12. den na Roland Garros: Ženy hrají o finále, smíšené dvojice o titul

5. 6. 2014, 09:15
Previews 386
Dnešní počasí v Paříži by už zase mělo přát tenisu a na Roland Garros se tak budou rozdávat první letošní trofeje - ty pro vítěze a poražené finalisty smíšené čtyřhry. Odpoledne pak budou bojovat tenistky o postup do finále dvouhry, na které si brousí zuby Maria Šarapovová, Eugenie Bouchardová, Simona Halepová a Andrea Petkovicová.

V prvním semifinále se od 15:00 na kurtu Philippa Chatriera utká ostřílená Ruska Maria Šarapovová s talentovanou Kanaďankou Eugenií Bouchardovou. Obě sice měly namále ve čtvrtfinálovém kole, obě však těžké situace zvládly a mohou se těšit na třetí vzájemný zápas. V těch předchozích - loni v Miami a právě na French Open - o sedm let starší Šarapovová hladce vyhrála.

Obě soupeřky mají velmi dobrou formu. Dvacetiletá Bouchardová, jež před dvěma týdny v Norimberku získala svůj premiérový titul na okruhu WTA, neprohrála už 10 utkání v řadě. Sedmadvacetiletá Šarapovová má v letošní sezoně antukovou bilanci 17-1, na nejpomalějším povrchu z posledních 56 zápasů a prohrála jen čtyři.

Čtyřnásobnou grandslamovou vítězku a pařížskou šampionku z roku 2012 Šarapovovou čeká už 18. grandslamové semifinále. Bojovat v něm bude o 9. finále, z toho o třetí na French Open během tří let.

Bouchardová si své první semifinále zahrála letos na Australian Open, kde podlehla pozdější šampionce Na Li. Dostat se dvakrát do grandslamového semifinále se jí podařilo jako první Kanaďance v historii.

Semifinálové dvojice dvouhry žen na French Open 2014

Šarapovová i Bouchardová mají kromě postupu do finále ještě jednu společnou motivaci a to Top 10. Ruska z elitní desítky v případě porážky vypadne, naopak z Kanaďanky by dnešní výhra udělala poprvé hráčku Top 10.

V druhém souboji o finále se střetnou Simona Halepová a Andrea Petkovicová, která čeká souboj necelých 24 hodin po včerejších čtvrtfinálových duelech. Pro dvaadvacetiletou Rumunku i o čtyři roky starší Němku to bude premiéra v grandslamovém semifinále.

Halepová už v Paříži jednou triumfovala, když před šesti lety ovládla soutěž juniorek. Letos v pěti zápasech neztratila ještě ani set a pokud postoupí do finále, stane se v pondělí světovou trojkou. Znovu by tak vylepšila historicky nejlepší postavení rumunské tenistky v žebříčku WTA.

Ve vzájemné bilanci vede 2-1 na zápasy Halepová, která loni vyhrála 2-0 na sety v Tokiu a i před rokem ve finále antukového turnaje v Norimberku.

Už od 12 hodin se ve finále smíšené čtyřhry postaví proti sobě deblové partnerky Němky Julia Görgesová a Anna-Lena Grönefeldová. Pětadvacetiletá Görgesová je ve finále grandslamu poprvé v kariéře, devětadvacetiletá Grönefeldová už v roce 2009 vyhrála mix ve Wimbledonu.

Její partner Nizozemec Jean-Julien Rojer je ve finále poprvé, naopak parťák Görgesové osmatřicetiletý Srb Nenad Zimonjič má na kontě už tři grandslamové tituly ze čtyřhry mužů a čtyři z mixu. Nicméně finále hrál naposledy již před třemi lety.

Ve skvělé formě hraje na pařížské antuce také teprve čtrnáctiletá česká juniorka Markéta Vondroušová, jež ve třech zápasech neztratila ještě ani set. Dnes bude hrát už o postup do semifinále dvouhry i čtyřhry.

Hrát se bude také o finále mužské čtyřhry, ve které nezbyl ani jeden z deseti nejvýše nasazených párů.

- PROGRAM 12. DNE NA FRENCH OPEN 2014 -
(čtvrtek, 05. 06. 2014)
• Kurt Philippa Chatriera (od 12:00) •
Görgesová/Zimonjič (8-Něm./Srb.) - Grönefeldová/Rojer (Něm./Niz.)
15:00
Šarapovová (7-Rus.) - Bouchardová (18-Kan.)
Petkovicová (28-Něm.) - Halepová (4-Rum.)
• Kurt Philippa Chatriera (od 14:00) •
Granollers/López (12-Šp.) - Draganja/Mergea (Chorv./Rum.)
Benneteau/Roger-Vasselin (11-Fr.) - Golubjov/Groth (Kaz./Austr.)
• Kurt č. 16 (od 11:00) •
1. zápas ... Vondroušová (ČR) - Šrámková (SR)
3. zápas ... Bellisová/Vondroušová (7-USA/ČR) - Heinová/Komardinová (ČR/Rus.)
kompletní program 12. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

386
Přidat komentář
smazaný uživatel
Z toho co jsem dneska z tenisu videl, jsem celkem spokojeny. Dneska jsem nemel zadnou favoritku v zapasech, takze naprosto bez emoci :-) Takove zapasy jsou obcas dulezite, abych ty nervy pripravil na dulezitejsi zapasy :-D Snad zitra chlapi predvedou take pekne pokoukanicko...
Reagovat
smazaný uživatel
... Jedne strasne otravne osobe :-D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu zakejhat? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Simona hrála opět velmi dobře, ale Petko aspoň ve 2. setu ukázala, že se proti ní dá hrát. Pro Andreu je škoda, že začala něco hrát opravdu až ve 2. setu...

Takže Simona postoupila do finále bez ztráty setu...
Reagovat
Cico93
aha Kim Clijsters:))))))))
Reagovat
Luky99
Super, ve finále poraž uřvanou Marfušu a bude to paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si tě Simčo SAMA dotlačila do finále, joooo, velká gratulka, jsi skvělá :D:D
Reagovat
VlS
dneska teda bída, fakt jsi to radši měla pustit Sáře. Mimochoďem, kam se ti ztratilo cca 30,40 km/h rychlosti u prvního servisu?
Reagovat
smazaný uživatel
Super, jako obvykle...tvoje staj bude opet nadsena...
Good Luck ve finale...
Jasne zaslouzeny postup...;)
Zadny treti set tady nemel proste misto;)
Reagovat
smazaný uživatel
Simca celkove byla lepsi a zasouzila si postoupit ale s tim tretim setem nesouhlasim. Za to jak se Petko zvedla uderove a jak Simca zacala chybovat kdlidne byt mohl. Pak ale Petko zacla chybovat v rozhodujicich momentech zapasu a to ji ten jeden set a sanci na zapas stalo.
Reagovat
smazaný uživatel
promin, tady se neshodnem, ja proti Andree nic nemam, ale nikdy neprodukovala nejak zvlast koukatelny tenis.. dnes to jen potvrdila...
Nevim proc by mel byt treti set, Simona jasne ukazala, co si o 3.setu mysli:) a v tom je prave vely rozdil hracek...

Petkovic mohla byt rada, ze se s tim co hraje dostala do SF, v druhe pulce pavouka by neprosla ani do 3.kola...Karenina by ji z kurtu smetla;)

Ma hodne nevyrovnanou hru... a vzdy mela. A ani nemusi hrat styl lajna, lajna...kdyby ho hrala, pak bych to i pochopil...ale takhle... jeste silenejsi je Julie ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dole jsem psal vpodstate odpoved na to prvni.

To, ze by Petko porazila nejaka hracka z druhe casti pavouka, to mi prijde takove divne. Koukni se, Simcu by mohla porazit treba Serena a ta skoncila uz ve druhem kole. Od toho je los na turnaji, proste to neni sport, kde se hraje kazdy s kazdym a hlavne kazdy den je jiny. To pak mohla tu v SF byt i ta Johanna Larsson, ktery tu hrala vazne super ale brzo narazila na dobre hrajici Genie.

Petko ve tretim setu proste ukazala, ze tenis hrat umi a ze to znamena vyhrat 6 az 7 gamu, nebo TB. Na to nemusi byt hracka nejak tenisovejsi. Ale jo, Simca to dala ve dvouch (nastesti pro tebe, protoze pak bys to nemohl podporit :-) )
Reagovat
Cico93
:(((
Reagovat
smazaný uživatel
no jo je to SF...nervy pracuji...
dlouhy zkazeny drop Simony...a ten Andrea prestreli za zadni...:) Andrejko...opravdu koukam jako blazen...;)
Reagovat
dadaft
vyprodáno není, ale atmosféra špica.
Reagovat
dadaft
když jsem viděl Petko proti Bertens, byla to místy hrůza ---- teď to mnohem víc připomíná Charleston.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, co mas na mysli, a omlouvam se predem...ale Andrejka mela opravdu jen par hezkych momentu, ktere strida se stasnymi momenty...ted ten pseudovolej...boooze...;)))
No jo, ale ta zamilovanost...to clovek ztraci nejen hlavu, ale obcas i oci;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám ráda TB, Simčo jeeď. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simca si ji v TB uplne v pohode povodi...;)
Reagovat
smazaný uživatel
nize jsem odpovedel, a pochopil;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja rozhodne do Andrej zamilovanej nejsem a treti set by si zaslouzila. Jasne ze strida dobre momenty se spatnymi ale to bylo i v tom Charlestonu jako dadaft napsal :-D Kazdopadne tedkon je narozdil od Simci schopna zahrat nekolik hezkych winneru od BL.

Ale tohoto dobehnuti nepovedenyho dropshotu od Simci asi Petko bude litovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně se mi zdá, že tam vidím občas nějakej nehlášenej out :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty zahrala i Simca, ale moc to nedela, neni asi svihla ... vi co ma k dispozici...myslim telo;) Proste zna moznosti, a ty vyuziva na maximum... krom toho jeji variabilita zapesti na fH... to proti ni je Andrea fakt drevo;)

Obe netlacim, takze beru to s nejakym odstupem...Simona rozhodne tenisovejsi... postup absolutne zaslouzeny. Ukazala perfektne v TB, jak dokaze byt i silna nejen herne, ale i mentalne...;)

treti set by byl nezaslouzeny...podle mne...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak pisu nahore, urcite Simca zaslouzene postoupila ale ten treti set klidne mohl byt. Simca byla tenisovejsi ale Andrea odvaznejsi. I to je tenisova vlastnost, ktera kdyz vychazi, tak proste hracce pomuze. Uz jsme videli spoustu zapasu, ktere skoncili klidne i fiaskem pro tu "ladnejsi" a "tenisovejsi" hracku. Tohle ale neni krasobrusleni. V podstate se hraje jen na to aby mice spadnul do hriste a druhym dopadem na zem, tot vse. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tolik gemů zatím prohrála Simona na letošním RG. Bude jich víc?
Reagovat
Cico93
musi
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude... Simca ji dorazi v TB;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlček měl pravdu, aspoň pro dnešní den... :)
Reagovat
VlS
Vlček tím myslel, že ve finále dá Marii dva kanáry :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To čekej! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tento zapas si zaslouzi treti set. Ted uz me nikdo nepresvedci o opaku. At uz vyhraje Simca nebo Petko, tak ve finale bude ta hracka zcela zaslouzene....
Reagovat
dadaft
tak tak.
takže teď všichni povinné fandění Andreji.
Reagovat
dadaft
tak to je ještě větší masakr než první semi.
teď hrajou obě dvě skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre, presvedcil jsi mne, vydrzim do konce druheho setu...
ale jak ho Simona nevyhraje, si mne neprej ;DD))
Reagovat
dadaft
a uznávám - Andrea to někdy hraje jako čistokrevná blbka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, az tak nemusis;D)
On to proste obcas hezky sviha, a potom ma pasaz, ze clovek nechape, co se deje;D) A to mne obcas ubiji teda...
Reagovat
dadaft
break prosím, je pravý čas.
Reagovat
smazaný uživatel
v zadnem pripade...pekne ve dvou... Simona nemuze byt na sobotu tak utahana;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted Simona ukazala Petkovic jak se hraje StopVoley, a ne ta brambora, co Andrejka vycarovala 2 gemy zpet;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na tom BH je Simona dnes teda spatna...
Reagovat
smazaný uživatel
A jeste k tomu ted Simona ztraci soudnost...uf...
Reagovat
dadaft
teď to holky rozbalily. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Simona se ted rozcilu, a spravne...
davam Simone 5.min. dobre 10min. ale ani o chlup vic;)
Reagovat
smazaný uživatel
Co Petko vlastně u toho křičí, zní mi to jako "au" :D
Reagovat
smazaný uživatel
rve "out" to je stara zalezitost... jeste pred zranenim na American tour jsem byl casto v panice... jak stala za zadni obcas jsem myslel, ze aut rve carovej...
:)

Je to takova stara sranda s petko, ale driv to umela teda lepe...;)
Reagovat
smazaný uživatel
aha, díky :) hlavně, že to nemate hráčky :) Škoda, že nevím, co si Simča povídá nebo možná radši, že to nevím? :D:D
Reagovat
dadaft
ale jo, baví mě i tenhle zápas.
Reagovat
Cico93
noo to sme radi:)
Reagovat
Cico93
Ta zo 40:15 silno neunesiem
Reagovat
dadaft
fandím Andy, teď to vím.
sorry. ))
Reagovat
smazaný uživatel
už tě nemám ráda, teď to vím.
sorry. :D:D:D
Reagovat
dadaft
život je pes.
Reagovat
smazaný uživatel
Protlačím si ji sama navzdory všem psům, vlkům, dingům apod. :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
spis zivote je vlk...

Andrea hraje priserny tenis...
Ja jsem si to take ujasnil...

Davaj Simona:D)!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a ja chci zase aspon 3. set. Takze Petko nevzdavej se kvuli Vlkum a Lunejim... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D tomu se říká fakt "opravdové fandění", styď se :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak promin, ale vsechny holky toho naseho vlciho gangu jsou venku...tak co mam delat...

Krom toho, tenis produkovany Andreou mne celkem nudi... radeji potlacim pinpongarku... krom toho mam k tomu zavazne duvody...;D)
Reagovat
dadaft
ale vypadá jako řecká bohyně z hollywoodu.
Reagovat
smazaný uživatel
jaké důvody, to mě teda zajímá :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Andrejka pokrcuje v te strategii, kterou zacala praktikovat na zacatku druheho setu, 90% uderu do prostredka primo na Simcu ale zatim (pro me az nepochopitelne) ji to vychazi a Simca obcas z toho udela nejakou tu chybu... Zajimave...
Reagovat
smazaný uživatel
No to je sice pekne, i toho Fridricha ji pricitam k dobru... ale vcelku jednoduchy volej napali do site... miluje absurdalni auty... a DFka...
S tou Kiki jsem vubec nepochopil jak mohla postoupit....;)
Reagovat
smazaný uživatel
davam ti jeste 5.min. k dobru.;)
Tak uz ji proboha dokonc...eh...
Reagovat
smazaný uživatel
melo to byt nahoru...
Reagovat
smazaný uživatel
na dlouho... no time...
Krom toho, doufam, ze ji Simona rychle zmakne...jinak MB neuvidim;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak až bude time, napiš mi to do vzkazů, jsem zvědavá :)
Reagovat
Cico93
Andreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
POMEEEEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
dadaft
((( davaj )))
Reagovat
smazaný uživatel
Moc nestiham... s Marie a Evzenky jen minutove utrzky a dve posledni vymeny...

No a Simca, co ted rychle koukam... krokovani presnejsi nez atomove hodiny...to je sila... ta si pripravuje ty udery neskutecne... krom toho ten jeji pinpongarsky styl na FH je opravdu z meho pohledu mily;) celkove... takova FH pekna variabilita ...zapesti ji pracuje fakt dobre...
Ale to BH...no, to proste uz neni uplne to...
neeee nedostane me;)

Ale tak obecne... preju ji...at nejaky ten uspech ma...

A na druhe strane site milovnice Fridricha zatim bez prekvapeni... treba se jeste nejak chytne...
Reagovat
smazaný uživatel
jen co jsem to dosmolichal, uz se spozduje ;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted to Simona teda nezvladla...;) a zacina byt nejaka utahana, hmmmm
Zustava zde otazka, jak dlouho Andrejce, ta presnejsi hra vydrzi...
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, a jen co jsem to dopsal, uz tu mame jeden aut, df, aut...
Nevim Andrejka je sympaticka to jo, ale na ten jeji tenis se fakt obcas neda vubec divat;D) To je jak horska draha... jednou to prohazuje dobre, je nahore a potom to take prohazuje do autu a siti silene, a je dole...

Toz doufam, ze to ta Simona zvladne... ta predstava ve finale... df, aut, eso, aut, winner, sit, winner, df, aut...a do toho rev, a rev "out".... no mne to nelaka;D)))

Simona davaj...doraz ji rychle, musim jit;) Mas 10 min. ;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak GS turnaje maji vazne jednu pikantnost, ktera mi prijde vazne dost dulezita. Treba po spatne prvnim set nebo sptane serii gamu za hrackami nemuzou prijit treneri. Ono to je uplne jine, kdyz nad strategii hracka musi uvazovat uplne sama. Tohle je takovy faktor, ktery neni moc zrejmy ale podle me je dost dulezity. Ukazalo se to uz ve spouste zapasu co jsem slysel rady od treneru, ktere vazne hodne hrackam pomohly...
Reagovat
Cico93
malo by to tak byť všade, na každom turnaji
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si úplně to samé. Řada zápasů by podle mě při povoleném koučování na kurtu dopadla jinak... Nevím, kdo na to má jaký názor, ale já bych to klidně povolil. Buď to může platit všude, anebo nikde. Akorát by byl asi problém s tím, jak by trenéři běhali z těch loží... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petko teda zatim priserna strategie 90% uderu doprostredka ale zacla vychazet, protoze nyni vice zase chybuje Simca....
Reagovat
smazaný uživatel
Na GS turnaji bych ja osobne to nepovolil. Tam uz by se ty hracky mely ukazovat jako uplne komplexni, coz prave zahrnuje i plan B a meneni taktiky behem zapasu sameho. Na ostatnich turnajich to rozhodne neodsuzuji.
Reagovat
smazaný uživatel
No, u mě to asi souvisí s mým názorem na grandslamy jako takové... Ano, jsou to největší a nejsledovanější turnaje, ale pořád jsou to turnaje jako všechny ostatní a měla by na nich platit stejná pravidla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja jsem si tema pravidlama jen tak na neco vzpomel :-D GS turnaje jsou vpodstate pod zastitou ITF, tak jsem si predstavil, jak ten kouc tam sedi primo na odpocivatku hracky jako pri FC :-D

Mno ono to je podle me hodne zkreslene tema pravidlama. Co se tyce tenisu jako takoveho, tak ma stejne pravidla. Micek lizne lajnu = In, nelizne = Out atd. TAkove ty "dodatky" kolem si kazdy muze vymyslet jake chce, kdyz mu je nejaka "rada starsich" schvali. Ja ti nevim. Dokud GS turnaj bude ohodnocen mnohem vice, nez ostatni turnaje, tak by tam mela take byt projevena vetsi komplexnost tech hracek. Kdyz to zmeni, tak pro me za me, at hracku treba fyzioterapeut o stridani stran masiruje...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, s tím koučem přímo na lavičce to není vůbec špatný nápad. :D Tak jasně, že to jsou jenom takové dodatky, ale i ty můžou kolikrát rozhodovat... Daleko větší rozdíl v grandslamech a ostatních turnajích vidím u mužů. Přece jenom, hrát na dva nebo na tři vítězné sety, to už není jenom dodatek, ale dost podstatný rozdíl. Jak říká Jarda Jágr při srovnání hokeje na úzkém a širokém kluzišti, že je to úplně jiný sport, tak při mužských grandslamech (a taky Davis Cupu) bych to nazval velmi podobně. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrovna ten hokej je dobre prirovnani, ale podle me se vice hodi na povrch, nez na rozdil. Zenske treba ten hokej take hrajou, ikdyz o nich moc zprav prez rok neni :-D Jako rozdil mezi travou a treba antukou? To je take uplne jiny sport pomalu... Ja bych to nechal byt tak jak to je a jen se obcas nad tim podivit :-D Stejne kazdy to uvidi uplne jinak. Je to proste tak a ani jeden z nas stim nic nenadela. Ja s tim ani nic nadelavat nechci. Holky kolikrat toho trenera vazne potrebuji aby se jen uklidnily a zacaly hrat tenis a ne prehazovanou nebo vyhazovanou. U tech zen je to proste neco uplne jinyho. Me ale posledni dobou zensky tenis bavi vice. A proste zadne pravidla bych ve WTA nemenil. Jen mi to prislo jako dobry poznatek o tom zakazanym koucovani na GS turnajich, protoze ta hracka vazne musi obcas zacit premejslet proc ta jeji taktika nefungovala a co by bylo potreba zmenit. Jinak take jsem zastancem toho, ze neni treba otolik tezsi vyhrat nejaky GS turnaj nebo Miami a IW, ikdyz jsou "pouze" turnaje Premier Mandatory.
Reagovat
smazaný uživatel
zatim teda one woman show. Prijde mi, ze Simca jeste lepe, chytreji a s vetsi jistotou rozdeluje mice nez s Kuznou. Take moc dobre podava. Petko ji to dost ulehcuje. Zatim mi tenis moc hezky neprijde, hlavne diky tomu, ze Petko je bez jakekoliv zbrane, kterou by Simcu nejak prekvapila...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Petko se zatím vůbec nedaří a dělá hodně chyb, naopak Simona je suverénní asi jako v celém průběhu turnaje... Určitě bych si přál, aby to bylo vyrovnanější.
Reagovat
dadaft
ve druhém Andrea vypadá líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, dva gemy už má. :)
Reagovat
dadaft
začíná dirigovat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, psal jsem do Eurosportu, že jediná ze semifinalistek, která nemá šanci to celé vyhrát je Petkovič.
to by bylo nadělení. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak snad jsi ji predem neodsoudil k porazce na letosnim FO. Tedkon se Petko viditelne zvedla a Simca zase ji dava moc sanci. Prelilo se to teda pekne a podle me, treti set si Petko aspon minimalne zaslouzi nyni...
Reagovat
Cico93
Simona nema nahodou to iste oblečenie ako Garbina?

To ale Garbona bola teda sexy v tom:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je přesně ono. Měla to taky třeba Ormaechea, proti které hrála Masha ve 3. kole... Mně se na tom nejvíc líbí, že ta sukně je jenom takový hadřík. :D Nejvíc to pochopitelně vyniklo na Garbine, protože má dlouhé nohy. :)
Reagovat
Cico93
jj presne sa sukynka je brutalna a na Garbine to bolo pekne, lebo ona tak celkovo ma taku fajnu postavu ooch:)
Reagovat
Cico93
sorry ta
Reagovat
Cico93
Andrea zatiaľ nic teda nooo, ale tak Simona ide teda
Reagovat
dadaft
Simona rozjela svůj bezchybný stroj.
???
Reagovat
smazaný uživatel
Simča mi v něčem připomíná hodně Petru. A komu teda fandíš? :)
Reagovat
dadaft
ani nevím, jsem vyštavený.
Reagovat
VlS
Andreo, začneš něco hrát, nebo mám jít radši do kina? Tos tam měla radši pustit Sáru.
Reagovat
smazaný uživatel
paaani moji, dohrala sarapova a stadion je uplne vyludneny...vidno, ze zenske, az na zopar vynimiek, divakov absolutne nelakaju...
Reagovat
Cico93
Sharapova láka:)))
Reagovat
Luky99
A čím ? Tím jekotem ?
Reagovat
dadaft
někteří se šli určitě najíst, napít, protáhnout nohy, a ještě se vrátí.
Reagovat
Cico93
bežte uz do pixi s tým jekotom a vreskotom to je to najmenej čo by mi malo vadiť, hraje perfektny tenis ako jedna z mala sa nezloži bojuje do poslednej lopty.....to treba obdivovať a nie jekot to ako argument už je trapne furt toto iste dookola čitať!
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud znáš v souvislosti s Mashou jenom jekot, tak by ses měl trochu vzdělat... :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Sharapova
Reagovat
Cico93
To nemá význam to oni furt len o jekotu a vreskotu a nič viac.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky už mě to nebaví. Ale asi je to dobrá zástěrka pro ty, kteří neumí uznat kvality Mashy...
Reagovat
slacker
Cico, Monty a vy myslite ze nas to bavi? Nebavi tak proc furt jeci a heka? Kdyz ne rozhodci tak mi se ozveme.
Reagovat
slacker
A s kvalitou to ma delat jenom to ze diky jeji kvalite se na to poslouchat casto. Tim vic to nebavi.
Reagovat
smazaný uživatel
A co s tím jako má dělat rozhodčí? V pravidlech to zakázano není (tzn. je to povoleno), tak co řešíš.
Reagovat
smazaný uživatel
tak mozno pri zenach, ktore nelakaju, lebo neviem si predstavit, kebyze hra v prvom semifinale nadal a v druhom federer/djokovic, ze by boli prazdne tribunu na druhe semi...
Reagovat
slacker
Monty, nekdo to usmernit muze. mi od televize muzeme jen nadavat. Je snad v pravidlech ITF ze se musi hrat v bilem onleceni a presto to we Wimbledonu tvrde vyzaduji.
Reagovat
Luky99
Přesně tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo to usměrnit může, ale to si musíš stěžovat na jiných místech. V diskusi na TP je ti to houby platné... :)

Co se týče Wimbledonu, tak bych se vůbec nedivil, kdyby jeho pořadatelé měli nějaká zvláštní privilegia. Pramení to asi hlavně z tradice toho turnaje... Nejde jenom o bílé oblečení. Ještě nedávno se tam třeba museli klanět královně. :D
Reagovat
Mayo
Simona komon
Reagovat
smazaný uživatel
Správně, aspoň někdo od vás je normální :D:D:D:D:D
Reagovat
Cico93
to akože fandiť Andree neni normalne?:)))
Reagovat
smazaný uživatel
neber všechno doslova, znáš mě :D
Reagovat
Cico93
Andrea pomeeeee!
Reagovat
Luky99
Držím palce na titul, máš na to porazit jak Petkovičovou tak Šarapovovou. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem chtěla napsat, že tu budu fandit Simče sama mezi vlky, tak jsem ráda, že sama nebudu :)
Reagovat
Luky99
Já to fandil Genie, ale teď to přeju Simče. :-)
Reagovat
Luky99
*fandil
Reagovat
smazaný uživatel
FINÁLÉÉÉÉÉÉÉ!!! :) Dneska to teda byl porod a Masha zdaleka nehrála svůj nejlepší tenis, ale naštěstí to vyšlo. Ani ve 3. setu to nebylo ideální, ale Masha se zlepšila na servisu i returnu, zatímco Genie začala poměrně dost chybovat. Osobně si myslím, že rozhodly zkušenosti... Ale ukončit zápas proti Genie teda nebyl žádný med. Čtyři mečboly odvrátila a na ten pátý to Mashe naštěstí spadlo na lajnu, že už to Genie nemohla trefit.

Nevím proč, ale už potřetí mi připadá, že jsem po zápase Mashy ještě unavenější než ona... :D
Reagovat
Madrileno
Zas ta ujecena sirena vyhrala. Skoda, doufejme, ze ji Halep ve finale vymlaskne. Videt ten jeji arogantni zklamany ksicht po prohranem finale bude k nezaplaceni :-)
Reagovat
Cico93
ja teda som určite viac spotený jak ona:)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem úplně vyřízený!! Tyhle ty tříseťáky mě zabijou! :D
Dneska doufám, že po mě nikdo nebude nic chtít už! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Refrén je pro tebe, zlý nepřejícníku...
http://www.youtube.com/watch?v=UHuQVsj2IMc
Reagovat
Cico93
:)))
Reagovat
Rafaeoli25
Zdá se, že Mária chce vytvořit rekord v počtu otočených zápasů v řadě :), jinak když jsem je tak viděl v tom stejném oblečení, obě dlouhovlasové blondýnky, tak se skoro nabízí říct o Evženii mladší menší ségra Márie a její nástupkyně, jsou si hodně podobné ve všem (krom hlasových projevů při zápasu), každopádně lze říct skvělá nástupkyně, která může uspět stejně jako její starší sestra :)
Reagovat
Roger_Federer
Hezky holky..slo by to, ze ;)?
Reagovat
Cico93
Fandina ti akože nestači?
Reagovat
Rafaeoli25
Tak mně se líběj jen hezký holky, ty to snad máš jinak? :)
Reagovat
Roger_Federer
Fandina..to jsou jen pismenka, ale je to laska i tak..;)
Rafaeoli
Jiste ze nemam...,ja si jen nebyl u tebe jistej..jestli se ti libi..:)
Reagovat
Cico93
jj to se pozna hneď, že vy dvaja sa k sebe mate:DDD
Reagovat
Roger_Federer
Mas jeste tu masku?
Reagovat
Cico93
to mna sa pýtaš abo Rafaeoliho?
Reagovat
Roger_Federer
Rafaeoliho:)..zo je takoca kockocana mezi nami;)
Reagovat
Denis92
Nevadi princezna, nemas sa za co hanbit. SF na GS je skvely vysledok. Maria je predsalen len lepsia a skusenejsia hracka. Zapas to vsak bol velmi pekny a lamal sa na par momentoch.
Buducnost pre Genie vsak vyzera velmi nadejne.
Reagovat
VlS
No nic, Maša jde dál a Genie má o čem přemýšlet. V tom druhým a třetím jsi fakt hrála jak Petra, jen ten Petřin dynamit tvejm uderům chybí. Některý chyby stejně zbytečný a stejně důležitý ( lehký voleje v autu, když kurt zývá nedou a tak)
Reagovat
dadaft
nemyslím, že hrubých chyb tam bylo nějak moc.
několik, víc ne.
Reagovat
dadaft
hlavně ji v klíčových momentech v závěru utkání vůbec nedržel první servis a to se pak proti někomu jako Šarapovová obrací těžko,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Luky99
Taky jsem tam tolik chyb neviděl, je pravda že nějaký zbytečný tam byly, ale ostatní vyplynuly ze hry.
Reagovat
smazaný uživatel
na siti bylo. Uz jsem u Genie videl hodne chyb na siti v ruznych zapasech. Podle me to je jeji nejvetsi slabina zatim. Tak ale snad trener o tom vi a v budoucnu to zlepsi. Ja jen doufam, ze uspechy Genie taky nastartuji zbytek tech mladsich talentu (Sloane, Elinu atd.)
Reagovat
Luky99
Nevadí, hrála jsi parádní tenis, jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Maria !! Poslední krok zbývá...
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Marfuško!
Reagovat
slacker
Hmmm tak nas nebese neusetrila dalsi urvaneho zapasu.
Reagovat
dadaft
gratulace Marii.

gratulace Genii - to přebolí - super výkon.
Reagovat
dadaft
první servis teď nechodí.(((((((((
Reagovat
dadaft
pome ještě !!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
co je možné říci už teď - zápas hodný semifinále grandslamu.
(přes drobné kaňky)
Reagovat
Luky99
A to tady hodně lidí nadává spíš na Azarenkovou, která teda aspoň podle mě řve daleko míň a nepoužívá to jako zbraň když se jí nedaří.
Reagovat
smazaný uživatel
Uf tak teď to byla minela jak blázen!
Reagovat
VlS
Ten volej...... vidím tam fakt Petru
Reagovat
Bob
Je škoda těch chyb, navíc často střílí do outu jako Petra.
Reagovat
dadaft
Reagovat
Mayo
no cemment, konec
Reagovat
Madrileno
Boze, at uz vypadne ta urvana ruska kobyla. Na okruhu moc mene sympatickych tenistek nebeha.
Reagovat
Bob
Ne vážně, nemůže si dát alespoň do huby roubík?
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tady, mládě se sesypalo a mental titánka ji dodělá, jenže to by nesměla doservírovat dvojchybama žejo :D To už snad Genie neotočí, hlavně Maruš c'moooooooooon pomalu po zkaženým podání soupeřky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chyběly centimetry, aby Masha vedla 5:1. Snad ji to nebude mrzet...
Reagovat
smazaný uživatel
Tildenův gem úspěšně za námi...
Reagovat
Luky99
Je to škoda, snad ještě zabojuje a pokusí se to zdramatizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mně bude ještě drama. Genie má na to zdramatizovat zápas.
Reagovat
dadaft
uvidíme, jak je silná.
možná právě sledujeme klíčové chvíle při zrodu šampiónky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve dnesnim sportu jsem koukal, ze byl nejaky rozhovor s Lendlem o trenovani a mluvil take o Berdychovi. Cetl jste to nekdo? Vite co Ivano rikal?
Reagovat
dadaft
ajaj. ((

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nikdo neříkal, že to bude lehké.
Reagovat
slacker
Neni to prvni prohrane podani z 40:0 :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tam se asi trosku ukazala nezkusenost na siti. Genie to mohla hrat volejem do odkryteho kurtu a misto toho se snazila o tezky topspinovy forhend ze vzduchu...
Reagovat
dadaft
1:4 ve třetím proti Suarez-Navarro otočila.
Reagovat
smazaný uživatel
Genieee ten volej :-/ krásné bekhendy, ale z forhendové strany to hapruje.
Reagovat
dadaft
zdravím Kim Clijsters. ))
a taky zdravím Mary Pierce, tu jsem tam taky zahlíd - vynikající tenistka.
Reagovat
Bob
Kim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když to nevyšlo na servisu, tak se to povedlo na returnu. :) Mám radost, že Masha srovnala, ale zároveň mám hodně smíšené pocity z jejího výkonu... Kdyby to holkám tolik neslušelo, tak bych dokonce řekl, že je to nekoukatelný zápas. :D

Ve 3. setu je všechno otevřené. Bude záležet na tom, jak moc Mashu povzbudí ten zisk 2. setu a jak se to projeví na Genie. Osobně bych si tipnul, že Mashu čeká těžší 3. set než proti Sam a Garbine...
Reagovat
dadaft
jsou tam hlušší pasáže, ale místy se zase hraje skvěle.
Reagovat
Luky99
Škoda, ale ještě bude 3.set, není nic ztracenýho.
Reagovat
dadaft
není.
Reagovat
smazaný uživatel
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
Maruš neví jak, ale urvala to! Tak teď 3. set.. Jsem zvědavý jestli stejně jako proti Sam a Garbine, že už hrála skvělé..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že Máša hrála ve třetím setu ať už proti Samanthe, nebo Garbine nějak úchvatně.
Její soupeřky se prostě složily mentálně. Ale dneska to nehrozí, Genie je ve třísetových zápasech silná.
Reagovat
smazaný uživatel
3. set proti Garbine jsem neviděl, ale psalo se to tu, že už hrála celkem dobře..
Já si naopak myslím, že proti Sam ve 3. set Maruš hrála skvělé.. Sam sice docela dost chybovala, ale Maruš FH i BH fungoval skvělé, rozdávala to tam parádně.. Podle mě byl právě ten 3. set proti Sam zatím nejlepší set Mashy na RG.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 3. setu Garbine udělala tolik chyb, kolik jich nespravila za celý turnaj dohromady. Máša se ani nedostávala ke svojí hře, to Garbine se likvidovala sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Eugenie velmi smolný konec ve druhém setu.
Reagovat
dadaft
Reagovat
Mayo
ach jaj...aby to nebolo v treťom sete už len formalita
Reagovat
VlS
Ten poslední return byl jedovatej, bohužel těsně vedle.
Reagovat
VlS
Tak to podrž na 6:6 a TB ukáže zač je na RG perník
Reagovat
Luky99
Come on Genie!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně Maruš hraj jí to všechno na kříž!!
A 5:5....
Tak teď to bude o nervy......
COME ON MARUŠ!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Pomalé míče na střed, to se k Mashe prostě nehodí...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak celkem na pohodu gem!! :D
Tak ten to Maruš zkus ukončit na returnu!! :-))
Nechci toho tolik přece..
Reagovat
smazaný uživatel
Pravdou je, že Máša daleko lépe podává, když je pod tlakem. Všiml jsem si toho už v zápase s Garbine.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš naprostou pravdu. Když Masha podávala proti brejkbolu, tak bylo schopná dát i eso z 2. podání. Naopak při vlastních setbolech to byl porod...
Reagovat
smazaný uživatel
3 setboly = 2 dvojchyby a 1 slabý první servis

Co k tomu říct? Masha si to komplikuje sama... :(
Reagovat
dadaft
a teď ji třemi čistými gemy doraž Genie, díky.
Reagovat
dadaft
dobře, nejsem ras, nemusí být čisté. ))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Genie skvěle, žádný respekt, tak to má být :)
Reagovat
Luky99
Výborně, teď ještě potvrdit při vlastním servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Genie !!! Teď podržet sevis a dodělat tu sirénu !
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš vole, takhle "doservírovat" set snad umíš jedině ty...
Reagovat
VlS
jóóóó brejk zpátky.
Reagovat
dadaft
dpdle k čemu tam sedíš na té tyčce rozhodčí?
Reagovat
VlS
Mobilní ampión
Reagovat
slacker
No pekny mac, jeste ze mam zvuk do sluchatek polozene na stole
Reagovat
dadaft
mno, už několikrát to měla Genie dobře rozjeté,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale blbě dojeté.
když už jednou stojíš hluboko v kurtu, musí být konec Eugenie.
aby tyhle body nemrzely.
Reagovat
VlS
Genie mě něčím připomíná Petru. Jeden míč super, pak dvě de... chyby
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pořád je v hlavě hodně silná. V tomhle zápase vůbec nepůsobí jako ona ta nezkušená, spíš naopak.
Reagovat
slacker
Tak po drivejsich prirovnanicj K Petre jsem si ji tam na kurtu prestavoval atrnul ze ted by to vyhodila ven a tahle to bezpecne trefi do kurtu.
Reagovat
slacker
A taky nehraje ty nesmyslne pershingy s plochou drahou letu
Reagovat
slacker
Ted ale bylo UE ala petra. vyhant z kurtu a netrefit odkryty lan
Reagovat
Luky99
Pojď máš na ní, jde o to dostat ji pod tlak.
Reagovat
smazaný uživatel
žžžžž makmazel šarapova :)
Reagovat
smazaný uživatel
avantáááž madmazel šarapova :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mášo ta obrana :-o zírám.
Reagovat
smazaný uživatel
Maria se chce zapsat do knihy rekordů v počtu dvojchyb :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale Maruš, přijdu domů a konečně mám čas koukat, tož co to je? Jak to podáváš? Genie ještě moc neznám, to bude velká sympaťačka, ale na grandslamy má ještě dost času, Maruš nandej jí to za to cachtání s tvým mužem :))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))
Reagovat
dadaft
klídek Géňo, set je doma a na to, vzít Marii servis, dneska máš.
Reagovat
VlS
A už tam měl bejt warning za zdržování, to je neskutečný jak dokonale Maša hraje etudu "Socha"
Reagovat
dadaft
je to šílené.
Reagovat
smazaný uživatel
to nechápu, je to schválený a stejně to rozhodčí nedávají, proč? To se bojí nebo co?
Reagovat
PetaM
Genie prosím tě, zahraj už konečně kraťas! Zrovna teď jsi měla několik ukázkových příležitostí a místo toho do toho dáš pecku a je to v pytli ...
Reagovat
Mayo
To je ono, rozbehať ju
Reagovat
dadaft
brzda ven!
Reagovat
dadaft
m-a-s-a-k-r
Reagovat
Mayo
tá Šarapka dáva väčšie bomby ako Nadal dpč :D to je des
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že nastane to co vždycky, povstane sibiřský tank a vše rozválcuje..
Reagovat
smazaný uživatel
Mašena už víc řve, takže je to jasný...
Reagovat
dadaft
pozor pozor
závěry prvních a třetích setů jsou silná disciplína Eugenie. ))
Reagovat
smazaný uživatel
ale Mašeny taky :) Viz finále se Simčou, teď se Samičkou atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha bohužel pokračuje v nevýrazných výkonech v prvních setech. První servis jí odejde, když potřebuje potvrdit brejk. Zbytečně chybuje, v některých momentech hraje pasivně. Genie je aktivnější a míčky z její rakety létají daleko líp... Nezbývá než doufat, že Masha do třetice všeho dobrého otočí zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš do třetice všeho dobrého otočka?? Come on Maruš!!! To dáš! :-))
Ale ten servis to je bíííída..
A nechává se od Genie přehrávat.. To ona musí tlačit ne Genie!!
Ale Genie hraje skvělé, hlavně ty údery po lajně jsou dobrý!
Reagovat
smazaný uživatel
Podotýkám, že před odesláním svého příspěvku jsem si ten tvůj nečetl. :D Ale máš ve všem pravdu. Genie dává takové ploché údery, létá jí to kousek nad síti a je to strašně rychlé. Naopak Masha hraje chvílemi celkem pomalu a Genie na to má moře času. Z toho pak plyne, že si Genie vytváří tlak...
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 2:0 a 30:0 jsem chtěl napsat, že Maruš konečně začíná hrát dobře, agresivně.. A pak si začne jet bomby.. 2 DF, 1 UE..
Ale ty první dva gemy odehrála dobře.. Takhle musí hrát!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, bohužel jí to nevydrželo dýl... Výkon Mashy je dneska zatím za očekáváním. A to si myslím, že Genie taky nepředvádí svůj nejlepší tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem pozor, Masha má zpátky brejk! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Od Máši dvojchybovaná hra...
Reagovat
smazaný uživatel
Genie nesleduji, takže nevím jak hraje, když hraje "svůj nejlepší tenis", ale přijde mi, že hraje ve vlnách.. Chvíli dobře, kdy neudělá chybu, pak se zase vyhodí 3x za sebou..

No snad Maruš tentokrát podání udrží!! Zase už asi dala 2 DF..
Reagovat
smazaný uživatel
Udržela!!!! :DD
Ale horší výkon na podání u ní jsem už dlouho neviděl.. Asi někdy v roce 2011!!
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že nejenom na podání. Aby toho Masha tolik vyhodila, to se taky jen tak nevidí...
Reagovat
dadaft
být trenér a mít takový matroš jako Genie, tak jen sedím vysmátý jako sluníčko.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď, ještě jeden set ! Miluji Tě !!!
Reagovat
dadaft
koukám, že Genie Army se rozrůstá ve všech zemích světa.
Reagovat
PetaM
Buď je to Genie Amry, nebo AntiMášovci :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Genie hraje fantasticky. S takovouhle hrou má šanci na titul.
Reagovat
VlS
alez, come on, sakra pojď
Reagovat
VlS
Nepetruj proboha!
Reagovat
VlS
Tak tu lehčí část máš, 1:0, a teď přijde test TEST.
Reagovat
Denis92
Genieeeee! Marii uplne odisiel servis..to proste musela brejknut.
Teraz to dopodavat
Reagovat
Mayo
parádny víťazný BH...Genie dopodávať
Reagovat
dadaft
dej ji kartáč Genie, leze mi na nervy Máša jedna.
((( davaj )))
Reagovat
dadaft
5:2 by bylo mnohem lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
utek jsem z konference, shodou okolnosti frantici;)
Tak co se deje? ze to mame 3:4?
Reagovat
smazaný uživatel
jo zacinam to chytat, ale budu muset zpet...sakrys;)
Reagovat
dadaft
neděje se nic, to jsem jen tak nezodpovědně plašil. ))

teď Marii Genie školí. )))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Genie hraje jako stroj na vítězné údery. Ty winnery po lajně, to je něco úžasné!
Reagovat
PetaM
Ty forehandy po lajně jsou úplně lahůdkové ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, Mášu stačí rozběhat a dávat jí skvělé krosy a je to. Ono to od gaučáka jako já vypadá snadně že? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PetaM
Lunej ... Je to fakt těžké :D Člověk má problém už jenom přehodit tu síť :D A ještě do toho dávat takové je*y ze strany na stranu? Dost dobrý :D Já jsem rád, že to mám vyvážené a hraju chytře a tvrdě :D
Reagovat
dadaft
Máša začne zdržovat a kvílet jako Siréna.
Reagovat
PetaM
Jak začne? ... Ta zdržuje pořád :D :D
Reagovat
VlS
fak si myslíš, že to jde ještě víc?
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu ! Hodně štěstí v SF. Jirko pojď !!!
Reagovat
tommr
za stavu 1:4 ve druhým setu jsem už myslel, že to půjde do třetího, ale Jirka to krásně otočil ... :)
Doufám, že stejně dobře si dneska povede i Radek Štěpánek a že zítra v semifinále uvidíme ryze českej souboj ... :)
Reagovat
Mayo
Genie chum jetze !
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tenistka-andrea-petkovicova-roland-garros-fju-/tenis.aspx?c=A140605_110204_tenis_tny

* Po osmifinále s Bertensovou třeba řekla: "Soupeřku jsem vůbec neznala, tak jsem ji celý den sledovala na YouTube." ;D)

* "Mám moc ráda Goetheho, francouzské existencialisty a filozofa Nietzscheho."

Hmmm...se potom nedivim, ze ma problemy na kurtu, je to jednoduche... existencialisty vyhodit do kose, pred zapasem cist pouze Fridricha;D)
Reagovat
smazaný uživatel
"Soupeřku jsem vůbec neznala, tak jsem ji celý den sledovala na YouTube."
Náhodou, to je super! :) Kdybych byl trenér a moje svěřenkyně hrála proti nějaké soupeřce, kterou nezná (např. proti ní hraje poprvé), tak tohle by byla první věc, co bych udělal. :)

"Mám moc ráda Goetheho, francouzské existencialisty a filozofa Nietzscheho."
Nietzscheho, jo? Tak že by Petko byla trochu drsoňka? :D
Reagovat
r.Fever
Andrea je jedna perfektná inteligentná baba, je to vidno, že má trochu iný prístup k tenisu a životu ako takému, veľmi by som jej to RG doprial..
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš Rosol četl před turnajem v Prostějově Alberta Camuse a Sártra, Kafku si ponechal na finále, odskočil si k malbě Rembrandta a Franse Halse v Hárlemu
Reagovat
smazaný uživatel
No nebude to mit dnes jednoduche... pokud by se ji to podarilo, o finale ani nemluvim...
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to by pasovalo, take ten jeho styl je absolutne necitelny...
...tipnul bych si, ze casto on sam nevi, co bude zahravat ;D)
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tenis-bouchardova-roland-garros-daq-/tenis.aspx?c=A140604_210159_tenis_rou
Reagovat
smazaný uživatel
co? co sa deje? dal by si ju dole? :)
Reagovat
smazaný uživatel
nejak se ztracim v prekladu;) muzes mne tu reakci nejak prelozit;)
Reagovat
smazaný uživatel
Genie má podobný přístup jako Masha (což by mohlo znamenat velké úspěchy), ale přece jenom je mi sympatičtější Maruška. :) Genie je taky fajn a líbí se mi (komu ne? :)), ale zase mi není sympatická natolik, abych jí mohl fandit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem je mi fuk, jak vypada...

...co se tyce tenisu, tak produkuje opravdu slusny tenis, je slusne kreativni, je to utocna hracka, ale dokaze slusne zapracovat i na defensive, neboji se i technictejsich uderu... celkem slusne komplexni vybaveni...jeste porad trochu zbrkla, dost si nabiha na mice...z toho prameni i jeji chyby, tohle ji myslim dnes s Masou polozi...

Masa je herne hodne jednosmerna...nebavi me...;) a nemusi ani rvat;) Ale sojka by mne urcite opravila, vzhledem k nekterym jejim prechodum na sit...nevim...proste nebavi...

Ale verim, ze jednou ji Evzenka bude davat v pohode, a asi nejen ji;)
Reagovat
smazaný uživatel
coze??? Jen doufam, ze si delas srandu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis je jedna věc (nevybírám si tenistky podle stylu hry), ale v tomto ohledu mě zajímá spíš osobnost a tam si myslím, že Masha má před Genie zatím výrazně navrch...

Třeba nedávno se hodně řešilo, jak Genie nepodala ruku Kristíně Kučové po fedcupovém losu. Já teda na jednu stranu rozumím, že se Genie nechce přetvařovat a po zápase určitě nemá problém podat ruku komukoliv. Ale pořád je to slušnost a taková tradice, že si prostě hráčky před Fed Cupem podají ruku a popřejou si hodně štěstí. Přece nebudeme zavádět do tenisu (když to přeženu) nějaké boxerské manýry, ne? :D No a když se Genie nechce přetvařovat, tak ať podá soupeřce ruku a řekne: "Hodně štěstí, budeš ho potřebovat." :D Takže třeba v tomhle se mi úplně nelíbilo, jak se Genie zachovala... Na druhou stranu: Já jsem prostě takový, že Genie je roztomilá a sexy, tak jí to odpustím. :) Ale pozor: Umím odpouštět, ale neumím zapomínat! :D

No a ještě jedna věc: Genie je moc krásná holka a všechno, ale nevím proč, že se mi moc nelíbí její barva hlasu. :D Prostě mi k ní ten její hlas nesedí. U takové holky bych čekal nějaký jemný hlásek a když si pustím její tiskovku, tak se skoro leknu. :D

Takže abych to shrnul: Tenis sleduju v první řadě kvůli hře, ale když už někomu fandím, tak mi není jedno, jak vypadá, co dělá, jak mluví atd. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja preferuji radeji real teda...;)

Jestli jde o osobnosti, tak take spis preferuji real... co mne pomuze v praci nejaka tzv. tenisova osobnost, takze i v tom spis jsem pragmatik... ale pokud je osobnost i jinak inspirativni, proc ne... da se obcas zahrnout...pokud mne to zaujme...

jestli jde o tenis, tak fakt spis mne zajima samotna hra;)

Ale proti gustu...zadny disputat... jak se rika;)
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak mně se její barva hlasu líbí strašně moc, je to takové rajcovní a k ní mi to dost sedí ;-))) A když začne mluvit francouzsky tak o tom ani nemluvím...

A jinak to s tím nepodáním ruky jí určitě neschvaluju a snad si na to v budoucnosti dá pozor. Ale já jsem takový dobrák, že já jí to odpustím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vy jste dobráci, no, kdyby Genie vypadala jako Karlička, tak byste jí tu nevychovanost určitě neodpustili že? :D Mně je Genie nesympatická právě svojí namyšleností, ale je mladá, tak doufám, že vyzraje, jako spousta jiných tenistů. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych to Karlicce odpustil;D)
---
Ale tak nejak obecne a vazne, je to proste trosku svihle se tak na to koukat... jooo, kdybych byl aktivnim ucastnikem, tenistou, to je jina... ale jako divak a pozorovatel... to od kompu je fakt dost svihle, takhle to moralne dirigovat;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemoralizuju, mně je to jedno, jen je úsměvný, že když je holka pěkná, je jí skoro vše odpustěno, hlavně od mlaďochů typu montyho atd. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stařenko, tvůj komentář zavání závistí vůči mladým a pěkným děvčatům... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, cos čekal? :D Jakožto stařence mi zbývá už jen závist a pomluvy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej, zrovna ty rozhodně mladým holkám závidět nemusíš ;-)
Reagovat
PetaM
Jirko, jsi trapný :D :D Teď říkáš pojď :D Hlavně, že před týdnem to ještě bylo Come on ... :D :D :D :D
Reagovat
Cico93
.DDDDD
Reagovat
Fandina
A Radek si v Prostějovně zařval vamos a bylo to!
Reagovat
PetaM
Tak ale to už je moc!!! ... :D :D :D I když, jak jsem si všiml, tak Radek většinou řve v jazyce toho druhého ...
Reagovat
sosna
Pavlásek skvěle...udolal Rosola a je v SF
Reagovat
Cico93
Rosol skusene odovzdal.)))
Reagovat
tommr
pro Pavláska je postup do semifinále velkej úspěch. Doufejme, že to u toho neskončí ... :)
Rosol by měl naopak zpytovat svědomí. Krátce po sobě prohrál s Veselým i s Pavláskem což je dost na pováženou ...
Reagovat
Cico93
Rosol to vypustil okato, Ochotska asi išla live stavky:)))
Reagovat
Cico93
.
Reagovat
kohlik
Genie a Simono pojďte.
Reagovat
tommr
ta Markéta Vondroušová bude asi opravdu velkej talent - dneska vyhrála na FO už čtvrtej zápas v řadě a postoupila do semifinále. Přitom jí ještě není ani 15 let a dneska porazila o tři roky starší Slovenku Šrámkovou ... :)
Reagovat
Madrileno
Genie a Petko - to by bylo super finale. Drzim palce obema, i kdyz budou v rolich totalnich outsiderek :-)
Reagovat
Cico93
Maruš to musiš dať
POME!!!
Inak ta Halep mi je teda nesympaticka
Reagovat
tommr
no vidíš a já to mám přesně obráceně - přeju Halepový a Sharapka je mi děsně nesympatická ... :)
Reagovat
Cico93
:)))
Reagovat
pepin
Nevím jak je to možné, ale já to mám stejně. Ono obecně marfušu tady nemusí hodně lidí.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš a mně je právě Simča zase hodně sympatická, o Mašeně no comment, to už jsem tu psala několikrát. :)
Reagovat
Cico93
ano je mi nesympaticka ale týmto konči
niektorým je Maria nesympaticka a píšu tu otom eseje a 15 riadkove komenty.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlákno o ničem...

Masha má 13 milionů fanoušků na FB. Oproti tomu je počet jejích antifanoušků na TP úplně směšný. :)

Simoně nefandím, ale taky ji obdivuju. Šla si za svým (kvůli tenisu si nechala zmenšit prsa) a teď sklízí zasloužené ovoce. Myslím si, že řada lidí by do něčeho takového nešla...
Reagovat
Cico93
FB ano, ale Maria je značka nie len v tenise ale aj v modelingu, šak toho už nafotila :DDD+ tie cukriky takže aj tam idu tie lajky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím líp pro Mashu. Nezáleží na tom, kvůli čemu má fanoušky - like jako like. :) Jinak já třeba na FB nejsem, mám jenom Twitter. No a tam už se Masha taky blíží k milionu (založila si ho teprve loni během AO). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodnotit lidi podle lajků na FB. :) Monty, monty. Já mám třeba lajklého Nadala, ne proto, že bych ho měl rád, ale abych měl informace z první ruky. A za druhé, milovníků má možná 13 milionů ale haterů 13 krát 10 milionů třeba. :) Počet haterů nezjistíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je tvůj problém, proč máš "lajklého" Nadala. :D Pokud vím, tak "like" znamená líbit se, mít rád apod. Jinak ať si hateři Mashy klidně založí nějaké svoje stránky a uvidíme... Zatím můžu brát v potaz jenom těch několik lidí na TP, kteří skoro před každým zápasem (nebo při každém zápase) píšou, jak je jim Masha strašně nesympatická. :D Já mám taky několik tenistek, které mi nejsou sympatické, ale naštěstí nemám potřebu to pořád řešit. Koho nemám rád, ten mě nezajímá a je klid. :)
Reagovat
Cico93
Ty tu nerieš nezmysly:)
Reagovat
smazaný uživatel
ty kravo...
...Mirnete s tim chlastem;)))
Reagovat
Cico93
to Venca ma vyžrato:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že srovnávat oblíbenost podle lajků na sociálních sítí je dost zavádějící, dost lidí na FB apod. nechodí a přitom dotyčnému hráči fandí, takže pro mě to není žádné kritérium. :) Já třeba Simču mám ráda, fandím ji, ale lajk jsem jí nedala, protože mě na sociální sítě už přestalo bavit chodit. To jen na vysvětlenou :D:D A mimochodem zrovná já teď nepiju a tak bych si dala :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
To o cem tady trepete? To si fakt delate srandu gne? :-D
Reagovat
Cico93
Nooo ano trochu sme si vypili pred zápasom, ale to Venca pozýval ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Cicko: Byť v klidu, od soboty jsem nepozřel ani jenom rumovou pralinku. :) Monty, to není můj problém, myslím, že to tak má víc lidí. Zkrátka hodnotit lidi podle lajků je strašně zavádějící. Znám třeba spoustu lidí, co má lajklého nějakého sportovce a to jenom proto, že je to třeba v módě, že třeba udělal pěknou věc (Djokovič se sběračem) a oni ho hned lajknou. Takže to není žádné měřítko. ;) Šarapka těží z toho, že ji zná spousta lidí mimo branž (jak psal Cicko, móda a spol), ne proto, že ji by jim nějak extra fandili a sledovali je. Já mám třeba na FB zhruba 500 liknutých stránek a to se ještě oproti svým vrstevníkům (21) mírním. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A navíc TP je pěkný mikrosvětem a odrazem reálného stavu. Sem nechodí nijak specifická skupina, která by se lišila od preferencí reálného publika. Nejvíc fandů i haterů tu má Roger, druhé místo Nadal, nějaké má Djoko a Můra jenom dva. A tak by se dalo pokračovat i v ženském. ;) Takže Máša má spoustu příznivců ale i haterů.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám Mášu "lajknutou" ale soudit někoho podle počtu "lajků" mi přijde povrchní, já to tak nemám v žádném případě. I kdyby neměla jediný lajk, tak já jí ho s radostí přidám :-)
Reagovat
gigin
Já mám lajnutého Basu. Je šikovný a vše mu odpouštím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem přesný opak těch, kteří si přidávají kdekoho. Já si na Twitteru dávám do sledovaných jenom ty, kterým opravdu fandím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Daniel Cox vs. Daniel Evans...

Tak je to Challenger, ale na antuku uz mne asi nedostanete ;D)))
A to tam take hraji holky... opakuje se u mne scenar minuleho roku...jeste ani RG neskoncilo...a uz jsem stejne na trave...
Na drcenou se vratit, by mne mohl jeste prinutit svihly Lotys, jinak to predavani poharu mezi Masu a Rafana, se beze mne asi tak nejak obejde;)

Jinak Evans pekne s tim jednorucakem operuje...
....je to krasa... jak ten micek se tak krasne odraaaazi... jak v perince;D) eh... krasa proste...
Reagovat
r.Fever
škoda že v tom Nottinghame sa hrajú jediné 2 challengre na tráve, chýba to.. kľudne by mohli urobiť nejaké v Manchestri, Stoke, tam kedysi bývali aj ATP turnaje.. ale to je otázka $$$ bohužiaľ.
Reagovat
tommr
taky sleduju Nottingham, ale tu ženskou část - právě hraje Kristýna Plíšková. Bohužel se zdá, že má něco s levým kolenem takže to moc nadějně nevypadá ... :(
Jinak tráva je fajn, ale hraje se na ní bohužel jen tam kde skoro furt prší. Doufám, že dneska se v Nottinghamu pár zápasů odehraje a dojde i na debla s Andreou Hlaváčkovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim lepsi Evans, ale teda obcas ten Cox pinka jak Janekda... ty nebezpecny prasatka...;)

No, ale Evans si bude muset ted dat bacha nejen na ty prasatka...Coxik se rozjizdi;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Evans se zacina v tom pazitu teda slusne ztracet...;(

Tommr: Jo, ja na to cekal, pak jsem dal prednost ATP, a uz jsem u toho zustal...

r.Fever: Budme radi, ze se anglicanum jeste tak nejak obecne chce, jinak bychom uz sledovali pouze dokumentarni porady s nazvy... "Jak se kdysi hralo na travnatych dvorcich"... atd..;)
Reagovat
smazaný uživatel
to zvladl, ale teda formu zatim asi hleda... nebyt toho, ze Cox to chvilemi ale vubec nezvladal... jednoduche voleje v siti, obhozy za lajnu... problemy s prechodem na sit... tak nevim, nevim;)
Reagovat
gigin
Last day in Paris for me. Practised a lot and saw so many super matches the last days. Tomorrow off to London. With the right shoes in my suitcase. Mega looking forward to playing on grass. Bamos!

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/10262093_854707864544219_6750119898742132932_n.jpg
Reagovat
r.Fever
fuckin' bamos, konečne tráva !
Reagovat
J.M.
Jsem na něj na trávě strašně zvědavý. On má takové dlouhé nápřahy, na které na trávě nebude tolik času, takže by mu to mohlo hodně dát, naučit ho to i bleskovější údery dřív po odskoku. Hlavně se nebát nikoho a ničeho.
Reagovat
Fandina
OT ... Prostějov zápas Rosol Pavlásek dávají na ČT sport. První sety vyhlál Lukáš 7:5, oba si drželi své servisy až v posledním ho Lukáš sebral Adamovi.
V přestávce byl rozhovor s Adamovým otcem, je to sympatický člověk.
Reagovat
Basa
Finále mixu, ne?!?!?!:)))Ty Prostějove:)))
Reagovat
Fandina
Ne ne ne, já ty kluky v Prostějově moc miluji, ale abys neřekl, tak jsem tam teď přepla, kvůli tobě, protože ty hezky komentuješ. A koukám, že Zimojic s Julčou vedou, tak jen tak dál, držím jim palce, když už tam nemám žádnou svou oblíbenou dvojičku. A zítra zařiď semíčka deblů. Bude to nevíš?
Reagovat
Fandina
Ale jinak, i když zítra nebude semi holek na ES nebo ES2, tak se kouknu na Eurosportplayer.cz, který teď mám na měsíc kvůli RG a až se někdo zase bude ptát, tak oba kanály mám na něm česky komentované, jen na tabletu ne, nevím, jestli to jen neumíme nastavit.
Reagovat
Basa
Asi jseš masochistka, všechny tenisy teda vidět nemusím:)(Prostějov)Jinak tablet nevím, mně osobně to jde v pohodě na tabletu:)
Reagovat
Fandina
Já ale opravdu Lukáše a Adama sleduji, takže se proto na to koukám, nejen v Prostějově. Mně jde na tabletu Eurosportplayer také dobře, ale nemohu tam dostat český komentář. Ale když říkáš, že to máš v pořádku, tak to asi mám na tabletu špatně nastavené a musíme si s tím ještě pohrát. Díky za info.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha - Genie: Atraktivní zápas po všech stránkách. :) Doufám, že Masha už konečně chytne začátek. Genie ji může pozlobit podobně jako Garbine, ale zase je fakt, že Genie neprochází turnajem tak suverénně (už hrála dva tříseťáky, zatímco Garbine prošla do čtvrtfinále bez ztráty setu)... Masha už má za sebou taky těžké zkoušky, ale ještě jí zbývají dva kroky a věřím, že ten první dneska udělá. :) Zároveň jsem rád, že mám v semifinále komu fandit, protože letos na AO tomu tak nebylo...

Simona - Petko: Na včerejší čtvrtfinálové zápasy jsem se nedíval, ale docela mě zaujaly jejich výsledky, které byly úplně totožné... Ale zatímco u Simony jsem to čekal, postup Andrey mě (příjemně) překvapil. Petko měla předtím hodně práce se dvěma Kiki - Mladenovic a Bertens. Viděl jsem, když proti ní hrála Kiki Mladenovic a Kristině opravdu chybělo málo (možná trochu pevnější nervy). Takže je pro mě docela zajímavé, že Kiki ve 3. kole těsně prohrála s pozdější (minimálně) semifinalistkou... Osobně jsem si před včerejším zápasem myslel, že Petko nebude sedět styl Sary a očekával jsem spíš opačný výsledek. V každém případě, Petko to prostě nejde nepřát (po tom všem, čím si prošla). Dneska bych jí taky přál vítězství (tzn. přeju si finále Masha - Petko), ale spíš to vidím na Simonu, která je v Paříži zatím naprosto suverénní. Pokud dobře počítám, tak Simona za pět zápasů ztratila pouhých 22 gemů. Tím se určitě žádná jiná hráčka na RG pochlubit nemůže...
Reagovat
gigin
Doufám, že Marfuša dnes vyhučí a bleskem z tama vyfičí.
To máš za toho Gulbisa.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vyfič, ty šašku !!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Gulbis neměl kecy na ženský tenis, tak já nemám kecy na Gulbise... Nevím, komu budeš fandit v zápase Djokovic - Gulbis, ale já teda rozhodně přeju Novakovi. To je sympaťák a gentleman, na rozdíl od praštěného Ernestka. :D
Reagovat
gigin
uklidni se sokolíku. Co tu vůbec řveš?

monty: jasně
Reagovat
smazaný uživatel
A komu teda budeš fandit v tom mužském semifinále? Nebo jsi v takových zápasech nestranný? :)
Reagovat
gigin
Páč je to RG, tak Nolemu. Důvod je jasný. To říkám teď. Ale jak začne zápas, tak nevím.... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, chápu. :) Hele, aby ses na mě nezlobil, tak ti můžu dát odkaz na jednu lotyšskou glamour modelku. Ale radši do vzkazů, protože tady by to ještě někoho pohoršilo... Bereš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze to nevydrzis...
Jak Gulbis ho bude rubat... dostanes se do laufu, a bude hotovo ;D)))
Reagovat
gigin
monty: jasně, budu rád, díky :) a já jsem samozřejmě do tebe v tomto vláknu jen šťouchal, ale ty to moc dobře víš, narozdíl od uječeného sokolíka. Jinak doufám, že tlačíš Julku s Nenadem ve finále :)
Vuk: No právě :((
Reagovat
smazaný uživatel
to nebude určitě tak jednoduchý, abys fandil Nolemu a Gulbovi ne, uvidíš.:)
Jsi zvyklý mu fandit, nedovedu si představit, jak jsi nestranný nebo fandíš proti němu....určitě ti to nedá - to bude schizofrenní situace jako blázen. A víš, jak ty to všechno prožíváš.:)
Můj tip - během zápasu se přikloníš na stranu Ernieho, ani nebudeš vědět jak.:D))

Ale jinak očekávám zápas jako řemen a už se fakt těším.:) Komu budu fandit já, to nevím. Nolemu bych přál, aby zkompletoval kariérní GS, ale Gulbisovi bych tu jízdu až pro pohár přál taky, to by byla věc, tak nevím....A Rafovi bych taky přál 9. titul, přeji mu, aby jich udělal 10. Takže zamotané velice.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo, máš to tam. :)

Jinak finále mixu sleduju jenom přes čísla, ale vzhledem k obsazení samozřejmě přeju Julii a Nenadovi. :)
Reagovat
gigin
Oskar: Já jsem prostě v takové situaci nikdy nebyl. Nedokážu to odhadnout, tak uvidíme. Dám po kalíšku trnek a nějak to dopadne :D

monty: Jj, díky moc!! Brčko fajne. Ta Julia je marný boj :((
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to pěkná kočka. :)

Co se týče Julie: Je to škoda, přál jsem jí to. Anna-Lena Groenefeld už jeden grandslamový titul z mixu má (Wimbledon 2009).
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis ho polozi ve ctyrech setech...;)
Budes z toho uplne na maderu;D) ti ani trnky nepomuzuuu...
Reagovat
VlS
Vlku, nemáš vlčí mlhu?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis s tim Gulbisem;D)
Reagovat
slacker
Jednoznacne Genie (v zapasech unfair houkacky se automaicky musi fandit druhe strane), v druhem asi Petkovic. Za ty ztracene roky se zranenimy by si to zslouzila vice
Reagovat
PetaM
Díváte se někdo na debl Kim/Martina vs. Majoli/Myskina?

Kim to stále dost slušně jde ... :) Myslím, že by v singlu ještě šance měla :) No a v deblu totálně :)

Je to náhodou hezký pár, Kim a Martina :) Jde jim to - zatím :D
Reagovat
smazaný uživatel
JJ

Martina je na siti porad Bohyne ;D)
Reagovat
PetaM
A pak po kom to ty naše holky mají ... Martina nedoservírovala set .... :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, .... ale kolik ma proboha Martina roku...;D)))
A na to, kolik ji je, tak na te siti je fakt neskutecna...
Reagovat
PetaM
Však to byla jen sranda :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak ode mne taky ;DDD)))
Ale to ze je Bohyne na siti, to je proste fakt zase ;D)
Reagovat
smazaný uživatel
jestli budou dávat ženská semifinále na ČT sport ?
Reagovat
kada.tom
tak podle toho, co říkali před RG, tak by měli dávat komplet SF a obě finále + případná finále s českou účastí (tj. Lucka Hradecká v deblu)
Reagovat
PetaM
Takže Semíčko s Luckou nebude? :( Ach jo, tak skončím u streamů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Doufám, že to dodrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Svačina předevčírem říkal, že dnešní semifinále žen bude možné sledovat jenom přes web ČT Sport. V televizi to dávat nebudou asi kvůli zápasům české reprezentace ve volejbalu a in-line hokeji... Všechno ostatní ze závěrečných dnů RG už budou vysílat podle plánu.
Reagovat
Grape
Šarapova - Bouchard: Maria se zde rozjíždí zatím dost pomalu a Genie určitě má na to jí ten set vzít. Nicméně celý zápas asi neuhraje. Tipuju Marii ve třech (opět otočka po prohraném prvním setu).
Simona - Andrea: Tak tady to vidím na Simonu ve dvou (což je i přání). Světlany jsem se bál víc. Andrea včera hrála hodně dobře, ale Simona má přece jen lepší servis než Sara a nedovolí Andree zabíjet každý return. Pokud Simona zápas zvládne psychicky, měla by vyhrát. :-)
Reagovat
dadaft
v Eurosportu jsou fakt prdlí - teď jede na obou kanálech Halep - Kuzněcovová, na dvojce jsme na začátku zápasu, na jedničce skončil první set. ((
mohli dát Andreu.
no, třeba na ni ještě dojde...
Reagovat
dadaft
je to jednoduché
Genie
Andreo
!!! DO TOHO !!!
((( davaj )))
pojď pojď pojď
come on

sice si myslím, že to nepude,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale na mě nedejte,
a o finále se poperte.

hlavně ať to jsou dobré zápasy, ať všechny hráčky předvedou dobrý tenis, a ať vyhrajou ty momentálně lepší. ))
Reagovat
dadaft
upřímně - u Simony by mě postup nijak nemrzel, ale fandit budu asi Andrejce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Evzenko do toho;) To je to, co mne zustalo...a to je tak vsechno... asi ji Marus vyridi, ale preji si opak...

V druhem je mne to jedno, ale verim spis Simonce... Andrea je strasne nestala...

Dnes nic urcite neuvidim...;)
Reagovat
dadaft
"Dnes nic urcite neuvidim..." - - - špatná zpráva, semíčka bývají u ženských často lepší než finále,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale věřím, že za pár týdnů by tě to žralo mnohem mnohem víc. ))
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim... jestli casto lepsi. Treba Wimbl.2013 urcite potvrzuji.
Ale tady na FO mam pocit, ze jedna pulka pavouka byla opravdu natriskana, a prinesla zajimave, paradni az fanytasticke duely... ta druha pulka byla nic moc...
Podle mne Masa s Evzeniii... to bude asi zajimavy zapas, ale bude to asi jednoznacne...pro Masu...herne ovsem to muze byt zazitek...

Ve druhem SF tedy nevim na kolik to bude vyrovnane... na to jak je Andrea nestala...si myslim, ze ji Simona rozebere...

ja tak nejak nechapu, jak se vubec ta Andrea s tou svou hrou mohla propracovat az do SF... jak by byla v te druhe pulce pavouka, tak podle mne je davno uz doma...
---
Ale jak jsem jiz podotkl...je to WTA stat se muze ledacos;)

Spis to vidim na rychle dva sety u kazdeho z duelu. Herne si myslim by mohla Masa s Evzenii ukazat pekney match...;) Antuky litovat nebudu... za 5-6 dnu uz uvidim prvni duely na trave...konecne prichazi svatek tenisu;)
Reagovat
dadaft
s Andreou souhlas.
ne že bych si nedovedl představit, že dnes vyhraje, je vysoká a vytrénovaná, kdyby jí to začlo chodit, tak má nad Simonou silově a dispozičně navrch,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,, ale jak říkáš - asi to bude trošku jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tipy na dnesni zenske semifinale:
Masha x Genie - Genie tu ma dobrou formu a co jsem videl z tretiho setu proti Karlicce, tak Genie ji nicila hlavne pekne agresivnimi bekhendy ( :-( ). Masha tu nejak zaspava zacatky zapasu ale jak se rozehraje na stopero, tak je naprosto nezastavitelna a myslim si, ze dneska bude take nezastavitelna. Podle me finale RG si nenecha ujit a Genie uz zastavi. Myslim si ze tentokrate to Masha uz zvladne ve dvou.

Simca x Petko - Tohle muze byt hodne zajimave semifinale, pokud bude Petko stejne agresivni jako proti Sare a bude malo chybovat. Pokud bude chybovat hodne, tak to muze byt i hodne rychle. Doufam, ze Petko aspon Simcu trosku potrapi a uvidime zajimavy zapas. Simca ve ctvrtfinale hrala moc dobre a chytre, takze rozhodne je favoritka v tomto duelu ale WTA je WTA a ja tipuju, ze zde vyhraje ve trech setech agresivne a nebojacne naladena dobra stara Petko pred zranenim... Kazdopadne z tohoto semifinale se jedna z holek stane poprve finalistkou GS turnaje. Takze uz predem gratuluju jedne z nich k prvnimu finale Majoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuji jednoznacne vysledky... Masa zdemoluje Evzenku do hodky...
Simona rozebere na prvocisla Andreu v v pohode ve dvou setech...

Finale bude Masa vs. Simona. Tohle finale muze jeste prinest nejakou zajimavost, ale ty zkusenosti, ktere Masa ma, urcite vyuzije... finale tohoto turnaje podle mne uz probehlo, kdyz hrala Masa s Garbinou...;)

Nastesti je to WTA, takze do posledniho micku se muze stat ledacos;)
Reagovat
dadaft
je to možné, ale budu doufat ve vyrovnané zápasy. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Já tipuji Mášu a Simonu.

Duel Simony s Petko podle mě nabídne vyrovnanější a dramatičtější tenis.

Máša, pokud nebude v prvním setu příliš chybovat, si myslím, že postoupí ve dvou. Myslím si, že ty bomby, které budou k Genie rychle přilétat, pro ni budou nad její síly. Navíc má v zápasech ještě herní i mentální propady, a jakmile se jednou Máša chytne, je pak k nezastavení. Bušička tady sice předvádí moc pěkný tenis, od jejich posledního duelu se hodně zlepšila, ale podle mě to stačit nebude.

V ani jednom zápase nemám někoho, komu bych nějak výrazně fandil, takže se na to budu koukat nezaujatě a užívat si to. Doufám, že nám holky předvedou pěknou podívanou.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě Eužeňa bude kousat... Maria nehraje moc přesvědčivě a narozdíl od Garbiny se Genie psychicky nesloží. Letos už o finále na grandslamu hrála, takže jí to určitě může jen pomoct.
Ve druhém zápase to bohužel vidím celkem jednoznačně pro Simonu... Ale rád bych se mýlil.
Reagovat
dadaft
jj. Andreji i Genii dnes na returnu nastanou mnohem krušnější časy, než v předešlém zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
No koukám, že tu asi zase jediná budu fandit Simče, tak doufám, že ji opět protlačím až do finále. Pokud by byla finále a jestli dostane Mašenu a hrála by na ni údery jako minule, má šanci, ovšem nevím, jak dlouho by to vydržela. Takže Simčo držím palec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase musim souhlasit s dingem, éé vlkem.
Maša si už začátek pohlídá. Herně to bude podle mě vyrovnaný zápas, výsledkově Máša Evženku přejede.
Simča-Andy. Až č přeju Andy, tak ji Simča zválcuje. Jediné stéblo naděje vidím v tom, že Simča je mladá a může jí dojít šťáva. Ale nemyslím, že se to na FO stane.
Reagovat
dadaft
já ji možná budu fandit taky.
mám je obě rád, ale rozhodně nepatří moje tvrdé jádro.
ještě nevím.
jestli se bude Andrea vyhazovat, budu fandit Simoně.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak stat se muze vsechno. Furt to je tenis a hlavne WTA. Muze se zahrat hracka zivotni formu a nebo naprosty kolaps. Kdybych si mel tipnout co by ztoho se melo stat, tak bych sel asi pise do zivotniho zapasu Petko nez do zivotniho zapasu Genie nebo kolapsu Mashi nebo Simci.

Mno ale uprime, ja uz jsem spise myslenkama na trave :-)
Reagovat
dadaft
http://www.lta.org.uk/fans-major-events/LTA-summer-grass-court-events/Aegon-Classic/

slušný player-list, na kterém nechybí spousta dobrých travařek.
(ale chybí Jamie Hampton) :((
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda ji, ale nemela by ona byt spise v Eastburne? Tam z minuleho roku obhajuje snad finale nebo semifinale myslim gne? Tam bohuzel ale take neni...
http://www.lta.org.uk/fans-major-events/LTA-summer-grass-court-events/Aegon-International/Player-List/
Reagovat
dadaft
ona si podle vlastních slov vloni trávu zamilovala, myslím, že by jela celou tu novou britskou trávovou WTA troj-korunu - Birmingham, Eastbourne, Wimbledon.

jinak Slovaksport bude Birmingham dávat - bohužel pro mě na dvojce. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja si z travy chci letos nechat zamozrejme ujit co nejmene (jak z WTA tak z ATP). Ale ten tyden co je Birmingham budu urcite vice zamereny na Queens club. Pak je to jasne, pak doufam, ze v Eastburne uvidime skvele finale skvelych travarek Agy s Petrou. Kazdopadne Eastburne je hodne nadupane a tam jakakoliv favoritka se muze pakovat uz v prvnich utkanich. Tam bude hodne zalezet na losu.. Mno a o Wimblu snad ani nemusim psat, tam je snad jasny koho musime dotlacit k titulu v zenske casti ;-)

Jsem uz moc rad, ze je antuka za nama. Letos i docela uspesna oproti lonsku.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos vam nedame moznost se ani poradne nadechnout...;)
Nase Vlci travofilova banda je opet pripravena... ano mame par problemu, Marion v duchodu, Tommy svym zpusobem take... ale my se nedame;)

Kvetusku specialne pripravujeme v soukromi... bude to hlavni utok na zensky Wimbledonsky trun...
...ovsem, Jamie...ah Jamie, ta bude tomuhle povrchu chybet... to zase jo;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno nevim nevim...

Kvetu si tlac daleko jak chces ale spise se modli aby Agus nedostala. Wimbledon je Wimbledon a tam ji Agus uz trikrat (myslim) udelala stopku. Tsveta ji jednou v Eastburne ale tam to nebere holka nase nejak moc extreme vazne, bohuzel. Letos se tam snad uz ale zase zlepsime a nebude to takova zajebavarna jako posledni dva roky.

Jamie na trave urcite bude hodne chybet. Minuly rok vazne ukazala, ze ji travicka hodne vyhovuje.

A o Tommyho strach nemam, ten urcite zase na travicce nam ukaze podivanou sobe vlastni...
Reagovat
smazaný uživatel
BTW... Naopak boj se boj moji Petry Martic. My pojedem razne za odvetou za lonske treti kolo ikdyby Tsveta byla na druhe strane pavouka :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist