5. den na US Open: Kvitová bojuje o osmifinále. Do akce jdou i další favorité

1. 9. 2017, 13:00
Previews 150
Ve Flushing Meadows se dnes bude bojovat o postup do osmifinále. Z českých zástupců zasáhne do pátečního programu dvouher pouze Petra Kvitová. Dvojnásobná wimbledonská šampionka zahájí program na centrálním dvorci duelem s Caroline Garciaovou. Do akce jdou i další favorité jako Garbiñe Muguruzaová, Maria Šarapovová, Venus Williamsová, John Isner a Sam Querrey.

Páteční program na největším tenisovém stadionu světa odstartuje Petra Kvitová. Nasazená třináctka bude v utkání třetího kola popáté v kariéře čelit Caroline Garciaové. S nasazenou osmnáctkou letošního ročníku prohrála dva poslední duely. Vzájemná bilance je i přesto vyrovnaná.

Kvitová se po prosincovém přepadení a operaci levé ruky na kurty vrátila na French Open. Z Paříže odjížděla s bilancí jedné výhry a jedné porážky. Následoval přechod na trávu. Na svém oblíbeném povrchu získala v Birminghamu jubilejní 20. kariérní titul.

Od té doby se však rodačce z Fulneku nedařilo. Ve Wimbledonu, kde patřila k největším favoritkám, Stanfordu, Torontu i Cincinnati vypadla vždy po druhém utkání a pořážku jí pokaždé uštědřila americká soupeřka. V New Havenu dokonce skončila již v prvním kole, když uhrála jen tři gamy proti Shuai Zhang.

Letošní US Open odstartovala vydřeným vítězstvím nad trápící se bývalou světovou jedničkou Jankovičovou a poté smetla Francouzku Cornetovou. Přerušila tak prokletí druhých kol a jediná výhra ji v tuto chvíli dělí od úspěšné obhajoby loňského osmifinále.

Garciaová má letos na kontě čtyři semifinálové účasti. Mezi nejlepší čtyřku postoupila v Monterrey, Štrasburku, na Mallorce a v Bastadu. Na tvrdých površích má letos bilanci 14-9.

Na grandslamech se Francouzce daří. V Australian Open skončila ve třetím kole, doma v Paříži až ve čtvrtfinále a v All England Clubu v osmifinále.

Na US Open v prvním kole deklasovala Terezu Martincovou a ve druhém kole po prohrané úvodní sadě zničila Rusku Alexandrovovou. Vyrovnala tak loňský výsledek a dnes bude bojovat o vylepšení svého newyorského maxima.

Kvitová se pokusí přerušit sérii porážek s Garciaovou; © Twitter ČT Sport

Další bod hracího plánu na dvorci Arthura Ashe obstarají Denis Shapovalov a Kyle Edmund. Právě v daviscupovém duelu s Edmundem letos Shapovalov vypáleným míčkem trefil umpirového sudího a byl diskvalifikován. Druhý vzájemný duel v Queensu vyhrál Kanaďan a srovnal stav vzájemné bilance.

Shapovalov prožívá životní sezonu. Letos ovládl dva domácí challengery a naposledy šokoval postupem do semifinále domácího Masters v Montréalu, kde mimo jiné porazil Del Potra a Nadala.

Grandslamovou premiéru si odbyl ve Wimbledonu, kde překvapivě prohrál již v prvním kole. Chuť si spravil na právě probíhajícím US Open. Do hlavní soutěže se aktuálně 69. hráč světa nedostal jen kvůli brzkému uzavírání přihlášek.

V New Yorku prošel tříkolovou kvalifikací a ve třech setech si v hlavní soutěži poradil s ruským talentem Medveděvem a posléze s osmým nasazeným Jo-Wilfriedem Tsongou.

Edmund letos došel na okruhu ATP dvakrát do semifinále a vždy na amerických betonech. Mezi nejlepší čtyři postoupil na konci července v Atlantě a minulý týden ve Winston-Salemu.

Právě na US Open loni zaznamenal svůj nejlepší kariérní výsledek na grandslamu. V cestě do osmifinále vyřadil Gasqueta a Isnera, Brita zastavil až Djokovič. Edmundovi se ve Flushing Meadows daří také letos. 42. nejlepší tenista v prvním kole vyřadil nasazeného Haaseho a set neztratil ani s domácím Johnsonem.

Talentovaný Shapovalov bude bojovat o své první grandslamové osmifinále

Jako poslední se na největším kurtu v areálu Flushing Meadows před startem "Night Session" představí domácí hvězda Venus Williamsová. Legendární Američanku čeká nepříjemná Maria Sakkariová. S Řekyní měla problémy už loni ve Wimbledonu.

Williamsová letos na grandslamech exceluje. Na Australian Open a ve Wimbledonu došla až do finále, na French Open skončila v osmifinále. Jako jediná se letos probojovala do grandslamového finále dvakrát. Na kontě má 30 výher oproti deseti porážkám a kromě grandslamů došla do závěrečných kol také v Indian Wells, Miami a Římě.

Generálka na domácí grandslam se ale šampionce z let 2000 a 2001 příliš nepovedla. V Torontu v osmifinále schytala výprask od pozdější vítězky Svitolinové a v Cincinnati ji ve druhém kole vyřadila Bartyová.

Trápila se také v prvním kole US Open, kde obhajuje osmifinálovou účast. S talentovanou kvalifikantkou Kužmovou musela do tří setů. Slovenku nakonec porazila a i při svém 19. startu ve Flushing Meadows zvládla své první vystoupení. Ve druhém kole jí stačily dva sety proti Francouzce Dodinové.

Sakkariová má letos vyrovnanou bilanci 19-19 a jen jednou byla na okruhu WTA ve čtvrtfinále (na trávě v Nottinghamu). Na grandslamech ale získává nejvíce bodů.

V Austrálii došla do třetího kola, stejný výsledek zaznamenala i ve Wimbledonu a dvě výhry v řadě si připsala i na US Open, kde letos beze ztráty setu porazila Bertensovou a Arinu Rodionovovou.

Venus Williamsovou čeká nepříjemná Sakkariová

Večerní program odstartuje domácí naděje John Isner. Americký servisman se pokusí s podporou domácího publika a prostředí oplatit dvě letošní porážky Mischovi Zverevovi.

Isner po Wimbledonu zaznamenal sérii deseti výher, když beze ztráty setu ovládl domácí podniky v Newportu a Atlantě. Daleko došel také v Cincinnati, kde v semifinále těsně nestačil na pozdějšího vítěze Dimitrova, a rovněž v semifinále skončil na Masters v Římě.

Na grandslamech letos došel nejdále do třetího kola v Paříži. Americký obr se v roce 2011 na US Open probojoval až do čtvrtfinále a od té doby na domácím grandslamu neprohrál dříve než ve třetím kole. Pravidlo potvrdil i letos, když po čtyřsetovém vítězství nad trápícím se Herbertem přehrál i talentovaného Korejce Hyeon Chunga.

Zverev na sebe nejvíce upozornil na Australian Open, kde v dramatické bitvě vyřadil právě Isnera a v osmifinále tehdejší světovou jedničku Murrayho. V následujících měsících však starší z bratrů Zverevových prohrál 12 ze 14 duelů. Zlom přišel až v Ženevě, kde z kvalifikace postoupil do finále. Na trávě ve Stuttgartu se probojoval do semifinále.

Jednoznačně nejlepším výsledkem Zvereva na grandslamech je letošní čtvrtfinále Australian Open. V Paříži nevyhrál jediný zápas a ve Wimbledonu prohrál ve třetím kole. Na US Open zvládl dva pětisetové duely, když udolal Kwiatkowskiho a Paireho, a poprvé si v New Yorku zahraje třetí kolo.

Zverev letos vyhrál bitvu na Australian Open

Jako poslední v pátek na centrální dvorec vstoupí vítězka ročníku 2006 Maria Šarapovová a domácí osmnáctiletá hráčka Sofia Keninová. Obě hráčky startují na divokou kartu od pořadatelů a potkávají se poprvé.

Šarapovová toho od vypršení patnáctiměsíčního dopingového trestu moc nenahrála. Pětinásobná grandslamová vítězka svůj comeback odstartovala na konci dubna ve Stuttgartu a došla do semifinále. Na dalších turnajích ovšem nevyhrála více jak jeden zápas (Madrid, Řím a Stanford).

Její ostře sledovaný návrat provází různá zranění. V Římě kvůli problémům s levým stehnem nedohrála utkání druhého kola s Lučičovou-Baroniovou a následně zmeškala kvalifikaci Wimbledonu. Ve Stanfordu nenastoupila kvůli bolestem v levém předloktí k osmifinálovému souboji s Curenkovou. Před startem US Open odehrála pouhé čtyři turnaje a jen devět zápasů.

Ve Flushing Meadows se představila po třech letech a letošní ročník závěrečného grandslamu sezony odstartovala fantastickým vítězstvím nad světovou dvojkou Halepovou. Prožila tak vítězný grandslamový návrat, jelikož na podniku velké čtyřky nehrála od loňského Australian Open. Po výhře nad Halepovou se automaticky zařadila mezi favoritky a novou roli potvrdila proti Babosové.

Keninová má letos na kontě tři finálové účasti na okruhu ITF, z toho jedno vyhrála. Aktuálně jí patří 139. pozice v žebříčku. Na US Open startuje v hlavní soutěži potřetí a do třetice na divokou kartu od pořadatelů.

Teprve letos se dočkala prvního vítězství v hlavní soutěži, když v americkém derby přehrála nasazenou Davisovou. Poté zvládla další derby s krajankou Vickeryovou. Keninové se na US Open dařilo už jako juniorce. Loni došla do semifinále, a předloni dokonce do finále.

Šarapovová bude proti mladičké Keninové jasnou favoritkou

Na dvorci Louise Armstronga se představí Carreño, Stephensová s Bartyovou, Muguruzaová a Querrey
Úvod pátečního programu na kurtu Louise Armstronga bude patřit Pablovi Carreñovi a Nicolasovi Mahutovi. Šestadvacetiletý Španěl se s pětatřicetiletým francouzským veteránem utká poprvé.

Carreño prožívá skvělou sezonu a dařilo se mu zejména na antuce. Na svém nejoblíbenějším povrchu vyhrál podnik ATP v Estorilu, v Rio de Janeiru byl ve finále a v semifinále pro něj skončily turnaje v Buenos Aires a Sao Paulu. Mezi nejlepší čtyřku se na betonech probojoval pouze v Indian Wells.

Na Australian Open došel do třetího kola a na French Open poprvé v kariéře do čtvrtfinále grandslamu, které ale pro zdravotní potíže nedohrál. Španěl poté musel kvůli problémům s břišním svalem vynechat celou travnatou část sezony včetně Wimbledonu.

V New Yorku si zatím vede suverénně. Set neztratil s domácím Kingem ani Britem Norriem a vyrovnal loňský výsledek. Třetí kolo je zároveň jeho maximem.

Pro Mahuta je naopak letošní rok jedním velkým trápením. Francouz vyhrál dva zápasy v řadě pouze v Miami, kde uhrál osmifinále. Na třech předchozích grandslamech skončil vždy v prvním kole.

Sérii nezdarů přerušil až ve Flushing Meadows. Na US Open letos prošel tříkolovou kvalifikací a v hlavní soutěži zvládl dvě pětisetové bitvy, když porazil Fucsovicse i nasazeného Ramose. Ve třetím kole závěrečného grandslamu sezony je poprvé v kariéře.

Carreña čeká francouzský veterán Mahut

Velmi zajímavou podívanou jistě nabídne další duel, v němž proti sobě premiérově nastoupí domácí naděje Sloane Stephensová a australský talent Ashleigh Bartyová.

Stephensová má v posledních týdnech vynikající výsledky. Domácí hráčka zahájila kvůli operaci chodidla letošní sezonu až ve Wimbledonu a v All England Clubu ani na betonu ve Washingtonu nevyhrála jediný zápas.

V Torontu a v Cincinnati se však rozehrála do vynikající formy, na obou turnajích došla až do semifinále a z konce první tisícovky žebříčku WTA se vyšlphala na 83. místo. Ve zbytku sezony navíc žádné body neobhajuje.

Letošní US Open, na němž je jejím maximem čtyři roky staré osmifinále, zahájila téměř povinným vítězstvím nad Italkou Vinciovou a ve druhém kole ve třech setech přehrála slovenskou jedničku Cibulkovou.

Bartyová byla ještě na začátku letošní sezony mimo první stovku žebříčku. Do turnaje v Kuala Lumpuru, který nakonec celý vyhrála a poprvé triumfovala na okruhu WTA, vstupovala až jako 158. hráčka světa.

Dále došla do čtvrtfinále ve Štrasburku a hlavně do finále v Birminghamu, kde prohrála až s Petrou Kvitovou. Na betonech se probojovala z kvalifikace shodně do osmifinále v Torontu i Cincinnati.

Na US Open po prohrané úvodní sadě ztratila jediný game s nasazenou Konjuhovou a ve druhém kole si poradila s Běloruskou Sasnovičovou. Vyrovnala tak svůj nejlepší grandslamový výsledek - letošní třetí kolo na Australian Open. Navíc vylepšila své newyorské maximum.

Stephensovou čeká velmi těžká soupeřka Bartyová

Aktérkami jediného duelu nasazených hráček na kurtu Louise Armstronga jsou Garbiñe Muguruzaová a Magdaléna Rybáriková. Slovenka nemá na Španělku dobré vzpomínky. V semifinále Wimbledonu od ní totiž schytala pořádný výprask. Muguruzaová vede ve vzájemné bilanci 3-2.

Muguruzaová letos ve Wimbledonu získala svou druhou grandslamovou trofej. Že se nejednalo o žádnou náhodu, potvrdila vítězka loňského French Open ziskem svého pátého kariérního titulu na turnaji WTA v Cincinnati.

Muguruzaová přijela do New Yorku ve velmi dobré formě. Kromě zmíněného titulu z Cincinnati si zahrála semifinále ve Stanfordu a čtvrtfinále v Torontu. Pokaždé ji vyřadila pozdější vítězka.

Dvojnásobná grandslamová šampionka svou pouť letošním US Open odstartovala hladkou výhrou nad domácí Lepchenkovou a jen o game více povolila Ying-Ying Duan. Oběma soupeřkám nadělila "kanára", prodloužila svou neporazitelnost na sedm zápasů a vylepšila své maximum ve Flushing Meadows.

Letošní sezonu Rybárikové lze nazvat životní. Po vleklých zdravotních problémech se Slovenka v průběhu letošního roku dostala do výborné formy, která jí vynesla čtyři tituly na okruhu ITF a senzační postup do semifinále Wimbledonu.

Rybáriková se během letošní sezony z páté stovky vypracovala až na aktuální 32. pozici. Na amerických betonech se jí nejvíce dařilo v Torontu. V kanadské metropoli došla z kvalifikace do druhého kola.

Na US Open v prvním utkání porazila Giorgiovou a následně Kristýnu Plíškovou, čímž dosáhla vyrovnání svého newyorského maxima z let 2008 a 2009.

Muguruzaová je největší favoritkou ženského turnaje

Na závěr programu poženou domácí diváci jednu ze svých největších nadějí. Sam Querrey nastoupí proti Radu Albotovi z Moldávie. Oba hráči se střetnou poprvé.

Querrey letos hraje velmi konzistentně a občas se mu zadaří takovým způsobem, že dojde opravdu daleko, což se mu povedlo hlavně v Acapulku a Los Cabos. V obou mexických metropolích slavil titul.

Nejvýrazněji se však do podvědomí tenisových fanoušků letos zapsal postupem do semifinále Wimbledonu, kde zvládl tři pětisetové souboje v řadě a porazil Tsongu, Andersona a obhájce titulu a světovou jedničku Murrayho. Jeho pohádku ukončil v semifinále Čilič.

Querrey bude proti Albotovi obrovským favoritem

Američan je zatím na domácím grandslamu suverénní. Set neztratil se Simonem ani se Selou a po dlouhých třech letech postoupil do třetího kola. Dnes bude usilovat o vyrovnání svého maxima na US Open.

Albotovi patří v žebříčku ATP až 138. pozice a letos byl pouze jednou ve čtvrtfinále na okruhu ATP, stalo se tomu tak na trávě v turecké Antalyi.

Na letošním US Open prožívá životní grandslam. Tříkolovou kvalifikací doslova proletěl a v hlavní soutěži vyřadil ve čtyřech setech domácího Escobeda a poté po pětisetové bitvě Yen-Hsun Lua z Tchaj-wanu.

US OPEN 2017 - PROGRAM 5. HRACÍHO DNE
• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 17:00 SELČ)
1. Kvitová (13-ČR) - Garciaová (18-Fr.)
2. Shapovalov (Kan.) - Edmund (Brit.) / nejdříve v 19:00 SELČ
3. Sakkariová (Řec.) - V. Williamsová (9-USA)
4. M. Zverev (23-Něm.) - Isner (10-USA) / nejdříve v sobotu v 1:00 SELČ
5. Keninová (USA) - Šarapovová (Rus.)
• LOUIS ARMSTRONG STADIUM • (od 17:00 SELČ)
1. Mahut (Fr.) - Carreño (12-Šp.)
2. Bartyová (Austr.) - Stephensová (USA)
3. Rybáriková (31-SR) - Muguruzaová (3-Šp.)
4. Querrey (17-USA) - Albot (Mol.) / nejdříve ve 23:00 SELČ
• GRANDSTAND • (od 17:00 SELČ)
1. Schwartzman (29-Arg.) - Čilič (5-Chorv.)
2. Anderson (28-JAR) - Čorič (Chorv.)
3. Putincevová/Ar. Rodionovová (Kaz./Austr.) - Y. Chan/Hingisová (2-Tchaj-wan/Švýc.)
4. Sevastovová (16-Lot.) - Vekičová (Chorv.)
• COURT 10 • (od 17:00 SELČ)
5. Hlaváčková/Roger-Vasselin (6-ČR/Fr.) - Vandewegheová/Tecau (USA/Rum.)
• COURT 4 • (od 17:00 SELČ)
3. Šafářová/Strýcová (3-ČR) - McHaleová/Watsonová (USA/Brit.)
• COURT 7 • (od 17:00 SELČ)
6. Voráčová/Molteni (ČR/Arg.) - Peschkeová/Demoliner (ČR/Braz.)
• COURT 11 • (od 17:00 SELČ)
1. Hradecká/Siniaková (7-ČR) - Barthelová/Witthöftová (Něm.)
Kompletní program 5. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

150
Přidat komentář
Ondřej.Jirásek
Lidi, jak se vám to zdá? Pište prosím názory do toho článku nejlépe. Je to jen test, na data moc nekoukejte :) Jde mi čistě o strukturu a celkový dojem :)

http://www.tenisportal.cz/zpravy/preview-test-21531/
Reagovat
svetova.dvojka
Češi dnes Němce pořádně potrápili...
Reagovat
vibbi
Serena porodila holčičku.
Reagovat
smazaný uživatel
Super.
Ať brzy přidá i chlapečka.
Reagovat
VlS
Dvojčata :-)
Reagovat
mahycek
Čilič venku, ještě Shapolavov vyhraje, no to je síla . Kdo už pro případné čvrtfinále ?? Shapovalov . Jdu na ČR - NĚM-
Reagovat
svetova.dvojka
Moc dobře Diego, moc dobře, podvodník a dopér Cilič z kola ven, nemám rád tyhle podvodníky co si pomáhají chemií , Cilič je podle mého subjektivního názoru ostudou tenisu.
Reagovat
Kozoroh
Pokud Schwartzman vyřadí Čiliče, tak Amíci mohou začít pomalu jásat, páč takovou příležitost postoupit do finále si jeden z dvojice Sam/Izzy nenechá ujít.
Reagovat
Pe3k
No nevím, na tomhle Open je možné všechno. Každopádně co se týče nasazených hráčů, tak nejslabší v tomto miléniu, možná i déle :D
Reagovat
smazaný uživatel
Schwartzman, Pouille, Kukushkin, Carreno Busta, Shapovalov nebo Edmund v semifinále, pokud se nepletu. :D
Reagovat
svetova.dvojka
Carreno Busta ještě bojuje o turnaj mistrů, ten by potřeboval uhrát velké body, Pouille také talentovaný hráč, loni tady vyřídil Nadala, a Shapovalov fantastický hráč...
Reagovat
smazaný uživatel
Lorenzi, Anderson, Coric, Querrey, Isner, Albot nebo Zverev vs. Schwartzman, Pouille, Kukushkin, Carreno Busta, Shapovalov nebo Edmund bude semifinále. :D
Reagovat
Marduch
Pro většinu techto hracu šance zapsat se do historie, která uz se nejspis nebude opakovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Přál bych to Kevinovi.
Reagovat
Kozoroh
Po vyřazení Čiliče je tak jisté, že o titul si zahraje finálový debutant. Posledním nováčkem ve finále GS byl loni Raonič ve Wimbledonu, na USO dvojice Čilič-Nišikori v roce 2014.
Reagovat
Mayo
Vamos Kyle
Reagovat
Fandina
Super Busta je v osmifinále. Mám radost.
Reagovat
Mayo
Careno?
Reagovat
Fandina
Jo, můj nejoblíbenější ze Španělů. :-))
Reagovat
Mayo
Budeme mu fandiť v ďalšom kole (:
Reagovat
Mayo
Diego fackuje dopingoša, to berem.
Reagovat
Fandina
Petře. V příštím kole Mugu a bylo by super, kdyby jí porazila. Moc držím palce.

Jinak Caroline měla také Nike, ale Petra ty kalhoty vyhrnula pod sukyňu a vypadalo to líp. A vršek měla Petra batikovaný i s červenou a Caroline jen s šedou.
Reagovat
PetaM
Jo jo, Caro měla noční oblečení :D Asi si holky myslely, že rozdíl půjde poznat :D :D
Reagovat
horska.kraslice
Petra měla prádlo s vystrčenými raminky na zádech, Caroline prádlo se skrytými ramínky. Říkám si, je tady nějaká souvislost s denním/nočním outfitem ? :-)))))
Reagovat
Pavlis
Mazec neskutečnej! Petra v posledních dvou utkáních hrála fakt neskutečně. Dnes dokonce dala kanára, na rozehrávku dobrý. Což zapříčinil hlavně fakt, že Garcia rozehraná ještě nebyla, chyběl jí větší důraz a o fous tudíž neuhrála v prvním setu ani game.

Ve druhém to zpočátku bylo o servisu obou, až Petra ucítila šanci zápasu za stavu 3-3, 40-0 při servisu Caroliny. Zprvu jednoznačný vedený nevyužila, později již ale jo. Uhraná výměna u sítě v předposledním gamu perfektní, ale celou jsem ji neviděl. Mohl by to být okamžik zápasu, přestože tam mečboly Petra ještě neproměnila.

Garcia hraje poměrně dobře, běhá, zrychluje tempo výměn, dává to do správných míst, ale měla hodně nevynucených chyb, nijak moc se emočně neprojevovala, servis taky divný. Měla i dost závažných minel, který se jí asi normálně nestávají, jen tím nahrála Petře.

Super zápas, který jsem si užil parádně. Petře gratuluji a přeji štěstí do dalšího mače.
Reagovat
tommr
Garcia je strašnej nervák a o osudu tohoto utkání asi rozhodla už první hra ve který přišla nečekaně o podání. To s ní viditelně zacloumalo a pak už se to s ní vezlo až do konce zápasu ... :)
Reagovat
VlS
zatommroval pro Peťu excelentně :-)
Jo a Peti taky gratulace :-)
Reagovat
tommr
já ale proti Petře neřek ani slovo - aspon si na to teda nepamatuju ... :)
Reagovat
VlS
Říkals, jak to bude strašně těžký :-)
Reagovat
tommr
no čekal jsem to těžší to je pravda. Nakonec se ale sešel vynikající výkon Petry s trochu slabším výkonem Garciaový a předpokládaný drama se nekonalo. Pro Petru tím líp, protože ušetřený síly se jí určitě budou hodit už v příštím kole ... :)
Reagovat
svetova.dvojka
Tak ono je všechno strašně těžký, to je taková oblíbená mantra, jakože např. musíme dát o gól víc... :-))) Tohle používají tyhle "citáty" lidé s nižší slovní zásobou...
Reagovat
com
Petra ze sebou zacala evidentne neco delat, prasky proti kvitoze zatim ucinkuji
Reagovat
tommr
Petra má lepšího trenéra. Dnešní taktika proti Garciaový byla excelentní ... :)
Reagovat
Dobry-den
Samozřejmě, když se od ní nic nečeká, tak soupeřku spláchne z kurtu. Gratulka. :-)
Reagovat
Andrew89
byla dneska jak z jineho sveta. misty intergalakticky tenis. ptekvapila me....famozni...proste!! Ted musi Mugu rupnout...i kdyz by tenis proti Petre mohl byt zajimavy...ale ne...nechci radeji :D POJD
Reagovat
vendulkabendulka
Mugu prohraje s Rybarikovou ve trech setech
Reagovat
tommr
pro Petru by jako soupeřka byla možná lepší Muguruza ... :)
Reagovat
Bloody13
Super pohyb, super servis - parádička, pohodička.
Reagovat
Jabadu
Poklekám před replikou středověkého meče a z úst mi vychází:
Buď blahoslavena, má paní ...
:-)
Reagovat
bIbec
Pěkně Kvitty.
Reagovat
dadaft
šlo to líp, než jsem čekal.
Reagovat
Lunej..
Kvítko naprosto skvěl. Líbil by se mi zápas s Magdou:)
Reagovat
PetaM
Bych si dal líbit i zápas s Muguruzou :) Aspoň by pak nikdo nemohl říct, že měla lehkou cestu. Porazit úřadující královnu Wimbledonu by bylo něco :D
Reagovat
Lunej..
Podle mě je Magda těžší soupeřka v tom, že její variabilní hra Petře nesedí. :)
Reagovat
tommr
vždyt s ní má bilanci 5:1 a tu jednu výhru jí tenkrát v Praze doslova darovala ...
Reagovat
sprchon
Skvěle Petra! :)
Reagovat
Fandina
Hráďa s Katkou vyhrály proti Barthel Witthoeft ve dvou setech. Gratulkaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
sprchon
A Chantal mezitím v Maďarsku získala další deblovej titul. :)
Reagovat
misa
Vydra má speciální příplatek za řvaní?
Reagovat
PetaM
Ano. 100 000 Eur za každý výkřik.
Reagovat
Fandina
Jenom?
Reagovat
PetaM
Bohužel. Více si Petra nemůže dovolit. Ale prý mu to zvedne, pokud jí v zimě zase někdo nenapadne a ona bude moct normálně hrát.
Reagovat
Fandina
:-)) tak tomu rozumím :-))
Reagovat
Andrew89
Reagovat
EllNino
koukám, že kvůli Máše zachvíli vyhážeš všechny hráčky z týmu :D ...protože myslím, že dřív nebo později na její adresu vypustí všechny nějakou negativní větu, kvůli které tě naserou
Reagovat
EllNino
a to nemyslím nijak blbě, spíš jenom, žes jich měl 8 a teď počítám 6 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Ana ukončila kariéru, jinak by jich bylo sedm...
Reagovat
smazaný uživatel
Katka ji má za vzor, Monča se jí veřejně zastala a hrála s ní exhibici v Portoriku, Vika její návrat označila za dobrý pro tenis, Donna s uznáním sledovala její zápas proti Halep...
Reagovat
aligo
No a zapudil jsi Kiki a teď Caro...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že k tomu mám důvody. Navíc je to moje věc...
Reagovat
aligo
Já ti do toho nemluvím, jen jsem konstatoval fakta...
Reagovat
smazaný uživatel
Už se zřekl i Caro? Nechápu.
Reagovat
blixa
Hmmm, kanár za 26 minut. Ale Garcia statečně pomáhá ... ;-)
Reagovat
Lunej..
Nemá náhodou Petra dnes, podle místního experta, prohrát?:)
Reagovat
PetaM
Ještě nevyhrála :D :D :D
Reagovat
Lunej..
Ja se jen nenapadne ptam:)
Reagovat
Bloody13
Kanárik nám tu zpievánkuje :)
Reagovat
Bloody13
3:0 pro Petru a Caroline zatim úplně mimo. Jen tak dál!
Reagovat
Bloody13
Ten stín je tam dost na pytel.
Reagovat
Lunej..
drzim palce, mas tam krasne pocasi, takze se tesim na horskou drahu:)
Reagovat
Lunej..
A jeste doufam Mikulas se pochlapi, dela mi tady radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl by nějakej stream na Petru?
Reagovat
Pavlis
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/kvitova-vs-garcia-arthur-ashe-stadium-live-stream-4444961.html
Reagovat
com
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/913117-podvodnice-sarapovova-hraje-na-centru-a-me-soupnou-po-pulnoci-vedle-zlobi-se-svetova-petka.html#hp-sez
Reagovat
a.magerova
Noooo... tak TO si to Carol u monty25 pěkně zavařila... :-/
Reagovat
blixa
Monty asi vykopne další favoritku :D
Reagovat
a.magerova
Jakože tohle pustí k vodě?!!!

http://www.xy1.cz/76uy5

http://www.xy1.cz/2rpxt

http://www.xy1.cz/u01gr
Reagovat
Bloody13
Tuhle prdelku by pustil k vodě jenom blbec :)
Reagovat
lars
Ty by si s Caro nesel na koupaliste ? :)
Reagovat
Bloody13
Hele, asi ani ne. Ještě by mi jí všichni vykoukali.
Reagovat
blixa
Monty je tvrdý a neúprosný ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Monty hlavně nemá rád ubrečené lidi bez sebereflexe, co hledají problém všude jinde, jenom ne u sebe. Místo aby Caro řekla, že letos na US Open nevyužila obrovskou šanci na úspěch a totálně zklamala, tak řeší nějaký kurty a naváží se do Mashy...
Reagovat
a.magerova
Třeba když padne na kolena a přileze s prosíkem... ;-)

http://www.xy1.cz/958a0
Reagovat
Bloody13
A šup... hned by ho tam měla!
Reagovat
blixa
Možná by ji mohl ještě omilostnit, ale nevím, nevím .. :D Já bych tedy omilostnil ... ;-)
Reagovat
Lunej..
Hlavne, ze Masena je pravdomluvna a hleda vinu vzdy jen u sebe. Mela by se ji taky postavit socha. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Masha nebrečí a maká. Proto taky vyhrála kariérní GS, na rozdíl od Caro...
Reagovat
lars
Vzdyt Marfusa rve.
a Caro ubehla maraton
Reagovat
Fandina
přesně, přesně
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
A má plus za tom, že o minutu pomaleji než já :-)
Reagovat
Lunej..
V tomto pripade jsi jak iqe s Petrou. A Caro byla taky svetova jednicka a maka dost. Osobne jeji tenis nemusim, ale to ostatne ani Masenin. A ma pravo na svuj nazor jako ostatni tenistky.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, ty jsi tady vykřikovala, jak už nebudeš fandit Simoně jenom proto, že prohrála finále RG. Tak laskavě zalez.
Reagovat
Lunej..
Co jsi zase protivnej? Ti nemuze clovek nic napsat? Jsi fakt cim dal protivnejsi, takze si klidne zalezu a kaslu na tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem protivnej, protože si to zasloužíš.
Reagovat
Lunej..
Jak udupany dite. Uz si te vsimat nebudu, bud v klidu. Cau
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jste nezaznamenali, co už jsem tady psal včera (viz odkaz, čas 20:37). A jo, nebudu fandit ubrečené tenistce...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/kar-pliskova-po-obratu-vydrela-postup-uspela-i-safarova-strycova-s-allertovou-dohraly-21517/#comments

BTW: České sportovní weby se asi předhánějí v tom, kdo dosáhne většího dna. Na sport.cz dělají z Mashy "usvědčenou podvodnici" (CAS: "Není to případ podvádějící osoby.") a na sport.aktualne.cz je věta "Ale když má někdo, kdo byl odsouzen kvůli drogám..." Z toho jsem teda chcípal smíchy...
https://sport.aktualne.cz/tenis/publikum-sarapovovou-miluje-tenistky-si-stezuji-dopingova-hr/r~5a6b849c8f0511e7a42a002590604f2e/
Reagovat
blixa
No dobře, víme že tě sere, a dál ??? ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dál nic. Pokud se ptáš, jestli jí budu dál fandit, tak nebudu. Ale myslím, že to je čistě moje věc a nemusím vám to tady oznamovat...
Reagovat
lars
na USO2017 : ) ?
Reagovat
a.magerova
Ale tak to teda NE E... všem jsi nám tu hlásil, komu všemu fandíš a Caro byla v první čtyřce z osmi (dokonce jsi nám tu dal i fotokoláž ze svých osmi favoritek)... takže teď musíme tvrdě vyžadovat i hlášení ukončení fandění, to bychom v tom měli teda neskutečnej bordel !!!

:-)))
Reagovat
blixa
Tak tak, pořádek muší bejt ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Caro patřila mezi to "tvrdé jádro". Proto mě to taky štve... Ale už je to nějaký ten měsíc, co jsem tady psal, že fandím hlavně Mashe a CiCi. Přiznám se, že u ostatních oblíbených tenistek už sleduju spíš jenom výsledky, protože prostě nemám čas sledovat zápasy. Takže už koukám hlavně na Mashu a CiCi, na ostatní fakt jenom výjimečně...
Reagovat
lars
Cica skoncila v singlu uz na zacatku USO2017, takze bys mel mit cas
Reagovat
smazaný uživatel
No dneska bych se chtěl podívat na Donnu, ale pak zase nebudu vyspalej na Mashu... :D
Reagovat
a.magerova
Takže už ani Viku nebudeš sledovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já furt fandím Vice, Donně, Monče a Katce, ale už to prostě nestíhám sledovat. Chodím do práce a mám x dalších zájmů, tu jedu na basket, tu na fotbal, tu na fesťák... Snažím se vždycky udělat si čas na Mashu a CiCi, na ostatní už míň. Nedá se nic dělat.
Reagovat
misa
Nejlepší je mít v "tvrdém jádru" jenom jednu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě jsou taky ještě dobrý... :D
Reagovat
misa
To určitě, člověk se může takové malé skupince víc věnovat než stádu 8 tenistek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono jde spíš o to, že dřív jsem stíhal sledovat klidně i těch osm hráček, ale teď už jsou ty dvě tak akorát...
Reagovat
Fandina
:-))
Tak to celkem chápu, ono chodit do práce a ještě se věnovat koníčkům zabere hodně času, než při studiu.
Reagovat
Mayo
Hneď som si tiež spomenul na Montyho :D okrem Kiki už konci aj Caroline
Reagovat
a.magerova
Vtipné bude, až jednou Máša v nějakém rozhovoru řekne: "Já jsem ale kráva."

Takže Máša vlastně urazí Mášu... to bude pro Mášu asi taky KONEC... :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Možná si vzpomeneš, že když Caro nesouhlasila s účastí Mashy ve Stuttgartu, tak jsem se tady Caro veřejně zastal s tím, že se vyjádřila korektně a má právo na svůj názor. Taky se mi nelíbilo, že se do ní a Agy navážel agent Mashy... To její včerejší vyjádření už ale akceptovat nedokážu. A není to poprvé, kdy se Caro po prohře hloupě vymlouvá...
Reagovat
blixa
Ale ona se nevymlouvá. Jen si oprávněně stěžuje na zacházení. Je pravda, že Mášu z toho mohla vynechat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Houby oprávněně. Prostě jdu bez keců na kurt, kam mě dají, přijdu, vyhraju a hotovo. A že do toho tahá Mashu, tím už tomu jenom nasadila korunu...
Reagovat
lars
Caro jmeno Sharapova ve sve reci neuvedla
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je uz jasne proc se Rafovi na turnaji tolik dari, ma za sebou specialni trening s Venus Williams:)

https://www.youtube.com/watch?v=d6F0mxxWVWk

A potom jeste tzv. spec. digitalni trening:)

https://www.youtube.com/watch?v=zAYepRgeGZU
Reagovat
a.magerova
To Roger zvolil variantu obyčejný lid plus zeleň vůkol... :-))

https://www.youtube.com/watch?v=ZK58THhlgcw
Reagovat
sprchon
That's me ... and Roger. :D :D :)
Reagovat
Mayo
Ako inak s Rafom chcú trénovať aj ženy
Reagovat
a.magerova
Tenis?
Reagovat
blixa
Tak .. co taky jinýho ... :D
Reagovat
a.magerova
I když jsou tu naznačovány "různé" indicie, tak furt si (sama pro sebe) doufám, že nejen tenis... :-P
Reagovat
a.magerova
Příští rok si TO na léto pořídím domů... ;-)

http://img.blesk.cz/img/1/full/3640338_.jpg
Reagovat
blixa
I s těma dvěma ? :D
Reagovat
a.magerova
Ty též furt myslíš jen na TO jedno... :-P

By se vidělo.... ale prvoplánově mě zajal jen ten nápad s vodní "nádrží" uprostřed pokoje... ;-)
Reagovat
sprchon
https://youtu.be/LQuOYP9Uxv8
Reagovat
a.magerova
Jj TO byly přesně ty chvíle, kdy jsem si doma povzdechla, že by nemusel Roger dávat mému oblíbenci kanára... kluci mi řekli. "Hele, jen ať mu ho dá, protože jestli teď povolí už nemusí utáhnout."
A potom mi to až do konce zápasu předhazovali, že je to vlastně moje vina, že se Michal chytil... :-P
Reagovat
sprchon
No teda... Ty si zahráváš. ;) Ale dobře to dopadlo.
Reagovat
a.magerova
Už se budu maximálně kontrolovat, slibuju... ale na řadě je Felisiáááno... bude TO těžký... ;-)
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole USO ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské výsledky z USO ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka se na USO dostala do třetího kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Karolínu Plíškovou ...

1. Halep 5965 (+745)
2. Muguruza 5920 (+700) *
3. Svitolina 5530 (-310) *
------------------------------------
4. Plíšková, Karolína 5220 *
------------------------------------
5. Wozniacki 4640 (-580)
6. Konta 4520 (-700)
7. Kuznetsova 4350 (-810)
8. Williams, Venus 4106 (-1114) *
9. Cibulková 3770 (-1450)
10. Ostapenko 3502 (-1718) *
11. Radwanska, Aga 3460 (-1760) *
12. Kerber 3156 (-2064)
13. Mladenovic 3095 (-2125)
------------------------------------
14. Kvitová 3010 (-2210) *
------------------------------------
15. Keys 2233 (-2987) *
16. Vesnina 2140 (-3080) *
17. Garcia 2135 (-3085) *
18. Gavrilova 2135 (-3085)
19. Vandeweghe 2114 (-3106) *
20. Williams, Serena 2030 (-3190)
...

Karolína Plíšková se po odečtu lonských výsledků z USO propadla až na čtvrté místo ...
K posunu na třetí místo před Svitolinu musí Karolína dojít minimálně do semifinále, k posunu před Muguruzu a Halepovou musí dojít minimálně do finále ...
Návrat na první místo jí ale nemusí zaručit ani zisk titulu - pokud ve finále porazí Muguruzu bude jedničkou Muguruza ...
Reagovat
tommr
Všechny možné varianty toho kdo se může stát novou jedničkou jsou nejlépe vidět v následujícím přehledu:

7790 - (W) Garbine Muguruza
7400 - (W) Elina Svitolina
7090 - ( F) Garbine Muguruza
7090 - (W) Karolina Pliskova
6700 - ( F) Elina Svitolina
6570 - (SF) Garbine Muguruza
6570 - (W) Caroline Wozniacki
6390 - ( F) Karolina Pliskova
6220 - (QF) Garbine Muguruza
6180 - (SF) Elina Svitolina
6030 - (4R) Garbine Muguruza
5976 - (W) Venus Williams
5965 - (1R) Simona Halep

Hráček, které se po USO mohou stát jedničkou je už jen 5 ...
Největší šanci má paradoxně stále Halepová, která by se teoreticky mohla stát novou jedničkou i když vypadla už v prvním kole ...
Muguruza se může stát jedničkou pokud dojde aspon do čtvrtého kola ...
Svitolina se může stát jedničkou pokud dojde aspon do semifinále ...
Karolína Plíšková se může stát jedničkou pokud dojde aspon do finále, ale nemusí jí k tomu stačit ani zisk titulu pokud ve finále porazí Muguruzu ...
Venus Williams se může stát jedničkou jen pokud získá titul, ale ani to jí nemusí stačit ...
Reagovat
gigin
Proč máš u Svitolinky mínus?
Reagovat
tommr
jde jen o překlep při aktualizaci - Svitolina má samozřejmě před Karolínou náskok +310 bodů. Bohužel nemám možnost to nějak dodatečně opravit. Každopádně díky za připomínku ... :)
Reagovat
gigin
Oki, poho, já díky za přehled :)
Reagovat
Pe3k
Bez Šatů je to houno přehled ;(
Reagovat
Pe3k
Bez Šafi! Ty autoopravy jsou zlo.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/3893--rozhodci-byl-proti-trosku-je-dotlacili-k-vyhre-rika-jebavy-po-stretu-s-bryanovymi

Ke čtyřhře s Veselkou málem nedošlo, neboť ho na letišti v Miláně nechtěli pustit do letadla směrem NY. Důvodem byla sedm let stará návštěva Íránu, kde hrál futures podnik.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=jD0u6mLencY

Hodne zajimavy rozhovor s Nickem:)
Reagovat
Kozoroh
Pokud Shapovalov a Mahut zvládnou své zápasy, bude tak zajištěno, že GS čtvrtfinále si zahraje kvalifikant. Posledním kvalifikantem na GS turnajích, který si vybojoval účast ve ČF, byl Tomic ve Wimbledonu 2011 (Tomic tehdy vzal pozdějšímu vítězi No1emu jednu sadu), v NY se naposledy tak daleko dostal Müller v ročníku 2008 (prohrál s obhájcem titulu a pozdějším vítězem Federerem).
Reagovat
Andrew89
Postupy: Petra, Venus, Ash a zbožné přání Magda
Reagovat
vrabejka
Kvitová konec, Maria, Mugu, Zverev, Corič postup.
Reagovat
bella
vrabejka konec :P
Reagovat
slacker
bella postup
Reagovat
Fandina
slacer výstup
Reagovat
EllNino
Kvitová už měla podle tebe končit v 1. kole :D
Reagovat
vrabejka
3.kolo už bude konečná.
Reagovat
EllNino
a když ne, tak zaměníš trojku za čtyřku ty experte ? :) ... tobě dělá radost, když prohrává ?
Reagovat
smazaný uživatel
Prognostik vrabejka :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist