8. den ve Wimbledonu: Berdych a Kvitová hrají o čtvrtfinále

1. 7. 2013, 08:30
Previews 441
České tenisové jedničky Petru Kvitovou a Tomáše Berdycha čekají v pondělí osmifinálové zápasy Wimbledonu. První zasáhne do hry od 12:30 středoevropského letního času předloňská vítězka Kvitová na kurtu číslo tři, Berdychovo utkání je na programu jako poslední na 'jedničce'.

Osmá nasazená Petra Kvitová byla ve Wimbledonu v předchozích třech sezonách vždy minimálně ve čtvrtfinále a letos se do něj může dostat znovu. Třiadvacetiletá Češka na trávě v All England Clubu z posledních 20 zápasů prohrála jen dva a oba se Serenou Williamsovou. Na tu letos může narazit až ve finále, cestou do kterého nemůže narazit už na žádnou žebříčkové lépe postavenou soupeřku.

Tou dnešní bude bude turnajová devatenáctka Carla Suárezovou-Navarrová. Španělku porazila ve čtyřech z pěti vzájemných zápasů, letos uspěla v Brisbane. "Známe se velmi dobře a věřím, že tráva bude opět mojí výhodou," řekla česká tenistka. "Bude nepříjemná čopem, musím hrát rychle," doplnila. 

Tomáše Berdycha čeká dvacetiletý Bernard Tomic, který předloni prošel jako kvalifikant ve Wimbledonu až do čtvrtfinále. Na okruhu ATP spolu nehráli a v exhibičním turnaji Kooyong Classic před Australian Open vyhrál předloni Australan.

"Je to ošemetný soupeř, jeho hra je jiná než u ostatních. Budu muset být trpělivý," řekl Berdych o 59. hráči světa. "Dokáže neuvěřitelně číst hru. Ne že by byl skvělý běžec a obranář, ale dokáže jít napřed na správnou stranu. Je lepší zahrát někdy nečekanou variantu, než když na něj budete hrát strojově," míní finalista z roku 2010 Berdych.

Na vítěze duelu Berdych - Tomic by ve čtvrtfinále mohl čekat předloňský šampíon a světová jednička Novak Djokovič. Srbský favorit se v závěrečném utkání na Centrálním kurtu utká s pětatřicetiletým Němcem Tommym Haasem. Djokovič ve vzájemné bilanci vede 5-3 a vyhrál i poslední vzájemný duel před měsícem na Roland Garros, oba souboje na trávě (v roce 2009) však vyhrál Haas, který si třetí výhru nad Djokovičem připsal letos v Miami.

"Tommy si na kurtu hodně věří. Velmi dobře se pohybuje, hraje skvěle od základní čáry a má výborný servis. Jeho hra je na travnatém povrchu ideální. Bude to dobrý zápas," očekává šestadvacetiletý rodák z Bělehradu.

- PROGRAM 8. DNE VE WIMBLEDONU -
(pondělí, 01. 07. 2013)

Centrální kurt (začátek 14:00 SELČ):
S. Williamsová (1-USA) - Lisická (23-Něm.)
Južnyj (20-Rus.) - Murray (2-Brit.)
Djokovič (1-Srb.) - Haas (13-Něm.)

Kurt č. 1 (14:00):
Robsonová (Brit.) - Kanepiová (Est.)
Seppi (23-It.) - Del Potro (8-Arg)
Tomic (Austr.) - Berdych (7-ČR)

Kurt č. 3 (12:30):
1. zápas (12:30): Kvitová (8-ČR) - Suárezová (19-Šp.)

Kompletní program 8. hracího dne najdete na webu wimbledon.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

441
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jako naprostou tutovku dnes jsem bral to, že Haas uhraje set. Nesnášim, když mi nevyjde poslední zápas na tiketu a dneska tomu bude opět tak!! A to tady na tenisportalu radili všichni v těch tipech, že ho Haas uhraje :(
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, uf, bez ztráty setu opět, druhý set špatný, musel jsem se ubojovat, ale rozhodnul. Ve třetím už jasná záležitost, Míša odevzdaný. Ale nahoru bude muset jít Andy, hlavně na druhém servisu.
Reagovat
carolyn
Honzík ve třech, pěknéééééééééé!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Come on!!! Tohle byl kurevsky důležitý set, ubojovaný po špatném výkonu a mnoha chybách. A mohl by Míšu zlomit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teď si Andy ve 3. setu švihni, ať nepromarním moc gamů z Bernieho s Tomem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
proc ja nemuzu mit z niceho radost...
Reagovat
carolyn
http://sport.aktualne.centrum.cz/drzy-mladik-tomic-berdychovi-se-nebude-libit-co-mu-nabidnu/r~f95c70dae0f811e2b7eb0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=A&utm_term=position-2
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečně promrhaný brejk Andyho, i když v úvodech obou setů byl Míša lepší, brejknul ho na 2:1, ve druhém ale pak přišlo moc chyb. Pořád ale nic nenasvědčuje tomu, že by měl zápas ztratit.
Reagovat
Heather_Fedex
misa hraje vyrovnany zapas, ale v klicovych momentech andy je lepsim hracem
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak páč mi z fantasy vypadla i Serena a určitě mi dneska vypadne i jeden z dvojice Berdych - Tomic, tak už na fantasy rezignuju, a proto teď tlačím Agu do ČF :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nandoooo! Že by vzkříšení? Kéž by, čtvrtfinále je senzace, v něm snad ale už vypadne s Andym. Na tyhle výkony by ale mohl navázat, Malisse, Benneteau, Gulbis, samí výborní travaři a no je všechny vyřadil.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak bohužel. :( Velká škoda toho 2. setu, kde měla Monča brejkbol na 6:5... Mrzí mě to, ale i tak to pro ni byl skvělý turnaj a nejlepší grandslam v kariéře. :)

Sloane si zaslouží gratulaci, protože otočila další těžký zápas. No a taky musím uznat, že má opravdu krásnou rodinku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a na věc jde největší pánes a jeden z dalších velýkch pánesů, budoucí vítěž Andrej a doktor filozofie Míša.
Reagovat
smazaný uživatel
A Sloane taky paráda! Finále Sabine-Sloane a budu spokojenej.
Reagovat
smazaný uživatel
A ve finále vítěžství Sloane a budu taky spokojenej! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No...bych si tipnul, ze to bude jak za posledni 2 roky > ze Sabina v dalsim kole projede...ale ikdyz je toto dost pravdepodobne, budu verit, ze se dostane do finale, pokud to nebude na ukor Kvetusky:D)))
Reagovat
Heather_Fedex
vlk, jak za posledni 2 roky?? v r. 2011 porazila na ve 2. kole a postoupila do semi
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se tady všichni radují, že je Serena venku :D
Tolik radosti tu nebylo ani loni, když se Sabine vypadla Maria! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá se říct, že bych se z toho radoval. Sabine je mi sympatická a moc jí to přeju, ale Sereny je mi líto. Dneska si nezasloužila prohrát ani jedna z nich...

Začínám mít pochybnosti, kdo letos ten Wimbledon vyhraje. :D Doufám, že to bude někdo sympatický. Kdyby to dotáhla Sabine, bylo by to fajn. Sloane to můžu taky přát, i když mi teď vyřadila Monicu. Rozhodně bych nepodceňoval ani Na Li a pak je tam samozřejmě Petra, i když její dnešní výkon nebyl moc dobrý. Ale u Petry člověk nikdy neví...
Reagovat
smazaný uživatel
Já se raduju.. :D
Ale ne že bych Serenu neměl rád, to vůbec ne, loni ve Wimbledonu jsem jí i fandil, já se hlavně raduji, že někdo alespoň na chvíli ukončil tu její dominanci, což si myslím, že ženskému tenisu jen a jen pomůže.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tou dominancí máš asi pravdu. Serena je momentálně nejlepší, ale není neporazitelná. Někdy mi ty komentáře přijdou tak, jako by se vůbec nedala porazit a nikdo na ni neměl. Tak to určitě není. To by jinak loni v žebříčku neskončila třetí... No a teď se to vyvinulo dokonce tak, že po Wimbledonu budou mít tři grandslamy tři různé vítězky. Ženský tenis je prostě pořád vyrovnaný, i když tenhle Wimbledon je hodně zvláštní... Mrzí mě, že už tam nemám komu fandit, ale pořád je tam několik hráček, kterým se dá přát. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný zápas! Obě holky zaslouží obrovský potlesk. Sabine je ve velkých wimbledonských zápasech naprosto výjimečná... Teď s ní byl hezký rozhovor. :)

Bohužel, s Monicou to teď nevypadá dobře. :( Nejprve se mi seknul komp a neviděl jsem závěr 2. setu, který bohužel prohrála 5:7. Potom získala hned v prvním gemu 3. setu brejk, ale teď prohrává 1:4.
Reagovat
Sonja
Monica pár fiftýnů od vyřazení:-((...
Ale i tak je osmifinále na GS krásnej výsledek. A Sloane se nedá nepřát:-(:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem asi něco podobného napsal nahoře... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo vyhraje Wimbledon mezi ženami ? :) ... Můj osobní tip Li Na a přání Sabine (Kdo jiný, že?)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že bude finále Petra - Sabine a samozřejmě chci, aby vyhrála Petra, ale Sabine bych to i dokázala přát :) jo a nevím, proč se tu v expres zprávách píše o Sabinině výhře jako o šoku.. to je tradice a tudíž přece všichni očekávali, že to tak dopadne..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to taky samozřejmě přeju Petře, jinak podle mě to šok je, protože Serenina dominance je velká, takže jsem to taky nečekala. :)
Reagovat
smazaný uživatel
a ja z toho spis videl, kdyz to slo Sabine:) Neskutecne:)))

A jinak balim, nebot citim, ze za chvili tu bude hodne horko:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
JInak Sabina to zase proziva a breci...:D) jako vzdy:)
Smaankote, ta je schopna zase v dalsim vyletet jak je jejim uz zvykem:D)))) mne s ni praaskneee:)))))

Sabino, tak ted uz to konecne vyhraj, kdyz jsi porazila opet velkou sampionku:)
Reagovat
Sonja
Chjo kéž by...držím jí moc palce...:'-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná jasná favoritka je venku, teď už to může vyhrát prakticky kdokoli. Sabine by si titul zasloužila.
Reagovat
Heather_Fedex
cekala jsem cokoliv, ale totalni kolaps sereny ani nahodou... ale sabine si to zaslouzila. uz jen za ty prasatka
wimbledon je skutecne turnajem tradic ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že to byl kolaps. To je asi silné slovo... Je fakt, že Sereně se moc často nestává, aby ztratila vedení 3:0 v rozhodujícím setu. Ale někdy se to stát může... Sabine si za tím prostě šla a povedlo se. :)
Reagovat
Heather_Fedex
herne mela sabine po cely 3. set navrch... ale predpokladala jsem, ze si to serena zkusene ukociruje, i kdyz herne to nebylo ono.... ale serena to nezvladla ani v hlave!!
to byl pro mne nejvetsi sok
obcas se totiz stava, ze ten, kdo hraje povrtsinu zapasu lip, stejne prohraje, predevsim kvuli slabsi psychice....jenze dnes to ten pripad nebyl
saba si skutecne sla za svym cilem a zvladla to pro mne neuveritelnym zpusobem
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná, ktorá mohla skutočne Serenu porazit..

Dokázala to..
Reagovat
smazaný uživatel
Už to tam vyhraj celý, Sabi:)
Reagovat
smazaný uživatel
fantazie
Reagovat
smazaný uživatel
Musím napsat, TY VOLE !! To je bomba, Sabča byla skvělá, to jsem fakt nečekala... obrovská gratulace :))
Reagovat
Sonja
Tradice pokračuje...................:-)
Neuvěřitelný, krásný.......Kéž bys vyhrála titul, Sabine!! Toto bylo skutečně předčasné finále...........
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný!!!! Tradice pokračuje :D Sabi, prosím, vyhraj Wimbledon!!!
Reagovat
smazaný uživatel
nádhera
Reagovat
smazaný uživatel
Eso Sabine :):):)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc krááásnýýý Sabine ty jseš bohyně!!! Děkuju :)))
Reagovat
smazaný uživatel
JO !!!!! Sabine !!!!!!!!!! JO !!!!!!!!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
JOOO!!!!!
Reagovat
Fandina
nádherný mečboll ... úžasné. Gratulace Sabine!
Reagovat
smazaný uživatel
SABINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
Vojtiik
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES
Reagovat
Fandina
Jerzy a Kubot gratulka!!!
Reagovat
Sonja
No tak teď MUSÍŠ!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
nervy pracujou !
Reagovat
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto nechápu, úžasnej tenis !! :)
Reagovat
dadaft
souhlas.
huff.....................
Reagovat
smazaný uživatel
A Aga už se veze...
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooo, Jupiiii, Lukasz je ve QF...!!!!
A bude polske derby, a to jsem si pral, a Janowicz se uz klepe, bo Lukasz ma na to ho vyklepnout:D)))) KUBOT do FINALE!!!!! SERVIS - VOLEJ RULEEEZZZ:D)

Wow...je to machr, dal to, a ne ze ne!!!! Parada....doma bude horko:D))))

Jinak velka gratulace take ceskym trenerum Janu Stocesovi a Ivanu Machytkovi, kteri Lukasze dostali tam, kde je > paradni prace chlapi...
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Sloane!! 2. set je tam!
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. Laura venku, Tarzan postoupil, to už snad pro dnešek stačilo. Teď Andy, Nando, Del Potro a Tomic :-))
Reagovat
dadaft
já protestuji!
mám jen jednu hlavu a dvě oči a teď běží několik špičkových zápasů najednou. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, já taky nestíhám! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme dva!
Momentálně chci koukat na Serena vs. Sabine pak Sloane vs. Monica a ted ještě začla hrát Aga.. Stíhám koukat jenom na první dva zmiňované..
Reagovat
smazaný uživatel
jj Kvetuska uz se rozjela, holcina:)
Reagovat
smazaný uživatel
Plny v emocich, jak by vyhral cely turnaj...
prosel tou klasickou krizi, kterou musi projit kazdy hrac na dulezitem turnaji...klobouk dolu pred tim jeho riskantnim stylem, teda...

A chlapcum z tymu Andyho je hur, a hur:D)
Reagovat
Sonja
Vlku, polské čtvrtfinále je na světě:-P
Jsem moc ráda, že to Jerzy zvládl, ale nemusel si to tak komplikovat:-((:-D
Melzer hrál hrozně dobře, navíc mu dost psal servis (71% in, Jerzy jen něco přes 50...)
Reagovat
smazaný uživatel
Pohoda, pořád jsem ještě docela v klidu, pořád si na něj věřím, i když ze zbylých hráčů pro SF bude dělat největší problémy. Pokud neporazí zatím ne špičkového hráče, nemůže pomýšlet na titul, takže může být rád, že tam nemá Rafu a využít toho. Pořád jaksi nevidím způsob, jak by mohl Jerzy vyhrát víc než 1 set.
Reagovat
J.M.
Já si myslím, že hůř a hůř může být příznivcům Jerzyho. Tyhle maratóny mu vůbec nepomáhají, pokud vůbec dojde do semifinále, tak už bude hodně utahaný. Navíc ten loket se nelepší, spíš je otázka času, jak dlouho ještě vydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak možná proto prožíval, protože ví, že není úplně fit.
Reagovat
Sonja
J.M.- Proboha, nestraš:-//

tomasinho- A jak musí bejt rád Andy, že mu odpadl Rafa:-P
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si delam jen trosicku z Tomasinha a Mutadema srandu, jen trosicku:)

Ten loket muze byt problem, ale vetsi muze byt Kubot, strasne bych pral Lukaszovi, aby konecne mohl dokazat, ze je opravdu dobry hrac, alespon na tu travu, a proste tak...no. Je strasne prehlizeny v Polandu...a to je takove smutne...stejne jak polske debly...

Jinak Janowicz pokud bude zdravy, tak tady bude uz patrit vzdy k velkym favoritum a cernym konum turnaje...on je lepsi a lepsi...
Dnesni zkusenost je podle mne pro neho velmi dulezita, tahle krize, kterou musel prekonat...to dokaze dost nakopnout...nejen v tomto turnaji, ale celkove jako dulezita zkusenost...
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli se s nim Andy v SF potká a prohraje, tak asi končim s tenisem. To bych prostě nezkousnul.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Jeste je na ceste dnes Misa;)
a v QF pravdepodobne Fernando;)
No myslim, ze bys s tenisem neskoncil:) - To nejak prezijes:)
Reagovat
Sonja
A Sába zase rebrejk!!!
Proboha, teď podrž!!!
:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude ještě zajímavé... :)

Monica jde teď podruhé ve 2. setu podávat na záchranu. Škoda, že nevyužila ten brejkbol...
Reagovat
smazaný uživatel
Sabča skvělá teď, já jí snad budu fandit :)))))
Reagovat
Heather_Fedex
serena ted jen ceka na chyby souperky...
Reagovat
Sonja
Monču bohužel sleduju jen na číslech:-((
Ale vypadá to dobře, ve 3.setu hned zkraje brejk...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jerzy Janowicz !!! Finaly !
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj neuškrtím Ťa, nechcem ist do basy, tenis by mi tam chýbal..

Každopádne, nespájal by som Rafov horší pohyb automaticky s kolenami..Ono pokial jasný favorit prehráva v prvom kole GS 2:0 na sety, je vývojom tak zaskočený, že sa to musí odrazit aj na pohybe..Nie nadarmo sa hovorí, že nervozita zvazuje ruky, v tomto prípade aj nohy..

Rafa mal proste nedostatočnú prípravu..Aj z dovodu extra hustého programu vypustil Halle a stalo sa mu to osudným..V zápase s Darcisom bola evidentná absentujúca zápasová prax z trávnatého povrchu..Na druhú stranu stojí za zamyslenie, či je normálne ponedelnom finále RG cestovať hneď večer do Halle, kde v pondelok začína trávnatá sezóna..Tá by sa mala urcite predlzit..Nie je sa kam ponáhlať, navyše ked je medzi Wimbledonom a Masters v Kanade mesiac volno..

A na záver si nemyslím, ze Rafa vypustí hardy..To urcite neurobí, rovnako ako Federer neskončí len tak kariéru..Možno ich obmedzí, no GS a 3-4 turnaje na harde urcite odohrá..+ Turnaj majstrov..
Reagovat
Sonja
JERZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!
Reagovat
J.M.
Ten to zase prožívá, slaví jako kdyby právě touto výhrou dovršil kalendářní Grand Slam. :-)
Reagovat
Sonja
Přirozeně, čtvrtfinále Wimbledonu není jen tak, kor pro hráče, který ještě před rokem a půl hrál na Futures:-)
Reagovat
Heather_Fedex
opravte si expres zpravy, kanepiova zdolala robsonovou a ne lisickou
Reagovat
Sonja
rebrejk!!!
Zabojuj!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sabča pěkně, navíc má moc milý vystupování na kurtu :))
Reagovat
Sonja
Ano, je hrozně sympatická:-))...jak se dokáže usmát i po vlastních chybách...
Reagovat
Sonja
*moc
"hrozně" zní blbě:-(:-D

Achjo, ale teď zas brejk dole:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, škoda pro Sabine toho nepotvrzeného brejku...

Monica hraje 5:5 ve 2. setu. To jsou nervy...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to jsem přesně myslela, jak se usmívá :)) Teď ale naprosto famózní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovská škoda pro Lauru, rozohdně na Kanepi měla, ta je fakt nechutně odporná, jak buldok, ale hrála výborně. Rozhodl posraný 1. set, nemůže prostě za stavu 5:4 v TB, kdym á 2 servisy, takhle zkolabovat, dát debla a pak zazdit úder. Prohraný tibebreak rozhodl. I tak ale díky za skvělý turnaj, rozhodně je na čem stavět. Těšil jsem se na zápas se Serenou, no nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to skoda, s Laurou by to mohlo byt zajimavejsi....i pro mne...
Reagovat
smazaný uživatel
Laura už odvrátila 4 mečboly na returnu. Bojuj!!
Reagovat
Vojtiik
škoda hlavně toho 1. setu:))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tam jo, ten TB podělala.
Reagovat
dadaft
nevím, kam dřív.
momentálně Stephens - Puig.
skvělý zápas.
taky Kaia s Laurou může být super, ale to už vážně nestíhám...
Reagovat
Sonja
Laura:-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem take hodne rozpolcen...jeste jsem zustal trcet na Janowiczovi...celkem bavi:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Laury je skoda;(
Reagovat
dadaft
jj, na Jerzyho radost pohledět, když mu to jde...
Reagovat
smazaný uživatel
No ted spis bavi...:D)
Ale nechapu jeho riskantni zpusob hry...v takove chvili, neco jako Petra:D)))
Reagovat
Vojtiik
Diskriminace páskou!
Reagovat
dadaft
šílené. 3 haluze za sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tři prasátka za sebou, to je neskutečné. Dost možná to rozhodne zápas. Tohle si Sabine nezasloužila... Serena má asi fakt štěstí šampionky, jinak si to nedokážu vysvětlit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
už i páska hraje s Serenou to se prostě nedá,chudák Sabine...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně...je to fakt škoda...
Reagovat
Sonja
Souhlas, lidi:-(...je to škoda. Ale Sába se nesmí vzdát hergot, ještě to může otočit!
Reagovat
smazaný uživatel
Odskocil jsem na chvili...no a Janowicz je proste nejvetsi extremni risker, ktreho jsem kdykoliv videl:D)
A poslal to pekne do pateho setu:D))) machr...:D)))
Ale co tam delal je neskutecny, to teda jo, za stavu 15:40 / 4;5 si proste dropne, Jurgen jasne ze dobiha, a Janowicz na te siti obhazuje na hrane...to se moc nevidi toto...:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
jsem zapomnel, takze tenhle mic jeste dal, ale ten dalsi za stavu 30:40 poslal daleko za tribuny:D))))
Reagovat
Sonja
Stejně je neuvěřitelný, kolik míčků, co mu jdou na tělo, dokáže ještě přetavit ve vítězný úder...machr.
Fakt to bude ohromná škoda, když vypadne:-((
Reagovat
Sonja
Jinak já sleduju na polském streamu:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/157460972349720.html
:-D;-)
Reagovat
Sonja
Jo jo jo!
Teď mu Melzer oplatil tu dvojchybu na brejkbol:-DD
Prosííím, teď už to nepouštěj!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem tam zustal, a koukam na neho, Janowicz to je tak trochu pripad na hlavu:D)
Ale co tam predvadi je neskutecne, je 100x lepsi nez Melzer, jen riskuje jak silenec bez hlavy...
Ted Jurgena brejkl...uplne ukazkove Jurgen si ani necuchl...
Reagovat
smazaný uživatel
Janowicz je fakt headcase...
...on hraje uplne bez nejake brzdy, jako vzdy,...co vic...ted sel po mici uplne zbytecne...se natahl, a vypadalo to na MTO, dost nepekna zalezitost...
...tohle bude jeste slusna divocina...:)

Janowicz by si mohl podat s Petrou ruku:D)
Reagovat
J.M.
Mně přijde, že Janowicz dnes podává dost měkce. Že by ho ten loket limitoval?
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu nevim, jedine co vim, ze hlasil problemy uz na zacatku turnaje a snazi se s tim hrat jak nejlepe to jde:)
Reagovat
Elrondin
Dobře Melzer, ještě dej ten pátý set stará puško ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
Néé, Jerzy ! To je smůla ... na pátý set je favorit jasný
Reagovat
Sonja
ty tupče jeden:-(((((((
Brejk ve 4., hned ho ztratí a ještě si prohraje podání, když se má udržet v setu.
Achjo...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, sť má formu jakou chce, tohle je rozdíl mezi první čtyřkou a zbytkem, jak poznamenal i Tsonga. Dokáží svůj level hry udržet mnohem déle, lépe se koncentrují.
Reagovat
Sonja
A ještě bude v 5.setu dotahovat..............
Achjo, toto nedopadne dobře.....
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Jürgen!
Reagovat
Sonja
Se hodně modlíš, co:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak trošku :D Mi to přijde strašně vtipné prostě, jako Melzerovi bych přál i za normálních okolností, protože se mi jeho hra vždycky docela líbila a je mi sympatičtější. Ale tohle je větší sranda, nejraději bych Kubota, toho mám rád a přál bych mu SF.
Reagovat
smazaný uživatel
Jupiii:) Jede chlopak, hned brek v uvodu pateho...;)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ta doslovne tim 4.kolem proletela....
...no zajimava situace...

A Serena se bohuzel rozjela k vykonu, na ktery uz nemam co rict...
Reagovat
smazaný uživatel
takže tradice asi skončí :(
Reagovat
Sonja
?? Neblbněte, je to 2.set...Bude to 1-1
A 3. bude lahůdka od obou.
Reagovat
smazaný uživatel
já se koukám jen na čísla.. raději..
Reagovat
smazaný uživatel
Serenu mám ráda, asi si to už pohlídá..:) Nicméně kdyby ji Sabča vyprovodila, byla by to síla.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
My chcem zpátky Sabine!
Reagovat
dadaft
už se zvedá.
Reagovat
dadaft
teď opět parádní tenis. ))
Reagovat
smazaný uživatel
uf tak Monča set :-) ted ještě Sabine, zaber!
Reagovat
Sonja
V suchém:-) Super!
Reagovat
dadaft
gratulace!!!!!!!
s touhle svojí holkou jsem ve Wimblasu věru nepočítal. ))
Reagovat
Elrondin
Tak jednoznačné jsem to tedy nečekal, teď ještě více mrzí ta prohra Klárky ;o(
Reagovat
smazaný uživatel
Prijemne prekvapeni
Reagovat
smazaný uživatel
Jupiiii, vyrovnava na 2:2
A nadeje na QF zije, a ne ze ne:D)
Reagovat
dadaft
obrovská bitva.
Reagovat
dadaft
parádní tenis.
Reagovat
dadaft
wow, Monica má první set.
Reagovat
Elrondin
Tak Monica to v prvním setu dala, ale Monty musel hooodně tlačit ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! :) Ten poslední gem trval snad přes 10 minut, ale nakonec to Monica urvala a dopodávala... To je vončo, milá Mončo! :)

Sabine hraje zatím taky neskutečně. Sice ještě zdaleka nemá vyhráno, ale zase ukazuje, že tyhle velké zápasy ve Wimbledonu prostě umí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ve 2. setu byla neskutečná asi zase Serena... Přiznám se, že teď sleduju hlavně Monicu. Škoda, že dva tak skvělé zápasy musí jít přes sebe...
Reagovat
dadaft
luxusní tenis, super zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Melzer hra ovela lepsie nez Almagro,este stastie ze mu na konci 3setu dosla stava,dufam ze to Jerzy dopodava
Reagovat
Denis92
Serena teraz zacne hrat na 120%
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, co v zaveru predvedla Sabina, to se nevidi...hele, jestli to Sabca vyhraje, tak doufam, ze to vyhraje cely, za tohle by si to zaslouzila, ja se jen bojim, ze zase v dalsim zapase vymekne, jako vzdy...:( to mne na ni celkem stve, ze to nedotahne jak se rika do konce:/

Ale jinak klobouk dolu, za to co tam predvadi, to je absolutne nej, co se da na trave videt...
Reagovat
smazaný uživatel
ty nepřeješ titul Petře?
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, i já jako odpůrce ženského tenisu smekám před tímto heroickým výkonem.
Reagovat
smazaný uživatel
esa z druhého podání neomrzí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Tommyho Haase dnes kurz 6.50, hodně přestřelené.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine jede jak mašina fíha,jsem věděla že dokáže potrápit Serenu ale že až takhle no paráda! :)
Reagovat
Elrondin
Jupííí, tak ještě jeden set Sábo, pojď, pojď, pojd ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
Panebožeee!!! Sabi, miluju tě!! :D to je perfektní hra...prosím, ještě jeden!!!
Reagovat
VlS
Tak teď ten poslední game zahrála Serena jak klasická Petra, DF, 2 UE a je vymalováno
Reagovat
smazaný uživatel
Hm paráda Melzer. Celou dobu jasně lepší a takhle to posere. Neskutečný.
Reagovat
Sonja
Jerzy ho dává, i když má % 1.servu pod 50 tvl:-DD
DAWAJ!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim že se můžeš těšit na tvé vysněné finále. Teda jestli to zvládne Novak.
Reagovat
Sonja
Mute:-DDD
Jj, Novak je neznámá, ale Jerzy do toho finále projde na 100%:-D

Pojď, Jerzy, teď v klidu, jen udržet serv do konce zápasu...:-)
Reagovat
Sonja
Omg.......dvojchyba na brejkbol.......
Reagovat
smazaný uživatel
ty vado,
jeste nebylo ani QF, a vy uz planujete FINALE:D)))
Reagovat
Sonja
To jen tak plácáme...
Reagovat
Vojtiik
Sabi neskutečně panuje!
Reagovat
Sonja
SABINEEEEEEEEE!!!
Tradice bude pokračovat...musí...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, ta tradice musí prostě pokračovat!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, Laura ztratila v TB vedení 5:2, za stavu 5:4 oba své servisy, pal ale převedla proti setbolu monstrózní return.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože můj, to je pipka, takhle zbytečně se dvakrát od stavu 6:6 vyhodit. Na tohle já nervy nemám, stačil mi TB, jdu zpátky na Sabine.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojdme Sabine.
Reagovat
smazaný uživatel
Melzere zaber!
Reagovat
Sonja
??? Vyprdni se na Melzera, důležitá je Sabine a Laura:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D))
Spis potlac Kubota:)
Reagovat
Elrondin
Tak dnes zatím všechny první sety u žen (až na NaLinku) hodně vyrovnané, to už jsem dlouho neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Se omlouvam jinym hrackam, ale tady se nam rysuje predcasne finale...absolutne paradni zalezitost...

Ufff tenhle tenis ma tedy stavu...

Velka skoda na 4.kolo...krute...
Reagovat
Vojtiik
taky sleduju dobrovolne zenske:)) neskutecna delostrelba, vsadil jsem si sabču na koukani ale mam strach ze tuhle uroven neudrzi, dve esa z druheho podani jen minuly gem, no neskutecne:)
Reagovat
Sonja
Reagovat
Vojtiik
a kvuli holkam jsem na notebook odsunul i TdF, to je co rict teda
Reagovat
smazaný uživatel
brejk Sabina...
Reagovat
smazaný uživatel
brejk Sabina...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady s tebou musím výjimečně souhlasit. :) Jaký rozdíl oproti zápasu Petra - Carla...

Taky sleduju zápas Monica - Sloane. Těší mě, že Monica vede už 5:2 v 1. setu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
to hraje Sabine tak dobře, nebo Serena blbě? já si to radši nepouštím, nechci přinést Sabine smůlu :D
Reagovat
smazaný uživatel
monty: taky fandím Monice :D
Reagovat
Vojtiik
uff i potvrzeno, sabi diktuje:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď už i Sabine vede 5:2 v 1. setu...

PetraFans: To je dobře. :D Sloane je taky fajn, ale Monča je Monča. :)
Reagovat
smazaný uživatel
já se totiž bojím Sloane jako možnou budoucí soupeřku Petry, to samé Serena :D
Reagovat
Sonja
JOOO!!!
Výborně! Moc bb Melzer nenabídl, naštěstí jeden dokázal Jerzy proměnit a pak suverénně doservíroval:-)))

A Sába super!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lukasz ale prohrava 1:2;(
Reagovat
Sonja
No polské čtvrtfinále by bylo zajímavé, ale Kubot pro mne určitě není prioritou na tlačit. Mám teď v ohni spoustu jiných želízek:-D
Sába brejk!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sabinka : pěkná holka, pozitivně nalazena, agresivní hra. Krásně se na to kouká :)
Reagovat
Sonja
Asi se říká spíš "naladěná", ale úplný souhlas:-D:-))
Reagovat
smazaný uživatel
stává se :-D ... doufám, že Serenu už někdo konečně zastaví a Sabine by dnes mohla mít svůj den :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor, pozor NA LI radi na trojce, ma nejakou vlnu, Nalinka tedy muze jeste prekvapit...
...Jinak CENTR S vs.S paradni zalezitost, paradni...paradini
Reagovat
Elrondin
Zatím hraje Sabinka moc pěkně a nebojácně, jen ať jí to vydrží...
Reagovat
carolyn
U Ferrerů sou ale nervy, kdo toto má vydržet!!? :-(
Reagovat
carolyn
uff
Reagovat
smazaný uživatel
Se omlouvam jinym hrackam, ale tady se nam rysuje predcasne finale...absolutne paradni zalezitost...

Ufff tenhle tenis ma tedy stavu...

Velka skoda na 4.kolo...krute...
Reagovat
smazaný uživatel
Lukasz projel druhy set;( sakrys boty...
Reagovat
smazaný uživatel
Kde ses, ja su na Centru! A co Ty???
Reagovat
dadaft
jj.
třeba se Sába pochlapí. ))
zatím hezké.
Reagovat
smazaný uživatel
Rekl bych zatim predcasne FINALE - uplne jiny level, nez jsme mohli koukat pred chvili...
Ja tlacim Serenu...ja bych ji chtel videt v SF s Kvetuskou, a vyhru Kvetusky.

Sabina je bohuzel hracka, ktera sice je schopna favoritku sundat, ale to je vse...;)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale jinak pro Oskara: ten pohyb Sereny zatim dost spatny, takhle si ji ta Sabina i povodi, teda....
Reagovat
Elrondin
Jak to, že Rogerovi zakázali oranžové podrážky, které nejsou skoro vidět a Serena má červený "spodní díl" oblečení, který na mě při returnu svítí jako slunce při západu?
Reagovat
VlS
že jsem se lekl, že je to přenos ze zoo a záběr na takovou tu opici s červeným zadkem :-D
Reagovat
Sonja
Pavián?
Nebuď hrubý:-(:-D
Reagovat
petrulinka
Taky jsem nad tím přemýšlela a nějak to nechápu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jako že to bude hrozná soupeřka.. hnus no.. to jsem četla někde na twittru Jarocha myslím..
Reagovat
smazaný uživatel
pardon.. to bylo jinam..
Reagovat
tommr
a botky taky nemá zrovna předpisově bílý ... :)
Reagovat
tommr
ale herně vůbec nepřesvědčila - zejména její return byl dneska velice slaboučkej. Naštěstí proti ní dneska stála relativně slabší soupeřka, která navíc nezvykle chybovala (nervozita?). V dalším kole bude muset Petra výrazně přidat, protože Flipkensová bude mnohem silnější soupeřka než byla dneska CSN ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No divila bych se, kdyby tě přesvědčila :)
Reagovat
tommr
a ty si byla s dnešní hrou Petry spokojená? V prvním setu to byla strašná bída - to snad nedala ani jeden return do kurtu. Ve druhým se Petra nepatrně zlepšila, ale stejně vyhrála spíš díky slabýmu výkonu soupeřky. Proti nesmírně houževnatý Flipkensový tohle nemůže stačit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepíšu, že jsem spokojená, returny děs, dvojchyby... jen vidím zlepšení v jejím odhodlání a chuti hrát, nevím, jestli mi rozumíš, protože ty to bereš po té odborné stránce, já po té psychické..:))
Reagovat
smazaný uživatel
Sabinka a Jerzy ! Tak pojďme :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Serena se Sabinou na Fandovi, tak to asi neodolám :)
Reagovat
smazaný uživatel
já odolám a ráda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Flipkens výsledek téměř přes kopírák.. no žádná lehká soupeřka to není, ale neporazitelná taky ne... Petro, good luck!
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza prej na zítřejší soupeřku Petry: no to bude hnus.. :D
Reagovat
petrulinka
Nějak té větě nerozumím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jako že to bude hrozná soupeřka.. hnus no.. to jsem četla někde na twittru Jarocha myslím..
Reagovat
tommr
jj Flipkensová bude velice nepříjemná soupeřka - sice nedává žádný velký rány, ale je nesmírně houževnatá, všechno doběhne a vrátí a Petra s ní nejspíš bude mít obrovský problémy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
velký zápasy Petra umí.. a tohle už je vlastně velkej zápas! tak velká Petro, POJĎ!
Reagovat
tommr
na GS je každej zápas důležitej. Já nějaký zásadní zlepšení Petry kvůli větší motivaci rozhodně nečekám ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já očekávám méně výpadků.. a hlavně, dnes nebyl zase tak strašný výpad.. jeden, max. 2 gemy a hrála zase normál :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petre a příšte at je to lepši.
Reagovat
Fandina
super a druhý set s přehledem. Jen tak dál, držím palce ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
to vyrovnal, no a vidim, ze Janowicz v TB take...

No a vypada to opravdu na Kirsten:)))
Reagovat
Sonja
už se rozehřívaj...jeden z dnešních trháku za chvíli začne......
:-)))
Reagovat
Sonja
Hm a začla i Laura...to asi neusleduju:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám jednoduché. Na kompu Monica - Sloane a vedle v pokoji na Fandovi Serena - Sabine. :)
Reagovat
Sonja
Spousta dobrých zápasů v tu samou dobu, to je na prd:-(((

A Jerzy mě zničí, nabízí brejkboly a nebojí se při nich vyseknout neuvěřitelný dropshot...
Reagovat
smazaný uživatel
Wow...
...tak to je pekne...prvni zapas za nama, a zapisuji 12b. + bonus radost z vyhry ve dvou:)))

Ale Petrusko, v dalsim uz Karlicka neceka...ikdyz Kirsten....to neni nejaka souperka...
Reagovat
smazaný uživatel
myslim tezka...:) samozrejme, nebo ji se ted samosebou velmi dari...
Reagovat
smazaný uživatel
já zapisuji 24, Petra je má kapitánka :D
Reagovat
smazaný uživatel
A ja nebyl mekon, a tak sem dal Lucku:D)
Reagovat
smazaný uživatel
já sázela na jistotu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sem jak Petra...slovo jistota neznam:D)))
Reagovat
tommr
obdivuju tvojí kuráž. Já si teda Lucku do týmu taky vybral, ale bylo mi předem jasný, že mi tam moc dlouho nevydrží a body mi bude muset získat někdo jinej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Mne by to asi fakt jinak ani nebavilo;)
Reagovat
smazaný uživatel
já tam Lucku nedala.. já tam dala Rosola ( asi jsem měla zatmění, fakt nechápu, co mne to napadlo :D)
Reagovat
tommr
já si do týmu taky vybíral především podle sympatií. Zajímavý je, že jediná hráčka, kterou jsem si tam vybral na základě vypočítavý kalkulace mi vyhučela už v prvním kole ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jaká?
Reagovat
tommr
to si neuhodla? No přece Sharapovová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sharapova vypadla ve druhém kole.. a tu jsem tam měla taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky Petro :) doufám, že jí každý takovýhle vítězství pomůže.. a teď jsem zvědavá na Sabine, jak vypráská tu Serenu.. :)
Reagovat
pepin
Tomu nevěř.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťulínku, udělala jsi mi velkou radost, gratulkáá :))
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo! Gratuluju! Konečně ve dvou!
Reagovat
PetaM
Dneska ve dvou? Nedělej :D :D :D To není možné :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky čumim :D třeba se jí to zalíbí ve dvou vyhrávat :D
Reagovat
PetaM
Že by konečně? :D
Reagovat
Sonja
DAWAJ!!!!
Tvl, Melzer za TB udělal asi tolik chyb, co udělal dohromady za oba dva sety (asi 2,3)...Jerzy se naopak výborně soustředil. Super. Tak ještě dva!
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě jí Kotyza poradil, aby si v 2. setu představovala, že už hraje třetí.
Reagovat
smazaný uživatel
dobrá rada :D
Reagovat
dadaft
tak snad uř to Petra dotáhne...
Reagovat
smazaný uživatel
ale tohle je uz rev, v kterem je slyset trochu toho zoufalstvi...
...ale nakonec to dopadlo dobre, za posledni dva gemy uz je to i dobra hra...
Reagovat
smazaný uživatel
ten slajs...uff...tezke chvile pro mne, tezke...
Reagovat
smazaný uživatel
Dopodava, nebo pujdem opet do TB??? :)
Reagovat
smazaný uživatel
5:2.. uf..
Reagovat
smazaný uživatel
Break! Famos!
Reagovat
smazaný uživatel
super meli jsme ted opravdu pekny moment, Petra to odebirala fakt od zeme;) a urvala dulezity fiftyn, tenhle by ji mohl nakopnout...
Reagovat
smazaný uživatel
kvalita hry se zvyšuje..
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak, potom prisel brejk...to jsou ty male momenty, ktere cloveka dostanou do laufu:)
Reagovat
smazaný uživatel
No mne se ted spisi zvysuje tlak, pri tech BP Karlicky...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad to teď ty dvě Petry, co dneska hrajou, domrskají k vítězství!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
za chvilku to daj na fandu, ne?
Reagovat
carolyn
tak dotoho řežeš a pak tohle :-/
Reagovat
carolyn
takové nervy, tak mi zase trochu zkrátil život, ale co už, tak ted - ted už to dá!!!
Reagovat
Jabadu
udělám tenisty. Udělááááám! ... Ale to víš, že jo. Pojď, napijem se na to." :-)
Reagovat
dadaft
famózní tajbrejk od Kirsten, ale v setu dlouho tahala za kratší konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Na trojce hlasim take super...:)
Jeste par prehozu, a je se prehodim pres okno sam a dobrovolne:D)))

Tipoval jsem, ze to muze byt maraton zajimavych prehozu a chyb, ale tohle predcilo ma ocekavani...:)

Tipuji ve druhem opet TB

A treti set skonci nekdy zitra nad ranem tak kolem 75-73, coz bude pro Petru jen vyhoda:) Nebot ty dohravky proste ona umi:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kocham se nad jednorucakem Karlicky, a nad nekterymi winnery Petrusky:)))
Jeste ze ty holky mam rad obe:D)))) Aspon necitim ten strasny stres:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer mrha tymi breakbalmi 8 ich mal a nic neskutocne daco
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má stejnej přívěsek na řetízku jako já :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takze, co nas bude cekat ve druhem setu...
...ja doufam, ze lepsi tenis;)
Zaver TB, ze strany Karlicky darovacka, asi ma Petru rada:) Ten predposledni retun Karicky sel az do Temze...
Reagovat
Sonja
Nechceš tvrdit, že Karlička hrála špatně!??:-/
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
jenze obe maji opravdu ty stats na chybnych reurnech hrozive, a to Britove jsou moc hodni na nevynucene..., ne Karlicka, obe hraji "tezky tenis":D)
Reagovat
tommr
ale první set naštěstí uhaluzila v TB. Štěstí jí letos ve Wimbledonu opravdu přeje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neni sama, Karlicka ji zdatne sekunduje, ty stats obou na returnu, a to jsou britove jeste velmi benevolentni, jsou fakt tezky pripad:D))))

Nu coz, co sa da delat...snad tohle dopadne dobre:D)))
Reagovat
tommr
hra Petry na returnu je dneska doslova otřesná ...
Reagovat
smazaný uživatel
ta druha ji zdatne sekunduje, ale dekuji, ze si pouzil otresna, z toho se da otrepat...
...jak bys pouzil slovo hruza, tak by to se mnou svihlo uplne....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ta je ale klikařka No moc se na to neda divat divam se jen jak dopadna ta loterie.
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno odpuštěno!
Reagovat
r176
setík je doma ale ty nervy :-(
Reagovat
Jabadu
Ale málem mě trefilo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fujtajbl, tohle mě jednou zabije. Ale první set je doma!
Reagovat
smazaný uživatel
já si radši v telefonu nastavím 155, kdyby bylo nejhůř at jen zmáčknu volat :D
Reagovat
vrabejka
peto SUPER,carlicka neměla šanci! :D
Reagovat
smazaný uživatel
neměla šanci :D
Reagovat
smazaný uživatel
Set! Jo! ted tak 20 minut pauzu prosím!
Reagovat
smazaný uživatel
Čekám, že Petra si tu pauzu dá každopádně:-)
Reagovat
smazaný uživatel
BOŽE! ach jo :(
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak no.. proč já si to pouštím k obědu..
Reagovat
smazaný uživatel
já už radši jedla.. měla jsem sladký na nervy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo chytrý.. :) já bohužel dřív nemohla.. nemohlo by začít pršet?
Reagovat
smazaný uživatel
slunce svítí.. ach jo Kvítí :D
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo.. dát si sladký před každým zápasem Petry = povinnost!
Reagovat
carolyn
někdy si říkám že jsou ty Petry dvě ..... jak jinak si vysvětlit, že jeden den hraje něco a druhý den nic?
A jak vás tu tak čtu, tak soudím, že dnes převahuje ta co nehraje nic...
Reagovat
dadaft
no, už se to rozjelo, uznávám...
ale Flavia - Kirsten taky dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne nerozjelo, je jen TB, a v nem pokracuji tezky momenty obou hracek, ktere se stridaji z dobrymi momenty,...a tohle bude loteeerie...
Reagovat
smazaný uživatel
NÉÉÉÉÉ!
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím ta Petra tomu zas dava na prdel
Reagovat
smazaný uživatel
Jerzy, Jerzy ... no tak ! Zatím Melzer lepší :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Break! Super! už zase řve POJĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova je zatial jaky stastlivec setko jej hra do karat
Reagovat
Jabadu
Vůbec neví co je return. Do pi .. proč to aspoň nevrát slajzem nebo nenastaví raketu! Ach jo.
Reagovat
dadaft
hrůza a děs. přecházím na Pennetta - Flipkens. tam se aspoň hraje tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se trápí hlavně na returnu..
Reagovat
PetaM
A to je co říct ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No dlouhé výměny to je něco pro Petru :)) Ale drží se v nich..
Reagovat
smazaný uživatel
dnes to nevypadá moc dobře, bohužel :(
Reagovat
PetaM
Karla servíruje, Petra: síť, out, out, síť. Si dělá srandu ne. Kriste pane, tohle není Serenin servis, to se dá zreturnovat. Co ta tam dělá, mi zůstává rozum stát fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
čelenka dole, výkon půjde nahoru!
Reagovat
PetaM
Break, Pojď! Doservírovat!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
nic moc zatím. Trochu nervy.
Reagovat
carolyn
Ale na to, že má David bebí, tak běhá jak srnka :-)) jen tak dál!
Reagovat
smazaný uživatel
David je jednoznacne lepsi len premienat breakbaly
Reagovat
smazaný uživatel
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/06/30/article-2352067-1A97A982000005DC-959_306x539.jpg

Speciálně i pro Broze to, že se dokáže zlepšovat, druhý servis šlape lépe, teda vyvaruje se dvojchyb.
Reagovat
smazaný uživatel
To vše z článku Daily Mail od Gilberta, se kterým souhlasím i v tomhle.

Every time I watch Laura I cannot help think of the comparisons with Petra Kvitova, the 2011 champion, with whom she shares similar attributes. When their games are flowing they both dominate the centre of the court and they both have potent serves.
Reagovat
smazaný uživatel
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/06/30/article-2352067-1A97A7D3000005DC-939_634x480.jpg

A taky v obraze, co by měl hrát Andy na Míšu a že letos hraje forhendy rychleji.

Gilbertovy expertýzy mám docela v oblibě, není to takový plácal jako Mats třeba, ví, o čem mluví.
Reagovat
carolyn
proč ten David ještě něhraje? :-/
Reagovat
smazaný uživatel
meskal na kurt dost dlho
Reagovat
carolyn
už :-)
vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
prvni fiftyn za nami, pekne zakonzeny halfem Petry...
...tak to je pekne otevreni;) zapasu;)
Reagovat
smazaný uživatel
hm.. a pak.. radši bez komentáře :-(
Reagovat
smazaný uživatel
pak to uz vypadalo spatne;(

Karlicka podle predpokladu, drzi pekne mic vehre, a dokaze ho ze servisu do hry dostat, na konci dokonce eso;)
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo.. nahranej volej a v outu :(
Reagovat
smazaný uživatel
K Petre:
Hodne agresivni hracka, s velkym potencialem, a hodne chybama...strucne, ale celkem vypovidajici hodnoceni;)
Reagovat
smazaný uživatel
ted ty krůčky po servisu jak Šarapova :D
Reagovat
Jabadu
Trpělivost ... trpělivost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hm.. to nám to teda pěkně začíná :´(
Reagovat
dadaft
zatím slabota.
Reagovat
smazaný uživatel
no je to zyvacka...hlavne ze strany Petry...hodne trhana hra s plno chybama...trosku nekoukatelne...
Reagovat
smazaný uživatel
no a Karlicka se taky nepredre;D)
Reagovat
dadaft
no a z toho taky plyne, že na některé její zápasy se nedá dívat.
tohle smrdí jedním z nich. ((
Karlička už se taky veze na vlně autů.............
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel to vypada na ten tip > maraton...a obavam se, ze Ty dve tam stravi celkem dlouho, jestli to pujde takhle dal...
Reagovat
carolyn
no na Carličku si jen tak nepříjdete :-* ta se jen tak snadno nedá!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím nic moc tenis od obou, snad se úroveň zvedne. A předpokládám, že se Petra v dohledné době co nejrychleji "zastřílí"...:)
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo.. Kvítí, kde je ta bojovnice ze soboty?
Reagovat
smazaný uživatel
super servis ted Kvítí!
Reagovat
smazaný uživatel
A ty fandíš Petře nebo Karličce? Ta je přece tvoje oblíbená ne? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak posledni hra nebyla uz spatna od Petry, ale tipuji, jen takovy maly zablesk...
...tohle bude na dlouho...
Reagovat
smazaný uživatel
hmm.. to teda bude.. výměny dlouhý.. ach jo.. to nevypadá dobře :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdyz ta Petra neni schopna ani nejak reagovat na jeji druhe servisy...to si potom budou tyhle dve pinkat i 3 hodky...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra x Karlicka
14 x 10
To snad neni mozny...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Karlička je má oblíbenkyně, na tenhle zápas koukám víceméně nestranně, ale přeji to přece jen více Petře.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu tě poprosit, ať jsi dneska jednostrannej jo? :)))) Máš to u mě :))
Reagovat
Sonja
Dawaj!!!
Pokud možno ve třech:-)))
Reagovat
dadaft
jsem s tebou, ale začátek se nějak nepovedl...
Reagovat
Sonja
Hm, začátek stejně na prd jako proti Almagrovi:-(
Ale snad se stejně jako minule ještě rozjede....
Reagovat
smazaný uživatel
On nez se rozjede, chvili to trva...
Reagovat
Sonja
No, ale Melzer to trestá...
Navíc mi přijde, že si Jerzy nějak nedokáže zvyknout po centrkurtu na "nějakou" dvanáctku.
Reagovat
smazaný uživatel
darovacka?:) nebo co tam vyvadi:)? Ty to sledujes?
Ja totiz se zabyvam returnovym hororem Karlicka x Petra:)
Reagovat
Sonja
Neviděla jsem úplný začátek, kde Melzer brejknul, od té doby si oba spolehlivě drží servis, Melzer hraje hodně dobře, Jerzy tak průměr, několikrát uklouzl, ksichtí se...
Ale otočí to, věřím tomu.
Reagovat
Sonja
Tak teď jsem měla pořádné nervy...3.game 2.setu šílenej, Jerzy na podání, 0-40, všechno odvrátil, pak ještě několik shod, výhod na obou stranách...
Nakonec to naštěstí urval.
Reagovat
Sonja
Melzer hraje neskutečně otravně, nedělá chyby, posílá dlouhé míčky pod nohy...a Jerzy, pokud je zahraje, tak akorát nahraje na jasnej winner....
omg.
Reagovat
smazaný uživatel
dik:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dodig caka a Ferrer nikde
Reagovat
Jabadu
Wimblas hučí jako turbína
kamarádů, známých mraky,
znal to fotr, znám to taky.
Neděláme nic na polovinu plynu,
právě chytili jsme do života slinu.

Petro!!! Na plno chci si to dát!
S tebou, nocí záříš, to mám rád,
půlnoc na sto tisíc kilowatt,
já vidím na kopci pěny
pohár stát.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim, ze si v laufu, nastesti, ja mam v tomhle zapase dve oblibenkyne, takze jsem uplnev pohode;D)

Ale vzhledem k povrchu vic preji Petre, ale pssst, Karlicka je hoodne zarliva;D)))
Reagovat
dadaft
yeahhhhhhhhhh.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesnáším reklamu na Starobrno! :D Asi ji mám pořád spojenou s Wimbledonem 2011, kdy ve finále běžela snad při každé přestávce...
Reagovat
Jabadu
Ale skladba je to skvělá. Jsem dlouholetý kytarista a rád si ji přehrávám. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dnes Dodig!!
Reagovat
Sonja
1.zápas dobrá hra, 2.zápas špatná, 3.zápas dobrá, 4.zápas...?
Jsem hrozně pověrčivá:-(((:-D

No nic, asi by nebylo normální nemít strach, Tommy je holt první pořádný soupeř, který může Novaka nejen prověřit, ale i porazit... Každopádně, jak už jsem psala jinde, pokud Nole není schopen přejít přes Tommyho, nezaslouží si jít dál a pomýšlet na titul. Takže:
IDEMO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim Te, kdyz Nole prohraje, hlavnenepis, ze hral spatne, to je tak rozcilujici;D))))
Reagovat
Sonja
Napíšu, jak to uvidím. To jako nesmím?:-O
Pokud tě moje komentáře rozčilují, tak si je nemusíš číst, Vlku, nic jiného ti asi neporadím:-)
Reagovat
carolyn
Vlk :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ze sem vubec neco psal;D)))
Reagovat
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
Petra na kurtu! POJĎ!
Reagovat
Jabadu
takovej nějakej blbej pocit ... Aáále, to ty vždycky mluvíš o tom svým blbým pocitu.Nastoupíme, vyhrajeme a jedeme domů." (Vetřelec II) :-)
Reagovat
Sonja
:-DDD Vetřelec...achjo.
Reagovat
dadaft
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
a tahle petice to dneska odstartuje:)

12:30 Ferrer - Dodig (Court 2)
12:30 Kvitova - Suarez Navarro (Court 3)
12:30 Janowicz - Melzer (Court 12)
12:30 Flipkens - Pennetta (Court 18)
12:30 Kubot - Mannarino (Court 14)
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos David
Reagovat
tommr
už se těším. Kdybych ale nevěděl, že se jedná o osmifinálový zápasy taky bych si myslel, že to je rozpis zápasů prvního kola ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, trava, ta castokrat dokaze zamichat nejen poradim v zebriku;)))
Reagovat
dadaft
http://www.tennis.com/pro-game/2013/06/heiresses/48160/
Reagovat
Sonja
Prý koleno nic moc, ještě se neví na 100%, jestli dnes nastoupí...
Reagovat
smazaný uživatel
Nestras...
Reagovat
Sonja
No četla jsem, že včera trénoval cca 10 minut a pak toho nechal. Dneska se rozhodne, jestli bude hrát...
:-(
Reagovat
tommr
a to zranění si přivodil tady ve Wimbledonu nebo už ho měl z dřívějška? :)
Reagovat
carolyn
Jo nestraš!
David má taky bebí:-(
zrovna to jsou to dva zápasy co dnes chci vidět
Reagovat
Sonja
Přivodil si ho ve Wimbledonu.

Q. None of these are old injuries, the ankle and the knee?
JUAN MARTIN DEL POTRO: No. Is my first time, yeah. But on this surface can happen. It's very normal.
Reagovat
smazaný uživatel
precti si vyse koment Sonjik DelPotrovi:
hlavne si prosim povsimni:

"...But on this surface can happen. It's very normal."
Reagovat
tommr
tak doufám, že to nebude tak strašný a bude moct hrát. Sice budu přát Seppimu, ale jeho postup bez boje by mě moc nepotěšil. Rád bych viděl pořádnou řežbu ... :)
Reagovat
tommr
montymu tohle nevysvětlíš. Když řekla Masha, že to letos víc klouže tak to tak prostě je a basta ... :)
Reagovat
dadaft
to nééééé. DelPa jsem letos šacoval na semi. ((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk: No, řada hráčů a hráček se naopak shodla, že to není "very normal"...

tommr: Ty děláš, jako kdyby to řekla jenom Masha. Ano, Masha to řekla, přesto tím svou prohru neomlouvala. Jenom řekla, že se jí ještě nikdy nestalo, aby třikrát během jednoho zápasu uklouzla. Takže ten povrch asi nebyl úplně standardní... Ale řekly to i Petra, Klárka a další, že to klouže mnohem víc než jindy. Takže když tomu nevěříš, tak nevěříš ani Petře.
Reagovat
dadaft
ono je to těžké, na trávě se prostě málo hraje a přechod antuka - tráva je přitom ten nejtěžší.
chce to radikální řešení:
vzhledem k tomu, že kvůli počasí nemůže být Paříž dřív, tak jedině posunout celou americkou tůru o měsíc dozadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze to je zbytec...on to nepochopi, a oplakavat ty svoje 4 holky bude jeste pul roku...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Po Wimbledonu bude osm holek! Už měly být před Wimbledonem, ale jaksi to pokazil ten los... Těšíš se na "draft" do Dulcinea Teamu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No musis ho tady nejak vyhlasit ofiko, abychom to s janekdou nejak mohli zpozorovat, ohodnotit a tak;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, všechno bude! :D Vždyť právě kvůli vám to dělám, abyste zase neměli připomínky... Už teď jsem učinil nějaké důležité kroky, které k tomu jsou potřeba. Tak např. jsem si Monicu, Kiki a Donnu přidal na Twitteru. :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
dadaft
tak teď se dívám na ten týdení wimbledonský sestřih - Nadal hrál proti Darcisovi jako naiva, o tom žádná, nicméně Rafa v závěru utkání už nemohl pořádně běhat.
ještě mu není třicet a kolena má v háji.
opravdu Martina Navrátilová mluví z cesty?
Reagovat
spaniel
Jistě, vždyť on to má vrozené, měl by problémy vždy, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Co vím, tak se Rafovi v dětství špatně vyvinula člunková kost, která je nějak důležitá pro stabilitu klenby nohy. Je to prý velmi bolestivé. A v důsledku šetření té nohy a tím pádem nesprávného držení těla, se problém rozšířil výše na jeho koleno.
Alespoň takhle jsem to nějak laicky pochopil. Takže proto má ty problémy v tak mladém věku.
Reagovat
smazaný uživatel
Sis vybral moment :D))))

Jinak ja na to koukal zpetne tak nejak vklidu, na cely zapas...ja si myslim, ze Rafovi fans mohou byt hrdi...nebot se Rafa opravdu snazil hrat jak na trave:) jenze prirozene ty nektere prechody na sit atd. dost nezvladal, nema to zajety a Darcis mel ulehcenou ulohu...

Podle mne na konci mohl behat normalne...v dalsich rocnicich to jiste uz vylepsi...zkusi se vic soustredit na ten povrch... treba se z neho jeste stane na stara kolena travar, kvuli vlastne kolenum, aby je posetril, a obecne kvuli jeho pohledu na povrchy;)

Ja si myslim, ze on se mentalne meni... ani bych se nedivil, kdyby s betonama sekl uplne, a hral jen antuku a travu, kterou by si chtel vylepsit, a zmenit kvuli ni styl... mne by to vubec neprekvapilo...on totiz tady ve Wimblasu nehral jako Nadal, ale jako nekdo uplne jiny....to mne dost sokovalo, a zpetne po vikendove analyze zapasu s Darcisem si to fakt myslim....

Sice ted co pisu, zni mozna jak sci-fi, Forehand mne asi uskrti, ale ja to nejak fakt tak citim, no.,..:)
Reagovat
Jabadu
Na tom něco může být. Vím, že mě zaujalo, jaké má Rafan, vzhledem ke svému vypracovanému tělu, malé boty. Ostatní v jeho výšce mají určitě větší.
Reagovat
smazaný uživatel
program na Fanda?
VOJTECH KDE SI?
Reagovat
petrulinka
Já už jsem taky nervozní, jak saňky v létě. Ale Peťce věřím!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já si dám sladký knedlíky k obědu na nervy... mám takový smíšený pocity.. no už aby to bylo! ještě cca dvě hodiny!
Reagovat
smazaný uživatel
a nevíš náhodou, jestli to bude na fandovi?
Reagovat
smazaný uživatel
nebude, FANDA vysílá od 14 hodin. Kvitová bude na Nova Sport, každý den dávám vysílací rozpis na twitter pod @VojtechBidrman
Reagovat
smazaný uživatel
hm.. skvělý.. jediná česká zástupkyně v singlech a dávaj to na placeným kanálu.. takže nervy u streamu :-(
Reagovat
dappe
Ta dolní polovina ženského pavouka je dobrej vtip.
Reagovat
smazaný uživatel
vtip? realita... a ani mi to nevadí, že je to takhle :-)
Reagovat
smazaný uživatel
je to vtip
ale
Vicka
Masha
su vonku inak by to bolo dobre
Reagovat
smazaný uživatel
je to aspon zajímavější.. větší šance pro Petru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Len sa z toho
fandenia nezblazni
Petra a jej nevyrovnane vykony nestoja za nervy:DDDDDDDD
Reagovat
dappe
Jediný co je na tom zajímavý, je Pennetta...a to ne kvůli tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
lepší než ta tvoje Vika... a za nervy to teda stojí!
Reagovat
smazaný uživatel
CO je lepsie jak Vicka
Petra???
noo urcite
aj hrou aj vyzorom je lepsia Azarenka
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde nemůžu najít, jestli bude na Fandovi Petra. Zřejmě asi nebude, jelikož Fanda má v programu Wimbledon až od 14:00 :(
Reagovat
historik
na dnešek se těším, čeká nás spousta zajímavé podívané, v ženských jsem asi nejvíc zvědavá na zápas Tstvetana - Aga, hodně jí věřím a doufám, že to dá. Taky zápas Seppi - DelPo by mohl být hodně hodně zajímavý. No a pak doufám, že naše želízka se dostanou dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vlsi, Oskare, Janekdo, Dadafte, tommre a jini, vy stari tiperi;) Tak jak to dneska vidite??? Si to shrnem tak nejak, ne;)

Takze nejprv Damy:

Serena > Sabina
Laura >= Kaia [tu bude hnat cela britanie, Kaiu jeste muze dat]
Kvetuska > Aga [Kvetusce verim jak nikdy;)]
Na Li > Roberta
Sloane =< Monica
Marion > Karin
Petra >= Karlicka [tohle muze byt zajimavy maraton, nebo rychlovka;)]
Kirsten > Flavia

----------------

Tommy > Nolda
Tomas >= Bernard [urcite to bude vyrovnane]
David < Ivan
Andreas =< DelPo [myslim, ze dnes muj oblibenec zacne mit uz sve klasicke travarske problemy, ale zvladne to]
Lukasz > Adrian [SV bude slavit opet uspech, a Lukasz si vydobyde nick > Killer Francouzu;D)] > Jinak, udelal mne opravdu velkou radost;)
JJ > Jurgen - nevim, co by se muselo stat, headcase nebo loket...
Andy > Misa Ale myslim, ze Misa prekvapi a jeden set si vezme....

Takze pratele, krasny den preji a vsem mnoho zdaru, at to urve ten nebo ten, hlavne se nepovrazdeme;D)
Reagovat
smazaný uživatel
rychlovka pro koho? doufám, že pro Petru...
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam jasne ulozene znamenko...;)

....Jinak pod jinym clankem jsem daval jeji navstevu Mattse - studia Wimbledon;) Myslim, ze je v dobrem rozpolozeni, psychickem, jinak Karlicku velmi dobre znam, je to moje "sverenkyne":)))) Takze dobre vim, ze ta holcina ma velmi rada micek ve hre...proto, to muze byt dlouhe...;) Pokud Petra nebude chybovat, tak to pujde rychle...
Reagovat
smazaný uživatel
já mám nervy už ted.. před zápasem si dám sladkej oběd na nervy a snad to pomůže :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena > Sabina - Serena prolomí prokletí vítězek RG, a po boji Sabine porazí..)
Laura >= Kaia - souhlas, vydím to vyrovnaně, Kaiu bych neodepisoval.
Kvetuska > Aga - tady by si měla Cveta Agu podat a ukázat jí, jak se hraje aktivně na trávě.:)
Na Li > Roberta
Sloane = Monica
Marion > Karin
Petra > Karlicka - tady snad ve dvou - Petra by měla Karličku porazit. Vždyť chudák Karlička - antukový tenis na trávě - Petra by jí měla slupnout....
Kirsten > Flavia

----------------

Tommy < Nole - fandím Tommymu, tipuji Novaka v pěti setech.:)
Tomas >= Bernard
David = Ivan
Andreas =< DelPo - Juan to dá, ale lehké to nebude....
Lukasz > Adrian
JJ > Jurgen - nevim, co by se muselo stat, headcase nebo loket...
Andy > Misa
Reagovat
smazaný uživatel
Petra spíš ve třech hele :D ty druhý sety by měly zrušit a rovnou na třetí :D
Reagovat
dadaft
věřím Aze a Sloane.
Reagovat
smazaný uživatel
;) Cekal jsem to;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ah, a jeste mne unikl Fernando > Kenny ;)
Reagovat
dadaft
njn, jsem nějaký čitelný poslední dobou. ))
určitě tě taky nepřekvapí, že sice věřím Sloane, ale ve skutečnosti tam mělo být jiné, kapitánské jméno. )))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, já od tebe zkopčil i kus komentu k Jerzymu, ale i to souhlasí.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno ja mam pocit, ze tam porad vidis Jamie:))))) A az ta Sloane vypadne, tak teprve se smiris s tim, ze Jamie vypadla....:)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
dadaft
je to tak.
Reagovat
VlS
Serena > Sabina - souhlas
Laura >= Kaia u mě 49:51 pro Kaiu
Kvetuska > Aga jo, tlačím Pirožku
Na Li > Roberta - jo
Sloane =< Monica - tady to vidím opačně a tlačím "Vlčí očička"
Marion > Karin no jsem zvědavej, asi se Hopsalinda zvedla, ale nevím nevím.
Petra >= Karlicka [tohle muze byt zajimavy maraton, nebo rychlovka;)] velmi doufám, že to Petra dá
Kirsten > Flavia asi jo, Kirsten na starší kolena začíná hrát opravdu dobře

----------------

Tommy > Nolda Jednoznačně, jasně a zřetelně tlačím Noleho, idemo Nole
Tomas >= Bernard [urcite to bude vyrovnane] souhlas, možná to nebude až tak vyrovnané, ale netuším na kterou stranu, důležitej bude začátek.
David < Ivan - Ivanovi bych to přál, ale věřím víc nezničitelnýmu Davidovi.
Andreas =< DelPo [myslim, ze dnes muj oblibenec zacne mit uz sve klasicke travarske problemy, ale zvladne to] Delpo je favorit, fandím Sepimu
Lukasz > Adrian [SV bude slavit opet uspech, a Lukasz si vydobyde nick > Killer Francouzu;D)] > Jinak, udelal mne opravdu velkou radost;) Nevím a je mi to dost jedno
JJ > Jurgen - nevim, co by se muselo stat, headcase nebo loket...
Andy > Misa Ale myslim, ze Misa prekvapi a jeden set si vezme....
Favorit je asy mlaďoch, nefandím ani jednomu a je mi to docela fuk.
Reagovat
VlS
Mlaďoch patří k Jerzymu
Andy - Major - Andy na 99%
Reagovat
dadaft
taky to vidím na Djokoviče, viděl jsem ho kousek, ale hrál jako bůh.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sleduji oba a Tommy hraje jak Tenisovy Travarsky Buh:)
To rozhodne;D)
Reagovat
dadaft
v tom případě nás dnes čeká lahůdka. ))))))))))))))))
Reagovat
pepin
Dobře, tak to jsme dva a "vlčí očička" to snad dají.
Reagovat
smazaný uživatel
No o tom ani nepochybuj, to bude zapas nejen dne, ale celeho turnaje;)
Dva bohove proti sobe;) Vlastne takove predcasne finale;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz Vam nebude vadit, ze pri tom zapase Dadaft rve na Sloane > Jamie Come on!!!

Tak jste tri;)
Reagovat
Bob
Bohuzel ted nemuzu sledovat tenis, ale ctu tady vase postrehy. Zapas Tomase a Bernieho bude zajimavy zapas, verim Tomasovi. No a Aga konci :D Haas x Nole - zapas jako blazen a ja ho neuvidim, tlacim Noldu, to musi dat! No a Petra by to mela taky zvladnout. Tak drzim vsem palce!
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, POJĎ! Věřím Ti, bojuj o každý míč a ono to půjde. Jsem nervozní už ted z toho zápasu, bude to boj a doufám, že vítězný!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist