6. den v Římě: Na programu jsou semifinále, o finále bude hrát Karolína Plíšková

18. 5. 2019, 09:00
Previews 45
V rámci šestého hracího dne letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia se bude bojovat o postup do finále. Karolína Plíšková v semifinále změří síly s kvalifikantkou Marií Sakkariovou, Kiki Bertensová narazí na Johannu Kontaovou. Mužská semifinále obstarají Novak Djokovič s Diegem Schwartzmanem a Stefanos Tsitsipas s Rafaelem Nadalem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kar. Plíšková (4-ČR) - Sakkariová (Řec.) | Centrale (17:00 SELČ)
• Semifinále dvouhry žen •
Bertensová (6-Niz.) - Kontaová (Brit.) | Centrale (12:00 SELČ)
• Semifinále dvouhry mužů •
Tsitsipas (8-Řec.) - Nadal (2-Šp.) | Centrale (14:30 SELČ)
Djokovič (1-Srb.) - Schwartzman (Arg.) | Centrale (20:00 SELČ)


• Češi v akci •
Karolína Plíšková (7.) - Maria Sakkariová (39.) | Centrale (17:00 SELČ)
Karolína Plíšková dnes bude útočit na své třetí letošní a celkově 25. finále. Její soupeřkou bude rozjetá kvalifikantka Maria Sakkariová. Řekyně má možnost postoupit do svého největšího a celkově třetího finále. Jediný dosavadní souboj po velké bitvě vyhrála loni právě v Římě Sakkariová, Plíšková tehdy vzteky několikrát udeřila do umpiru.

Plíšková se po zbavení se virového onemocnění postupně rozehrává do formy, Sakkariová na antuce letos hraje naprosto skvěle a bude pro Plíškovou stejně jako loni těžkou soupeřkou. Tentokrát by ale měla mít mírně navrch česká tenistka.

Tip: Plíšková ve třech setech

Aktuální forma
Plíškové se po famózních úvodních měsících nepodařil vstup do antukového jara. Ve Stuttgartu v roli obhájkyně titulu prohrála hned úvodní zápas s Viktorií Azarenkovou a kvůli neznámému viru, s nímž se trápila přes měsíc, vzdala účast v pražské Stromovce. Na prestižním turnaji v Madridu už ve druhém kole prohrála s kvalifikantkou Katerynou Kozlovovou.

Cesta turnajem
Plíšková měla coby nasazená čtyřka v prvním kole volný los a na úvod si snadno poradila s Ajlou Tomljanovičovou. Osmifinále proti talentované Sofii Keninové a čtvrtfinále proti ve formě hrající Viktorii Azarenkové naopak musela otáčet.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Plíšková v Římě startuje popáté. Postupem do semifinále o kolo vylepšila své maximum (čtvrtfinále 2017), jinak vypadla vždy již v úvodních kolech. Loni hned v prvním zápase nestačila na Marii Sakkariovou.

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Brisbane (vítězka);  Miami (finále);  Australian Open (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Řím (semifinále)
Bilance: 25-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 4-2
Bilance proti hráčkám Top 31-50: 7-1 (kariérní 54-29)
Bilance v seminále WTA Premier 5: 0-0 (kariérní 2-1)
Grandslamy: Australian Open (semifinále)

Karolína Plíšková - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 5-4
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Stuttgart (2. kolo), Madrid (2. kolo)
Cesta turnajem: Tomljanovičová (6-3 6-3), Keninová (4-6 6-4 6-3), Azarenková (6-7 6-2 6-2)

Aktuální forma
Sakkariové se v úvodu sezony vůbec nedařilo, s příchodem antukového jara se ovšem řecká tenistka rozehrála do skvělé formy. V Istanbulu a Madridu sice vypadla hned v prvním kole, nicméně v Charlestonu si zahrála čtvrtfinále a v Rabatu získala svou premiérovou trofej na WTA.

Cesta turnajem
Sakkariová v Římě s přehledem zvládla dvoukolovou kvalifikaci a set neztratila ani v hlavní soutěži proti Anastasiji Pavljučenkovové a Anett Kontaveitové. V osmifinále jí v rozhodující sadě vzdala Petra Kvitová, ve čtvrtfinále po obratu zdolala jinou rozjetou kvalifikantku Kristinu Mladenovicovou.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Sakkariová se v hlavní soutěži římského turnaje poprvé představila loni, kdy v osmifinále schytala výprask od Angelique Kerberové.

Maria Sakkariová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Rabat (vítězka)
Největší úspěchy na antuce: Rabat (vítězka)
Bilance: 19-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 14-3
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-1 (kariérní 4-5)
Bilance v seminále WTA Premier 5: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Maria Sakkariová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 6-1
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Charleston (čtvrtfinále), Istanbul (1. kolo), Rabat (vítězka), Madrid (1. kolo)
Cesta turnajem: Pavljučenkovová (6-1 7-5), (14) Kontaveitová (6-3 6-2), (2) Kvitová (7-5 5-7 4-0 skreč), Mladenovicová (5-7 6-3 6-0)


• Semifinále dvouhry žen •
Kiki Bertensová (4.) - Johanna Kontaová (42.) | Centrale (12:00 SELČ)
Osm zápasů neporažená Kiki Bertensová v Římě stále úspěšně navazuje na triumf z Madridu a o své třetí letošní a celkově 12. finále se popere s Johannou Kontaovou. Sedminásobnou finalistku turnajů WTA dnes čeká největší antukové semifinále v kariéře a vůbec první na turnajích WTA Premier 5. Vzájemná bilance je před dnešním soubojem vyrovnaná, bude se jednat o premiérové střetnutí na antuce.

Bertensová i Kontaová teď mají skvělou formu, antuka ale přece jen více sedí Nizozemce. Bertensová by měla potvrdit roli favoritky, jednoduché to však po náročném programu posledních dní mít nebude.

Tip: Bertensová ve dvou setech

Aktuální forma
Bertensová do antukového jara vstoupila již v Charlestonu, kde začala suverénním vítězstvím, jenže už v osmifinále prohrála s Marií Sakkariovou a neobhájila loňský triumf. Mnohem lepší to bylo ve Stuttgartu, v německé hale až v semifinále podlehla pozdější vítězce Petře Kvitové. Její forma vygradovala v Madridu, kde bez ztráty setu získala svou nejcennější a celkově devátou trofej, ve finále porazila Simonu Halepovou.

Cesta turnajem
V Římě po volném losu v prvním kole bojovala s únavou i soupeřkami. Ve středu zvládla dva těžké třísetové souboje, nejprve s lucky loserem Amandou Anisimovovou a poté s Carlou Suárezovou. Čtvrtfinále po odstoupení světové jedničky Naomi Ósakaové hrát nemusela a pošetřila síly.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Bertensová v Římě hraje počtvrté. Postupem do semifinále vyrovnala své maximum, mezi nejlepší kvarteto postoupila také předloni, jinak vždy skončila již v úvodních kolech.

Kiki Bertensová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Madrid, Petrohrad (vítězka);  Stuttgart,  Sydney (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (vítězka); Stuttgart (semifinále)
Bilance: 26-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 12-2
Bilance proti hráčkám Top 31-50: 6-4 (kariérní 38-31)
Bilance v seminále WTA Premier 5: 0-0 (kariérní 1-1)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Kiki Bertensová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 7-4
Nejlepší výsledek: semifinále (2017, 2019)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Charleston (osmifinále), Stuttgart (semifinále), Madrid (vítězka)
Cesta turnajem: volný los, Anisimovová (6-2 4-6 7-5), Suárezová (6-4 1-6 6-3), (1) Ósakaová (bez boje)

Aktuální forma
Kontaová po nepovedeném úvodu sezony se na svém nejhorším povrchu vrací do bývalé formy. Bývalá světová čtyřka v Rabatu poprvé v kariéře postoupila do antukového čtvrtfinále na WTA a až ve finále prohrála s Marií Sakkariovou. V Madridu po výhře nad Alison Riskeovou statečně vzdorovala Simoně Halepové.

Cesta turnajem
Kontaová ve výborné formě pokračuje v Římě. Znovu po týdnu si poradila s Alison Riskeovou, ve druhém kole si vyšlápla na světovou osmičku Sloane Stephensovou, v osmifinále přehrála další americkou grandslamovou šampionku Venus Williamsovou a ve čtvrtfinále ve třech setech zastavila rozjetou Markétu Vondroušovou.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Kontaová si v minulosti zahrála římský turnaj třikrát a pokaždé skončila v osmifinále, naposledy loni po porážce s Jelenou Ostapenkovou. Letos tak své maximum vylepšila.

Johanna Kontaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Rabat (finále)
Největší úspěchy na antuce: Rabat (finále)
Bilance: 23-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 9-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-2 (kariérní 16-21)
Bilance v seminále WTA Premier 5: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Johanna Kontaová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 9-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Rabat (finále), Madrid (2. kolo)
Cesta turnajem: Riskeová (6-4 6-1), (7) Stephensová (6-7 6-4 6-1), V. Williamsová (6-2 6-4), Vondroušová (6-3 3-6 6-1)


• Semifinále dvouhry mužů •
Stefanos Tsitsipas (7.) - Rafael Nadal (2.) | Centrale (14:30 SELČ)
První dnešní semifinále mužské dvouhry nabídne reprízu madridského semifinále z minulého týdne mezi Stefanosem Tsitsipasem a Rafaelem Nadalem. Tsitsipas v Madridu antukového krále porazil a udržel si stoprocentní bilanci v semifinále Masters, dnes bude útočit na své celkově osmé finále, třetí na Masters. Majitel 33 trofejí z Masters Nadal, který ve vzájemné bilanci vede 3-1, bude usilovat již o 118. finále, jubilejní 50. na Masters.

Favoritem opět bude osminásobný šampion římského podniku a obhájce titulu Nadal. Proti Tsitsipasovi to ale znovu nebude jednoduché. V Římě se ovšem Nadalovi daří náramně a měl by tentokrát zvítězit.

Tip: Nadal ve třech setech

Aktuální forma
Tsitsipas prožívá životní sezonu. Po semifinále na Australian Open vyhrál halový podnik v Marseille a další finálovou účast přidal v Dubaji. Po nepříliš povedených březnových Masters zahájil antukovou část sezony v Monte Carlu a následně hrál v Barceloně, na obou turnajích skončil s bilancí 1-1. Poslední generálku v Estorilu naopak celou vyhrál a v Madridu po skalpu Rafaela Nadala ve svém největším finále na antuce podlehl Novakovi Djokovičovi.

Cesta turnajem
Na fantastické výkony z Madridu navazuje Tsitsipas v Římě. Po povinném vítězstvím nad domácí divokou kartou Jannikem Sinnerem suverénně přehrál domácí hvězdu a vítěze nedávného Masters v Monte Carlu Fabia Fogniniho. Čtvrtfinále po odstoupení Rogera Federera hrát nemusel.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Tsitsipas si svou premiéru v italské metropoli odbyl loni, kdy skončil ve druhém kole po porážce s Juanem Martínem Del Potrem.

Stefanos Tsitsipas - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Estoril,  Marseille (vítěz);  Madrid,  Dubaj (finále);  Australian Open (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Estoril (vítěz)
Bilance: 29-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 12-3
Bilance proti hráčům Top 10: 3-3 (kariérní 10-14)
Bilance v semifinále Masters: 1-0 (kariérní 2-0)
Grandslamy: Australian Open (semifinále)

Stefanos Tsitsipas - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 3-1
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Monte Carlo (osmifinále), Barcelona (osmifinále), Estoril (vítěz), Madrid (finále)
Cesta turnajem: volný los, Sinner (6-3 6-2), (10) Fognini (6-4 6-3), (3) Federer (bez boje)

Aktuální forma
Nadal se po zranění kolene vrátil na svém nejlepším povrchu. Ale roli antukového krále stále nepotvrzuje. V Monte Carlu v semifinále jasně nestačil na pozdějšího vítěze Fabia Fogniniho, v Barceloně v semifinále prohrál s pozdějším šampionem Dominicem Thiemem a do třetice v semifinále v Madridu podlehl Stefanosovi Tsitsipasovi.

Cesta turnajem
V Římě ovšem Nadal zatím působí neporazitelně. S Jérémym Chardym i Nikolozem Basilašvilim ztratil jediný game a pouhé čtyři hry ve čtvrtfinále povolil krajanovi Fernandovi Verdascovi.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Rekordman v počtu trofejí z Masters (33) Nadal při svých 14 účastech v Římě celkem osmkrát triumfoval, naposledy loni. Jeho nejhorším výsledkem je druhé kolo z roku 2008, jinak byl vždy minimálně ve čtvrtfinále.

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (finále);  Madrid,  Barcelona,  Monte Carlo,  Indian Wells (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Madrid, Barcelona, Monte Carlo (semifinále)
Bilance: 23-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 12-3
Bilance proti hráčům Top 10: 0-3 (kariérní 162-88)
Bilance v semifinále Masters: 0-2 (kariérní 48-19)
Grandslamy: Australian Open (finále)

Rafael Nadal - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 59-6
Nejlepší výsledek: vítěz (2005 - 2007, 2009 - 2010, 2012 - 2013, 2018)
Loňský výsledek: vítěz
Generálka: Monte Carlo (semifinále), Barcelona (semifinále), Madrid (semifinále)
Cesta turnajem: volný los, Chardy (6-0 6-1), (14) Basilašvili (6-1 6-0), Verdasco (6-4 6-0)


Novak Djokovič (1.) - Diego Schwartzman (24.) | Centrale (20:00 SELČ)
Pětinásobný finalista turnajů ATP Diego Schwartzman bude ve svém premiérovém semifinále na Masters útočit na své největší finále proti čtyřnásobnému šampionovi římského podniku a devět zápasů neporaženému Novakovi Djokovičovi, který úspěšně navazuje na triumf z Madridu a dnes bude usilovat o 49. účast ve finále turnajů Masters a celkově 108. kariérní finále. Oba předchozí souboje(https://www.tenisportal.cz/vzajemne/djokovic/schwartzman/) vyhrál Djokovič.

Djokovič má za sebou extrémně náročný zápas s Juanem Martínem Del Potrem a otázkou je, jak rychle dokáže po maratonské bitvě, jež skončila až hodinu po půlnoci, zregenerovat. Pokud bude fit, měl by si se Schwartzmanem bez větších potíží poradit.

Tip: Djokovič ve dvou setech

Aktuální forma
Djokovič po nepřesvědčivých výkonech na březnových Masters postupně zlepšuje formu před dalším grandslamem. V Monte Carlu sice již ve čtvrtfinále nestačil na Daniila Medveděva, ovšem v Madridu poprvé od triumfu v Melbourne postoupil do semifinále, nakonec celý turnaj vyhrál a vyrovnal rekord Rafaela Nadala v počtu trofejí z Masters.

Cesta turnajem
Djokovič byl zpočátku v Římě naprosto suverénní a i nadále potvrzoval zlepšenou formu, když nedal šanci Denisovi Shapovalovovi ani Philippovi Kohlschreiberovi. Ve čtvrtfinále s Juanem Martínem Del Potrem měl ovšem namále, ve druhé sadě fantastického a maratonského duelu musel likvidovat dva mečboly.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Djokovič si v Římě celkem osmkrát zahrál finále a má v nich poloviční úspěšnost. Majitel 33 trofejí z Masters se hlavní soutěže italského podniku účastní potřinácté, při všech předchozích startech došel minimálně do čtvrtfinále. Loni v semifinále nestačil na Rafaela Nadala.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Madrid,  Australian Open (vítěz);  Dauhá (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (vítěz)
Bilance: 22-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 9-1
Bilance proti hráčům Top 21-30: 3-2 (kariérní 100-21)
Bilance v semifinále Masters: 1-0 (kariérní 47-16)
Grandslamy: Australian Open (vítěz)

Novak Djokovič - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 49-8
Nejlepší výsledek: vítěz (2008, 2011, 2014 - 2015)
Loňský výsledek: semifinále
Generálka: Monte Carlo (čtvrtfinále), Madrid (vítěz)
Cesta turnajem: volný los, Shapovalov (6-1 6-3), Kohlschreiber (6-3 6-0), (7) Del Potro (4-6 7-6 6-4)

Aktuální forma
Schwartzman měl velmi dobrý vstup do sezony, ale od únorového finále v Buenos Aires se trápil. Na dalších osmi turnajích ani jednou nepostoupil do čtvrtfinále. Na antuce na předchozích čtyřech podnicích vždy skončil ve druhém kole.

Cesta turnajem
V Římě zpočátku dokonale využíval výpadku favoritů. Postupně si bez ztráty setu poradil s Jošihitem Nišiokou, Albertem Ramosem a Matteem Berrettinim, přemožitelem loňského finalisty Alexandera Zvereva. Ve čtvrtfinále nedal šanci hráči Top 10 Keiovi Nišikorimu a připsal si žebříčkově nejcennější výhru své kariéry.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Schwartzman se teprve až loni při svém třetím startu v Římě dočkal výhry v hlavní soutěži, ve druhém kole nestačil na Benoita Paireho.

Diego Schwartzman - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Buenos Aires (finále);  Sydney (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Buenos Aires (finále)
Bilance: 20-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 14-7
Bilance proti hráčům Top 10: 2-2 (kariérní 5-21)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Diego Schwartzman - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 5-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Monte Carlo (2. kolo), Barcelona (2. kolo), Mnichov (2. kolo), Madrid (2. kolo)
Cesta turnajem: Nišioka (6-1 6-4), Ramos (7-6 6-1), M. Berrettini (6-3 6-4), (6) Nišikori (6-4 6-2)

INTERNAZIONALI BNL D'ITALIA 2019 - PROGRAM 6. HRACÍHO DNE
• CENTRALE • (od 12:00 SELČ)
1. Bertensová (6-Niz.) - Kontaová (Brit.)
2. Tsitsipas (8-Řec.) - Nadal (2-Šp.) / nejdříve ve 14:30 SELČ
3. Kar. Plíšková (4-ČR) - Sakkariová (Řec.) / nejdříve v 17:00 SELČ
4. Djokovič (1-Srb.) - Schwartzman (Arg.) / nejdříve ve 20:00 SELČ
5. Kubot/Melo (1-Pol./Braz.) - Cabal/Farah (3-Kol.)
• PIETRANGELI • (od 12:00 SELČ)
1. H. Chan/L. Chan (7-Tchaj-wan) - Grönefeldová/Schuursová (8-Něm./Niz.)
2. Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Azarenková/Bartyová (Běl./Austr.) / nejdříve v 15:00 SELČ
3. Marach/M. Pavič (5-Rak./Chorv.) - Klaasen/Venus (6-JAR/N. Zél.) / nejdříve v 18:00 SELČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

45
Přidat komentář
smazaný uživatel
+1, ze sa Rafa dostal z 0:30 ked siel podávat do setu, vlastnou dobrou hrou..V Monte Carle, ci Madride by tento problém zaručene nevyriesil..

Stále pár chybičiek z FH, ale v globále velmi dobrý set. Rovnako Tsi velmi dobrý výkon, ohromne zlepšil pohyb a antuka mu zdá sa chutí ešte viac, ako hard. Na svoju výšku fantastická defenzíva, velmi by som chcel vidiet jeho zápas s Thiemom, lebo sa mi zdá, ze by tam mal az 50% sance..
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem ci to je nizsie postavenou kamerou, ale brutálna řezba uz v prvom geme..Rafa sa hnevá a mydlí to tam od úvodu.

toto bude dobry zápas..
Reagovat
smazaný uživatel
Si myslím, že ho Nadal smázne.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď, Stefe, já chci zbohatnout :)
Reagovat
smazaný uživatel
Napriek 0:3, mladý opat raz ukazuje potenciál.

To bude ohromná QF hrozba na RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď, nebo... jindy.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, dneska to Stef bude mít mnohem, mnohem těžší.
Reagovat
Nola
Johanka sa resetla, ale velmi neocakavane na antuke, hrala skvele, porazila Bertens a Stephens, neuveritelne
Reagovat
dadaft
mimochodem -- co je s Biancou Anreescu???
Reagovat
EllNino
stále rameno, asi přijde i o RG
Reagovat
dadaft
hm, byla to velkolepá jízda, ale evidentně za hranou.
Reagovat
Mr.Pink
Jeji nejvetsi slabinou je fyzicka kondice a casta zraneni. Zraneni ji zastavuji pomerne casto. Nesouvisi to jen s velkolepou jizdou.
Reagovat
Fransoas
jsem velice potěšen,že Kikina nepostoupila do finále.Ona by se mohla pasovat na superhvězdu.Gratulace pro Konta.
Reagovat
tommr
hodně nečekaný vítězství Kontaový. Když zahodila za stavu 5:2 40:0 ve třetím ty 3 mečboly tak jsem myslel, že se zase složí, ale naštěstí to ustála ...
Reagovat
com
Gratulace Konte :) ..ale ve finale ji Karolina snad da :) H2H 5:1 :)
Reagovat
tommr
poslední zápas ovšem vyhrála Konta ...
Reagovat
petrulinka
Konta je teda dobré psycho
Reagovat
dadaft
kdo by to byl řekl...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Johančino vzkříšení a na antuce...
Reagovat
rybicka
Hezky pěkně Konta
Reagovat
smazaný uživatel
konticka parada.. za cely tento turnaj vyhrala viac bodov nez dokopy za celu antukovu karieru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Do letošní sezony kromě 5 zápasů v Římě v hlavní soutěži WTA na antuce vyhrála jen jeden zápas v Madridu a jeden ve Stuttgartu.
Letos má 9 výher :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zeny zas, tradične, komplikujú mužom život..A ocakavané semifinále sa odkladá na 16:00.
Reagovat
tommr
obvykle to bývá přesně naopak a zejména Nadal a Djokovic vždycky zdržujou ostatní ...
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Nola
tie zeny ale hraju pekny zapas, neantukarka Johanka, hra velmi dobre
Reagovat
smazaný uživatel
Kontu nespoznávam...

Ona nepresla prve kolo RG, aj ked bola v top 10.
Reagovat
lars
"zas tradicne" asi znamena "Forhandovo 1 %" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se hlavně modli, aby řecká bohyně deště Dióna přihlédla k původu Stefanose a nenechala se vytočit touhle genderovou podpásovkou, jinak taky hrozí, že muže dneska úplně spláchne z kurtu.
Reagovat
rybicka
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Google vie všetko, takze nejaké počasie v Ríme ho nemoze zaskočit..Bude slnečno..

Horsie to bude zajtra, do 15:00 súvislý dázd, neskor prehánky 30-40%..Podvečer menej
Reagovat
com
Konta to dobre otocila :)
Reagovat
tommr
Konta bude i ve druhým setu podávat na výhru. Nejspíš ale zase dopadne jako v prvním setu. Hraje dobře, ale je strašně zbrklá ...
Reagovat
smazaný uživatel
ten jej trener ma bavi ajk sa furt chyta za hlavu, ze co tam stvara :D
Reagovat
tommr
tak tentokrát to naštěstí zvládla hlavně díky výpomoci od Bertensový ...
Reagovat
smazaný uživatel
konta blazniva, to co teraz spravila :D
Reagovat
dadaft
Konta válí, to se musí nechat............
Reagovat
smazaný uživatel
Než šla podávat na vítězství, tak jo... Pak nebyla schopná vzít do ruky míček při podání... Ale otočka z 1:3 na 5:4, to byl jeden lepší winner než druhý...
Reagovat
tommr
Bertensová se tam pěkně rozplácla, ale naštěstí se jí nic nestalo ...
Reagovat
kada.tom
CENTRALE
Bertens =< Konta (4-6 6-2 4-6)
Tsitsipas >= Nadal (7-5 7-6)
Plíšková Ka. > Sakkari (6-2 6-3)
Djokovic > Schwartzman (6-3 6-4)
Kubot/Melo >= Cabal/Farah (6-3 3-6 10-5)

PIETRANGELI
Chan/Chan >= Grönefeld/Schuurs (7-6 6-4)
Krejčíková/Siniaková =< Azarenka/Barty (1-6 7-5 9-11)
Marach/Pavic > Klaasen/Venus (6-3 6-3)
Reagovat
Torn
Jako do případného finále bych si taky víc přál Kontu než Bertens. :D
Reagovat
com
coz se nam ale pravdepodobne nesplni :/
Reagovat
tommr
hlavně aby se Karolína do toho finále vůbec dostala. S kým by v něm hrála už je v podstatě jedno. Proti Kontaový se Karolíně daří, ale případná výhra nad Bertensovou by zase měla větší váhu ...
Reagovat
rybicka
Přání otcem myšlenky? :-)
Reagovat
lars
vsak Konta vyhrala
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist