9. den v Melbourne: Krejčíková bude s Keysovou bojovat o semifinále Australian Open

24. 1. 2022, 21:00
Previews 335
V rámci devátého hracího dne Australian Open vypuknou první čtvrtfinále boje letošního ročníku. Poslední česká naděje ve dvouhře Barbora Krejčíková se pokusí zastavit Madison Keysovou, světovou jedničku Ashleigh Bartyovou vyzve Jessica Pegulaová. V mužské dvouhře se o postup mezi nejlepší kvarteto poperou Denis Shapovalov s Rafaelem Nadalem a Gaël Monfils s Matteem Berrettinim.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Krejčíková (4-ČR) - Keysová (USA) | Rod Laver Arena (2:30 SEČ)
• Čtvrtfinále žen •
Bartyová (1-Austr.) - Pegulaová (21-USA) | Rod Laver Arena (9:00 SEČ)
• Čtvrtfinále mužů •
Shapovalov (14-Kan.) - Nadal (6-Šp.) | Rod Laver Arena (4:00 SEČ)
Monfils (17-Fr.) - Berrettini (7-It.) | Rod Laver Arena (10:30 SEČ)


• Češi v akci •
Barbora Krejčíková (4.) - Madison Keysová (51.) | Rod Laver Arena (2:30 SEČ)

Barbora Krejčíková už třikrát vylepšila své maximum na Australian Open a v útoku na druhou grandslamovou trofej bude úřadující šampionka French Open pokračovat proti semifinalistce ročníku 2015 Madison Keysové. Se svou vrstevnicí, která je ve čtvrtfinále grandslamů poprvé od French Open 2019, se 26letá Češka utká premiérově. Pokud ji porazí, stane se poprvé světovou dvojkou.

Keysová se v posledních dvou týdnech neskutečně rozjela a po naprosto fenomenálním výkonu v předchozím kole smetla vítězku generálky v Sydney a poslední přemožitelku české jedničky Paulu Badosaovou. Krejčíkovou nečeká vůbec nic jednoduchého, pokud hru Jeleny Ostapenkové považovala za velmi rychlou a agresivní, pak se bude muset ve čtvrtfinále vypořádat ještě s větší palebnou silou. Krejčíková může jedině doufat, že Keysová bude kupit nevynucené chyby. Tempo hry totiž bude diktovat Američanka. Rodačka z Brna nicméně bude chtít také přitlačit a hrát aktivně, za sebou má parádní výkon proti Viktorii Azarenkové.

Tip na vítězku: Barbora Krejčíková

Aktuální forma
Krejčíková byla ještě loni touto dobou považována hlavně za deblovou specialistku, ale teď má na kontě tři singlové tituly, jeden grandslamový a je členkou nejlepší desítky. Zimní přípravu neměla kvůli nemoci ideální a do sezony vstoupila s jednotýdenním zpožděním v Sydney. Při svém debutu na turnaji přerušila sérii šesti porážek a prošla až do svého šestého kariérního finále, ve kterém těsně nestačila na Paulu Badosaovou.

Cesta turnajem
Na Australian Open nedala šanci Andree Petkovicové ani Xiyu Wang, s Jelenou Ostapenkovou otočila manko setu a brejku. V osmifinále se vrátila ke skvělým výkonům a smetla dvojnásobnou šampionku Viktorii Azarenkovou.

Historie na Australian Open
Krejčíková v minulosti v hlavní soutěži úvodního grandslamu sezony účinkovala dvakrát (2020-21) a pokaždé vypadla ve druhém kole.

Barbora Krejčíková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Sydney (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Sydney (finále)
Bilance: 7-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 7-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 3-0 (kariérní 32-12)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-1)

Barbora Krejčíková - Australian Open
Kariérní bilance:
6-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Sydney (finále)
Cesta turnajem: Petkovicová (6-2 6-0), Xiyu Wang (6-2 6-3), (26) Ostapenková (2-6 6-4 6-4), (24) Azarenková (6-2 6-2)

Aktuální forma
Keysová si po koronavirové pauze prošla velmi dlouhou krizí. Ještě na začátku sezony čekala na první vítěznou sérii na tvrdém povrchu od US Open 2020 a hardové čtvrtfinále nehrála dva roky. K protinožcům si však přivezla vynikající formu a prožívá znovuzrození. Po těsné porážce s Darjou Kasatkinovou na generálce v Melbourne si v Adelaide došla pro svůj první titul od sezony 2019.

Cesta turnajem
Na vítězné vlně čítající už devět zápasů pokračuje na Australian Open, kde vyřadila předloňskou šampionku a krajanku Sofii Keninovou, Jaqueline Cristianovou, v tie-breaku rozhodující sady Qiang Wang a v osmifinále po fantastickém výkonu povolila jen čtyři gamy Paule Badosaové.

Historie na Australian Open
Keysová na Australian Open startuje podeváté a popáté je ve druhém týdnu, jejím maximem je semifinálová účast z roku 2015.

Madison Keysová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 2 (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2 (triumf)
Bilance: 10-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 10-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 20-31)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 4-3)

Madison Keysová - Australian Open
Kariérní bilance:
24-8
Nejlepší výsledek: semifinále (2015)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 1-1
Generálka: Melbourne 2 (2. kolo), Adelaide 2 (triumf)
Cesta turnajem: (11) Keninová (7-6 7-5), Cristianová (6-2 7-5), Qiang Wang (4-6 6-3 7-6), (8) Badosaová (6-3 6-1)


• Čtvrtfinále žen •
Ashleigh Bartyová (1.) -
Jessica Pegulaová (21.) | Rod Laver Arena (9:00 SEČ)
Ashleigh Bartyová dál živí sen na zisk trofeje z domácího grandslamu. Letos neporažená světová jednička ale nejprve bude muset překonat Jessicu Pegulaovou a vyrovnat své maximum na turnaji. Američanka si své jediné předchozí čtvrtfinále na grandslamech zahrála loni právě na Australian Open a prohrála s krajankou Jennifer Bradyovou. Jediné předchozí vzájemné měření sil vyhrála Bartyová.

Bartyová pokračuje v loňských výkonech a má letos naprosto vynikající formu. Pegulaová první solidnější výkon předvedla až v osmifinále s Marií Sakkariovou. Domácí hvězda by tak měla potvrdit roli favoritky a zajistit si setrvání na postu světové jedničky.

Tip na vítězku: Ashleigh Bartyová

Aktuální forma
Bartyová loni odehrála pouhých 13 turnajů, přesto posbírala nejvíce titulů (5) a podruhé triumfovala na grandslamech (Wimbledon). Do nové sezony vstoupila v Adelaide a znovu po dvou letech na domácí akci kralovala. V úvodním zápase s Cori Gauffovou sice měla velké potíže, ale pak už dominovala proti Sofii Keninové, Ize Šwiatekové i Jeleně Rybakinové. Celkově slavila 14. triumf.

Cesta turnajem
Na Australian Open ve skvělé formě pokračuje. Šanci nedala Lesje Curenkové, Lucie Bronzettiové, nasazené Camile Giorgiové ani rozjeté Amandě Anisimovové.

Historie na Australian Open
Domácího grandslamu se účastní podeváté, při posledních třech startech se dostala do druhého týdne. Nejdále byla v semifinále (2020), loni skončila o kolo dříve.

Ashleigh Bartyová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide (triumf)
Bilance: 8-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 8-0
Bilance proti hráčkám Top 30: 4-0 (kariérní 74-47)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 3-2)

Ashleigh Bartyová - Australian Open
Kariérní bilance:
21-8
Nejlepší výsledek: semifinále (2020)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-2
Generálka: Adelaide (triumf)
Cesta turnajem: Curenková (6-0 6-1), Bronzettiová (6-1 6-1), (30) Giorgiová (6-2 6-3), Anisimovová (6-4 6-3)

Aktuální forma
Pegulaová své nejlepší loňské výsledky posbírala na venkovních betonech, loni se v těchto podmínkách zúčastnila 12 turnajů a pouze na dvou neporazila alespoň dvě soupeřky. O to překvapivější byl její mizerný vstup do letošní sezony. Na generálkách v Melbourne (Irina Beguová) i Sydney (Caroline Garciaová) byla jasnou favoritkou a neuhrála ani set.

Cesta turnajem
Na Australian Open měla potíže ve všech třech úvodních kolech, přestože měla mít jasně navrch proti Anhelině Kalininové, Bernardě Peraové i Nurii Párrizasové. V osmifinále podala nejlepší výkon a ve dvou těsných setech přehrála favorizovanou Marii Sakkariovou.

Historie na Australian Open
Loni si Pegulaová hlavní soutěž Australian Open zahrála teprve podruhé a senzačně došla až do čtvrtfinále. O rok dříve skončila v prvním kole.

Jessica Pegulaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 4-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 4-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 8-10)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)

Jessica Pegulaová - Australian Open
Kariérní bilance:
8-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021-22)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Melbourne 2 (1. kolo), Sydney (1. kolo)
Cesta turnajem: Kalininová (4-6 7-6 7-5), Peraová (6-4 6-4), Párrizasová (7-6 6-2), (5) Sakkariová (7-6 6-3)


• Čtvrtfinále mužů •
Denis Shapovalov (14.) - Rafael Nadal (5.) | Rod Laver Arena (4:00 SEČ)

Denis Shapovalov v Melbourne Parku už dvakrát vylepšil své maximum na úvodním grandslamu sezony a o vyrovnání toho grandslamového (semifinále loňského Wimbledonu) se utká s vítězem ročníku 2009 Rafaelem Nadalem, který stále útočí na rekordní 21. grandslamovou trofej a je právě v této fázi Australian Open nejzranitelnější. Nadal má se Shapovalovem pozitivní bilanci 3-1. Jediný souboj na venkovních betonech ovšem prohrál a loni na antuce v Římě odvracel mečboly.

Shapovalov má sice na kontě cenný skalp Zvereva, jenže nejlepší německý tenista předvedl mizerný výkon a kanadskému mladíkovi do čtvrtfinále značně pomohl. Nadal je zatím v průběhu turnaje daleko solidnější, takže pokud chce Shapovalov pomýšlet na další velké vítězství, bude se muset zlepšit. Nadal je zaslouženě favoritem.

Tip na vítěze: Rafael Nadal

Aktuální forma
Od Shapovalova se loni očekávalo víc, sezonu zakončil bez titulu. Na druhou stranu postupem do semifinále Wimbledonu vylepšil své grandslamové maximum. Své letošní působení zahájil v ATP Cupu a výrazně Kanadě pomohl k triumfu, po prohře s Danielem Evansem porazil Jana-Lennarda Struffa, Romana Safjullina i Pabla Carreña.

Cesta turnajem
Na Australian Open předvádí nevyrovnané výkony. Proti Laslovi Djeremu a Reillymu Opelkovi potřeboval čtyři sady, v duelu se Soon Woo Kwonem prohrával 1-2 na sety a v osmifinále bez ztráty setu porazil mizerně hrajícího Alexandera Zvereva. Na kontě má sedm výher v řadě.

Historie na Australian Open
Australian Open hraje popáté a poprvé prošel do druhého týdne.

Denis Shapovalov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 7-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 7-1
Bilance proti hráčům Top 10: 1-0 (kariérní 9-22)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-1)

Denis Shapovalov - Australian Open
Kariérní bilance:
9-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: ATP Cup (bilance 3-1)
Cesta turnajem: Djere (7-6 6-4 3-6 7-6), Soon Woo Kwon (7-6 6-7 6-7 7-5 6-2), (23) Opelka (7-6 4-6 6-3 6-4), (3) Zverev (6-3 7-6 6-3)

Aktuální forma
Nadal se loni často trápil zdravotně, poprvé od sezony 2016 nezískal grandslamový titul a tenisový rok uzavřel už v srpnu. Do aktuální sezony i přes neúspěchy na exhibici v Abú Zabí a nákazu Covidem-19 vstoupil tím nejlepším možným způsobem, když bez ztráty setu ovládl generálku v Melbourne, připsal si 89. titul, první na tvrdém povrchu po téměř dvou letech, a teprve podruhé triumfoval na australském kontinentu.

Cesta turnajem
Na Australian Open si poradil s Marcosem Gironem, Yannickem Hanfmannem, Karenem Chačanovem i Adrianem Mannarinem, po cestě do čtvrtfinále ztratil jediný set.

Historie na Australian Open
Nadal si v minulosti v Melbourne Parku celkem pětkrát zahrál finále, naposledy v roce 2019, kdy prohrál s Novakem Djokovičem, a jen jednou uspěl (2009). Úvodního podniku velké čtyřky se účastní posedmnácté a jen dvakrát se loučil dříve než v osmifinále. Australian Open je jeho nejhorším grandslamem.

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Melbourne (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne (triumf)
Bilance: 7-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 7-0
Bilance proti hráčům Top 20: 0-0 (kariérní 321-130)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 35-9)

Rafael Nadal - Australian Open
Kariérní bilance:
73-15
Nejlepší výsledek: vítěz (2009)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 6-7
Generálka: Melbourne (triumf)
Cesta turnajem: Giron (6-1 6-4 6-2), Hanfmann (6-2 6-3 6-4), (28) Chačanov (6-3 6-2 3-6 6-1), Mannarino (7-6 6-2 6-2)


Gaël Monfils (20.) - Matteo Berrettini (7.) | Rod Laver Arena (10:30 SEČ)
Gaël Monfils bude o uhájení letošní neporazitelnosti (v dohraných zápasech) a vyrovnání svého grandslamového maxima a vylepšení toho melbournského bojovat s finalistou loňského Wimbledonu Matteem Berrettinim, který je na Australian Open mezi nejlepší osmičkou poprvé. Oba předchozí souboje vyhrál Berrettini, jediný na grandslamech ovšem tím nejtěsnějším rozdílem.

Berrettini je sice favoritem, ovšem Monfils má letos naprosto parádní formu. Pokud bude francouzský veterán pokračovat v dosavadních výkonech, může porazit kohokoli na tour. Oba hráči už se letos potýkali se zdravotním problémem a klíčové může být, kdo má více sil. Čerstvější by měl být Monfils, který na turnaji ještě neztratil set.

Tip na vítěze: Gaël Monfils

Aktuální forma
Monfils měl před koronavirovou pauzou výbornou formu, ale během nucené přestávky o ni přišel. Dlouho mu trvalo, než se zase rozjel, dva zápasy v řadě zvládl až rok po restartu. Letos ovšem exceluje, v osmi dohraných utkáních neztratil set a ovládl generálku v Adelaide (na druhé vzdal).

Cesta turnajem
Na Australian Open v trendu pokračuje a poradil si s Federicem Coríou, Alexanderem Bublikem, Cristianem Garínem i Miomirem Kecmanovičem.

Historie na Australian Open
Na Australian Open účinkuje již posedmnácté, ovšem teprve popáté je ve druhém týdnu. Postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum.

Gaël Monfils - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide (triumf)
Bilance: 8-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 8-1
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 33-83)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 2-7)

Gaël Monfils - Australian Open
Kariérní bilance:
33-16
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2016, 2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Adelaide (triumf), Adelaide 2 (2. kolo)
Cesta turnajem: Coría (6-1 6-1 6-3), Bublik (6-1 6-0 6-4), (16) Garín (7-6 6-1 6-3), Kecmanovič (7-5 7-6 6-3)

Aktuální forma
Berrettini loni exceloval právě na grandslamech, na Australian Open nemohl nastoupit k osmifinále a na dalších třech ho zastavil pouze Novak Djokovič (wimbledonské finále a čtvrtfinále na French Open a US Open). Po smutném odstoupení z domácího Turnaje mistrů léčil zraněný břišní sval, ale start nové sezony stihl. V ATP Cupu zvládl jednu ze tří dvouher.

Cesta turnajem
V nejlepší formě nehraje ani na Australian Open, přesto i ve většině případů nestabilní výkony zatím stačily. S Brandonem Nakashimou i divokou kartou Stefanem Kozlovem musel do čtyř setů a Carlose Alcaraze zdolal až v parádní pětisetové bitvě. V osmifinále ve třech těsných setech porazil Pabla Carreña.

Historie na Australian Open
Berrettini při úvodních dvou startech vypadl hned v prvním kole, ale od té doby se každým rokem zlepšuje. Předloni prošel do druhého kola a loni do osmifinále, ke kterému nenastoupil.

Matteo Berrettini - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 5-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 5-2
Bilance proti hráčům Top 20: 0-1 (kariérní 17-21)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 2-2)

Matteo Berrettini - Australian Open
Kariérní bilance:
8-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: ATP Cup (bilance 1-2)
Cesta turnajem: Nakashima (4-6 6-2 7-6 6-3), Kozlov (6-1 4-6 6-4 6-1), (31) Alcaraz (6-2 7-6 4-6 2-6 7-6), (19) Carreño (7-5 7-6 6-4)

AUSTRALIAN OPEN 2022 - PROGRAM 9. HRACÍHO DNE
• ROD LAVER ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. veteráni
2. Krejčíková (4-ČR) - Keysová (USA) / nejdříve ve 2:30 SEČ
3. Shapovalov (14-Kan.) - Nadal (6-Šp.) / nejdříve ve 4:00 SEČ
4. Bartyová (1-Austr.) - Pegulaová (21-USA) / nejdříve v 9:00 SEČ
5. Monfils (17-Fr.) - Berrettini (7-It.)
• MARGARET COURT ARENA • (od 1:00 SEČ)
4. Hradecká/Escobar (ČR/Ekv.) - Ninomijaová/Kúreší (Jap./Pák.)
• COURT 3 • (od 1:00 SEČ)
3. Bartoň/Menšík (7-ČR) - Michelsen/Vallejo (USA/Par.)
• COURT 6 • (od 1:00 SEČ)
2. Nicod (ČR) - Dietrich (Švýc.)
4. Donald/Nicod (ČR) - Kuzuhara/C. Wong (2-USA/Hong.)
• COURT 13 • (od 1:00 SEČ)
3. Artnak/Petr (8-Slovin./ČR) - Boika/Demin (USA/Rus.)
• COURT 14 • (od 1:00 SEČ)
2. Šmejkalová (ČR) - Gluškovová (Bulh.)
4. Havlíčková/Šálková (ČR) - Crossová/Mboková (Kan.)
Kompletní program 9. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

335
Přidat komentář
Mony
Koukám, že Gael přichází s novou značkou raketysmile.. Že by další "zázračná" značka, která dělá Šampióny? Technifibre se to s Igou a Medvědem povedlosmile
Reagovat
Krisboy
Cože???? Gael hraje s Artengem???????? Vždyť to je snad supermarketová hobby značka??
Reagovat
Mony
Nevím, vidím to poprvne
Reagovat
Krisboy
Já to znám, to je značka Decathlonu. Ale fakt hobby...zřejmě rozjeli i nějakou profi řadu, jinak to není možný. To už by mohl hrát s Artiskou.
Reagovat
Mony
Ale asi se chce posunout a k tomu je třeba najít toho pravého.. Gael prozradil, že letos hodně a tvrdé makal a na to se slyší. Ony sponzorské peníze v tomto případě asi budou hodně závislé na úspěchu.
Reagovat
RFanousek
Monfils hraje neskutečně slabě smile
Reagovat
FulnekUltras
tenis a penalty - to je pro tmavší kusy obvykle sportovní pohroma
Reagovat
Vlk-v-trave
Celkem jsem prospal:) Denise tolik nesleduji, vim, ze to je zabavny typek, ktery je schopny veci, ktere dokaze nabidnout pouze WTA...:)

Nadalovi gratulace k tomu, ze tohle vydrzel, a ze to prezil, to je tak jedine co se da k tomu rict...ruska ruleta je vzdy nevyzpytatelna... prvni set, co jsem tak postrehl, byl Denis uplne bez returnu, a tolik experimentu se casto nevidi u hrace ani za celou karieru, jestli jde o posledni kola GS.

Denis po zapase byl nastvany na empajra, ktery pry nerespektoval pravidla, pry o nem rekl ze je zkorumpovany a po zapase si za tim stoji:))) ponevadz Denis musel furt na neco cekat, vcetne Nadala...:)

V tomhle Denise chapu...to je chodici priklad rtute, cekat 3 sekundy po limitu musi byt pro tohodle typka muceni a masakr...:)

Ale je fajn, ze takovi hraci jsou, nejak ho specialne nevyhledavam, ale zarucene se s nim clovek moc nudit asi nebude...

Preji mu, aby velky zapas prozil bez vln, bez experimentovani a hlavne, aby mu vsichni chodili vcas,...nekdo si rekne malickost, ale nejsme vsichni stejni:D
Reagovat
farr
Ty kráso a jsme tam zas kde jsme byli. Na ten ženský tenis se většinu zápasů( jsou vyjimky) nedá dívat to i ten Shapo co toho vyhazí mraky je furt stejně úplně jinde. Možná dobře, že už Bára vypadla a ženská část turnaje jde mimo zájem... A teď vysvětlete Nadaloj, že má dostat stejny love za to martyrium vs hoďka a kousek treninku WTA v příjemném podvečeru. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja si myslim, ze hlavne nelze ocekavat, ze treba holka ubehne rychleji Stovku na draze nez Johnson...:)
Tezko cekat, ze holky budou hrat jak chlapi, a tim, ze se to od nich ocekava, ma casto fatalni vysledky...a nasledky:)

Odmeny ve sportu se ridi jinymi pravidly, nez jsme normalne zvykli. Vse je o reklame...a divacich...Navratilova, Sabatini, Graf, Seles, ten sport dostaly nekde jinde...takova Sarapka dostala zensky tenis do silneho povedomi... a tezko si bez ni predstavit prave tu moznost, ze jim ty prachy klido pido srovnaji...

V tom normalnim svete je to dost mimo... takova ITacka je stale znevyhodnena, jen kvuli tomu, ze je zena, a to nemluvim o ucitelkach, do kterych jsme uz davno kopli jak do prasivek... a je to nase ostuda.

Jako kdybys brblal, ze je plno profesi, kde ty zeny bereme jak onuce, ani neceknu...:)

Ale ve sportu...kde to je o reklame?, toz holky vydelaji asi tem firmam hodne, mozna jen i tim, ze na sport vetsinou koukaj chlapi:)
Reagovat
farr
Jo na tom určitě něco je ro souhlasím a nerozporuju, ale prostě krásnej 5tiseťak vs pouťák na hoďku, je to až příliš bijící kontrast do očí a to je taky fakt... Ale co chlapci jsou solidární a rádi dámy zadotují. Právě by to mělo být v reálném tu životě naopak jako v tenisu, šikovné ženy stejný výdělek jako šikovní muži, dle výkonu gender fér není o čem, ale tady to porovnání kulhá a jen reklama to nezachrání smile.
Reagovat
Mony
Tak já třeba koukám raději na ženský hlavně kvůli nepredvidatelnisti, emocím, hořícím hlavam a z toho plynoucí situacím a jasně proto, že to jsou ženský.. Ale veškerý kredit bych nedával reklamam a zajmu o ženský tenis, ale, jak jsi zmiňoval, osobnostem ženského tenisu hlavně BJK a Navrátilove, které tuto rovnost vymohly a nikdo si dnes nedovolí ji zrusit.. Stačí se podívat na žebříčky nejlépe vydelavajicich sportovkyn smilea tenistky snad vydělávají více, než holky ve všech dalších sportech dohromady... Mj. Martina se včera vyjádřila k zákazu nošení triček... A hle! Je po zákazusmile
Reagovat
Vlk-v-trave
jj, cetl jsem:)
Reagovat
Ereinion
nesouhlasím, stejné odměny na GS jsou čistě politické rozhodnutí...prize money by mělo být závislé především na sledovanosti a ta je prostě u ženských zápasů jednoznačně nižší... čímž nepopírám, že Šarapka nebo Serena si můžou hodně vydělat na reklamách apod.
Reagovat
farr
Jo je to tak,ale stejně zkusil bych někde experiment prostě taky na 3 vítězný pro holky když je ten gender tak v módě a chtějí rovné zacházení. Např dneska ať mi nikdo netvrdí, že by Bartyovka ještě tu půlhodinku navíc neudýchala smile smile. Třeba Wimbledon tak tam bych si to dokázal představit, jedinej teda ústupek ať hrajou v 5. setu Super TB jako v Austrálii už za 6:6( ale to aj Chlapcům ať to dají) těch 12:12 mě přijde natahovaná kaše. Když to ani Fedex nedokázal těch další 12 gamů
jako bonus využít ...
Reagovat
Mony
Tohle už se zkoušelo a holky málem zkolabovaly
Reagovat
Vlk-v-trave
Na tech reklamach to myslim dozenou...ten rozdil:) Ale nemam tvrde data...to je fakt...pouze za Sarapovou, a tak vydelavala sponzorum turnaju pomalu 10x vice nez Serenka...:) A dokonce podobne jak Big3... to podle mne hodne pomohlo, i tomu tzv. politickemu rozhodnuti. Nechci ho nejak vylucovat...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tedy, to co uvadeli oficialne...mohla vydelat sponzorum turnaju i vice...
Reagovat
Ereinion
ono se to hlavně těžko počítá, kolik vlastně reklama Šarapky reálně tomu sponzorovi vydělá...tohle ale podle mě tolik nesouvisí s prize money na turnajích, tam je hlavní, kolik se na ten turnaj reálně dívá lidí. Tyhle mimotenisový příjmy samozřejmě můžou být u některých hráček obrovský, je tu vidět snaha vytvořit nové hvězdy (Raducanu, Coco, Anisimova apod.)

Jinak se ale stačí se podívat na rozdíly v prize money ATP vs. WTA...sledovanost ATP je prostě větší, takže jsou tam větší prachy...a na GS lístky na mužský finále stojí většinou několikrát víc než na ženský finále
Reagovat
Mony
to už Nadal navrhoval, aby prize money se dělaly podle sledovanosti, ale neměl šanci
Reagovat
farr
Tak hoďka a 3 minutky smile, takže defakto reálně jeden vyrovnaný set s tiebrekem třeba někdy i bez. Měl jsem vsadit na délku zapasu smile.
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak, ted koukam, ze to prvni Ctvrtfinale nebylo zas tak spatne, v provnani s timhle :)
Ash je hodne nervozni, tolik UE uuuu,...Jess to same, holky jich rychle nasbiraly fury. Obe uz "davno" prekrocily magickou 10tku.

No domaci prostredi dela divy, a pro Jess je asi zase to Cvrtfinale svazujici...
Reagovat
farr
Ženské bych zkrátil na jeden vítězný set,stejnak je to trash tak je to fuck, ať jdou rychle do pryč. Už chcem Mountfielda s Beretkou naplac!!!smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Proc? Zensky tenis je velmi zajimavy sport...Ash se uz pomalu uklidnila, a rozjela.
Reagovat
farr
No pro střelce sázkaře, určitě ano dá se tam vydělat pořádnej balík. smile Ale jo já neříkám, nějaké zápasy můžou být dobré ale dnešek teda asi všechny osoby co mohou tak mají "své dny" a pak to tak taky vypadá smile.
Dnes ošklivé zápasy ale SF GS se počítá tak co. Účel svědčí prostředky.smile
Reagovat
farr
5:0 ve druhém pfff smile parodie prostě...
Dával bych odměny podle odehraných setů a času stráveném na kuttu aspoň by se diváci nenudili a hráčky by měli motivaci se trošku snažit o vyrovnaný boj smile.
Reagovat
Vlk-v-trave
To neprojde, je to ciste komercni sport...
Reagovat
smazaný uživatel
Keď Nadal, Federer, Djokovic a Serena položia všetky svoje kariérne prize money na stôl, nebudú mať ani 10% majetku rodiny p. Peguly :)

Je sympatické, že jeho dcéra je profesionálna tenistka, lebo je jasné, že zadarmo nič nedostala a stojí za tým veľa driny.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvaja singlisti si idú zo srandy, len tak pre zábavu zahrať štvorhru a sú v semifinále GS.

Čaká sa, kedy si pôjdu zahrať singla pre zábavu dvaja deblisti a oplatia rovnakou mincou :)
Reagovat
dako
Tak tá 4hra je fakt o detailoch, z ich vynikajúcim servisom a prirodzeným talentom v podstate nemajú voči ostatným hendikep, snáď len v tom, že možno nemajú natrénované nejaké konkrétnejšie signály. Koniec koncov sa do vl 4hre odráža aj na kurzoch. Pri tej širšej špičke sa ani nedá častokrát určiť jasnejší favorit.
Reagovat
Ereinion
Těžko říct, jestli bylo od Nadala dobré rozhodnutí požádat o denní čas...nakonec to dal, ale spíš mu to Shapo v pátém setu daroval. 5. set byla v podstatě kombinace Shapových UE + dobrého Nadalova podání.

Rafa měl podle svých slov problém s žaludkem, další zápas má až v pátek...podle mě by měl být ok. Btw podle předpovědi se asi bude hrát se zataženou střechou...
Reagovat
farr
LOL noo jestli se bude hrát v hale tak to je Rafa ještě na tom hůř než dneska na full slunci. Kdy naposled vyhrál něco na hardu v hale ?smile
Reagovat
RFanousek
Madrid 2005 smilesmilesmile
Reagovat
farr
Hmm, tak to je teda smile. To je teda bizár. Díky za info to jsem ani nevěděl. A prej že bude GOAT smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
A vieš prečo si to nevedel?..

Lebo turnaje mimo GS nikoho nezaujímajú :)
Reagovat
farr
Tak třeba zrovna Rafa sám několikrát přiznal, že ho nestkutecně štve, že nemá titul z TM. Takže zas tak nepodstatný to asi nebude... Asi jako Noleho zas sere, že nema gold OH medaili. Nikdo hold nemůže mít vše smile.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobré pre Nadalovu psychiku. Pred dvoma mesiacmi nevedel, či sa vráti do profi tenisu a okamžite semifinále GS. To sa počíta. Sezóna sa bude inak hodnotiť s nejakým to semifinále, prípadne finále GS, než bez neho. To by mu mohlo zaručiť, že pôjde aj do sezón 2023, čo je už len rok od OH2024 na dvorcoch RG, čo dlhodobo považujem za Rafov podvedomý deadline, dokedy by chcel hrať.
Reagovat
goodtennisfan
Souhlasím, i to, že to byl boj..Myslím, že mu to pomůže, byli už turnaje, kdy všechno jednoznačně vyhrával, neztratil ani jednou podání, a potom přišel jeden těžší match a rozhodilo ho, že ho někdo breaknul, nebo že dal dvojchybu.. Moc cená zkušenost pro zbývající část turnaje smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to som písal aj pred zápasom, že Nadal už veľmi veľmi dlho nevyhral tesný zápas, kde by mal aj kúsok šťastia. Pamätám si, že na GS mal tuším sériu 30 setov v rade za sebou, ktoré neprehral a vzápätí prehral celý zápas. To sa mu stalo hneď dvakrát. Takže, výhra 3:2 prináša pridanú hodnotu, to bez debaty.
Reagovat
FulnekUltras
vyhrát když to nejde má tuplovanou cenu
Reagovat
RFanousek
Pro Shapovalova je tohle těžké zkousnout. Nadal fyzicky v háji, stačilo se v podstatě nevyházet. A on odevzdal svůj servis čtyřmi UE, potom na breakboly na druhé podání to napral do sítě a do autu. Co si má z takové prohry vzít? "Nedokážu porazit ani nemocného limitovaného 35-letého Nadala v mých nejlepších letech."
Reagovat
smazaný uživatel
Áno. Je to úplne tak, ako si to napísal. Nadal sám povedal, že na úvod piateho už len hoping in miracle. Sústredenie na svoj servis, Shapovalov to hrubo nezvládol psychicky.
Reagovat
RFanousek
je to tak, ale právě tohle dělá šampiony. Ukazuje se že Šapo prostě to "něco" nemá. Neumím si představit, že by někdo z big3, i za mlada, nevyhrál v takové situaci
Reagovat
peRFect
Zápas jsem neviděl. Ale dostat Nadala z 0:2 do pěti setů je taky docela počin. Namísto toho, aby se ve třetím Shapo složil, že už teče 0:2 se složil v pátém, že by snad mohl vyhrát. Chápu to správně?
Reagovat
RFanousek
tak nějak to bylo
Reagovat
farr
smile Neměl pak už co ztratit, po prohraném 2.setu. V 5. setu si uvědomil, že má opravdu reálnou šanci vyhrát a tak se jako vždy pokakal...smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Shapovalov sa zlepšil, hoci Nadal za stavu 4:5 v treťom urobil zo dve dvojchyby a vrátil ho do hry, celý tretí, štvrtý a piaty set hral pod dekou, sám hodnotil, že sa cítil zle fyzicky so zažívacími problémami. Podľa mna bol pripravený na prehru a bolo to cítiť aj po zápase, že je trochu prekvapený.
Reagovat
panzer.dragon
smile
Reagovat
panzer.dragon
ale jo no, musim uznat že to bylo napínavý do konce
Reagovat
farr
Právě, že nebylo od stavu 3:0 v 5. setu bylo defakto rozhodnuto, napínavé bych si představoval tak 18-16 v super tiebreaku smile smile. I když kdyby se Rafa nezavařil v půlce 3. mohlo bejt hotovo do 2.5 hodin takže 4
ta tréninková 1.5h navíc mu jen může pomoct, do finále kde to v 5. setu už takhle zadarmo asi nedostane. No uvidíme ještě se tam musí dostat.smile
Reagovat
FulnekUltras
počuť iba obďaleč vrany s holubami krákať...

"nextgénu" bude treba ešte veľa chlebu zjesť - a fusgénu po šatniach ponasávať...
Reagovat
FulnekUltras
ako aj najrôznejších vedľajších účinkov "vakcín" poznášať...

--------------------------------------

A očkování? Mně už se o tom zdá, tlačte na to, aby byli všichni očkovaní. Tak jsem se také potřetí očkoval a myslel jsem si, že to nepřežiju. Tak jak to mám doporučovat?

Měl jste špatnou reakci?

Šílenou. Já myslel, že zdechnu...

(majitel mlékárny Madeta)
Reagovat
smazaný uživatel
Tie prášky, ktoré dostal Nadal a Djokovič pred rokom, by mali byť voľne dostupné v lekárni. Zázračné prášky do každej domácnosti!

Absolútne vydrený zápas, ktorý by dnes Nadal nemal šancu vyhrať, ak by stál na druhej strane skúsenejší súper, trebars Tsitsipas alebo ktokoľvek trpezlivejší.

Každý zápas je iný a preto verím, že do piatka by to malo byť v poriadku, snáď už verím, že počas night session. Lepším súperom by bol Berretini, s Monfilsom by to bolo na 4 hodiny.
Reagovat
farr
Je to tak.smile
Tsisi by ho upinkal jako ostatně skoro každý v QF v minulých ročnících AO.
Reagovat
smazaný uživatel
S Thiemom a Tsitsipasom mal trochu pech, dnes sa mu to vykompenzovalo.
Reagovat
RFanousek
Tak letos se obě semi hrají v pátek, právě to řekl Courier
Reagovat
RFanousek
Reakce obou dvou na konci hovoří za vše. smile
Reagovat
Marie9
A je to doma! Rafa i Lucie postupují, konečně mám úsměv na tváři.smile Dneska mám ale ve hře ještě jednoho koně, Gaela. Tam nevím, nevím...smile
Reagovat
farr
Jako štve mě, že ve čtvrtek Rafa nevyzve Noleho, bylo by to symbolické kdyby si v SF "dědci" vyměnili krádež GS ve svých chrámech. Pokud by si to Rafa uhrál nad Nolem sám neměl bych problém, ale Rafa z čistě politických důvodů má Finále zdarma... Uvidíme nosmile
Reagovat
SwissMaestro
Problémem je, že Rafa by Djokoviče na hardu vážně ani neohrozil.....kdy naposledy nad Djokovičem vyhrál set na hardu?
Reagovat
smazaný uživatel
Keby bolo hovienko cukor, dávame si ho do kávy.

Djokovič mal xy GS bez účasti Nadala s Federerom, tak sa prosím neposer.
Reagovat
farr
Já mám radši:
Kdyby byly v prdeli ryby, nebyly by v rybnících...
smilesmile
Reagovat
farr
Lool houby čtvrtek, změnili pravidla obě SF až v pátek, aby si Rafánek moh odpočinout smile. Ale proč ne, aspoň to bude fér v neděli finále . Soupeři budou mít oba podobný čas na regeneraci...smile
Reagovat
turista
Djokoviče by tady Nadal neporazil. Porazil ho 2x na USO, kde se Djokimu nikdy moc nedařilo a nedaří. Příčinu mnoha Novakových nezdarů na USO neznám. Nevím.
Reagovat
steve79
Dnes to Rafa urval vuli. Snad stihne do ctvrtka zregenerovat.
Reagovat
turista
Snad ne. V Djokolandu se nám sakra nehodí aby tady vyhrál Nadal.
Reagovat
Krisboy
Denis-No-More-Menace smile
Reagovat
RFanousek
Nadal má štěstí, že už na kurt nesvítí slunko
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal ma šťastie, že aj dnes zapadlo slnko. Neskutočné.
Reagovat
RFanousek
Tak kdyby začli třeba o půl hodiny dřív tak o to déle hrajou na slunku a o to by to bylo pro něj horší
Reagovat
smazaný uživatel
Alebo o hodinu neskôr. Veď prvý zápas bol veľmi rýchly, ako ho mohli ešte zrýchliť?
Reagovat
RFanousek
anebo kdyby byl stadion jinak postavený. smilesmile
Reagovat
steve79
To neni stesti. To jsou zkusenosti a mentalni sila.
Reagovat
FulnekUltras
jak když ve fičáku těsně pod vrcholem zalezeš za hřebínek... ;-)
Reagovat
ttopi
Posledních 6 bodů Nadala - nevynucená chyba Shapa smile
Reagovat
ttopi
Omlouvám se - něco byly FE.
Reagovat
RFanousek
Mladý si to prohraje sám svými chybami smile
Reagovat
farr
Nadal zkušeně ubral, a spíš nechává co mladej ukáže. Dalo se to čekat, prostě dva setu dolu neměl co ztratit, bušil do toho co to šlo a vycházelo mu to. Teď přišla nervozita a Rafa sice s vyjetím ale asi to dá.smile
Reagovat
farr
*vypětím
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nadal je evidentne limitovaný a jediná jeho šanca je, že sa Shapovalov vyhádže doslova na "Wawrinku".
Reagovat
farr
Ale houby limitovaný. Podává super teďka, tyhle alibistický kecy bych si vyprošoval...
Bylo mu divně, asi se trošku zavařil, jestli si sám vybral, že chce hrát ve dne tak se možná přecenil, ale furt je natolik zkušený, že si myslím ,že to už dotáhne.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal neskutočne limitovaný na pohybe, neviem si predstaviť, ako toto môže ustáť.
Reagovat
steve79
Dulezity bude tento game.
Reagovat
smazaný uživatel
Na servise a pohybe je polovičný, je neskutočné že vedie 3:0. Kurz 6 v LIVKE na Denisa má value
Reagovat
farr
Si myslím, že je hotovo. Denis to nedává v hlavě bohužel, jako obvykle... Jinak herně by na něj měl, Nadal není ve svý kůži.
Reagovat
Usm
no hlavně si asi nelze představit, že v takovém fyzickém rozpoložení mohl myslet na to, že by porazil Medvedeva
Reagovat
steve79
Na zraneni to nevypada. Asi nevolnost
Reagovat
Ereinion
Shapo totálně odevzdal teď smile Rafa to klidně ještě může dát
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa odovzdal späť
Reagovat
RFanousek
pěkně se vyházel
Reagovat
farr
Labil no... Klasika u něj. smile
Reagovat
farr
Další Break 2. serve a on to vyhodí jak Kvitová, já bych mu lejsknul kurde...smile
Reagovat
farr
Další breakball, jako žáček. Boha jeho to je vuuuul.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak Kvitová :)
Reagovat
farr
smile
Reagovat
FulnekUltras
s tym Vémolem by sa měli spářit - šak vobá vyhazovači, kurwa... smile
Reagovat
farr
Twl Rafoj fakt stačí nedávat DF. Denis to sám posere OMG smile smile.
Reagovat
farr
Klika jak vollye prase. Fakt Typische Nadal, víc štěstí než rozumusmile.
Reagovat
aligo
Kdy naposledy prohrál Rafa z vedení 2:0?
Reagovat
Ereinion
před rokem s Tsitsipasem
Reagovat
smazaný uživatel
Rok dozadu, žiadna veľká historia.
Reagovat
smazaný uživatel
To vyzerá na skreč, s tým sa nedá servovať.
Reagovat
Ereinion
těžko říct, taky to může být žaludek, ten první servis není špatnej
Reagovat
farr
Přesně kdyby měl problém se svalem, nedá takový parádní levácký ESO.
Reagovat
farr
?A s čím jako. Už mu je líp. Teď prokázal po těch dvou UE jak je zkušený. Zahrál parádně. Denis se sype. Začal cítit, že by mohl mít šanci vyhrát a opět je nervózní...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosím ťa, bez servisu sa to nedá uhrať, Shapovalov sa vyhádzal sám, Nadal je na 50%
Reagovat
steve79
Divim se, ze Rafa nehraje vecer. Roger odpoledne temer nikdy nehral.
Reagovat
Marie9
Lucie má první set, navíc jí to moc sluší. Hodně zeštíhlela oproti minulým rokůmsmilesmile
Reagovat
annah
Koukám, že Sampon to zdramatizoval, :-) kdo by to do něj řek...
Reagovat
farr
Jo kloubouk dolu, že se kousnul. 5 UE za 4. set. Denis těží z toho, že je mláďák, ale Rafa zas obrovské zkušenosti... No bude to zajímavé. Kdo si na Denise vsadil po 2. setu má slušnou šanci na balík smile.
Reagovat
SwissMaestro
Ale j, tohle znásilnění NAdala se mi líbí, snad to Shapo dotáhne.
Reagovat
FulnekUltras
jak se FFF najednou vyrojili... ;-)
Reagovat
SwissMaestro
Tak já fakt nechci aby vyhrál Nadal když Djoka deportovali...navíc to jak se ho blbceček ani nezastal...
Reagovat
dako
No keď má na vec jasný názor a pohľad, tak z akého dôvodu sa ho má zastávať? Čo má ísť proti vlastnému názoru a podporiť Noleho nezmyselné divadlo?
Reagovat
SwissMaestro
Nadal a vlastní názor, ten byl dobrej :D
Reagovat
dako
Roger ho prečo nepodporil?
Reagovat
SwissMaestro
Je to stejný šmejd, souhlasím!
Reagovat
smazaný uživatel
Kamoško, na teba, škoda vakcíny..Fakt :)
Reagovat
steve79
ještě není konec.
Reagovat
steve79
Co je s Rafou ?
Reagovat
RFanousek
je starý
Reagovat
ttopi
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Brušné svalstvo v prdeli, nevie sa hybat a servovat, vybavené.
Reagovat
Davor1
To nič nie je, Novax s tým pred rokom AO vyhral s prstom v prdeli smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak predsa zranenie.

Uz som si myslel, ze tento rok moze mat Nadal aj stastie.
Reagovat
farr
To není zranění, jen mu je blbě asi z vedra. Mladej navíc cejtí krev, no bude to ještě hodně zajímavý...
Reagovat
dako
Bez ohľadu na to, či to je zranenie, alebo len nejaké žalúdočné problémy, nejak nechápem jednej veci. Celé 2 sety, až do koncovky tretieho má Rafa dobrý pohyb, vynikajúco podáva, v podstate nekazí, zrazu príde gem blbec a Rada z minúty na minútu vyzerá ako zbitý pes. Snáď sa ešte nakopne, veľmi mu to prajem.
Reagovat
dako
Rafovi došla para, Shapo trafí všetko, čo dostane na raketu, začína to pripomínať zápas s Tsitsipasom. Plus zdravotné problémy. Keď nezlepší servis, tak nemá ako vyhrať.
Reagovat
RFanousek
no podle gest něco s břišním svalem
Reagovat
Ereinion
nebude tohle jeho osobní rekord v DF?
Reagovat
RFanousek
je samozřejmě fyzicky skvěle připravený, ale už to není žádný mladík, je tam vedro, proti němu stojí mladý kluk a zápas se za chvíli přesune do čtvrté hodiny. Bude to pro něj čím dál těžší.
Reagovat
RFanousek
volá si doktora
Reagovat
farr
Pálení žáhy jo smile smile.
To skoro spíš vypadá, že si stařík potřebuje odfouknout... Snad bude OK. Chci vidět Epic 5. set smile.
Reagovat
farr
Nadal MTO, fakt asi vypadá že bude uvařenej jako Krejča...smile
Reagovat
Ereinion
podle komentátorů si ale ten denní čas vyžádal přímo on...
Reagovat
RFanousek
ok to jsem nevěděl. Vím, že vždy hrál rád na sluníčku, ale možná se přecenil ve svém věku
Reagovat
smazaný uživatel
Ten chlapik ázijského etnika v boxe Shapovalova, v zivote som nevidel nikoho tlieskat tak retardovaným sposobom s prstami od seba.

Akési postihnutie v jeho pripade dokonca nevylučujem.
Reagovat
RFanousek
No
Uvažoval jsem po druhém setu že půjdu spát. Jsem rád že jsem nešel
Reagovat
farr
smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
3xUE a Rafa sám posadil súpera na koňa, neskutočné.
Reagovat
farr
Šak má nahráno, spíš takovej trénink pro nějy ale teda servis strašidelnej ve 2. a 3. setu, nebýt na druhé straně Shapo co na příjmu je tragickej, už by byl break na světě dřív než po 2.5 hod.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hral dobre len v prvom sete, teraz už posobil mdlo, slniečko ho uvarilo.
Reagovat
farr
Jj souhlas v první. setu hrál dobře, ale Shapo byl extra nervní, postupně se zlepšoval a teď už je i lepší než Rafa, ale i tak furt myslím, že 3 sety v řadě Nadal nepustí, na to je až moc zkušený, aby si to nechal utéct... I když mohu se mýlit.smile
Reagovat
RFanousek
Shapovalov si prostě nenechá ty míče spadnout. Místo toho je hraje z těžkých pozic kdy je buď vůbec nedá nebo je rád že to nějak dá a nahraje Nadalovi na raketu. Nechápu, copak nepřemýšlí?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepamatam si GS, vlastne ani turnaj, kde by mal Rafa snad v priemere 5 dvojchyb na zapas. A pritom to nie su ziadne maratonske suboje.
Reagovat
RFanousek
Kolikrát Nadal prohrál z 2:0?
Vzpomínám pouze na Fogniniho a Tsitsipase.
Reagovat
smazaný uživatel
To je vsetko v rámci GS, dvakrát je tak akurát podla mna tak. Ani vela, ani extremne málo vzhladom na status Nadala.
Reagovat
RFanousek
ano a vlastně Federer v Miami ještě
Reagovat
RF46
No Shapo, staci dat na druhou pulku zidli s fialovym trickem a porazis se sam:)
Reagovat
RFanousek
Nadal nečelil za dva sety jedinému breakbolu smile
Reagovat
RF46
nekoukatelny...Schapo uplne mimo.
Reagovat
Frantz
Ale jdi ty trubičko, Nadal AO možná nevyhraje, ale aspoň neskončí jako lůzři RF a 46 smile
Reagovat
smazaný uživatel
Genius a virtuoz :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nekoukatelný, ale o 4:30am budíček, aby ti náhodou neušla prípadna prehra Nadala :)

Alebo si vstával na stvorhry?
Reagovat
RFanousek
Já jsem poctivě trpěl u Krejčíkové smilesmile
Reagovat
mahycek
Jestli se díváte na Eurosport, tak
ta reklaa Carvago, jak si vybrat
z gauče auto, je ubíjející. Děs.
Reagovat
Frantz
Ubíjející je hlavně to fňukání RF fanatiků
Reagovat
RF46
Syndrom Rafa:) Shapo na parek:)
Reagovat
mahycek
Kanaďan si může namlátit sám sobě.
zavinil si to, ale úplně sám, ten
prohraný servis. Do 45 minut může být
po zápase....
Reagovat
farr
Začíná me to připomínat USO 19. Nadal opět do finále úplně směšný los. Jeden větší špatňák než druhej a přitom seed 6( 3. a 1. v cestě mu odpadli)smile. Jen doufám, že pokud to tak dopadne a Medvěd se i přes brutální los dostane do finále, tak že tam s ním zamete podobně jako s Novakem v NY loni a další finále s Nadalem už neprohraje...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Van den Zands a Cressy su brutalny los. Choď si zdriemnut chlapče a otvor si okno, vela vetraj.
Reagovat
farr
Gyros v Austrálii opravdu není easy zážitek, Volley man v týhle formě bych chtěl vidět jak by si poradil Nadal... tak za hodinku a půl, že jo tak určitěsmile
a teď ho čekají určitě dva z TOP 11.
Rafa samej kvalifikant, důchodci za zenitem nebo labiláři. Pokad rupne dneska Beretka tak jako klasic luck pro Rafu má často víc štěstí než rozumu a dojít do finále bez konfrontace s TOP 10, taková jeho klasika smile. Ale což přejme mu to, ptže dostat normální los dnes už by byla konečná smile .
Reagovat
smazaný uživatel
Ked chces vediet akoby si poradil Nadal s Kyrgiosom, tak sa pozri do vysledkov z AO2020 :)..

Chod si zdriemnut, si unaveny, ved vravim.
Reagovat
farr
Nepochopení psaného textu spíš vypovídá o někom jiném kdo je na tom momentálně nic moc. Nepsal jsem nic o tom, že bych chtěl vědět jak by si Rafa poradil s Gyrosem ... Zdřímnout si půjdu smile, ale těšil jsem se na pěkný pokud možno vyrovnaný zápas a kde nic tu nic, jen o trochu lepší úroveň než Krejča s Klíčnicí smile. Shapo měl potrápit víc. Rafan by aspoň musel trochu zapnout takhle spíš v "suchém
" triku.smile
Reagovat
RFanousek
všechno uspěchává. místo aby si nechal v klidu míč spadnout tak hraje ze vzduchu přímo soupeři na raketu. Před tím jasný lehký volej taky přímo na raketu. Takhle to nepůjde, a přitom by stačilo mít chladnou hlavu a koukat kde stojí soupeř
Reagovat
smazaný uživatel
Ty kks, Shapa mam celkom rád, ale dnes sa chová ako rozmaznaný spratek. Neskutočná kultúra v rámci tejto akože next gen, včera Tsitsipas skoro spráskal vlastného fotra a dnes ide v podobnom duchu aj kanadský miláček.

To Murray je oproti tomuto Oxford.
Reagovat
mahycek
Až napotřetí vyšel Shapovi ten přechod
na siť s úspěšným zakončením při
svém servisu.
Reagovat
farr
A dost. Radši se jdu dospat fakt lempl ten Shapo. Nadal hraje úplnou tužku na svým servisu v 2. setu a stejně to má zdarma v ty klíčové momenty, typický blackouty od Denise. A teď zas posere jedes servis game a je po zápase...smile
Reagovat
mahycek
Až napotřetí vyšepl Shapovi, ten
přechod na síť.
Reagovat
RFanousek
tak Shapo se trochu chytil. Pokud to ale má být zajímavé, tak musí vyhrát tento set.
Reagovat
farr
Vidím to podobně, takhle měl hrát od začátku.
Reagovat
Vlk-v-trave
Denis - ucebnicovy zacatek surfare:)
Na returnu nemusi ani stat, jestli to chce hrat a timhle stylem.:D
Reagovat
farr
Čekal jsem, že Denis bude trochu něco hrát, zatím dost nervózní, Rafa hraje dneska o dost líp než proti plešounkoj, jestli to bude takhle pokračovat, bude to fofr, skoro na to jít spát...smile
Reagovat
mahycek
Škoda, že to bylo tak utrápený u Báry
už i kvůli publiku. Od světové čtyřky
čekalo víc. Třeba jí něco limitovalo.
Jsem zvědav, co řekne. Nevadí, jde se
dál, co by za to dala před rokem.smile
Reagovat
RFanousek
doufám že tohle bude dobrý zápas. Shapo s Nadalem v rámci možností umí hrát vyrovnaně, diky tomu že je levák tak nevadí ten jednoručný bh.
Reagovat
Marie9
No, když už jsem vzhůru, podívám se na Rafu a pak zkouknu Hráďu. Dospím to po O.smile
Reagovat
Mony
Trénoval v takovém vedru, aby se na tento GS turnaj připravila. To je profesionslismussmile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile

tohle je ovšem pro "zlatý český ručičky" většinou "pod úroveň"...
Reagovat
EllNino
Trenovat v Ušákově? :))
Reagovat
FulnekUltras
třeba i v AUS - dva týdny předem
Reagovat
zfloyd
Keys se taky nemá moc čím chlubit dostala to na zlatém
podnose ale SF se počítá
Reagovat
BooOoo
ke konci Báru úplně rozstřílela. ČF se ale počítá.
Reagovat
GrandSlamMan
Zápas bez stresu, jelikož od breaku na 2:4 v 1. setu se hrálo na jednu bránu smile...
Reagovat
Marie9
Jsem zvědavá, co nám Bára poví na tiskovce. Je jasné, že jí dneska něco limitovalo. Báro, tak příště.smile
Reagovat
farr
I tak podařený turnaj a nášup bodů do żebříčku pro Báru, má ještě o něco víc nahráno. Teď ji teprv začne ta zásadní část sezony obhajoby. I tak, ale paráda QF se dycky musí počítat je to úspěch českých žen defakto na každém GS to QF někdo udělá. Twl co by za to dali chlapi... Snad Jirka s Tomem půjdou letos ještě rapidněji nahoru.smile
Reagovat
tommr
čtvrtfinále je sice úspěch ale ten dnešní odevzdanej výkon to trochu zastinuje ...
Snad si to Bára vynahradí aspon v tom deblu ...
Reagovat
Marie9
Chyb jako máku na obou stranách. Tohle opravdu nebyla reklama na tenis. Ale, zřejmě to vedro udělalo své.smile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
zfloyd
bez podání se prostě nedá hrát
Reagovat
aligo
A bez pohybu
Reagovat
Mony
A bez radosti ze hry
Reagovat
mahycek
A ta střecha ? Ano, zvýhodňují Bárty,
ale např. Ivan Lendl hrál na AO
v 37 - 40 ve stíhnu mnohokrát.Pamatujete
jeho pokrývku hlavy? Vypadal jak Sultánsmilesmile
Reagovat
RFanousek
to si tedy nepamatuju, nebyl jsem na světě smile
Reagovat
lvicek
Dneska jsem to zapla, když Bára proměnila konečně breakbal (pomocí dvojchyby Keys), tak třeba se z toho ještě vyhrabe! Držím pěst, ale zatím to teda vážně moc nejde, co vidím...
Reagovat
Mony
To těžko, to bys ji musela půjčit manžela.
Reagovat
lvicek
Manžel se noční šichty nezúčastňuje, to jen syn ;). Ovšem jestli by to Baru nějak nakoplo, to trochu pochybuju...
Reagovat
Mony
Tak, to jsem včera špatně pochopil, sorrysmile
Reagovat
lvicek
Chlapi na kojeni (a jeste to nocni) moc nemysli :D.
Reagovat
tommr
Keysová se už asi nemohla na tu Bářinu neschopnost při brejkbolech koukat a tak jí jeden brejk darovala dvojchybou ... smile
Reagovat
farr
Že by... teď je poslední šance ještě na otočku, ale otázka zda na to Bára bude mít dost síly..m
Reagovat
farr
Není to tam...smile
Bára je na ručník. DPČ..
smile
Reagovat
mahycek
Ne, dneska to nepůjde, že by čtyřhra
na to měla vliv ?? Spát ? To nejde,
hned po nich je třaskavý duel
Nadal vs Shapo. Ale, nevím proč ho
nedali v night session? Ču..ci. Sorry,
ujelo mi to. Možná i Bára mě rozhodila
Reagovat
Mony
Protože vybrali ten druhy
Reagovat
Tomas_Smid_fan
další Karlovarská losovačkasmilesmile
Reagovat
Mony
Tohle se nelosuje, to mají právo si vybrat
Reagovat
Vlk-v-trave
uspat a vybouchat :D
Reagovat
Mony
Tohle Laver aréna asi nepamatujesmile
Reagovat
Marie9
Bára zatím 22 nevynucených chyb, to je moc. Zkus to ještěsmilesmilesmile
Reagovat
tommr
Bára už to vypouští ... smile
Doufejme že bude v pořádku aspon na toho debla ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Bara vyhrala fiftyn pomalu bez pohybu...:)
Reagovat
Mony
To jsou paradoxy! S Viky asi nejlepší forma, co jsem na hardu viděl a 2 dny poté by snad nezvládla ani ITF
Reagovat
GrandSlamMan
Nejhorší výkon Báry od Indian Wells s Badosou.
Reagovat
GrandSlamMan
Tohle je ostuda, co tam předvádí.
Reagovat
zfloyd
asi ji chce ukolébat a až to bude 0:4 tak na to vlítne
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak se asi fakt uvarila...uz nehraje ta Bara skoro nic...
Reagovat
Mac
tak neni kazdy den posviceni... a je treba uznat ze keys je dnes, zatim, velice solidni...
Reagovat
Mony
Pouze servis, nic vic
Reagovat
Mac
dobre odvracela bboly... holky si daly v prvnich 6 gemech peknou paku, tam se pretlacovaly a nakonec rupla bara...
Reagovat
farr
Rád bych se pletl, ale asi šmitec pokaď se Keys nerozsype, tak šance už bude jen malá, škoda no zas, ale lepší prohrát snad dneska než nez PTSD GS vyřazení od slajz babizny smile.
Reagovat
GrandSlamMan
Že to Bára takto odevzdá jsem nečekal, můžeme jít spát. smile
Reagovat
farr
Počkal bych ještě na Býčka šťourala a Denise s ruskou ruletou , to by mohla být zajímavá konfrontace.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale jedno nechapu, kdyz uz se hraje to Ctvrtfinale, tak proc tu strechu tem hrackam nezatahnou...kdyz uz ji tam maji...a nechaji je hrat v tom vedru...

Jak by to byly prvni kola...chapu...aby neketre nebyly zvyhodnene. Ale v ctvrtfinale...
Reagovat
RFanousek
tak to taky nechápu
Reagovat
RFanousek
Podle mě Bára nedává to sluníčko
Reagovat
tommr
pořadatelé AO to mají dobře vymyšlený: Barty hraje jen v noci a její konkurentky nechávají usmažit na sluníčku ... smile
Reagovat
RFanousek
tak že bychom už chápali to dementní nasazování?
Reagovat
farr
Dělají to tak každý rok... Na druhou stranu divíte se jim, když mají v tohle volnou ruku. Možná by si na tohle měla ITF trošku posvítit a za mě osobně bych tam zařadil i trochu prvku náhody díky losu...smile
Reagovat
farr
Nevim no, je to prostě nefér no. Přitom mají kotel arén nejen Lavera, možná by bylo na zvážení při předpovědi ty dvouhry v závěrečných kolech rozložit do night session i do vedlejších arén( minimálně aspoň na Margaretu). Na poledním slunku můžou nechat smažit doubly nebo juniory tam jde přece jenom docela o prdlajs smile.
Reagovat
farr
*při předpovědi veder
Reagovat
farr
Anebo zandat střechu. Nějaký ročníky to dělali ale to musí být asi tak kolem 40ti ve stínu nebo tak nějak smile.
Reagovat
Marie9
Bára úplně bez šťávy, jakoby jí to bylo jednosmile
Reagovat
Mony
Vypadá, že má Bára dnes svůj ženský den. Jinak to nechápu..
Reagovat
FulnekUltras
tady to nefunguje
Reagovat
GrandSlamMan
Přitom Keys kromě servisu nic extra nehraje, ale na Báru dnes stačí málo
Reagovat
GrandSlamMan
bez šance, Keys je na servisu už nehratelná, zatímco Bára všechny servisy rozhodně neudrží
Reagovat
Mac
keys prilis dobre podava, bara mela sance zkraje setu, ale nevyuzila...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ten prvni set, na to bych chtel rychle zapomenout, doufam, ze ho za sebou necha i ta Bara:)
Reagovat
tommr
zatím od Báry děsná slabota. Keysový stačí dobře podávat a na returnu čekat na Bářiny chyby ... smile
Reagovat
mahycek
Nejdu znovu spát. Musí jít teď na WC
před zrcadlo a pořádně se propláchnout.
Reagovat
Jon61
Bolí z toho oči. smile
Reagovat
farr
Typické WTA, mraky zápasů bývá úroveň strašná. Ale Klíčnice dnes aspoň super podává jediná kvalitní složka( důsledek i zisku prvního setu).
Reagovat
Jon61
Přesně tak, zápas, kde převažují chyby nad winnery je nekoukatelný. Bára ztratí game, Keys si ho kvalitnějším servisem udrží.
Reagovat
Vlk-v-trave
Nastvat tu Madison, a ta zacne ostrelovat tribuny...napad zajimavy, na vysledky si pockame.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jo nastvala se :D
3 easa na zavreni setu...
Reagovat
GrandSlamMan
Bára strašně špatná zatím dnes ... doufejme, že se ve 2. setu probere
Reagovat
smazaný uživatel
je konec jdu spátsmile
Reagovat
Mony
Málo znáš ženský tenis, hochu
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
mahycek
Ajaj, teď jsem vstal, celou šestou
hru jsem už viděl a mírně protrpěl.
tak jedem dálsmilesmile Snad to
přijde.
Reagovat
zfloyd
klasické nedáš - dostaneš , bohužel
jinak zdravím všechny nočňátka
Reagovat
Ondřej.Jirásek
bára si prej požádala o medical timeout, ona ale nesimuluje, že? :D jen vás zlobim
Reagovat
aligo
Tak na jednu stránku, Bára od začátku nevypadá v pohodě
Reagovat
Mony
Není tím tak pověstná, jako Viky
Reagovat
aligo
Nebo BeBe
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Mony
Nějak to Bára nemůže nastartivat. Snad netrumfne Arynu v DF
Reagovat
Mony
Chudáci diváci!
Reagovat
Vlk-v-trave
tak od Madison hooodne opatrne, ikyz Bara se ji snazi obcas vyprovokovat....hmmm...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
mně to taky přijde, že to tam vůbec nepálí, zatím teda úroveň hrozná na čf na gs smile
Reagovat
HolyMotors
No děsivá úpně! Horší jak ITF v Přerově. Bože.
Reagovat
Vlk-v-trave
the best byla ta kopcovana:)
dlouho jsem nevidel, moc se holkam nechtelo to napalit...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jo, to byl top, čekal jsem, kdy to mad vyhodí do MCA :D
Reagovat
farr
Bára není ve své kůži, jestli už se zase nezačíná kumulovat únava... Ta pitomá 4-hra místo odpočinku místo volného dne, já vám nevím, Bára by si na GS fakt měla už vybrat, nikdo z TOP singlistek, debly souběžně nehraje. Ale jde o to jak to cítí ona no...
Reagovat
tommr
na GS zkouší debla skoro všechny top-hráčky. U Báry je to jen víc vidět protože vždycky dojde daleko ...
Reagovat
Vlk-v-trave
double prasatko a v autu utopeny gem...jejda...
Reagovat
aligo
Bára vypadá že není ok
Reagovat
RFanousek
musí tam být pořádné vedro
Reagovat
FulnekUltras
30°C a cca 50% humidity

nic až tak překvapivého v poledne...
Reagovat
tommr
to je zase začátek. 6 promarněných brejkbolů ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
pocitam ji 3 promarnene:)
3 ubranila skvele Mad.
Reagovat
HolyMotors
Tohle je hrozná škoda. Měla snad 6 bb. Na většinu z nich výborný servis od Keys, ale minimálně jeden ze uhrát dal. Tohle bude mrzet.
Reagovat
Vlk-v-trave
Hodne chyb obou na fh, ale ted Bara to na returnu odcinila:)
Asi obe trochu nervozni... ony se zahreji...tedy aspon doufam, ze Bara driv.:)
Reagovat
Marie9
Ten return a pak ten kraťas, zatím nejlepčí údery v zápase.smilesmile
Reagovat
Marie9
Ježíš, nejlepšísmile
Reagovat
Jon61
Keys daleko lépe podává, hlavně na brejboly. Na rozdíl od Báry má už pět esa, Bára žádné.
Reagovat
Vlk-v-trave
5 es ma ale take vice nabidla BB. no cela Mad:)
Reagovat
Jon61
Obě jsou nervózní, vrší chybu za chybou, zápsa nemá kvalitu.
Reagovat
Mony
Tak zatím po prvních gamech zápas hodně zaostává za předchozím zápasem s Viky. Dnešní výkon Bary by na Viktorii určitě nestačil, ale Mad vypadá slabší.
Reagovat
Marie9
Dneska bez budíku, tak samy od sebe se mi otevřely očismile, kafe mám před sebou a také, věřím, Bářinu výhru. Makej, holkasmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Jon61
Budík jsem si nastavil, vzbuzdil jsem se čtyři minuty před zvoněním. smile
Reagovat
RFanousek
já nešel spát ani smile
Reagovat
RFanousek
tak poprvé na letošním AO ponocuju u zápasů smilesmile
hodně štěstí Báro
Reagovat
brixner
Zubatou zprznit, umlátit, vykostit a vyzubit, pohmoždit a zesměšnit! Budu se za tebe ve spánku modlit! Plány se mi změnily, takže podporovat tě menůžu, ale ráno si v nojtbugu rád přečtu, že mise splněna, praštim s kabelem a dam si pěkně silnej lógr, tak mi tydlencty moje plány, símtě, nedokurvi! Good Luck!smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Nespi brixi ! Na spaní je život krátkej !!!! smile
Reagovat
brixner
Máš pravdu, kámo, ale dneska jsme tu měli fakt dost záhul, lehce se dokurvilo kormidlo, takže čupky do ledový smradlavý vody a tam to dát do pořádku, vezeme vobilí ze sýpky,to je vždycky spěchu víc, než vobvykle. Musíme jít spát, budíček bude kolem sedmé, tak abych nebyl jak po jebu.Ráno ti tu sem přídu zvednout morálku, neboj se nic, more!..smilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Bara x Mad
Tip na vitezku:)
https://www.youtube.com/watch?v=haP0he8agc8

Ash x Jess
Bez tipu..., venovano Jess:)
https://www.youtube.com/watch?v=o6Z8f3pR3rc

Denis x Rafa
Netipuji, zbytecne..., rovnou strilim na viteze:)
https://www.youtube.com/watch?v=p2KZLb6kJP4

Gael x Matti
Budu se pochopitelne drzet italske klasiky:)
https://www.youtube.com/watch?v=MC4JRiy6Va0
Reagovat
blixa
A jestlipak víš, kdo to věnování Jess s Nickem Cavem zpívá ?! A bez google !!! smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nehostovals tam ty?smile Cigáro zapíchnutý v kejtřesmile
Já byl na Nickovi v Lucerně, ale dávno a zvukař tam dost doje*al zvuk, protože to nějak přepálil či co a Nick to možná úplně nezaznamenal, protože byl zřejmě taky trochu přepálenej. Ale jinak songy dobrý. A zrovna tenhle mám hodně rád.
Jó, a prej si taky fušoval do nějakejch sídlišť či cosmile
Reagovat
blixa
Prej "hostoval" :-D Já byl členem Bad Seeds dvacet let !!! Teda můj nick ... smile
Reagovat
blixa
Jojo, "sídliště" jsou moje "mateřská" kapela smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Bara x Mad smile
Bez komentare :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Denis x Rafa smile
Jako spravny fanousek Terminatora, jsem odstrelil Denise z turnaje:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Ash x Jess
Tak hlavne, ze se Jess uplne nerozplakala:) To je take cenne vitezstvi:)
Reagovat
FulnekUltras
vrať čecháčky zase na zem... smile
Reagovat
EllNino
Nevím, mně Bára přesně zapadá do té tvé představy o hodné české "selce" z Moravy, co jde štěstí naproti, ničeho se nebojí a postupně se zlepšuje, dokáže hrát už i na tvrdém povrchu atraktivní tenis plný vítězných úderů a narozdíl od ostatních, které vystřelí a pak zase spadnou, si drží už více než rok stabilní výkonnost bez nějakých velkých výkyvů ...po Ash je to momentálně nejstabilnější tenistka na okruhu, rozhodně ne žádná "rychlokvaška" :)
Reagovat
FulnekUltras
něco mi na tom sedláčkovi nesedí... smile
Reagovat
EllNino
tak v tom případě už vůbec nevím :) protože Bára nemá hvězdné manýry, nemá "lendloidní" povahu, ráda reprezentuje, má ráda Českou republiku, zvláštní
Reagovat
FulnekUltras
každopádně RG + AO je podle známého přepočtového koeficientu pro psychickou náročnost vnitřního prostředí kapliček a CHrámu pořád jen půlka dvou Wimblů ;-)
Reagovat
blixa
Je to docela pozoruhodné, koho Ultras adoruje a a koho nenávidí. Cesty jeho zkrouceného mozečku jsou nevyzpytatelné a nedá se to prakticky prognózovat. Bára je v podstatě takové "chudé" děvče z vesnice, které vlastní pílí k štěstí přišlo ale Ultras ho z nějakého nepochopitelného důvodu nesnáší. Někdo by jí třeba mohl vyčítat účast v oddílech finančně propojených s Agrofertem, ale Babiš je Ultrasův miláček, takže v tom to taky nebude. Možná jde o nějaké detaily, slovo, věta, kterou si Ultrasův zkroucený mozeček nějak nesmyslně vyložil, opravu těžko říct. On už začíná být v poslední době tak ideově zmatený, že nenávidí ty které by měl milovat a miluje ty, které by měl nenávidět smile Možná bych měl říci svému kamarádovi psychiatrovi, aby mu pomalu v Kroměříži chystal polstrovanou celu ... smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
jó, tahle doba néjni žádná pérdel ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
jinak Mad "adoruju" už přibližně od doby, kdy dosti necitlivě vymlela s CoCo - dneska to ale bude o něčem jiném... ;-)
Reagovat
Ondra979
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
paddy
na to jsem roky čekal, až začneš křičet Jú Es Ej, Jú Es Ej...smile
smile
https://www.youtube.com/watch?v=2lWPQHMgpuw
Reagovat
blixa
No to on možná už doma hrdinsky křičí do polštáře ! smile Adoruje "ušandu", ale nesnáší běloruskodiktátorského "brojlera" !!! No kam tohle povede soudruzi, no kam ???!!!! smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Mají v tom zmatek. Nejdřív milovali chudé, dnes oligarchy, které by dřív postříleli. smile
Jsou jako štěnice. Jdou tam, kde je žrádlo, chlast a krev, jestli je to Petr nebo Pavel nezáleží.
Reagovat
blixa
Ono se to v nich mlátí od samého počátku. Marx - chudý bohém, Engels - usedlý továrník. Takže jednou čehý, podruhé hot. Jen musí bejt dost mrtvol, bez toho to není ta správná zábava ... smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
možná že by úplně stačila jedna... smile

https://www.youtube.com/watch?v=EPfsr8BBdA8
Reagovat
blixa
Tomu snad ani takovej id_iot jako ty nemůže věřit ... smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
zásadní momenty dějin byly vždycky v podstatě jen dílem jedinců - "masy" byly potřeba akorát k tomu, aby konání i té sebevětší zrůdy dodaly vnější dojem legitimity smile
Reagovat
FulnekUltras
bez krve a žrádla to fakt nejde... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=jMkWGc58WRI
Reagovat
aape
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Hej Slované.smile
Reagovat
FulnekUltras
metrák řízků a bohatá tombola
Reagovat
Vlk-v-trave
Hele Terminatore....
Simpsnovi ok...,ale jestli by ses uz nechtel prosim soustredit na dalsi kolo.

Potrebuji dostat Baru do finale, nejlepe kdyby tam hrala proti Danielce.

Dik moc,
tvuj fanousek
Vlk
Reagovat
blixa
Dík, jo ? smile Zaplatils ? To víš, zadarmo ani terminátor nehrabe ! smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Federer taky nechce od fanousku penize, preci nebude chtit byt horsi nez on:))
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal Shapovalov, niečo mi hovorí, že Rafa vyhrá 3:0 alebo zahučí.

Reálne si nepamätám, kedy Nadal vyhral vyrovnaný zápas. Posledné roky vyhrá hladko, alebo prehrá, mám pocit. Tuším Thiem na USO18 bola posledná tesná výhra.
Reagovat
Ondra979
no jsem zvedav..ale myslim, ze Rafa vyhraje ve 4, ale nebude to lehky zapas..tezsi nez Khachou by mel byt a snad bude velmi kvalitni
Reagovat
com
Karolina odpusti, ale budu muset fandit Pegule smilesmile
Reagovat
paddy
snad se brzy setkají na kurtu, všichni to chtějí a holky to chtěj taky smile smile
Reagovat
paddy
Barty už má nižší kurz než Medveděv - snad to dotáhne až k titulu i přes tlak domácího publika

Medvedev D. 1.9
Nadal R. 3.6
Sinner J. 12
Berrettini M. 13
Tsitsipas S. 14.5
Shapovalov D. 18
Monfils G. 18.5
Auger-Aliassime F. 29

Barty A. 1.83
Swiatek I. 5.45
Krejcikova B. 8.75
Collins D. 10
Keys M. 12.5
Pegula J. 30
Cornet A. 39
Kanepi K. 42.5

stále je ve hře SF Monfils - Nadal a Sinner na titul smile

sázkaři mají dilema, když váhají mezi Medveděvem a Sinnerem smile

Medveděv má však nízký kurz, tak raději vsadí na Sinnera a fandí Nadalovi smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by Barty odstúpila pre zranenie, potom má okamžite najväčšiu value Kanepi za 42.5.

Bez Barty by to bol úplne otvorený turnaj, kde má každá doslova rovnakú šancu vyhrať.
Reagovat
smazaný uživatel
Plus Medvedev za 1.9 je samozrejme somarina. Absolútne mu vyhovuje match up s Tsitsipasom, ale to vyhovoval aj Nadalovi so Soderlingom, mal to s ním do RG09, tuším 8:0.

Chcem tým povedať, že Medvedev vo finále asi bude, ale nie je to úplne že úplne tutovka.
Reagovat
Blondie
Těším se a dneska nezaspím!
Reagovat
Ela-fon-isi
Dnes se spíš bojím, než těším.
Reagovat
Blondie
Já si říkám, že už teď je to obrovská pecka, takže uvidíme, co Barča předvede. Ale prostě... již nyní má důvod k radosti, takže budu sledovat bez stresu.

Titul přeji Ash, protože je mi strašně sympatická :-)
Reagovat
annah
Když ne Bára, tak Ash, to je jasné. Případně Iga. Tu mam taky ráda.
Reagovat
brixner
Ale di....smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Já bych Báře přála, aby Ash porazila. Když ne, tak ať to zůstane doma.smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Blondie
Nýýýý... mně se chce spát.
A když si dám budík, tak zas zaspím, krucipísek...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist