Agassi se omluvil Samprasovi. Vtip se mi nepovedl, přiznal

16. 3. 2010, 16:02
Aktuality 10
Bývalý nejlepší hráč světa Andre Agassi se omluvil za to, že si při víkendové charitativní exhibici na pomoc Haiti dělal nevhodnou legraci na účet svého dlouholetého rivala Peta Samprase. Agassi řekl serveru ESPN.com, že byl se svými poznámkami o Samprasově lakotě mimo.
Profily hráčů
Federer, Sampras, Nadal a Agassi

Bývalé světové jedničky si v exhibiční čtyřhře v Indian Wells, v níž jim dělali partnery jejich následovníci Roger Federer a Rafael Nadal, vyměnily přes přenosné mikrofony několik uštěpačných poznámek. Jinak přátelská atmosféra tak před 16.000 diváků nečekaně ochladla.

Vzájemné pošťuchování začal Agassi větou "Ty pokaždé bereš všechno vážně, co, Pete?". Jeden z nejúspěšnějších hráčů všech dob Sampras si to nenechal líbit a začal napodobovat Agassiho typickou chůzi. Na to manžel Steffi Grafové reagoval připomínkou Samprasovy údajné lakoty, o níž už v souvislosti s malým spropitným psal už ve své kontroverzní autobiografii. "Nemám žádné peníze," zakoktával se Agassi s kapsami naruby. "Počkat, našel jsem dolar!," dodal za chvíli.

Sice stále s úsměvem, nicméně s jistým varováním vyslal následně Sampras na tělo svého krajana vysoké podání, které donutilo Agassiho sehnout se. U sítě se pak oba rozloučili na pohled vřele, nicméně na pozápasové tiskové konferenci se neobjevil ani jeden.

Roger Federer i Rafael Nadal mohli dění na kurtu jen sledovat, z pozápasového vyjádření světové jedničky pak bylo zřejmé, že mu situace nebyla příjemná.

"Byl to nešťastný moment, trochu vyhrocený," přiznal Federer. "Stojíte tam a říkáte si: 'Co teď?'. Mrzelo mě, že jsme hráli se zapnutými mikrofony, abych se přiznal. Neřekl bych, že to bylo nějak hrozné, ale trochu nešťastné to bylo, protože nevíte... Je to legrace? Není to legrace?," dodal.

To uznal i Agassi, který dnes přispěchal s omluvou svému někdejšímu rivalovi.

"Byl jsem mimo, bylo to nevhodné. Chtěl jsem udělat legraci, měl jsem jen okamžik na to, abych se rozhodl, a vtip se nepovedl. Už jsem Petovi napsal textovku a požádal ho, abych se mu mohl omluvit osobně," řekl serveru ESPN.com brzy čtyřicetiletý Agassi. "Je mi to líto. Jen doufám, že lidé si ten večer i tak užili," dodal po exhibici, díky níž se podařilo vybrat na pomoc zemětřesením postiženému Haiti milion dolarů.
 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
ArcusII
ale mě to přišlo celkem vtipný... to že se publikum baví je priorita a znáte ten pocit když se vám směje více lidi máte chuť přidávat a přidávat, buďto se smějou víc, nebo z toho je trapas a nesměje se nikdo tady to bylo spíš vtipný, improvizace je dost těžká...
Asi by se to víc hodilo, kdyby někde jen tak trenovali ve čtyřech :-))
Myslím že rejpanec byl cílenej, a formulace mohla být lepší, nicméně to že Sampras nebyl moc rozdavačnej se ví dávno... takže asi potrefaná Husa je tady pravdou :-))
Reagovat
weak
osobne mi to neprislo tak hrozne, pete by to mel spolknout v pohode - a pokud ne, tak o to vic bude platit "...potrefena husa..."
nicmene nikdo z nas nezname souvislosti. Ja jsem fanda Peta a povazuji jej za nejlepsiho hrace vsech dob, ale treba je opravdu SKRBLIK, co my o tom vime? AGASSI s GRAF maji velkou charitativni organizaci a detem rozdavaji miliony, takze Andre rozhodne skrt nebude... jaky je Pete jako clovek nikdo z nas nevi... tak nevynasejme soudy a nedelejme ucty bez hostinskeho, nikdo z nas nevi, na co konkretne agassi narazel a proc tim slapl samprasovi na kuri oko...
Reagovat
smazaný uživatel
tak vokoun mal tiež pravdu keď Heatleymu pocvedal, že zabil spoluhráča, ciže to že je niečo pravda ešte neznamená, že sa to hodí povedať pred 16 000 divákmi a že to bude vtipné...čiže otázka šetrnosti Samprasa je tu úplne irelevantná podľa mňa...
Reagovat
weak
srovnani Heatleyho autonehody a lakoty peta samprase - to je teda srovnani jak noha... :-O :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak můžeš srovnávat smrt proti skrblictví Samprase ,trošku si ujel ne? to co řekl Vokoun o Heatleyho autonehodě byla největší blbost v co řekl v jeho karrieře a též se mu zato pak omluvil . Já být Heatleym tak mu tu brankářskou hůl narvu doprdele za ty slova ale rozhodně to nejde srovnávat Samprasem a Agassim to si kurevský ujel kámo!
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně to nic nemění na tom, že mi je Agassi mnohem sympatičtější než Sampras.
Reagovat
smazaný uživatel
Agassiho po te afeře nemusim. A tohle je fakt trapne.. viděl jsem dost exibici na youtube s učasti Agassiho, uměl udělat vtipnou show, tentokrat fakt nepovede...
Reagovat
smazaný uživatel
Samprasovej reakcii sa nedivím, Agassi zase raz skor konal než myslel a konkrétne v tomto prípade bol pre zmenu suchár (Sampras) vtipný(parodovanie chodze) a "zabávač" (Agassi) trápny....
Reagovat
smazaný uživatel
Mne sa zdal vždy teatrálny a narcistický, potom prišla kniha .. a teraz toto. Videl som ich v rozhovore aj s Grafovou, obyčajné divadielko. Byť Samprasom, tak za toto by som mu po zápase jednu natiahol.
Reagovat
smazaný uživatel
Agassi, dost jsi u mě teď klesl...myslím tím poslední dobou...ze sympaťáka antikrist...:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist