7. den v Cincinnati: Kvitová má na dosah 40. kariérní finále, Medveděv se utká s rivalem Tsitsipasem

20. 8. 2022, 12:00
Previews 177
V rámci sedmého hracího dne Western & Southern Open se rozhodne o finalistech letošního ročníku. Poslední česká zástupkyně Petra Kvitová zabojuje proti domácí Madison Keysové o své jubilejní 40. kariérní finále, vítězka si v neděli zahraje s Caroline Garciaovou, či Arynou Sabalenkovou. Světová jednička Daniil Medveděv se v semifinále utká se svým rivalem Stefanosem Tsitsipasem, závěr programu bude patřit Cameronovi Norriemu a Bornovi Čoričovi.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kvitová (ČR) - Keysová (USA) | Center Court (17:00 SELČ)
• Další semifinále žen •
Garciaová (Fr.) - Sabalenková (6-) | Center Court (19:00 SELČ)
• Semifinále mužů •
Medveděv (1-) - Tsitsipas (4-Řec.) | Center Court (21:00 SELČ)
Norrie (9-Brit.) - Čorič (Chorv.) | Center Court (23:59 SELČ)


• Češi v akci •
Petra Kvitová (28.) - Madison Keysová (24.) | Center Court (17:00 SELČ)
Petra Kvitová už podruhé v rámci letošního ročníku Western & Southern Open potkává soupeřku, se kterou se tady střetla loni. Tentokrát to bude šampionka ročníku 2019 Madison Keysová. Poslední vzájemný souboj se uskutečnil loni v prvním kole právě v tomto dějišti, Kvitová vyhrála ve dvou těsných setech a srovnala vzájemnou bilanci na 4-4.

Dvaatřicetiletou Kvitovou čeká teprve druhé letošní semifinále a největší od French Open 2020. Rodačka z Fulneku bude útočit na své jubilejní 40. kariérní finále a 12. na podnicích WTA 1000, na nejprestižnějších akcích WTA o titul naposledy bojovala předloni v Dauhá. Turnaj v Cincinnati, kde obě předchozí semifinále ve třech setech prohrála, se poprvé uskutečnil v roce 1899 a jedinou českou finalistkou a zároveň vítězkou je Karolína Plíšková (2016).

Sedmadvacetiletá Keysová ve svém prvním semifinále na WTA 1000 od triumfu v tomto dějišti v roce 2019 zabojuje o své druhé letošní a 12. kariérní finále. Na "tisícovkách" se do závěrečného kola dohromady dostala třikrát. Rodačka z Rock Islandu je poslední americkou finalistkou i vítězkou této akce. V tomto století tu z Američanek zvítězily už jen Lindsay Davenportová a Serena Williamsová (x2).

Šance na postup jsou velmi vyrovnané, obě aktérky v Cincinnati předvádí výborný tenis a po několika měsících dosáhly na výborný výsledek. Dlouhé výměny asi budeme vyhlížet marně, Kvitová i Keysová se budou snažit ukončovat body co nejrychleji a co možná nejvíce si pomáhat servisem. Tipnout vítězku nám nepomůže vzájemná bilance na betonech (4-3 pro Kvitovou) ani celková (4-4).

Tip na vítězku: Petra Kvitová

Aktuální forma
Kvitová až na nečekaný triumf na trávě v Eastbourne prožívá další podprůměrnou sezonu. Alespoň do čtvrtfinále, které bylo konečnou, se dostala už jen v Dubaji a Miami. Dál se jí nedaří na grandslamech, nejdál byla ve třetím kole Wimbledonu. Do sezony amerických betonů vstoupila před týdnem v Torontu a nestačila hned na Alison Riskeovou-Amritrajovou.

Cesta turnajem
Už osmý letošní nezdar v úvodních zápasech mohla zaznamenat v Cincinnati, až po odvráceném mečbolu zdolala loňskou finalistku Jil Teichmannovou. Od té doby předvádí výborné výkony, ve druhém kole smázla Soranu Cirsteaovou, v osmifinále dorazila světovou pětku Ons Džabúrovou kanárem a ve čtvrtfinále nedala šanci Ajle Tomljanovicové.

Historie na Western & Southern Open
V tomto dějišti startuje pojedenácté a vyrovnala své maximum, semifinále z let 2012 a 2018. Loni vzdala čtvrtfinále.

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Eastbourne (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (SF)
Bilance: 21-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 12-8
Bilance proti hráčkám Top 30: 7-7 (kariérní 200-129)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 11-6)
Bilance v semifinále: 1-0 (kariérní 39-23)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K), Wimbledon (3K)

Petra Kvitová - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
16-10
Nejlepší výsledek: semifinále (2012, 2018, 2022)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v semifinále: 0-2
Generálka: Toronto (1K)
Cesta turnajem: Teichmannová (6-7 7-6 6-3), Cirsteaová (6-2 6-3), (5) Džabúrová (6-1 4-6 6-0), Tomljanovicová (6-2 6-3)

Aktuální forma
Keysová v lednu ukončila dlouhou krizi, když v Adelaide získala svůj první titul od roku 2019 a došla do semifinále Australian Open. Od té doby ale do závěrečných kol postupuje velmi zřídka. V březnu byla ve čtvrtfinále v Indian Wells, na další vítěznou sérii dosáhla až na French Open (OF) a alespoň dvě soupeřky znovu porazila zase po zhruba tříměsíční pauze.

Cesta turnajem
Letos v Cincinnati prožívá jeden z těch povedených turnajů. Do semifinále se probojovala bez ztráty jediného setu, po Julii Putincevové a Jeleně Ostapenkové vyřadila Igu Šwiatekovou, porazila tak další šampionku French Open a připsala si svůj premiérový skalp světových jedniček. Ve čtvrtfinále vyřadila úřadující vítězku Wimbledonu Jelenu Rybakinovou.

Historie na Western & Southern Open
V tomto dějišti startuje poosmé a počtvrté přešla přes úvodní dvě kola. Konkrétně v semifinále je podruhé, před třemi lety tady triumfovala.

Madison Keysová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Adelaide 2 (T);  Australian Open (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2 (T); Australian Open (SF)
Bilance: 24-13
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 19-8
Bilance proti hráčkám Top 30: 9-8 (kariérní 73-76)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 3-1)
Bilance v semifinále: 1-1 (kariérní 11-10)
Grandslamy: Australian Open (SF), French Open (OF), Wimbledon (-)

Madison Keysová - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
17-7
Nejlepší výsledek: triumf (2019)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v semifinále: 1-0
Generálka: San José (2K), Toronto (1K)
Cesta turnajem: Putincevová (7-5 6-3), (16) Ostapenková (6-4 7-5), (1) Šwiateková (6-3 6-4), Rybakinová (6-2 6-4)


• Další semifinále žen •
Caroline Garciaová (35.) - Aryna Sabalenková (7.) | Center Court (19:00 SELČ)
Druhé semifinále ženské části turnaje obstarají bývalá světová čtyřka Caroline Garciaová a aktuální světová sedmička Aryna Sabalenková. Všechny tři předchozí souboje se odehrály na tvrdém povrchu a v rámci sezony 2018, na venkovních betonech uspěla Sabalenková (x2), v hale Garciaová.

Osmadvacetiletá Garciaová bude útočit na své 13. kariérní finále a největší od senzačních triumfů na WTA 1000 ve Wuhanu a Pekingu v roce 2017, kde si zahrála svá jediná finále na akcích vyšších než WTA 250. Rodačka ze Saint-Germain-en-Laye má v semifinálových duelech na nejvyšším okruhu negativní úspěšnost 11-13. V historii tohoto podniku může být třetí francouzskou finalistkou po Gail Chanfreauové (1969) a Nathalii Dechyové (2008).

Čtyřiadvacetiletá Sabalenková má na dosah své třetí letošní a celkově 18. finále, páté na WTA 1000. Rodačka z Minsku je v Cincinnati v semifinále podruhé, v roce 2018 v něm nestačila na Simonu Halepovou. V sobotu se může stát druhou běloruskou finalistkou Western & Southern Open a navázat na krajanku Viktorii Azarenkovou, která turnaj ovládla v roce 2013 a ještě předloni, kdy se kvůli pandemii konal v New Yorku.

Sabalenková je sice mírnou favoritkou, nicméně měla velmi snadnou cestu do semifinále a Garciaová dosud v Cincinnati předváděla velmi dobré výkony a dokázala vyřadit Marii Sakkariovou či Jessicu Pegulaovou. Nebylo by tak překvapením, kdyby majitelka největšího počtu vítězství na hlavní tour od začátku června našla recept i na běloruskou jedničku. Důležitým faktorem bude počet dvojchyb jediné z nasazených semifinalistek.

Tip na vítězku: Caroline Garciaová

Aktuální forma
Garciaová si ještě před dvěma měsíci procházela velmi dlouhou krizí, ale v Bad Homburgu získala svůj první titul po třech letech a od té doby prožívá znovuzrození. Vyjma poslední generálky v Torontu, kde vypadla v prvním kole, na všech následujících pěti turnajích posbírala alespoň dvě výhry a od začátku června má na kontě největší počet vítězství (26).

Cesta turnajem
V obou kvalifikačních duelech musela do rozhodující sady. V hlavní soutěži vyřadila Petru Martičovou, světovou trojku Marii Sakkariovou (tři sety), Elise Mertensovou a domácí favoritku Jessicu Pegulaovou.

Historie na Western & Southern Open
Za sebou má sedm startů v hlavní fázi tohoto podniku, už postupem do čtvrtfinále vylepšila své maximum na turnaji.

Caroline Garciaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Varšava,  Bad Homburg (T);  Lausanne,  Lyon (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (SF)
Bilance: 33-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 9-8
Bilance proti hráčkám Top 10: 3-2 (kariérní 20-46)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 2-1)
Bilance v semifinále: 2-2 (kariérní 11-13)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K), Wimbledon (OF)

Caroline Garciaová - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
9-7
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Toronto (1K)
Cesta turnajem: Martičová (6-3 6-3), (4) Sakkariová (7-6 6-7 6-1), Mertensová (6-4 7-5), (7) Pegulaová (6-1 7-5)

Aktuální forma
Sabalenková prožívá velmi podprůměrnou sezonu, a to hlavně kvůli ohromnému počtu dvojchyb na zápas. V tomto roce se před cestou do Cincinnati pouze třikrát podívala do semifinále a ve Stuttgartu ani Hertogenboschi se prvního letošního titulu nedočkala. V rámci US Open Series absolvuje svůj třetí turnaj a teprve až v Cincinnati dosáhla na vítěznou sérii.

Cesta turnajem
V Ohiu nejprve postoupila po skreči kvalifikantky Anny Kalinské a pak v osmifinále přetlačila domácí Shelby Rogersovou a ve čtvrtfinále Shuai Zhang.

Historie na Western & Southern Open
Letošní start je jejím pátým v hlavní fázi a už počtvrté se probojovala minimálně do osmifinále. Postupem do semifinále vyrovnala své maximum, před čtyřmi lety v něm nestačila na Simonu Halepovou.

Aryna Sabalenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Hertogenbosch,  Stuttgart (F);  Řím (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (SF)
Bilance: 24-16
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 11-9
Bilance proti hráčkám Top 50: 15-12 (kariérní 102-67)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-1 (kariérní 4-3)
Bilance v semifinále: 2-1 (kariérní 17-10)
Grandslamy: Australian Open (OF), French Open (3K), Wimbledon (-)

Aryna Sabalenková - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
10-4
Nejlepší výsledek: semifinále (2018, 2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-1
Generálka: San José (ČF), Toronto (OF)
Cesta turnajem: volný los, Kalinská (6-3 4-1 skreč), Rogersová (6-4 6-7 6-4), Shuai Zhang (6-4 7-6)


• Semifinále mužů •
Daniil Medveděv (1.) - Stefanos Tsitsipas (7.) | Center Court (21:00 SELČ)
Šampion ročníku 2019 Daniil Medveděv bude o své první letošní finále na Masters bojovat se Stefanosem Tsitsipasem, jenž na Western & Southern Open třetím rokem po sobě postoupil do semifinále a bude znovu usilovat o premiérovou účast ve finále tohoto podniku. Bude se jednat o jubilejní 10. souboj, ve vzájemné bilanci dominuje poměrem 7-2 aktuální lídr žebříčku.

Šestadvacetiletý Medveděv nastoupí ke svému šestému letošnímu semifinále (4-1), ovšem prvnímu na nejprestižnějších akcích ATP. Na dosah má své 27. kariérní finále na nejvyšším okruhu a sedmé na Masters. Rodák z Moskvy je v historii turnaje (od 1899) překvapivě jediným ruským finalistou a šampionem.

O dva roky mladší Tsitsipas bude útočit na svou 22. finálovou účast na této úrovni, v semifinálových duelech má letos úspěšnost 4-3. Mezi nejlepší kvarteto na Masters se probojoval podvanácté v kariéře a pokusí se vyrovnat svou bilanci v této fázi největších podniků ATP (5-6). Rodák z Atén se může stát prvním řeckým finalistou tohoto turnaje.

Ani jeden z aktérů nemá v posledních týdnech nejlepší formu. Největší váhu má tak v tuto chvíli asi vzájemná bilance, Medveděv vyhrál sedm z předchozích devíti soubojů, všechny tři na Masters a všech pět na venkovních betonech.

Tip na vítěze: Daniil Medveděv

Aktuální forma
Medveděv ve finále lednového Australian Open zahodil jasný náskok proti Rafaelovi Nadalovi, což negativně ovlivnilo jeho výkony v následujících měsících. Znovu se do závěrečného kola podíval až na trávě, v Hertogenboschi jasně prohrál s Timem van Rijthovenem a v Halle s Hubertem Hurkaczem. Prvního letošního triumfu se dočkal až na začátku srpna v Los Cabos, na Masters v Montréalu však skončil hned po úvodním zápase s rozjetým Nickem Kyrgiosem.

Cesta turnajem
Svou top formou se neprezentuje ani v Cincinnati, Botice van de Zandschulpa, Denise Shapovalova i Taylora Fritze zdolal ve dvou těsných setech. Proti poslednímu jmenovanému likvidoval tři setboly.

Historie na Western & Southern Open
Při úvodních dvou startech skončil hned v prvním kole, ale při dalších čtyřech (včetně letošního) prošel minimálně do čtvrtfinále. V této fázi je podruhé, v roce 2019 triumfoval a loni v semifinále vypadl.

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Los Cabos (T);  Halle,  Hertogenbosch,  Australian Open (F);  Acapulko (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Los Cabos (T); Australian Open (F); Acapulko (SF)
Bilance: 34-11
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 23-6
Bilance proti hráčům Top 10: 3-3 (kariérní 29-27)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 6-2)
Bilance v semifinále: 4-1 (kariérní 26-10)
Grandslamy: Australian Open (F), French Open (OF), Wimbledon (-)

Daniil Medveděv - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
14-4
Nejlepší výsledek: triumf (2019)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance v semifinále: 1-1
Generálka: Los Cabos (T), Montréal (2K)
Cesta turnajem: volný los, van de Zandschulp (6-4 7-5), Shapovalov (7-5 7-5), (11) Fritz (7-6 6-3)

Aktuální forma
Tsitsipas v listopadu podstoupil operaci lokte, v aktuálním roce si připsal několik překvapivých porážek a ne vždy se prezentuje svou nejlepší formou. Přesto má na kontě nejvyšší počet výher na tour (45), dva tituly a nyní už osm postupů minimálně do semifinále. Vstup do US Open Series mu vůbec nevyšel, na předchozí akci Masters v Montréalu prohrál hned s Jackem Draperem.

Cesta turnajem
V Cincinnati si bez problémů poradil s Filipem Krajinovičem i Diegem Schwartzmanem. Ve čtvrtfinále s domácím veteránem a bývalým finalistou Johnem Isnerem však potřeboval tři sety.

Historie na Western & Southern Open
Letošní start je jeho pátým a postupem do semifinále vyrovnal své maximum, mezi nejlepším kvartetem je třetím rokem po sobě. Při dalších dvou návštěvách skončil v úvodních kolech.

Stefanos Tsitsipas - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Mallorca,  Monte Carlo (T);  Řím, Rotterdam (F);  Madrid,  Acapulko,  Australian Open (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Acapulko, Australian Open (SF)
Bilance: 45-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 15-6
Bilance proti hráčům Top 10: 4-4 (kariérní 27-36)
Bilance v semifinále Masters: 2-1 (kariérní 5-6)
Bilance v semifinále: 4-3 (kariérní 21-17)
Grandslamy: Australian Open (SF), French Open (OF), Wimbledon (3K)

Stefanos Tsitsipas - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
9-4
Nejlepší výsledek: semifinále (New York 2020, 2021-22)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance v semifinále: 0-2
Generálka: Montréal (2K)
Cesta turnajem: volný los, Krajinovič (6-3 6-4), (13) Schwartzman (6-3 6-3), Isner (7-6 5-7 6-3)


Cameron Norrie (11.) - Borna Čorič (152.) | Center Court (23:59 SELČ)
Cameron Norrie a Borna Čorič si to rozdají o své druhé kariérní finále na turnajích Masters. Aktuální světová jedenáctka a bývalý 12. tenista pořadí se potkávají počtvrté, ve vzájemné bilanci má navrch 2-1 Čorič, nicméně na nejvyšším okruhu je stav nerozhodný 1-1.

Šestadvacetiletý Norrie své jediné předchozí semifinále na Masters absolvoval loni v Indian Wells a přetavil ho v triumf. Letos se rodákovi z jihoafrického Johannesburgu v této fázi daří (4-1) a na dosah má své 12. kariérní finále. Z Britů se do finále Western & Southern Open naposledy podíval Andy Murray v roce 2016 a je zároveň jediným britským šampionem tohoto podniku (2008 a 2011).

O rok mladší Čorič má v semifinále Masters poloviční úspěšnost 1-1 a na nejprestižnějších akcích ATP je takto daleko po téměř čtyřech letech. Na nejvyšší tour se mezi nejlepší kvarteto dostal poprvé od loňského března, právě po Rotterdamu začala jeho roční zdravotní pauza. Na své osmé kariérní finále na této úrovni čeká od Petrohradu 2020. V historii Western & Southern Open trvající od roku 1899 najdeme jediného chorvatského vítěze a finalistu (Marin Čilič 2016).

Norrie má samozřejmě v posledních letech odehráno mnohem více takto velkých zápasů a na kontě podstatně lepší výsledky. Čorič se však v Cincinnati neskutečným způsobem rozjel a Norriemu by měl být minimálně rovnocenným soupeřem. Jeho senzační tažení by se nemuselo zastavit už dnes, pokud bude pokračovat ve výborných výkonech na vlastním servisu.

Tip na vítěze: Borna Čorič

Aktuální forma
Norrie má za sebou průlomovou sezonu a s tlakem očekávání a obhajob se vyrovnává na jedničku. V aktuálním roce byl už čtyřikrát ve finále a v polovině z nich uspěl. Navíc se nedávno ve Wimbledonu poprvé dostal do druhého týdne grandslamů, až v semifinále ho zastavil Novak Djokovič. US Open Series zatím může hodnotit pozitivně, v Los Cabos ho dělilo jediné vítězství od obhajoby titulu a v Montréalu prošel do osmifinále.

Cesta turnajem
V Cincinnati rozhodně neměl jednoduchý los. Po třísetových bitvách s vycházející hvězdou Holgerem Runem a bývalou světovou jedničkou a krajanem Andym Murraym smetl překvapení turnaje a talentovaného domácího teenagera Bena Sheltona. Ve čtvrtfinále si vyšlápl na Carlose Alcaraze a na 12. pokus porazil některého ze zástupců Top 10 na grandslamech či Masters.

Historie na Western & Southern Open
V hlavní soutěži startuje potřetí, až letos se dostal přes úvodní kolo.

Cameron Norrie - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Lyon,  Delray Beach (T);  Los Cabos,  Acapulko (F);  Wimbledon (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Delray Beach (T); Los Cabos, Acapulko (F)
Bilance: 41-18
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 22-9
Bilance proti hráčům mimo Top 100: 7-0 (kariérní 147-68)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 1-0)
Bilance v semifinále: 4-1 (kariérní 11-7)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (3K), Wimbledon (SF)

Cameron Norrie - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
4-2
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Los Cabos (F), Montréal (OF)
Cesta turnajem: Rune (7-6 4-6 6-4), A. Murray (3-6 6-3 6-4), Shelton (6-0 6-2), (3) Alcaraz (7-6 6-7 6-4)

Aktuální forma
Čorič se v březnu vrátil po roční zdravotní pauze a prohrál osm z úvodních deseti zápasů. Rozhodl se tak zkusit nižší úroveň a na italských challengerech získal titul a uhrál čtvrtfinále. Před startem turnaje bylo jeho letošním maximem na nejvyšším okruhu čtvrtfinále, jediné předchozí absolvoval na antuce v Hamburku. Do Cincinnati přijel s negativní bilancí 11-12.

Cesta turnajem
V Ohiu ovšem chytl výbornou formu. V úvodním kole vyřadil Lorenza Musettiho, pak si v tříhodinové bitvě vyšlápl na nasazenou dvojku Rafaela Nadala, v osmifinále nedal šanci Robertovi Bautistovi a ve čtvrtfinále suverénně přehrál turnajovou sedmičku Félixe Augera-Aliassimeho.

Historie na Western & Southern Open
Letošní start je jeho sedmým. Semifinálovou účastí vylepšil své maximum.

Borna Čorič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Cincinnati (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (SF)
Bilance: 15-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 5-3
Bilance proti hráčům Top 20: 3-3 (kariérní 27-59)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 1-1)
Bilance v semifinále: 0-0 (kariérní 7-8)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (2K), Wimbledon (-)

Borna Čorič - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
10-6
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Montréal (1K)
Cesta turnajem: Musetti (7-6 6-3), (2) Nadal (7-6 4-6 6-3), (15) Bautista (6-2 6-3), (7) Auger-Aliassime (6-4 6-4)

WESTERN & SOUTHERN OPEN 2022 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
• CENTER COURT • (od 17:00 SELČ)
1. Kvitová (ČR) - Keysová (USA)
2. Garciaová (Fr.) - Sabalenková (6-) / nejdříve v 19:00 SELČ
3. Medveděv (1-) - Tsitsipas (4-Řec.) / nejdříve ve 21:00 SELČ
4. Norrie (9-Brit.) - Čorič (Chorv.) / nejdříve ve 23:59 SELČ
5. L. Kičenoková/Ostapenková (7-Ukr./Lot.) - Melicharová-Martinezová/Perezová (USA/Austr.)
• GRAND STAND • (od 19:00 SELČ)
1. Ram/Salisbury (1-USA/Brit.) - González/Roger-Vasselin (Mex./Fr.)
2. Rune/Tsitsipas (Dán./Řec.) - Pütz/Venus (6-Něm./N. Zél.)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

177
Přidat komentář
frenkie57
Ve finále Garsia nebo Sabalenka. Co myslíte? Já, myslím, že spíše Sabalenka, hraje stejný styl jak Petra.
Reagovat
tommr
jj Garcia je ted ve formě a Petru by nejspíš porazila. Se Sabalenkou bude mít Petra větší šanci ...
Reagovat
Rafaeoli25
Garcia hraje dobře už dlouhou dobu, přesto může porazit i jí.
Reagovat
vergus
Sabu nebrat, v minulém finále Petru doslova umlátila.. zato Garcia, když vidí českou vlajku u soupeřky, tak hraje o 3 levely níže (navíc ještě musela hrát kvaldu, takže silově už moc hrát nemusí)
Reagovat
Jon61
To je pravdu, Češky jsou pro ni pohroma.
Reagovat
brixner
No tak tadle bejkárna vyšla!smile

Doufam, že Kája vyndá tu nechutnou Ruskusmile
Reagovat
tommr
když už tak Bělorusku. A nechutná opravdu není - mě se docela líbí. A to ani nemluvím o tom že by pro Petru byla momentálně snažší soupeřkou ...smile
Reagovat
brixner
No tak si vodmaž to "bělo" a voalá - sme domasmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Ona bude hrát Plíšková s nějakou Ruskou. Kde? To mi uniklo smile
Reagovat
com
Karolina uz poctive trenuje na finale US Open smilesmile
Reagovat
hanz
Možná tak na 2. kolo.smile
Reagovat
fandorin78
Garcia je taky "Karolína".
Reagovat
brixner
A to tu neležíš 24/7...smilesmile
Reagovat
annah
Jo. A pak ještě kdyby Tsip vyšoupl Meďoura, a bude to bezva sobota. :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Tsip je nejotřesnější hráč, co chodí po kurtech. Tomu fakt nemůžu fandit ani kdyby mě mučili smile
Reagovat
Liverpool22
Jenže ženský mu fandí - milují ho smile
Reagovat
Blondie
No dovol?
Nesnasim ho.
Reagovat
annah
Já mu nefandím. Byl by ale dobrý k tomu, aby poslal pryč Meďoura.
Reagovat
Rafaeoli25
K tomu dobrý byl, pro mě ale jen z důvodu, aby neohrozil Nadalův návrat na první místo, ne proto, že je Rus.
Reagovat
aape
smile smile
Reagovat
Matej4732
nezlobil bych se, kdyby zopakovala šnůru Azarenky z roku 2020, kdy vyhrála Cinci a byla ve finále USOsmile
Reagovat
zfloyd
Super neskutečné se stalo skutečným
hraje jak za mlada smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
Je to tam, ale tech nervů, co to stálo.
Reagovat
Vlk-v-trave
Obe jsou sileny:) Nektere ty brutalni a silene returny, winnery stridaji silene vyhozy...

Myslim, ze to bylo takove predcasne finale. Madison tady opet skvela. Petra parada.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně jak jsi předpovídal. smile
Reagovat
lxr
Obrovská gratulace! Poslední gem skvěle ubojovala a zaslouženě postupuje! Tohle byla snad jedna z nejtěžších souperek na turnaji. Teď ještě zvládnout finále. smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Nevěřil bych, že se toho u Petry dožiju. smile
Reagovat
Jon61
Petra hraje úžasný turnaj. trochu zápasy zdramatizuje, ale aspoň je to napínavější. Blahopřeji k výhře a rád bych poplahopřál k titulu. smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
hanz
Já chci zápas 6:0 max. 6:1 pro naše.
Reagovat
Jon61
Poblahopřál. smile Inu, horko se projevuje. smile
Reagovat
Liverpool22
JE TO DOMA smile Dnes Petra bojovala jako za starých časů a vyšlo to smile Na konci to byl kvalitní zápas s big údery smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Mantra Kozoroha ma ohromnou silu. 40 finale je tady:)
Reagovat
Marduch
Petra stále umísmilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
jo, jo umí smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Kde je comík, šlehlo ho užM
Reagovat
Grape
Před chvílí tu psal něco o trapném řvaní...
Reagovat
Jon61
Zalezte, před chvíli jste měl trapný kritický komentář. smile
Reagovat
Petra86
Je to tam.
Reagovat
annah
Hurááááá!!!!!! smile
Reagovat
peek
Ten vousatej basbaryton z dikcí špatně placenýho dabéra na umpajru asi chtěl být v mládí hercem, ale pro jeho příliš děsivej vzhled ho nevzali, tak aspoň zkouší hlasový cvičení na tenisu....smile
Reagovat
com
smile to jeji trapny rvani.. To je jak kdyz Serena zastrasovala souperky
Reagovat
peek
Madison si zařve taky, to je OK po zvlášť povedený výměně.
Reagovat
lxr
Tak teď klobouk dolů před Petrou. smile
Reagovat
Jon61
Petra klidná, vyhrabala se ze stavu 0:40. Doufám, že to bude rozhodující moment setu.
Reagovat
Liverpool22
bude jsem optimista smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tohle Madison muze nalomit... nahlodat, jeste ze jde hned na serv... mohlo by to zabrat takovy moment.
Reagovat
annah
Neuvěřitelné se stalo skutkem. PO sérii nezdařených prvních servisů dala Petra tři za sebou. Z 0:40 na vítězný game. :-)
Reagovat
Grape
Úžasnou odolnost teď Petra ukázala.. smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Tak hlavně, aby ji ukázala za stavu 5:4. smile
Reagovat
Grape
Za jakého stavu? smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
3 odvracene brejky a jeste gem vyhrat ve tretim, to ma obrovskou hodnotu...
Reagovat
zfloyd
ten byl důležitej moc
Reagovat
zfloyd
ten byl důležitej moc
Reagovat
frenkie57
To bylo neskutečný, fakt...
Reagovat
Vlk-v-trave
ma skvely styl jak prastit raketou:)
a Divaci muzou byt radi, ze je netrefila.
Skoda Petra, to vypadalo ted na returnu nadejne.
Ale porad ten brejk k dobru je:)
Reagovat
Dobry-den
Tipnu si výsledek 7:5 pro Keys. Petra nedopodává a zakončí zápas dvojchybou...
Reagovat
Dobry-den
Splnilo svůj ůčel. smile Děkovat nemusíte. smile
Reagovat
Grape
Tommruješ? smile
Reagovat
vergus
Ta děla z returnu smile
Ať už to ale dopadne jakkoliv, tak Keys si musela v zápase sáhnout hodně hluboko a to už něco znamená, když se člověk podívá na její skalpy
Reagovat
Grape
To byl úder!!! smilesmile
Reagovat
tommr
Petře stačí třikrát udržet servis. Moc tomu ale nevěřím že se jí to povede ...
Reagovat
frenkie57
Nebo znovu brejknout klíče.
Reagovat
tommr
to by hodně pomohlo. Zdá se mi ale, že Petra to už na returnu vypouští a koncentruje se už pouze na vlastní servis ...
Reagovat
Vlk-v-trave
uz 2x, ale chce to ted dobre zatommrovat:)
Reagovat
Vlk-v-trave
V nejhorsim pripade ji vyreturnuje:)
Reagovat
PatrickSchimmer
Ahoj, jsem na pláži v Chorvatsku a čtu jen live score. Nemáte někdo prosím stream, na tom mobilu to fakt nejde normálně najít ????
Reagovat
Liverpool22
http://kj.freestreams-live1.com/tennis-channel-1/
Reagovat
Jon61
http://kj.freestreams-live1.com/tennis-channel-tv/
Nejsou v moři výlaly? smile
Reagovat
Liverpool22
anebo tady:

http://www.hesgoal.com/news/110414/Tennis_Cincinnati_---_CH_1.html
Reagovat
Vlk-v-trave
ztratila prvni set na turnaji.:)
Reagovat
frenkie57
Klíče přišla vůbec o první set v turnaji. Tak dejbože ať přijde i o druhý.smile
Reagovat
lxr
Super! Druhý set je tam. Teď by to chtělo podobnou jízdu jako proti Jabeur.
Reagovat
annah
Fuj, to byly nervy... Ale dobře to dopadlo, druhý set je doma. Furt je to 50 na 50.
Reagovat
hanz
Kvitka - blackout, jako obyvkle.
Reagovat
tommr
Petra začíná blbnout. Nejdřív set nedopodává když neuhraje ani míček a pak zahodí dva setboly na returnu. To nedopadne dobře ... smile
Reagovat
Liverpool22
už zase sejčkuješ - na podruhé už to snad dopodává smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
Mám totožný pocit. Teď nebo už nikdy.
Reagovat
Liverpool22
6:4 jdeme do třetího smile
Reagovat
tommr
soupeřka naštěstí trochu pomohla. Kdyby to ale Petra nedopodávala ani napodruhý tak by bylo zle ...
Reagovat
Jon61
Věčný pesimista. I beznaděj obsahuje naději, nikdy se nemá předem házet flinta do žita. Set dopodávám s nulou. smile
Reagovat
tommr
ještě není vyhráno. Keysová se jen tak bez boje nevzdá ...
Reagovat
lxr
To snad ne! Snad to dopodává napodruhé.
Reagovat
frenkie57
Tak teď už "jenom" dopodávat a jdeme na třetí set.
Reagovat
Dobry-den
Skvělý game. smile
Reagovat
Dobry-den
Ten další už tolik ne. smile
Reagovat
vergus
Teď už druhý set snad v klidu, hlavně nezaspat začátek třetího setu a držet servis
Reagovat
Liverpool22
jo, jo. Petra se ve 2. setu zlepšila - snad to vydrží i ve třetím.....
Reagovat
zfloyd
hlavně ať neodejde servis , stačí ho držet , zatím si Keys k bejkbolu nečuchla
Reagovat
tommr
ale když má set dopodávat tak neuhraje ani míček ... smile
Reagovat
Dobry-den
2 vítězné returny proti 1. servisu po sobě? Proč ne. smile
Reagovat
tommr
Petra většinou returnuje první servis líp než druhej. Druhej servis s oblibou vyhazuje do autu ... smile
Reagovat
aligo
Tam je více rotace na jedné straně a na straně druhé je tam bohužel více času přemýšlet a tím pádem vymýšlet... A to je pro Petru vždy špatně, když má čas přemýšlet smilesmilesmile
Reagovat
tommr
jj ted nic nevymýšlela a hned je z toho brejk ... smile
Reagovat
zfloyd
to jsou takový lehký chyby to je na nervy
Reagovat
brixner
Voni ty zubatý Klíče byly dycky nebezpečný...Ten její forhend je hrůza!!
Reagovat
hanz
A Kvitky teď taky, zase na lopatě, zase poděláno.
Reagovat
brixner
Ještě nevidim brod...Klídeksmile
Reagovat
hanz
Ta už se topí.
Reagovat
annah
Klíče mají stejný problém zavřít pusu jako náš Jirka.
A asi se budou na konci radovat. :-((
Reagovat
brixner
Hrůza pro soupeřky sem myslel!
Reagovat
Jon61
Pro mne je Madison sympatická veverka. smile
Reagovat
zfloyd
při 5:5 ji měla na lopatě , jo za chyby se platí , ještě je tam rezerva čelenka dolů a jedem smile
Reagovat
hanz
Zubajda ani neví, jak ty returny vrátí a Kvitka se zkuešeně vyeroruje.
Reagovat
Liverpool22
čelenka už je dole - jde do tuhýhosmile
Reagovat
hanz
Dneska je Kvitčin forhend hnus.
Reagovat
Grape
Škoda té výměny za stavu 5:5...
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
tommr
jj tam měla Keysovou na lopatě ... smile
Reagovat
hanz
Kvitka to zas podělala, Tubajda odhalila, že stačí dávat podání do Kvitčina forhandu a má body jistý.
Reagovat
brixner
Tubajda...smilesmilesmile
Reagovat
Marie9
Set má Keysová, ale bylo to jen o štěstí. Obě dvě hrají pod psa.smile
Reagovat
Liverpool22
smile asi tak - je to spíš boj než nějaká krásná tenisová podívaná.....
Reagovat
Dobry-den
Zaslouženě. smile
Reagovat
tommr
ani bych neřek. TB je vždycky i o štěstí ...
Reagovat
zfloyd
a teď na 7:5smilesmile
Reagovat
tommr
škoda tý strašný chyby za stavu 6:5 30:30 ... smile
Reagovat
zfloyd
to byl macek ten motýl , velký jako dlaň
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
Dobry-den
Zatím se štěstím uniká výprasku. Klidně to mohlo být už 0:5. smile
Reagovat
Liverpool22
vedeme 4:3 smilesmilesmile žádný výprask se nekoná....
Reagovat
aligo
A není to málo pane předsedo? Nemyslel jste 12:0??
Reagovat
com
tak že bysme se dneska konecne dockali smilesmile
Reagovat
tommr
strašnej začátek. Petra se zdá být hodně nervozní ... smile
Reagovat
hanz
Kvitka se zdá, že mele z posledního, utírá se po 2 hrách jak po hodině. To bude rychlovky
Reagovat
tommr
je tam vlhkost okolo 80 procent a to je pro Petru hodně špatný ... smile
Reagovat
Liverpool22
dneska se od začátku dost mračí, ale nebudu sejčkovat a fandíme dál - furt je to jen úvod zápasu smile
Reagovat
Marie9
smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
za to může ten sandokan na empiru ten našim většinou moc štěstí nenosí
Reagovat
Liverpool22
jo, jo smile musí to na někoho hodit smile
Reagovat
hanz
Kvitko, co to jako je?
Reagovat
aligo
3DF......
Reagovat
hanz
Jinak, jestli bude Kvítí hrát jako včera proti nebohý Australance, tak to bude rychlovka ve prospěch Kýsky.
Reagovat
vergus
Dneska to budou zápasy hlavně o tom, která z hráček ten míč zabije dříve, aniž by se vyhodila smile
Keys už 3 zápasy v řadě nedokázala proměnit první pokus na doservírování zápasu, snad se nedostane ve čtvrtém k další šanci
Reagovat
Liverpool22
smile vidím to úplně stejně. smile
Reagovat
misa
Všechny hráčky, které se dostaly do semifinále, hrají +- stejným stylem. Tady je vidět, jak jim svědčí povrch a míče v Cincinnati.
Reagovat
brixner
No, aspoň má com z Kvitovic radost, né?smile
Reagovat
hanz
Comíček si vysnívá GS pro Plíškovou.smile
Reagovat
brixner
To já se jednou z podobnýho snu vzbudil a málem sem se pochcal...smilesmile
Reagovat
hanz
smíchy? smile
Reagovat
brixner
Hrůzou TVL...smilesmile
Reagovat
Grape
Taky mě napadlo, že jsou v semifinále samé hráčky, jejichž styl je zcela jednoznačně ofenzivní.
Holt je vidět, že ten povrch v Cincinnati je vážně rychlejší než jinde...
Reagovat
hanz
JJ, to potvrzuje Kvitka, páč na jinejch americkejch turnajích se jí nedaří. Jen tady občas něco uhrála.
Reagovat
paddy
a příští týden se určitě objeví nějaká šokující zpráva smile

škoda, mohli jsme opět prožít nezapomenutelné momenty
https://www.youtube.com/shorts/E1MkrEp0DQI
Reagovat
misa
Rozhodčí se tam složila, jako by dostala kladivem do hlavy. Směšné smile
Reagovat
brixner
No dyť to byla rána jako někde u Verdunu! To já bych ani nepopad ten dech a hned bych zvažoval žalobu, taklenc se schválně trefovat do ubohý ženský...No fuj!
smilesmile
Reagovat
paddy
v deblu se dali dohromady hajzldědek s hajzlem a trojičku doplní v singlu jiný hajzlík (v zápase s hajzldědkem) smile

livesport preview

Daniil Medveděv a Stefanos Tsitsipas se potkávají v zemi, kde začala jejich rivalita. Poprvé se střetli v Miami 2018 a jejich úvodní souboj neskončil zrovna standardním způsobem, ba naopak. Tsitsipas měl údajně v průběhu zápasu Medveděva nazvat "ruským hova...", což aktuálního lídra žebříčku pořádně naštvalo.
"Radši zavři hubu, rozumíš? Stefanosi, podívej se na mě, mluvím s tebou. V průběhu posledního setu si strašně moc potřeboval na toaletu, trvalo ti to pět minut... pak zahraješ 'prasátko' a ani se neomluvíš. Myslíš si, že jsi dobrý člověk?" řekl Medveděv po úspěšném obratu. "(Tsitsipas) se chová jako malé dítě, které neumí bojovat. Pokud mi chce něco říct a hádat se, pak to má udělat," řekl poté, co se do sporu vložil umpirový rozhodčí.

smile
https://www.youtube.com/watch?v=mDX6K7t-JcE
Reagovat
brixner
No, to já když dřepim na hajzlu, tak u toho sténam a vzdycham a voči mi lezou z ďůlků a když pak po tom nechutnym zážitku zkontroluju vejsledek, málem mě dycky vomejou, páč za takovou hromadu by se styděl i nosorožec a to se ňák zvlášť nepřejídam...Vo tomdle by se mělo psát ti řikam!
smilesmilesmile
Reagovat
paddy
já jdu dnes proti Ondrovi ve všech zápasech smile

na ženské jsem si i vsadil, musí se na to jít logicky

Kvitová loni na turnaji Keys porazila, což je špatné znamení, a letos to bude naopak
Sabalenka porazila Garciu v Cincinnati v r. 2018 a letos to nebude jinak
smile smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jeho tipy mi připadají ok, u žen je to ale o dost složitější. Postup Medvěda a Čordy ale považuji za velmi pravděpodobný až jistý.
Reagovat
Martan1
Medvěd a Čorič jsou pravděpodobnější ale je to sice taky kulatý ale nazasahujou do toho černí démoni s píšťalkou jako ve fotbale, kteří když se spletou tak už to nezmění protože, protože...no protože by tím utrpěli.. vlastně utrpělo jejich ego ( teda pokud nejsou uplácený) V tenise je prostor pro rozhodčí ovlivňovat zápas daleko užší.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
smile jsou to zápasy 50/50, tak uvidíme, podle random.org vyhrajou Kvitová a Garcia smile
Reagovat
paddy
50/50, tzn. 50%+50% = 100 %, tedy tutovka na Keys se Sabalenkou smile
Reagovat
Martan1
Správně 50/50 je nejlepší pro sázkaře i když si musí z každé sázky - jak na vítězství tak na prohru odečíst 15 procent. Pokud jsou kurzy nižší na jedné a vyšší na druhé straně jsou procenta ztráty pro sázející ještě vyšší = vyšší zisk sázkovky. Divím se že ještě někdo sází kurzy pod 1,3 ( v takovém případě to musí sázkař vědět, jinak to nemá smysl)
Reagovat
paddy
online je tak 7% marže, dříve to byl navíc 10% poplatek v kamenných pobočkách

tipy na velké favority nemají smysl, jelikož je všichni sázejí, a tak kurzy nejsou výhodné, je lepší vsadit proti

obecně je to o pravděpodobnosti, najít zápas, kde je pravděpodobnost výhry větší než ukazuje kurz

např.
Medvedev D. - Tsitsipas S. 1.37 3.35 73,0% + 29,9% = 102,9% (nad 100% je vnořená marže)

kdo si myslí, že Tsitsipas má větší šanci než 30%, tak se dá na něho vsadit. Když v dlouhodobém pohledu vyhraje 35% takových zápasů, tak to byla racionální sázka. Pokud by dnešek byl 65/35, pak je nesmysl dávat Medveděva, sázka se vyplatí jen nad 73%
Reagovat
Grape
smile
Reagovat
Grape
Tak to já s Ondrou souhlasím ve 3 případech ze 4. Bohužel jediný zápas, který vidím jinak, je ten Petřin, ale fakt jí dnes moc nevěřím.
Víceméně jsou to ale všechno zápasy 50:50, možná Medveděv je trochu favorit, ale ani u něj by nebylo velké překvapení, kdyby vypadl...
Reagovat
Vlk-v-trave
Dobre by bylo, aby si nalozil na Madison tak min. 2000 az 10.000 CZK, vem si priklad z Mantry, obetave postup Petry do SF pojistil, a mimo to mame slusny zaklad Kozoroha, ze tommr nemusi ani tommrovat.:)

Obetavost ze Sveta bohuzel uz pomalu zmizela... vsechno je hodne sobecke, to tady dokonce na TP nekdo moudry napsal...

Jit proti tipum Ondry neni zadny velky halo... ale ze jdes proti Medvedovi...to je uz slusna hlina... aby Stefan neskoncil nekde na zachode v malini... mel by si to nejak pojistit:)

Tipy jsou obecne prereklamovane, vsechno je 50/50.
V tehle dobe tim vic... je vzdy jen par za turnaj... pokud jde o nejakou poradnou value.

Ale trebas ani jediny zapas SF me nelaka, krom Camerona...ale zase ten jeho souper me moc nebavi... kombinaci Mad vs. Petra, to si jeste rozmyslim, - aneb, ktera udela min strel do tribun vyhraje, hlavne na Big Pointech:)
Reagovat
Rafaeoli25
Ze zbývající čtyřky mě baví jen Coric. Snad se mu povede dovést tento týden až k titulu. A hlavně, aby na to pak navázal a nespadl zpět dolů, to by byla škoda.
Reagovat
Blondie
Děcka, prosím, poslali byste mi linky na nějaké oblíbené streamy? Jako Channel tennis a tak? Měla jsem PC v opravě a oni mi tak nějak mázli disk (zálohu dat mám, ale záložek už ne :D).
Reagovat
Blondie
Prosím?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já teda koukám většinou přes tipsport, nebo tady, hlásí to občas virus, ale nikdy jsem žádný neměl :)

http://kj.freestreams-live1.com/tennis-stream/
Reagovat
Pe3k
https://www.jokerlivestream.art/joker-tennis-live-streaming-70.html
Reagovat
Krisboy
https://www.jokerlivestream.art/joker-tennis-live-streaming-70.html
Reagovat
Liverpool22
anebo pak můžeš koukat tady - s tím, že na tenis musíš vždy počkat až začne zápas a pak Ti tam naskočí nabídka WTA nebo ATP kanál 1, 2, 3...

http://www.hesgoal.com/
Reagovat
Vlk-v-trave
http://cnnlivestreams.com/scheldule-live-today/
Reagovat
brixner
Dobře vychovanejm děckám věčně nekape z vocásků, nesrkaj činžáno nebo vodečku jelcinovku, nešlukujou hábéčka ani jiný podobný pochutiny a stimulanty, nenadávaj na jednoho posranýho premiéra a nequrvujou věčně v krámech při pohledech do regálů a patnáctýho při pohledu na to dlouhý a bílý, kde na konci je h0vno, což dřív narození znají jako vejplatní pásky...
Heleďse, kočko, že ty sis popletla IP a vlezlas vomylem na jinačí portálek, že jo?
smilesmilesmile
Reagovat
horska.kraslice
je podle mého mínění velmi pěkné a milé oslovení. :-)
Reagovat
brixner
No jo, pravda, taková Iva Pezderkovic s tím uměla zacházet docela dobře! Ale jo, je to pohodasmile
Reagovat
peek
Ten posranej už nejni premiér, takže cajk smile
Reagovat
brixner
?? Vo kom že to je řeč? Sem bez internetu, tak vim kulový...smile
Reagovat
peek
Tys s ním začal...smile
Reagovat
Blondie
Všem děkuji, co se oslovení týká... Brno, no :D díky!
Reagovat
brixner
A mě to nedá:smile-smile-smile
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
lars
jako chyba velka jako Brno ? :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist