Anderson byl na menší operaci s kotníkem

18. 3. 2016, 08:38
Aktuality 6
Kevin Anderson letos laboruje se zraněními, a zatímco rameno léčí konzervativně, s kotníkem podstoupil menším operativní zákrok. Na kurty se chce vrátit v průběhu antukové sezony.
Profily hráčů
Kevin Anderson (© facebook K.A.)

Patnáctý hráč světa Kevin Anderson se letos objevil na třech turnajích a pouze na prvním z nich 13. ledna v Aucklandu zaznamenal vítězný zápas (7-6 7-6 proti Robinu Haasemu). Na Australian Open i v Delray Beach vzdal hned utkání 1. kola.

Trápily ho problémy s kolenem, ramenem a kotníkem. Měsíc po svém posledním vystoupení se ozval svým fanouškům prostřednictvím sociálních sítí a sdělil, že má po operaci.

"Jak už jste si asi všimli, tak mám teď nějaké problémy se zraněními, kvůli kterým jsem se v poslední době odhlásil z několika turnajů," napsal včera Anderson na Facebooku či Instagramu.

"Moje rameno nefungovalo tak, jak by mělo, takže jsem byl upozorněn, že bych měl nějaký čas rehabilitovat, abych zase mohl podávat naplno. Tento čas jsem využil i k drobné operaci kotníku a jak mi řekl doktor, dopadla velmi dobře. Nebyl to velký problém, ale bylo mi řečeno, že tento postup prodlouží mou kariéru ještě o několik let," vysvětlil nejlepší jihoafrický tenista.

Devětadvacetiletý Anderson, jenž byl loni světovou desítkou, se chce vrátit do turnajového kolotoče v průběhu antukové sezony.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenisovysvet.sk/clanok/18607/supertalent-z-krajiny-kde-je-tenis-na-okraji-zaujmu
Reagovat
smazaný uživatel
dik za odkaz, vubec ho neznam, junioru si vsimnu, az kdyz se vydaji dal "do sveta" na zkusenou, tam se lame chleba.. :-) Je tu jen stripek, muze byt jednou zajimavy vysledkove, ale jak herne nevim, BH zatim asi slabsi a ani naznak snahy (pripravy) o sako, skoda, takhle hraji vsichni.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonca dnes hrá finále v Bakersfielde :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, Kevine, tady mas karafiat, pomerance, chvilku se jeste povalej a supky hupky do posilky, ten lonsky rok byl paradni! :-)
Reagovat
Krisboy
Přeju brzké uzdravení, Kevine, Djokovič už se třese!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist