11. den ve Wimbledonu: Kvitová a Šafářová se utkají o finále

3. 7. 2014, 10:34
Previews 375
Semifinále ženské dvouhry mezi Petrou Kvitovou a Lucií Šafářovou otevře dnešní program na centrálním kurtu ve Wimbledonu, kde se rozhodne o obou finalistkách slavného turnaje. Vítězka českého duelu pak v sobotu svede boj o grandslamovou trofej s lepší z druhého dnešního semifinále mezi Rumunkou Halepovou a Kanaďankou Bouchardovou.
Kvitová - Šafářová

Favoritkou českého semifinále je zdejší vítězka z roku 2011 Petra Kvitová, ale její krajanka a kamarádka Lucie Šafářová zatím v Londýně hraje výborně a mezi čtyři nejlepší hráčky prošla bez ztráty setu.

"Lucka hraje skvěle, proto je v semifinále. Obě dobře víme, co na tu druhou platí. Máme hodně podobnou hru. Bude to hodně o hlavě," řekla Kvitová, co asi rozhodne o tom, která z Češek v sobotu zasáhne do boje o slavný talíř Venus Rosewaterové.

Sedmadvacetiletá Šafářová je nadšená z životního úspěchu, ale nechce se nechat uspokojit. "Člověk je strašně šťastný, ale myslím si, že šance jít ještě dál existuje. Škoda jí nevyužít. Můj sen není semifinále, ale vítězství. A udělám vše pro to, abych si ho mohla splnit. Je ale jasné, že Petra bude těžká soupeřka," řekla.

Pro šestou nasazenou Kvitovou hovoří zkušenosti z velkých zápasů i hlavních kurtů. Ve Wimbledonu je v semifinále už potřetí. Navíc Šafářovou porazila ve všech pěti vzájemných zápasech, přičemž čtyři z nich se hrály v letošní sezoně.

"Je otázka, jestli jsou výhodou zkušenosti, nebo nadšení z prvního semifinále," uvažovala Kvitová. "Všechno má svoje pro a proti. Je pravdou, že vím, do čeho jdu, protože ty nervy už jsem párkrát měla a uvědomuji si, co to obnáší. Lucka je takhle daleko poprvé, ale když jsem tam šla já poprvé, byla jsem nadšená. Myslím, že Lucka bude uvolněná a bude snažit se hrát hru, která by na mě mohla platit."

Kvitová navíc zná prostředí jednoho z nejslavnějších dvorců. Letos už na něm o kolo dříve zdolala Barboru Záhlavovou-Strýcovou a především zde v roce 2011 zvítězila ve finále nad Marií Šarapovovou.

Šafářová zažije atmosféru centrkurtu poprvé. Čtvrtfinále ale hrála na jedničce, podobně velkém kurtu. "Prostorově to je jiné než menší dvorce, ale hrálo se mi dobře. Člověk má větší výběhy, lepší pocit a hraje v lepší atmosféře," řekla. I trenér Kvitové David Kotyza si myslí, že dvorec nebude hrát velkou roli. "Lucka je teď na vlně. Jak se holky dostanou do transu, tak ani nevědí, na kterém kurtu hrají," uvedl.

Krátce poté, co se na centrkurtu rozhodne o jménu první finalistky letošního Wimbledonu, zahájí souboj o druhé finálové místo Simona Halepová a Eugenie Bouchardová. Pro Kanaďanku Bouchardovou to bude už třetí grandslamové semifinále v řadě, a pokud by uspěla, dočká se ve dvaceti letech premiérového velkého finále.

Její rumunská soupeřka, která Bouchardovou v jediném dosavadním vzájemném utkání porazila, už v grandslamovém finále byla. V Paříži letos nestačila na Šarapovovou, a pokud se do finále probojuje i v Londýně, poskočí ve světovém žebříčku na 2. místo.

Čtvrteční program Wimbledonu (14:00 SELČ):
Centrální kurt:
Šafářová (23-ČR) - Kvitová (6-ČR)
Bouchardová (13-Kan.) - Halepová (3-Rum.)
Murray/Dellacquaová (10-Brit./Aust.)- Tecau/Mirzaová (6-Rum./Ind.)
Kurt č. 1:
Paes/Štěpánek (5-Ind./ČR) - Nestor/Zimonjič (Kan./Srb.)
Mergea/Svitolinová (Rum./Ukr.) - Skupski/Broadyová (Brit.)
Kompletní rozpis dnešních zápasů najdete zde.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

375
Přidat komentář
smazaný uživatel
Simona chytře, čeká na chybu soupeřky.
Reagovat
Davor1
Bohužiaľ, ináč ani hrať nemôže, keďže ju obmedzuje ten zafačovaný členok a nemôže ísť pohybovo naplno...dúfam, že to nejak zvládne, ale obávam sa, že to kvôli tomu obmedzeniu nepôjde :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nemělo by to být obráceně ? Když mám nějaký problém, tak chci přece rychle ukončovat výměny, abych nemusel tolik běhat ... A jinak Simona mi přijde pohybově v pohodě. Ale je jasný, že ten kontík není ok - ale není to tolik vidět.
Reagovat
Davor1
Simona nemá fyzické dispozície k tomu, aby zakončovala výmeny rýchle, jej hra je založená na tom, že vďaka skvelému pohybu si najprv pripraví pozíciu a zakončuje až jasné lopty.
Teraz však podvedome vie, že si musí šetriť nohu, nemôže ísť na 100% a preto potrebuje viac bodov získavať chybami súperky, ako vlastnou aktivitou...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to na 3 sety, Simona to ubojuje.
Reagovat
Fredy
Velká gratulace!!!Hodně štěstí ve SF ! Radku a Leandre Pojď !!!
Reagovat
smazaný uživatel
vyřadili nasazené trojky a jdou dále.
Reagovat
Elrondin
Párada, gratulace. Doufám, že to tihle šoumeni dotáhnou k titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale když už vyhrála Petra ať to dotáhne do vítězného konce.Bude tady sice s Kvitovcema hrozné ,ale když jde o GS nedá se nic dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Petře taky gratulace. Finále je obrovskej úspěch. I když některým to pořád nestačí. Petra nemůže za to, že velká zahraníční jména vypala ještě před Češkami se kterými pak Petra hrála, Tommre a spol.!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aby jí to nenateklo :/. Postupně to bude bolest :/.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka tam místy Petru honila jak nadmutou kozu a v prvním setu měla Petra asi dost nahnáno. výsledek 6:1 v druhém setu je pro Lucky trochu nespravedlivý. Lucy gratulace a přání ať je tohle jen první z mnoha gs semi. Má na to.
Reagovat
Davor1
Uff, Simona :((
to nevyzerá vôbec dobre, ten členok, to je neskutočná smola :((
Reagovat
Pesek12
Simona kotník - tak to je pech, snad to ošetří a půjde to.
Reagovat
dadaft
a jejej, Simona si podvrtla kotník. ((
ale nic vážného, bych řekl.
Reagovat
tommr
na Halepový by se mohla projevit enormní zápasová zátěž z poslední doby. Už má něco se stehnem, ted ten kotník, problémy měla nedávno i se zádama. Uvidíme jestli to bude nějak znát na jejím výkonu ...
Reagovat
blixa
Sakra, Evženka nám "kvituje". No uvidíme.
Reagovat
dadaft
srovná se rychle.
Reagovat
EllNino
Čekal jsem, kdy přijdou kecy o soupeřkách Petry, ale myslím, že Petra je ta poslední, která za to může, proti komu hraje, ubohý :D ...
Reagovat
tommr
kecy o soupeřkách Petry tady zatím vedeš jenom ty ...
Reagovat
EllNino
nebylo na tebe ale na jistého pod tebou, sorry ...
Reagovat
smazaný uživatel
Genie !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Halepka GO!
Reagovat
Davor1
Simonka ideme do finále !!
Reagovat
tommr
mám radost z postupu Petry, ale zároven jsem smutnej, že to Lucce nevyšlo ...
Lucka dneska bohužel nezopakovala výkony z předešlých kol a po smolně ztraceným TB ve druhým setu odpadla. Semifinále Wimbledonu a 17.místo v žebříčku je ale velkej úspěch. Snad na to Lucka naváže i na dalších turnajích a mezi elitou se už usadí natrvalo ...
Petra v prvním setu dost chybovala, ale od druhýho setu už byla jasně lepší. Pokud chce ovšem pomýšlet na úspěch ve finále bude muset ještě trochu přidat. Doufám, že už to k tomu titulu dotáhne, protože jinak by u mě měla za vyřazení Lucky vroubek ...
Reagovat
slacker
Petra ve finale a Tommr se stale nema k omluve a klade dalsi ultimatum
Reagovat
EllNino
přesně :D ...
Reagovat
tommr
tobě už definitivně hráblo. Za co bych se měl omlouvat a komu?
Reagovat
smazaný uživatel
No, omlouvat se snad ani nemusíš. Ale mám pocit, že i kdyby ve finále Petra vyhrála, tak napíšeš, že hrála nic moc a musí se zlepšit. Prostě Petra se ti nezavděčí. Měl si sledovat zápas Petry s Venus, to byl skutečně pěkný zápas a Petřin vrchol zde. Jaké dostane soupeřky, za to opravdu nemůže a neřku-li za to, že jim nefunguje první podání ( katastrofa - Bára, Lucka o něco lepší, v prvním setu to úspěšně doháněla vítěznými výměnami ).
Reagovat
smazaný uživatel
muj nazor na tebe znas :P
Reagovat
smazaný uživatel
vroubek u tommra???? To ma porad, ta uz si z toho davno nic nedela :P
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se držela v první setu. Rozhodně perfektní výkon. Protože Petra už to vyhrála jednou. Škoda, na síti nebylo moc výměn. Lucce by to vyhovovalo více. Petra dost kazila pořád to prala ven. Škoda, že to nešlo na 3 sety. Takhle jí to ulehčila. Jestli postoupí Simonka, Petra to nebude mít lehké.
Reagovat
Davor1
Kvalitou výrazne zaostal, Lucka proste na tejto úrovni ešte nebola a nedokázala zopakovať výkon z minulých kôl, mala to veľmi ťažké na returne, ale ten TB mala vyhrať, tie zbytočné chyby by v predchádzajúcich zápasoch neurobila...

Pre mňa začína pochúťka až teraz, Simona to musí zvládnuť a vo finále bude mať veľké šance. Očakávam oveľa lepší zápas, dva hráčky v super forme, dva odlišné štýly, to bude jeden z top zápasov turnaja...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bez diskuse Kvitove gratulace...;/

Rozhodl ten prvni TB...
Bylo videt, ze se Petre hraje tezce v prvnim setu, ale potom se uz zapomnela...a Lucy byla zase tezce dole...

Na ty servisy Kvitove se tezko reaguje proste...to nepotrebuje ani moc velkou rychlost, pekne to jde z hury, kick jak blazen, na te trave je to zabijak...tezko se to vybira, a obecne tak nejak...je to tezko hratelna souperka na trave...krom toho si to drzi jak chlap ten servis...celkem tim i udivuje Anglany...no...
Lucka udelal, co mohla, skoda, ze nechodil ten prvni servis, ale ono je videt, ze i na tom returnu Kvitova dokaze masirovat...
Aspon se Lucce take neco povedlo...

Jedina moznost podle mne jak s ni hrat,,, stat hloubeji v kurtu jak Venus, staci par kroku... trochu crazy hlavu jak Kamila, chytrost jak Simona, a utocnost jak Evzenie...

Tohle asi uz Petra dokonci...tu jizdu...pokud by ten talir nebrala, tak spis z duvodu, zeby fakt failovala horrible...a to ji asi nepreji...hlavne, aby to finale bylo zajimave...;/

No nic...takze na betonech to uz vyjde;)
Krok po kroku;)

thE eNd
Reagovat
smazaný uživatel
ty seš zase chytré jako j.m. )))
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj du na detox, uz z toho asi blbnu, no;)
Reagovat
tommr
nenech se zbytečně otrávit. Dalo se čekat, že některejm lidem narostou po vítězství Petry ramena jako kdyby vyhráli oni sami ... :)
Reagovat
kada.tom
Je to úžasný, že se Petra dokázala zase dostat do finále nejslavnějšího turnaje na světě. Na cestě vyřadila hned tři Češky, což chce dostatek mentálních sil, není to příjemný hrát proti Češkám. Přežila epickou bitvu s Venus a střihla si trénkovej duel s Peng a Barthel. Ke cti všem jejím soupeřkám, s výjimkou Venus Petra nezažila větší potíže, i když dneska to Lucka rozhodně nedala zadarmo :-)

Uvidíme, jak si Petra povede ve finále, bude mít proti sobě těžkou soupeřkou a je jedno, jestli to bude Bouchard nebo Halep. Petra ale bude chtít ze sebe vymáčknout to nejlepší a věřím, že jí zkušenost s finále v tenisovém chrámu pomůže k zisku titulu!

Petra je světovou 4kou a já jsem rád, že už tímto potvrdila, že je dobrá tenistka a že má na to prát se o tituly! POJĎ!
Reagovat
Roger_Federer
Prd, jenom konecne naplnila po 3 letech co se od ni cekalo..To ze hrala proti Ceskam ji naopak pomohlo a usekla debaty o tom kdo je ceska 1 cka.
Reagovat
Pesek12
Presně tak, o tom přeci svědčí statistiky Petra v. zbytek hráček ČR
Reagovat
tommr
přesně tak. Postup do finále je sice nespornej úspěch, ale Petra zatím potvrdila pouze to, že je bezkonkurenční česká jednička. O tom jestli už má zase na to vyhrávat velký tituly se přesvědčíme až ve finále proti Bouchardový/Halepový ... :)
Reagovat
EllNino
to je pěkná blbost ...
Reagovat
Roger_Federer
V cem je to blbost?
Reagovat
tommr
to není žádná blbost, ale neoddiskutovatelnej fakt. Petra zatím nenarazila na žádnou soupeřku z top-20 a polovina jejích soupeřek byly Češky. Tím nechci nijak snižovat její úspěch, ale je to prostě třeba vzít v úvahu ...
Reagovat
smazaný uživatel
No a co ? Ti Češky snad před tím vyřadily ty TOP 10 ! Nevím, co řešíš.
Reagovat
smazaný uživatel
ve finále budu fandit ostošest. Gratulace i Lucce za velký úspěch a díky za ty krásný zápasy od začátku turnaje.
Kdyby mi někdo před Wimbledonem řekl, že bude Petra ve finále, že ve ČF porazí krajanku, a o to finále se porve s další Češkou, poslala bych ho minimálně pro mokrý hadr na hlavu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D neverim tomu!! Petra ve finale GS :))
Reagovat
smazaný uživatel
jj my jsme proste vyjimecny :)
Reagovat
Pesek12
Cesta Petry do finále vedla přes mistrovství ČR (Hláváčková, Záhlavová, Šafářová) a zbytek Barthel (59.), Peng (61.) a Williams Venus (31.). Dobrá hráčka musí mít i štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce přeji, ať tam vyhraje aspoň debla.. :-)
Reagovat
kada.tom
buď Lucce nebo Andree to přeju, prostě kdo dneska vyhraje, tak ať má titul :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to přála Lucce i kvůli tomu, že hraje s Nasťou a Andreu moc nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
jj rozhodne Lucce, Andrea si to u mne posledni dobou dost pokazila....tak jako byla mezi Petrou a Luckou jasna volba Petra tak ted je naprosto jasna volba Lucka nad Andreou
Reagovat
historik
diváci asi čekali víc
Reagovat
smazaný uživatel
at si trhnou ;) chteli urcite vyrovnanejsi bitvu a tri sety, ale smolicek!! ;)
Reagovat
VlS
Lucka byla opravdu trochu svázaná, Gratulace Petře, a ve finále prosím hraj jak v tom druhým setu, to už bylo hodně dobrý.
Reagovat
aligo
Je hezkdý že jedny z mála hráček co se na sebe smějou i po SF GS máme my :)
Reagovat
kada.tom
Lucky je mi líto, ten jasnej 2. set si nazasloužila, ale rozhodlo patrně to, že si nevzala v TB za stavu 6-6 jestřába.

Petra je světovou ČTYŘKOU!!
Reagovat
Michaelus
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fredy
Gratuluju!!!!!Hodně štěstí ve finále . POJĎ !!!!!!!!
Reagovat
Alois_Mlok
A za tohle dostávají ženský stejný prachy jak chlapi... K smíchu.
Reagovat
aligo
chlapy hrajou stejně jak tyhle dvě.... tvrdě a co nejméně letů přes síť....
Reagovat
aligo
*** chlapi... :D
Reagovat
Alois_Mlok
Tvrdě jo, ale na rozdíl od těchhle dvou to chlapi dokážou ustát. Zkus se někdy podívat na mužský tenis.
Reagovat
dadaft
soudit podle jednoho zápasu?
tak určitě...

díval jsem se včera na Andyho a ten ustál tak akorát kulové.
Reagovat
Michaelus
Woytha jasně rozhodla jedna chyba o ketré ani nevíš jestli byla... buď zticha už radši
Reagovat
Vojtaakk
Ty jo Lucka má fakt perfektní figuru... škoda že ji neuvidíme ve finále :(
Reagovat
smazaný uživatel
tak rychle tu experesku, ze Petra postupuje, treba to jeste zabere;)
Reagovat
smazaný uživatel
Uz je to trapny :D
Reagovat
Roger_Federer
Ani zlate ho.vno uz nezabere.
Reagovat
kada.tom
Petro, doservíruj :-)
Reagovat
kada.tom
milimetrovej return :-)
Reagovat
kada.tom
Petra zvládla odmazat breakball na 2-3 perfektním 2. servisem!
Reagovat
kada.tom
perfektní 2. servis :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tak řvala? Dyk ten gem prohraje
Reagovat
aligo
proč by ho prohrávala? :O
Reagovat
Michaelus
:/ ty bys neřvala v semi wimbledonu?
Reagovat
Davor1
neprehraje, Lucka už prehrala v hlave :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nuda, nuda a nuda
Reagovat
Pesek12
jen ten vítězný křik Petry to občas rozsvítí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nuda, nuda a nuda
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze prichazi Vlna
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel.. :////
Reagovat
kada.tom
aha, tak ona ani Petra neví o jestřábovi .. :-D
Reagovat
Michaelus
Lucka není horší...prostě Petra je lepší v momentech kdy to potřebuje víc
:-)
Reagovat
dadaft
druhé semifinále bude jiný kosmír.
Reagovat
Davor1
to je isté ;)
Reagovat
kada.tom
a tak si říkám, jestli Lucka vůbec ví, že je na kurtu jestřábí oko, už měla asi 3-4 možnosti k jeho využití a vůbec nemusela být neúspěšná ...

Petra si to hlídá, motivuje se, zní kurtem její "Pojď!" a často se dívá do svého boxu ... věřím Petře, že to dotáhne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí udržet servis a... Radši to ani nedomýšlím.. :DD
Reagovat
kada.tom
to vůbec neříkej, spíše by to chtělo, aby Petra ještě sebrala Lucce podání :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže to by nebyla ani Petra, kdyby to udělala jednoduše.. :D
Reagovat
Michaelus
Právě jsem si uvědomil že nechci aby jedna z nich prohrála... když už tak ve 2 setech, pak by to bylo ještě horší pro tu druhou :((((((
Reagovat
anajka
Lucka, zaber.
Tipy v ženskej časti mi vôbec nevychádzajú.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězný return, přímý bod a pořád dokola.. :D
Reagovat
kada.tom
tak si to tipl dobře, Lucce opravdu začal psát 1. servis, ale paradoxně jí to uškodilo, protože Petra začala sázet parádní returny
Reagovat
smazaný uživatel
no...mame ted o cem premyslet;)
Reagovat
smazaný uživatel
Talíííř!!
Reagovat
smazaný uživatel
že s dosud předvedenou hrou bude mít kterákoliv ve finále problém...
Reagovat
kada.tom
v tom máš svatou pravdu, žádný excelentní tenis to není
Reagovat
Pesek12
přesně tak...
Reagovat
Pesek12
byl jen maximálně vyrovnaný 1.set. Taky diváci jsou jakoby opaření a nemá to tu správnou diváckou atmosféru na centru.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ve finale to bude vypadat asi jinak...
...jak narazi na sebe riskantni styly...
je to potom asi jak Serena x Masa
chvilemi se divas jen na dfka nebo esa...
Reagovat
Davor1
Lucia :(
TB rozhodli tie dva chyby, keď Lucia chcela zakončovať hneď po returne Kvitovej a dvakrát to napálila do sita :(
Kvitovú drží servis neuveriteľne, to som u žien dávno nevidel, naposledy asi vo finále v Hertogenboschi u Vandeweghe...
V medzihre Lucka lepšia, ale čo z toho, keď sa ku nej často ani nedostane...neviem, čo by sa muselo stať, aby to dokázala otočiť :/
Reagovat
kada.tom
na servisu moc pěkně :-)
teď jsem zvědav na Lucku :-)
Reagovat
historik
tak je opravdu fajn, že je to výborný, vyrovnaný zápas a děvčata nabízejí děvčatům dobrou podívanou
snad to tak bude pokračovat
Reagovat
kada.tom
jsem zvědav, jestli ten tie-break Lucku položí nebo ne ..
Reagovat
smazaný uživatel
pochopitelne nepolozi...
ted ji teprve pride ten prvni servis...;)
uz muze byt celkem fakt vklidu...
Reagovat
smazaný uživatel
PETRO SUPER 1.SET JE TVŮJ POJD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petraaa!
Reagovat
Michaelus
Petra Talíř nezapomeň na to
Reagovat
smazaný uživatel
jj!! TALIIIIRRRR!!
Reagovat
smazaný uživatel
No jo...vrcel jsem malo...no;/
Reagovat
PetaM
Nechápu, jak jste to holky mohly ustát. Já se málem složil :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky nechapu :( ja jsem zalezla a koukam max. tak na cislicka ve skore :(
Reagovat
kada.tom
super, 1. set pro Petru!!
teď je třeba udržet nervy a hlavně jít agresivně
tohle by mohlo Lucku rozhodit
Reagovat
Andrew89
!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Čekám, že za chvíli na mě bude klepat sousedka, ať nervu..:D
Reagovat
kada.tom
očekávám něco podobnýho, ale zatím nikdo nezazvonil :-)
Reagovat
kada.tom
osobně nechápu, proč si Lucka nevzala jestřába
Reagovat
kada.tom
5-4 pro Petru .. prosím, dej dva super servisy!
Reagovat
kada.tom
tak ne :-(
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, krásy to ale moc nepobralo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Pesek12
zatím nejhorší zápas z těch zajímavějších...
Reagovat
dadaft
hraje se na brutální riziko.
to u chlapů neuvidíš. ))
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
Pesek12
tak to mě tak nepřipadá, 6:6 6:6
Reagovat
smazaný uživatel
rekl bych, ze po prvni setu se to zmeni...
..mozna...
aspon je to napinak....mas TB;)
Reagovat
smazaný uživatel
uf....ale touhle vymenou to aspon trosku spravily na 5:5
Reagovat
kada.tom
super return!
3-2 pro Petru
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze ulohy znate;)
Jen pro pripomenuti...vy tlacite - ja vrcim ;)
Reagovat
smazaný uživatel
me vrceni pomaha;)
Reagovat
smazaný uživatel
uz ne..;/
Reagovat
kada.tom
Důležitý, že Petra udržela servis! A teď vzhůru do loterie ..
V tie-breacích je Lucka dobrá, tak snad Petra v TB znovu nastartuje svoje umění jako v zápase s Venus!
Reagovat
smazaný uživatel
ten 1.servis musi prijit...
...uklidni to...
pohoda...nejsi vubec fav., s radosti;)
to tam das;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre, jak uz nic, aspon tim servisem pekne rozehrat a do winneru;)
...uf...
tak ted jsme vklidu zadny nervy...
Zkus to Lucinko zariskovat na returnu...;)
Reagovat
kada.tom
super .. 5-5
Reagovat
Pesek12
Tak to bude asi TB...
Reagovat
kada.tom
tie-breaků se dost bojím jako fanoušek Petry
Reagovat
gusticek
Asi by mi ani nevadila nějaká prasárna typu 14 14 ve třetím setu.
Reagovat
Michaelus
Mě jo, by se unavily spolu misto ve finale
Reagovat
gusticek
Zvlášť Lucka ještě čtyřhra.
Reagovat
kada.tom
Petro, teď si musíš servis udržet, přes to nejede vlak
Reagovat
Frick
46% :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten komentátor fandí Lucce, to je jasný no..:/
Reagovat
kada.tom
jo, taky jsem si všiml ... měl by být neutrální, ale co čekat od Novy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to je woytha..
Reagovat
kecam
Nesnáším Bidrmana - ať o tenisu napíše knihu a nechá si ty kecy i v průběhu hry!
Reagovat
dadaft
ale no tak, nehysterčit!
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je to profesionál, tak by měl být neutrální, pokud jde o český souboje..
Reagovat
dadaft
dyť je neutrální.
Reagovat
smazaný uživatel
Není..
Reagovat
kada.tom
teď byl záběr na Kotyzu, očividně není spokojen ... nedivím se mu
Reagovat
kada.tom
Petra zatím ale vůbec nevyužívá toho, že Lucce nejde 1. servis .. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ten 1. servis přijde Luci. To bude ok.
Reagovat
smazaný uživatel
1. vlašťovka
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, ze vlastne s prvnim nehraje, je to hodne dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten 1.servis ji musi prijit, to neni mozny...
...v TB to budem potrebovat, tak doufam, ze nejpozdeji prijde tam...;)
Reagovat
Andrew89
pojd
Reagovat
Andrew89
tak pak:D
Reagovat
kada.tom
opět si Petra pomohla servisem, jen tak dál :-)
Reagovat
Davor1
Lucka sa do toho dostáva a je super, že ten brejk zmazala tak rýchlo, keď to ešte ani herne nebolo ono, teraz sú jej šance veľmi slušné...poď Lucka ;)
Reagovat
smazaný uživatel
klid...hlavne, aby Lucka drzela serv, ...pracovat, vklidu...
hlavne nedivocit... s Petrou to musime jit krok po kroku...
Reagovat
Davor1
súhlasím, rozhodovať bude asi až TB...
Reagovat
Frick
To se asi nečekalo, že Lůca bude držet krok s Petrou, když Lucce odejde 1st serve....
Reagovat
Frick
A Petra nehraje (svůj) podprůměr. ne?
Reagovat
aligo
hraje podprůměr... bohužel zato Lucka hraje skvěle
Reagovat
dadaft
kdyby Šafářové ještě chodil první servis, pak by hrála skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
no...aspon bych byl minamalne vic klidnejsi, teda...
Reagovat
Michaelus
Petro teď v klidu podrř serv. potom v klidu brejkni a drž, však to urveš ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka nechybuje, Petra strašně.. To nedopadne..://///
Reagovat
kada.tom
ten poslední míč byl od Lucky parádní!
Reagovat
smazaný uživatel
well done
Reagovat
smazaný uživatel
čistá kvitovština
Reagovat
smazaný uživatel
outstanding defens of Safarova...0:15
Reagovat
smazaný uživatel
to je důležité. Rozhýbat Petru na returnu
Reagovat
smazaný uživatel
drzime servis...vklidu...jde ti to...neboj, pekne...ven z kurtu..to je ono;)
Reagovat
smazaný uživatel
Parada...drzime to,,,
jinak Lucko pekny krizny pod nohy Petre...;)
dost povedene...opravdu...
Reagovat
kada.tom
důležitá hra pro Petru, krásný servisy :-)
a teď by to chtělo brejk!
Reagovat
kada.tom
Petra dělá příliš chyb :-/
Reagovat
aligo
taky se jich bojím... je jich moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Strašný.. Samej out, takhle nevyhraje.. ://
Reagovat
kada.tom
musí být přesnější
Reagovat
smazaný uživatel
Teď si aspoň pomohla servisem.. :)
Reagovat
dadaft
klídek, Petra je lvice.
Reagovat
smazaný uživatel
jed svou hru, klidek, drz hlavne servis prosim...moc...;)
Reagovat
Davor1
zatiaľ sa strašne prejavuje nervozita, teraz tá chyba na sieti bola hrôzostrašná, snáď sa rýchlo otrasie..
Reagovat
smazaný uživatel
ale pred tim pekne zahrala...
...na servisu je uz jistejsi a to je dulezite moc...
ta sit ji nikdy moc nesla;) Krom tohoto turnaje teda...
Reagovat
smazaný uživatel
Bože.. :/ Talíííř!!!!!
Reagovat
Pesek12
Your dream will come true...
Reagovat
dadaft
začínám to vidět na Lucku.
Reagovat
smazaný uživatel
psssst dadafte...
tohle nam nedelej...
to nam vadi...
my nechcem tlak;)
my chcem hrat uvolnene;)
Reagovat
dadaft
jasná Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
no vidis;)
pochop, ze my jsme machri na obraty ikdyz vedem 5:1;)
to neni Jamie...my potrebujeme klid na praci;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten komentátor na Fandě je příbuzný Šafářové?
Reagovat
dadaft
zdravím Helenu Sukovou.
4x finále, ale nikdy to nevyšlo - přesto velká hráčka.
Reagovat
tommr
taky mohli dát debla s Radkem o něco dřív nebo později a ne souběžně se zápasem Petry s Luckou ...
Reagovat
kada.tom
nemyslím si, že Brity zajímá, co by si si čeští fanoušci přáli :-)
Reagovat
VlS
setřep tu nervozitu, zatím z tebe uplně kape
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se uz zajela...ve druhem...
ted uz to pojede...
Reagovat
dadaft
no, taky bych řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, ale mi prijde Petra hodne nervez. 2x prohravat 0:30. To pude ...
Reagovat
smazaný uživatel
rozjizdi se, ale ten prvni gem muze mrzet;/
Reagovat
dadaft
toto je první čistě levoruké grandslamové semifinále od roku 1992, kdy tady Monica Selešová porazila Martinu Navrátilovou 62 67 64.
Reagovat
kada.tom
důležitý potvrzení brejku :-)
chtělo by to získat ještě jeden brejk
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtel bys toho trochu moc;)))?
Reagovat
kada.tom
ani ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jen pockej...aby to nebylo naopak, a ted my nebrali brejk;)
Reagovat
Andrew89
POTVRZEN BREJK!
Reagovat
blixa
Petra vypadá neskutečně koncentrovaná ! Snad jí to vydrží. Pojď !!!
Reagovat
Pesek12
To bude jízda- zatím Petry... DF to zachraňuje...
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Michaelus
Jooo!
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
postoupila :-)))
Reagovat
Elrondin
Paráda, dnes vyřadila sedmou nasazenou hráčku a ve čtvrtfinále jí čeká nenasazená, takže semifinále je hodně blízko, Markéto jedeeeem ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
dobry zacatek;) To je dulezity...ten prvni gem;)
Reagovat
smazaný uživatel
druhy taky;)
jeste takovych hodne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tys jeste nemel vracet ten ukradeny volej;)
...az zitra;)
Reagovat
smazaný uživatel
no...je to jen zacatek...no...
;) mame tam pripravenou nejakou tu alternativu s handicapem na jeden set?:)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Frick
Je o 2,5 roku starší a je v TOP 250 WTA!
Reagovat
tommr
tak to je pro Markétu docela cennej skalp ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co rozhodčí? Spokojen?
Reagovat
gigin
http://egulbis.tumblr.com/post/89844049182/photoset_iframe/egulbis/tumblr_n7psr31WiE1qc06zc/500/false
Reagovat
smazaný uživatel
Se usmiva, vse vpohode,,,;)
Pripravili asi dnes neco specialniho pro Petru;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec koukám. A sorry Petro, ale ty už ten talíř máš a i větší pravděpobnost ho znovu vyhrát. Lucko tlačím tě!! Ale doufám, že když už vyhraješ dneska tak v sobotu taky!
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, talíř! :DD
Reagovat
Michaelus
:DDD
Reagovat
kada.tom
ano!
Reagovat
smazaný uživatel
já si myslím, že Petra si nic říkat nemusí, stačí, že tam vidí Lucku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak malé uvolnění napětí a at vyhraje ta lepší :)

https://www.youtube.com/watch?v=OFClrxkLnyc
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už to začne, Luckooo pojď si pro finále!!! :) :) :)
Reagovat
Davor1
Pre mňa veľmi nečakané semifinálové obsadenie, musím vám (čechom) pogratulovať za fantastický turnaj zo strany vašich dievčat, dnes budem fandiť Lucii, ktorú mám veľmi rád už dlhé roky a za hru, ktorú tu predvádza, si zaslúži finále. Pripomína mi to Dominiku Cibuľkovú na AO, kde mala presne takú formu, že bolo jedno, aká súperka proti nej stála, všetky vystrieľala z kurtu, až na finále. Lucke to tu padá podobne, snáď jej to bude aj dnes.
Osobne ma ale zaujíma viac druhé semifinále, keďže tam bude moja top favoritka Simona, v sobotu tu budem asi jediný, kto nebude tlačiť vo finále češku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, to je od tebe hezký a upřímně tu veřejně řeknu, že pokud bude hrát Petra se Simčou, budu opět hodně rozpolcená, i když jsem Kvitovka :)
Reagovat
Davor1
budeš to mať v každom prípade dobré, keďže sa budeš tešiť z výhry hociktorej z nich dvoch ;)
Pre mňa napríklad bolo finále FO neuveriteľne polarizované, prehra Simony ma mrzela dvojnásobne, preto, že vyhrala Sharapka...
Reagovat
dadaft
a poslední na opravdovou pohodu
milovaná KT Tunstall a její Invisible Empire !!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZUVh3x3-I-s
Reagovat
kada.tom
... je to za dveřmi :-)
Reagovat
dadaft
JOOOO !!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jde po dvou TB do 3. setu.
Reagovat
kada.tom
a hned na začátku 3. setu získala brejk
Reagovat
smazaný uživatel
A po potvrzení druhý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyz je to damske semifinale...
Tak to chce jeste damu rocku;)
At to holky pekne nakopnou a ma to grady;)

https://www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece, to ani neznam...;)
Reagovat
gigin
Tož to je staré jak cyp.. taková raritka, jsme to valili na střední z kotoučáků furt :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
;-O
Reagovat
smazaný uživatel
Vcera mne to jelo na YT taky;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele a nebo co takhle;D)))))

https://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Lucka Rocky
Reagovat
majkl005
teď mě tak napadlo....dokážete si představit jak poražená, ať už Petra či Lucka, bude po zápase neskutečně zklamaná a smutná ? z tohodle pohledu bych asi víc přál vítězství Lucce, ikdyž jsem bezpochyby větší fanoušek Péti
Reagovat
blixa
Sim tě tohle sem nepiš nebo se rozpláču už teď !!!
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo si chce zahrat tenis
http://www.y8.com/games/beavis_and_butt_head_court_chaos
Reagovat
smazaný uživatel
dobryyy ;)
Reagovat
Andrew89
jak prase před porážkou. Je to uspěch jako k*áva !:) přece jen jsem velkej fanoušek Petry...takže pojd pojd pojd....zavři hubu všem těm pochybovačům!:)
Reagovat
Andrew89
Reagovat
VlS
Jen jestli se jí na to bude chtít nějakou dobu ( do příštího roku) čekat
Reagovat
blixa
Ani mi nemluv, už teď se mi svírá žaludek :D Ale musí !! Pojď !!!!!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj presne tak!! jeslti nekdo dneska a sv sobotu neco opravdu potrebuje, tak Petra vyhrat!!! Kvuli tem vsem pochybovacum a haterum a pesimistum!!!
Bud emi lito Lucky, ze to odnese i ona, ale kdyz se kaci les, padaj trisky ;). Pokud vyhraje Lucka, budu strasne smutna, ale do finale se oklepu a budu ji fandit moc ;).
Reagovat
Roger_Federer
Ty si syn od Fandiny?
Reagovat
Andrew89
ne :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Čím dál tím víc jsem zvědavá, kdo se stane kondičním trenérem Petry Kvitové po Wimbledonu.
Reagovat
slacker
Premluvit jeste jednou Vseticka. Obavam se aby jeji kondice zase nenabrala sestupny trend
Reagovat
Fredy
našeho ženského tenisu !!! Budu si to maximálně užívat. Dvě naše holky v SF Wimbledonu , to se už moc často opakovat nebude. Já budu fandi Petře ! Věřím,že ve finále by se mohla víc prosadit než Lucka. Pokud dnes Petra neuspěje , nebudu smutný . Lucku budu tlačit ve finále stejně jako PETRU.
Reagovat
smazaný uživatel
Toz nejakou tu vykopavku, jsem vykopl...
http://www.youtube.com/watch?v=YKy4riaOBMk&feature=kp
Reagovat
EllNino
alee ...to je klasika :)
Reagovat
smazaný uživatel
To bych rek;)
Reagovat
EllNino
Reagovat
smazaný uživatel
Bomba;)
Toz ten song...to je pecka...dlouho jsem ho neslysel;)
Reagovat
smazaný uživatel
Videoklip proste outstanding;D)))
Reagovat
EllNino
přesněěě :D .)) ...mám tu jednu baladičku alá Šípková Ruženka https://www.youtube.com/watch?v=RKrNdxiBW3Y ...
Reagovat
slacker
To nekdo ukradl Jirkovy Schelingerovy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A hned mne tam to dalo vybrat tohle;)
https://www.youtube.com/watch?v=Wu4oy1IRTh8

jj
Reagovat
EllNino
nene ...to je originál :)
Reagovat
slacker
Nooo tohle uz je Milos Skalka Oldies but goldies, ale nejak tu uz zacinaji byt postovany kousky ktere vubec nerezonuji s atmosferou dnesniho mace
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle je nej.. :D

http://m.youtube.com/watch?v=24DRusBGqRk
Reagovat
smazaný uživatel
No tohle mne moc to napeti nesnizilo;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
ach boze!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra ať si po zápase pustí
https://www.youtube.com/watch?v=lNyjkRlgO5s
Reagovat
dadaft
Reagovat
slacker
https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A
Myslim tohle taky se chodi pred zapasem
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.karaoketexty.sk/texty-piesni/dire-straits/money-for-nothing-132417
http://en.wikipedia.org/wiki/Money_for_Nothing_%28song%29

:)
Reagovat
dadaft
?
Reagovat
gigin
první slova: Utrhla trávu a začla hrát... ;)))

http://www.youtube.com/watch?v=Ziu30DEUt5U
Reagovat
smazaný uživatel
Toz ogare dekujem;)))
To teda;)
Reagovat
smazaný uživatel
S touhle bych zemřel v jedinej den
A jestli vám to nestačí
Kdyby tam stála stovka žen
Vyzvu ji k tanci a to netančím;)))

Prošla si peklem a kouzla zná
Přejetý mince počítá
A kdo ji spatří je zatracen...

Budu si pamatovat na tu chvíli
Když hrála, znělo to jak Paganini

Tyhle fragmenty super;)))taky;)))

Dikes Brachu;)
Reagovat
gigin
Jj.. Nema na čemu :))
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
ne ne, už to mám, tohle je na uklidnění. ))))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=gEPmA3USJdI
Reagovat
gigin
!!!!!!!!!!!!! :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
gigin
A pro některé to bude Back in black ;)
Reagovat
smazaný uživatel
a potom to bude uplnej Thunderstruck...;)
Reagovat
gigin
Have A Drink On Me
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
!!!!!!!!!!!!! :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdoapdne tohle se bude uzasne vypravet vnoucatum :).
Reagovat
Jabadu
na netu je to 50:50. Slušná schíza. Stejně to celé bude zřejmě o první dvou úderech Petry v každé výměně. Pokud se dostane do tlaku a nebude moc kazit, není síla, která by ji mohla zastavit.
Reagovat
smazaný uživatel
TBky...
Reagovat
ludolf
Ankety jsou zbožná přání, lepší informaci dávají kurzy sázkovek - na kterou jsou lidé ochotni vložit peníze.
Reagovat
smazaný uživatel
přestože to dnes neuvidím, budu tě tlačit jako blázen!:-)

Na to, žes na centru, kašli. Stejně tak kašli na nějakou zatáčku při podání či snad Fulneckou hokejku tvé soupeřky. Nastup tam, hraj míček po míčku, myšlenky hoď za hlavu a údery naopak házej do kurtu.:-) A hlavně, pořádně si to užij!;-) Máš na to, a já věřím, že to zvládneš a tvá pohádka bude pokračovat dál.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, dnešní tenis opravdu nebudu moci sledovat, možná až druhé SF - škoda, že holky začínají. Takže budu napjatý jako struna a celou dobu tlačit Lucku alespoň v duchu.:-))

Tipy na dnes:
Nejdříve jsem myslel, že Genie, ale pak se mi to rozleželo a přikláním se k Simoně - myslím, že ve třech setech a bude to pěkně napínavé....
Lucy = Petra - je to otevřené a šance vyrovnané, ať si Kvitovci sní, o čem chtějí.:D))
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím sní akorát Šafářovci, Kvitovci jenom reálně hodnotí šance :-))
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne at uz to zacne a co nejrychlej zkonci, kdo to ma furt cist po Vas dokola ty reci..:):), petra, lucka, Petra petra, Lucka,....:)
Reagovat
slacker
Furt lepsi nez Buchard, busicka, Simona, Halep, Masena, Anicka,
Reagovat
smazaný uživatel
jj dost bylo Masi, busicky a dalsich princezen, ted budou hrat nase holky, tak co bycom o nich nemluvili :P
Reagovat
smazaný uživatel
Tusim, ze dnes padne rekord i bez ukolu;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
to asi jo ;)
Reagovat
Roger_Federer
Ze by az takovy psycho den..?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak CR derby v SF Wimbledonu...
...tak to uz samo stoji za to, jedno s jakym vysledkem...
Reagovat
smazaný uživatel
To se nedá vydržet má hrozný nervy
Reagovat
smazaný uživatel
mám
Reagovat
LukasH
Petro, mysli na ten talíř, vizualizuj si ho,. když zkazíš, řekni si "talíř"...:-D:-D:-D
Reagovat
Michaelus
Místo pojď zakřič talíř :D
Reagovat
PetaM
Tak to už nikdo nebude rozumět :D A hlavně to nikdo ani nevysloví :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD
Reagovat
r176
přeji si finále Petra-Eugenie :-)
Reagovat
Fredy
Já si přeju stejný finále- Petra - Eugenie.
Reagovat
Michaelus
Já jdu v sobotu na svatbu, tak nevím co budu dělat :D
Reagovat
smazaný uživatel
chlastat :D
Reagovat
slacker
Ze mas jedinecnou sanci jak se naposledni chvily vykroutit z chomoutu :-)
Reagovat
Michaelus
To není moje svatba :DDD
Reagovat
slacker
Tazke neni co resit, to tam nemusis byt ani se omlouvat :-))))))
Reagovat
mac.hall
Lucka : Petra 6:2, 6 :3
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se mi, že jsi prohodil jména. :-)
Reagovat
mac.hall
To chce trpělivost. Nebude to již dlouho trvat a budeme moudřejší.
Reagovat
smazaný uživatel
ale kdo to ma vydrzet? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se v noci zdálo, že Lucka vyhrála 6:1 6:2.. Šílenej sen.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny sen;)
Reagovat
smazaný uživatel
Šílenej, taky jsem spala sotva dvě hodiny, ale ne kvůli tomu.. :D
Reagovat
PetaM
Nezdála se ti teď při Wimbledonu už jedna porážka Petry? Mám takový pocit, že jo, a Petra tam pořád je, takže jsem v pohodě :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zdálo, že Wimbledon ani hrát nebude, kvůli nějakýmu zranění, ale to už je tak cca měsíc. :D Mně se zdá skoro před každým zápasem něco podobnýho. No ale jednou se mi zdál výsledek zápasu na MS v hokeji a ono to fakt tak dopadlo. :DD
Reagovat
PetaM
Neměla jsi včera vůbec chodit spát :D :D
Reagovat
slacker
Me se zdalo ze zastavi 6:0, 5:0 (40:0) jedna hracka skrecla ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky dobrý. :DD
Reagovat
Denis92
Ja by som si prial finale Petra - Genie
Reagovat
slacker
Ja bych si pral finale Petra - Lisicki :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedno je jistý, po zápase budu brečet jak malá holka. Když Petra vyhraje tak radostí a štěstím, když prohraje tak budu smutná.. Petro, držím palce. Budu fandit, jak jen to půjde. Bude to těžký, ale snad to zvládneš. :) Ještě 2,5 hodiny, to se nedá vydržet...
Reagovat
dadaft
ty už to víš takhle předem jo? ))
Reagovat
PetaM
Když bych o tom měl začít přemýšlet a brát v úvahu různé alternativy, tak to vidím na tři sety, ve prospěch kterékoli.

Když ale dám na srdce a rozum, tak prostě Petra ve dvou. Nedokážu si představit, že by jí Lucka vzala set ve Wimbledonu ...

Někteří tady stále píšou, jak přejela Makarovou, jo, já ten zápas viděl, Makarova nemá ani zdaleka tak silné údery, navíc nepředvedla to, co předvedla v utkání s Agou. Nechala tvořit Lucku a to prostě nesmí :D Petra Lucku tvořit nenechá, radši se vyhodí, než aby jí nehrála míč :D

Každopádně, přeju Petře a budu jí tlačit celý zápas. Pokud prohraje, budu velice smutný a naštvaný, to ale nemění nic na tom, že ve finále budu přát Lucce opět z plných sil, i když by mi porazila Petru :D
Reagovat
smazaný uživatel
měli by na TP zavést "to se mi líbí" (y) :D
Reagovat
petrulinka
Peťo, pod to se podepisuju, jsme na tom stejně
Reagovat
EllNino
jooo :D
Reagovat
slacker
Jooooooo, moje rec. Budu smutrny ale budu ve finale fandit Lucce stejne jako bych fandil Petre. Busarovci prevleceny za masenovce at si trhnou nohou.
Reagovat
smazaný uživatel
mam to uplne stejne!!!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Petře :D a pojďte do mě!! :D
ale když vyhraje Lucka, tak mi to nevadí, navíc jí mám i ve fantasy :D
Reagovat
smazaný uživatel
budu neutrální...
Petra to potřebuje, protože její psychika je fakt na pokraji a právě tady se to může spravit.
Lůca to potřebuje na vyskočení v žebříčku a taky nějaký větší úspěch :)
No postoupí ta lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Petra x Lucka 6:7 - 6:7
Simona x Evzenie 4:6 - 6:3 - 7:9
Reagovat
Michaelus
Petra-Lucka 7:6, 4:6, 6:2
Simona-Eugenie 6:2, 3:6, 6:8
Reagovat
smazaný uživatel
Ofiko pozvanka na SF;)
Pekne;)

http://www.wimbledon.com/en_GB/news/media/3655728754001.html

Dramo pokracuje;)
Reagovat
PetaM
Já už se nějak přestávám těšit na ten souboj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz to musi zvladnout ty holky, tak snad to take zvladnes...:D)
Ber to tak, ze jedna z nich ma finale uz jiste;)
Reagovat
PetaM
No jo, jenže pak už vidím ty kecy ...

Když vyhraje Petra, tak všichni Lucku ocení za SF a budou jí chválit.

Když vyhraje Lucka, tak Petra bude opět ta psychicky labilní vepřyně ...

Je to tak a právě proto nemůžu dopustit, aby Petra prohrála :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se na reci nehraje...
...a ani bych Kvitove nepral, aby vyfailovala...proste prez TBky a na to nikdo tolik nadavat nemuze...;)
TB je vzdy loterie...
Reagovat
smazaný uživatel
krom toho, Lucce se posmivaj od nepameti...
...jen to neni tolik videt, nebot je Kvitova v popredi zajmu...
...proste co bude potom bych ted asi neresil...
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak!!! ty mi uplne mluvis z duse!! Petra to nesmi pripustit, i kdyz to bohuzle bud ena ukor Lucky, ona se rozhodnuta porazit kohokoli kdo se dostane mezi ni a talir, kldine i fedexe ;)
Reagovat
smazaný uživatel
smankote, ty zabery s talirem...Peti prosim pojd!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisový strýček si řekl, že udělá radost zoufalým Kvitovcům a aby toho štěstí zase neměli tolik, opepřil to Luckou, další hráčkou, která je sympatická a zaslouží si úspěch. Takže strýčku díky, líp si to vymyslet fakt nemohl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
zlomyslny a zly skritek :(
taky si rikam, proc se Lucce nezadarilo takhle na FO nebo pak na USO open, ale zrovna na turnaji, ktery byl vzdycky Petrin :( Bude to hrozny, ale proste vic to preju Petre, potrebuje zase poznat ze muze vyhrat a odblokovat ji ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ocekavam, ze Evzenka x Simona bude velkou bitvou, neco jako minuly rok Aga x Sabina... a rozhodne jeden dva detaily...
Reagovat
smazaný uživatel
viď, nic moc pocit...Přeju to oběma naprosto stejně a té druhé mi bude upřímně líto. Na druhou stranu nám dneska snad holky ukážou, co v nich je, protože jde fakt o hodně a taková příležitost se už nemusí opakovat. Sama jsem zvědavá, jestli převáží um, nervozita, zkušenosti, sebejistota nebo dravost po titulu a doufám alespoň, že to bude pěkný a vyrovnaný zápas. Ve finále to bude stejně hodně těžký, vyhrát může kdokoli a pro mě žádná jistá vítězka ještě není.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, nic moc pocit, nemám takový ten správný adrenalin, jako kdyby Petra hrála s jakoukoliv cizí hráčkou, je to děs, celý minulý a letošní rok nadáváme na Petru, jak blbě hraje, Lucce přejeme aby byla lepší a pak se obě utkají tady a zrovna spolu. Pro Lucku životní turnaj, pro Petru možný návrat tam, kam patří. Uf.
Reagovat
smazaný uživatel
jj Petra se musi vratit tam kam patri!!! proste pres to nejde vlak a je mi sice lito, ze to odnese Lucka, ale proste Petra to potrebuje strasne moc cely vyhrat. Lucka snad bude ted mit i dalsi sance, treba na USopen, tam si muze radit jak bude chtit ;). Ale ted proste Petra - absolutni prednost...
Reagovat
smazaný uživatel
Strýček to opravdu vymyslet lépe nemohl...možná finálový boj by byl ještě zajímavější, ale i tak jsem nesmírně spokojen ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist