9. den na Roland Garros: Šafářová a Kvitová budou bojovat o čtvrtfinále

1. 6. 2015, 08:30
Aktuality 508
O postup do čtvrtfinále Roland Garros dnes budou usilovat poslední dva čeští zástupci ve dvouhrách. Čtvrtou nasazenou Petru Kvitovou čeká turnajová třiadvacítka Timea Bacsinszká ze Švýcarska a po přeložení zápasu z neděle bude hrát také turnajová třináctka Lucie Šafářová, která se pokusí vyřadit obhájkyni titulu Marii Šarapovovou z Ruska.

Lucie Šafářová měla hrát proti Marii Šarapovové včera v posledním zápasu dne na kurtu Suzanne Lenglenové, nedělní program však zkomplikoval déšť a pořadatelé utkání 4. kola přeložili na pondělí. Na česko-ruský souboj se diváci mohou těšit už od 11:00 a hrát se bude na centrkurtu Philippa Chatriera.

Osmadvacetiletá Češka
si osmifinále na French Open zahrála v letech 2007 a 2014, ale dál se ještě nikdy nedostala. Stejně starou Rusku zdolala pouze v prvním vzájemném duelu před pěti lety na antuce v Madridu a poté jí čtyřikrát podlehla, z toho třikrát po vyrovnaných bitvách ve třech setech.


"Už na ni mám pifku. Chtělo by to prolomit," řekla Šafářová, která se v případě výhry s velkou pravděpodobností posune poprvé v kariéře do top 10.

Šarapovová, která v Paříži už tři roky nechyběla ve finále a v letech 2012 a 2014 slavila tituly, si uvědomuje formu a sílu Češky. "Lucie hraje dobrou agresivní hru a s levačkami to není nikdy jednoduché. Naposledy jsem s ní skoro prohrála, takže se musím připravit, že to zase bude na vysoké úrovni," řekla Ruska. Na Roland Garros má nejvyšší procento cyhraných zápasů ze všech aktivních hráček.

Petra Kvitová se za osmifinále na Roland Garros dostala pouze v roce 2012, kdy skončila až v semifinále. Dnes si o postup mezi osmičku nejlepších zahraje s Timeou Bacsinszkou, se kterou letos v lednu prohrála semifinále na tvrdém povrchu v Shenzhenu 0-2 na sety.

"Hodně se zlepšila, takže budu muset přemýšlet o zápase v Shenzhenu a snažit se hrát lépe," řekla Kvitová. Její soupeřka ještě neztratila v Paříži ani set a jen tím potvrzuje svou životní sezonu. "Hraje tady hodně dobře. Myslím, že zdejší kurty sedí její hře," uvedla Kvitová. Jejich zápas je v plánu jako poslední čtvrtý na kurtu Suzanne Lenglenové.

Dohrávat se dnes bude také rozehraný zápas mužské dvouhry mezi Rogerem Federerem a domácím Gaëlem Monfilsem. Jejich souboj byl včera přerušen za stavu 1-1 na sety. Monfils se snaží porazit Federera už potřetí v řadě, ale ne Franch Open se mu to ještě ani jednou ze tří pokusů nepovedlo. Třiatřicetiletý Švýcar vede v celkové bilanci 8-4.

Dnešní program je v Paříži nabitý hvězdami. Kromě bývalých šampionů a někdejších světových jediček Šarapovové a Federera se představí také obě současné světové jedničky Novak Djokovič a Serena Williamsová, devítinásobný šampion Rafael Nadal či letos na antuce ještě neporažený Andy Murray.

• PROGRAM 9. DNE NA FRENCH OPEN 2015 •
pondělí, 01. 06. 2015, začátky v 11:00
• Philippe-Chatrier Court •
Šafářová (13-ČR) - Šarapovová (2-Rus.)
dohrávka Monfils (13-Fr) - Federer (2-Švýc.)
S. Williamsová (1-USA) - Stephensová (USA)
Djokovič (1-Srb.) - Gasquet (20-Fr.)

• Suzanne-Lenglen Court •
Pennettaová (28-It.) - Muguruzaová (21-Šp.)
Murray (3-Brit.) - Chardy (Fr.)
Sock (USA) - Nadal (6-Šp.)
Kvitová (4-ČR) - Bacsinszká (23-Švýc.)
• Court 1 •
2. zápas: Ferrer (7-Šp.) - Čilič (9-Chorv.)
Erraniová (17-It.) - Görgesová (Něm.)
Mituová (Rum.) - Van Uytvancková (Belg.)
kompletní program 9. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

508
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
kranyz
Tak na Noleho kurzy od 1,3 do 1,35 dva dny zpět tu byla debata ohledně kurzů tipoval jsem 1,35 až 1,4 a div pomalu že jsem se nezbláznil...Pod 1,5 bylo naprosto jasný že to bude. Tak a co ty na to wave? Říkal jsi že půjdeš do Rafy s takovým kurzem a jak nemá kam...no nabídl jsem ti soukromou sázku tak jak jsme na tom? :-) Zájem není? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tie kurzy dosť ovplyvnil dnešok. Ak by Rafa zápas dotiahol v štýle 6:1, 6:3, 6:2, tak sú kurzy iné...Každopádne, všetkým je jasné, že hrať Noleho nemá význam ani hodnotu.

Apropos, kurz 1,35...To je kurz KHL domáceho Petrohradu proti Novokuznecku alebo Chabarovsku..:)..
Reagovat
Cico93
Myslím, žeby boli aj tak podobné.
Už pred turnajom bolo na Novaka, že dojde min. do semi 1,35 to by musel Rafa ale poriadne excelovať aby to bolo inak.
Reagovat
kranyz
To souhlasím, ale čekal jsi něco jiného než že Nole zamete s Gasquetem? A nemyslím že kdyby Rafa dohrál 3.set 6-2 že by byli kurzy nějak výrazně jiné, víc jak 1,4 by nebylo, takže se dali odhadnout dopředu, Nole je ten kdo je momentalně (kurzy) diktuje, bookmakeři ti na něj 1,7 při takové dominanci hold nedají. Já bych to Rafovi ve středu přál ale strasně by mě překvapilo kdyby vyhrál RG letos někdo jiný než Djokovic. Jinak přidám tip 3-0 Nole, takže i 1,35 za mě je solidních nějak si nedokážu totiž představit kam by to mělo uhnout, bohužel...
Reagovat
smazaný uživatel
O soukromou sázku v nevýhodném kurzu zájem nemám :) Ale za 3,50 do Rafy jdu, akorát mám jen něco přes litr, takže aby to stálo za to, budu muset šlohnout prachy doma.
Reagovat
kranyz
Tak hodně štěstí a litr hodit do kanálu myslím stačí..:)
Reagovat
tito
Všechno je proti, tak to zkusím :-) Ale posledních peněz bych se nezbavoval.
Jinak Gasquet dnes nebyla žádná prověrka - Novak hraje v převaze fantasticky, uvidíme, až ho na tomto turnaji někdo dostane pod tlak. Pořád je to tenis.
Reagovat
yenda1
Nevidim u Nadala žádný výrazný posun. Chyb jak máku, forhand odpočívá někde pod drnem, občas vykoukne, aby se zase rychle uklidil do sítě či outu. Se soupeřem možná výkon vzroste.
I když opravdu bez emocí, Nadal by musel předvést pro něj extraordinérní výkon + Djokáda by musel hodně pomoct.
Uvidíme, hlavně ať je to pěknej tenis.
Reagovat
Cico93
Tak kurzy nekurzy, analýzy neanalýzy Ja Ti verím
Vamoooos!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je šampion. Zvládne to. Novak je extratřída, ale ten zabijácký gen, co má Rafa nebo Roger, mu chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsem nebyl doma, jak hrál Rafa? Nechce se mi pročítat tolik komentářů, sorry :) Podle čísel to vypadalo, že to měl pod kontrolou až na chvilkový výpadek, který ho stál set. U Djokoviče zas vím jen to, že neproměnil asi 8 milionů BP. Hrál líp Sock nebo Gasquet? Podle výsledků hádám, že asi Sock.
Reagovat
smazaný uživatel
Objektivne? Sock se vyhazel, Rafa prumer. I kdyz nektere balony byly top, ve stredu to asi stacit nebude. Budu doufat v zazrak.
Libilo se mi jak se Rafa do 4. setu nahecoval, ovsem psychika neskutecne hapruje..staci 2,3 povedene mice soupere a Rafan dole. Ten 3. set ukazka klasiky.

Rafuv nejvetsi problem v posledni dobe, je nepotvrzeni breaku na vlastnim servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hral zakríknuto, v tretom sete dvakrát nedoservíroval zápas, trikrát v rade si prehral servis a stratil celý set..Odvtedy len vracal na téčko, prišiel mi aj fyzicky vyžmýkaný, nedorazný servis, na neskúseného amerického bažanta to stačilo..Sebavedomie má ale na bode mrazu, málo, skoro žiadne víťazné FH po čiare, dokonca aj FH krížom nemá potrebnú dĺžku..Jediný obstojný úder bol dnes BH..
Reagovat
yenda1
Tak jo. Zápas roku ve středu.
Reagovat
smazaný uživatel
A v neděli možná naposled v historii finále GS ve složení Nadal - Federer.
Reagovat
Roger_Federer
Rafa kdysi byval mentalni titan..to je pryc.Dnes to bylo videt na konci 3setu na mecbolu a ponem.Porazit Djokovice by se rovnalo zazraku..
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal v hladisku, Federer na ihrisku..
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš oba sbaleni s věcma na trávu.
Reagovat
smazaný uživatel
Peter ty ty ty, ty to budes platiti :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v kontexte dnešných zápasov sa javí štvrtfinále ako formalita..K zápasu nič netreba dodávať, už by sa človek opakoval..Ale Sock sa javí veľmi perspektívne, som zvedavý na jeho FH napríklad na tráve..
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Rafa dnes špatný? Neházel bych flintu do žita, bál jsem se Djokoviče na RG loni i předloni, ale Rafova psychická převaha nad jím je v Paříži obrovská.
Reagovat
smazaný uživatel
Psychickú prevahu mal, ale mohol sa oprieť o hernú istotu..Z toho vyplývala...Dnes ten pilier chýba..
Reagovat
Mayo
Vamos El Matador (:
Reagovat
smazaný uživatel
Zrejme naposledy na letošním RG. :)
Reagovat
smazaný uživatel
El nedal řiťopich
Reagovat
yenda1
Ten Sockův brutální forhand je přesně to co platí na ty Nadalovi nalejváky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale beckhand naprosto průměrný, zatím se jeví jako velká slabina.
Reagovat
yenda1
A teď se vyházel i z forhendu. Šmoula/Avatar míří do QF
Reagovat
Kozoroh
Jakoby si Nadal vzpomněl, že ve QF ho bude čekat Djoker a zpanikařil...
Reagovat
smazaný uživatel
Omg, tento rok to ozaj nejde..Svetlé chvílky majú len krákodobý charakter, skor či neskor začne hrať Nadal opat zakríknuto, bez sebadovery a hlavne nekvalitne..Koncovka tretieho setu celé zle, navyše to, že podával na výhru v zápase mu bude ležať v podvedomí.:Aby k tomu stredajšiemu zápasu vlastne došlo..
Reagovat
kada.tom
Jackovi ten set mooooc přeju, je to sympaťák :-)
Jack klidně může otočit :-)
A Petra bude hrát určitě na jedničce :-)
Reagovat
Kozoroh
Ty bys Rafovi přál prohru z 2:0 na sety a k tomu všemu na RG? :O
Reagovat
kada.tom
nepřál, i když ono ... jestli má prohrát dneska nebo ve středu
Reagovat
yenda1
Nadal to dělá dobře, potřebuje se trochu rozpinkat před Robotovičem.
Reagovat
Davor1
Jack fantázia, skús to ešte !!
Reagovat
Roger_Federer
Nedokaze ukoncit zapas, posledni dobou ma temi bigpointy obrovske problemi. Jack ted nezkutecny.Rafa uz nevi co hrat.
Reagovat
yenda1
Sock krásnej forhand!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi ma.gor nedale, hráč velké trojky takhle labilní. děs
Reagovat
smazaný uživatel
nedala ty si de.bil tolik UE ve 3 gemech nemá ani Petra
Reagovat
Davor1
Gasquet nehrá vôbec zle, ale to, čo tam dnes predvádza Djokovič, to som snáď ešte nevidel. Niečo absolútne neskutočné, tenis z inej galaxie. Nech už skompletizuje ten kariérny GS a možno potom trochu poľaví, takto naozaj nemá súpera :/
Reagovat
smazaný uživatel
to je labil ten nadal
Reagovat
sprchon
Nedal
Reagovat
Davor1
Richard teraz hot shot turnaja. Neskutočné !!
Reagovat
smazaný uživatel
??? Jak je to s temi rekordy v poctu vyhranych zapasu na jednom GS??? Rafa dnes prej 70. Ale to by mel mit nejvic ne? Komentator rika, ze Fedex jich ma vic z AO - 84? To nema logiku, ne? Kdyz 9 GS na jednom povrchu drzi jen Nadal... dneska na to nemam iq, a priznam se, ze znalosti taky ne...:-)

Koment se zminoval i o Connorsovi a spol, no tam jsem uplne mimo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No vlastne uz to chapu, Fedex hraje dele nez Nadal a pocita se i finale, semi atd. No ja jsem chytraaaa, jelito :-D Ten Rafan ted, ach boooze...
Reagovat
Vojtiik
no jsi mimo:) Rafa dnes bude mít 70 a bude mít nejvíce vyhraných zápasů na FO, Rog má 84 na AO, Connors nejvíce na Wimby a na USO, co na tom nechápeš? :D
Reagovat
Davor1
Najviac zápasov na jednom GS vyhral Connors, a to na USO vyše 90.
Prečo by to nemalo logiku? Roger odohral na AO už 16 ročníkov, Nadal na RG hrá jedenásty krát...
Reagovat
Kozoroh
98. To je absolutní rekord mezi mužskými GS. Ten ženský drží Navrátilová na 120 výhrách ve Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Nadal hraje FO od roku 2005.

Roger AO od roku 2000 ...
Reagovat
smazaný uživatel
No vzdyt to pisu, ze uz mi to docvaklo :-)

Jsem dnes totalne zabrzdena, asi za to muze Rafan poslednich 20 minut..katastrofa :-(
Reagovat
Davor1
V pohode, to sa občas stáva každému :-))
Reagovat
Davor1
Djokovič 15 winnerov za 7 gamov v prvom sete.
Nadal 19 winnerov za 22 gamov v 2 a pol setoch.

Na UE je to samozrejme naopak...
Zaujímavý pomer...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, taky začínám pomalu ale jistě věřit jasné výhře Djokoviče, hraje fakt ultimátně.
Reagovat
Davor1
Hlavne tá variabilita je neskutočná. Sype to tam z FH, z BH, brutálne dropshoty, výborný aj na sieti... A prekvapuje ma, ako aktívne hrá, niekedy je pasívnejší a netlačí až tak na pílu. Zdá sa mi, akoby si tu povedal, že tento rok to proste vyhrám a nič iné nepripadá do úvahy. A podľa toho aj hrá...
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1eee!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa evidentne zacal setrit sily na QF a nepousti se do zadnych velkych akci...
Reagovat
yenda1
Nadal má fakt blbej los. Celý týden línej tenis a ve středu (pokud se svět neobrátí bachorem nahoru) to bude rána do čumáku.
Reagovat
Cico93
toto je moc
nike už vypísalo kurzy na zápas Rafa - Novak!
chudák Riša ešte ani nezačal zápas a oni ho už odpísali.
Reagovat
Davor1
Ty vole, to som ešte nevidel... :-DD
Reagovat
Cico93
ani ja
Reagovat
smazaný uživatel
Nepríde mi, že hrá Nadal dobre alebo extra dobre..Je tam množstvo krátkych loptičiek a príliš veľa fiftínov získaných z defenzívy a chýb súpera..Na druhú stranu, keď sa Nadalovi nepodarí gem, v nasledujúcich pasážach pridá, zvýši tempo a keď sa láme chlieb, tak hrá lepšie..Takže snáď výkonnosť stupňuje a znižuje vedome v závislosti od potreby..

Inak, to, že Paríž nehorázne ignoruje svojho 9. násobného šampióna na úkor dvoch NO name hráčok len dokazuje, že sami Parížania robia všetko preto, aby to už Rafa nevyhral.,Boh vie, či bol aj ten žreb "čistý"..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi je to už nudí. Jako asi by mě taky nebavil turnaj který vyhraje každý rok ten stejný člověk skoro 10 let po sobě...

Pokud na to Rafa má, tak ať hraje a vyhraje. Ale Francouzi jsou strašné publikum.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně, ze kurty a míče jsou mu šité na miru. :)
Reagovat
tito
V čem kurty?
Reagovat
smazaný uživatel
Hráči, rikaji, ze je tam letos vice antuky, povrch je pomalejší - výhoda pro Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo říkal?

Co vím, tak si stěžoval jenom Berdych a hned po tom prohrál s Tsongou
Reagovat
Vojtiik
říkalo to víc hráčů, i djoko se mi zdá někde, ale nikdo si nestěžoval, spíš jen konstatovali... ale přišlo mi to hodně pomalé jen v prvních dvou dnech, teď už to vypadá normálně:)
Reagovat
George_Renel
Co kecáš? Berdych po zápasu s Tsongou o povrchu absolutně vůbec nemluvil. Byl to jiný rozhovor, po vítězném utkání. Již před Bedychem o povrchu kriticky vovořili jiní, včetně Novaka. Jsi lhář .
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si nejdříve přečti co jsem psal.

Berdych si stěžoval a pak prohrál s Tsongou

Nenapsal jsem Berdych si stěžoval po prohře s Tsongou. Zkus více číst ty lháři :)
Reagovat
George_Renel
Ano zčásti máš pravdu v té časové posloupnosti, kterou jsem přehlédl.
Pravdu nemáš v tom, že si stěžoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych: V Paříži jsou nejhorší kurty za posledních 12 let. Nechápu to
Zdroj: http://sport.idnes.cz/tomas-berdych-rozhovor-roland-garros-d80-/tenis.aspx?c=A150529_220218_tenis_ald

Říkal to :) Asi se mu tam fajn nehrálo
Reagovat
George_Renel
Ale: To je konstatování a ne stížnost. Jiní to konstatovali již před ním....
Reagovat
tito
Dokážu si představit, že firmy dělají balony na míru "svým" hráčům, ale v případě povrchu, zvláště na RG, budou asi pořadatelé na straně Francouzů, ne? Kde jinde tedy :-) Tam bych úmyslné protěžování Rafy nehledal.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nemyslel jako úmyslné protěžování Rafy, to ne. Jenom jsem se snažil Forhendovi naznačit, že ti pořadatelé nejsou proti Nadalovi tak zaujatí, jak si myslí. Ano, ten povrch je asi šitý pro Francouze, na druhou stranu kurt vyhovuje i Nadalovi, míčky také. Kdyby chtěli za každou cenu, aby Rafa nevyhrál, tak by udělali podmínky jiné. Na druhou stranu i mě dost zaskočilo, jaktože nedávají Nadala a zajímalo by mě zdůvodnění...
Reagovat
tito
Teď už běží na E2, ale tamten zápas byl fakt úlet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
o to víc to bije do očí, když ten zápas Nadal: Sock shodně jako nejzajímavější označovali včera ve studiu Mats Wilander a pak i Mouratoglu v magazínu The Coach. :)
Reagovat
tito
Máš přehled :-) Jack půjde nahoru, to už je evidentní, navíc mne překvapil pohybem, skluzy. Antuka mu až takové problémy nedělá
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je odpověď z Eurosportu. :) nevym no. "Eurosport Dobrý den, v Paříži se dnes nakonec rozhodli vyslyšet volání po větším upřednostnění regionálních sportovců a přednost dostal zápas rumunské tenistky. Původně byl Nadal v předběžném plánu a programu. Přece jen, Nadal je na obrazovkách často, dnešek je v tomto směru výjimkou. Konspirace, že Eurosport chce zesměšnit Nadala je zcela zbytečná, Eurosport Nadalův zápas v mnoha zemích vysílá. Petr Nejedlý"
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Kozoroh
:-D
Reagovat
tito
Jinak si myslím, že měkký kurt se silnou vrstvou antuky, potažmo i oraniště by nevyhovovalo ani Rafovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak oraniště asi nikomu nevyhovuje kromě totálního outsidera, který by na neregulérních podmínkách vystavil svou šanci na výhru, spíš šlo o tu velkou vrstvu antuky, díky níž by byl povrch ještě pomalejší než v minulosti. Četl jsem ty nářky zkraje turnaje, teď už to utichlo.
Reagovat
tito
Já bych řekl, že proti bídě předchozích měsíců hraje slušně. Na Djokoviče to stačit nebude, ale debakl nečekám. Zvláště z bekhendové strany hraje velmi pěkně. Ale nic, zápas ještě neskončil. A Novak ještě pořádně ani nezačal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nolemu úžasne píše BH a return, herne je zatiaľ ozaj presvedčivejší..

Ja si naopak myslím, že ak s Rafom vyhrá, tak 3:0..Čím dlhšie sa bude hrať, tým sa bude Rafa zlepšovať..Teda za predpokladu, že prvý a možno aj druhý set prehrá, postupne bude pridávať na agresivite a Noleho pomaly pretláčať.,To je taký moj letmý odhad..
Reagovat
tito
Asi ano. 3 brejky, 3:0. Ale nechme se překvapit.
Reagovat
fojo
Musim rict, ze jsem Socka moc nesledoval, ale dnes ten herni projev zaslouzi uznani. Variabilita, silny utok, kratasy, slusny servis. Na Rafu to stacit nebude, natoz na antuce s temi ultra pomalymi mici, ale i tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Na Eurosportu nebudou vysílat Rafu zatím. Místo toho ženské dvouhry, z níž ta druha je nějaká neznámá Belgičanka kdoví proti komu. Věděl jsem, ze v Paříži nemají radi Rafu, ale tohle je pro me sok. Tohle nemá logiku. Komentátor taky v jirikove vidění.
Reagovat
smazaný uživatel
Míru versus van Uytvanck přednost před Nadal:Sock, mám dost. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad jim to tam nekdo napide, ze se asi zblaznili :-)

Jako fakt tezka nechapacka, asi si nechavaji nejvetsi pozornost dovaku na chutovku Djokarna Richard. I kdyz tam to asi bude rychle..ackoliv kdo vi, Risa je doma, Djoko pod tlakem, no uvidime.
Reagovat
smazaný uživatel
A to nekde hlasili, ze ten zapas vysilat nebudou jako vubec, nebo na nej pak nejak plynule prejdou, treba po skonceni W-S???
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi určité přepnout pak.
Reagovat
Davor1
Takže to bude vyzerať takto:

Federer- Wawrinka
Nishikori- Tsonga
Murray- Ferrer
Djokovič- Nadal (?)

Najväčším favoritom bude určite Nishi. Švajčiarsky súboj bude predovšetkým o tom, ako sa Stan vyspí. Rozhodne mu dávam veľkú šancu, ak nadviaže na výkon so Simonom. Andy s Ferrerom na antuke 4 krát prehral a uhral len 2 sety, nikdy ale nemal na antuke takú kvalitu, ako teraz- ďalší otvorený zápas. A Djokovič s Nadalom, to bude ďalšia veľká klasika...

Myslím, že takto kvalitné a zaujímavé QF zloženie na RG dávno nebolo, snáď uvidím z neho čo najviac :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Aby Tsongič nebol ešte senzačným finalistom :)

Podľa mňa je zápas s Nishim maximálne otvorený..Vlastne ako všetky ostatné predpokladané štvrťfinále. Najpravdepodobnejším semifinalistom mi pripadá Federer, s Wawrinkom hrajú podobne, akurát s tým rozdielom, že Stan o moc viac kazí, takže neverím, že na tri víťazné môže vyhrať.

Andy dnes nehral dobre a v treťom sete ho zachránila viac menej zbrklosť Chardyho. O niečo viac preto verím Davidovi, pre Murrayho to bude ozajstná skúška, ktorú, keď zvládne bude herne oprávnený vyzvať Rafu/Noleho..
Reagovat
smazaný uživatel
Pro oba:

Dneska to od Andyho nebylo nic extra, ale stačilo to v pohodě, bylo jasné, že Chardy takhle bez chyb nevydrží hrát dlouho proti takovému hráči. Zatím hraje to, co potřebuje a s Ferrerem to bude zápas o něčem jiném. Před 3 lety ve čtvrtfinále uhrál Andy s Davidem set , ale pak hodně chyboval, když chtěl být agresivnější. Teďka je někde jinde na antuce a bude to prostě velká bitva. Vůbec se na to netěším, protože pro nezaujatého diváka, alei pro mě to snad bude klasická übernuda, když hrajou ti dva spolu. Dlouhé výměny. Andy má ale pořád větší prostor pro moment překvapení ve výměnách, hlavně BH po lajně momentálně nikdo nehraje tak dobře jako Andy, ten poslední měsíc šlape neskutečně a právě BH po lajně Andy ve vzájemných zápasech často Davida vyvádí z rytmu. Proto věřím, že to Andy ve 4 nebo 5 stech ubojuje. Moc sil mu asi na SF ale nezbude, i když to se dá čekat i od jeho soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
A teda Tsongovi taky nevěřím. Jasně, doma hrajou Frantíci vždycky lépe, ale Kei je jinde, porážel ho i v době, kdy byl Jo v lepší formě a Kei nebyl na svém vrcholu, natož teď. Lepší BH, pohyb, lepší return než Berdych, to všechno se projeví a byl bych překvapený, kdyby Niši ztratil víc jak set.
Reagovat
smazaný uživatel
Srandovni jak v každém zápase favorizujes Federera, přičemž z ostatních tvých příspěvků by člověk řekl, ze už může vyhrát jen challenger. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Murray - Ferrer je velká bitva. Jejich vzájemná střetnutí na antuce jsou 4:0 pro Davida, nicméně jsou relativně staršího vydání, takže je možné, že se situace trošku změnila. Nicméně já osobně favorizuji Davida pohybově je lépe vybaven a na antuce sundal i Rafu, takže by Andyho měl porazit. Asi po bitvě, ale měl by vyhrát. Nicméně v dalším kole stejně vypadne. Dvojici Nole/Rafa na GS neporazí. Což by teoreticky Andy mohl.

Nole - Rafa : Rafa ani Nole ještě neměli na turnaji pořádného soupeře který by je nějak vyvedl z formy. Tady si nedovolím tipovat jak to dopadne. Favorizovat Djokoviče jenom kvůli jeho formě od začátku sezóny je podle mě kravina stejně tak jako favorizovat Rafu jako krále antuky když na ní letos prohral více zápasu, než za poslední 4 roky dohromady. Takže je to další zápas těhle dvou a může dopadnout jakkoliv.

Nishi - Tsonga - otázka jak se Nishikori srovná s návalem fanoušků Tsongy. Ale herně by měl Tsongu přejet, přece jenom JO není pořád ve své top formě s kterou vyřadil loni v Torontu Noleho, Murrayho a Rogera. Takže Nishikori vítěz, ale min. set si Tsonga doma vezme.

Roger-Stan - Stan je perfektně úderově vybavený na letoším FO. Bohužel jeho negativní bilance s Rogerem je způsobena tím, že mu to nemůže lítat pořád stejně a ve třech setech Rogera neporazí. Ten mu bude 70% úderů vracet čopovaným BH a Stan se chudák povyhazuje sám. Takže tady Roger, ale jeden set si Stan vystřílí.
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych teda, že má Ferrer lepší pohyb než Murray. A že Ferrer proazil na antuce Nadala je fakt naprosto irelevantní v tomhle matchupu.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray chodí jako Zombie.

Ferrer je motorová myš. Může běhat celý den.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděli jsme předloni v Miami no, kdo tam chytal křeče jako první.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on tým favoritom naozaj so Stanom bude..

Proti Nolemu, či Rafovi naopak..
Reagovat
smazaný uživatel
Zase ruku na srdce. Kdo čekal, že Roger bude v QF French Open. Popř. v SF :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, či som čakal, že Roger porazí Fallu, Granollersa, Dzumbura a Monfilsa?..Ja áno..On je stále tretí najvacsi favorit a v zápasoch na tri viťazné ho hocikto neporazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda :)
Reagovat
turista
Ferrer dnes úžasný výkon. Nole večer proti Gasquetovi bude šetřit síly a kontrolovat bezpečný postup. V případě potíží spustí na hodinu kanonádu ze základní čáry, a soupeře bude-li třeba i nějak přechytračí ve výměnách. V závěru může Gasquet odejít i s kanárem bude-li mít smůlu. Jeho elegantní celodvorcový tenis totiž na Noleho vůbec neplatí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo navrhl včera přerušení hry v zápase Monfilse s Rogerem?
Reagovat
Davor1
Roger
Reagovat
r.Fever
Podľa výrazu tváre Monfils, ale zrejme to prišlo od oboch, resp. im bolo povedané, že o 15 minút sa aj tak rozprší (čo sa aj). Myslím, že to je už ale jedno, nie ?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jedno.

Ale např. Berďa hrál loni ve Wimbledonu úplně do tmy a jeho žádosti zamítli. Včera bylo trošku šero a hned se to ukončovalo. Tak mě zajímalo jestli se na tom oba shodli, nebo to Navrhl Roger protože mu to nešlo a udělal to strategicky.
Reagovat
Davor1
Roger to navrhol a Gael súhlasil...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to nenavrhl tak může asi dneska balit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Vo to strah nemám...
Reagovat
Stan_Borowitz
The match referee then called both men to the net and they all agreed that the light was too poor to continue.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pořadatelé
Reagovat
tedi
a ted si vyber! :))
Reagovat
MorusRubra
Tak Rosol s Albotem vyhučeli. Škoda.
Reagovat
dadaft
božský tenis Chardyho.
v éře pinkalů je ho třeba ocenit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už máme 2 hráče TOP 10 venku :)
Reagovat
dadaft
Chardy aspoň hraje tenis, i když nevyhraje...........................
Reagovat
smazaný uživatel
To je zase sračka tohle...
Reagovat
smazaný uživatel
Chardy hrá tiež celkom atypický tenis, teda aspoň, čo sa týka prevedenia úderov..Nie je to taký extrém ako Dolgopolov, ale ten krátky, nečitateľný švih má svoje čaro..A problém s ním má aj Andy..
Reagovat
dadaft
začínjám to vidět jasně, letošní šampioni::
Jeremy Chardy
Garbine Muguruza
:))
Reagovat
kada.tom
ani omylem :-D
Reagovat
Davor1
Garbine môže byť, Chardy o chvíľu končí...
Reagovat
dadaft
no, to je fakt, 99,99% tenistů má naprostou jistotu, že si nikdy nezahrajou finále grandslamu
Chardy je jeden z nich.
u ženských je to víc vyrovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem si dneska říkal, že Garbine je budoucí vítězka RG. Nevím, jestli přímo letošní, ale někdy ten turnaj podle mě určitě vyhraje. Už je podruhé za sebou ve čtvrtfinále a má teprve 21 let...
Reagovat
Fandina
Šafinka!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Murrayho demence v akci, jasně zápas pod kontrolou, první dva gamy na příjmu v 2. setu 6 BB nevyužije, pak podělá jeden game a Chardyho pošle na koně.
Reagovat
janek_da
nová kategorie. legenda-dement
Reagovat
dadaft
nebo dement-legenda?
Reagovat
smazaný uživatel
LOL a Chardy během pár měsíců neskutečně zlepšil BH. Šílené, ted vůbec nechybuje, trefuje 1. servis. Fakt zbytečnost, v úvodu druhého setu byl Chardy na ručník, stačilo ho jen dorazit.

1. set Murray 2 UE, 2. set 11 - to hovoří o všem.
Reagovat
smazaný uživatel
LOL a Chardy během pár měsíců neskutečně zlepšil BH. Šílené, ted vůbec nechybuje, trefuje 1. servis. Fakt zbytečnost, v úvodu druhého setu byl Chardy na ručník, stačilo ho jen dorazit.

1. set Murray 2 UE, 2. set 11 - to hovoří o všem.
Reagovat
Padme
Však už se ti zvetil... ;)
Reagovat
pockerface
Fajn, Roger postupuje. Ještě, že včera přerušili. Gael byl v transu, publikum také, dneska to bylo od Gaela oproti včerejšku snad jen 30% výkon. Ale za mě dobrý.
Reagovat
ipko
Roger, DNES zaslúžene.. :)
Reagovat
turista
Na antuce podceňovaný Federer Monfilse v dohrávce smáznul. Když má Roger čas na adaptaci na antuku tak válí i na pomalé antuce na Chatrierově centrkurtu a v pohodě na základní čáře stíhá i ve svém věku. Istanbulský titul a finále v Římě ho asi přece jen nakopnuly k dobrým výkonům.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím taky to, že on potřebuje hrát a hrát a hrát. Pokud si dává velké pauzy na antuce tak to není úplně ono.
Reagovat
yenda1
Děsný koukat na Monfilse když ho to nebaví.
Reagovat
ipko
Monfils, aspoň exhibične :D
Reagovat
slacker
Tak zatimco vcera jsem sranim posral zapas Berdycha, dneska sem si behem tiebraku a druheho setu dal vyborne indicke curry a Lucka zavalela a poslala marfusku domu.
Reagovat
pockerface
Roger zatím dobrý. Doufám, že to dotáhne ve 4.setu a budu dnes šťastný a věřím, že mojí radost dovrší Petra. Lucka už se o jednu postarala, Roger snad také, tak ještě Petra a Novak.
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils..Taký dobrý tenis by mohol hrať, má na to všetky predpoklady..On však pinká na úrovni Lorenziho a samozrejme, že pohybom to nezachráni..Presne s týmto štýlom prehráva s Cuevasom, Schwarzmannom, Federerom, každým..Potom začne riskovať a zrazu má dielčie úspechy s každým..Je však len otakou času, kedy sa vráti k svojej prapodstate a teda k pinkaniu..
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik velmi nadějných hráčů najdeme v TOP 50?

10? 20?

30-40% z nich nevyužívá svůj potenciál na plno - viz např. Gulbis, Dimitrov, Monfils.

Další nejsou schopni vytáhnout své nejlepší umění ve chvílích kdy je to třeba jako Berdych.

No a pak se potkali 3-4 hráči kteří tohle umí a nechali za sebou zbytek světa. :)

V tenisovém umění si myslím, že první dvacítka je cca na stejném lvlu, ale TOP 3-4 umí ten level použít, kdy je to třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
6:0, 6:1, 6:2, 6:2...Posledné styri sety Davida..
Reagovat
Cico93
je to borec a QF je tiež hrateľné.
Reagovat
ipko
Roger zatial parádne.. ešte že vôbec nefúka, ale teraz mal brejknúť z 0:40.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím rozdíl oproti včerejšku. Atmosféra upadla a s tím i nahecování Monfilse. Pokud Roger nezažije nějakou slabší chvilku do hodinky je ve sprše.
Reagovat
MorusRubra
Hoďte sem link na čtyřhru, please.
Reagovat
sprchon
Bohužel Bára s Míšou nejsou na kamerách...
Reagovat
tommr
hlavní je, že si zatím vedou dobře ... :)
Reagovat
sprchon
To každopádně. ;)
Reagovat
Fandina
tady je něco
http://www.fixalen.tv/20150524/vv-1079280-tennis-556178e559d104.97457222.html
Reagovat
tedi
jsou na kamerach, france tv sport to na svem webu vysila. takze by stream teoreticky byt mohl.
Reagovat
HayashiM
Jediné, co teď může Lucku dostat z Top10 je prohra Svitoliny s Bacsinszky/Errani ve finále. Jakýkoli jiný výsledek tam Lucku dostane.
Reagovat
HayashiM
*Jakýkoli jiný výsledek celého turnaje tam Lucku udrží,
Reagovat
sprchon
Přesně tak. :D Což je dost nepravděpodobné...
Reagovat
HayashiM
Jop - výhra Lucky či Any v zítřejším 1/4 by pak ukončila veškeré spekulace.
Reagovat
tommr
jistotu bychom mohli mít už dneska pokud Petra porazí Bacsinszkou a Goergesová Erraniovou. Ani jedno ani druhý ale bohužel není moc pravděpodobný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak je to vysoce pravděpodobný. Rozhodně pravděpodobnější než opak. ;-)
Reagovat
Bloody13
Lucka se teda v Live Rankingu posune na 9. místo, pokud se nemýlim.
Reagovat
Krisboy
Myslím, že v live rankingu by měla být osmá momentálně
Reagovat
sprchon
http://tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
Bloody13
osmá bude v případě, že v následujícím zápase přehraje Garbinu :)
Reagovat
Krisboy
Neřekl bych, v tuhle chvíli má 3180b, osmá Angie má 3120
Reagovat
Krisboy
Tak ne, je skutečně devátá. Ach ta moje matematika :-(
Reagovat
sprchon
Jo! A Genie je 11. :D
Reagovat
Krisboy
Tak Genie mi v top ten vůůůůbec nebude chybět. Myslím, že už se tam nikdy nevrátí
Reagovat
kada.tom
doufejme, že máš pravdu :-)
Reagovat
sprchon
Letos už tam výsledkově nepatří a myslím si, že bude ráda, když na zbylých dvou GS obhájí polovinu výsledků... Takže top 10 momentálně není pro ní. :) A třeba už nikdy nebude, těžko říct...
Reagovat
Krisboy
No finále W neobhájí. Takže po W bych ji viděl někde ve třetí desítce. Za tu její aroganci a odpornou povahu jí to opravdu přeju. Spolu s Cheatarenkou jediné dvě hráčky, kterým opravdu škodolibě přeju porážky.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace :) Hlavně se nenechat uchlácholit do dalšího zápasu :)
Reagovat
blixa
Říkejte mi tipovací king :D Uhodnou správně 4 zápasy WTA, nadlidcký výkon ! Kde jsi, sprchoni ? ;-)
Reagovat
sprchon
Já tu psal po tom, co vyhrála Garbine, že doufám, že ti vyjdou všechny čtyři tipy. :D Super. :)
Reagovat
Desetinka
Lucko, je to tam! Ruská uřvankyně venku a čtvrtfinále (a místo v první desítce?) čeká.
Snad ten zápas bude ČT opakovat.
Reagovat
EllNino
myslím, že ČT to budou určitě opakovat :)
Reagovat
vrabejka
Famozní životní výkon Lucky. Maria hrála parádně ale prostě přišel den kdy soupeřka byla ještě herně jinde. Strašně se těším na řežbu Garbine- Lucka.
Snad jen doufám, že i Petra udrží 100 českou úspěšnost.
Reagovat
dadaft
Garbine hraje líp než letos Marie, bude to ještě těžší.
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem 3 set s Angie a normálně ji přetlačila, Angie byla bezmocná.
Reagovat
vrabejka
No v obou setech si vybrala slabou chvíli. A taky na ní muže dopadnout vidina semifinále ale to i na Lucku. Vyhraje ta ktera bude více tlačit.
Reagovat
janek_da
i Vlk varuje pred Garbine, ze je ted horsi nez Sarapka
Reagovat
Roger_Federer
By mel hlavne dojit sem.
Reagovat
sprchon
Taky tu porazila dobré hráčky. Lucka musí hrát svoji hru a snad ji přetlačí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
wow Lucie ještě bude postrach Paříže :), ale byl to napínák.
Gratulace k výhře, nad Marií to se cení :)
Reagovat
Lina
Šafi to ustála. Božské. :)
Reagovat
smazaný uživatel
peckaaa, gratulujuuu!!
Reagovat
misa
Konečně se dočkala po všech těch zklamáních. Z tajbrejkové lůzerky mistryní!!!

Pojď dál :)
Reagovat
FulnekUltras
je mi z Tebe krásně vlhko... ;-))) a děkujem !!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
Jzem na tebe pišnej!
Reagovat
Michaelus
Věděl jsem, proč dneska nejdu do školy :DDD
Reagovat
tommr
a je to tam!!! Lucka odehrála poslední hru velice aktivně a po zásluze vítězí ... :)
Dnešní výhra taky znamená, že Lucka se konečně dočkala a bude v první desítce! Zároven pomohla i Petře, která už má díky vyřazení Sharapky jistý druhý místo ... :)
Reagovat
Andrew89
super super!...výborný!:
Reagovat
d@ve
Tak tahle radost mi dnes už určitě stačí, bez ohledu na další výsledky. :)
Reagovat
tommr
jj já jsem ted taky spokojenej a případnej postup Petry by to jen umocnil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Lucce, hra v neskutečný euforii, na to nešlo hrát. Nu, Maruš, co se dá dělat ... už nic, s Luckou dneska hrát nešlo a přeji si, aby to Lůca vyhrála celý. Má na to ...
Reagovat
smazaný uživatel
Famózní Lucka!!!
Reagovat
Mayo
Výborne...ženská víťazka turnaja už bude v pohode
Reagovat
kada.tom
přesně :-D
Reagovat
Michaelus
nene Mitu/Uytvanck neberem :DD
Reagovat
Krisboy
Miluju tě Lucko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Davor1
Fantázia Lucka !! :-))
Reagovat
Empe
To je radosti! :)
Reagovat
Empe
To je radosti! :)
Reagovat
Fandina
Lucka je mentální tittááááááááááááááááán!!!
Reagovat
Hypertac
Vamos Lucko!
Reagovat
yenda1
Berdych si ji měl nechat. Něco by se přiučil.
Reagovat
FulnekUltras
;)
Reagovat
d@ve
Tak Lucka to přeci jen zvládla. Velká gratulace!! :)
Reagovat
janek_da
KURWA, KURWA, KURWA

JE TO TAM!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký! Máme radost - gratulace Lucce nejen za postup, ale i za pomoc PPetře Kvitové v boji o druhé místo na žebříčku WTA...
Reagovat
tommr
jj a Petra to doufám Lucce večer vrátí a pomůže jí zase tím, že vyřadí Bacsinszkou ... :)
Reagovat
FulnekUltras
že ve dvou se to lépe táhne
platí i pro čtvrtfinále... ;-)
Reagovat
Fandina
Šafinka nádhera nádhera nádhera ................... jupíííííííííííí.
Reagovat
kada.tom
huge upset!! :-)
Reagovat
Jabadu
Vivat! Vivat!
Reagovat
Oin
RUSSIAN CUNT IS OUT!
Reagovat
kada.tom
Jooooooooooooooooo!!!
Lucka No. 9
Petra No. 2

Paráááááááááááááááááááááááááda :-)))
Lucce to moc přeju :-)
Reagovat
LukasH
Snad to půjdou s Petrou zapít.:):):)
Reagovat
lars
treba si s Petrou zahraji finale :)
Reagovat
tommr
ale doufám, že to bude až po finále ... :)
Reagovat
aligo
Neuvěřitelné :DDDDDDDDDD
Reagovat
sprchon
Jooooooooooooooooo! Ty vole, normálně brečím. :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
já taky.
Reagovat
Bloody13
MMMMAAAAAASSSSSAAAAAAAAAKKKKKKRRRRRRRRR!!!!!!!!!! :d
Reagovat
Frick
Jsem dojat vážení! Neskutečné. Věřil jsem správně.
Reagovat
LukasH
Supeeeeer!!!
Reagovat
dadaft
Reagovat
Denis92
WOW! Gratulacia!
Reagovat
EllNino
jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :DDD !
Reagovat
MorusRubra
Anooooooo!!!!!
Reagovat
yenda1
v suchym!!!!
Reagovat
Mayo
je taaaaaaaam
Reagovat
Fandina
joooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
historik
paráda!!!
Reagovat
smazaný uživatel
..že by teď?
Reagovat
MorusRubra
Teď mám větší nervy než při Petřiných zápasech.
Reagovat
yenda1
kamoooon
Reagovat
Fandina
MB ........... Šafinko pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
yenda1
ten její war cry je strašnej
Reagovat
aligo
1
Reagovat
Bloody13
To nemá cenu tohle!! :D
Reagovat
aligo
Kurwa
Reagovat
yenda1
ty vole to je mrcha
Reagovat
historik
panebože ne!!!
Reagovat
EllNino
tak a je konec :D
Reagovat
Jabadu
Awwwwww ...
Reagovat
Fandina
MB ......... Šafinkoooooooooooo pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Mayo
pojď pojď pojď !
Reagovat
Mayo
mäčbôľ!
Reagovat
kada.tom
další osudná dvojchyba??
Reagovat
yenda1
DF pod
Reagovat
yenda1
díky
Reagovat
yenda1
klidne jeste
Reagovat
Davor1
brejkuk Lusy !!
Reagovat
Fandina
Shoda ještě dva fitýny. Šafi pojď!!!
Reagovat
aligo
To jsou nervy
Reagovat
janek_da
nic pro kardiaky
Reagovat
kada.tom
30-30 !!!
Reagovat
Fandina
30:30 ještě dva fiftýny!!!
Reagovat
yenda1
time violation!!!!!
Reagovat
Fandina
15:15 joooooooooooo ještě tři fiftýny!
Reagovat
Jabadu
Jenomže už to nezáleží na ní.
Reagovat
yenda1
Dej si bonbón a brejkuj!!!
Reagovat
Jabadu
A přichází epický závěr setu. Lucka to nemá ve svých rukou, ale šance je!
Reagovat
tommr
ted by to chtělo brejk při podání Rusky ... :)
Reagovat
Frick
Může bejt nervózní, Maša?
Reagovat
Jabadu
Ne.
Reagovat
EllNino
neblbni :) 7:5 pro Mařenku :)
Reagovat
Bloody13
Už měl bejt dávno konec, a né 5:4 :)
Reagovat
vrabejka
neboj za 3 minutky bude konec
Reagovat
kada.tom
5-4!!
A teď by měla Lucka umlátit Rusku a získat brejk, set i zápas!!
Reagovat
vrabejka
Už jenom gem :)
Reagovat
Fandina
5:4 Šafi čistou hrou a pojjjjjjjjjjjjjď!!!
Reagovat
Fandina
4:3 30:30 Šafi pojď!!!
Reagovat
yenda1
Vodborníci na zlomy....Lucka si kousla do banánu až moc. Nebude to zlom?
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
aligo
:DDD
Reagovat
FulnekUltras
a rozšlápni už konečně tu larvu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
vrabejka
velmi dobře. Ted ji zmáčkni!!!!
Reagovat
kada.tom
4-3 ... zatím dobrý :-))
Reagovat
yenda1
Svačina zavři hubu a nesejčkuj ty špekoune
Reagovat
smazaný uživatel
Radši být tlustý, než mít tvou inteligenci a vyjadřování.
Reagovat
yenda1
Trochu si to zasloužil za ty řečičky uznej.
Reagovat
Mayo
Marika domov (:
Reagovat
Michaelus
TVL Lucka mi teď tak znechutila...
Reagovat
Jabadu
Přál bych jí to, ale všichni víme, co tohle s Luckou udělá. To není Petra.
Reagovat
tommr
Lucka neproměnila výhodu při podání Sharapky když zazdila nalitej míč na síti. Obávám se, že to bude klíčovej moment zápasu ... :(
Reagovat
Frick
DEJ POKOJ VOLE!!!
Reagovat
vrabejka
ale prosím tě.
Reagovat
FulnekUltras
taky jsem měl obavy... ;-)
Reagovat
Bob
Stejně ten zápas Šafářová ještě prohraje..
Reagovat
yenda1
čúúza ruská
Reagovat
vrabejka
Šafi byla pár centumetrů od vedení 4-2 místo toho je to 3-3 :(
Reagovat
Empe
Lucka se směje... no co jiného zbývá :/
Reagovat
tommr
ale je to spíš k pláči - tohle je voda na mlýn Sharapový ... :(
Reagovat
EllNino
ty bys taky furt jenom plakal :)
Reagovat
Michaelus
Tak Lucka se z toho zase po**ala
Reagovat
historik
Lucka nám začala klaunit a je to už 3:3:-(
Reagovat
kada.tom
Noo, aby tohle nebyl zlom utkání ...
Reagovat
EllNino
bude a věř tomu :)
Reagovat
MorusRubra
Tak trochu se bojím, že to byl zlom utkání. Teď to Lucka dost pokonila.
Reagovat
Bloody13
Tohle Lucka fakt zabila! :(
Reagovat
Jabadu
Ne, to nemůže být pravda!
Reagovat
MorusRubra
Lucina by potřebovala na prdel.
Reagovat
EllNino
tak a je po zápase :D :D
Reagovat
yenda1
tohle ne ty voléééé
Reagovat
smazaný uživatel
Výborný umpire..
Reagovat
yenda1
pod brekekekeke!!!!
Reagovat
sprchon
Garbine výborně! :) Tak doufám, že tvé tipy kompletně vyjdou.
Reagovat
Jabadu
A Lucka už nevrátí ani druhý servis. Ach jo.
Reagovat
vrabejka
Ted Maria zapla. Šafi by ji mohla dostat zase zpátky na zem.
Reagovat
Jabadu
Když teď prohraje, tak i 6:0 6:0 by tolik nemrzelo.
Reagovat
tommr
škoda! Ruska získala brejk zpátky i díky pomoci rozhodčího, kterej jí přiznal dobrej míček i když to byl jasnej out ... :(
Reagovat
kada.tom
jasnej? :-D byl to out, ale jasnej teda rozhodně ne ...
Reagovat
FulnekUltras
neustupuj jí !!!!!!!!!!
Reagovat
LukasH
Kdyby bylo na antuce oko, tak by byl ten spornej míč od Máši v autu a celý se to mohlo vyvíjet jinak...
Reagovat
EllNino
a nebo taky ne :)
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Obrovská škoda, že tam není.
Reagovat
FulnekUltras
kdyby takový míček šel od Šafi, byl by to u rozhodčího aut... ;(
Reagovat
Bloody13
Ty dvojchyby :(
Reagovat
kada.tom
noo, ty dvojchyby Sharapky byly zatím mnohem důležitější pro vývoj zápasu ... říkám zatím :-)
Reagovat
aligo
Achjo :DDDDDDDDDD
Reagovat
kada.tom
a je po brejku ...
Reagovat
Jabadu
Lucka zatím vyhrávala svá podání s velkým štěstím a to nemůže trvat věčně.
Reagovat
sprchon
Masha ted hraje svůj top tenis, uhrála si to... S tím se nedá moc dělat.
Reagovat
MorusRubra
Lucko pojď. Nenech ji dostat se do kontaktu.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha prave otaci zapas,dobre si tuhle chvili zapamatujte...
Reagovat
FulnekUltras
kuš
Reagovat
Bloody13
Heeeej! To Zk...ený jestřábí oko! :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Lucka vyhraje tak jde do desítky?
Reagovat
Fandina
Mělo by to tak být.
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
tommr
jj pokud Lucka dneska vyhraje bude na 99% v desítce ... :)
Reagovat
Jabadu
A je to tady.
Reagovat
yenda1
jako v prvním?
Reagovat
Jabadu
Bez returnu. To Marii akorát nakopne.
Reagovat
janek_da
Šarapová trhá rekordy v době přípravy na servis
Reagovat
historik
teď mohla Lucka Marii ještě trochu víc potrápit, rozhodně nebyla jistá
Reagovat
dadaft
teď jsem na chvíli mrknul na Flavii s Garbine a nutno říct, že se tam hraje parádní tenis.
Reagovat
baggik
Lucko vydrž, nepolevovat, pořád nohu s plynem na podlaze... Já už musim jít, tak snad to dotáhneš.
Reagovat
smazaný uživatel
bože to jsou nervy. já se jdu radši učit.
Reagovat
Jabadu
Dárečky ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz verim... Mashu nesnesu, mam velkou radost ze ma na krajicku.
Reagovat
yenda1
Je tam ty dvojchyby sázej Mášo
Reagovat
Jabadu
Tři gamy od první desítky. Ale je to pořád ještě strašně daleko.
Reagovat
d@ve
To už vypadá celkem slibně...
Lucko, nemusí to být ani kanár, stačí klidně 6:3. Ale kdyby jo, tak se nic neděje... ;)
Reagovat
tommr
dobrej začátek druhýho setu. Začíná to vypadat slibně. Sharapce zatím nepomáhají ani vražedný pohledy který neustále vrhá na Lucku ... :)
Reagovat
Frick
musíš!!!!!!!
Reagovat
dadaft
to jsou koule. ))
Mášenka jenom čumí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
George_Renel
tak už je po Lucce ;-)
Reagovat
Empe
Nene, po Lucce dneska určitě nebude, věřím tomu! :D
Reagovat
Bloody13
"I Kill You! I Fucking Kill You!"
Reagovat
George_Renel
Why me? ;-)
Reagovat
Bloody13
Myslel jsem Mašu :)
Reagovat
Fandina
3:0 Lucinkooooooooooooooo nádhera jak hraješ, ještě 3 game. Pojď!!!!!
Reagovat
kada.tom
3-0 ... vypadá to hezky, ale je to pořád jen jeden break :-)
takže nepovolovat a jít si za svým :-)
Reagovat
Bloody13
3:O pro Lucku :)
Reagovat
sprchon
Ale občas tam je nějaká ta laciná chyba od Lucky. Hlavně k tomu Mashu nepustit, nepodělat se z toho. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojd Lucko. Nemilosrdne ji sestrel. Sirena at si breci do aleluja, nic jinyho si nezaslouzi nez poradnej vyprask. POJD...
Reagovat
janek_da
Makej Lucko. Na nic se neohlížej.
Reagovat
aligo
Svačina zabil :D
Reagovat
kada.tom
další dvojchyba, za kterou nebude Sharapova vděčná ... noo, 2-1 a chtělo by to potvrdit :-)
Reagovat
aligo
Lucka :))
Francouzština je Krásná když povzbuzuje Lucku :DD
Reagovat
aligo
Lucka :))
Francouzština je Krásná když povzbuzuje Lucku :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka hraje už několik gamů bez prvního servisu. To trochu děsí, na druhou stranu klobouk dolů, co dokázala uhrát přes druhý servis.
Reagovat
Lina
Lucka skvěle, jen vydžet. Maria začne, určitě kousat.
Reagovat
sprchon
Skvěle! :) Hlavně nepolevit, bude to v pohodě... :)
Reagovat
kada.tom
tu není? čekal bych resumé 1. setu :-)
Reagovat
FulnekUltras
;))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka ten TB zvládla Parádně!! Zatím hraje moc dobře, ale Maruš taky nehraje špatně, ještě to snad bude drama.. Zaber Maruš!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden set k top 10? Tak to tady ještě nebylo :)
Reagovat
Jabadu
Pudeš! ... Co tady ty cihle nevypálené?! :-)
Reagovat
Jabadu
Ou, pardon, to mělo být o řádek výš. :-)
Reagovat
FulnekUltras
že jsem na Tebe byl před TB ještě sprostší než na Svačinu... ;-)
Reagovat
aligo
Pohled vraha :DDD
Reagovat
Jabadu
Lucinko, zapřísahám tě při druhém místu Petry ... víš jak? :-)
Reagovat
tommr
Lucka zvládla TB na jedničku hlavně díky aktivnímu začátku, kterým Sharapku zaskočila. Snad jí to povzbudí do dalšího průběhu zápasu ... :)
Reagovat
Jabadu
"Těžký, vole, těžký." :-)
Reagovat
Oin
Hekna s falešným copem už je jednou půlkou v prdeli!
Reagovat
EllNino
neboj ono to ještě nebude tak lahké :)
Reagovat
yenda1
no neřikej
Reagovat
EllNino
no :) vážně
Reagovat
Oin
Ty budeš asi mudrc, co?
Reagovat
EllNino
ne, akorát znám labilní Lucku :D
Reagovat
EllNino
jooo ! :)
Reagovat
Andrew89
jestě jeden set!
Reagovat
Fandina
Jooooooooooooooo. TB nádhera nádhera nádhera!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Seeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!
Lucka :-)
Paráda :-)
Reagovat
Jabadu
6:3 Awwwwww .... :-)
Reagovat
Bloody13
Je to tam!!!! :)
Reagovat
yenda1
Vodborníci, který už Lucku v prvním setu odepsali, kde jste?
Reagovat
Jabadu
Tady. Ale já to dělal schválně. :-)
Reagovat
Jabadu
Ou máj gáááát! :-)
Reagovat
Vojtiik
Fantastický tenis, Lucka skvěle
Reagovat
kada.tom
6-1 ... jeden musí být využit!
Reagovat
Bloody13
Ha! 5:1
Reagovat
aligo
Zatim je to boží :))
Reagovat
kada.tom
ta dvojchyba se docela hodí, řekl bych :-))
Reagovat
baggik
Nádherně Lucka v tiebreaku, to jsou prohozy jak z mužského tenisu, krása.
Reagovat
Jabadu
No a nešlo to od začátku?!! :-)
Reagovat
kada.tom
Lucka to tam sází jak brambory!!!
3-0
Reagovat
Bloody13
Hustej return, Lucinka!
Reagovat
Jabadu
Tak přejme co nejvíce haluzí. :-)
Reagovat
Desetinka
Lucko zrovna s Mařenkou dáš, překřtím si tě na mentální titánku...
Reagovat
Desetinka
tak mentální titánka! Nádhera, ukázkový TB :-) Tak hodně štěstí ve druhým (případně a snad ne) ve třetím, což už bohužel neuvidím.
Reagovat
kada.tom
tak TB :-)
věřím, že by Lucka mohla mít šanci :-)
Reagovat
aligo
Podání spodem jako v Praze na exhibici :DDD
Reagovat
Fandina
Mária to tam pere o sto šest. Snad se Šafi nedá. Luci pojď!
Reagovat
baggik
Co je to tam teď proboha za nelidskej řev? Rozhodčí vyveď to děcko nebo co to je.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tenis-kvitova-psycholo-safar-dj6-/tenis.aspx?c=A150531_203716_tenis_rou#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Reagovat
sprchon
Lucka hraje dobře, ale Masha ještě lépe. Držím palce, Rusce nemusí chodit podání pořád. :)
Reagovat
Jabadu
Je z ní podělaná a je to vidět.
Reagovat
Fandina
Podle mě spíš Lucka občas nestíhá Máriino zkrácení her. Takhle už přišla o pár fiftýnů.
Reagovat
EllNino
ježiši ...
Reagovat
kada.tom
hmm, z 40-0 je to 40-40
Reagovat
Jabadu
Hotovo. Vyřízeno. Lucka jako by nevěděla proti komu hraje. Krásně doběhne kraťas a pošle ji tam nadýchanou laskonku.
Reagovat
aligo
Bojím se dalšího Stuttgartu :///
Reagovat
EllNino
pšt ! :) mužeš bejt v klidu že v 3. setu se tb nehraje :)
Reagovat
Fandina
Hezký zápas. Pěkné výměny. Škoda těch drobů Márie, ty nějak Lucce dělají problémy.
Reagovat
Bloody13
Škoda, že jí tam Lucka nepošle sem tam nějakej kraťas. To by Maša nedoběhla.
Reagovat
EllNino
v tý rychlosti to nejde a Lucce kraťasy moc nevychází nikdy :)
Reagovat
Bloody13
Třeba Sugarpova to občas zkusí... většinou úspěšně, bohužel.
Reagovat
Jabadu
Myslel jsem, že na ni Lucka vlítne, ale ona ji nechala hrát její hru a to není dobré.
Reagovat
Fandina
Ale zase Lucka zahraje winer ve vhodnou chvíli. A proti Sabině hrála také takhle z rozvahou. Žádné vlítnutí, to by asi na Márii neplatilo.
Reagovat
Fandina
s rozvahou
Reagovat
EllNino
jééšiš :)
Reagovat
Fandina
A Basa říká Šafi hezky Šafi, tak tak, je to Šafinka.
Reagovat
Basa
Si zasloužila:)))
Reagovat
Fandina
Jo jo, záhrála to super! Chápu tě ... úsměv
Reagovat
Jabadu
A je po zápase. Škoda, no.
Reagovat
Fandina
Ještě ne. Mária sice zapla vyšší level, ale třeba se Šafi ještě vypne.
Reagovat
EllNino
no jestli se vypne, tak to bude kanár :D
Reagovat
Fandina
:-) vypne k vyšším výkonům ... úsměv
Reagovat
baggik
já bych řekl, že zapla cd se zvířecími zvuky..
Reagovat
slacker
Coze? proc je po zapase? CO se stalo?
Reagovat
baggik
Ale Maria začla řvát, dostala se při Lucčiným podání na 40:40 a Jabadu si nadělal do kalhot.
Reagovat
EllNino
No nic Lucy, 3:6 :)
Reagovat
Jabadu
Tak asi příště, no. :-)
Reagovat
Grape
To je špičkový tenis. Od obou. Ale Lucka na ni má. :-)
Reagovat
EllNino
ale nesmí odevzdávat gem dvojchybami bez boje ..
Reagovat
Grape
To v každém případě...
Reagovat
EllNino
ty její dropy jsou fakt luxusní poslední dobou :)
Reagovat
kada.tom
vida, hned jsou hlasivky v pořádku jak se prohrává :-D ...
Reagovat
letityfanousek
to nejde poslouchat ani sledovat.. lucko nakopej jí p****
Reagovat
EllNino
prej "Musím se smát" :D to je blbec :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No jen , aby nezačalo pršet.
Reagovat
Frick
Tak bacha, tyto čistý gemy, to by jí mohlo nakopnout!
Reagovat
Fandina
O tom, že Mária bude bojovat nepochybuji. Důležité je, aby jí k tomu Lucka moc nepustila. Šafi pojď!
Reagovat
Vojtaakk
Pojď Šafi!!!!!!!! Vyměť tu uječenou nádheru!
Reagovat
Empe
Jestli existuje spravedlnost, tak Lucka dneska prostě vyhraje. :) Za všechny ty těsné prohry. A vůbec! :P :D
Reagovat
Fandina
3:1 nádherný gameeeeeeeeeeeee!!!
Reagovat
EllNino
Hele Máša hrála levou rukou :)
Reagovat
kada.tom
a bylo jí to platný jak mrtvýmu kecky :-D
Reagovat
EllNino
to jo :) ale bylo to efektní, vím, že tohle často využívá Nasťa Pavly :)
Reagovat
Vojtiik
Mášena to taky sem tam použije, když nestíhá:))
https://www.youtube.com/watch?v=6DmodPqgKXg
Reagovat
Desetinka
Lucko trhej! :-)
Reagovat
Jabadu
Ohohohóóóó! Příjemné překvapení. :-)
Reagovat
Frick
jak se vždy po gemu ozve takovýto "áááhhhhh", jakoby po napití něčeho osvěžujícího?

Nějaká reklama, že by? :o)
Reagovat
kada.tom
ano, všímám si toho, je to příjemnej zvuk, ale co to jako má bejt, to netušim :-D
Reagovat
dadaft
jo jo - je to zajímavé, ale netuším, co tím kdo chtěl říct............
Reagovat
smazaný uživatel
No , ale víme jak je to s Luckou a jejíma koncema setu .
Doufám , že ted to nepřijde.
Reagovat
historik
ano, Lucka má brejk:-)
Reagovat
aligo
Krása :)))
Reagovat
kada.tom
Lucka už to rozjíždí :-D
Reagovat
baggik
Ještě, že si vzala Garbine kšiltovku, jinak by to pro televizní diváky bylo bez šance. Ale celkově adidas určitě lepší oblečení než Nike.
Reagovat
dadaft
tak ze začátku jsem se dost bál,,,,,,,,, vypadalo to bledě,,,,,,,,,,,,, ale pak Lucka ukázala dobrou hru.

jsem optimista.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Šafi vypadá moc dobře. Lucko pojď!
Reagovat
aligo
Lucka dobře :))
Reagovat
dadaft
Reagovat
Jabadu
A to nejhorší se stalo skutkem. Lucka háže kopečky doprostřed. To dělá vždy, když je úplně mimo.
Reagovat
Fandina
Tak třeba je to jen na začátku.
Reagovat
Jabadu
No, doufejme. :-)
Reagovat
kada.tom
Lucko, pojď! Dneska by se výhra hodila - můžeš se dostat do TOP 10 a Petře zajistit No. 2 :-)
Reagovat
Fandina
pojď!!!!!!!!!!! Poslední zápasy s Márii byly vyrovnané, tak dneska už to dej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
A Šafinka live na Eurosportu a ČT. Šafi pojď!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si že vyhraje : Ferrer,Monfils,Murray,Nadal,Djokovic
Penneta,Sharapova,Serena,Goerges,Uytvanck,Bacsinzky
Přeji si : Cilic,Monfils,Sock,Djokovic
PennetaŠafářová,Serena,Errani,Mitu,Kvitová
Reagovat
Frick
Představ si, že máš proti sobě hráčku ze 4. desítky a ono se to podá.
Reagovat
FulnekUltras
Ne tak zhurta, pane adjunkte ! Brzy budete potřebovat špunty do uší !!! ;-)

Lucka, ta je ovšem zvyklá,
slušně usměje se na Mášenku,
máloco ji dneska zviklá,
jekna bude z kola venku...
Reagovat
FulnekUltras
Počasí, toť snad věc jistá,
dnes nezpůsobí žádný pech,
obloha je jakž takž čistá
v Paříži i v Karpatech...
Reagovat
patriks
Pokud Petra nebude mít "svůj den", tak by Timeu měla v pohodě porazit. Jde jen o to se nevyházet.
Reagovat
smazaný uživatel
keby bolo keby boli by sme vsetci v nebi
Reagovat
darek.vrana
No nevím, jám mám z Bacsinszké docela strach. Má formu jako hrom a je to typ, který Petře nesedí. Mám neblahé tušení, že to bude konečná. Snad se ale budu mýlit. Docela naopak věřím Lucce, že by mohla překvapit.
Reagovat
FulnekUltras
Mám to docela podobně... Pro Petru to dnes bude velká zkouška, ale pokud obstojí, můžeme ještě čekat velké věci.
Reagovat
Jabadu
serg. Hicks:
"Já ti z toho mám dneska takovej ňákej blbej pocit." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Optimismus je opium lidstva!
Zdravý duch páchne blbostí.
Ať žije Trockij!
:)
Reagovat
EllNino
však to byl použe žertík ;)
Reagovat
kada.tom
Šafářová >= Sharapova
Monfils >= Federer (Gael už včera získal set a myslím, že má velkou šanci)
Williams > Stephens
Djokovic > Gasquet

Pennetta >= Muguruza
Murray >= Chardy
Sock < Nadal (Jackovi bych přál alespoň set, klidně i dva)
Kvitová > Bacsinszky (myslím, že Petra vyhraje v pohodě 1. set a 2. nějaký uhaluzí)

Cilic >= Ferrer
Errani > Goerges
Mitu =< van Uytvanck
Reagovat
smazaný uživatel
Je velmi dobře, že se zápas včera přerušil.

Já tipuju, že zápas RF začne a Roger lehce ve dvou Monfilse sestřelí a za hodinku nebude co řešit.
Reagovat
Stan_Borowitz
ty jsi nezlomný optimista... já mám z té dohrávky docela strach. Ale spoléhám na tvůj úsudek!
Reagovat
smazaný uživatel
No já věřím v to´, že to tak dopadne.

Včera už to bylo nahnuté, nahecovaný Monfils a publikum. Dneska se jede od nuly a nezlobil bych se kdyby ten první set začal stejně, jako ten včerejší první :)
Reagovat
Stan_Borowitz
A ten druhý pokračoval ve stejném duchu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je to strašně dobře pro Rogera. On potřebuje takový zápas. Nemůže hrát s hráči mimo TOP 20 až do čtvrtfinále a pak si to rozdat se Stanem. A ještě na antuce.

Akorát my fans se tady budeme hroutit zase :))
Reagovat
tito
Osobně jsem zvědav na zápas Petry s Timeou. Agresivní pojetí proti dokonale destruktivní obraně je příslibem velkého utkání. Za mne, byť nerad, však věřím spíše Timee, kterou už tady někdo označil za černého koně turnaje. Myslím, že právem.
Reagovat
smazaný uživatel
ktovie co znamenaju tie znamienka???? uz sprostejsie si to oznacit nemohol, co to znamena u tej Safarovej, ze je viac alebo rovna sa ????
Reagovat
Krisboy
Samozřejmě, že Lucka je víc než ta vřískající opice
Reagovat
Atoidi1
to už se tu vícekrát vysvětlovalo - znamená to tušení výhry po vyrovnaném průběhu, když je to bez = , pak je tím míněna jasná výhra, respektive výhra, kterou tipující považuje za jistou
Reagovat
kada.tom
přesně tak to bylo a je v mých tipech myšleno ... člověk by i řekl, že se to dá selským rozumem odvodit - nevím, co na tom někteří nechápou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda včerajšieho dažďa, nahustilo to dnešný program a divákovi okrem toho znemožnilo pozerať Noleho a Rafov zápas rad za radom, keďže sa budú prekrývať..Nadal opat mimo centr kurt, papierovo je však Rogerov a Novakov zápas ozaj atraktívnejší, takže logická voľba..

Sock je veľká neznáma, ktorá predstavuje nebezpečenstvo..V predošlých zápasoch mal však len 44% a 49% úspešnosť prvého podania, s týmto číslom si nemyslím, že má proti Nadalovi šancu..S Dimitrovom to bolo 56%, taktiež nízke číslo...Carreno Busta si vypracoval 15BB, takže verím, že jeho servis nebude nezlomnou prekážkou ani pre Nadala..

Francúzom sa na RG darí, vrátane Gasqueta..Richard hrá dobre a keď človek popustí uzdu svojej fantázie, tak pri šťastných zhodách okolností može hrať s Nolem vyrovnanú partiu..Dnešok bude zaujímavý..
Reagovat
smazaný uživatel
Gasquet? Ne, to fakt nemuze, mne se libilo, jak to rekl Wilander. Pokud bude hrz Richard svuj nejlepsi antukovy tenis, prohraje ve trech setech, jestli predvede neco navic prohraje ve ctyrech.
Reagovat
smazaný uživatel
To isté sa dalo povedať o Soderlingovi pred zápasom s Nadalom v roku 2009 a ako to dopadlo...

Nole samozrejme favoritom obrovských rozmerov, ale zároveň je pravdou, že Gasquet bude dosiaľ najťažší súper, ktorý už v kariére na antuke porazil mnoho hráčov TOP 10..
Reagovat
Krisboy
Pokud dojde na očekáváný souboj Nadal-Djokovic ve ČF, utkají se takto brzy na GS poprvé od svého vůbec prvního vzájemného zápasu (FO 2006)
Reagovat
baggik
Jenže Djokovičovi se od roku 2011 na grandslamech nestává to co se čas od času stane Nadalovi. Koukni se pořádně http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1319819 Naprosto nulová šance, leda by se Novak zranil a to se snad nestane. Počkej na středu tam budeš mít velký zápas o vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa mal so Soderlingom pred tým zápasom tuším 8:0 H2H...

Ale samozrejme, skor to bude divácky atraktívne, než ozaj vyrovnané..

Apropos, nenechaj sa zmiasť a emočne vybiť stredou, víťaz toho zápasu bude k titulu rovnako ďaleko ako trebars Murray alebo Federer čakajúci v SF..Dávam slušnú šancu tomu, že vitaz ostro sledovaného QF vypadne v ďalšom kole s Murraym..
Reagovat
tito
Taky mne to napadlo
Reagovat
Stan_Borowitz
Z toho dvě jasné výhry a jeden velmi vyrovnaný zápas na W2007 (6-4, 6-4, 6-7(7), 4-6, 7-5).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak len 3:0..Paradoxom zostáva, že dva týždne pred zápasom na RG hrali spolu v Ríme, kde Nadal vyhral 6:1, 6:0..
Reagovat
Roger_Federer
Gasquet -Djokovic 1:9..

05/06/2007 17:05 R. Gasquet - N. Djokovic 1 : 2 (6 : 7) (6 : 0) (1 : 6)
11/13/2007 10:05 N. Djokovic - R. Gasquet 0 : 2 (4 : 6) (2 : 6)
10/14/2010 09:50 R. Gasquet - N. Djokovic 0 : 2 (1 : 6) (1 : 6)
03/18/2011 19:05 R. Gasquet - N. Djokovic 0 : 2 (2 : 6) (4 : 6)
05/29/2011 16:00 R. Gasquet - N. Djokovic 0 : 3 (4 : 6) (4 : 6) (2 : 6)
03/27/2012 21:20 N. Djokovic - R. Gasquet 2 : 0 (7 : 5) (6 : 3)
08/13/2012 01:05 N. Djokovic - R. Gasquet 2 : 0 (6 : 3) (6 : 2)
08/10/2013 00:05 N. Djokovic - R. Gasquet 2 : 0 (6 : 1) (6 : 2)
10/05/2013 13:35 N. Djokovic - R. Gasquet 2 : 0 (6 : 4) (6 : 2)
11/09/2013 20:50 N. Djokovic - R. Gasquet

Pokud ja si pamatuju, Rafa v tom zapase 09 nebyl udajne v poradku.
Robin jako mlady chasnik podal vynikajici vykon, ktery korunoval postupem do finale..podle me srovnavat to z Gasquetem je mimo misu.
Reagovat
slacker
Na centru dva zapasy nasazenych trinactek proti dvojkam :-D
Reagovat
Krisboy
zajímavé :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist