovolil jsem ti to? Ale s tím odlehlým článkem je to dobrý nápad. Nebo že by nás vyslyšela redakce?

Vyhlášení bude 24.12. jak jsem psal dole. Má to specifický důvod. Sponzor nebude třeba, o ceny se postará Ježíšek.:DD

Jinak je vidět, že když chceš, vypadne s tebe i něco dobrého. Uživatele s nickem janekda bych jmenoval vrchním sčítačem.:-)
Reagovat
gigin
No jsem zvědavý, jak tohle dopadne!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
já teda trošku off topic, něco málo k tenisu ;-) Karolína Plíšková porazila na turnaji ITF 75.000 v Německu Lesii Curenko a postoupila do semifinále. V něm se utká s Evou Birnerovou nebo Rakušankou Meusburger. Po týdnech tápání je to zase nějaký solidní bodový zisk. Případná výhra v turnaji by ji dokonce posunula do první stovky, přičemž rozhodně není bez šance, jelikož z turnaje už byly vyřazeny všechny nasazené hráčky, právě Curenko byla jedinou nasazenou, která postoupila do čtvrtfinále
Reagovat
smazaný uživatel
To je slušný. Nevím, jak je na tom s formou Curenko teď, ale viděl jsem jí na jaře při FC a hrála celkem solidně. A bylo by fajn, kdyby se Karolína posunula do stovky.

Co je na anketě netenisového?;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli jsi dával tipovačku, tak to napíšu.

Sam vs Máša - Maruš, ale přál bych to Sam

Aga vs Sara - Aga, je to pro mě zápas dne a moc se na něj těším, doufám, že holky předvedou pěkné parádičky, nevadil by mi ani tříseťák.

Li Na vs Vika - Viktroka, oběma půjde o postup, budou nervózní, ale Číňanka tu nervozitu patrně nedokáže tolik zkrotit jako Vika. Tu naopak včerejší prohra se Serenou určitě ještě více nakopla. Očekávám také drama - snad.
Reagovat
smazaný uživatel
1. Královna TP jakože t tenistek.
2. Královna TP jakože z uživatelek.
3. Královna tenisová tento rok.
4. Královna tenisová v tuto chvíli, připadně v tomto turnaji.
5. Královna tenisová jakože historie.
6. Sympaťačka TP jakože z uživatelek.
7. Bohyně TP jakože z uživatelek.
8. Bohyně TP jakože z tenistek.
9. Bohyně tenisová tohoto roku.
10. Bohyně tenisová v současné chvíli nebo tohoto turnaje.
11. Bohyně tenisová historie celkově.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi teda nadšenec. :D

No dobře, tak já ti dám na všechno svoje odpovědi...

1. Masha
2. Emička
3. Vika
4. To se uvidí, kdo vyhraje TM
5. Serena
6. Emička
7. zase Emička :)
8. Masha
9. Vika
10. Budoucí vítězka TM
11. Serena

Hele, jaký je vlastně rozdíl mezi bohyní a královnou? Pro mě žádný, takže jsou ty moje odpovědi trochu jednotvárné. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste si zapomnel dopsat: odpovedi psat do konce listopadu a 24 prosince bude vyhlaseni:D))))
Ale vidim, ze treba Monty to pochopil i bez toho:)
Reagovat
smazaný uživatel
vy všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo. :D
Reagovat
gigin
Královně musíš odevzdávat daně, Bohyni ani nějak moc ne... :))))
Reagovat
smazaný uživatel
to já právě taky nevím, jaký je rozdíl. Pro mě skoro žádný, ale snažil jsem se sesumírovat tu ty pojmy a zeptat se teda každého na jeho dojmy.:DD

Já vím, že jsem blázen, říkáš tomu kulantně nadšenec.:) Jenže já se na tu odvykačku do toho baráku sám bojím jít, vždyť víš, že tam čeká ta čtyřiadvacítka. Co když je zlý?? Já jsem hodný, i když se nezdám.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem, že ty odpovědi napsal Vlk a on to byl monty. Pardon, jsem příliš zaneprázdněn a zmaten, asi fakt potřebuji odbornou pomoc.

Ano, odpovědi čekám do konce listopadu a na Štědrý den bude slavnostní vyhlášení.:DD
Reagovat
gigin
Já bych to sjednotil - Bůh, Král, Šáša. Tři kategorie pro WTA, ATP a pro TP - dámy, páni. Tečka! :-O A časový horizont neomezený, ať to pára tlačí!!
Reagovat
Bob
Sharapová a bohyně :D Bohyně řevu? To asi jo.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde máš číslo kam můžu poslat SMS?
A sponzory zajistil's?
Bude u vyhlášení nějaká celebrita? Jinak se na to vykašlu.
Reagovat
freeteepek
Řekl bych, že bohyně je obvykle víc éterická bytost, zatímco královna víc z masa a kostí respektive z krve a mlíka. Někdy ale může být i královna spíše nehmotná. Byly v historii královny, které se prakticky rovnaly bohyním. Záleží ovšem i na tom, v jakém stavu se právě nachází hodnotitel:-)Tady na TP je to ještě o něco složitější, jelikož se zde všichni nacházíme ve virtuální realitě. Jak mám hlasovat o královně TP, když si nemůžu být vůbec jistý, zda ona osoba reálně existuje a jakého je vlastně pohlaví? Pomohla by fotka s datumem a podpisem:-)
Reagovat
gigin
Tak to bude virtuální Královna a Bohyně TP! Tvl nepitvej se v tom!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že ještě včera jsi jí říkal Maruška, co? :D

Masha splňuje naprosto všechny aspekty, které by bohyně měla mít. Je mladá, krásná, půvabná, charismatická, elegantní, úspěšná, bohatá, inteligentní... Zkrátka velmi atraktivní partie pro většinu mužů. :)

Co kdyby u tebe Masha zazvonila a zeptala se, jestli u tebe může přespat? Ty bys ji odmítl?
Reagovat
gigin
Žádné smsky,nic! Normálně veřejná anketa a hlasování :))
Reagovat
Bob
Neodmítl, jsem snad slušně vychovaný :D Nevím, co si o mě myslíš, já jí jako sportovce uznávám. Nikdy jsem neřekl, že hraje špatně nebo tak, prostě mi je její ječení nesympatické, přespat bych jí klidně nechal (tak za 2 miliony), ale nesměla by už od dveří tak nechutně kvákat.

Btw., k tomu Maruška - Možná si mě měl vidět včera, když jsem to psal :D
Jinak mnohem raději bych doma nechal přespat Péťu, Viku, Anu, Lauru, protože to jsou pro mě sympaťandy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak předpokládám, že pravidelné přispěvatelky TP z řad něžného pohlaví, jsou opravdu ženy a ne žádní trollové!

A to je právě to kouzlo, že nevíš, jak vypadají, záleží to vše na tvé představivosti a třeba i sympatiích na základě příspěvků.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Sponzorů netřeba - nečetl jsi pozorně den vyhlášení? Ceny přece zajistí Ježíšek.:D

Celebrita bude, ale její totožnost je tajná, nebylo by to překvapení.

Své odpovědi můžete zeřejňovat veřejně nebo i přes vzkazy.

A jak ti včera dopadl mač, už jsem myslel, že jsi tam zmrzl.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když tebe zajímá pořád to ječení... Já myslím, že kdybys byl na Marušku hodný, tak by na tebe určitě neječela. :) Ale kdybys po ní chtěl ty dva miliony, tak nevím, nevím. :D Jinak tebou jmenované bych u sebe taky nechal rád přespat, nejvíc Viku a Anu. :)
Reagovat
Bob
Kdybych byl hodný? Co si myslíš? Že bych jí přivázal k topení?
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě zima nebyla. Hrálo se super. Pivo jsem sice prohrál, ale poslední set byl můj. A to se hodně cení.
Horší to bylo se zakončením sezony. Pořád ještě na ni "vzpomínám".
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulka alespoň k setu. Já už teď budu chodit do haly.
Jinak dnes nic nesázím, dávám den oddech.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to snad ne! :D Ale určitě by Marušku potěšilo, kdyby ses na ni hezky usmál a řekl: Ano Masho, můžeš přespat v mé posteli a já budu spát na zemi. :) Samozřejmě anglicky... A když bude Marušce zima a bude chtít, abys ji zahříval, tak neodmítej. :D
Reagovat
gigin
To bys Bobe za "dvojku" mohl zvládnout.
Reagovat
Bob
gigin - :D

Monty25 - To já bych ani moc neváhal, já mám doma rozkládací gauč, tam bychom se vešli obá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je cajk! :D
Reagovat
smazaný uživatel
1. Královna TP jakože t tenistek.
2. Královna TP jakože z uživatelek.
3. Královna tenisová tento rok.
4. Královna tenisová v tuto chvíli, připadně v tomto turnaji.
5. Královna tenisová jakože historie.
6. Sympaťačka TP jakože z uživatelek.
7. Bohyně TP jakože z uživatelek.
8. Bohyně TP jakože z tenistek.
9. Bohyně tenisová tohoto roku.
9. Bohyně tenisová v současné chvíli nebo tohoto turnaje.
10. Bohyně tenisová historie celkově.

Tak asi takhle se to tu, tommr, zamotalo.:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Mas dve devitky:)
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji za upozornění, tak já to přepíšu.:(
Reagovat
gigin
U bodu číslo 1 máš "té" místo "zet".
Reagovat
tommr
máš to marný - já už v tom větší guláš než mám ted nemůžu mít i kdyby ses snažil sebevíc ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já tě fakt zmlátím, přestaň provokovat.:DD
Reagovat
gigin
A na kterou by ti šel?
Reagovat
smazaný uživatel
A na kterou tobě?:DD
Reagovat
gigin
Ty, mi už tak na kúsek uzeného :DD Ale kdybych se měl nějak teda ještě "zbýčit" tak asi JG ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te, na co se to vubec ptas, ne Oskara, ale tech spol???
Reagovat
gigin
Bože dragi !! Tož - kochać się!! S kterou?? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak JG je fajnová, ale za mě osobně by se jich tam našlo víc.:DD

Akorát Ana u mě klesá, protože je jako lunt, děs běs....
Reagovat
smazaný uživatel
LIDI PROSÍM NEVÍTE KDY SE BUDE HRÁT ZÁPAS Christina Dinu versus Tadeja Majeric? POTŘEBUJU TO AKUTNĚ ZJISTIT A NEMŮŽU TO NIKDE ALE VÁŽNĚ NIDKE NAJÍT DÍKY
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi dobrý nápad. Já jsem pro to, aby tuto cenu převzal Nadal.:DD

Jinak mi to tu už připadá jako při diskuzích ve vlákně o velké čtyřce.....Tož, ať žije hlavně pěkný tenis a víkend!!.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
pro Montyho, ale i pro pár ostatních, nechce se mi teď hledat jména.
Vika prohraje buď s Li Na nebo v semifinále s Mášenou. Serena bez porážky ovládne TM. Ve finále porazí Mášu. Serena tak zakončí rok na třetím místě žebříčku se ztrátou na Viku zhruba 1200 bodů a 650 bodů na Mášenu. Znamenalo by to, že Vika i Mášena jsou lepší hráčky než Serena a že je Vika nejlepší hráčkou světa? I když by Serena vyhrála 4 největší a nejdůležitější turnaje roku ze 6, přitom ty dvě by si rozdělily zbývající dvě trofeje? To nemyslíte vážně, že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Přečti si všechno, co jsem napsal v této diskusi... Nechce se mi to pořád opakovat dokola. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Až na to, že nevím, kde bereš tu jistotu, že to S. celé vyhraje?:-O
Reagovat
smazaný uživatel
ale jinak ja osobne rikam, ze ikdyby Agnieszka TM nevyhrala, tak bude Kralovnou Polskou ona, ne Viktorie. To je jas.
Doufam, ze ted uz trosku chapes, ze tady nejde o to, kdo je kralovna, ale o to, kdo koho na trunu vidi jako kralovnu, a to hypoteticky muze byt i Laura Robson, nebo Lucka Safarova:D)
Teda ja aspon pochopil, ze to je takova lehci diskuse. Proste takova oddychovka.:))) Ale mozna jsem to pochopil dost blbe:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem to psal ve vedlejší diskuzi. Ta nejkrásnější je moje žena, a tedy je i královna. A přes to vlak nejede :P
Reagovat
smazaný uživatel
No jasne, bez diskuse:)
No a ted jsi uz v tom zamichal tak, ze tuhle diskusi s postupnym odstupem minut bude fakt tezke rozklicovat:D))))
Tady se totiz uz prolina nekolik rovin kraloven a bohyni:)
Ale ja jsem pro, ma to potom sve kouzlo.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle je výtažek z toho, co jsi psal.
"Pro mě: nejlepší hráčka světa = světová jednička
Nejlepší hráčka posledního roku: Vika"
Zbytek, co jsi napsal, byla omáčka okolo tohoto, tvůj pohled a argumenty.
Já se tě jednoduše ptám na tvůj názor. Pokud Serena vyhraje a Vika nepostoupí ani do finále, bude pro tebe stále více 1 GS, 1 finále GS a post světové jedničky více než 2 GS, olympijské hry a TM? Ano, ne. Nijak dál to rozmazávat nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Komu to píšeš, mně?

Já to chápu, každý má svou královnu, jak v tenisu - třeba Aga v Polsku, tak i v osobním životě.

Ale já myslel prostě tenisovou královnu na celém světě. Tu, co je fakt šampionka a i ve svých letech prohání mladé pušky. Tu, co jsi s ní byl nakupovat ty šaty, když já s Fran byl pro rohliky.:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je víc, kdo má víc bodů ze všech turnajů. Tenisový rok se neskládá jenom ze šesti turnajů, i když jsou největší.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, psal jsem obecne. Diskusi chapu jako velmi lehkou diskusi, nebot, to si kazdy najde parametr, ktery mu nejvic sedi...
a celkove to muze byt jakakoliv, i ta ktera uz nehraje.
Take mohu rict, ze Steffi jeste nebyla prekonana, az bude, bude nova kralovna:D)))
Ale jak jsem psal, takovy lehky diskuse jsou ok, ma to sve kouzlo:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, vážně, o čem se tu bavíme? Vždyť ta jízda Sereny letos je úžasná. A co ještě při té zátěži na W i OH zvládla se ségrou v deblu, to je pro mě na klobouček....

Na ten debl se u ní zapomíná, ale není to prdel. Nenechala Venus ve štychu jako třeba Aga Ulu.....A to to Sereně ve dvouhře na W. zrovna moc nešlo a byla se na obouch frontách.

A jas, je to relax a oddych, ale už zase začínám z toho být celý zmatený......, už nevím, kdo je bohyně a BOHYNĚ, královna a KRÁLOVNA, teď sem ten cyp tahal ještě princezny....no cvokárna!:DD
Reagovat
smazaný uživatel
To je jas. Pro mě třeba nejlepší hráčkou historie dosud nepřekonanou Steffi.

Nejlepší hráčkou poslední dekády i teď Serena.

A pro tebe? Jasná odpověď, prosím. Jsi Vlk, nekličkuj jako zajíc.:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
OK
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim:)
Steffi ok. Muze byt i Chris, nebo Margaret, historie je dlouha:)

Dekada: Sestry Williamsowy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak poopravím otázku, opravdu nevíš, koho považješ ty osobně z hrající hráček za královnu?

Viku, Agu, Serenu......jinou?

Nebo je tvou odpovědí příspěvek v 10:04?
Reagovat
smazaný uživatel
jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě subjektivně Steffi naprost nejlepší hráčka všech dob, taková se rodí jednou za sto let, takže druhé se už asi nedožiju.:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Takze BOHYNE :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto!!! A u tebe? Martina?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim. Steffi jsem mel take rad, ale treba Bohyni muze byt i Margaret duPontova z dnesniho clanku, svym zpusobem...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně by mi výhra Sereny nezapadala do osudové vize.

V letech 2002 až 2003 vyhrála čtyři GS po sobě, ale nevyhrála TM (teď nevím ale, jestli tam byla). To by se jí mohlo povést po deseti letech v r.2012 až 2013 - všimněte si i té dvojy a trojky, co se shoduje na konci letopočtu.:DDD

Takže ať si to vyhraje Maruš nebo je hráčkou roku Vika, může si tam i zatrsat.
Serena a když vydrží zdravá, může se stát se světovou jedničkou příští rok. A zdraví je nejdůležitější!!! A taky má hezkého nového psa, viděli jste včera?
Reagovat
smazaný uživatel
ten pejsek je hezkej :D vše co napíšu :D
Reagovat
tommr
viděl jsem to, ale nevím jestli se to dá ještě označit za psa. Je to spíš takovej dámskej doplněk k šatům ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na cesty asi dobrý, když je malej. Já osobně mám rád třeba labradory.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuji si, jak plno lidí zde psalo při jejich finále na USO, že právě v té chvíli se hraje o tenisovou královnu tohoto roku. Vyhrála Serena, tak co se furt řeší?

Lidi mají krátkou pamět, na USO psali toto. Pak přišlo Tokio, Serena tam nebyla, Vika nic. Pak Vika vyhrála Peking a turnaj nejnižší kategorie v Linci a najednou byla zase nejlepší ona? To mi nedává smysl - turnajem v Linci jen dotáhla počet vítězných turnajů na Serenu. A to je opravdu piditurnaj - kde výhra je pro světovou jedničku povinností.:)

A nezmění na tom ani výhra Viky na TM. Serena i bez výhry na TM získala cennější turnaje a hráčkou roku by měla být vyhlášena ona.
Reagovat
tommr
v tomhle s tebou výjímečně nesouhlasím. Pokud by Azarenková dokázala TM vyhrát tak by byla podle mýho názoru hráčkou roku ona ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
kralovnou je Agnieszka :P!!!:D))))
Ji se aspon rika Dropshot Queen :P
Reagovat
tommr
Sereně se zase říká Fierce Queen ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mame dve kralovny :))) No, a pak v tom nema byt zmatek:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Takže dva GS a OH jsou méně než jeden GS a TM?
Reagovat
Bob
Blbost. Teniskou roku je Serena. Stejně TM vyhraje, tak nevím, co tu řešíte.
Reagovat
tommr
myslím to takhle:

post světový jedničky + 1 GS + TM > 2 GS + OH
Reagovat
smazaný uživatel
Aha.

Já to beru takto 2 GS + OH = jednička + 1 GS + TM a ve prospěch Sereny bych nezapomínal na její jízdy ve čtyřhře, kde na W i OH dokázala v tak nabitém programu ovládnout i debla. To je pro mě to plus, které ji staví do role nejlepší hráčky tohoto roku.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale monty, vždyť píšeme o jednom a tom samém:-)

Caroline byla zasloužená jednička, Vika je zasloužená jednička. Já jim to neberu, obě jsem na tom postu uznával. Kolik bude hrát která turnajů, je jejich věc a to vůbec nezpochybňuji.

Ale ty jsi napsal, že nejlepší hráčkou světa je Vika a s tím nesouhlasím. Sám potom píšeš, že Serena se umí výborně připravit na důležité zápasy a proto Viku letos tolikrát porazila a třeba i Mášu poráží. Ano, to je pravda. A proto je pro mě tou nejlepší hráčkou ona. Protože i tato vlastnost, kterou jsi pospsal, patří k nejlepší hráčce světa. Rozumíme si?
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti rozumím, ale rozdíl mezi mnou a tebou je tento:

Pro mě: nejlepší hráčka světa = světová jednička

Pro tebe: nejlepší hráčka světa = vítězka nejvíce GS, nejlepší vzájemné zápasy se špičkou

Každý máme právo na svůj názor. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A pro mne je to ta: ktera ziskala vsechny GS v jednom roce, takze Steffi P :D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, každý máme právo na svůj názor. Jsem rád, že máš jiný. O čem bychom si pak psali.:-))

Pro mně to není jen o GS a statistikách. Ale i tomu dávám velkou váhu. Pro mě je to o souboru více věcí najednou, co ta hráčka musí na kurtu předvádět. Kvalitní tenis, mentální schopnosti, schopnost předvést na kurtu to, co umí třeba i v tréninku. Umět se připravit na důležitý turnaj a zápas. A v důležitých chvílích zápasu umět udělat správné rozhodnutí. To vše je hrozně těžké a Sereně k tomu přispívají i zkušenosti, kompenzuje si jimi např. to, že mladé pušky jsou už rychlejší. Takhle hodnotím nejlepší hráčku. Prostě co opravdu dokáže na tom kurtu předvést.

Protože třeba taková Sam, bože, ta holka s těmi údery, silou i hrou, jaké je schopna, mohla být klidně světovou jedničkou a ve vitríně daleko více GS turnajů. Ale bohužel pro ni to nedokáže většinou všechnochno zkloubit, selže hlava a vypadá to s ní tak, jak to vypadá. Opravdu zahrála úžasně loni na USO. Od té doby jsem jí tak, bohužel, hrát neviděl.....

A ještě dotaz, když byla Caro světovou jedničkou, i tehdy jsi ji považoval za nejlepší hráčku světa?
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale jak vypadá kvalitní tenis, na to jsou určitě taky rozdílné názory... Mě hlavně překvapuje, že Sam má včetně US Open "jenom" tři tituly na okruhu WTA. Myslel jsem si, že jich má daleko víc...

A ještě odpověď na tvou otázku: Ano, v té době jsem považoval Caro za nejlepší hráčku světa, protože byla jedničkou. Více už jsem napsal ve výjimečné reakci na Broze o několik vláken níž. :)
Reagovat
smazaný uživatel
v tom se opravdu neshodneme. Každý koukáme na tenis a i na tenistky jiným pohledem.:))

Neva, vylešti brnění na zápas tvých holek a nezapomeň si pod něj nainstalovat tlakoměr:DDD
Reagovat
Stan_Borowitz
máte problém v tom že se neshodnete na definici pojmů. To se pak můžete dohadovat do nekonečna. Ale faktem je, že vzhledem k tomu, jak je žebříček konstruován (preferuje dlouhodobou výkonnost), nemusí se vždy krýt s tím, jaký je aktuální poměr sil. Světová jednička skutečně nemusí být momentálně nejlepší hráč(ka), to není nic proti ničemu a nikomu. Je to ale nejlepší hráčka světa v horizontu bodově pokrývaném v žebříčku.
Reagovat
tommr
tady zase pro změnu nemůžu souhlasit s tebou. Caro byla sice světovou jedničkou zaslouženě, ale nejlepší hráčkou nikdy nebyla protože jí chyběly tituly z GS a TM. I proto byla loni zvolená hráčkou roku místo ní Petra ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Ale já se nebavil o momentálně nejlepší hráčce v daném období, ale o nejlepší hráčce současnosti všeobecně. Prostě tenhle rok je pro mě nejlepší hráčkou světa Serena. Stejně tak, jako to bylo většinu času v průběhu minulé dekády.
Reagovat
smazaný uživatel
To je taky pravda...

Nejlepší hráčka poslední dekády: Serena
Nejlepší hráčka posledního roku: Vika
Nejlepší hráčka "právě teď": vítězka TM
Nejlepší hráčka podle cen WTA: nejčastější vítězka největších turnajů

Ale co se týká současnosti, tak pořád nejvíc preferuju ten žebříček. :) Protože kdyby se to mělo brát podle "právě teď", tak by se to mohlo měnit každý týden...

Oskar: Ha ha... Radši ani nechci vidět, jak budu dneska nervní u zápasu Viky. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemohlo by to místo nejlepší hráčky tohoto roku být sdílené? Mně to připadá jako rozumný kompromis, poměrně věrně odrážející skutečnost...
Reagovat
tommr
nějak v těch debatách o královně zapomínáte na to, že TM ještě není u konce ...
Pokud vyhraje TM Azarenková nebude o královně pochyb - jako světová jednička jí bude právě Vika ...
Pokud vyhraje Serena tak to bude taky jasný - královnou bude letošní dvojnásobná GS vítězka, olympijská vítězka a vítězka TM ...
Může se ale ještě stát i to, že když se dva perou třetí se směje - TM vyhraje Sharapovová, stane se světovou jedničkou a královnou bude ona ...
Reagovat
gigin
Zkoušeli jsme řešit hráčku - Královnu TP :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pred TM to vypadalo takto:

1 Azarenka, Victoria BLR 10190 17
2 Sarapova, Maria RUS 9115 16
3 Williams, Serena USA 7900 14
4 Radwanska, Agnieszka POL 7095 21
5 Kerber, Angelique GER 5470 20
6 Kvitova, Petra CZE 5215 19
7 Errani, Sara ITA 4855 22
8 Li, Na CHN 4726 17
9 Stosur, Samantha AUS 4120 22
10Bartoli, Marion FRA 3740 25

Z toho je patrno, ze Viktorie, na TM se to potom nejak potvrdi:)
Ale jinak Kralovnou je Serena:DDD)
Reagovat
tommr
a není to totéž? Nebo máte k volbě královny TP ještě nějaký jiný kritéria než letošní výkony? :)
Reagovat
gigin
Ano. Třeba místní sympatie. A tady jasně vítězí Kvitule. Jako kdybych volil já!! To se raději ani neptej :DDD
Reagovat
tommr
tak to je jiná. Zapojil jsem se do debaty aniž bych si jí předtím celou přečet za což se omlouvám ... :)
Kdyby šlo jen o sympatie tak pro mě je vítězka taky jasná - nikdo jinej než Petra nepřipadá v úvahu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ja se ptam:)
Reagovat
smazaný uživatel
No ono se tu resi dve veci,
1/ktera tenistka WTA je kralovnou na TP.
a
2/ktera z holek, ktere tady pisi je kralovnou TP

A ono se to nejak vsem zmixovalo:)
Reagovat
Stan_Borowitz
no, u mne si to Petra z pohledu sympatií dost pokazila tím nešťastným výrokem po vyhlášení vítězkou letošní US Open Series...
Reagovat
smazaný uživatel
promin vlastne 4 veci

3/ ktera je kralovnou letosniho roku
a
4/ ktera je kralovnou tak nejak obecne, z tech hrajicich:)

No ted se vsechny ty 4 veci michaj a zamenuji, a vychazi nam z toho pekna mela:)
Reagovat
tommr
no že by si mi to nějak vyjasnil to se říct nedá - spíš naopak ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to promin, ale fakt jsem se snazil:)))
Reagovat
tommr
a o jakej výrok vlastně šlo? Nějak si nevzpomínám, že by Petra řekla něco pohoršujícího ... :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Když se jí zeptali na to, co říká případné finanční odměně, pokud vyhraje i USO, odpověděla na to poměrně arogantně, že ji peníze vůbec nezajímají...
Reagovat
tommr
Stosurová, Erraniová a Li Na nesmí vyhrát, protože to by na ně Petra nabrala další bodovou ztrátu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jesus....napíšu jedno slovo queen-královna a všichni se tu hned můžou po*rat.Na Eurosportu a všude slyším, jak o Vice říkají, že je opravdu hodně dobrou jedničkou, je prostě nejlepší...po Sereně, to je jasné, ale Vika je první, ne Serena. Nezajímá mě, že Vika hrála více turnajů, Serena může taky. Jedničkou je Vika a prostě je královna, opakuji královna myslím jako sv. jednička. WTA musí dát hráčku roku jednoznačně Serenu, o tom není pochyb. Není pochyb o tom, že Vika na ni neumí, ale věřím, že brzy se to začne otáčet. Každý má svého Nemesis, Vika má holt Serenu, ale jinak? Kdo ji letos kromě ní porazil? Bartolka, Masha na antuce,Cibule na FO a jinak pokaždé Serena. Letos je prostě úchvatná, kdo nevidí, je slepý. To, že Serena je ještě lepší, neznamená, že nemohu o Vice říct, že je pravou královnou (sv. jedničkou), jen proto, že má více turnajů za sebou. Kdyby Serena chtěla být No. 1 tak jede do Pekingu apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť o Vico nikdo nenapsal, že není úchvatná. Je vážně dobrá, od loni šla ještě nahoru. Já na ní např. obdivuji, jak má neustále snahu se zlepšovat, makat na sobě, ví, co chce a jde za tím. Nikdo jí post jedničky nebere. Nemám potřebu o ní psát něco hanlivého. A já třeba počítám s tím, že tu Serenu začne přehrávat, třeba už příští rok, vždyť je z té nastupující generace. A nebo se nahoru dostane jiná a Serena už přestane stačit. To bude přirozená výměna generací, není třeba si z toho trhat žíly.

Ale to ty reaguješ afektovaně a máš na Serenu urážlivé poznámky. To je ale tvá vizitka, nevím, proč se tak rozčiluješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Monty prostě napsal, že nejlepší hráčkou současnosti je Vika a od toho se to odvinulo.
Já jsem mu napsal svůj názor a přiložil k tomu fakta.
Reagovat
smazaný uživatel
O Sereně si myslím své a nehodlám to měnit...že jednám agresivně, respektive vám to tak vyznívá, tak prosím...jsem takový, ale radši už nebudu reagovat, protože to stejně nemá cenu.
Reagovat
gigin
Tvl klid! :)) Vika je super náhodou. Je to fracek, kterého mám moc rád. A Serenu taky nějak nemusím. Ale holt je to místní Královna (asi teda), jak je tu místní Král Rožer :)) Nenaděláš nic :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No rekl bych, ze mistni kralovna je tu spis Petra

Adam9 > klidne reaguj chlape:) Uz jsem se pos*ral a vyjadril:DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguj si jak chceš, mně je to jedno, své jsem napsal. A názor si taky udělal.
Reagovat
gigin
Kurňa na Kvítí jsem úplně zapomněl :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Vika není žádný fracek! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to te nekteri snad roztrhnou...jak hada:))) Jak jsi mohl zapomenout na kvetinu, nejsi nejaky roztrzity:)???
Reagovat
smazaný uživatel
Máš rozhozenou královnu tenisovou a klálovnu TP. Musím bohužel opět leštiti u Vlka, královnou TP je Petra. Ještě, aby to tak nebylo. A to myslím vážně!

Jinak Serena ani Rožérek ti být sympatičtí nemusí. Ale přizvukovat někomu, kdo má potřebu o Sereně psát, že je chlap - to jsi mě zklamal gigine.....bez úsměvu.:-(
Reagovat
gigin
monty25: :DDD Je!! Na place určitě!!
Vlček: Ještě, že se nebavíme o Bohyních :DDD
Reagovat
gigin
Já už jsem myslel, že jsi velký kluk! Serena je chlap, Djoko je srbský komediant a nafoukanec, Rožérek je egoista, Rafa je robot a simulant, Murray šílenec a blázen.... úsměv ;))
Reagovat
smazaný uživatel
"A gigin je infntilni decko, a Oskar je namysleny plkalista, a Monty je haremista, a ..."
Reagovat
smazaný uživatel
zapomnel jsem usmev:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, to víš, že už jsem velkej, asi jako ty.::DD

A jen to nezakecávej!! Víš, že máš u mě ještě dluh. Abych si ho nevybral v jejich vzájemném zápase. Asi budu sketa....:-))
Ale vzpomeň si, jak jsi přecitlivělý na toho tvého Noldu a do něj ti nikdy nešiju.
Serena je žena a takové řeči se prostě nehodí - a myslím si to proto, protože už jsem právě velký chlap a né kluk!:D
Reagovat
smazaný uživatel
A zapomněl jsi napsat, co jsi ty?
Reagovat
gigin
Jste šulí*i!! Oba!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Cype....., jeď na Slovensko!:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Mas to vyse napsany, jsem su*in :D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud by jsme se zacli hadat, o tom, kdo je tenisova BOHYNE, tak si myslim, ze ten vcrejsi rekord by byl jen malou epizodou tohoto portalu. :) By jsme se asi uhadali na smrt, myslim, ze staci ta Kralovna:)
Reagovat
gigin
Bohyně WTA: ?? nedořešeno
Bůh ATP: Rožér
Bohyně TP: a.magerova - to je dohledatelné, někteří uživatelé ji tak nazývali :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger, král TP?..Žiadne také..Odmietam žiť a platit dane v takom kralovstve..Pome zvrhnúť krala, kto sa pridá? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak "na place" je určitá jiná než v soukromí... No tak občas mrskne raketou, no. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Toz ogare nevim:D)))
Bohyně WTA: to muze byt klidne i Martina , nebo Steffi
Bůh ATP: a co Noah, nebo Sampras, nebo Jimbo ??? :P
Bohyně TP: magerka nikdy!:D))))

U tech Bohu je asi jedno jestli jeste hraji nebo ne....jako a mozna jsou to ti bezpecne mrtvi:D))) Vzdyt rikam, ze by jsme se sezrali vsichni.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě k těm královnám, bohyním atd.

Tenisové bohyně mám čtyři a všechny mám rád stejně. Nejvíc sexy je ale Maruška, takže bych zvolil ji. :)

Bohyně TP: Kdo tady sleduje diskuse, tak asi nemůže pochybovat o mojí volbě... Jak by napsal Vlk: Emička Forever :)

No a boha tady vyhodnocovat nebudu, ten mě nezajímá. :D
Reagovat
gigin
Forehand! Bůh!! Né Král!! Daně budeš platit v Bělehradě!! :DD
monty25: To není jen o té raketě. Grimasy, gesta ... Je bombovní prostě :DD A pak to její oslovení Marušky v Římě 2011 :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No jo... Co se týká toho oslovení loni v Římě, tak za to se Vika omluvila na twitteru. Takže to asi dokazuje, že je rozdíl mezi Vikou "na place" a Vikou "normál"... Ale stejně není jasné, na koho to oslovení směřovalo. Někdo si myslel, že to bylo na rozhodčí. :D
Reagovat
gigin
Mi je jedno na koho to bylo :))) Mám ji prostě rád. I třeba kvůli tomuto :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to sa chalani asi hodne pobijeme:D)))
Ja bych chtel treba ISNERA :D)))) Ale jsem soudny, tak to necham na vas...ale jinak je to taky Buh, uz tou vyskou a dobrotou, to je preci jasne:)))
Reagovat
Madrileno
Vika mi neni sympaticka, ale uznavam ji jako zaslouzenou number 1 (proti kralovani Turkish Airlines rozhodne mnohem kvalitnejsi tenistka).
Jen se tesim, az ji Serena preskoci, protoze jeji dominance je neskutecna. Doufam, ze vydrzi hrat jeste dlouho, protoze jeji hra je neskutecna.
Na tomhle turnaji mi vadi predevsim hekani, proto nemusim Mashu i Viku, ale co predvadi Errani, je uz opravdu nechutne. A co uz me vytaci take, je trapne Turkish Airlines v kazde prestavce, chtelo by to zmenu :-)
Reagovat
Bob
Souhlasím s tou více než trapnou reklamou. Když byla Caro No.1, mělo to ještě smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
No, oni sponzorují ten turnaj i Caro (asi), tak tu reklamu chápu. Ale nemůžu jí už ani vidět. Mohli by jí změnit a být tam zase Caro, to by mi nevadilo.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytec se vubec hadat:D)))) V tuto chvili hrajici kralovna je fakt jen jedna a kazdy to vi:)

AO > W (2003, 2005, 2007, 2009, 2010)
RG > W (2002)
Wim. W (2002, 2003, 2009, 2010, 2012)
USO W (1999, 2002, 2008, 2012)

Jez bytecne uvadet ci jsou to vysledky. Porovnavat je s jinyma nechci, aby to nevypadalo, ze je chci zhazovat...to neni hezky:)

V tuto chvili na 1 miste je Azarenka, a zaslouzene, takze neni jinak co resit. Nebot pro kazdeho ta kralovna bude jina, nekdo bude mit na tom trunu dokonce pretlak:D)

Krom toho, Kralovna neni zadny chlap. Je to nahodou krasna zena, ktera kazdym rokem jen kvete, krom toho vlastni krasu Venuse, asi jako jedina z tenistek - ale tohle by ocenili jen klasici:D). Jinak dost pochybuji o tech, co na ni tak nadavaj, ze kdyby k nim pristoupila na nejakem turnaji hodit slovo, zeby neroztekli jak maly decka:))) By slintali:))) Jenom plany pozy, ji urazet a psat ze je to chlap...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je jasný, kdyby se třeba hledala tenistka s nejpestřejším úderovým rejstříkem nebo ta nejšikovnější, hrající chytře nebo s nejlepším forhendem, hrou na síti....., napíšeme pokaždé jinou tenistku.

A každý má podle stylu hry, která se mu líbí, třeba ve svém úsudku jinou tenistku na prvním místě.
Reagovat
gigin
No nedávno jsem tu napsal, že princezna TP by mohla být Laura. Jakože tu má hodně fans, je symp, hraje super a tak. No a Heather se mne zeptala, kdo je královna. Na to jsem neuměl odpovědět. A Vlček si to tu určí během pár minut!! A Oskar (tlama), aby mu nepřitakal!! :DD Vyjímečně se k vám přidávám :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tys nevěděl, kdo je tenisová královna!!!:DDD

Cype, ty jsi případ! A to ti člověk přeje šťastnou cestu na Slovensko.....Dneska se taky někam kodrcáš nebo budeš koukat na tenis nebo snad tenis hrát? Trénuj gigine, já trénuji také - souboj ukáže....:DDD

A Heather to myslela, že Laura je tenisovou princeznou a ptala se, kdo je královnou na TP? Jako asi z žen......, na to je ošemetné odpovídat, všechny to tu obohacují.:-))

Ale krále komiků na TP mám osobně vybraného už dávno.:DD
Reagovat
gigin
No jakože královna TP, ale z hráček!! Ta Serena by to mohla být asi. Jako co mám trénovat? Na tebe? Nebuď směšný. Posbíráš mi míčky a půjdem za 20 minut dom!!
No a jestli teda chceme určit místní královnu TP, jakože královnu zdejší uživatelek - tak v tom mám absolutně jasno ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Hahaha, tak teď jsi mě pobavil, to je paráda se takhle od srdce zasmát. No komik!:DDD
Máš pravdu jsem směšný....a ještě ti ponesu rakety a seberu ze země tvé triko alá Nolda, které po vítězství nadšeně rozrhneš a zabušíš pěstí do hrudi.:DD

A jakože místní královnu, tedy královnu uživatelek - mám adeptky a jednu asi taky jasnou.:-)
Reagovat
gigin
Tvl, po takovém vítězství si nebudu nic škubat. Potřepu hlavou jak Rožérek, pak tobě rukou a půjdem na plzeňskýho "blonďáka" :DD
No, ze mne to jméno pro mne Královny (Dámy) místních uživatelek nikdo nikdy nevypáčí!! :DD Možná.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No ja to uz davno vim:D))) Takze pacit nic nebudu, je to zbytec.
A myslim si, ze to vi cele TP:)

Jinak pro mne jasna kralovna TP je SOJKA:)
Ikdyz nejvic stejne mam slabost pro Emicku:))) Takze cert aby se v tom vyznal...v tech kralovnach...

Jinak vy dva jste oba komici, ani bych se nedivil, kdybyste tu zorganizovali soutez v hlasovani o kralovnu TP:D)))
Totiz vy dva jste toho fakt schopni:)))
Reagovat
gigin
Není to tak jak si myslíš!! Já se bavím o Královně TP!! Né o nějakých sympatiích. Nebuď zase rozdivočelý :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdo se ma v tvych kralovnach a princeznach a sympatiich vyznat.
Zachvili budu potrebovat u tebe diagram jak u Montyho...:)

Tak, kdi je u Tebe ta Kralovna TP???
Reagovat
smazaný uživatel
*kdo
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
zapomnel jsi to napsat...To musis do toho vetsiho okenka, si najet myskou...a kliknout, aby ti blikal kursor. Potom vytukej to jmeno do klavesnice a klikni myskou na odeslat!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na plzeňáka jasně půjdem, ale až po tom, co tě seberu ze země, náležitě se vydýcháš a pak tě budu podpírat a půjdem.:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, dělat anketu mezi ženami, vždyť je to subjektivní....:-)

Ovšem mohlo by to být zajímavé, možná že s giginem popřemýšlíme a něco sem hodíme:DD
Reagovat
gigin
Vlček: Fandina!!
Oskar: No když ti dám v každém gemu fóra 40, tak možná jo :))
Reagovat
smazaný uživatel
Sojka.
Reagovat
gigin
Kdo jiný!! Jasně, že sojka ;) A to šije do Djokolandu, jak nepříčetná!! :DD
Reagovat
tommr
nějak v těch debatách o královně zapomínáte na to, že TM ještě není u konce ...
Pokud vyhraje TM Azarenková nebude o královně pochyb - jako světová jednička jí bude právě Vika ...
Pokud vyhraje Serena tak to bude taky jasný - královnou bude letošní dvojnásobná GS vítězka, olympijská vítězka a vítězka TM ...
Může se ale ještě stát i to, že když se dva perou třetí se směje - TM vyhraje Sharapovová, stane se světovou jedničkou a královnou bude ona ...
Reagovat
gigin
Jas!! Ale tady jde o diskuzi - hráčka - Královna TP. Chápeš :))
Reagovat
smazaný uživatel
Mam te rad chlape:), ale kralovnou jeste dlouho bude Serena, at bude na jakemkoliv miste. Ovsem princezna zebricku, to muze byt ruzne :D))))) a klidne to muze byt i Agnieszka :))) - coz by urcite zarucilo minimalne desitky fanouskovskych infarktu:D)))
Reagovat
dadaft
Stosurová - Erraniová

ve druhém setu jsem se zasnil...
viděl jsem Samanthu hrající takto stabilně.
skvěle servírující. s vynikajícím forhendem a bekhendem. silnou, přesnou, nechybující. hráčku, která je nebezpečná od základní čáry, stejně jako u sítě, na kterou často a ráda chodí. hráčku dominantní, tvůrkyni hry...

třetí set mě vrátil do reality. ((

nicméně doufám, že proti Marii se vytáhne.
na dnešní program se vůbec těším. Sam - Marie bylo letos vždy zárukou skvělého tenisu, a dva další zápasy jsou čistě o postup, bez spekulací. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto s tebou souhlasím. Přepadal mě z toho smutek, lituju ji, tolik maká a snaží se mimo kurt, pak tam přijde a je z toho toto....:-(

Já se těším moc na zápas Sary a Agy - to pro mě bude top zápas
O trochu méně se těším na Li Na a Viku - ale jsem hodně zvědavý, jestli si dokáže Na udržet tu formu ze včera nebo jestli bude svázaná tím, že hraje o postup.

A obávám se zápasu Sam s Maruš - ale stejně pevně věřím, že když už Sam ví, že jí o nic nejde, bude hrát uvolněně a ukáže, co v ní dřímá a Šarapovou porazí. Přál bych jí, aby rok zakončila výhrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Výsledok Samanthy ma celkom prekvapil..Rovnako ma prekvapilo, ako dobre sa Sam cíti pred kamerou v tom jej magazíne pre Eurosport..Mne osobne sa na to pozerá 100krát lepšie ako na Tipsy time :)..Udržať.
Reagovat
smazaný uživatel
Stabilní forma po celý rok vynesla Viku právě na pozici světové jedničky, kde trůní plným právem. Ale to, že tě to zajímá více než GS, píšeš jenom proto, že se ti to zrovna hodí, protože je jedničkou.
Kdyby vyhrála tři GS a byla pětka, napíšeš, že tě zajímají GS.

Mě zajímá především hra a schopnosti na kurtu a z toho pak plynoucí GS vítězství. To jsou nejdůležitější turnaje. A OH jsou bonusem, navíc jednou za čtyři roky.
Vika je zaslouženou jedničkou, o tom ani potom. Ale jestli si i po páté prohře Viky se Serenou myslíš, že je nejlepší hráčkou světa, tak to promiň.

Pro mě to je stále Serena, možná jen o chlup a možná ne na dlouho. A jak píšu dole, nezměnila by to ani Viky finálová výhra.

A nepíšu to proto, že fandím Sereně. Napsal bych to i o jiné. Ale v souboru tenisových a mentálních schopností a prostě všeho, co k nejlepším hráčům patří, a čeho je schopna na kurtu dosahovat, je pro mě stále ještě nejlepší.

A svědčí o tom i dnešní zápas, kde obě hrály pod svou úrovní, ale ona to zvládla a Vika ne. Vika je hodně dobrá, má před sebou, myslím, velkou budoucnost, ale nejlepší hráčkou světa pro mě zatím není.
Reagovat
smazaný uživatel
A také je Viktorka světovou jedničkou proto, že startovala na více turnajích - což je samozřejmě mínus Sereny!

Uvedu počet odehraných turnajů a bodový zisk bez TM.

Vika: 16 turnajů 10191 bodů

Serena: 12 turnajů 7900 bodů

I na tom je vidět, že Sereně stačilo odehrát jen 12 turnajů ke zisku skoro 8000 bodů. I na tom je vidět, že se Vika musela na ty své body daleko více otáčet...

A teď to neoblíbené "kdyby" tak hloupě nekiksla na RG a nevykašlala se na Peking, trůn by se už asi kymácel nebo měl jinou majitelku.

Ale jak píšu, to je Sereny mínus a Vika zaslouženě na trůnu. Podle mě i na konci sezóny. Nevěřím, že Maruš vyhraje celý turnaj bez ztráty utkání.
Reagovat
smazaný uživatel
A nenapsal bych ani slovo, kdyby ty GS a OH vyhrála Serena třeba loni a letos měla jen vítězství z piditurnaje International. Oproti tomu Vika by měla svou letošní bilanci. Ale přeci jen mi přijde, že sbírka Sereny je hodnotnější.

Vika:

GS: 1 - AO
Premier Mandatory: 2 - IW, Peking
Premier 5: 1 - Doha
Premier 600: 1 - Sydney
International: 1 - Linz

Serena:

GS: 2 - W, USO
OH: 1
Premier mandatory: 1 - Madrid
Premier 700: 2 - Charleston, Stanford
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě k té vzájemné statistice. Je jasné, že vzájemný zápas hráček nebo H2H není vždy vypovídající.
Asi se shodneme, že třeba Makarova není lepší tenistkou než Petra, i když jí porazila.

Ale vzájemná bilance Viky a Sereny jen za letošek je 0:5 - a to už si myslím, že o něčem vypovídá. A to právě proto, že je Vika světová jednička.

Neber to osobně rytíři, jen můj názor.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Musím ti říct, že hned v tom prvním odstavci se mýlíš. Ačkoliv jsem schopný změnit svůj názor, žebříček jsem vždycky uznával a vždycky jsem to bral tak, že světová jednička je nejlepší hráčka na světě. Ať už to byla Dinara, Caro, Masha nebo Vika. Že je mám všechny rád, to je pouze a jen shoda okolností. Snad už před rokem jsem tady psal, že pokud bude jedničkou Petra, nebude mi dělat žádný problém uznat, že je nejlepší. To samé platí o Sereně a o kýmkoliv jiném... Takže to opravdu není tak, že se mi to zrovna hodí.

Já vím, že Serena za některé ty absence nemůže a že to bylo způsobeno jejím zdravotním stavem. Ale za to zase nemůže Vika, že je někdo zraněný. Stejně tak za to v předchozích letech nemohla Caro... Ještě když byla Caro jedničkou a bylo jí hloupě vyčítáno, že objíždí i malé turnaje, tak jsem s oblibou říkával: "Tenistka je od toho, aby hrála." A stojím si za tím dodnes. Přestože Caro v žádném případě nebyla jedničkou díky nějakým malým turnajům (jsou tam určitá omezení, co se týká bodů) a to samé platí o Vice... Ale prostě když tenistka nehraje tak často, nemůže počítat s tím, že bude jedničkou, i když má jinak skvělé výsledky (což Serena má). Ale jak říkám, Serena za to nemůže, protože u ní je to hlavně otázka zdravotních problémů. Jenže stejně tak za to nemůže Vika, která je jedničkou a tím pádem nejlepší (aspoň pro mě).
Reagovat
smazaný uživatel
Vzájemné statistiky a žebříček jsou dvě naprosto odlišné věci. Žebříček ukazuje, jak umí tenistka hrát s každým, ne jenom s jednou soupeřkou... Máš pravdu, Makarova určitě není lepší než Petra, ani Razzano není. Ale to je právě to. Serena se dokáže nejvíc zkoncentrovat právě na ty zápasy se silnými soupeřkami. Proto má tak příznivou bilanci s Vikou, Mashou, Petrou atd. Ono celkově není moc hráček, které by měly se Serenou nějakou dobrou bilanci. Snad možná Venus a na grandslamech ji dvakrát porazila Sam, jinak nevím. Ale stejně tak není moc hráček, které mají dobrou bilanci s Vikou nebo Mashou... Jenže právě od Viky a Mashy se čeká (protože jsou v žebříčku před Serenou), že právě ony Serenu porazí. No a když se jim to nepovede a prohrajou třeba takovým způsobem jako na OH, tak se hned začne říkat: "Jééé, ony na to nemají, Serena je nejlepší." Ale opakuju, Serena se dokáže velmi dobře soustředit na zápasy s těmi nejlepšími (v tom nemá konkurenci) a žebříček se nedělá podle toho, kdo jak umí hrát proti Sereně... Žebříček zobrazuje součet výsledků za poslední rok, tedy dlouhodobou výkonnost a to je pro mě směrodatné. :)
Reagovat
wfcollapse
Henin nebo Jovanovski ? to by me teda zajimalo, protoze obe hraji predevsim na kurtu.
Reagovat
Heather_Fedex
podle me federer. ten hral na litajicim koberci
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, taky nad tím každý rok přemýšlím. Je to brutální takhle hrát denně, maximálně s přestávkou jeden den. A nic by se nestalo, kdyby to udělaly jako u chlapů.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, oba turnaje TM mají 12 utkání ve skupinách, u ATP se hrajou 2 utkání denně a u WTA tři. I pro nás diváky u TV je mnohem lepší mít skupiny od neděle do pátku v šesti dnech.
Tříseťáky jako ty včera dokážou program neúnosně protáhnout až přes půlnoc. Tuhle nefér kumulaci těžkých utkání bez volných dnů musel schválit nějaký pošuk.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, i divácky je TM u mužů lepší. Ty tři zápasy jsou moc a člověk si to ani tak nevychutná. Je toho moc najednou pro všechny.

ATP má vůbec lepší i jiné věci. Namátkou třeba systém zpracování žebříčku. Je tam vše naprosto přehledné a rychle dohledatelné a archiv žebříčků a všeho sahá až bůhví k jakému roku....

A systém turnajů mají také jednodušší.
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom by stačilo využít software, který používá ATP a bylo by.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, proč při změně systému turnajů WTA v roce 2009 museli zavádět kategorie Premier mandatory a Premier 5 (dohromady 9 turnajů - 4x 1000 bodů a 5x 900 bodů), když mohli od ATP převzít osvědčený model 9 turnajů nejvyšší kategorie Masters.
ATP má zřetelné odlišení malých turnajů a velkých Masters turnajů (masters tituly se jim počítají zvlášť). Naopak různé typy WTA Premier je nepřehledný hnus, který se nedá ani řadit do statistik.
Reagovat
smazaný uživatel
A bylo by to daleko logičtější a jednodušší, i co se týká pravidel pro hráčky.
Divácky i atraktivnější, 9 velkých turnajů + 4 GS + TM a pak menší turnaje.

No, rozhodoval o tom někdo, kdo o tom asi moc nepřemýšlel. Nebo mu to bylo šuma fuk.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby jen Premier mandatory a Premier 5, ale taky Premier 700 a Premier 600. Prase aby se v tom vyznalo. A už vůbec nechápu nemožnost na stránkách WTA zřetelně rozepsané, co se hráčkám počítá za turnaje (viz ATP rankings breakdown).
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, kdyb se člověk řídil jen podle žebříčku, kde je minimum informací, nevíš prakticky nic bližšího. Jejich uvedený počet turnajů u hráček je absolutně nevypovídající o ničem. Nevíš, co mají započítané, penalizační nuly, nuly za povinné turnaje, prostě nic.
Eviduji si to všechno sám alespoň u první desítky, abych měl přehled.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem rád za tu stránku tennismaclari. Ta je podle mě dobře udělaná, se spoustou informací. Občas tam mají boty, špatně spočítané body, sem tam někdo úplně vypadne ze žebříčku, někdy zdvojí jméno, někdy nestíhají aktualizovat, ale pořád je tam více a hlavně přehlednější vedení informací než na stránkách WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ty stránky jsou dobré. Já o nich ani nevěděl, někdo jí tu dával nedávno, myslím, že Fandina a Vis.

Takže do té doby jsem byl odkázán na sebe a pokračuji si v té evidenci i dál - je to už snadný, když člověk tu hráčku má už jednou rozepsanou. Nová hráčka trvá déle. Ale na ty stránky taky chodím, akorát mi tam furt skáče nějaké okno s reklamou a to dřív nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
on ty stránky neexistují zase nějak moc dlouho. Ta reklama ta začala vyskakovat asi před měsícem, použil jsem na ni addblock, ale pořád tam zůstane bílý obdélník. Ale pořád lepší než blikající obdélník :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Sereně! Jak říká Vika, šance tam byly a nebylo jich málo. Serena dneska nehrála tak suverénně, jak hrát umí, ale Vika bohužel taky ne. Největší rozdíl byl určitě v podání a taky v tom, že Serena lépe zvládla klíčové momenty... V prvním setu měla Vika tři brejkboly za stavu 2:2. Jenže Serena párkrát zaservírovala a bylo to pryč. V osmém gemu Serena získala brejk a vedla 5:3. Vika odpověděla rebrejkem, jenže pak nedokázala srovnat při vlastním podání. Serena ji brejkla čistou hrou a získala první set... Druhý set se pro Viku vyvíjel výborně. Vedla už 3:0 s náskokem dvou brejků. Jenže zanedlouho Serena vyrovnala na 3:3. Vika se nevzdávala a na 4:4 srovnala čistou hrou. Jenže se stalo to samé co v prvním setu. Za stavu 4:5 Vika znovu ztratila podání a tím bohužel i celý zápas...

Jak říkám, velký rozdíl byl hlavně na podání. Vika neměla žádné eso a 9 dvojchyb, zatímco Serena měla 11 es a 5 dvojchyb. To je prostě strašný rozdíl a hlavně to číslo dvojchyb u Viky bylo dneska hodně vysoké... Pak byl docela zásadní rozdíl ve využitých brejkbolech (Vika 3/9, Serena 5/6) a taky v bodech uhraných po 1. podání (Vika 60%, Serena 76%). Pořád vidím na Vice určitou nervozitu. Viděl jsem ji dneska i včera. Vika prostě strašně chce a ví, že patří k favoritkám. Některé výměny zahraje naprosto fantasticky a pak zase přijde nějaká chyba... Zítra budu Vice moc držet palce v zápase proti Na Li, který bude přímým soubojem o postup. Věřím, že to Vika dokáže a spadne z ní ta nervozita... Co se týká Sereny, tak netřeba nic dodávat. Když hraje, tak se většinou nabízí otázka, jestli ji vůbec někdo dokáže zastavit. Musím zase jenom zopakovat, že je to výjimečná hráčka. Na druhou stranu, já uznávám žebříček a pro mě je nejlepší hráčkou současnosti Vika. Rozhodně má nejstabilnější formu během celé sezony a to mě zajímá o trochu víc než počet grandslamů nebo statistika vzájemných zápasů. Každopádně Serena je nejlepší hráčkou poslední dekády, to je bez diskuse. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo by to méně zaslepeného fandění. Nejlepší hráčkou nemusí být ta (a taky aktuálně není), která má nejvíc bodů v žebříčku!
Podle tebe byla jednička Carol nejlepší hráčkou let 2010 a 2011? V rozhodujících utkáních na GS nebo TM (všechny ostatní turnaje jsou jen kvalitní příprava) s Kim nebo Serenou vždy prohrála. A narozdíl od nich v té době neuhrála ani jeden velký titul.
Reagovat
smazaný uživatel
déle jak do března do Azarenkové to nevydrží. Spíš bych řekl do ledna
Reagovat
smazaný uživatel
Výjimečně zareaguju... Ano, byla, protože ty roky ukončila jako světová jednička. Když někdo vyhraje grandslam, tak to znamená, že se mu povedl jeden turnaj. Sice ten největší, ale pořád je to jeden turnaj. Když někdo zakončí rok jako světová jednička, znamená to, že se mu povedl celý rok. Toť vše. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle čtenáře Adámka devět je prý siréna "true queen of tennis" :-))) haha
Proč tedy se Serenou opět pukla? Ještě k tomu může přijít i o jedničku na konci sezony. S Línou klidně může v tomhle psychickém stavu zítra prohrát.

Zhuštěný hrací systém TM je stupidní. Ve čtyřech dnech každá musí sehrát tři vyčerpávající utkání ve skupině (některé hráčky nemají ani den volna). Proč má ATP na Turnaj mistrů o dva dny víc, když mají stejné skupiny a hrajou stejný počet utkání a taky jen na dva sety?
Reagovat
smazaný uživatel
Jééé, tys mi chyběl :D potvrdí ti každý nezaujatý, že Vika je víc než důstojnou královnou (tím myslím jako sv. jedničkou). To co předvedla včera proti Kerber, ten obrat, to bylo fantastické. A že prohrála s polochlapem Serenou? Neviděl jsem to, ale troufám si tvrdit, že tam sehrála roli i únava. Však ve finále ji porazí, věřím v to.
Reagovat
pepin
Jak to můžeš napsat, vezmi si poslední vzájemné zápasy a pak piš o důstojné královně. Jinak o kousek výš Ti to píší.
Reagovat
tommr
taky moc nechápu proč se nezačne o něco dřív - aspon od pondělí by hrát mohly ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši ty seš trapnej. Vždycky přemýšlím, že chlap, co má potřebu psát takhle o ženský, musí mít hrozně ubohej a jednoduchej život...., asi jen o tom jednom....

Únava v tom nebyla vidět. Vika prostě nehrála o moc lépe než včera a Serena ji nepustila k tomu, k čemu ji pustila včera Angie. Kdyby Angie včera v některých chvílích víc zabrala, mohla ji porazit i ona. Prostě Vika zatím není v takové formě. A Serena zatím taky ne.

Ale jejich letošní bilance je už 0:5 - i kdyby ve finále Vika vyhrála, tak se asi na tom, kdo je celkově lepší tenistka, moc nezmění....
Reagovat
pepin
Naprostá pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé: Na Broze nemá cenu reagovat.

Zadruhé: Serena není polochlap. Možná tím někoho šokuju, ale kdybych si měl vybrat, která hráčka se mi z účastnic TM líbí nejvíc kromě Mashy a Viky, tak zvolím Serenu. Sice to není typická kráska, ale vždycky dokáže zaujmout svým outfitem a navíc má obrovský sex-appeal. No a taky mám trochu slabost pro černošky (hned po Východoevropankách). :)

http://i.cdn.turner.com/sivault/swimsuit/image/2004/04_swilliams_01.jpg

Všechno ostatní už jsem napsal ve svém příspěvku. Věřím, že zítra to Vice vyjde a budu moc držet palce. Už teď jsem nervózní... Come on Vika! :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Naprosto s tebou souhlasím. Serena má svůj půvab, sexappeal a má moc hezký úsměv. Mně se například, hlavně v obličeji, líbí o něco víc než Viktorie Fjodorovna.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, Serena je moc hezká a má sexappeal, a myslím Forehand psal, že se umí dobře prodat na fotce.

Stane, taky se mi Serena v obličeji líbí daleko víc, než Vika, i než Máša, protože ani jedna nemá v obličeji nic mimořádnýho, žádný výrazný záchytný bod..oči, rty..
Vika má hezký vlasy, ale jinak pro mě osobně je to nudný obličej. Co má ale Vika nejhezčí, je postava, už jsem to psala, pro mě nejhezčí nohy, a vůbec se na ní na kurtu dobře dívá, jenže na Serenu taky.
Ona je dáma, jak je tu zminovaná často Jelena, jak se utírá do ručníku a tak..tak myslím, že Serena je ještě o level výš :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist