Americký fedcupový tým neposílí ani Venus Williamsová

21. 4. 2010, 22:17
Aktuality 2
Bez obou sester Williamsových se bude muset obejít ženský tenisový tým USA v semifinále Fed Cupu. Kvůli zraněnému kolenu již v úterý účast v utkání proti Rusku odřekla světová jednička Serena Williamsová, nyní se k ní přidala i starší sestra Venus. Ta má rovněž zdravotní problémy.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Americká kapitánka Mary Joe Fernandezová držela jedno volné místo v nominaci pro Venus, to nyní obsadí buď Christinou McHaleovou, nebo Sloane Stephensovou. Základní kádr tvoří Melanie Oudinová, Bethanie Matteková-Sandsová a deblová specialistka Liezel Huberová. 

Rusko do souboje ve Spojených státech povede šestá hráčka světa Jelena Dementěvová, kterou doplňují Anastasia Pavljučenková, Jekatěrina Makarovová a Alla Kudrjavcevová. Kapitánovi Šamilu Tarpiščevovi se ostatní hvězdy omluvily, včetně zraněných Dinary Safinové a Marie Šarapovové.

Vítěz americko-ruského souboje se ve finále střetne s lepším z dvojice Itálie - Česká republika.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdá se mi, že Fed Cup postupně ztrácí u hráček význam. V Davis Cupu se ještě někdy pár hráčů top 10 "uráčí" reprezentovat svoji zemi, ve Fed Cupu je to dnes věc velice ojedinělá. Souboj USA vs. Rusko sliboval souboj nejvíce dominujících zemí na okruhu v posledních letech, namísto toho to bude souboj hráček, pohybujících se nejlépe kolem 20. místa světového žebříčku. (kromě Dementěvové)
Reagovat
BooOoo
presne tak .. kdyby za Rusko hraly Safinova, Kuznetsova, Dementevova, Zvonarevova, Petrova ... a spousty dalsich a za USA S. a V. Williamsovy tak by to bylo hodne hodne zajimave :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist