Alcaraz v semifinále Wimbledonu opět vyzrál na Medveděva, od obhajoby titulu ho dělí jedna výhra

12. 7., 18:01
Aktuality 77
WIMBLEDON - Carlose Alcaraze (21) ve Wimbledonu dělí jediná výhra od premiérového obhájení titulu na grandslamu. Španěl v semifinále znovu po roce porazil Daniila Medveděva (28), proti kterému musel otáčet stav zápasu a nakonec zvítězil 6:7, 6:3, 6:4 a 6:4. V nedělním finále vyzve stejně jako loni Novaka Djokoviče (37).
Carlos Alcaraz je krok od úspěšné obhajoby grandslamového titulu z Wimbledonu. (@Profimedia)

Medveděv – Alcaraz 7:6, 3:6, 4:6, 4:6

Carlos Alcaraz se každým zápasem v letošním Wimbledonu zlepšuje a stále pokračuje v cestě za obhajobou loňského triumfu. V semifinále proti Daniilu Medveděvovi se ze začátku trápil, ale po ztrátě první sady předvedl přesvědčivý výkon.

Španěl měl, stejně jako v předchozím zápase, pomalejší rozjezd i v semifinále. V první sadě dvakrát ztratil podání a kvůli nevynuceným chybám a mizerné úspěšnosti prvního servisu prohrával v úvodním dějství 2:5. Stav se mu povedlo srovnat a sadu dovedl do tie-breaku. Ve zkrácené hře však uhrál pouze jeden bod a prohrával 0:1 na sety.

Statistiky zápasuStatistiky zápasu (@ Livesport)

Ve druhé sadě získal podání soupeře jako první Alcaraz, když po forhendovém prohozu slavil třetí brejk a zvýšil na 3:1. Náskok si udržel a stav zápasu srovnal.

Rodák z El Palmaru lépe začal i třetí set, přesnou hrou si zajistil výhodu brejku a Medveděva dostával pod tlak téměř při každém jeho servisu. Díky zlepšení na vlastním podání, při němž ztratil za celý třetí set pouze pět bodů, si Alcaraz zajistil vedení 2:1 na sety.

Čtvrtý set začal Španěl brejkem, ale hned vzápětí svůj servis ztratil. Ztracené podání získal zpět v sedmé hře, náskok už udržel až do konce zápasu a po proměnění prvního mečbolu se pod otevřenou střechou Centrálního kurtu radoval z postupu do svého druhého finále v All England Clubu.

"Snažil jsem se s ním nechodit do dlouhých výměn. Hrál jsem svou hru, chodil jsem k síti. Nebylo to snadné, protože Daniil je jako zeď," komentoval Alcaraz svůj herní plán v rozhovoru na kurtu.

"Už tu nejsem nováček. Vím, jaké je tady postoupit do finále. Už jsem v této pozici byl. Budu se snažit dělat věci, které mi pomohly loni. Pokusím se být lepším hráčem a snad bude vše fungovat," doplnil obhájce titulu.

Majitel tří grandslamových vavřínů tak postoupil znovu po roce do finále Wimbledonu a bude usilovat o premiérové obhájení grandslamového titulu. Alcaraz prodloužil svou neporazitelnost na majorech na 13 utkání, stejnou vítěznou sérii má i v All England Clubu.

V neděli odpoledne bude čelit sedminásobnému šampionovi Novaku Djokovičovi, kterého loni ve finále udolal po takřka pětihodinové přetahované. Ve vzájemné bilanci s o 15 let starším Srbem prohrává 2:3.

Vítěz US Open 2020 Medveděv prohrál i druhé wimbledonské semifinále a nadále čeká na druhý titul z turnajů velké čtyřky.

Výsledky dvouhry mužů ve Wimbledonu


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
TenisPortal.cz, Jakub Hájek, Luboš Zabloudil

Komentáře

77
Přidat komentář
Vlk-v-trave
WEAK ERA
By mě zajímalo, co by teď psali ti fans B3 jak tu napatlali 10.000 příspěvků na téma weak éra na počátku kariéry Fderera:)))
Nemám nějak letos na tenis ani náladu, ale na trávě to vypadá na APOCALYPTIC ERA.

Smutní se nad tím, že se zranil Zverev, dobře... měl to dobře rozjeté... Hurkacz to je fatální, ale upřímně ty první dva sety byly ještě fatálnější... pak se vytahuje Dimitrov... nó... tak to je opravdu silná krize, to opírat o zaslouženího veterána... Sinner...dobře...

Ale aby nej. zápasy na trávě byly s Berrettinim a Sinnerem, kdy Matti je v procesu návratu... Comesaňa s Rublevem, chlap který poprvé stojí na trávě... LL Mpetschi nebo dokonce Fognini na trávě,....:D Tak to je pecka... a vytahovat Fritze na mně ani nezkoušejte:) a Medvěda už vůbec, utrpení pro ultras travaře... toho by dnes dal i Kyrgios bez tréningu...

Wimbledon byl ale k nám velmi milosrdný, plno pěkných dramatických zápasů, že WTA by mohla letos závidět:) Macháčův obrat bude asi rozhodně více pamatovatelný než letošní SF, celkem bída až na krátké momentky... obratů padlo rekordní počet, takže pecka...počet pětiseťáků ani nemluvně... takže ve finále dobrý... do toho třetího, čtvrtého kola se daly najít pěkné zápasy na trávě... které musely nadchnout...

No a na závěr si dáme vyrovnání rekordu Federera, aby jsme na tenhle ročník určitě nezapomněli... a s GrassRowdies, kteří budou pochopitelně na Djokoviče bučet...jako dneska... Nová tradice v nové éře...
Reagovat
Vlk-v-trave
P.S. díky Djokovičovi jsem konečně pochopil tu větu z filmu Wimbledon, kdy tam ta Američanka říká tomu hlavnímu hrdinovi... Vy Britové jste příšerní...víš proč nemůžete vyhrát Wimbledon? Protože se furt za všechno omlouváte, jste strašní měkoni ve všem korektní za každou cenu:))) A tak kdy tam na ně Djokovič bučel jako odvetu na fans...tak se celý druhý den Britové v médiích omlouvali za své fans... že se jsou opravdu hrozní.... v tom porovnání z AO, kdy se delší výměna nedohraje z vším tím místní vyrválem, Osaka NY, Isner NY, Hingis RG, Nadal RG atd. atd. 100vky příkladů... jsem málem umřel smíchy...a hned se mě to připomnělo... také už chápu proč vyhrál Skot:DDD
No a hlavně média o Skoťácích zapomněla, to je muselo hodně na... mezi fans je celkem dost skoťáků...a ti mu nikdy tohle neodpustí... dnes ho na konci vybučeli a vybučí ho dokud tam bude hrát... dost smutná ÉRA...teda... ale suchý smysl pro humor, to mají zase Britové i bez Skotska dobrý...:)))
Reagovat
paddy
pan Ouško v plné síle smile

Carlos Alcaraz's 27-shot stunner | Play of the Day
https://www.youtube.com/watch?v=1__TqsodsS8
Reagovat
paddy
Karlík se snažil provokovat anglické publikum před nedělním finále Eura smile smile

BTW anglický tým se zatím prezentuje jako odpad s pořádnou kopou štěstí
může se však zopakovat triumf ve stylu nekoukatelného Řecka 2004

https://www.youtube.com/shorts/BX6V4enXNg8
Reagovat
Vlk-v-trave
fotbal nemá logiku a ten dnešní tuplem...celkově jsem asi zaznamenal 60 -90 min.
Španělsko bude ve finále truchlit:DDD
Reagovat
FedError
Reagovat
Kozoroh
Mám velkou radost z postupu do jubilejního 10. finále ve Wimbledonu. Ať už v neděli vyhraje nebo ne, No1e v letošním ročníku upevnil status jednoho z nejlepších travařů historie.

I já jsem měl pochybnosti, zda No1e bude hrát, když měl tu operaci a s opětovnou účastí ve finále jsem moc nepočítal, i vzhledem k letošním Novakovým nepřesvědčivým výkonům. Ale ve Wimbledonu se prezentuje s tím drajvem, jaký měl v předcházejících sezónách. Pohyb po kurtu je OK, akorát míče nedokluzuje, FH, BH, servis mu spolehlivě fungují, na síti mu to též jde.

Dnešní mač s Musettim byl vyrovnanější, než se při pohledu na skóre zdá, Musetti dokázal No1emu vrátit údery, které by proti jiným soupeřům byly winnery. Djok musel být trpělivý a důmyslně umisťovat své údery. V několika krizových momentech No1emu pomohlo podání. Nedivím se, že Musetti v ČF přehrál Fritze.
Reagovat
australan.tenis
Tohle semifinále nabídlo rozhodně lepší travnatý tenis než první dnešní semifinále.

Výhra či prohra ve finále, Novak pouze upevňuje své postavení mýtického monstra, které pouze pár týdnů po operaci nejenom, že se na trávu vrátí, ale ještě je schopné hrát tak dobře, že se dostane do finále. Něco spektakulárního. Tam, kde se slaboch Nadal BEZ operace úplně odhlasuje z turnajů jako největší coward nebo v nich vypadává v prvních kolech, tak tam se Novak vzlétá jako Fénix z popela.

V neposlední řadě vyučil ve Wimbledonu Runeho, který ho celkem trápil na Masters 1000. Ta výhra byla tedy podobně sladká jako vítězství nad Nickem Kyrgiosem v roce 2022.
Reagovat
Dovodo6
Je třeba Karlíta konečně naučit, že ne pokaždé, když postoupí do finále grandslamu, tam taky automaticky vyhraje
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Dovodo6
Vzhledem ke svému věku se má ještě co učit
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ty bys ho naučil akorát tak prohrávat.
Reagovat
farr
Matematicky to už vyjít musí. Ale mladej se zas bude snažit do toho hodit vidle, ale je fakt, že prohrané finále Wimbledonu by ho mnohem ještě víc posunulo motivačně do zbytku roku. (loni po vítězství úplně vyčichnul a nepředvedl pak už skoro nic ze svého TOPu). Ten souboj BIG 3 (verze 2024) na OH a pak i v NY o vládce letošní sezóny by měl hned úplně jiný šmrnc.
Reagovat
QacO
Reagovat
Ondra979
tak kurty na tipaci Alc - Djo ted 1.73 - 2.23
Reagovat
PTP
V hlavě se mu rozsvítilo po ráně bandaskou a koleno ve šprce je ještě lepší než v Paříži
Reagovat
Ondra979
tak podle ocekavani musetti nic moc neprevedl, na toto proste nema, to Fritz by asi delal trochu vetsi problemy, ale jeho chyba ze tu neni. ohledne finale - Alcaraz je mirny favorit, a pokud bude hrat svoje, tak by mel asi vyhrat, ale jiste to vubec neni, Djok je megazkuseny a ma mozna posledni sanci tady vyhrat, a to nelze vubec podcenovat. bue to taky bitva mentalni, jako vetsinou s Djokovicem, kdyz jsou hraci +-vyrovnani, no tady Alcaraz nastesti ukazuje, ze by to mohl zvladnout, ale ukaze se to az v nedeli, bude muset vse fungovat, a kdyz bude zase dlouhy zapas, tak vic uz verim Alcarazovi, muze se ale stat i to, ze prohraje ve trech..
Reagovat
Kozoroh
Lol, Musetti skvěle vykrývá kurt, v mezihře je No1emu vyrovnaným protivníkem, holt Djok zvládl lépe koncovky setů.
Reagovat
Ondra979
to mu neberu, ale kdyz neni schopen urvat set, tak je to o nicem, to muze vykryvat kurt sebelip, ale vysledek je pak jasny..proste nezvladl koncovky a o to jde, na to jsem mu neveril a to se jen potvrdilo..Fritz by na setik podle mel, na vic asi taky ne, ale uz je to jedno, jdeme na finale a tam doufam, ze Alcaraz potvrdi, ze on na Djokovice ma, ale bude to tezke, o tom nepochybuju
Reagovat
australan.tenis
Možná kdyby měl Ondráškův mindset, tak by by ty koncovky zvládl se skóre 7:0 v TB. :))
Reagovat
Kozoroh
Btw. líbí se mi, že máš strach z možného No1eho 8. triumfu ve Wimbledonu, čímž by vyrovnal rekord RF.
Reagovat
Ondra979
tak jasne ze by se mi to nelibilo..djokovic ktery se na travu adaptoval az pozdeji, a neni vylozene hernim stylem travar, na siti taky nic extra, tak to by bylo proste docela bizarni, kdyby vyrovnal Federera, ale ma to zda se skoro na dosah..nicmene v kapse jiste ne a to je dobre
Reagovat
australan.tenis
Jsi posranej až za ušima. 37 let, finále Wimbledonu pár týdnů po operaci kolene..... Něco co by Federer nikdy nezvládl ani mentálně , ani fyzicky.

Djokovič je nejlepší hráč na síti současnosti. Cope with it. :))
Reagovat
Ondra979
dej si pohov ty australsky trolle, Djokovic smecovic je prej nejlepsi na siti...tak to potom jo...a kdyby se mu nevycistil pavouk, tak ve finale tezko byl, ma zase kliku jako obvykle, ale Carlitos mu to uz vysvetli, to zase bude divadlo ve finale, tesim se na to :)
Reagovat
australan.tenis


Protože smeče jsou jedinou disciplínou, která obnáší hru na síti. Tady se krásně pozná, že jsi nikdy nedržel raketu v ruce. Ty Pohádkář. :)

Ty to pořád nechápeš. Bez ohledu na to, jak dopadne finále, tak Djokovič už dokázal v těchto letech v daných podmínkách něco, co Federer nikdy nebyl schopný dokázat. :))
Reagovat
Ondra979
jasne, fakt nikdy, tak jo...Federera tady zatim neprekonal, maximalne ho vyrovna kdyz bude mit v nedeli stesti a na siti proti Fedovi byl vzdycky drevak, to i proti Rafovi, to je znama vec..byl lepsi grinder, to ano, ale jinak ta jeho hra je casto nuda..proste kazdeho upinka ale to uz taky pomalu a jiste konci
Reagovat
australan.tenis


Jistě. Ty jsi typický konspirátor, který popírá statistiky. Statistiky na síti hovoří jasně. Ať už jde o finále US Open 2023 nebo dnešní zápas. Djokovic exceloval na síti. Ale samozřejmě veliký Ondra toho ví o hře na síti víc, než John McEnroe a Kyrgios, kteří mluví o Nolem na síti v superlativech. :)) Mimochodem, proč ho srovnáváš na síti s Federerem? Explicitně jsem řekl, že je nejlepší hráč na síti v současnosti. Důchodce ze Švýcarska už na okruhu není pár hezkých let.

OH, záleží na tom, z jakého úhlu se na to díváš. Federera tady vlastně už třikrát překonal ve finále Wimbledonu. 0:3 v neprospěch Rogera.

A pokud si dobře pamatuji, Federer se nikdy neúčastnil finále Wimbledonu ve 37 letech JENOM PAR TÝDNŮ po operaci kolene.... Další neopakovatelná paralela.
Reagovat
australan.tenis
A teď může začít vyvrácený mýtus Prime Federer cope 3...2...1.
Reagovat
Ondra979
koho zajima nejaka pofiderni statistika z jednoho finale proti marnemu medvedevovi, mozna se o neco zlepsil, ale na nejlepsi na siti nema ani nahodou, jenze dnes uz na siti taky malokdo hraje, protoze povrchy jsou pomalejsi a ta trava uz je ted spis jako antuka..a ano srovnavam ho s nejlepsimi hraci jeho ery, to je fer..treba Dimitrov je na siti lepsi ale jak rikam, on uz na siti moc nikdo nehraje, takze pak z toho vychazi djokovic relativne velmi dobre pochopitelne..ostatni blaboly nekomentuji, ale post prime fed ho i v tom wimblu jednou porazil, ze to nedokazal i podruhe je jeho chyba a neomlouvam ho
Reagovat
australan.tenis
To jsou zase kecy a nesmysly jenom, aby ti to sedělo do křehkého narativu. Hihi.

Federer nehrál o nic horší tenis, než když na trávě prohrál s Nadalem či porazil adolescentního Nadala či trapné komiky typu Roddick, Grosjean, Phillipussysis či Gasquet.

Naopak mladší Federer než získal French Open byl na BH uzlíčkem nervů, který dělal jednu chybu za chybou. Kdykoli proti němu stal hráč, co se neposral, tak najednou vypadal zranitelně a sypal se jako domeček z karet. Prime Djokovič porazí Prime Federera na trávě 7x z 10 zápasů. Čím víc zápasů, tím větší pravděpodobnost vítězství Djokovice ..... Protože to stejně vždycky skončí stejně...... Novak se dostane Federerovi do hlavy a ten zkolabuje. :))
Reagovat
Ondra979
tak urcite trollo, ty to vis nejlip :)..tes se radsi na finale, mozna to bude jedine v sezone..i dustojna prohra bude pro Djokovice uspechem
Reagovat
australan.tenis
Djokovic je už teď morálním vítězem po tom, co se stalo na FO 2024.

Historii napsal 24. GS. My už si jeho tenis jenom užíváme a nic na tom nezmění ani toxicita jeho závistivých haterů!
Reagovat
Ondra979
a co se stalo na FO 2024?? kdovi, co do nej naprali za chemii ze je tak rychle zpet..ale ve finale ho konecne Carlos prozene, pro nej bude handicap, ze mel zatim jen "sranda soupere"
Reagovat
australan.tenis
Chemii.... jasně, frajer je posranej až za ušima z covid vakcíny, ale bude do sebe prát chemii. Od toho tu jsou jiní, třeba notoricky známý podvodník Rafael Dopal.
Reagovat
Vlk-v-trave
Djokovič dnes na saku
43/56 (77%)
Z toho dost serv-volej
Upřímně mám ho rád jek hřebík v hlavě a vůbec se nedivím, že chce být politikem, tam se najde určitě...to bude jeho parketka... kecy a oblbovat lidi, to on umí...

...ale jako Ultimátní travař uznávám, že je na saku tak 2x lepší než minulý rok, a ani nehovořím z dob face to face z Fedexem. Prostě u něj to evoluje každý rok, a mám pocit, že některým rivalům ujel v tomhle vlak... Carlos se dnes choval na saku dost naivně... jejich finále může být dobré... může to být battle...může...

Ale Carlos tu má letos na 1 servu dost díry... ten first In vypadá dost hrozivě, a fakt s tímhle nemůže dát ani set ve finále...
...otočím to, jak bude mít štěstí Carlinátor tak vyhraje, ale jeho serv musí fakt jít hodně nahoru...
Třeba se něco stane do neděle...:)))
Reagovat
Ondra979
jo ale ber v potaz taky soupere, Musetti tady do SF je "vyhra v loterii", vzdyt je to jeho maximum celkove na GS...ve finale to bude jina pisnicka a uvidime jak se mu bude darit na saku, bude to mit jiste o kus tezsi a on s tim taky bude pocitat a nebude tam tak casto, aspon to je muj odhad..
Reagovat
victim
Carlos má letos na servu velké díry to máš pravdu.Ale zase potom co dneska proti Djokovi servíroval/a vlastně žena tak to bude mít podstatně těžší než dnes.
Reagovat
Ondra979
presne tak, Medvedev byl o tridu tezsi souper nez Musetti, to je snad celkem jasne..ale Carlos se bude muset na servisu i neco zlepsit, dnes to nebylo nic moc
Reagovat
victim
To je celý turnaj bohužel.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale tam nejde o to, že Carlos není schopný si ty míče uhrát z druhého, ale zase proti němu už nebudou takové returnové jelita na trávě,...tam jde o to, že fakt na prvním hoří a první in s Mědvědem cca. 57 procent...a Djokovič je na returnu lepší než Medvěděv na trávě....prostě hrozivé i herně to je vidět celý trunaj... s těmi slabšími kousky, kde se nedostává pod tlak tak plus mínus...
Sorry, ale to i ta Bára 74 má lepší stats, jak už uvádíš holky, proti Rybakině...
A to měl i dnes ten Mussetti, kupodivu... ale on hoří dost na druhém servru...
Krom toho mě spíš dostávalo, že Djokovič si dnes pomáhal serv - volej a Mussettimu se do toho moc nechtělo... to už pak nevím co říct:) jen se smát...asi nejlepší:)))
Reagovat
victim
Ano ale abys mohl hrát servis-volej tak ten servis musí mít nějaké parametry.Pokud servíruješ 180 km/h tak se k tomu těžko dostaneš.
Reagovat
victim
U mužů.
Reagovat
paddy
ale pokud by to bylo spodem, tak klobouk dolů smile
Reagovat
paddy
čteš to špatně, Alc je schopen uhrát body i na 2. servu na rozdíl do Djo, který tam dnes byl slabší
získané brejky budou záviset na úspěšnosti 2. returnu

Alc dnes v 1. setu velmi špatný, pod 50 % 1st serv in, ale 3. a 4. již skvělý
celkově byl na servu lepší než Djo, který měl navíc slabšího soupeře

Alc-Djo
in 57% - 67%
1st 73% (47/64) - 75% (52/69)
2nd 61% (30/49) - 44% (15/34) smile
celk 68% (77/113) - 65% (67/103)

prům. počet bodů na 1 servis gem Alc-Djo 5,4-6,4
Djo měl větší problém získat servis
zaokrouhleno dolů 5-6 = v průměru 1 vs. 2 ztracené míče na každém servisu

v neděli to ale bude jiný zápas, Alcaraz bude koncentrovaný již od začátku
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to samozřejmě... úplně stejně jak Djokovič, který jde do finále jako ousajder... ale mám jeden problém s tím co píšeš paddy... ještě jsme tu neviděli top Djoka...aby z něho musel někdo vytáhnout opravdu výkon takový... že tam bude lítat celý zápas... chvilku dneska... a je vidět, že je hodně ready...
Na dnešní zápas Terminátora Ouška asi nemá smysl koukat...ale třebas s tím Tiafoem.... to bylo na infakrt, ale z pohledu toho, jak tlačíš Františka:)))
Dneska Olejniczak...na přímo... u Djokoviče je velká síla v tom, že to je mistr chameleon, vy nevíte jak na tom před dalším zápasem vlastně je, ikdyž ho vidíte s někým hrát...
...na přímo v TV žádné britské korektnosti:) Je to polák...se s tím vůbec nepáře...:) Včetně toho, že čekal že na něho tam dnes budou bučet... na otázku, jestli si myslí, že má šanci s Alcarazem, se jen usmál...a řekl...uvidíte sami:)))
Takže jasně, určitě se ve finále vše dovíme jak to je... mně zatím na turnaji Alcaraz, ale vůbec nepřesvědčil...
Reagovat
Ondra979
sam jsem zvedav, co je schopen Djok predvest, dnes opravdu nemel uplne adekvatniho soupere na SF wimbledonu, to si rekneme na rovinu. takze ja nevim, a myslim, ze treba na pet setu uz nejspis neni schopen podat takovy vykon, na jaky jsme od nej drive byli zvykli, no a to by mel ukazat prave az nedelni zapas..
Reagovat
Vlk-v-trave
No a na rovinu to bylo to nej. co se dá z letošního Wimblu - dolni pavouk vytřískat:) sorry pro hráče, že z úsměvem , ale to trochu na úsměv je. Nej škoda asi Zvereva... tam bychom asi viděli... hodně se mě letos líbil, a toho moc nemusím na trávě... ale letos opravdu začal na tomto povrchu hrát dost dobře, ale zranění... to ho s tím Fritzem dostalo, ale i tak klobouk dolů, on mohl i projít... s přeceňovaným Taylorem na trávě...

Hubi nebyl v dobré pohodě... nevím co se letos stalo, ale dobré to prostě nebylo... mám ho na trávě rád... před Wimbledonem to vypadalo dobře, ale kontinentální tráva a ostrovní rozdíl je...je to živý materiál, nemuselo mu to sednout, nevím...

Nakonec ten Mussetti se pak dostal do zóny a měl tam dnes i chvilku, kdy dokázal z Djoka něco vytáhnout, která ukázala, že by to přez Djoka šlo,...ale potom ho na returnu dostal, kdy chtěl, nebo v některých výměnách...neboť Djokovi nemůžeš dát čas...
Ironicky bych dodal,... dneska by všechny semifinalisty sejmul i DelPo, který se na trávě pohyboval jak slon v porcelánu:) On by těm soupeřům s tím jejich liftem nedal vůbec čas...

V neděli uvidíme... ale víc dávám šanci Djokovičovi... taková situace se už nemusí v jeho kariéře opakovat... krom toho teď Carlos nepůjde do finále jako underdog, ale favorit atd. Krom toho mě příjde, že snad celou dobu trénoval na tenhle turnaj serv - volej... dobrá zbraň jak ten hráč to využíva přesně jak potřebuje, co dneska na nás vytáhl... a ukázal, že nelenil:))) Minotaur mu ještě dal prostor, aby se do toho finále dostal bez nejmenšího nebezpečí, že se na tom koleně vyvalí... a jistě si pro nás na finále ještě něco připravil:)
Reagovat
Ondra979
tak Zvereva je fakt skoda, ja ho na trave taky zas tak nemusim, ale letos vypadal slibne. to by byl trochu jiny zapas dnes. ja porad davam o neco vetsi sance Alcarazovi, byt dobre vim, ze muze prohrat, ale jsem presvedceny, ze uz je to tentokrat spis o nem a jeho vykonu. proste Djokovic ma uz nejaky limit, a nemuze byt uz podle me tak dobry ani jako byl loni, ale porad mu to muze za jistych okolnosti stacit, takze to, ze tato situace uz se mozna nemusi opakovat, podle me nehraje zas takovou roli. jo kdyby dnes porazil Hurkiho z lonskeho roku, nebo toho Zvereva, videl bych to asi trochu jinak..ale uvidime, co ze sebe vymackne, ja doufam, ze uz to na Carlose stacit nebude
Reagovat
Vlk-v-trave
Jen dodám, reaguji pouze na to co píšeš, co je tam výše se ani neodvážím podívat:)
Mě jen zaujalo to....že každého upinká na trávě, to fakt platilo dříve...´:(
Reagovat
Ondra979
tak to platilo v podstate do lonska..jestli by dnes upinkal treba Zvereva nevime , mozna prave uz ne..jinak na politiku by se on fakt hodil, bohuel musim dodat, to je dobry postreh, ve finale cekam divadlo, hlavne kdyz se mu nebude moc darit..
Reagovat
Kozoroh
To už je prostě ohraný stereotyp, prý že No1e dřevák na síti.

Některé míče na síti zkazil, které nemusel, to jsem dnes viděl, ale to stává, mnoho jiných bodů na síti uhrál, úspěšnost 43/56 (77 %). Alcaraz měl pro představu úspěšnost na síti dnes 38/53 (72 %). Fakta neokecáš.
Reagovat
Ondra979
vis dobre, ze to tak proste bylo, mozna se o neco zlepsil, to mu neberu, ale jak rikam, jsem zvedav jak mu to pujde proti poradnemu souperi, toho tady jeste nepotkal..treba jo a ja to pak klidne uznam
Reagovat
australan.tenis
Je škoda, že Roger ve svém Prime taky nepotkal pořádné soupeře, pouze bandu labilních beta průměráků a adolescentů, kteří mu i tak zavařili.

Phillipussysis, Baghdatis, Gasquet, Hewitt, Roddick nebo Grosjean by si ani neškrtli v dnešním tenise. :)
Reagovat
Patik
V tom eurosporte im to pekne kuruje ..tie isté reklamy celé roky dokola mne to príde akoby sa počas prestávok všetci tam zobrali do prdele stlačili tlačítko s reklamou a vrátili sa až po reklame..a úplne im je jedno že tam hrá to isté dokola..
Reagovat
australan.tenis
V klidu patik, až začnou pouštět v příštích letech i záznamy zápasů z minulých let místo přímého přenosu, tak budeš ještě se slzičkou v oku vzpomínat na to, kdy se recykloval pouze reklamní spot. :)
Reagovat
paddy
Ve Wimbledonu se mu povedlo postoupit více než jednou do finále jako teprve čtvrtému hráči do 21 let věku. V takzvané open éře to dokázali jen Boris Becker (4), Björn Borg a Rafael Nadal (oba 2).
smile
Reagovat
com
Aspon, ze se po prvnim setu Musetti neslozil
Tak vydrzet a pridavat
Reagovat
Patik
Djokovič s ním zametá kurt rebreak je len otázka času.
Reagovat
australan.tenis
Pa(š)tik tenhle týden vyučuje. Nejdřív se mu konečně vyplnila předpověď 2024 o zranění Sinnera. A teď trefil rebreak a vyučil tak comáčka ču....máčka. hihi
Reagovat
com
tak nic no.. Djoka bude muset ve finale sejmout Alkáč
ha ha, he he, hi hi cu...racku
Reagovat
australan.tenis
Nezvládáš panici. :)) Tvoje slzy jsou jenom vodou na náš mlýn tragéde. Hihi.

24 > 22 > 20 hihi.... Historie už byla utvořena. Vše ostatní je bonus. :)
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
enfee
Djoko zase bojuje s hledistem?
Reagovat
com
nikdo mu nefandi jako vzdycky
Reagovat
enfee
Ockovanych hateru je vic no
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
australan.tenis
Určitě nebojuje tolik hledištěm jako ty se svou chabou erekcí. :))
Reagovat
Patik
Reagovat
Patik
Škoda že nevypadol v prvom kole..
Reagovat
enfee
Jak se mu hezky zlepsila plet
Reagovat
Krisboy
Pomalu dospívá v muže.
Trapné, vím.
Reagovat
Patik
Peniaze častokrát vyhladzuju pokožku.
Reagovat
ipko
tak čo bude patriť nedeľa španielskym oslavám vo futbale aj v tenise?
Reagovat
Krisboy
Vidíš, to mě vůbec nenapadlo!
Nu, přejme jim to!
Reagovat
FedError
Anglicko bude majster Európy, Nemci vyhrali v Anglicku 1996 a teraz sa im to vráti. A Nole si to postráži.
Reagovat
Ondra979
tak ja doufam v pravy opak, Spanele na ne rozhodne maji, stejne jako ma Alcaraz na Djokovice, ale je to sport, takze vysledek je nejisty
Reagovat
Ondra979
no tak po rozpacitem uvodu to Carlos nakonec zvladnul, je to dobre protoze tak bude finale zajimavejsi, kdyby tam byl Medvedev, tak bych to ani nechtel videt, to by byla nuda s vitezstvim Djoka max ve ctyrech a je jasne, ze on by preferoval do finale Medvedeva, s jeho bilanci celkem ve finale a mensi zkusenosti ve W to byla jasna volba..tak ted v klidu na druhe SF, nejak to dopadne
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist