5. den na US Open: Kvitová zkusí překvapit obhájkyni titulu Clijstersovou

3. 9. 2010, 14:00
Previews 8
Petra Kvitová se dnes na grandslamovém US Open střetne v duelu o osmifinále s obhájkyní titulu Kim Clijstersovou z Belgie na centrálním kurtu areálu Flushing Meadows. Zápas je na dvorci Arthura Ashe v plánu jako druhý.

Včera zápas atmosféra centrálního dvorce nepomohla proti favorizované Šarapovové Ivetě Benešové. Zda se velkého zápasu nezalekne Petra Kvitová, jež má letos už zkušenosti z wimbledonského centr kurtu, se ukáže zhruba dnes večer od 19:00 hodin. 

Dvacetiletá rodačka z Bílovce se s Kim Clijstersovou dosud utkala pouze jednou. Letos v Miami na soupeřku nestačila a prohrála dvakrát 1-6. "Každý se dá porazit. Bude to třetí kolo US Open, nemám co ztratit, půjdu do toho a užiju si to," řekla Kvitová novinářům.

Česká hráčka po úspěchu na londýnské trávě vypadla pětkrát v řadě v prvním kole, dvou vítězství se dočkala až v New Yorku, kde porazila krajanku Hradeckou a Britku Baltachaovou. Clijstersová potvrdila roli favoritky proti Arnové a Peersové.

Teprve o třetí kolo budou usilovat favorité mužské dvouhry Rafael Nadal či Andy Murray.

- US OPEN (USA - New York, tv. povrch) -
páteční program (03. 09. 2010)

Kurt Arthura Ashe (začátky v 17:00 SELČ):
Hantuchová (24-SR) - Dementěvová (12-Rus.), Kvitová (27-ČR) - Clijstersová (2-Belg.), Murray (4-Brit.) - Brown (Jam.), večerní zápasy (01:00): Minellaová (Luc.) - V. Williamsová (3-USA), Nadal (1-Šp.) - Istomin (Uzb.).

Kurt Louise Armstronga:
Stosurová (5-Austr.) - Erraniová (It.), Chiudinelli (Švýc.) Isner (18-USA), Razzanová (Fr.) - Ivanovičová (Srb.), Querrey (20-USA) - Granollers (Šp.).

Grandstand:
Stachovskij (Ukr.) - Harrison (USA), Schiavoneová (6-It.) - A. Bondarenková (29-Ukr.), Nalbandian (31-Arg.) - Serra (Fr.), Peerová (16-Izr.) - Pennettaová (19-It.).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ach Daniela, prvý set mal byť tvoj.
Reagovat
smazaný uživatel
jo to měla, za to může být na sebe naštvaná...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte náhodou někdo z Vás, kteří právě sledujete zápas Hantuchová - Dementěvová, proč za stavu 5:3 a 0:15 si obě hráčky šly sednout na lavečku, nevšiml jsem si, že by některá z nich byla ošetřovaná..
Vím, že je to detail, ale vrtá mně to hlavou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
lebo tam poprchalo tak cakali kym prestane =)
Reagovat
smazaný uživatel
Díkec, to je tak, když to člověk sleduje na netu v malém rozlišení :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
cez aku stranku to pozeras lebo ja som tez kukal cez net a videl som normalne
Reagovat
vrabejka
come on kvitová do ní dáš ji 6:4 3:6 7:5 rozdrt ju a ukaz ze na grandslamech se ti dáří!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
to nedopadne dobře :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist