8. den v Melbourne: Federer s Raonicem o čtvrtfinále

20. 1. 2013, 20:00
Previews 156
V pondělí se na Australian Open rozhodne o druhé polovině čtvrtfinalistů. Největším lákadlem y pro diváky měl být večerní duel Rogera Federera s Milosem Raonicem.
Profily hráčů

Program v Rod Laver Areně zahájí bývalá světová jednička Caroline Wozniacká proti Světlaně Kuzněcovové, jež se po zranění vrací do dobré formy. Dánka s Ruskou vyhrála 5 z 8 vzájemných duelů, minulý týden v Sydney s ní ale prohrála.

Pak už na kurt vyběhne současná světová jednička Victoria Azarenková. Běloruska obhajující loňský titul se svou příští soupeřkou Jelenou Vesninovou z Ruska neztratila ve třech zápasech ještě ani set. 

Odpolední program uzave francouzský duel Jo-Wilfrieda Tsongy s Richardem Gasquetem. Ti na sebe narazí poprvé od podzimu 2009, v celkové bilanci vede 4-3 o rok mladší Gasquet.  

'Night session'odstartuje největší favoritka ženské dvouhry Serena Williamsová. Pětinásobná šampionka zatím soutěží proplouvá zcela suverénně a alespoň přibrzdit se jí pokusí Maria Kirilenková. Pětadvacetiletá Ruska však s o šest let starší Američankou prohrála všech pět vzájemných duelů. 

Ve večerním utkání se střetne čtyřnásobný vítěz Australian Open Roger Federer s Milosem Raonicem. Jedntřicetiletý Švýcar nad o devět let mladším Kanaďanem zvítězil v každém ze čtyř vzájemných zápasů, pokaždé však musel otáčet stav 0-1 na sety. 

Do Hisense Areny jsou naplánovány méně atraktivní souboje. O první grandslamové čtvrtfinále si proti sobě zahrají Ital Andreas Seppi a přemožitel Del Potra Francouz Jerémy Chardy. Stejný cíl pak budou mít i Srbka Bojana Jovanovská a Američanka Sloane Stephensová.

Od 7:00 hodin SEČ se utkají Andy Murray a Gilles Simon, který má v nohách vyčerpávající bitvu s Monfilsem a navíc ho trápí i zdravotní problémy. Brit s Francouzem neprohrál už devět soubojů v řadě.

- Program 8. dne na Australian Open -
(pondělí 21. ledna ... začátky od 01:00 SEČ)

Rod Laver Arena:
Wozniacká (10-Dán.) - Kuzněcovová (Rus.)
Azarenková (1-Běl.) - Vesninová (Rus.)
Tsonga (7-Fr.) - Gasquet (9-Fr.)
od 9:30 hodin
S. Williamsová (3-USA) - Kirilenková (14-Rus.)
Raonic (13-Kan.) - Federer (2-Švýc.)


Hisense Arena:
od 2:30 hodin:
Chardy (Fr.) - Seppi (21-It.)
Jovanovská (Srb.) - Stephensová (29-USA)
od 7:00 hodin
Simon (14-Fr.) - Murray (3-Brit.).


kompletní program 8. dne

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

156
Přidat komentář
spaniel
Tak pry mel Raonic neco s patou, nevedel zda bude hrat, ale dostal injekci a zkusil. To jedine by jej omlouvalo.
Reagovat
Mayo
RF žiadny problém aj Miloš padol jak nič...s Tsongom to bude dobrý súboj, tuším na neho má naraziť nejsom si istý...
Reagovat
smazaný uživatel
Keď sa to tak uloží v hlave, je to neskutočný výkon.

Dneska bol Miloš neškodný, aspoň si Roger trochu potrénoval return, proti Tsongovi ho bude potrebovať tiež.
Raonič si zase obháji San Jose a Memphis, to sú jeho skutočné grandslamy zatiaľ :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečná série, tohle fakt těžko někdy překoná. Andy teprve začal sérii, ale vede si dobře, 9. čtvrtfinále a nebýt loňského French Open, tak má i 9 semifinále v řadě. Takový chudý příbuzný, ale známka toho, že se posunul kupředu.
Reagovat
Pe3k
6 místo historický tabulek...co bys ještě chtěl?
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt jo? Tak to je hodně slušné, jasná ukázka, že je první čtyřka prostě před zbytkem. Teda pokud nezapomeneme na Rosola :D
Reagovat
smazaný uživatel
Něco dalšího o Andym.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/21115739
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý. Taky konečně trochu jiné otázky než na které se ptají novináři.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, zaujalo mě to, že nepije nic horkého, to už tuším jednou říkal v nějakém interview.
Reagovat
spaniel
Po dnesku jsem presvedceny, ze Raonic nepatri k hvezdam budoucnosti. Jsou nam neustale podsouvany jmena jako Raonic, Harrison, Tomic, Dimitrov a Nishikori, ale myslim, ze jediny u koho tu moznost realne vidim je Tomic. Veril jsem i v Grigora, kdyz zazaril v Rotterdamu, ale ubehli roky a zadny posun. Kei je uz ted vecne zraneny. Jestli by toto mela byt top 5 budoucnosti, tak to bude s tenisem hodne spatne teda. Uz aby se objevil nekdo skutecne dobry, jinak se budu radeji divat na exh.zapasy veteranu padesatniku Roger-Rafa-Nole-Andy.
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic vie byť aj lepší. Pamätám si ho spred dvoch rokoch, kedy bol schopný vyhrávať aj dlhšie výmeny hlave s pomocou svojho FG. Dnes bol jeho najlepší úder veľmi priemerný, celkovo to bol slabý odvar. Prehral by aj pri stopercentnom výkone, no verím alebo chcem veriť, že toto nebol jeho štandard.
Reagovat
Fandina
Tomic je hodně rvavý, ale Raonic se může ještě posunovat technicky, před dvěma lety to u něj bylo jen o servise a to se mění. Oba jsou ještě mladí, vyvíjí se a tělesné předpoklady se zdají lepší než Harrison, Dimitrov, Nišikori. Roger hraje moc dobře tady. Raonic, Tomic momentálně slabší, ale příště to může být jinak.
Reagovat
Denis92
Skvely vykon Fedexa! Taky pomer Winnerov a UE som u neho uz dlho nevidel..mal som velke obavy z tychto zapasov,ale Roger to zvladol skvele a ukazal ze je perfektne pripraveny..Ak bude predvadzat takuto hru tak verim,ze to dotiahne do finale :)
Reagovat
Pe3k
Před turnajem zde byly ohlasy, že Roger skončí ve druhém kole atd. Dostal nejtěžší možný los a přesto je ve čtvrtfinále bez ztráty setu! 35 čtvrtfinále na grandslamovém turnaji v řadě...Další přepsání historie a letos určitě ne poslední...Gratulace maestro.
Reagovat
smazaný uživatel
Klobouk dolů. Poslouchal jsem rozhovor s ním po delší době a to charisma co z něho číší, to je fantazie. Plus, mohl by jít dělat do politiky, je to velký diplomat... :)))
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem prekvapenej v jaky forme a pohode Fedex. Kdyby mi nekdo rek, ze do ctvrtfinale neztrati set, asi bych se smal.... No nic jeste 3 zapasy a je to tam:)
Reagovat
Pe3k
Je to profesionál každým coulem...Do politiky by ho byla škoda :)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Padme
Do politiky NE! Hezky ať ještě dlouho hraje a potom objíždí GS jako legenda, ať se na něj můžeme dívat ještě pár desetiletí :D
Reagovat
Jardus
Raonic na příjmu 4 míčky za 2 dva sety... no to bych tam klidně mohl stát i já :D zlatý zápas s Tomicem
Reagovat
spaniel
Ten Raonic je fakt ostuda. za 2 sety uhrál na returnu 4 míčky, nezvládá základní údery. Nechutné. Ten jestli má fanoušky, tak leda mamku s taťkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic je reklama na antitenis..
Reagovat
spaniel
Vemte Raonicovi servis a co z něj zbude? Já :D
Reagovat
tito
:-). No takový debakl Raoniče jsem nečekal. Pěkné.
Reagovat
Mercury
Raonic zatím bez šance. Servis je jediné v čem s Fedexem drží krok. Mezihra neexistuje, variabilita taky nulová, rány má teda brutální, ale to na většinu hráčů top5 prostě dlouhodobě nemůže stačit.
Reagovat
spaniel
http://i47.tinypic.com/2yk0qif.jpg
Reagovat
spaniel
Každopádně díky Wiggume za "skvělý" tenisový zážitek. Čert aby vzal tyto tenisové nýmandy, co umí jen servis. Dík nim je pak zápas nekoukatelný. Aspoňže včera jsem se namlsal díky zápasu Stan-Nole.
Reagovat
Jardus
Já se bavím dost. Při tom zkaženém voleji na SB v prvním setu jsem se smál nahlas asi deset sekund a ty jeho returny by taky obstály v kdejaké komedii :D
Reagovat
Pe3k
Raonic má i vcelku dobrý forehand :)
Reagovat
spaniel
Já se směji také, protože je mi trapně i za něj. Hraje to 20 let a neumí udržet výměnu přes 3 údery. Pavouk přerostlej.
Reagovat
Pe3k
Druhý servis úspěšnost 88%. Raonic pod 50%. Roger nezůstává ani pozadu co se es týče. Slovenský (RF) hater forehand to samozřejmě nezmíní (klasika), ale Roger je bez debat pán :)
Reagovat
Pe3k
Nevynucené chyby 1! Raonič 14 :)
Reagovat
Pe3k
Vyhrané míče na síti? Federer 6 z 6 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petrík, ty budeš jeden z tých jednoduchších..Esa a servis sú dve rozdielne veci.
Reagovat
Pe3k
A ty si pomýlený čobol. Federer první servis úspěšnost 96%, Raonic 77%.

Btw. esa a servis sou dvě rozdílné věci? Nevím jak tam u vás, ale tady se esa dají dělat jen u servisu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, čo je to čobol.

Opäť si potvrdil, aký tenisový nímand v skutočnosti si. Pochopiteľne, že úspešnosť servisu a esa sú dve rozdielne veci. To, že sú spolu prepojené vonkoncom nesúvisí. Ako raz napísal Amputace, logická argumentácia ti nie je vlastná, na vecnejšiu diskusiu sa proste nechytáš. Si taký prosťáček.

Moja poznámka sa zamýšľa nad esami, teda v aspekte, kde Miloš zatiaľ vyčnieva, neviem prečo by som mal hovoriť o úspešnosti servise, keď hovorím o konkrétnom aspekte hry.

Blik-blik, už ti zaplo?..:)
Reagovat
Pe3k
Neviem, čo je to čobol? Ty si čobol :D

Naopak tvá argumentace je nulová. Já sem napsal úspěšnost prvního servisu, druhého servisu, hry na síti a nevynucených chyb. Vše v %. Ty jsi napsal esa a servis jsou 2 rozdílné věci :D

Jako obvykle má tvůj odstavec nulovou hodnotu a jediné čeho jsi schopen jsou urážky. Ale já tě chápu. Stejně jako tvůj oblíbenec Nadal jsi na dně :)

Příště napiš alespoň něco o tenisu, pokud jsi toho schopen...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si tak natvrdlý, že ak by existoval katalóg hlupákov, tak si na titulnej strane.

To čo si napísal ty, je v kontexte tvojej obsahovej kritiky môjho príspevku irelevantné (pozri slovník).

Inak povedané, polopatisticky aj pre ľudí z nižšou schopnosťou rozlišovať pointu, ja o voze a ty o koze.

Neviem, ako s diskusiou súvisí Nadal. Stále si mi nevysvetlil, čo je Čobol. Esá a servis sú dve rozdielne veci, hoci sú navzájom prepojené. Píšem to už tretíkrát, debi.lovi stačí vysvetliť dvakrát.
Reagovat
Pe3k
Ty si pacient :D Z tebe musí mít tvůj psychiatr opravdu radost.

Radíš mi, abych si vyhledal ve slovníku slovo irelevantní, kterému rozumí každý školák, (na slovensku je asi mizerná vzdělanost čehož jsi příkladem) ale sám nejsi schopen pochopit či vygooglovat slovo čobol...

Nenaspal jsi nic co bych nevěděl. Nenapsal jsi nic k tenisu, ani k tématu. Ničím si nepřispěl. Plácáš z cesty. Vrcholem tvých odstavců jsou nadávky a urážky. Jsi klasická ukázka fanoušků Nadala...¨

Btw. chystej si už těch 100 euro, protože jako v každé debatě jsi i v této sázce už teď prohrál...
Reagovat
smazaný uživatel
Stojí ti to za to? Dohadovat se s takvoými...
Reagovat
tito
No k tomu oslovení.. nepředpokládám, že by to pocházelo z xenofobního pokřikování na bratry Slováky( stejně blbé jako Pepíci, Švédi, kolotočáři opačně, spíše se jednalo o ocenění tvých jistě kvalitních zkušeností s PC.( pozn. COBOL -COmmon Business Oriented Language- je programovací jazyk vyvinutý v 60. letech 20. století zejména pro obchodní a později i databázové aplikace.) Chyba s háčkem pravděpodobně vznikla mylnou fonetikou a jejím následným přepisem. Asi tak bych to viděl...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak najprv, že: Ty si pacient :D Z tebe musí mít tvůj psychiatr opravdu radost.

Radíš mi, abych si vyhledal ve slovníku slovo irelevantní, kterému rozumí každý školák, (na slovensku je asi mizerná vzdělanost čehož jsi příkladem) ale sám nejsi schopen pochopit či vygooglovat slovo čobol...

A potom to zabije: Nenaspal jsi nic co bych nevěděl. Nenapsal jsi nic k tenisu, ani k tématu. Ničím si nepřispěl. Plácáš z cesty.

Chlapče, veď ty si úplná guma. Vlákno tejto diskusie bude skopírované pri najbližšej početnejšej diskusii, aby aj ostatní mali príležitosť nakuknúť do hlavy pána Petríka. Hoci niet tam, čo na obdiv, keďže je tam prázdno, prázdnučko..Riady vyššie ukazujú, že si stelesnenie nepochopenia s nulovou schopnosťou sebareflexie. Hawk. Teším sa na názory ostatných :)
Reagovat
tito
...(stejně blbé jako Pepíci, Švédi, kolotočáři opačně),.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujem tito! Tušil som, že to má niečo s IT segmentom :)
Reagovat
Pe3k
No vzhledem k tvé do očí bijící neschopnosti jsem ti to vyhledal sám...Snad to pochopíš.

http://www.somvprahe.sk/forum/cobol

Btw. kopíruj si co chceš a dávej to kam chceš...Zajímá to jen stejné blázny jako jsi ty sám...
Reagovat
gigin
Pe3k: Na ryby!!
Forehand: Do roboty!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, Petrík. My všetci sme blázni, len ty si lietadlo :)

Neboj, skopírujem. A naša stávka začína 2.2.2013, len pre tvoju informáciu ;)
Reagovat
Pe3k
Všude je led!

Být tebou tak raději víc fandím Nolemu, protože to bylo jen tak tak a příště už nemusí mít tolik štěstí :p
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, ako tak pozerám na túto vašu nikam smerujúcu debatu, obaja nevyčnievate ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ako to je s tou trafenou husou? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že si zagágal ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, že to poznáš..Ešte pochopiť pointu a budeš to vedieť aj trefne používať. žmurk ;-*
Reagovat
smazaný uživatel
Och, skoro si ma rozosmial, ty jeden :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si taký polepetko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozprávať o ničom donekonečna, v tom si fakt nekorunovaný víťaz ... nebudeš ty nejaký bezvýznamný novinárik ?

Idem, mám dnes ešte na práci dôležitejšie veci ako dohadovať sa tu s nulami.
Reagovat
smazaný uživatel
Bežkaj a pozdravuj na úrade práce ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaj ty polepetko :) To že tam chodíš, neznamená že aj my, normálni.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že už máš vybavené :)

A som rád, že som tvoju slovnú zásobu obohatil o nové slovo. Nemáš ani toľko hrdosti, aby si prišiel s niečim vlastným, len skopčíš pomenovania druhých, ty truhlík. Úbohy rfever.
Reagovat
smazaný uživatel
Toto bol teda výplod ... tvoji rodičia zrejme nevykonali dobrú prácu, keď vychovali takého parchanta. Tak ťa asi nechávajú vyblázniť sa na takýchto stránkach. Nuž čo, musíme ťa tu strpieť, kým trošku nedospeješ. Demencia si nevyberá, bohužiaľ.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaťahovať do toho rodičov je velmi dospelé :)..

Ale mas smolu, takto nizko uz nepojdem..Vlastne mi je ta celkom ľúto..
Reagovat
smazaný uživatel
Raonič piate eso za 19 minút. Djokovič včera piate eso dosiahol niekedy okolo 280 minúty..Len tak na porovnanie.
Reagovat
gigin
Miloš je Pán es a Djoko je jen panes. Len tak na porovnanie....
Reagovat
smazaný uživatel
Bez debaty. ;)

Len dávam na zreteľ včerajší matný výkon. Ale už postupne na neho zabúdam a sústredím sa na zajtrajšok.
Reagovat
smazaný uživatel
panes? On je sklo?
Reagovat
gigin
Forehand: Snažím se o totéž...
janekda: Já nevím, co to je :))) Zase tápu. Autorem tohoto výroku je uživatel Mayo. Sojka se toho chytla a říká Djokovičovi panes..
Reagovat
smazaný uživatel
á, tak to už rozumím. I když je to blbost, tak to zní dobře.
Reagovat
spaniel
Novak nikdy nebyl zrovna servisman...řekl bych že jeho servis není ani na top 10.
Reagovat
gigin
No ale pak se Mayo dohrnul s tím, že panes je aj Roger. To už ale sojka mlčí :)))) Zní to příšerně :DDD
Reagovat
gigin
Trošku ho posunul. Dřív to byla úplná tragédie.
Reagovat
spaniel
To ano. Ale posunul se z 54.místa tak na 11té :)
Reagovat
smazaný uživatel
s tím servisem souhlas. Jedinou slabinu Djokera byl servis. Jak si pamatuju na USO 2010 (nebo kdy byl ve finále s Rafou) mu servis šel a pak mi to i potvrdil v nějakém rozhovoru.

K pánesovi a sojce: do melounu, ženy a sojky nevidíš.
Reagovat
gigin
2010,2011...
ženy, zelenina und sojka: souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo to první finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale za 5.4 na Berdycha se to dát musí.

64 gemů, 409 fiftýnů, Novak přece není Terminátor. Pořád je favorit, ale ne tak jasný.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
spaniel
To je neco strasne ten Simon dneska. Je na tom tak spatne fyzicky po tom 5 setaku? Jestli ne, tak to je pomalu na pokutu za nedostatek snahy. Lezeni frantik, uz jen salu na krk.
Reagovat
kranyz
cau, taky to moc nechapu co tam predvadi, on je ve spatnej stavu od toho zapasu s Monfilsem (hraje tak jak skocil predtim) ale jakej smysl to ma se tam takhle trapit? kdyz uz nastoupil tak by mel aspon makat a kdyz to nejde tak to ma po setu a pul radsi zabalit, nez tohle smesny divadlo
Reagovat
smazaný uživatel
Ze ležerný Frantik, už len šálu na krk :)..To ma rozosmialo :)
Reagovat
Willy_Wonka
Je to elegán.
Reagovat
smazaný uživatel
Simon by mal prejst k zenam, strasne slabucke udery...
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa ten Chardy mě začíná strašit :D
Reagovat
tito
Mne také...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zvlášť teď, když Andy místo aby Simona prostě smetl, si tam s ním pinká a nalívá mu na údery. Dělá dost chyb, vůbec neterfuje míč tak, jak by měl, začínám mít fakt obavy. S tímhle by ho Chardy klidně mohl porazit a o Rogerovi už ani nemluvím. Musí jít nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to po prvnim sete vzdal:), nedalo se na to moc koukat...Na druhe strane Andy hraje to, co potrebuje. A Simon hraje dnes priserne, takze proc to neodpinkat?:) Vpohode a klidu, ikdyz divak asi usne, ale co uz...
Si myslim, ze Andy si to semifinale uhraje...dnes to vypada jak trening...tak ho nechte potrenovat...:), kdyz mu to Simon povoli...
Reagovat
smazaný uživatel
Třetí set už byl mnohem lepší, tam pěkěn zkoušel rány z forhendu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dik za kratky report, ja to fakt vzdal, a koukal na opakovani - (zaver zapasu) Svetlusky s Karolinou:)

jinak pro mne nejvic zabavny moment prvniho setu byl, kdyz Simon zkousel lobovat Andyho, ktery stal za krizem...:) Asi by byla skoda, jen ho tak prejet. Aspon si mohl vybrousit sve udery...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to jo. Simon byl celý zápas pozadu, šlo jasně vidět, jak je unavený a nalomený zraněním. Ale snažil se bojovat, občas mu tam padl dobrý úder, Andy mu to ulehčoval tím, jak mu nabíjel. Ale pak se víc rozehrával a převzal otěže pevně do rukou. Asi hodinka a půl, v suchém triku. Ono, i kdyby byl zdravý, tak mu asi ani set neveme, ale tahali by se déle.

Chardyho už se více bojím, tam si Adny nemůže dovolit takhle pasivně nalívat. Hlavně musí co nejvíc masírovat Chardymu bekhend, to bude klíč, donutit ho hrát co nejméně forhendů, dobře returnovat. Na servisu to šlo dnska, především ty s rotací vem z kurtu byly super.
Reagovat
dadaft
těšíte se na T
songu s Gasquetem?
já docela jo. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tento zápas bohužiaľ obetujem a vstanem až na víťazný match Raonica :)
Reagovat
dadaft
chápu. já dneska můžu jet všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se jeste nemohu probrat z toho vcerejsiho zapasu ze Standou, ten jeho jednorucak mne uplne uchvatil, nemohu se z tohojeste dostat. :) Takze tezko se mi na neco tesi...:)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=WuIpz0aMJZQ

Si to poustim porad dokola:) Doufam, ze toho bude na netu vic a vic...ten zapas si to zaslouzi, a ten jednorucak, sakra, tak ten urcite:)
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj (asi trochu pozdní),
už's doufám překonal detox ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne, a nemel to byt detox, ale ultimatni out :D
Ale obcas jsem nakoukl. A ted v sobotu si nejak rekl, ok tak obcas bych neco plknout mohl...
Jenze jsem uplne zrusil ucet...coz je dost fatalni, protoze potom to musis zalozit na jinem nicku, no a ani ten samej mail tam nedostanes...:)))

Jinak ja se vratil i tak trochu kvuli tobe, chybely mi tve sazkarske a tenisove postrehy, tedy precist jsem si je mohl jasne, ale nemuzes reagovat, a to neni ono...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem si take poustel...
...Jen pro Tvou informaci, Ja jsem tlacil vcera Djokera, a jsem rad, ze nakonec postoupil, i kdyz mne Standa uchvatil:) Myslim, ze musel uchvatit kazdeho milovnika teto hry, ale pres to jsem rad, ze Djoker postoupil.
Nebot, pokud ma Valassky Rebel postoupit do semi, tak sakra pres Djokera a ne pres Standu. Potrebuje velke Vitezstvi:)

Jinak neboj, Valaskeho rebela bude tlacit pul Australie, pul Tanzanie, vseci borci Karpatskeho oblouku, vcetne transilvanskych horalu, dale ho budou tlacit gorale z Polandu, ukrajinsti kozaci, rusti oligarchove, mongolsti jezdci, milion cinanu, partyzani z Palestiny, teda jestli budou mit cas, cela Afrika, dale japonsti horale, bosanci, chorvati, slovinsti horale, take jasne Cernohorci, a pul Ameriky. Takze podporu ogar ma, toz jen to vyuzit:)P

jinak mi to je celkem volny, hlavne, aby se na to dalo divat:) Nerad ztracim cas.
Reagovat
gigin
Tlačte a dělajte si, co chcete. Aj s celým světem. Já se z toho včerejšku furt nemožu otřepat, tak mi je to fakt zatím jedno. Jakože jedno. Snad mne to zítra chytí. Pěkný mač si přeju stejně jako ty...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako z ceho se nemuzes otrepat?
Byl to pekny zapas primo epicky, co vic si prat, no a jeste s dobrym koncem pro ty, co fandi Nolemu. Ale nakonec opravdu to je jedno, ten zapas zustane v pameti...
Zbytecne to prozivas....ale to je tvuj deal, ne muj...:)
Reagovat
gigin
máš pravdu. Ale nic s tím nenadělám... úsměv
Reagovat
dadaft
no to je zase zápas
Azarenková to nezvládá
a Vesninová, ta už to nezvládá vůbec
Reagovat
dadaft
tohle už je lepší. ))
Reagovat
Fandina
Andreasi ... go go go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tyrolák ti končí, go go :-)
Výborně, sympaťák Chardy konečně udělal dobrý výsledek!
Reagovat
Fandina
Chardyho jsem podcenila, ale setík byl!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nepoučitelní čecháčkové si zase koupili "výhodný" kurs 1,70 na Karolínku. Na Tipsportu jedna z nejvíc sázených příležitostí. Bravo! Kolikrát za poslední dva roky už jim to podělala?
Reagovat
Bob
Hele neblázni. Víš, kolik mi Caro vydělala poslední rok peněz? Že jsou lidi blbý, to je jejich problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč čecháčkové? To bylo tutovka na všech světových sázkovkách.
Reagovat
smazaný uživatel
Tutovka za 1,70? Podle mě to byla loterie, která sázkařům opět nevyšla. Loni několikrát projela i utkání s kursem 1,2 - 1,5.
Karolína potřebuje dostat pořádně přes papuli, jinak se z toho marasmu nikdy nevyhrabe, místo o tenis se zajímá hlavně o golfistu. Měla vypadnout už v 1. kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Dovedu si živě představit rozhovor sázkařů. "Dávam Woznu, to je tutovka. Za supr kurz."
Tématem mojeho příspěvku bylo popření toho, že se jednalo jenom o "čecháčky". Na Caroline se sázelo po celém světě. Tipsport jenom kopíroval trend ze světa.
S přeceňováním Caroline samozřejmě souhlasím, a buďme za to rádi.
Reagovat
tito
Já vsadil 2:1 na Svetlanu...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
V kútiku duše som dúfal v kvalitný zápas a očakávania sa veru naplnili. Kuznetsovova dala zaspomínať na časy dávno minulé a predviedla výkon hodný GS víťazky..Fantasticky sa na ňu pozerá, samozrejme mám na mysli jej tenisové kvality.

Carolina sa nemá za čo hanbiť, zápas sa lámal na pár loptách, s podobným herným prejavom môže pomýšľať na vyššie pozície, než na ktorých sa ocitá v súčasnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
no a já si právě myslím že ta její současná pozice zhruba odpovída skutečnosti, protože Caroline už bude zřejmě pořád tou hráčkou, která na ty nejlepší útočné hráčky mít nebude
Reagovat
tommr
souhlas. Dneska to byl mimořádně atraktivní zápas a Caro se tentokrát opravdu nemá za co stydět - i když prohrála tak takhle dobře jsem jí už dlouho hrát neviděl ... :)
Reagovat
Fandina
Souhlas, moc pěkný zápas, třetí set super kvalita a přetahování o skore nepostrádající napětí. Kdyby v závěru brejkla Caro raduje se ona. Líbily se mi údery Caro, překvapivě víc útočila, než jsem čekala. Svetlana hrála přesvědčivý tenis, poslední dva gamy už byla nakoni. Gratulace Svetlane a pochvala Caro, obě se mi moc líbily.
PS ... Také se mi líbily jejich šatičky, nezvyklé na Kuzne, ale slušely jí. Caro jako obvykle mezi nejtop oblečenějšími.
Reagovat
Fandina
Svetlano ... díky za vítězství!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tím, co jsi napsal. Na koukání to byl skvělý zápas a někdo holt prohrát musel. Bohužel to byla Caro... Mrzí mě, že ti nevyšel tip na její vítězství.

Fandina: Nejkrásnější pohled na Caro byl v těch momentech, kdy čekala na podání Světlany. :) Říkám si, že Rorymu musí strašně chlapů závidět... Já fakt nechápu muže, co fandí proti Caroline. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je zatiaľ Exhibícia Rusky, radosť sa pozerať.
Reagovat
dadaft
a slušný tenis. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby vás v noci nebavil tenis (což u mě asi nehrozí :D), tak můžete přepnout na Jardu Jágra. Od 2:05 dávají na Nova Sport utkání NHL Minnesota - Dallas a myslím, že Jardova vydařená premiéra v dresu Dallasu je tou nejlepší pozvánkou na tento zápas... Já se rozhodně budu dívat na tenis, ale když bude nějaká reklama, tak to určitě rád přepnu. :)
Reagovat
Basa
Začínáme na E2 kvůli snookeru:)
Reagovat
smazaný uživatel
Libore, když komentuješ ty, tak Caro vždycky prohraje... To je strašný! :D

Jinak jsem tady tak lákal na ten hokej a ono to skončí 1:0... Zlatej tenis! :D
Reagovat
Mayo
Fedex s prehladom Švajčiara 3-0 , Murray s prehľadom Brita 3-0
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zítra je to celkem jasný, Raonič nemá nárok i když bych si to přál, Murray s Tsongou to uhrajou a nejzajímavější bude Seppi s Chardym ale věřim spíš Seppimu!
Reagovat
Heather_Fedex
zatim ztratil na turnaji jediny set, takze to takova hruza neni....navic na rogera se vzdycky dokaze namotivovat, dosud se s nim rval v kazdem zapase na maximalni pocet setu, proto budu prijemne prekvapena, pokud to zitra rogerek zvladne ve 3 :))
Reagovat
Heather_Fedex
mela byt reakce na tommra :)
Reagovat
tito
Já tedy zítřejší zápas tak jednoznačný nevidím. A přesně - předchozí vzájemné výsledky udělalo pár fiftýnů - o žádné debakly se nejednalo. Navíc Milos zítra může, ale Roger musí. Osobně by mne velmi překvapilo, kdyby Roger vyhrál bez ztráty setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic na Federera nema
to je jasne
podanie nie je vsetko
Fedex je istý
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný ťahák dňa je zápas Raonica. Určite v ňom príde k nejakému/k nejakým TB. Ak chce Miloško pomýšľať na víťazstvo, musí všetky skrátené hry vyhrať.
Reagovat
Heather_Fedex
kdyz zitra fedex vyhraje 3:0 budu to povazovat za velky uspech
Reagovat
tommr
neměj obavy - Raonic tady zatím nehraje nic moc takže si myslím, že to bude jasná záležitost pro Federera ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena
Vika
Fedex
Murray
Tsonga
tutovky!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych věřil Gasquetovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Určite Tsongu potrápi, teda mohol by.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim ze Tsonga je lepsi aj hraje na AO zatial lepsie a aj podmienky a povrch hra prenho
Tsonga to vyhra dufam!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Právěže Tsonga moc dobře nehraje mi přijde, Gasquet právěže jo, pomalejší hard by mu měl svědčit. H2H 3:4 pro feťáka.
Reagovat
smazaný uživatel
uvidime
ale verim a fandim Tsongovi
!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, má větší potenciál potrápti Fedexe.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska chci ponocovat na Caro i Viku. Otázkou zůstává, jestli to vydržím... Ponocování do šesti bych asi fakt nedal. Doufám, že to nebude ani do pěti. :D
Reagovat
tommr
já si dneska počkám na zápas Wozniacki-Kuznetsovová - to by mohla bejt opravdová lahůdka. Doufám, že Caro konečně padne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám. A myslím, že i padne.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když už nemáš komu fandit (myslím v ženách), tak fandíš aspoň proti někomu... Jak zkažené! :D U tomasinha mě to nepřekvapuje, protože ten je na Karolínku ošklivý pořád... :D
Reagovat
tommr
já proti Caro fandím taky pořád at už hraje s kýmkoli. Proti ní se totiž fandí opravdu krásně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že to Caroline zvládne, druhýkrát za sebou v krátkom čase so Svetlanou neprehrá..
Reagovat
tommr
no jsem na to zvědavej. Kuznetsovovou jsem po tom zranění ještě neviděl hrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro už tam hlavně dávno neměla bejt, ale co se dá dělat, když se Sabine vyházela..
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak tady se shodneme. Taky proti ní fandím ať hraje s kýmkoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na tenhle zápas se hodně těším :-) Mám takový pocit, že v zítřejším ženském programu bude velké překvapení, tak doufám, že to bude tenhle zápas a Elena vyhraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nezlob! Chci mít po dnešku jistou semifinalistku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tedy po zítřku. :D Po dnešku jsem ji ani mít nemohl, i kdyby Ana vyhrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Aničky mi bylo hodně líto, ale s tolika UE se proti Aze fakt hrát nedá :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, stalo se. Já bych spíš viděl rozhodující faktor v těch neproměněných brejkbolech, ale o tom už jsem psal a teď už je to stejně jedno... Aspoň že nám postupuje Maruška. :)
Reagovat
Heather_Fedex
tak tenhle zapas bude jeste vic o nervy, nez ten proti tomicovi....pokud mel tak zalostni uspesnost promenovani breakballu (3/16) proti bernardovi, jakou bude mit asi tak proti milosovi???
federer bude muset byt od zacatku vyrazne soustredeny, ne ze zas mu kanadan utece s naskokem 1. setu jako tomu bylo v predchazejicich duelech.
stesti pro mne, ze to nebudu moct sledovat, ani kdybych chtela :))
Reagovat
spaniel
To by nevadilo, kdyby promenil 3/16. Kazdy promeneny breakball se u techto dvou prakticky rovna zisku setu.
Reagovat
Heather_Fedex
v 2. setu nepromenil roger asi ani 1 breakball z 8 a musel jit pres tiebereak, kdy prohraval uz 1:4 a to muze byt v nasledujicim zapase proti bomberovi jako milos velke riziko
Reagovat
smazaný uživatel
Úspešnosť je to len niečo cez 18%, čiže ak sa bavíme o percentuálnej úspešnosti, to treba zvýšiť. 3 využité brejky budú ok, len ak si Roger udrží čistý štít na servise.

Čo by sa mu mohlo aj podariť, lebo Raonič nie je zďaleka taký efektívny na returne, je to jedna z jeho najväčších slabín. Jasné že bude hroziť servisom, hlavne kick-von z kurtu môže byť nepríjemný, no s servisom bude hroziť snáď aj Federer ;)

Dúfam, že chrbát má Federer v poriadku, nakoľko mal počas 3.setu s Tomičom aj počas tréningu na sebe nejaké tielko, niečo podobné čo mal vo Wimbledone minulý rok. Snáď to nie sú rovnaké potiaže, ale turnaj by mohol vyjsť podobne. :)
Reagovat
spaniel
No snad to vyjde. S jednim brejkem a cistym stitem na servisu v kazdem setu bych byl vice nez spokojeny. Raonice jsem na AO jeste nevidel. Vubec nevim jak ted hraje, zda je tam nejaky posun.

Triko jsem si taky vsiml, doufam, ze je to ok. Hral nocni zapas, treba tam v noci teplota klesa a nechtel nastydnout. Nebo treba nechtel mit na triku skvrny od potu :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist