2. den v Melbourne: Start čeká na šest Čechů včetně Kvitové

14. 1. 2013, 20:30
Previews 152
V úterý se na tenisovém Australian Open představí Petra Kvitová a dalších pět českých zástupců. O postup do druhého kola budou bojovat také Lucie Šafářová, Andrea Hlaváčková, Karolína Plíšková, Jan Hájek a Lukáš Rosol.
Australian Open

Petře Kvitové se vstup do nové sezony nepovedl, před Australian Open vyhrála na turnajích v Brisbane a Sydney i kvůli astmatu jen jeden zápas ze tří.  "V Brisbane to bylo hodně nepříjemné a ten pocit jsem si s sebou přivezla do Sydney. S údery nebo kondicí to nemělo nic společného. Chvíli jsem se v tom patlala, ale už se cítím líp," řekla dvaadvacetiletá Češka v Melbourne.

Turnajovou osmičku Kvitovou čeká v 1. kole zápas s Italkou Franceskou Schiavoneovou v Margaret Court Areně jako druhý v pořadí. Dvojnásobná vítězka Fed Cupu má s šampionkou antukového Roland Garros z roku 2010 Schiavoneovou pozitivní bilanci 3-1, všechny zápasy vyhrála loni.

Zhruba ve stejný čas budou hrát i další tři čeští zástupci. Sedmnáctou nasazenou Lucii Šafářovou, která letos dokonce ještě nevyhrála, čeká Chorvatka Mirjana Lučičová. Andrea Hlaváčková se utká s šestnáctiletou Chorvatkou Donnou Vekičovou a Jan Hájek vyzve turnajovou třináctku Kanaďana Milose Raonice.

Lukáš Rosol bude zhruba od 5:00 hodin SEČ bojovat stejně jako Hlaváčková na 'dvacítce' s Britem Jamiem Bakerem. Juniorská šampionka z roku 2010 Karolína Plíšková se pokusí napodobit dvojče Kristýnu, jež dnes v Melbourne vyhrála, v duelu s Řekyní Eleni Daniiliduovou.

- Program 2. dne na Australian Open -
(pondělí 15. ledna ... začátky od 01:00 SEČ)

Rod Laver Arena:
Haase (Niz.) - Murray (3-Brit.)
Azarenková (1-Běl.) - Niculescuová (Rum.)
Paire (Fr.) - Federer (2-Švýc.)
od 9:00 hodin
Tomic (Austr.) - Mayer (Arg.)
Wickmayerová (20-Belg.) - Gajdošová (Austr.) 

Hisense Arena:
Wozniacká (10-Dán.) - Lisická (Něm.)
S. Williamsová (3-USA) - Gallovitsová-Hallová (Rum.)
Tsonga (7-Fr.) - Llodra (Fr.)
Del Potro (6-Arg.) - Mannarino (Fr.).

Margaret Court Arena:
Suárezová (Šp.) - Erraniová (7-It.)
Kvitová (8-ČR) - Schiavoneová (It.)
Stephensová (29-USA) - Halepová (Rum.)
Matosevic (Austr.) - Čilič (12-Chorv.)
od 9:00 hodin
Monfils (Fr.) - Dolgopolov (18-Ukr.)

Kurt č. 3:
druhý zápas Hájek (ČR) - Raonic (13-Kan.).

Kurt č. 19:
třetí zápas Karolína Plíšková (ČR) - Daniiliduová (Řec.).

Kurt č. 20:
druhý zápas Hlaváčková (ČR) - Vekičová (Chorv.)
třetí zápas Rosol (ČR) - Baker (Brit.)

Kurt č. 22:
druhý zápas Šafářová (17-ČR) - Lučičová-Baroniová (Chorv.)

kompletní program 2. dne

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

152
Přidat komentář
tommr
tak trochu jsem se toho obával - Vekičová je opravdu velkej talent ...
Snad si to Andrea vynahradí v deblu kde mají s Luckou velmi dobrej los a měly by zase dojít minimálně do semifinále ... :)
Reagovat
dadaft
Reagovat
tommr
za její postup jsem strašně rád, ale z její hry bolely oči - tolik vyloženě stupidních chyb jaký dneska předvedla hlavně ve druhým setu to se jen tak nevidí. Ještě štěstí, že Schiavone je momentálně v opravdu velice špatný formě a Petře ten postup doslova vnutila ...
Pokud bude Petra chtít uspět i v dalších kolech proti vycházejícím hvězdičkám Robsonový a Stephensový tak bude muset výrazně přidat ...
Reagovat
dadaft
nepřeháněj. místy se hrál dobrý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozčiluj se hned po ránu!:)) Hlavní je, že postoupila. Po druhým setu jsem to již viděl bledě.....
Reagovat
tommr
Schiavone dneska podala nejhorší výkon jakej jsem od ní kdy viděl. Její první podání prakticky neexistovalo a za celej zápas se nezmohla na nic jinýho než vracet polovysoký mírně liftovaný míče a čekat na Petřiny chyby. Kdyby s ní Petra prohrála tak by to byla strašná ostuda ...
Reagovat
Fandina
tak nějak. Holky se obě snažily, a moc chtěly vyhrát obě. Petra je přece jenom jinde než Fran, hlavně s těmi dělovkami a pořád pro ní platí, že jí může porazit její zdraví. Dneska se potily obě a jasně že pro Petru s astmatem je to hrůza.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím svým očím...Fran vůbec nehrála špatně, naopak když se do toho dostala, tak byla její hra super, útočila...až ve 3.setu hrála dost špatně.
Petra samozřejmě musí přidat, dnes to nebyl oslnivý výkon, ale výhra se počítá. Zvlášť pro sebevědomí.
Reagovat
Fandina
Omlouvám se ... tak nějak v příspěvku výše škrtněte ... díky
Reagovat
tommr
já se vůbec nerozčiluju - právě naopak - jsem velice spokojenej s tím, že Petra i Lucka postoupily do druhýho kola ... :)
Musím se ale přiznat, že během zápasu mi ze hry kterou Petra předváděla bylo chvílema do breku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť já vím, jak to myslíš. Ale Laury bych se snad tak ani nebál, jako spíš té Sloane. Tu jsem viděl v Brisbane se Serenou a hrála dost slušně. Ale to neznamená, že to zopakuje i tady...
No, ve druhém setu jsem si taky začal říkat, že jsem byl před zápasem asi příliš optimistický.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za velice povzbudivý příspěvek. Tolik radosti jsem nečekala. Je to tak, Petra jenom postoupila.
Reagovat
dadaft
na začátku druhého setu měla Petra tři brejkboly v řadě, neproměnila, a hned na to ztratila servis a už se vezla. to není moc dobré.
ale zase - je to Petra.
začátek třetího setu Petra zvládla skvěle. Fran byla vyhecovaná a hrála perfektně. přesto tam Petra šoupla pár exkluzivních bekhendů a šla do rozhodujícího vedení.
je třeba zabrat na servisu, zklidnit volej a zlepšit forhend.

přiznám se rovnou - čekal jsem od Petry katastrofu.
tohle byl výkon, na kterém se dá stavět.
Reagovat
tommr
sledovali jsme vůbec stejnej zápas? Schiavone už je jenom stínem tý hráčky, která dokázala vyhrát FO. Petra dneska bojovala jenom sama se sebou a moc nechybělo, aby se porazila ...
Reagovat
dadaft
v tom zápase byly místa, kdy diváci řvali nadšením.
přeháníš.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale fakt to přeháníš;-)...
Reagovat
tommr
je ale taky třeba zmínit jak o ty tři brejkboly Petra přišla - to nebylo díky nějaký skvělý hře od Schiavone, ale díky sérii neuvěřitelnejch chyb od Petry ...
Vyvrcholilo to pak v následující hře při podání Petry, kdy Petra při brejkolu Schiavone přestala hrát a reklamovala out i když byl míček jasně dobrej a Petra ho mohla pohodlně odehrát. V tu chvíli mi přišlo, že je Petra úplně mimo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež sa mi ten výkon nepozdával..Nič v zlom, ale v druhom kole to vidím na stopku..Robsonová jej svojim štýlom nebude sedieť..Moj nazor.
Reagovat
Fandina
Pokud jí Petra nedovolí aplikovat její styl, tak by to nemuselo skončit na raketě Laury. Záleží na Petře, jako ostatně u ní vždycky, ale podle mě jí dá. Dneska ten začátek byl o ničem, ale třetí byl pod kontrolou.
Reagovat
smazaný uživatel
Znám jedno kočičí přísloví, které se sem teď docela hodí. Zní asi takhle: Co to sakra meleš, ty vořechu?! /Červený trpaslík - znalci jistě vědí/.
Reagovat
smazaný uživatel
Ůžasný zápas zatím, skvělá zábava. Tweener výměna bude doufám point of the day.
Reagovat
Fandina
Je to opravdu nádhera, ale já potřebuji aby vyhrál Llodra, ale Jowilajs je besser ...
Reagovat
vendulkabendulka
Ovsem Andrejka se nam zatim trapi, jak na to koukam.
Reagovat
Fandina
třeba otočí ... Andy pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Tak český holky zatím na AO jedou!! :-) Kéž by to vydrželo i nadále..
Reagovat
smazaný uživatel
Prý s Francescou určitě vypadne, pchá! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že Petra vyhrála. Ale zase si je potřeba přiznat, že soupeřka byla celkem ve špatné formě.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale co, když to předpovědí určití, nejmenovaní, tak je to téměř tutovka, že se to nestane. Vlastně jim, queshi, musíme pěkně poděkovat. A vzhůru do druhého kola.
Reagovat
vendulkabendulka
Za moc to nestalo, ale Fran byla taky slaba. Doufejme ze to vitezstvi Petru nakopne.
Reagovat
pepin
Tak máš pravdu, Fr. nehrála nic světoborného, musíme přiznat, že velice dobře běhala. Taky musím říci, co nás to stojí nervů a strachu při každém Petřině úderu, a to ještě musím za chvíli do práce. Ale po vítězství to půjde lépe než kdyby to nedopadlo.
Reagovat
dadaft
podle mě to nebylo od Fran tak špatné - čekal jsem, že bude hrát hůř.
Reagovat
vendulkabendulka
Nechod do prace, ja jednou byla a hrozny.. :D
Reagovat
Fandina
podle mě hrála mnohem líp, než poslední mače co měla s Petrou, fed a pak tuším ve Stuttgartu, tady se hodně honila a faktem je, že dost dala na publikum, to je honilo a ona se ráda předvádí. Petruška evidentně chtěla vyhrát. Tak super a Peťo pojď ...
Reagovat
pepin
Ahoj nad ránem, je to očistec, ale zaplat pánbu, že to tak dopadlo. Fr. nehrála až tak mizerně to je fakt, ale také nepředvedla nic světoborného. Servis hrozný a tak bych řekl pro Petu na začátek dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase tak špatně ne, to máš pravdu. Ale dobře taky moc ne. Já tak nějak čekal od obou víc. Ale hlavní je, že Petra vyhrála a ve třetím už mi přišlo, že si i víc věří. Hlavně že se hecovala a bylo vidět, jak chce. V Sydney mi z pohledu na ní bylo smutno....
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, tak alespoň se půjde do práce s lepší náladou. Já myslím, že na začátek chytla Petra soupeřku, jejíž hra jí vyhovuje, takže to je dobře. A teď se snad chytne.
Reagovat
dadaft
mně se Petra ve třetím zdála taky dobrá. je to grandslam, žádné lehké zápasy nebudou, ale přesto jsem naplněn mírným optimismem v mezích zákona. ))
Reagovat
vendulkabendulka
V pozapasovem rozhovoru Petra rikala, ze ji ve druhem setu zas trapilo dychani. (Info z druhe ruky, na streamu ten rohovor strihli)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si tak nějak říkal a stále doufám, že když přešla první kolo, tak že se třeba zvedne a nakopne jí to. Je to přeci jen velký turnaj a na ty se ona umí nahecovat. Hlavně aby drželo zdraví. Uvidíme dál, je to asi třeba brát krok za krokem a možná ta cesta neskončí tak brzy, jak by se mohlo zdát.:)
Já osobně, v její formě, bych bral čtvrtfinále za úspěch, ale já vím, to jsem daleko....
Reagovat
Fandina
Peťo. Byla to divočina, ale konec dobrý, všechno dobré. Je to tam ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sláva, to jsem měla nervy. Teď Lucka dotáhla v druhém setu. Doufám, že si taky poradí.
Reagovat
dadaft
díky také publiku, zápas měl perfektní atmosféru.
Australian Open je zkrátka super.
Reagovat
smazaný uživatel
jooo!! Výborně Petroo! :-)
Reagovat
misa
6-2 pro Petřičku :-)) Petra se dobře hýbala, byla schopna udržet se i v delších výměnách. Největší problém jsem viděl na servisu (dost dvojchyb). Snad ji výhra nakopne.
Reagovat
smazaný uživatel
Se Serenou je určitě konečná. Je to pech. Tak alespoň že se Petra dokázala ve třetím setu zvednout a teď už to určitě dotáhne.
Reagovat
Fandina
Myslíš, že už Serena nebude pokračovat?
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, určitě to bude chtít zkusit, když to půjde. Ale vypadalo to špatně. Dohrála sice, ale pokulhávala na tu nohu a v obličeji měla bolestivé grimasy....
Sice vyhrála se dvěma kanáry, ale soupeřka byla dost mimo a Serena to tam pak nemilosrdně pálila, dávala i esa z druhého podání, aby se nemusela moc hýbat.

Tak alespoň, že to ta Petra zvládla a má první kolo za sebou. Teď to snad už bude lepší. Mimochodem, zdá se mi, že jí tyto typy triček sedí více než ty vykrojené.
Reagovat
Fandina
Petra dneska standard, snad jí to vedro neutrápí a pokud se týká trika, oblečení, moc jí to slušelo, toto je lepší varianta než trika světlá malá upnutá a tento výstřih je přesně ono.

Serena to sice dohrála, ale neznamená to, že z nohy nemůže ještě něco být, co jí bude limitovat.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, tak jsem to myslel. Že to sice dohrála, ale může se z toho vyklubat nepříjemnost.

Jj, s oblečením Petry souhlas. A to vedro - snad jí to nebude moc trápit. Ve třetím setu mi už přišla, že se jí trochu špatně dýchalo, ale to je možná jen pocit.
Reagovat
Fandina
Petře se dýchalo blbě celou dobu, ale ona se utírala i Fran i když míň. Je tam po poledni největší vedro a víc než třicet ve stínu. Pro Petru by bylo lepší, kdyby hrála až navečer. Já jsem koukla na tu Serenu, když jí obvazovaly nohu a moc bych jí přála, aby to nic nebylo, protože to teď sice tak vypadá, ale může to být blbé.
Reagovat
dadaft
paráda. ale zdá se mi, že Petra začíná hrát na kyslíkový dluh.
tmavé oblečení není dobré - ne do Austrálie v lednu.
Reagovat
Fandina
kdyby bylo černé, tak je to jasné, ale tahle kombinace snad tak nevadí. Je to 5:2 tak Peťo pojď!
Reagovat
Fandina
Tohoto komentátora neznám ... zajímavý styl. Nevíte kdo to je? Komentuje Petrušku na ES.
Reagovat
dadaft
jmenuje se Vokurka - je dobrý.
Reagovat
Fandina
já ho slyším prvně a líbí se mi ... úsměv
Reagovat
pepin
Vokurka byl až ten druhý ne?
Reagovat
dadaft
ten, co vystřídal Homolku v průběhu utkání Petry.
Reagovat
pepin
Jo aspon ho tak v průběhu zápasu představil. Někdy mi lez na nervy když do toho moc kecal, ale jinak to šlo.
Reagovat
Jabadu
Naopak! ... Hledá si výhodnou pozici, ... aby mohla finišovat! ... Předjíždí! ... Předjíždí!! ..." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Mončo.. :-) v 2. setu se hrál dobrý tenis, škoda, že to nebyl tříseťák :D Prosíím, at postoupí Karolína!
Reagovat
dadaft
začátek třetího setu parádní. Fran i Petra tvrdě ponořeny v zápasu.
pojď !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
super 2:0 holky řádí ... Petra snad už definitivně lepší ... Petro pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně, Miloši!:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jéé, pardon, neměla být reakce...
Reagovat
Jabadu
udělala kouzlo! Pojď, pojď ...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Š. získala první set 7:6 :-))
Reagovat
Fandina
super ... tak ještě jeden !
Reagovat
misa
musí zabrat hlavně na servisu, jinak jede domů. Třetí set začíná...
Reagovat
Fandina
hrají první game,je potřeba aby jí Petra brejkla. Fran řádí!
Reagovat
Fandina
Tak dobře Peťo první game je tu, Fran sice DF, ale jinak dobře. A Petro pojď dáš jí!
Reagovat
misa
2-0 :-), ale servis je pořád zoufalý :-(
Reagovat
dadaft
ve druhém setu skvělý tenis.
Reagovat
dadaft
Serena si zvrtla kotník.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, tak vážný to snad není...
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má něco s nohou...
Reagovat
Jabadu
Ne Petra, ale já! To já jsem svou vůlí ten set vyhrál! (široký úsměv)
Reagovat
Fandina
tak a teď je potřeba ještě druhý ... úsměv
Reagovat
dadaft
zatím dobře !!!!
Reagovat
Jabadu
Fran je zatím tragická, ale Petře to lítá celkem dobře.
Reagovat
dadaft
snad jsme to nezakřikli.
Reagovat
Jabadu
No právě. Ale ještě, že to teď může napravit. Snad ... bojím, bojím
Reagovat
dadaft
paráda. Petra se dokáže udržet i v delších výměnách a kazí jen přiměřeně.
pojď.
Reagovat
vendulkabendulka
Zadny spektakularni tenis, ale neni to uplne marne. U si i zakricela, to je dobre znameni, bojuje. Prvni set v kapce.
Reagovat
dadaft
škoda teď těch třech brejků...
Reagovat
vendulkabendulka
Btw Hajek vyhral prvni set s Raonicem 6:3.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol Raonic. :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
No snad to ještě otočí, to by fakt byla ostuda.
Reagovat
Fandina
pro Háječka ne ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Otočí. Už ho brejknul.
Reagovat
Fandina
Škoda no ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, teď dokonce podruhé...už ho hlídám:-D
Reagovat
smazaný uživatel
6:1 teď už si to pohlídá.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy paráda. Nic extra to nebylo, ale v pohodě to stačilo. Na returnu si uhrál co potřeboval. Bylo tam i několik parádních forehandů (narozdíl od téměř celého Brisbane) v dalším kole Sousa by snad neměl být žádný problém.

Sabine naopak katastrofa. Celý zápas jasně lepší. Bohužel totální kolaps ve 3. setu, kvantum naprosto zbytečných chyb. Wozniacká vůbec nic nepředvedla. Už dlouho sem neviděl tak nezasloužený vítězství. K vítězství přišla jak slepá k houslím.
Reagovat
dadaft
klasický Sabinin blackout. ((
Reagovat
dadaft
divočina.
Reagovat
vendulkabendulka
K zastraseni predatoru ;)
Reagovat
vendulkabendulka
Asi to delaji ty barvy, ale Petra vypada ze ma mensi prsa.
Reagovat
smazaný uživatel
No tentokrát výstřih vzadu:-O
Reagovat
dadaft
nemám rád, když Petra hraje s kšiltem.
Reagovat
Fandina
Už jsem si toho všimla na společenských šatech TM a nevím na čem ještě, ale Petra má podobně barevné oblečení jako Serena viz dole odkaz, jinak většina je ať od Nike Addidas letos na AO do žluta ... to převládá. Petra se mi v tom ale líbí, každé tmavé vršky Petře sluší.
http://tennis-buzz.com/australian-open-2013-serena-williams-nike-outfit/

Petule zatím rozpačitě, ale půjde to ... Peťo pojď pojď pojď!
Reagovat
vendulkabendulka
Caro otaci z 0:3 na 5:3 ve tretim setu, wow. Sabine 55 UE a ten posledni byl totalni kolaps. Monty otevrel lahev sampanskeho :D
Reagovat
dadaft
děs běs od Sabine.
Reagovat
vendulkabendulka
Dokonano jest. Sabine bude hodne spatne usinat.
Reagovat
vendulkabendulka
Caro 12W 8UE
Reagovat
smazaný uživatel
:-D jj...Caro tam byla tak trochu kulisa, celý zápas byl v režii Sabine (47W, 54 UE)...
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečné, jak to mohla takhle po*rat :( JSem strašně zklamaný, Woz vyhrála, aniž by něco zrobila ve třetím setu. Neskutečný kolaps od Sabine :( podobně jako proti Kerber ve Wimblu, tam to také měla ve svých rukách. Přitom její pace na forehandu je snad nejlepší na okruhu, tolik potenciálu v té ofenzivě. Bohužel to její zbytečně enormní riziko fakt nechápu :(
Reagovat
smazaný uživatel
JInak jsme za Caro rád,ale s tímhle končí ve 2.,3. kole. Snad Donna porazí Andreu, a pak by mohla dát i ji a postarat se o překvapení turnaje.
Reagovat
vendulkabendulka
Errani (7) venku. Prvni velke prekvapeni.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadnutí Petrove (12) se asi taky úplně nečekalo:-D
Reagovat
dadaft
a Caro otáčí...
Reagovat
dadaft
bože co to teď Sabine předvedla na síti? brrrrrr...
Reagovat
Willy_Wonka
Doufám, že postoupí všichni mí oblíbenci. Murray, Robson i Simon mají docela pěkný los. Federer postoupí ve třech setech. Llodra - Tsonga bude boj, nedivil bych se pěti setům. Trošku se bojím o Kvitovou, Schiavone v prvním kole je doopravdy těžká soupeřka. Uvidíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že v anketě se hlasy u Federera zastavily na ďábelskym čísle:-)))
Co se týče zítřejšího programu, nejvíc mě asi bude zajímat Murray-Haase...cítím překvapení...:-D
Jinak držím palce Sabine proti Wozniacké, možná to budu sledovat po očku na notebooku.
+ zápas Petra-Fran chci vidět...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a Tsonga-Llodra by mohl být fajn boj:-)))
Reagovat
Heather_Fedex
31% hlasu- federeruv vek 31 let. taks to myslela? ;)
Reagovat
gigin
Monfils x Dolgopolov. Jsem hodně zvědavý. Gaela mám v týmu :)) A Bojanu tlačím.
Reagovat
smazaný uživatel
Heather- néé, myslela jsem 666:-)...ale to tvé je taky dobré:-D
gigin- pravda;-)...
Reagovat
gigin
Číslo 666 označuje symbol nesvaté trojice - ďábla, antikrista a falešného proroka ;)
Reagovat
Heather_Fedex
aha vidis to jsem si nevsimla ;)) no hateri elegana maj dalsi duvod k nenavisti. tentokrat podezreni ze satanizmu...
Reagovat
smazaný uživatel
:-D...Heather, MTR!:-*
Reagovat
Heather_Fedex
nejak se vyznas ;-00 ;))
Reagovat
Heather_Fedex
jtt ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport 1:
01.00 R. Haase (NED) vs. A. Murray (GBR) [3]
poté konec utkání S. Williamsová (USA) [3] vs. E. Gallovits-Hallová (ROU)
poté konec utkání V. Azarenkaová (BLR) [1] vs. M. Niculescuová (ROU)
poté B. Paire (FRA) vs. R. Federer (SUI) [2]
poté J. M. Del Potro (ARG) [6] vs. A. Mannarino (FRA) NEBO T. Haas (GER) [19] vs. J. Nieminen (FIN)
09.00 G. Monfils (FRA) vs. A. Dolgopolov (UKR) [18]
poté Y. Wickmayerová (BEL) [20] vs. J. Gajdosova (AUS)
Eurosport 2:
01.00 C. Wozniacká (DEN) [10] vs. S. Lisická (GER)
poté konec utkání C. Suarezová Navarrová (ESP) vs. S. Erraniová (ITA) [7]
poté F. Schiavoneová (ITA) vs. P. KVITOVÁ (CZE) [8]
poté J.-W. Tsonga (FRA) [7] vs. M. Llodra (FRA)
poté J. Hamptonová (USA) vs. U. Radwaňská (POL) [31]
09.00 B. Tomic (AUS) vs. L. Mayer (ARG)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Trvalo jim to, než tam dali ten plán vysílání...
Reagovat
smazaný uživatel
já to většinou beru z jejich facebooku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je to taky. :)
http://tv.eurosport.cz/tenis/plan-vysilani-australian-open_sto3570153/storynews.shtml
Reagovat
tommr
díky za to, že si sem ten rozpis dala. Původně jsem dneska nechtěl ponocovat, ale pokud budou dávat Petru v televizi tak si na to přece jen počkám - možná, že je to letos na AO poslední šance jí vidět ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nesýčkuj. Petra dnes s Fran určitě nevypadne, vždyť ta je taky úplně z formy. A aby Petra vypadla dvakrát za sebou v prvním kole - to je i na ní trochu moc.:))
Ne, já myslím, že se prvním kolem prokouše a možná jí to nabudí k nějakým výkonům.....:))
Reagovat
smazaný uživatel
Doporučuji nainstalovat eurosport player, je to paráda. Přepinate si na jakej kurt chcete. Tedy na 6 hlavnich
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mých zkušeností, na to, jak je drahý, tak nic moc..
Reagovat
smazaný uživatel
No mám to na ipedu a platím 52 korun za měsíc. Samozřejmě na větším monitoru muže být problém s kvalitou
Reagovat
smazaný uživatel
Tých istých 6 kurtov si môžeš prepínať aj na streame..Za kvalitnejší zaplatíš 5eur a máš to na furt. Osobne v tom nevidím až taký význam, ale skúsenosť s tým nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
No význam je snad volnost výběru, a ne čekat na to zajímá německo. Erosport se řídí hlavně německým trhem
Reagovat
vendulkabendulka
Misto clanku tady mohla byt jedna veta: Zas se nevyspime.. ;)
Reagovat
tommr
jj je to k vzteku - všichni naši začínají hrát mezi 3-5 hodinou ranní což je pro našince asi nejhorší možná doba - moc pozdě na to zůstat vzhůru a moc brzo na to vstávat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokusím se vydržet do jedné a podívat se na zápas Caro - Sabine, protože to bude pro Caroline opravdu těžká zkouška... Stejně to je na hlavu, že proti sobě hrajou už v 1. kole 10. a 36. hráčka žebříčku. Když vidím, že se v 1. kole utkávají i dvě kvalifikantky... Jak říkám, bude to pro Caroline těžká zkouška, ale nezbývá mi než doufat, že ji zvládne. Abych tady trochu vyrovnal tu podporu: Come on Caro!!! :)

Jinak věřím, že Vika nebude mít žádný problém, ale na její zápas už asi nejspíš nevydržím... Na stránkách Eurosportu pořád ještě nemají rozpis zápasů, které budou dávat.
Reagovat
Heather_Fedex
caro ma posledni gs opravdu pech na los ;/
Reagovat
smazaný uživatel
Na Wimbledonu měla taky pech, tam měla v 1. kole Tamiru. Na US Open neměla ani tak pech na los jako na zranění...
Reagovat
smazaný uživatel
No, já myslím, že z toho ani jedna není zrovna moc nadšená...jo, je to na hlavu..Z těchto 2 skvělých hráček postoupí jenom jedna..s tím, že ve druhým kolem bude spoustu o dost horších holek...:) Já za sebe fandím samozřejmě Sabine, ale at vyhraje ta lepší ;))
Reagovat
smazaný uživatel
To máš jako třeba teď Petra s Francescou, čili dvě vítězky GS hned v prvním kole, nebo minulý týden proti Cibuli, čili se hned v prvním kole potkaly hráčky z první a druhé desítky.. Viditelně má stávající systém nasazování a losování své mouchy, ale my s tím nic nenaděláme..
Reagovat
smazaný uživatel
Neřeknu v Sydney, ale na grandslamu? Tam je těch hráček přece jenom víc... Jinak já bych byl klidně pro, aby si Caro a Petra vyměnily soupeřky. Francesca je podle mě z formy, stačí se podívat na její výsledky z Hopman Cupu. Dostala kanára od Any i od Ashleigh Barty... Naopak Sabine je na rozdíl od konce loňské sezony docela ve formě. V Brisbane porazila Lucku Šafářovou ve dvou setech a s Vikou odehrála taky slušný zápas, přestože Vika vyhrála dvakrát 6:3. V Sydney nenastoupila do kvalifikace, protože onemocněla... Ale myslím si, že Sabine má teď mnohem lepší formu než Francesca.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani v Sydney to není úplně v pořádku, tam je těch hráček taky poměrně dost. Jinak i když z toho, že Petře přiřadili zrovna Francescu, úplně nadšený nejsem, tak bych se do nějakého kšeftování nehnal a už vůbec za Sabine. ;-)
Reagovat
Bob
Jen bych chtěl vynadat Monacovi, že mi pokazil ticket! :) Těším se na Petru a jak již dole napsal bajerece s adamem9, na Lisicki proti Wozniacki. Držím palce Sabině, tohle budu zajímavý zápas. A Andrejka snad udolá Vekic. Taky držím pace Kar. Plíškové a Lucke Šafářové. A teď už jenom pojď, pojď, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacki x Lisicki..Už se mooc těším! :)) Pro tento zápas stojí za to zůstat vzhůru :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ani nemluv. těším se jak malej :D Sabine go go go
Pak snad Donna (Andrea je super, ale stačí ji 4hra :D), Laura a samozřejmě Vika.
Vzhůru all night, alespoň dva zápasy zkouknu a pak šup do školy :D
Reagovat
Heather_Fedex
zrcadlovy tenis ;)
http://m.youtube.com/watch?v=ZtyYKd-m8ms&feature=relmfu
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se těším. Jen mi vadí, že hrají současně s Andym. No budu to muset nějak usledovat obojí. Come on Andy! Come on Sabine!
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem viděl, holkám to tam moc sluší... Caro, Makiri i Lauře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Případně bych ti napsal, kdybych nestíhal Andyho, jestli bys mi pak napsal, co a jak. Musím se ještě teď na něco do školy mrknout a před zkouškou i spát nějakou dobu.
Reagovat
smazaný uživatel
Když to zvládnu tak jo.
Reagovat
smazaný uživatel
To prcám, jdu si zdřímnout a pak hurá na Andyho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jednou stejně, Sabine, prosím :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist