13. den na Roland Garros: Elektrizující semifinále Nadal - Djokovič, o finále hrají i Hlaváčková s Hradeckou

7. 6. 2013, 06:00
Previews 336
Zápasem číslo jedna dnes bude zcela jednoznačně repríza loňského finále mužů mezi sedminásobným šampionem Rafaelem Nadala a světovou jedničkou Novakem Djokvičem, kteří se letos potkávají už v semifinále. O druhé místo ve finále - své první v Paříži - budou hrát domácí Tsonga a Španěl Ferrer. Na dvorci Suzanne Lenglenové si o finále zahrají Češky Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká.

Do jisté míry jako předčasné finále se dá brát dnenší souboj Rafaela Nadala a Novaka Djokoviče. Loňští finalisté se letos totiž střetnou na pařížské antuce již o kolo dřív. Důvodem je fakt, že sedminásobný vítěz French Open Nadal byl loni od Wimbledonu osm měsíců zraněný a klesl v žebříčku. Letos tak byl jako třetí nasazený rukou Rusky Marie Šarapovové nalosován do půlky pavouka k Djokovičovi. 

"Jde o semifinále a je jedno, jestli hraju s Novakem nebo s někým jiným, protože vítěz ještě nebude šampionem Roland Garros," řekl Nadal. "Tohle nemůžeme ovlivnit, takový je los a tak to musíme brát," přidal se první hráč světa Djokovič. 

Loni ve finále vyhrál Nadal, letos v Monte Carlu Djokovič, ale Španěl dominuje bilanci na antuce poměrem 12-3, 4-0 na Roland Garros a celkově vede 19-15. "Nevím, co na to říci, nechci to zakřiknout a hlavně chci hrát dobře," řekl Nadal. 

Favorita zápasu jde hledat těžko. Nadal od letošního návratu na kurtu prohrál jen dvakrát, Djokovič v této sezoně čtyřikrát. "Oba hrajeme skvěle a tohle je pro nás největší výzva dosavadního turnaje. Bude to bitva disciplíny a trpělivosti. Já vím, jak chutná výhra nad Rafou, proto vstoupím na kurt sebevědomě," řekl odhodlaně Srb. "Každý rok hraji s přibývajícím časem lépe a doufám, že to platí i letos," řekl Nadal. 

Oba mají šanci v Paříži přepisovat historii. Nadal se v případě titulu může stát prvním tenistou, který dokáže vyhrát jeden grandslamový turnaj osmkrát. Djokovič by zase vavřínem vstoupil mezi nesmrtelné s kariérním grandslamem. Před ním se to povedlo jen sedmi tenistům, včetně Nadala či Rogera Federera.

Vítěz semifinále Nadala s Djokovičem ale nemůže oslavovat. Druhý finálový soupeř vzejde z duelu domácího Jo-Wilfrieda Tsongy a Španěla Davida Ferrera a oba mají velkou touhu získat Pohár mušketýrů. Tsongu poženou fanoušci, kteří chtějí oslavovat prvního francouzského vítěze Roland Garros od triumfu Yannicka Noaha v roce 1983, Ferrer stejně jako Tsonga myslí na vůbec první grandslamový skalp.

Španělský tenista bude na sedmý pokus usilovat o své vůbec první finále na grandslamu. Třikrát ho do něj nepustil Djokovič, dvakrát Nadal a jednou Murray, nyní v Paříži tak má zatím asi největší šanci. S Tsongou vyhrál dva ze tří vzájemných duelů a do karet mu bude hrát i povrch.

"V semifinále jsem už asi posedmé, ale na finále stále čekám. Doufám, že bych to tady mohl prolomit," přeje si Ferrer, který v Paříži ještě neztratil ani set, ostatně stejně jako Tsonga  "Cítim se teď velmi silný a už se těším, až se tu zase postavím na kurt. Je tu skvělé publikum a já jsem moc rád, že tu mohu předvádět takhle skvělý tenis před svou rodinou. Rozhodně mě nenapadlo, že bych došel tak daleko bez ztráty setu. Ale Ferrer taky neztratil ani set, protože hraje skvěle. Bude to bitva,"  doplnil osmadvacetiletý Francouz.

Třetí sezonu po sobě se do semifinále French Open probojovaly Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká. Šampionky z roku 2011 si o letošní finále zahrají na kurtu Suzanne Lenglenové proti ruskému páru Jekatěrina Makarovová a Jelena Vesninová.

"To jsou úplně jiné soupeřky, určitě by se nám mělo hrát lépe, tak jdeme do toho. Prosím, držte nám palce," píše odhodlaná Hlaváčková na svém webu.

Hradecká už včera triumfovala ve smíšené čtyřhře s Františkem Čermákem a teď věří, že ještě navzdory nachlazení nasbírá dostatek sil a dojde si i pro druhý titul. "Teď seberu všechny síly, ještě nějaké do semifinále nastřádám a zkusíme dojít za dalším titulem," řekla Hradecká, která kvůli nachlazení skoro ztratila hlas.

Také do finále čtyřhry juniorek se mohou české tenistky. Sedmnáctileté naděje Barboru Krejčíkovou a Kateřinu Siniakovou v dnešním semifinále čeká silná chorvatsko-kanadská dvojice Anna Konjuhová a Carol Zhaoová.

- PROGRAM 13. DNE NA FRENCH OPEN 2013 -
(pátek, 07. 06. 2013)

Kurt Philippa Chatriera (13:00):
Djokovič (1-Srb.) - Nadal (3-Šp.)
Ferrer (4-Šp.) - Tsonga (6-Fr.)


Kurt Suzanne Lenglenové (11:00):

3. zápas Hlaváčková/Hradecká (2-ČR) - Makarovová/Vesninová (4-Rus.)

Kurt č. 3 (11:00):
4. zápas Krejčíková/Siniaková (2-ČR) - Konujuhová/Zhaoová (3-Chorv/Kan.).

kompletní program 13. hracího dne najdete na webu rolandgarros.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

336
Přidat komentář
Mayo
žeby zase vyhral každý GS niekto iný ? AO - ND, FO - RN, W - tip AM, UO - ???
Reagovat
smazaný uživatel
Andy letos GS nevyhraje. :(
Reagovat
Mayo
prečo ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím. Moc mu nevěřím. Letos nehraje dobře.
Reagovat
Mayo
teraz idú už jeho obľúbené povrchy...takže to bude lepšie si myslím
Reagovat
smazaný uživatel
Loni měl jaro taky hodně slabé, Miami finále, IW dokonce vypadnul ještě dříve, antuku měl podobně mizernou. A pak se zvedl, pošetřil síly, připravil se na trávu. A ačkoliv mu AO hodně sedí, takže čím rychlejší povrch, tím větší šanci má porazit Djokoviče nebo Nadala. Tím neříkám, že nějaký grandslam vyhraje, ale největší šance pro něj ještě přijdou.

Ale samozřejmě jsem taky čekal něco jiného, po tom, jak hrál na podzim třeba v Šanghaji a dobře proti Nolemu v Londýně. Celkově jsem čekal, že ho ten úspěch nakopne, ale on je na tom zase stejně jako předtím. Antuku neberu v potaz, takže kdo ví.
Reagovat
MarcelPersch
Muj tip je, ze Wimblas po 3 letech znovu vyhraje Nadal a USO Djokovic.
Reagovat
Sonja
Musím se přiznat, že jsem si Rafu v semifinále přála. Člověk by řekl, že jsem blázen, když chci, aby Novak hrál proti nejlepšímu antukáři všech dob, ale já jsem v něj fakt měla obrovskou víru.

Většinu zápasu jsem schovávala hlavu do dlaní, protože těch chyb z rakety Noleho bylo opravdu příliš. 3.set byla naprostá katastrofa, takovou rezignaci nemůže předvést hráč, který chce zkompletovat sbírku GS.
Ve 4. i 5.setu to z jeho strany bylo hodně solidní (až na to, jak se svalil na síť a ty příšerné nepovedené smeče), přesto to na výhru nestačilo...V 5.setu nedokázal udržet vedení o brejk a pak už byl v nejhorší pozici, co mohl- dotahování. To už mi bylo jasný, že to špatně dopadne:-((
No, ještě jednou gratulace Rafovi, dnes dokázal vytáhnout nádherné údery, plně zasloužená výhra a finále už je, troufnu si říct, formalita.
Reagovat
tito
Dnes jsem měl hodně roztříštěný den a mohl jsem sledovat jen část třetího a skoro celý čtvrtý set. Na jeho konci jsem byl rád, že mám ještě nějakou práci a odjížděl jsem s tím, že Nole to má v kapse, protože se dostal z obou brejků, Rafu přehrával a zaslouženě vyhrál ve čtvrtém. Pátý jsem bral jen jako formalitu. Fakt. Po návratu z práce jsem zavolal giginovi, abych mu pogratuloval a on mi vysvětlil, že vše je jinak. Jsem pochopitelně rád za to, jak to dopadlo, ne že ne. Nechci se v tom příliš prohrabovat, vím jak ti je, sám jsem se smiřoval s prohrou skoro 3 hodiny. Ale nesmutni. Nole je ve velkém laufu a RG určitě dá. A o tom, že by to byla plně zasloužená výhra? Ano, dokázal se zvednout, to ano, za to jsem rád. A měl více štěstí než na AO 2012. Ale mohlo to opravdu dopadnout jakkoliv.
Reagovat
Sonja
Tak to víš, že smutním...ani slzám jsem se neubránila.
V průběhu zápasu se ve mně pocity míchaly jak blázen- chvíli jsem se chytala za hlavu kvůli chybám, co Novak dělal, chvíli jsem zatínala pěst pro nádherné údery, co trefil, chvíli jsem zas šíleně nadávala na Nadala, kolik toho doběhne a vrátí:-D:-(

Ale po zápase je třeba uznat, že Nadal byl dnes lepší...Novak to měl sice v 5. na dosah, když vedl 4-2 a kdo ví, co by bylo, kdyby se nesvalil do té sítě za shody, ale to je zbytečné řešit. Rafa totiž druhou půli 5.setu odehrál skvostně (trefil v něm mimochodem 22 winnerů) a prostě už nedal Nolemu šanci...a kdo zvládne líp koncovku, ten si víc zaslouží vyhrát, to je jasné.

Každopádně i přes ty Noleho chyby (75 UE:-( ) jsem na něj pyšná, že dokázal zápas ještě zdramatizovat. Po tom prachbídném 3.setu jsem na něj byla neskutečně naštvaná, tak si mne pak aspoň udobřil tím vybojovaným 4.

No, uvidíme, co bude dál...ty se každopádně těš z výhry, měl si Rafu mimo 7 měsíců, tak je co kompenzovat:-))
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Mayo
RAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! yeah je to tam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravej Nadal v plné síle na RG prostě neprohrává!!! VAMOS RAFA!!!
Reagovat
spaniel
Celkem sranda, nejdriv 3 hodiny a 200 priposranych prispevku a ted se Nadalovci naparujou jak pavi. Moc jste mu teda nevěřili.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale veď to je pochopiteľné. Hralo sa 5 setov a ak by mal mať nejaký zápas dvoch víťazov, tento by bol exemplárny príklad. Myslím, že po tých peripetiách so zraneniami sme si tento zážitok navyše s pozitívnym koncom zaslúžili.
Reagovat
Amputace
Ale vždyť na tom není nic nenormálního nebo nepochopitelného. Nadal měl zápas pod kontrolou a najednou se totálně sesypal. Jak by ses cítil ty, být na místě jeho fanouška? Nehraj si teď na chytrého, když jsi to celé sledoval z totálního nadhledu. Byly to neskutečné nervy. Já jsem po asi třech gemech pátého setu odešel od obrazovky, nemohl jsem se dívat, musel bych tu televizi snad rozbít :) Po asi dvou nebo třech gemech jsem se naštěstí vrátil a neprohloupil jsem.
Reagovat
spaniel
Zapasu, kde by si zasloužili vyhrat uz bylo hodne (resp nikdo si nezaslouzil prohrat).
Reagovat
spaniel
Ale ja to chapu, zažil jsem nervy moc krat. Jde o ty řeči ted, jako by to bylo jasne. A zapasu, kde si zasloužili vyhrat oba bylo uz v historii spousta, nebo lip, kde si nikdo nezaslouzil prohrat.
Reagovat
Amputace
Chvástalo se tady jen pár jedinců, Pteříkova dcera samozřejmě v popředí. Naopak si myslím, že většina tu byla těch nerváků, kteří si ani po třetím setu nebyli ničím jisti. Včetně mě.
Reagovat
smazaný uživatel
tak hlavne skoda toho smecu za stavu 4:3 pri podani Novaka

tam ten dotyk mu mohli odpustit
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz to už môžem povedať. Celý piaty set som mal pred očami Austráliu a Rafove vedenie 4:2 v piatom sete.

Keď Rafa dokázal vyrovnať rovnaký stav, tušil som, že sa história bude opakovať v opačnom garde, nepripúšťal som si opak. Spravodlivosť teda existuje?..Neexistuje?..nech si každý urobí názor sám.

Každopádne veľká gratulácia obom, lebo svetu ukázali o aký vagón kvality sú pred ostatnými konkurentmi. Asi viem, ako sa teraz cíti gigin, Sonja a ostatní. Hlavu hore, Novak je veľký šampión a zaslúžená svetová jednotka.
Reagovat
nitrotaj
Bylo to skoro stejný! Spravedlnost existuje!
Reagovat
Mayo
ja som si tiež predstavoval to nešťastné AO 2012 a musím sa priznať, že ja som v piatom sete veril Djokovičovi na výhru
Reagovat
gigin
Gratulace Rafovi. Užívejte...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je proste antukový král, dnes som si zápas užil - perfektná dráma. Aj som sa dobre zasmial :D
Reagovat
nitrotaj
SLZY V OČÍCH! JE TO TAM !!!!!!!!!!!!
Reagovat
Roger_Federer
Co řict..Nadal proste na antuce nema už roky konkurenci..
8 titul si zaslouži, porazil aktualni jedničku.
Reagovat
Amputace
Já bych tedy řekl, že toto dnes vypadalo jako konkurence :)
Reagovat
smazaný uživatel
a toto dnes bolo co?77
to nebola konkurencia???
Reagovat
Sonja
Gratulace Rafovi, dneska hrál jak pánes.
Reagovat
Fandina
Jindy fandím Nolemu, ale dnes jsem věřila Rafovi. I když to ke konci vypadalo na Noleho, byla tam vůle, ale tenisový um byl a je na straně Rafy. Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju Rafo, užij si svůj triumf, zase rok žádný GS zřejmě nevyhraješ. :)
Reagovat
Amputace
Proč by nemohl vyhrát Wimbledon? Zkus mi to vysvětlit jako naprostému laikovi.
Reagovat
facom
Dal temu bosenskému srbovi taků narkózu,že se z toho nebrobere ani v jelitách :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
AHAHAHHAHAHHAHHAH

RAFA NOVAK OLEEEEEEEEEEEE....... RAFA NOVAK... FEDERER JE.... PRDOCH JAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHA

TAM MÁŠ PETŘÍK TAM MÁŠ..... KDE JSOU TY TVOJE "PROGNOZY", KDY JSI RIKAL PO PROHŘE SE ZEBALLOSEM, ŽE RAFA JE VYŘÍZENEJ PRO RG??? Na to ti řeknu jediný..... TAM MÁŠ. jahahahhahahahah
Reagovat
Mayo
a mala to byť pre Rafu najhoršia antuková sezóna ... ževraj
Reagovat
Mayo
a mala to byť pre Rafu najhoršia antuková sezóna ... ževraj
Reagovat
smazaný uživatel
Nadaal!!!!!!!
Reagovat
Amputace
VAMOOOOS!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak čo, komplex vyliečený?..Bravo, zápas ozaj pre silné povahy.
Reagovat
Amputace
Jak říkáš - pro silné povahy, což já vskutku nejsem :D Zdaleka nejsem typ otrlého diváka :)
Reagovat
kada.tom
VAMOOOOOOOOOOOOOOS! RAFA!!!
Reagovat
MarcelPersch
Ten prohoz to rozhodl, Rafa ma jednoznacne nejlepsi prohozy na okruhu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten poslední game Nole doslova odevzdal...
Reagovat
Reti64
Novak to prohrál na síti
Reagovat
smazaný uživatel
smečuje strašně, to se jen tak nevidí, co smeč to síť. Konečně sem našel podobnost mezi mým vystupováním na kurtu a Djokovičovým
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo!..Obom.

Najlepší tenisti všetkých čias.
Reagovat
smazaný uživatel
Okej, tak teraz si prekonal Nadala v smiešnosti ! :)
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavu hore chlapci ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nemám hlavu dole, ale ty ju máš zrejme niekde, kde o nej nevieš :)

Federer, Laver, Rosewall, Sampras - nič ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, najlepší hráči svojej doby :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je docela reálné, že se to dnes nestihne dohrát... stačí ještě tak 15 gamů v zápase Rafa vs. Nole :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli vyhraje Nadal nebo Djokovič ocenění by jim neměl předávat Bolt, ale Kenenisa Bekele nebo Gebre Sellasie :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Nancy_z
výstižný :-)
Reagovat
Sonja
Strašně špatná pozice, musí teď furt dotahovat, servírovat na udržení v zápase...
Jinak spoléhala jsem na to, že Novak má lepší servis než Nadal, ale dneska ho v tomhle Rafa rozhodně předčil.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby člověk nesledoval scoreboard a řídil se jen tvými komenty, myslel by, že Nole už dostal dva kanáry a třetí je na cestě. Já myslím, že Nole má v současnosti trochu větší šance na výhru, takž e klid a nohy v teple. Jestli teplo nemáte posílám 22 stupňů z rozpálené Moravy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se omlouvám měla si pravdu nakonec :D
Reagovat
MarcelPersch
tak ted snad uderi :)) Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký byl průběh tiebreaku a patého setu, že se tady Nadalovci hroutí? :D
Reagovat
smazaný uživatel
TB byl jednoznačný (předtím Rafa nedoservíroval při vedení 6:5), pak ztratil Nadal hned první hru a moc dobře to s ním nevypadalo, Djoković ho chybami vrátil do hry až za stavu 4:3.
Reagovat
smazaný uživatel
Servis a return, obrovský rozdiel..Bohužiaľ.
Reagovat
Roger_Federer
Dneska jestli mu to uteče..tak už to Rg neda..byl blizoučko..
Snad ma nervy ted v pohode.
Reagovat
gigin
Já vím :(( Nedopadne to dobře. To zase naopak vím...
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerovi môže byť ľúto, lebo v tomto SF sa deje ideálny dopredu naplánovaný scenár. Víťaz sa v nedeľu doplazí na kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, oba jsou dokonale fyzicky vybavení, vzpomeň jak Nole před rokem nejprve sehrál náročný pětiseťák s Murraym a za dva dny sehrál jeden z nejdelších zápasů v historii s Nadalem.
Reagovat
Roger_Federer
Tak Roger si za to muže, diky sve nepřipravenosti sam..
Reagovat
Reti64
On tu někdo fandí ubrečenýmu španělskýmu blátu?
Reagovat
safi1313
Lepší než Srbskýmu Imhotepovi
Reagovat
Amputace
Ještě že jsem se za stavu 3:4 vrátil :) Dějí se tam neuvěřitelné věci.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevideli ste Rafov servis?
Reagovat
Roger_Federer
mel maly batužek a řikal neco o Číne..:)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D :D

Ten Nadal je strašne smiešny :)
Reagovat
smazaný uživatel
těm co odešli a odepsali Rafu dobře vám tak! :D
Reagovat
TheRoyalBlue
To sa ešte uvidí, čo z toho. Ja som si už pred zápasom povedal, že dobrý pocit budem mať jedine keď Rafa premení matchball. A od toho je zatiaľ stále veľmi ďaleko
Reagovat
kada.tom
Vamoooooooooooos! Teď si udržet podání a pak ... :-)
Reagovat
MarcelPersch
Vamooooos!
Reagovat
Roger_Federer
ted si Rafa dobře vybřečel fiftyn za ten dotyk..
Reagovat
Bob
:D
Reagovat
Reti64
Jak ten chudák na Novaka ukazoval, fuj!
Reagovat
Roger_Federer
co se deje, hodinku jsem byl na jednani a ted koukam pruser jak mraky.
Reagovat
Amputace
Už se na to ani nemohu dívat, na další takovou prohru už nemám nervy.
Reagovat
W.G.M.
Chapu te :-(, myslim, ze Rafa uz Novaka nikdy neporazi :-(.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápem, ale netreba preháňať. Nikdy sú silné slová, rozhodli maličkosti, Rafa musí popracovať na servise, to nie je možné, že sa mu z druhej strany vždy vráti taká rana.
Reagovat
W.G.M.
Ja vim, ze to je mozna trochu hystericky plac, ale vime, jak je na tom Roger s Rafou, a ja si opravdu myslim, ze do stejne situace se dostal Rafa vuci Novakovi :-(.
Reagovat
MarcelPersch
copak na servise, ale ty jeho udery se mi zdaji mene nebezpecne nez drive + ma strasne kratka udery v nekterych chvilich a to si ho potom mohou vychutnat i horsi hraci...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad tomu Srbovi ve finále natrhne Ferrer zadek.
Reagovat
TheRoyalBlue
Ferrer nemá jediný úder, ktorým by dokázal Djokoviča pretlačiť, narozdiel od Tsongu. Tomu by som dával väčšie šance, no stále dosť slabé. Obaja sa zvyknú vo veľkých momentoch zosypať.
Reagovat
brixner
Slipy-pytel-pravé rameno-levé rameno-nos-levé ucho-nos-pravé ucho...servis...Jestli tenhle rituálista dnes nevyhraje, tak Paříž pro mě letos končí!
Reagovat
smazaný uživatel
neskutečné míčky teď, nejlepší tenis za celý zápas
Reagovat
smazaný uživatel
A je konec. Jsem totálně bez nálady, jdu se zlet. čau
Reagovat
TheRoyalBlue
To nebolo len o returne, Rafa má Djokoviča už navždy v hlave. Po tomto zápase ho tam bude mať ešte viac. Djokovičovi stačilo podať výkon, aký chcel podávať celý zápas v koncovkách dvoch setov a stačilo to na to, aby ich vyhral. Teraz si to už postráži =( ...
Reagovat
W.G.M.
Tohle asi bude vrazdeni nevinatek, uz to je 40:0 pri Rafove podani :´-(
Reagovat
rod_laver
v hlavě? Nadal mě na konci loňského roku na antuce s Djokovičem stejnou bilanci jako s Rogerem 12:2.. Z toho jsem očekával, že si bude Nadal proti Djokovičovi na antuce věřit, ale opak je pravdou. Novak má nejlepší psychiku na okruhu, to je bez debat.. upřímně jsem očekával, že Nole Rafu dá, uvidíme.
Reagovat
rod_laver
trošku jsem si protiřečil - očekával jsem, že jej Nadal bude porážet i letos, ale po vítězství v MC jsem raději jako kapitána v lize zvolil Serenu..a nemyslel jsem si, že Rafa přes Novaka projde.
Reagovat
TheRoyalBlue
Opravil si si svoje protirečenie na ďalšie protirečenie...
Reagovat
VlS
a třetí dej!
Karolína Plíšče a Jirka Veselý do finále, super
Reagovat
smazaný uživatel
Byť trikrát o break hore a ani raz ho nepotvrdiť, to sa rovná tenisovým zákonistostiam prehre. Ako som hovoril, detaily, detailíčky rozhodli v prospech Novaka.
Reagovat
W.G.M.
:-(, fakt jsem uplne spatna, jeste ze jsem v praci mezi lidmi, jinak bych snad i slzu uronila :-(.
Reagovat
Vojtiik
Novak Djokovič, srbský Iron-Man vysoustruhovaný ve Smederevu! pravý tenisový král současnosti!
Reagovat
smazaný uživatel
IDEMOOOOOOOOOOOOOOO!!!! A teď prosím set za půl hoďky Nole, 17:10 musím pryč.
Reagovat
Sonja
Reagovat
Reti64
Novak má veliké srdce! A nejen na kurtu.
Reagovat
Sonja
To má:-(:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se mýlil. Teď už je celkem jistý, že Nadal zápas prohraje. A může si za to úplně sám a u něj tohle vidím podruhé za kariéru a opět proti Djokovičovi. Jsem smutný :(
Reagovat
W.G.M.
Je to hrozne, vidim jenom ty vysledky a i tak mam uplne sevreny zaludek :-(. Zacinam byt celkem rada, ze to nemuzu videt.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumim tomu. Nadal se najednou sesypal. Nechápu, nechápu, nechápu. Po druhý v kariéře se sesypal :/
Reagovat
Fandina
OT Jirka Veselý semi třetí set v Prostějově s Gojowitzykem stream
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/230423-zive-stepanek-je-ve-finale-vesely-bojuje-s-gojowczykem/
Reagovat
Fandina
A je to tam! Gratulace Jirko!
Reagovat
smazaný uživatel
taková atmosféra co je teď v hledišti tam měla být celý zápas a ne až se blíží matchbally!
Reagovat
smazaný uživatel
Ach, ten return...Toto je koniec.
Reagovat
W.G.M.
Hmm, ale koukam, ze to zase pohnojil :-(. Asi to je ten komplex, s Novakem asi v rozhodujicich chvilich nedokaze hrat soustredene.
Reagovat
Sonja
To není komplex, Novakovi se povedly dva returny na čáru, s tím by nikdo nic neudělal...
Reagovat
smazaný uživatel
Holt, zas ten return.

Nadal nie je prvým, ktorý podával na víťazstvo s Nolem a nedopodával.
Reagovat
W.G.M.
Ja uz neverim, ze to vyhraje, uz to mohlo byt davno, rozhodujci okamziky asi nezvladl, Nole je na koni, Rafu zvalcuje :(.
Reagovat
Sonja
Chyby, chyby, chyby...zas a znova. Takhle se prostě Nadal na antuce porazit nedá, to musí být precizní výkon a ne tohle...
Reagovat
smazaný uživatel
Och bože. Znova dielčí neúspech a Rafa rozhodený. To snáď nie.
Reagovat
W.G.M.
Taky koukam, co se to deje :-(. Jsem jako na trni, a tak to uz vypadalo slibne, vsechno je ted vzhuru nohama :-(.
Reagovat
TheRoyalBlue
Ten si vie vybrať, kedy hrať najväčšie h*vno v zápase... Moje oči a nervy riadne utrpeli počas týchto dvoch gameov.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič to tam polofrustrovane strieľal hlava nehlava a zahral tri kúzelné lopty. Smola.
Reagovat
W.G.M.
Aha, takze to neni tim, ze by Rafa zase uplne vypadl? Jak vypada herne? Utaple nebo sebevedome?
Reagovat
smazaný uživatel
11 GS šampión využil svoj 11 breakball a ide podávať na víťazstvo v zápase.
Reagovat
Pe3k
Novak je evidentně na míle vzdálený optimální formě, ale i tak vyhrál set a stále má šanci otočit celý zápas. Jejich vzájemné duely jsou jen o tom, jak hraje Djokovic. Pokud dobře vyhraje, pokud ne, většinou prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže.

Apropos, v SF Wimbledonu hral Novak ako?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si naopak ve skvele forme s tvymi elektrizujicími příspěvky. To je zabava to cist jak nenapadne schazujes Rafu tím, že zapasy beres pouze podle formy Novaka.
Reagovat
Vojtiik
Djoko pojd jeste,zakousni se trhni to
Reagovat
Vojtiik
fucka to mela jit na novy koment, pokracujte v reseni svych zabomysich sporů kucí:)
Reagovat
Pe3k
Je mi jasné, že je to pro vaše ušláplé egíčka moc, ale je to tak. Při optimální formě Novaka z roku 2011 neměl Nadal nárok na žádném povrchu a to hrál svůj nejlepší tenis. I když hrál novák průměrně a byl extra unavený, stále dokázal vyhrát např. finále Ao 2012. Djokovic je jasně lepší, ale má extra kolísání formy. Nadala rád nemám ale i tak je to pan hráč.
Reagovat
Sonja
Optimální výkon na Rafu na antuce (když je v takové formě) rozhodně nestačí...musí předvést víc, jako předvedl letos v MC. A to se dneska prostě neděje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak myslíš to z minulého roku, tak rovnako zle ako vo finále French Open.
Reagovat
VlS
bohužel, ale dosáhly víc,
než jsem před RG čekal. Tak honem na wimbl.
Reagovat
dadaft
komedianti ven, Tsonga na plac.
Reagovat
smazaný uživatel
Daj si tabletku.
Reagovat
smazaný uživatel
dadaft má pravdu, kde máš ten elektrizující zápas?
Reagovat
smazaný uživatel
Na Eurosporte.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli myslíš dvojku tak máš pravdu, že asi i Hlaváčková, Hradecká:Makarovová,Vesninová bude zajímavější.
Reagovat
Sonja
Musím bohužel taky souhlasit s dadaftem a RogerFF, elektrizující zápas to není ani omylem...ale ten komediant je dnes jen Novak, Rafa hraje výborně
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by bol jeden komediant a druhý by hral výborne, tak je za hodku a pol koniec.

Si na Noleho veľmi kritická.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty vidíš moc růžově výkon Rafy, vždyť ten se i s Wawrinkou zdržel 1:55, než vykonal všechny ty svoje oklepávačky tenisek a hrabání se v zádeli. Sonja má pravdu.
Reagovat
Sonja
No však 3. set byl všeříkající...a co dnes Novak pokazí, na to je fakt utrpení koukat. Sorry, Forehande, ale já od něj prostě čekala víc a jsem zklamaná...
Reagovat
Fandina
Karolína Plíškova verzus Konta hraje v semifinále strem
http://www.bestsportgo.tv/20130603/vv-590608-tennis-51ac3c924d20f5.67675639.html
Reagovat
Fandina
Gratulace. Karolína vyhrála a je ve finále. Jen tak dál ... pojď pojď pojď
Reagovat
Amputace
No tak uvidíme teď. Podle mě se Novak ještě zvedne.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne zachytiť úvod sete. Ak to Rafa dotiahne do 4:4, 5:5, mohol by mať už psychickú výhodu.
Reagovat
TheRoyalBlue
Aspoň, že bol Pascal pri udelení toho druhého varovania celkom ohľaduplný s načasovaním.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřim, že po takovym vejprasku ve třetím setu, už se Novak nezvedne a Nadal tenhle dá 6:2 :-)
Reagovat
TheRoyalBlue
Djoko už asi rezignoval na tento set, snáď to Rafu zase neuspí. Rozhodne lepšie bude sa vyhnúť piatemu setu (samozrejme za predpokladu, že Djokovič nezačne teraz hrať ako nadopovaný a ešte tento set neuchmatne =b). Vamos!
Reagovat
Sonja
Tak to víš, co by nerezignoval, proti Nadalovi na antuce si může dovolit vypustit set...MAgor jeden:-(((((
Reagovat
TheRoyalBlue
Ja mám pocit, že je to možno súčasť Djokovej taktiky. Aj na Wimby nechal Rafovi uhrať dobre rozohratý set a potom ho dorazil =b
Reagovat
Sonja
Ale houby taktika...po tom spornym míčku se normálně složil. To si nemůže dovolit, měl na to rychle zapomenout a jet dál, bylo to jen o brejk... tohle jsem fakt nečekala, obrovské zklamání:-(
Reagovat
TheRoyalBlue
Len sa pozeraj, ako jeho hra pôjde hore v tomto sete (možno nie hneď, ale časom určite). A mám veľké obavy o to, či sa Rafa tomu bude vedieť vyrovnať.
Reagovat
smazaný uživatel
No jelikož je, až na výpadek na konci druhýho setu, lepší, tak se tomu vyrovná s přehledem, myslim :)
Reagovat
Madrileno
Rafo, pokracuj, jed ........super
Reagovat
Sonja
Takhle rezignovat.............................
Reagovat
Fandina
Rafo ... go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Alečo. Zaujímavé.
Reagovat
Fandina
Prečo?
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino prvykrat v zivote sme sa zhodli komu fandit!:-)))
Reagovat
Fandina
To nemůžeš vědět. Pokaždé neříkám komu fandím ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
...
Njn, tak na antuce to není potřeba...
Reagovat
Vojtiik
hmm tohle je možná Pascalova největší chyba v profesionální kariéře:)
Reagovat
Sonja
A zase chyb jak máku...panebože.
Na brejkbol čára, zahlášen out a je to. 2-0
Reagovat
smazaný uživatel
To ma mrzí, toto by sa nemalo na tejto úrovni stávať.
Reagovat
Sonja
Co se dá dělat, (chybující) lidský faktor do sportu taky patří... Mnohem víc mne štve samotný Novak, který dnes hraje hodně zle.
Reagovat
Amputace
Ostudné. Jak tohle mohl nevidět? Celkem "jasná" čára, žádný milimetr nebo tak.
Reagovat
Amputace
A vidíš to, Novak hraje opravdu špatně a Rafa byl přesto málem schopen to s ním pustit (a kdoví, co se ještě stane). Zkrátka z něj má stále komplex. To, co ve druhém setu, by proti žádnému jinému hráči nepřipustil.
Reagovat
Amputace
Tedy žádnému TAKTO hrajícímu hráči, abych byl přesný.
Reagovat
Sonja
Co se stane? Novak dostane kanára... psychicky naprosto odešel. Utrpení fakt...:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Veru ostudné. Jasná čiara - Nadal športovo obkreslil otlačok ako jasný aut :))
Reagovat
Amputace
Mohl vidět out stejně jako Pascal. Já bych v tom nesportovní chování nehledal.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodne si nemyslím, že hral Djokovič v prvom, či druhom sete zle. Hovorí sa, že každý hrá to, čo mu súper dovolí. Nole by s týmto výkonom hravo prešiel všetkých, okrem dnešného súpera.
Reagovat
Amputace
V prvním to bylo v pořádku, ale ve druhém a zvláště poté, co ztratil servis, určitě dobře nehrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi rozhodnuto ... tak se mějte :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky jdu. čus
Reagovat
TheRoyalBlue
Zase sa nechal ovplyvniť Djokovičovou rozhádzanou hrou a ubral z plynu. Znova sa bude musieť do toho dostávať. Ach, len nech to netrvá dlho!
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude. V hodně málo zápase hraje bez chyb celej zápas. Třetí set zase ovládne a ve čtvrtym ho dorazí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne.
Reagovat
TheRoyalBlue
To je celý problém. Hlavný dôvod, prečo je pre neho najobávanejším súperom je ten, že kým Nole je schopný v jednej výmene rapídne zvýšiť svoj výkon, Rafovi to trvá. A inak si ešte ani nevšimol, že hádam zatiaľ ani v jednej výmene mu slajzovaný backhand po čiare nepomohol! Všeobecne to na Noleho nezaberá, lebo z toho vie dať plochý a dobre umiestnený úder, ktorý potom musí backhandom ťahať až zo zeme.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý vie, o čo hrá. A Rafa si veľmi dobre uvedomoval, čo znamená pre kontext zápasu potvrdenie brejku na 4:2. Nepodarilo sa a zrazu sa nepodarilo všetko. Toto sa nemôže stávať, set bol ešte stále otvorený, no Rafa ho psychicky jedným neúspechom sám zavrel.
Reagovat
Basa
H+H na Eurosportu 2!
Reagovat
Jiri
I přes to, že zápas moc kvality nenabízí, bych uvítal, kdyby byl k vidění celý. Takovéto kouskování je pěkně naprd. Tohle ct nezvládá. Už přednost prostějova před fo byla blbostí, ale aspoň se na to dalo koukat. Hackam úspěch přeju, ale ženská čtyřhra je z hlediska tenisu nejméně atraktivní. To ať si pouští na netu.
Reagovat
Malda
Novak se začíná pomalinku rozehrávat :D
Reagovat
Vojtiik
TO JE VONOOOOOOOOOO
Reagovat
W.G.M.
Jste to zakrili :-/. Rafo zaber!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužiaľ Rafu jeden nevydarený gem úplne vyhodil z konceptu. Nepochopiteľne sa stiahol, prestal výmeny diktovať a momentálne sa len prizerá, poprípade chybuje, či dvojchybuje.
Reagovat
W.G.M.
Snad mu ted pauza mezi sety pomuze a zase se vzchopi :(.
Reagovat
smazaný uživatel
Až další set. Ale jenom na chvilku.
Reagovat
spaniel
Novak ma skvělý pohyb, ale co ma s balancem? Kazdou chvíli vypadá jako kdyby stoupl na slupku od banánu.
Reagovat
Sonja
Přesně:-(...hlavně ať si něco neudělá.
Reagovat
smazaný uživatel
úplně zbytečný !!! snad to není známka obratu
Reagovat
smazaný uživatel
Malověrní odchází, slabí omdlévají a nastupují sázkaři :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takze Djoker
Reagovat
smazaný uživatel
Zásah v pravou chvíli :)
Reagovat
smazaný uživatel
A teď už ho zase tlačte vy :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tlacit muzem, ale jeste by dečko musel vic chtit...
Reagovat
spaniel
Novak teda o nicem zatim a t
Reagovat
Sonja
Zatím fakt repríza minulého finále...žádný zabijácký výraz jako letos v MC, dneska to fakt vidím bledě...
Reagovat
smazaný uživatel
VAMOS!!!! dneska zaadne Adje nebo Ajde nebude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten breakball na 3:2, bolo austrálske DEJA VU v plnej paráda.

Reparát vyšiel na jednotku!!!
Reagovat
Vojtiik
ja Vám nevím, ale tohle zápas turnaje nebo snad roku?:) vzdyt to je bída bída
Reagovat
fojo
Dneska je to s Djokovicem spatny, neveri si, kopec zbytecnych UE, servis nic...

Osobne se mi nelibi, ze Rafa pouziva ty "babske kopce" ale je to ucinne a musim jej pochvalit, ze se snazi byt agresivni, to je posun proti ten predchozim zapasum.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc babsky..., liftovane udery jsou skvelou zbrani na antuce...
brat tyhle mice na antuce a ze zadni - nic moc....:)

Krom toho, to musi hrac umet dobre udelat...a mit na to nejen nervy...treba takovy Chela tohle delal s velkou chuti...jenze to tak prehanel, ze potom mel clovek pocit, ze to uz je fakt moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Ludia, halo..

Hádžete flintu do žita, akoby bol koniec zápasu. Ani náhodou nie je!..Platí to isté, čo na začiatku, detaily, detailíčky..Je to kto z koho, veľmi veľmi tesné.
Reagovat
W.G.M.
Ano, taky nechapu, proc tu uz vetsina rika hop... Zatim ma stale naskok pouze jednoho setu...
Reagovat
smazaný uživatel
při servisu Novaka od Rafy ve druhém setu.... epic. Dokonce se to muselo líbit i elegošům, protože Rafa udělal takový elegantní pohyb. :D :D
Reagovat
Sonja
je to v pytli...v semifinále Rafa hraje stejně brutálně jako loni, ačkoliv na to po celý turnaj nevypadal.
Reagovat
smazaný uživatel
A přesně to jsem řikal. Ještě sice není zdaleka konec, ale zatim to vypadá přesně tak, jak jsem včera psal, že to vypadat bude a mnozí mi oponovali :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je známka velikých šampionů Soninka. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to nevypadá ani set od Djokoviče. Ano, asi se ještě zvedne, ale uvidíme. Kdyby to bylo 3-0, nedivil bych se
Reagovat
Sonja
Já už bych se tomu taky nedivila, Novak dělá příliš chyb i chybných rozhodnutí, ani náhodou se neblíží svému výkonu z MC...
Reagovat
Sonja
Ale že tu teď budeš vykřikovat "to jsem říkal", to je s prominutím hloupé;-)...co kdyby to vypadalo jinak (jakože klidně mohlo)? Pak bys stáhnul ocas a už se tu neobjevil, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bych řek: Tohleto jsem nečekal :) Ale sice jsem rád, že Nadal zatim vládne, ale na druhou stranu jsem zklamaný z Djokoviče, čekal jsem boj, ale z jeho strany zatím hrůza
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím na něj Djokovič nemá ani omylem. Doufám, že se nezvedne :)
Reagovat
tmora
Kdz budou hrat ty holky? Nemeli hrát od 13h?
Reagovat
smazaný uživatel
tooooo easyyy for Rafa :-) :-) ... dokonce i ten lemra Glubis by možná napáchal větší škody. Rafa v suchém triku. :-) Živočišnej, dravej a neudolatelnej. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Toto bolo dôležité.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžkopádný Nole na servu prve brejknut. Je radost sledovat přesné a tvrdé údery s rotací od Rafy. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já tu jeho techniku miluju ! Vydřený talent !
Reagovat
Vojtiik
vydřený talent:D :D to je teda výron
Reagovat
smazaný uživatel
tak spousta hráčů má talent, ale nemakaj na sobě. Je to na p**u spojení, ale to je jedno, každý ví, jak to bylo myšleno.
Reagovat
spaniel
Bez bekhendu po lajne ma Novak stejnou sanci jako kdokoliv jiný z TOP 100...
Reagovat
smazaný uživatel
Novak zatím dělá poměrně dost chyb, ale je to tím, že musí hrát agresivně. Osobně si myslím, že jeho výkon půjde bohužel nahoru, ale to nevadí, Vamos !!!
Reagovat
spaniel
Jak bohužel?
Reagovat
smazaný uživatel
Už od prvních gamů je evidentní, že Rafova hra má lehkost.. naopak Novakova hra vypadá hodně upracovaně... na vše se moc nadře. Je téměř nemožné, aby dneska Djokovič uspěl. A proč? Nedokážu si představit, že by Djokovic dneska vyhrál tři sety dřív než Rafa. Vyrovnané to je, ale... :-) Každopádně pěkný zápas dvou mých nejoblíbenějších hráčů. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalova hra ma lehkost? Sorry ale takyto blabol tu vypustit ...
Reagovat
Sonja
Tak ty máš dost:-)
Reagovat
smazaný uživatel
že vy elegoši se s touto pravdou a faktem nikdy nesmíříte. :-) Já jsem hlavně rád, že nemusím sledovat trapáčka Federera. :-)
Reagovat
spaniel
Myslíš s tou lži a výmyslem? To jde těžko, Rafa ma hodne přednosti, ale lehkost tam teda nepatří. Takovou blbost by neřekla ani jeho mamka.
Reagovat
Roger_Federer
stejne vyplody fantazmagorie.

24..?Olympiada, dcera Pe3ka
Reagovat
Sonja
Zlatý kurt Suzanne Lenglen...
Reagovat
gigin
...anebo Šmoulíci v Madridu, tvl...
Reagovat
Sonja
Hm, možná i to... prostě příšerná dřina tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Už po prvých hrách je jasné, že to bude masaker. S pánom Bohom :)
Reagovat
Malda
Jeeežiši netrapte mě!! Já už potřebuju vypadnout z práce, ale bohužel žáky pouštíž až ve 14:05. Nemohl by mi sem někdo házet nějaké pravidelnější info o stavu? Děkuji mnohokrát!
Reagovat
W.G.M.
Jakoze to Rafous projede?! To snad ne, ja muzu sledovat jen live score v praci :-(.
Reagovat
smazaný uživatel
Projede, neprojede. Ťažko povedať, Nole zatiaľ pôsobí suverénnejším dojmom, ale je len začiatok zápasu.
Reagovat
W.G.M.
No me celkem vydesilo to slovo "masakr", uz jsem si predstavila, jak tam Nole honi Rafu jako hadr na holi a jen zazrakem se stale jeste dari si drzet podani... Ach jo, skoda, ze to nemuzu videt (nebo ze by to vlastne bylo lepsi?..), nez skoncim v praci bude po vsem :-(.
Reagovat
dadaft
zatím je to UEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
smazaný uživatel
5 gemov za 27minút, je to preťahovaná, rozhodnú detaily, detailíčky. Aspoň tak sa to zatiaľ javí.
Reagovat
W.G.M.
No ja doufam, ze to pro Rafu stastne dopadne a nebudu z prace odchazet jako zpraskany pes :-(.
Reagovat
smazaný uživatel
ČT sport si opravdu už dělá srandu ... fůůůůůůůj !!!
Reagovat
smazaný uživatel
To mi povídej... Jsem pěkně vytočená.. Tak proč RG kupovali, když nedají předčasné finále???
Reagovat
smazaný uživatel
semifinále challengeru má asi přednost před semifinále (předčasné finále a zápas sezony) GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadil jsem si na oba Španěly, tak snad...
Reagovat
Malda
Takže dámy a pánové, my co "dýcháme" :D pro Novaka držíme palce jasný! ;-) Já osobně jsem nervózní jako blázen :D
Reagovat
Denis92
Ja som pred RG vsadil na finale Sharapoa - Serena a Nadal - Tsonga..za 1? vyhra 51?.. bolo by to pekne :)
Reagovat
Denis92
1euro - vyhra 51eur
Reagovat
smazaný uživatel
Pekný tip, hlavne ten Tsonga :)
Reagovat
gigin
Já su nervní, jak panna za soumraku a třepu sa, jak drahý pes... Proč nemám jiné koníčky, hergot??!! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:))..
Reagovat
Reti64
Sázím za chvíli za slušné peníze výhru Djokoviče a Ferrera. Drží mi někdo palce? Předem děkuji!
Reagovat
Reti64
Novaka jsem vsadil. Ferrera jsem si rozmyslel, jeho dvě prohry s Monfilsem mě včas varovaly. A tak tedy i tady na lepší kurz - Tsonga!
Reagovat
Roger_Federer
500 euro?Djokovic-Nadal nehratelny zapas..gamblink.
Reagovat
Reti64
Po 80 euro - Djokovič kurz 2,43 a Tsonga kurz 2,36.
Reagovat
urbi
Taktéž to vidím na finále Novak-David. Ale dám na to jen 1 euro.:)
Reagovat
dadaft
Elektrizující je to správné slovo.
na tohle by se netěšil jenom blázen. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Sem blazen...

Ale proti gustu zadny...nekdo rad maratonskou atletiku na cihle, nekdo tenis...pro mne elektrizujici bylo, kdyz na cihlu vlezl Yannick, nebo Gustavo...

Je mi uplne u r.ti, kery z tech dvou vytrvalcu to urve. Doufam, ze Tsongu frantici dozenou k vitezstvi v turnaji...bez debat.

P.S.....Prijde trava, a tihle dva nemaj letos narok... Letos bude zmena > Gulbis, Janowicz, Haas, Berdych, Isner a par prekvapeni poslou celou tu slavnou ctyrku do haje...Konec vlady jedne ctyr-strany:D))) A jen doufam, ze se to zlomi uz tady v Parizi...je na case...skoncit s homogenitou...
Reagovat
dadaft
o tom žádná - Tsonga na trůn. ))))))))))))))
Reagovat
dadaft
ale jinak s tím Wimbledonem silně pochybuji - jak nedávno říkal nějaký komentátor, obranná hra šla v posledních letech u mužů nejvíc nahoru ze všech herních činností. Djokovič a Nadal vrátí prostě VŠECHNO a navíc v highendové kvalitě.
Reagovat
dadaft
P.S. ale je fakt, že se někdy na takovéhle zápasy začínám dívat od třetího setu, když už začíná o něco jít. )))))
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou, zatím mě tato konfrontace příliš nezaujala, ale třeba nás hoši dneska překvapí. Obecně ty nejlepší zápasy přináší konfrontace smíšených stylů tj. obranář-útočník, proto nejlepší zápasy v letošní sezoně sehrál třeba Wawrinka:Djokovič nebo DelPo:Djoko.
S tím Wimbledonem si to nemyslím, nezapomeň, že ve druhém týdnu je už tráva spíše antukou, což svědčí Djokovičovi i Nadalovi, takže tam se bude lámat chléb v prvním týdnu (pokud oba postoupí do OF, bude je těžké zastavit), plus očekávám silný návrat hráčů, s kterými se už nepočítá, Federer, Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlape, jsem v situaci, kdy si pochybovacstvi nemohu dovolit.

Minuly rok na ne stacil veteran Roger, Rosol rozmlatil tu skvelou obranu bez problemu tak, ze se z toho nakonec stal Nadaluv resentiment...bohuzel.

Ale nevadi, ja verim, ze letos travu vyhraje nekdo mimo 4ku.
Rafa poleti zase brzo. Andy se do finale nepodiva. Roger neobhaji...no a Djoker...toho si vpoho opet da Tommy:D) [na antuce veterani tezko stihaji, jasne, ale trava ten rozdil vzdy smyje]
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně mě baví, jak každý u trávy mziňuje Isnera, který ve Wimbledonu neudělal snad víc než 3. kolo. Úsměvné.
Reagovat
smazaný uživatel
Mas urcite pravdu s tou "hlinou"...bez debat.

Ale verim, ze to nekdo v 1.tydnu zvladne...minuly rok jsem upozornoval na Janowicze, ktery sel z kvaldy az do 3.kola, kdy ho nezastavil az tak Mayer, jak jeho vlastni zkusenosti, ted je to uz jiny hrac...nerikam, ze vyhraje, ale ver ze pozlobi mnohem vice nez minuly rok, kdy se teprve otrkaval a jeste musel prejit pres tezkou kvaldu na kriketovym hristi, coz neni zadna sranda.

Letos je dost hracu v zajimave forme, a jsou to hraci, kterym trava muze pekne sedet.

Verim tomu, ze letos to prijde...a jestli ne, tak jen doufam, ze se toho doziju:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže servis není vždy zárukou kvalitní hry na trávě, tihle obři na ni právě moc neumí, viz Isner a Raonic, nemají čas dostat se do dobrých pozic, pohybově strádají, nedokáží se popasovat s nízkým odskokem. A taky nemají čas obíhat si bekhend třeba, málokdo z nich má šanci udělat víc jak 4. kolo, maximálně čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, že letos je ta možnost asi nejvyšší, žádný z TOP 4 nepředvádí svůj životní tenis, přičemž hned 3 z nich se celkem trápí, 2 teda mimořádně. :) A zrovna tráva je takový nevyzpytatelný povrch a hráčům často chybí na začátku praxe. Já bych si samozřejmě přál výhru Fedexe, ale pokud by vyhrál někdo mimo tu čtyřku byl bych taky celkem rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz se ten volej snad naucil...
...spis se letos hrabe z neceho jineho...to bych rekl, ze muze byt mnohem horsi problem.

Jinak Isner ma 2winy z Newportu, ale to asi vis...skotsky mudrlante:P
Reagovat
smazaný uživatel
Nedelej ze mne najakou pi*u, ktera vidi tenis poprve v zivote.
To si zkousej na fandinu, ane na mmne...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak nedělej fóry, že servismani někoho vystřílí, maximálně v Queensu nebo Halle, kde je tráva rychlejší, ale oni prostě nejsou hře na trávě absolutně přizpůsobeni, proto nikdy nic nedokázali posledních deset let dejme tomu.

A ano, Iner má dvakrat Newport, ale porovnej rychlsot té trávy a hrací pole, jaké měl v Newportu soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
Sam o sobe servis samozrejme nic nevyresi a nikde jsem to nepsal...ale pokud se chces bavit o nekterych takovych zakladech...tak to se fakt bav s nekym jinym...ne se mnou...pro mne ztrata casu.

Pokud si dobre pamatuji, tak poslednim takovym typickym servismanem, ktery to zvladl byl Goran nekde v roku 2000...

Jinak jsem tam strelil vice jmen, ktere mohou zamichat pavoukem...ani jsem nepsal, ktery konkretne, dokonce jsem psal, nekdo mimo 4ku....ne konkretne nejake jmeno...
Reagovat
Vojtiik
vsak pockej Viku, Grigor v ČF odmaže Rafu:))
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, když někdo upozorní na jiný názor, tak to všecko víš a je to ztráta času, pěkné. Hlavně, že není ztráta času napsat dlouhý příspěvěk s takřka nulovou hodnotou.

Napsal jsi konkrétně Janowicze a Isnera a to promiň, ale tihle fakt nemají na to dát první čtyřku na trávě, to fakt ne. Celkově očekávání, že vyletí někdo z nich hodně brzy nebo snad nebude ve finále ani jeden z nich, je taky zcestné. Každý rok se to opakuje, tenhle překvapí, tenhle není dobrý travař. A co se stane? Většinou dojdou minimálně 3 z nich do semifinále.

Jasně, pokud bys napsal Tsonga + Berdych můžou vyřadit někoho ze 4 a udělat třeba finále, tak ok. Ale zase tu trávu nepřeceňuj, fakt není tak rychlá a pro útočnější typy hráčů je stále těžší na ni hrát. I proto se až tak tak daleko nedostávají, proto loni Ferrer vyřadil Roddicka i Del Potra, ačkoliv je tráva jeho nejhorší povrch. Stejně to je vždycky o celkových kvalitách, já si třeba stále myslím, že Djokovič je horší traavř než Murray a dívej, Wimbledon má.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha...nevim sice, o co Ti konkretne jde, ale Ty rozhodne neupozornujes, ty se spis druhym vysmivas, jaci to jsou blbe*ci vcetne nekterych tenistu a nevim co jeste....a jak nicemu tady nikdo nerozumi...krom samozrejme tebe....

...vetsinou ani nic od tebe nectu....pokud zrovna nepinka Andy, kdy rozebiras kazdou kravinu...kterou skot pinkne...a hrajes si pri tom na tenisoveho odbornika...[to bys mel spis sedet misto Wilandera v studiu na ES, kdyz uz]

....muj nazor je, ze Janowiczovi se muze podarit na trave nekoho z ctyrky porazit...a proc jako ne...nevim, co Ti na tom nazoru tak vadi [krom toho se mu to uz podarilo na jinem povrchu]...krom toho jsem take zminil i Berdycha...kdyz uz tady blbe buzerujes...

...nejsem si jisty, jestli ma Valasky Rebel na celkove vitezstvi...ale myslim, ze jednou na trave to nekdo z tech vyjmenovanych urve. Proc Ti to jako vadi....a vlastne, co Ti je kurde po tym...

Se drz skotske sukne a drzkuj si na ty, kteri ti to zerou....ne na mne....

....ikdyz jsem zapomnel svuj k svemu, ze....takze vlastne jooo si tu fuckuj, to vam kudrnacum jde velmi dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD

Bože můj, a pak, kdo ztrácí čas. Taková snůška keců a invektiv. J8 jsem se ti rozhodně nechtěl vysmívat, jen prostě rozebrat, s čím nesouhlasím a co vidím jinak. Nemůžu ti za to, že si asi hrozná citlivka a šlápnul jsem ti na kuří oko. Rozhodně si nemyslím, že tomu nikdo kromě mě nerozumí, takže to máme už během chvilky další chybný úsudek.

Tak většinou každý rozebírá nejvce zápasy svého oblíbeného hráče, to tady dělá každý. Rozhodně tím nedávám najevo žádnou svou nadřazenost nebo něco podobného, co se mi snažíš přišít. Ano, že se některým blbečkům tady vysmívám, to je fakt. Je to snad ale trestné? S většinou dokážu vyjít normálně, když mají co říct a mají zájem o konstruktivní diskuzi. A ne jako s tebou, když ti něco vytknu a tebe se to dotkne a začneš vše převádět do osobní roviny. A tohle fakt není poprvé.

Hlavně pak zase nezapomeň fňukat, na prá měsíců si odejdi, přijdi si jak velký král a s brekotem zas ublíženě po týdnu odejdi, jak to umíš. Nazdar

Poslední pokus o debatu:

A pokud jsi četl, tak o Berdychovi jsem psal. A ano, Janowicz na grandslamu proti top nevyhrál, proto si nemyslím, že se dá směle předpovídat, že na to má, když neprozrazil ještě úplně. Jak jsem psal, pochopil bych to u Berdycha, Tsongy třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak proc se mnou stale ztracis mesice cas...to vubec nechapu. Kdyz tak presne vis jakej jsem.

Od chvile, kdy jsem si udelal srandu, ze prehanis s komenty k Rebelovi, co je tak ani nevim kdy, ...tak reagujes na mne jen v osobni rovine...a to jsem tehda toho fakt moc nerekl...jsi se tehdy urazil jak male decko, a porad jsi se jeste neodrazil, se pak nediv, ze reaguji tak jak reaguji...kdyz uz si to teda tak chces vyrikat...a moc po tom touzis.

Co se tyce debaty: [stejne to pises jen pro forma]

Napis mi tedy jediny duvod, proc by treba na trave Janowicz nemohl porazit Rogera, Nadala, Djokera nebo Andyho...to jsi jako vestec...

Na pohybu dre velmi slusne, Kim ho slusne vede. Janowicz dokaze celkem dobre menit rytmus hry. Na FH velmi dobry, neboji se prohozu...dropu. BH bych rekl o malo slusnejsi nez Tsonga. Psychika asi nejvetsi problem + zadni lajna...Na druhou stranu Andyho porazil, kdyz uz prohraval 7:5 5:3...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, jáý útočím v osobní rovině, já tě tak nějak v paži, však spolu pořádně ani nedebatujeme, teda na nic pořádného než fanatické obhajování Berdychova vymlouvání na vítr jsem nezaznamenal. Ani nevím, kterou diskuzi teď myslíš ty, asi nic extra, protože jinjak bych si to pamatoval, já si ty delší, důležité něčím pamatuju. Takže žádné měsíce s tebou čas neztrácím, to si zase trošku ustřelil. Jediný, kdo začal s osobními narážkami jsi ty, já jen chtěl rozebrat tenis.

Ano, možná jsem věštec. A to ty nejsi po tom, co jsi psal v 1. příspěvku? Důvodů, proč je neporazí je hned několik. Na grandslamu je pořádně nikdy neporazil, na trávě nemá takové zkušenosti, nemá takový pohyb jako kdokoliv z té první čtyřky, porazit na 3 sety favorita chce prostě velkou sílu a tu on zatím rozhodně nemá. To můžou dokázat hráči první desítky se zraněmi, ti dva, které jsem zmiňoval třeba. Není schopný pořádně udržet koncentraci ani na obyčejném turnaji, jak ji chce udržet 5 setů s těmi nejlepšími?

A že Andyho porazil? Ano, hrál dobře a překvapil mě, ale je třerba se na všechno dívat z obou stran mince. Andy podával na vítězství, na mečbolu zahrál nahraný forhend do sítě. 2 centimetry a nemuselo se o něm prakticky ani vědět. Druhý set pak bojovali a Jerzy zaslouženě urval tiebreak. Každý, kdo ale viděl třetí set, musí uznat, že se na to Andy vyprdnul, stejně tak jako Nole s Querreym, Paříž je díky termínu pro špičkové hráče nejméně zajímavá. A ano, halové podmínky jsou taky něco jiného. Já neříkám, že se to vyloženě stát nemůže, ale víc než 5% šanci tomu fakt nedávám. Časem klidně jo, ale momentálně ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdycha jsem nikdy fanaticky neobhajoval, ani nemohu, rad ho potlacim, ale rozhodne to neni hrac, kteremu nejvic fandim...to si mne asi pletes s nekym jinym...

Jinak tvoje chteni debatovat o tenise zaclo timhle:

"Strašně mě baví, jak každý u trávy mziňuje Isnera, který ve Wimbledonu neudělal snad víc než 3. kolo. Úsměvné."

Takze, kdybys mi napsal to, co pises ted hned na zacatku, myslim, ze by ani problem nebyl...

---

To, ze predpoklady, ze vyhraje nekdo z 4ky jsou velke, snad rozebirat nemusime. Ale podle mne trava je jediny povrch, kde opravdu muze dojit k prekvapeni...jiny povrch asi tak na tech 5%, ktere zminujes...prozatim...

Co se tyce pohybu, tak si myslim, ze Janowicz ho ma lepsi nez Andy...muj nazor sdilim s jeho finskym trenerem. Jenze Andy je o 2 levely vys technicky...krom toho vyzralejsi...jenze ted ma svych problemu az az...
---
Letosni predpoklady:
Andy zraneni, RG vynechal, jak na tom bude za tri tydny...no zazraky bych necekal...nepodcenuji, ale...mohu si tipnout, ze to nebude mit lehke s navratem...hlavne vracet se na travu...zadna sranda
Roger, nehraje spatne, ale nejak neverim, ze by to stacilo na obhajobu...
Nadal: Uvidime jak se popere s tim, co bylo minuly rok...a s prechodem na travu.
Djoker, podle mne asi nej favorit, ale zda se mi, ze trochu ted uvada...

Je pravda, ze hraci budou mit ted jeden tyden navic na pripravu, ale stejne, neni to hodne...je to nejhorsi prechod sezony...

Proto s 5% na trave nemohu souhlasit. A verim, ze letos by to mohlo vyjit...
...nakonec to potvrdi cas...ale nebude pro mne problem rict, skoda, ze mi odvazny tip, prani nevyslo...
Reagovat
smazaný uživatel
No a na co na té větě jako je? Prostě mi přijde úsměvné, jak rok co rok všude lidi píšou o tom, jaký je Isner černý kůň na trávě a stejně nepřejde první kola.
Reagovat
smazaný uživatel
No počkat, vážně myslíš, že Janowicz má lepší pohyb než Andy? Lepší než někdo, kdo má nejlepší start na míč a první kroky? A pak se divíš, že reaguju nadřazeně, tohle nemůžeš prostě mYslet vážně. A ano, na trávě ta šance možná je největší proti jiným, ale zrovna u Andyho ani tak ne. Ano, po zranění je nejisté, jak bude hrát, ale ta nejistota není tak velká, minimálně týden už na trávě trénuje, tráva mu nezpůsobuje se zády tolik problémů jako antuka, nejsou tak zatížená. Motivaci má obrovskou, domácí podporu taky.

Roger je zase zkušený a s těmihle typy hráčů si většinou ví rady, Nadal může po loňsku obavy, ale pokud překvapení, já ho vidím překvapivě na úkor Novaka, protože se mi pořád moc nelíbí jeho pohyb na trávě, z té prvné čtyřky mi přijde jako nejhorší travař, vzhledem i k ne tak dobrému čopu například.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby mel Andy uplne nej start na mic na svete, tak je podle mne nekde jinde...ale je pravda, ze Andy ma urcite skvelou koordinaci oka-ruky, skvele casuje, a v pohybu tzv. stinuje...jestli slo o toto....
Nemam o tom teda pochyb...tady ma Janowicz jasne rezerwy...a je to dost videt.

Ale obecne pohyb Janowicze na kuru na jeho 2metry, je pouze vyssi o 10cm nez Andy je lepsi...aspon to tak hodnotim, jde o nejakou dynamickou rovnovahu, pohybovou rovnovahu...
...jinak sledoval jsem jeho treningy...a pohybovou pripravu, proto ikdyz je vyskoky skoro jak Isner, tak John mu vubec pohybem nesaha ani po kotniky...a uprimne celkovy jeho pohyb je v tomto aspektu i lepsi nez Andyho, ikdyz ten ma v uvozovkach jen 190...takze opakuji, s jeho finskym trenerem se v tomto ztoztoznuji...

Nevim jak a co se vse rozlisuje...co nejak vim...jedna vec je let mice - oko-ruka krok, a druha celkovy pohyb dynamicka koordinace...

Jinak si myslim, ze nej pohyblivy hrac na okruhu je Rafa a Nolda...

A nej stinovaci Andy a Roger...jinym zpusobem se tomu rika cit pro mic...

tolik me postrehy, a jak to vnimam...mozna spatne, ale ty mi k tomu jiste jeste neco asi napises...
Reagovat
Olympiada
Za Rafaelem mi bude skutečne smutno, ale musim vítězství věnovat tomu pravemu synku a tim je pochopitelne Novak. Takže prestante spekulovat - dopadne to tak, jak ja vam oznamuji. Vychoval jsem ho do tenisove geniality .... kterou dnes mate moznost zahlednout.

Bůh s tebou
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká je předpověď, žádné chcaní, že ne? Rád bych to stihnul do 16:50, kdy musím jít pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
Slnečno. Velmi slnečno.
Reagovat
smazaný uživatel
Super, sice vyhovující Rafovi, ale Novak ho porazí i tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Podaj to..:)
Reagovat
smazaný uživatel
To já moc nedělám, to by pak dopadlo obráceně.
Reagovat
smazaný uživatel
No.. vsázím na Nadala a na Tsongu. (A na Boston kdyby vás to zajímalo :D)
Reagovat
smazaný uživatel
a bude Ferrer, Novak a Pittsburgh
Reagovat
PetaM
Háčkám přeju spoustu vítězných úderů, spoustu lajn a hlavně štěstí! :) Dnes ho bude potřeba! Jde se do finále!!! :) :)
No a u chlapů je to jasné. Přeju Novakovi a Davidovi! :) Tak do toho kluci! :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas Sereny vcera som nevidel ale väcsiu hanbu Reeani si uz zrobit nemohla

body celkom 52/16
Reagovat
smazaný uživatel
Errani
Reagovat
Sonja
Myslím, že Sara se nemá za co stydět, když je Serena v ráži, dokáže každou hráčku porazit "potupným" výsledkem. S takovou Mariou na OH se taky moc nebabrala- povolila jí taky jediný game.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes musi vyhrat Ferrer
lebo inak budem tyzden plakat:((((
Reagovat
Frick
Když dvojka v souboji s jedničkou má šanci na výhru (dle kurzů) asi 17% A to má Šarapka antuku radši než S.W.... Dejme tomu ještě na USO....

Myslíte, že Petra v maximální formě by Serenu potrápila více než Šarapka?
Reagovat
PetaM
Petra v maximálně formě na antuce? To si netroufám radši tvrdit :D Ale na AO, Wimbledonu a USO ano ... :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
takový zápas a od 13h? si myslí frantíci,že se všichni flákají jako oni?
Reagovat
Sonja
No je asi víc zajímá Tsonga, proto si ho šoupli až na dýl...
Reagovat
Sonja
Gigin, Nola, Bob (a bobino), danca, korek, Malda, seshitec, sibrinka, kvizac, Zemb81, djoki, PATRICK_RAFTER, Nole1990, 4street, woody...+ tomasinho.
IDEMO!!!!!!!!!!!!!!!

Dnes je potřeba držet všechny palce:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tito, Amputace, marty 28 a ďalších oficiálne 11.625.547 fanúšikov, Vamoos..:)
Reagovat
Sonja
Héééj, založ si vlastní vlákno ;-(
Reagovat
gigin
To máš teda sestavičku. Good luck :DDDD Amputace sorry, jen rýpu, u martyho je mi to šumák.. :))
Reagovat
Nola
Nole I D E M O !!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A to som zabudol na Mattiho, dencaa a mnoho dalsich..Sorrka..:)
Reagovat
Matti
Nevadí. Důležité je, aby si Rafa potřásl rukou s Usainem. :-)).Hlavně, ať to dnes Rafa Djokovi pořád nemaže do toho jeho geniálního backhandu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jou, práve z toho mám obavu..FH inside out hrá toho roku minimálne, rovnako ako FH long line..

Dolezitý bude urcite aj servis a pocet priamych bodov z neho..V tomto smere sa musí Rafa, čo najviac priblížiť Djokovičovi..

Ak to dokáže, tak si najrýchlejší muž planéty potrasie pravicou s najrýchlejšie zarobenými 8GS z jedného podniku :)
Reagovat
VlS
Jsem s vámi, Idemo Nole
Reagovat
smazaný uživatel
IDEMO! Dotlačíme toho kluka srbskýho do finále!
Reagovat
Sonja
Matti- A kam mu to má mazat? Novak nemá slabou stranu...zato Rafa si může bejt jistej, kam to bude posílat Nole.

VlS- Super:-)
Reagovat
Matti
Rafa má ten svůj forehand, až příliš naučený na soupeřův slabší backhand. Jenže Nole ty backhandy po lajně umí jako málokdo a dělá tím Rafovi velkou paseku. Ale jasně, u televize se to dobře říká.
Reagovat
gigin
Ještě nezapomínejme na Muta!! Je v Djokolandu během RG s náma :)))
Tom: Tak!!!
VlS: Hvala lepa!! :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa, to jsme dneska pořádná grupa Nolefans. Třeba toho využít!
Reagovat
Sonja
Jasněže Mut...já zapomněla, že ho RG ještě zajímá, jak se k němu nevyjadřuje:-D:-)))
Reagovat
gigin
Tom :)))) Ještě za chvílu přiletí sojka, zařve IDEMO a mi jebne definitivně :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Když on si ten ten cyp zahlesloval nick, proto tu nebyl :DDD
Reagovat
VlS
Vždyť víš, že proti Nolemu fandím, jen když hraje s Tomem nebo Andym.
Reagovat
gigin
No, o Berďovi samozřejmě vím, ale Andy?? To jsem netušil :)) Ok, beru na vědomí...
Reagovat
Roger_Federer
Pobavils..Marty 28? tvuj novej kamarad?FNADALF
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Marty?..Ten má o tenise velký prehlad.

Máš sa čo učiť..
Reagovat
Matti
Koukám, že tu je dnes opravdu přeNolovano :-)), nevadí, na to jsme zvyklí už ze souboju s Rogerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak má ten Marty prehľad o tenise, tak to potom aj Pe3k :))
Reagovat
smazaný uživatel
Napriek tomu, že obaja odohrali medzi sebou desiatky zápasov, človek nevie čo má od toho dnešného čakať. Je to súboj s úplne otvoreným koncom a neprekvapí ma nič od 0:3, až po 3:0.

Istým faktom zostáva, že nás dnes čaká najsledovanejší súboj doterajšej sezóny a to napriek finále AO. (Sorry Andy) Rovnako istým faktom je, že každá séria raz končí a možno práve vďaka Rafovej hegemónii na RG a Noleho absencii kariérneho GS má dnešný match tú prazvláštnú príchuť. Zrejme nebude mať náboj minuloročného finále (ale to asi už žiadny), ostro sledovaným však zostane.

Nech to teda už dopadne akokoľvek, pevne verím, že nás čaká tenisová vášeň a to je presne to, prečo daný šport sledujeme. Úprimne si myslím, že ak nie dnes, tak v budúcnosti Nole Rafu na RG porazí a určite aj Rafa jeho..Osobne sa teším paradoxne najviac z toho faktu, že obaja majú toho ešte dosť pred sebou a môžu svoju rivalitu obohacovať, ďalšími a ďalšími GS stretnutiami. Dnes nás čaká prvý z tých zvyšných, tak nech to má poriadne grády..
Reagovat
Sonja
Ani nevíš, jak tě tu ráda vidím...vyrojili se tady nějací fanoušci bez kapky soudnosti, co dnešní zápas tipujou jako jasnou výhru Nadala.
Souhlasím s tebou, dnes to může dopadnout jakkoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Na žiadnom povrchu to nikdy nebude medzi nimi jasné, tešme sa na dnešný match, no neprikladajme mu kardinálny význam, veď nás možno o 2 týždne čaká ďalší..;)
Reagovat
facom
Sakra! Rafa toho bosenského srba musí rozbit!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Djokera není snadné lehko porazit :)
Reagovat
smazaný uživatel
To plati ale o Nadalovi taky :D Djokovice tento rok porazil i Bulhar :)
Reagovat
gigin
Znovu a opět lituju, že Ernie Nadala aspoň jednou letos nedorazil. Byli bychom ušetřeni těchto blbých keců... Dnes AJDE a IDEMOOOOO!! Djoko si s ním pohraje jak v MC...
Reagovat
Matti
Dva sety může, víc ne. :-))
Jinak ja už mám dnešek přizpůsobený tomuto utkání. Končím dříve v práci, dám si s kámošem hodinu na kurtu a pak do oblíbené hospůdky sledovat bitvu s nejasným koncem. Rafa vamos.
Reagovat
gigin
Já dnes ani raději nic dělat nebudu :DDDD A tenis bohužel, furt je to mokré :((( Tak přeju hezký, mocný zážitek!! Nějak to dopadne :DDDD
Reagovat
Matti
Zážitek určitě bude, toho se nebojím, jen je otázka, jestli veselejší nebo smutnější.:-)) Spotřeba piva během zápasu bude s přibývajícím časem utkání větší a větší. A na závěr hruškovice, ať to dopadne jakkoliv.
Reagovat
tito
VAAMOOOSSS!!!!
Reagovat
gigin
Matti: :)))) Tak to je vražda, pivo a hruška na závěr. Finito :DDD
tito: Lepí ti? Máš bobky? Já to poznám!! Vždycky, když hulákáš, jsi vybobkovaný :DDDD
Reagovat
Sonja
facom- Panebože, kdybys aspoň věděl, co je bosenský Srb...
worlos- No a co jako?:-D Nadala Dimitrov potrápil taky, a to fest...+ na RG mu letos sebral set i Brands a Kližan:-D Takže pokud se chceš patlat v předchozích zápasech - jakože je to úplně bezvýznamné, protože oba hrajou proti sobě jinak než proti jiným hráčům - tady to máš.
Reagovat
smazaný uživatel
Sonja - přesně tak jak řikáš co bylo to bylo dneska se začíná zase od nuly :) každopádně se bude na co koukat akorát ten čas mě pěkně štve měli dát první toho Tsongoša. Držím palce Nole gogogo :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist