Australian Open bude bez pětinásobné šampionky Sereny Williamsové

25. 11. 2010, 09:54
Aktuality 0
Serena Williamsová pokračuje v odesílání omluvenek na tenisové turnaje. Posledním podnikem je Austraian Open, kde měla za dva měsíce obhajovat triumfy z posledních dvou let. Důvodem je stále nezhojené zranění chodidla, které si přivodila po červencovém triumfu ve Wimbledonu.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Americká tenistka Serena Williamsová se odhlásila z lednového Australian Open, kde měla obhajovat tituly z posledních dvou ročníků. Informaci potvrdili pořadatelé úvodního grandslamového turnaje sezony v Melbourne.

Dále čtěte:

• 23.11. Serena chodí zase o berlích. Už se odhlásila z Hopman Cupu

• 20.10. Serena ukončila spekulace. Letos definitivně končí

• 11.10. Serena: Letos už hrát nebudu

• 10.10. Serena si prý obnovila zranění a do Evropy neodletěla

• 25.09. Serena návrat znovu odložila. Neuvidí ji ani diváci v Pekingu

• 23.09. Serena odkládá návrat, v Tokiu hrát nebude

• 14.09. Serena po operaci už začíná trénovat

• 03.09. Serena Williamsová popsala, jak si v Mnichově poranila chodidla

• 21.08. Serena poslechla lékaře a start na US Open vzdala

• 17.07. Serena se řízla o střep a musí na operaci. Měsíc si nezahraje

Williamsová si chodidlo poranila o střepy v restauraci a od té doby se na okruhu WTA neobjevila. K tréninku se sice vrátila již v září, svůj návrat ale poté několikrát odložila. Navíc musela minulý měsíc znovu na operaci.

I proto byla o víkendu vyfocena znovu s berlemi a odhlásila se z Hopmanova poháru.

"Jak jsem nedávno zjistila, příliš brzký návrat k intenzivnímu tréninku může způsobit jen další zranění. Nyní rehabilituji po druhé operaci a s lítostí musím odříct účast na Hopmanově poháru a Australian Open," oznámila třináctinásobná grandslamová vítězka, které se v Melbourne vždy velmi dařilo. Titul tu ve dvouhře získala celkem pětkrát, navíc přidala čtyři prvenství ve čtyřhře po boku starší sestry Venus.

"Slibuju fanouškům, že se vrátím silnější než kdy předtím. I přes bolest v srdci vím, že to je správné rozhodnutí. Nyní budu dále spolupracovat s doktory, aby se vše pořádně zahojilo," dodala bývalá světová jednička.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist