11. den v Melbourne: Kvitová s Šarapovovou a Federer s Nadalem o finále

25. 1. 2012, 21:00
Previews 177
Petra Kvitová by si už zítra mohla zajistit post světové jedničky. Česká tenistka bude na Australian Open bojovat s Ruskou Marií Šarapovovou o druhé grandslamové finále letos již popáté v Rod Laver Areně, kde ještě neztratila ani set. Zápas však bude ve stínu večerního magnetu mezi Rogerem Federerem a Rafaelem Nadalem.

První semifinále dvouhry žen obstarají Viktoria Azarenková a obhájkyně titulu Kim Clijstersová. Dvaadvacetiletá Běloruska letos vyhrál všech desetzápas a je ve skvělé formě. V Melbourne je v grandslamovém semifinále teprve podruhé a proti o šest let starší Belgičance bude hrát o premiérové finále. Čtyři ze šesti vzájemných duelů vyhrála Clijstersová, naposledy - loni v Miami se však radovala Azarenková.

Po bělorusko-belgickém souboji už bude následovat repríza loňského finále ve Wimbledonu mezi Petrou Kvitovou a Marií Šarapovovou. A pokud by v prvním zápase zvítězila Clijstersová, bude česká tenistka hrát nejen o finále, ale i post světové jedničky.

"Je krásné být tady v semifinále, protože Australian Open je můj druhý nejoblíbenější grandslam, ale chci to semifinále vyhrát," je odhodlaná druhá nasazená Kvitová. "Strašně se na to těším. Vím, že ji dokážu porazit, že na ni umím zahrát. Rozdáme si to naplno."

Jednadvacetiletá Kvitová sice se Šarapovovou prohrála první vzájemné utkání, loni ve finále Wimbledonu ji však porazila. "Dáme si teď opakování, i když to bude už v semifinále," řekla Kvitová. Třetí souboj loni na podzim pak soupeřka v prvním setu kvůli zranění kotníku vzdala a na kurty se vrátila až právě nyní v Melbourne.

"Kvitová si hodně věří a hraje momentálně výborně, nejlepší tenis. Ve Wimbledonu to bylo těžké a teď se na zápas těším," řekla Ruska k semifinále s Kvitovou.

Ve večerním zápase pak dojde na pokračování seriálu velkých soubojů mezi rivaly Rogerem Fedrerem a Rafaelem Nadalem. Třicetiletý Švýcar ještě neztratil ani set a především poslední dva zápasy s Tomicem a Del Potrem zvládl suverénně. Nadala prověřil až ve čtvrtfinále Tomáš Berdych, Španěl však v závěru prokázal větší vůli po vítězství, se kterou půjde i do semifinálového zápasu proti Federerovi.

"Rád bych hrál s Rafou, protože to byl velký zápas, co jsme tu ve finále před pár lety odehráli. Chtěl bych si to zopakovat," řekl Federer ještě předtím, než se rozhodlo o jeho dalším soupeři. Před třemi lety se Španělem prohrál finálovou bitvu v pěti setech a slavnostní vyhlášení prožíval velmi emotivně.

V celkové bilanci vede Nadal 19-9, na okruhu ATP 17-9 a na grandslamech 7-2, přičemž pouze první duel nebyl finálový. Federer si obě výhry připsal na trávě ve Wimbledonu.

Federer během kariéry získal rekordních 16 grandslamových titulů, z toho čtyři v Melbourne. Nadal triumfoval desetkrát, na Australian Open pouze před třemi lety.

"Už jsme spolu odehráli hodně zápasů a všechny byly pro naše kariéry velmi důležité. Každý zápas je jiný a já vím, že na kurtu budu stát proti asi nejlepšímu hráči v historii," mluví Nadal o Federerovi s respektem. "Vím, že jediná moje šance na úspěch je hrát agresivně, hrát na hranici možností."

V Margaret Court Areně bude o první grandslamové finále po deseti letech usilovat Radek Štěpánek. Český tenista zatím s Indem Leanderem Paesem v soutěži deblistů neztratili jediný set, v semifinále je čekají favorizovaní Bělorus Max Mirnyj s Kanaďanem Danielem Nestorem.

Třičeští junioři budou hrát o premiérové grandslamového semifinále. Zápasy Adama Pavláska a Robina Staňka jsou na programu na kurtu číslo 3, Barbora Krejčíková bude čelit favorizované Rusce Putincevové na 'šestce'.

- Program 10. dne na Australian Open -
(čtvrtek 26. ledna ... začátky zápasů jsou přibližné)

Rod Laver Arena:
01:00 B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Lindstedt/Tecau (7-Švéd./Rum.)
03:30 Clijstersová (11-Belg.) - Azarenková (3-Běl.)
05:30 Kvitová (2-ČR) - Šarapovová (4-Rus.)
09:30 Federer (3-Švýc.) - Nadal (2-Šp.)

Margaret Court Arena:
03:00 Paes/Štěpánek (Ind./ČR) - Mirnyj/Nestor (2-Běl./Kan.)

Kurt č. 3:
01:00 Pavlásek (10-ČR) - Uchida (4-Jap.)
05:00 Staněk (ČR) - McDonald (USA)

Kurt č. 6: 03:00 Krejčíková (ČR) - Putincevová (4-Rus.)

kompletní program 11. dne

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

177
Přidat komentář
ladka
Nadal bez problemov finale,aj ked prajem vyhru RF,ale on na Nadala proste nemá...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, nemá na něj, přestože poslední zápas ho porazil 6:3 a 6:0 :D , když teda nepočítám exhibici, kterou Roger vypustil...;)
Reagovat
W.G.M.
Bez problemu to teda nebude, ja osobne to vidim fifty-fifty. Mozna trochu vice favorizuji Rogera...
Reagovat
VlS
bude muset něco udělat s těma UE. Kvůli nim neproměnila několik brejků a taky kvůli nim prohrála svá rozhodující podání. Neuvědomit si to je stejná chyba jako u Karolíny, že si nechce uvědomit, že musí chodit do vítěznejch míčů. UE zápas rozhodly jak v 1. tak ve 3. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
UE / nervy = přímá úměra
Reagovat
poutnik
Petra tady podle mně, nebyla z nějakého důvodu v nej pohodě a přesto hrála dobře, ale už jsem ji viděl mockrát hrát lépe :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tu máme ukřičené finále:))) (i když jsem fandila Peťce)
Tak kdo podle vás vyhraje?
A komu fandíte?
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím vyrovnaně, Azarenka má lepší formu a lepší obranu, Sharapova zase větší zkušenosti v většími zápasy. Věřím ale Victorii.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to bitva, budu fandit Marii a doufam že i vyhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To snad bude první finále GS, na které se opravdu koukat nemusím. Tenis hrají dobře, ale to double vřeštění bude nechutné.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem finále WTA Stanford 2010, jednou to stačilo. Jednou provždy. Poslouchat řev s dvojnásobnou četností je úplně něco jiného než koukat na utkání, kde na druhé straně je tichá hráčka.
Reagovat
smazaný uživatel
furt je to finále turnaje, takže se na to podívám, kdybych aspoň slyšel odraz míčku od rakety, tak si ten zvuk ztlumím, ale když řvou, hekají, jak chcete, obě dvě, tak ten zvuk můžu vypnout úplně... obě hrají sice dobrý tenis, ale tohle bude slušný záhul na uši diváků, hlavně těch v RLA... asi budu přát víc Azarence, i když je mi to vcelku jedno...
Reagovat
smazaný uživatel
Znova nám ženský tenis ukázal svoje zákutia..Maruška bola v celom treťom sete na prášky, jednoznačne poraziteľná, miestami venovala dve dvojchyby za gem no na jej šťastie sa z toho vždy vyhrabala...V opačnom garde zase zblbla Petra, kedy troma rekreačnými chybami darovala blondíne zápas. To je fakt na slučku sledovať to dve hodiny a nechať si to uniknúť za 20 sekúnd..Je to ohromná škoda..
Reagovat
smazaný uživatel
To se díval na nějaký jiný set či zápas, pokud byla Marie na přášky. Těch 20 sekund, to byla ta "zakutia" ženského tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
No Sharapka sa mi nezdala byť úplne v pohode, cítil som z nej strach..Bojovná a odhodlaná síce bola, ale rozhodne nemala tretí set vo svojich rukách, veľakrát bola už už na lopate, ale nakoniec sa peci vyhla..+ Inak, ešte som nevidel Petru, že by bola niekedy tak nemilá ku svojej rakete..To mi až pripomínalo Safinovú..Vlastne aj postavou sa celkom podobajú.
Reagovat
poutnik
no Šarapka byla ve třetím setu párkrat na ručník ale Petra to nevyužila, chybí ji ještě zkušenosti jichž má Maria na rozddávání
Reagovat
smazaný uživatel
Petra své rakety trestá stále častěji, dneska se to jen dostalo vícekrát do záběru.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, jen se nevymlouvej na zkušenosti a další hovadiny. Petra udělala v důležitých chvílích množství laciných chyb, což nechápali ani komentátoři anglického ES, jak je to možné...to rozhodlo.
Reagovat
poutnik
ano, to jsou zkušenosti, které se dají získat jen ve spoustě těžkých zápasů, získat psychickou odolnost, něco změnit když teče do bot, mit na různe situace taky plán "B". A proč bych se já měl vymlouvat, říkám s vůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, ten třetí set Petra klidně mohla vyhrát. Šancí měla habaděj.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nás čeká nejhlasitější grandslamové finále v historii.
Reagovat
smazaný uživatel
V sobotu se zcela určitě dívat nebudu, nemám to zapotřebí. Z těch dvou uřvaných je mi na blití, mnohem víc ovšem z Marfuši.
Reagovat
poutnik
taky se nemíním dívat na tenis s vypnutým zvukem
Reagovat
smazaný uživatel
Sharapova(RUS) Kvitova(CZE)

1st Serve %

64 of 97 = 66 %

43 of 73 = 59 %
Aces

0

4
Double Faults

10

4
Unforced Errors

30

41
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím, ale čtu z toho, že ta čísla kromě trochy aritmetiky pro komentátora, aby měl co říkat, nemají prakticky žádný význam ... celé to bylo těsné, rozhodovaly maličkosti a nervy
Reagovat
Heather_Fedex
rogere, jedeme na to! ukaz, co v tobe je!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Petry se už stejně ovlivnit nedá, tak se spojme a fanděme Rogerovi!
Reagovat
poutnik
a proč jemu, já se podívám na tenis pěkně v klidu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem, abychom se spojili my, jeho fanoušci. :-) Ale pokud se budeš chtít přidat, jsi vítán. :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite se spojme, kvuli koukani na tenis jsem si dneska nebral dovcu..:D bral jsem si ju kvuli toho abych videl nadherny a krasny tenis a samozdrejme budu fandit Rogerovi! Come on!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
tohle finále se bude dát sledovat jen s vypnutým zvukem
Reagovat
smazaný uživatel
I když jsem vyhledáváč tich "hekajících zápasu" tak bych radši finále Maria vs. Kim.
Reagovat
smazaný uživatel
hekat můžou v pornu, na kurtu má být klid
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavá na statistiku nevynucených chyb. A těch nevyužitých příležitostí bylo tolik:(..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je dobojováno!s vítězním koncem pro Marii...ke konci to byla ha nervů, i když Petra zapracovala na i na psichické strance na Mariinu psichuku to němělo...Už se těším na sobotů...Ale hezký tenis dneska...:-)
Reagovat
vendulkabendulka
A nechces misto tenisu v sobotu juknout do ucebnice cestiny?
Reagovat
smazaný uživatel
tak bohužel, nějak se k tomu holt postupně schylovalo
Reagovat
smazaný uživatel
nema cenu k tomu více dodat protože tolik nevynucenych chyb nema obdoby po zasluze končí je krav...... a trener kotyza je kok........... protože takhle se určitě nehraje o semifinále............
Reagovat
smazaný uživatel
urážet lidi, kteří něco dokázali, může jen idio.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandi ale zůstaň člověkem.To,že ti nekdo pokazil tiket,není důvod aby ses choval jako dobytek...
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle může napsat člověk s naprosto nulovým IQ. Až něco dokážeš, tak můžeš urážet. Chtěla bych vidět tebe ty hrdino.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, to zas bylo chyb a spálených brejkbolů!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Snad se na to budou takhle dívat i zapálení čeští fandové a nebudou Šarapku urážet, protože tohle si bohužel Petra zjebala úplně sama.
Reagovat
Heather_Fedex
tak masa to zvladla- nevadi, peta jeste bude mit prilezitost stat se no.1
Reagovat
VlS
Tak škoda, ale konečně dneska zase hrála Petra. Ve finále asi víc věřím Vice.
Reagovat
smazaný uživatel
ta by si to zasloužila, ale Marfuška ji každopádně přeřve
Reagovat
smazaný uživatel
errrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr50
Reagovat
smazaný uživatel
2 MATCH BALLY...
Reagovat
smazaný uživatel
game zápasu je tady...
Reagovat
smazaný uživatel
nervy hrají bohužel pro Marii
Reagovat
smazaný uživatel
A je to v prdeli
Reagovat
Jabadu
0:30 a lajnový možná ovlivnil celý zápas - daroval Máše 2 nová podání!
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi, mozna by jste si meli najit jiny sport na fandeni, treba curling :D Ne bo si vemte aspon neco na vysoky tlak, bo zachvili to nemusite prezit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně přišla ta správná chvíle, kdy rozhodnou lepší nervy. Ale už to mohlo být pasé, kdyby nebylo toho rebrejku.
Reagovat
VlS
Tak 4:5, Petra na podání - pojď Peťo
Reagovat
smazaný uživatel
joo divam se zase errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrorrrrrrrrrrrrrrr422222222222
Reagovat
smazaný uživatel
šílenejch chyb...hrůza...ted game pravdy
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm tak ted nevim jesi to psychicky vydrzi
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsme se právě dozvěděli, že zpomalený záběr podávající Marušky je "skvělá detalailní studie"
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, ty jsi obrovská bojovnice, ty to urveš, celé česko ti věří...Máš na to...Nacpi Máši ten míček do držky, ať odletí zpátky do USA.
Reagovat
smazaný uživatel
Maria po AO odlítá do Ruska :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ale bydlí už dlouho v USA,ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo bydlí v USA, ale do Ruska odléta na Fed Cup :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ona rozhoduje o vysledku protože ritern je uplně na hov.. doufejme v podaní
Reagovat
smazaný uživatel
píšeš kraviny, už ses někdy podíval na obrazovku?
Reagovat
smazaný uživatel
4:3 pro Mariu,JOOO!jsem fanouškem Marii takže jí fandim i v tomto zápasu..ale kdyby postoupila petra tak budu taky rád..Ale postup víc přeju Marii..
Reagovat
Jabadu
Všechno jí Petra vyházela! Dává jí to na stříbrném podnose. To je fakt síla!
Reagovat
smazaný uživatel
už jsi stál někdy na kurtu?
Reagovat
smazaný uživatel
zase nevynucena a nevynucena chyba myslim že jich má určíte víc jak 40xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Reagovat
smazaný uživatel
a je to v prdeli... a já mám nerovej kolaps
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš to je nevynucenejch
Reagovat
smazaný uživatel
moje nervy už nebudou nervy :DD
Reagovat
smazaný uživatel
nemám na to nervy....fakt ne.. dva brejky za sebou
Reagovat
smazaný uživatel
ne, s tou trpělivostí a opatrností to Petra nemůže přehánět
Reagovat
smazaný uživatel
:-) buď je Petře zima nebo se jí ta kolena při podání Marušky opravdu klepou
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad ted
Reagovat
smazaný uživatel
Peťka dělá moc chyb:( Ale tím samozřejmě nesnižuji výkon Marii, hraje velmi dobře. Ale Peťka musí vyhrát, už kvůli tomu, že finále Vica-Maria by bylo moc ukřičené :)))
Reagovat
smazaný uživatel
:) Tak Petro, za chvilku to mas jak v hale:)
Reagovat
smazaný uživatel
chce to brejk... je to o nervy pořád dotahovat
Reagovat
smazaný uživatel
při pohledu zadní kamery - žádná prča hrát proti Marušce...
Reagovat
smazaný uživatel
zase totalni totalní
chyby od petry
Reagovat
smazaný uživatel
konec....přestávám věřit...sakra škoda brejku
Reagovat
Jabadu
2 breakbally v pr ...! Tak to je konec!
Reagovat
smazaný uživatel
2:2 podáva Maria, nervy jak prase..ta výměna když Petra vedla 30:40(z pohledu Marii)byla good :-)
Reagovat
smazaný uživatel
stále mám obavy...škoda nepotvrzeného brejku.. ted se bojím aby to nebylo za chvíli 2:4
Reagovat
smazaný uživatel
zápas není pro slabé povahy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
rebreak 2:2
Reagovat
VlS
Rebrejk - to jsou nervy
Reagovat
VlS
Tak teď ji Peťa brejkla
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to, že při posledních 2 servisech Marie Petra zapojila hlavu a vzápětí se to vyplatílo, teď jen držet servis
Reagovat
vendulkabendulka
Drzi ji podani, zbytek za moc nestoji. Zejmena v pohybu mi prijde ze nikdy nebyla spickova a ted se jeste zhorsila. Ovsem posledni hra druheho setu byla vymazlena, snad ji to nakopne do tretiho.
Reagovat
vendulkabendulka
Break 2:1. Potvrdit, dopodavat to nejak a jit od toho.
Reagovat
smazaný uživatel
absolutně nevím jak tipovat třetí set. petra je dost nevyzpytatelná a z jejího výrazu nic nepoznám
Reagovat
smazaný uživatel
petra teprve ted ukazal proč je 2hračkou světa jestli bude pokračovat v dobré hře bez mnoha chby uspěje její podaní ji ted pomaha doufejme že uspěje.........
Reagovat
steve79
NO zápas Federer-Nadal to bude určitě úžásná podívaná. Škoda, že se to hraje v takovém špatném čase, že to nedokoukám. Je to hold Australien Open a tam je časový posun. Přál bych vítězství Fedexovi, ale at vyhraje kdokoliv na finále se hrozně těším. I finále Djokovič-Nadal by bylo krásný viz finále US Open 2011.
Reagovat
Jabadu
Mě snad "vomejou"! 6:3! Ale pořád nenacházím sílu se na to dívat.
Reagovat
VlS
Tak 1:1, řekl bych, že se Petra dostává ke svému dobrému výkonu
Reagovat
smazaný uživatel
chtělo by to urvat tento čtvrtý game
Reagovat
smazaný uživatel
taky pořád doufám
Reagovat
smazaný uživatel
nooo zase sami erooooooorrrrrrr
Reagovat
smazaný uživatel
petra vede 3:0 ve druhem ale pořád děla zbytečné až laciné chyby doufejme že tento set urve a ve třetím mashu vyautuje
Reagovat
smazaný uživatel
tak nám Maruna dala druhý game :-)
Reagovat
smazaný uživatel
15 eroooooooooooorrrrrrrr
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsme urvali game...tak snad to ještě půjde
Reagovat
smazaný uživatel
V minulých zápasech měla petra krizi vždy ve druhém setě, takže jestli i ted bude mít krizi tak toho Maria dokáže využít a vyhrát...Ale Petra ´je bojovnice tak uvidíme...jestli petra prohraje tak už se těším na komentáře typu:Kvitova nemá na TOP 10 co tam ubec dělá? atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje hrozně... ted to myslím v dobrým ale potřebovala by asi proplesknout aby se probrala... působí na mě že není duchem na kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
errrrrrrrrrrrrrrorrrrrrrrrrrrrrrr14
Reagovat
smazaný uživatel
errrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrr13
Reagovat
Heather_Fedex
tak pokud peta nezabojuje, tak hladce prehra ve 2 sadach. jinak, ja to zive nesleduji, pouze sleduji skore. opravdu hrala petra tak desne, nebo masa supr?
Reagovat
smazaný uživatel
petra hraje dobře neděla chyby to si děla prdel petra je sami totalní error jestli nezačne podavat lip končí s ostudou.........
Reagovat
smazaný uživatel
to byla jen moje doměnka...bůh ví čím to je... ale takhle otrávená přece nebývala... máš pravdu že už v minulém zápase se na ni nedalo dívat
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze je to obrana.. trochu nestastne zvolena....
Reagovat
smazaný uživatel
bud je nemocná nebo prostě neustála ten tlak. Vždyt ji desetkrát denně votravujou s tou světovou jedničkou.. ale třeba nás ted překvapí
Reagovat
vendulkabendulka
Jenomze to uz je skoro cely AO. Uz v minulem zapase vypadala otravena. No ale od toho ma prece Kotyzu aby ji od tech novinaru odblokoval, kdyz ji to nesvedci.
Reagovat
smazaný uživatel
za takový vykon at jde do prdele
Reagovat
smazaný uživatel
tam jdi Ty s takovýma komentářema
Reagovat
smazaný uživatel
tak co s tím uděláme..nevidím to dobře...první set je v čudu
Reagovat
Heather_Fedex
ta opravdu srsi sebevedomim. zda se, ze by MOC uz ten gs chtela. a ja ji to preji.
takhle jsem si predstavovala vitezstvi na nejdulezitejsich eventech zenske dvouhry roku 2012:
australian open: azarenka
french open: sharapova
wimbledon: bartoli
olympiada: kvitova
us open: wozniacki
turnaj mistryn: radwanska
-a nerikejte mi, ze je to UPLNE nepravdepodobne, protoze se stali uz i prekvapujici veci :))
Reagovat
smazaný uživatel
Až na tu Bartoli se mi to moc líbí. Přál bych taky GS ještě Kim.
Reagovat
Heather_Fedex
chtela jsem napsat prekvapivejsi veci
Reagovat
Jabadu
To vztekání a házení raketou je u Petry nějaká novinka, ale je to cesta do pekel. Bohužel, už nemám sílu to sledovat živě. Ale snad motyka spustí ...
Reagovat
vendulkabendulka
Ten otraveny oblicej prakticky od prvniho gemu nechapu. Nikdy takova nebyla. Chvilema ma clovek pocit ze ji obtezuje tam vubec byt. Nevim, neco se s ni stalo, neni to prvni zapas v tomto duchu.
Budeme doufat ze to v sobe jeste dneska najde.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, jako že ji to nebaví, působí otrávně..nedá se na ni koukat..co se děje
Reagovat
smazaný uživatel
zase sami erorrrrrrrrrr kvitová ta bude mit jmenovku pani error
Reagovat
smazaný uživatel
je to 2:2 ale od petry mi to přijde jako by se ji nechtělo........
Reagovat
smazaný uživatel
zase samí erorrrrrrrrrr kvitová
Reagovat
vendulkabendulka
Muzes uz s tim jit prosim do pr.dele?
Reagovat
smazaný uživatel
petra zase pokračuje v mizerných vykonech z minuleho kola to je takova ale taková bídaaaaaaaaa
Reagovat
smazaný uživatel
velká bída.. a ten otrávený obličej mi začíná vadit, takhle se žádná jiná netváří... no uvidíme, držme palce
Reagovat
smazaný uživatel
Toz takova smec do divaku na siti opravdu zamrzi,,,
Reagovat
Fandina
a útočnější. Navíc moc chtěla. Na kurtu měla jasnou převahu, i když Kim se svým precizním stylem předvedla hodně pěkných úderů. Přála jsem Kim je sympaťačka ale Vika hrála líp a atraktivněji.
Reagovat
smazaný uživatel
What o Match! :O Smekám před oběma. Je mi líto Kim, obě nechaly na kurtu duši, ale jsem nesmírně šťastný, že to Vika zvládla. Přenádherný zápas!!!
Reagovat
VlS
Krásnej tenis, holky díky.
Kim neudržela koncentraci z druhého setu a když ani Vika nezopakovala výkon z prvního setu, Kim se vyházela na pár chybách (někdo řekne zbytečnejch, ale nemyslím si, že pod tlakem je to jednoduchý je neudělat).
Kim se tak propadne v rankingu na 30. místo za Lucku a Yaninu.
Vika jde do vedení, uvidíme, jestli si ho za chvíli vezme Peťa zpět.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem zklamana vysledkem, tenisove parada, lidsky houpacka... Viktorka mi neni sympaticka ani nahodou, ale byla silnejsi a potvrdila to, gratuluju.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Kim, taky jsem fandil Kim...Ale Vice gratulece
Reagovat
smazaný uživatel
Tak škoda, fandil jsem Kim (ne kvůli Petře ale kvůli Kim). Ale gratulace Vice.
Reagovat
smazaný uživatel
Take jsem fandil Kim, kvuli Kim a peknemu tenisu, ktery dokaze hrat belgicanka, aniz by to musela jen stavet na neustale "propagaci" agresivniho a fyzickeho pojeti hry. Skoda...ten druhy set byl neskutecny.:) Veril jsem, ze by to mohla Kim otocit, ale chyby ve tretim, dost chyb ji podlalo ven...
Doufam, ze Petra opet Marii da.
Reagovat
vendulkabendulka
Skoda, fandila jsem Kim, ale neda se nic delat. Moc pekny tenis, stalo za to privstat si :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel rebreak Vika, jde podávat o postup do finále...
Reagovat
VlS
Krejčíková ani Staněk si SF nezahrají a končí v QF, stejně pěknej úspěch.
Reagovat
VlS
Rebreak na 3:4 a Kim bude podávat - docela se to dramatizuje - pojď Kim
Reagovat
smazaný uživatel
A zase prohraný servis, Kim hraje skvěle, ale nedokáže si pomoct servisem.
Reagovat
smazaný uživatel
Kim snížila na 3:4 a jde podávat...velmi dobrý tenis...:-)
Reagovat
Jabadu
No, Kim odpadá, ale snaží se. Petře s Mášou moc nevěřím. Celý turnaj se špatně pohybuje, UE jsou v děsivých číslech a to by mohlo rozhodnout. Petra by musela podat výkon, jaký svět ještě neviděl.
Reagovat
VlS
Štěpánek jde v deblu do finále - gratulace Radku, Adam jde v juniorech do semi, taky gratulace
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou dobré zprávy, bude to pokračovat?
Kim teď čistá hra, mohla by to ještě zkusit! Pojď Kim!
Reagovat
VlS
Tak 3:1 vede Vika, jsem zvědavej
Reagovat
VlS
Kim 2. setz 6:1, otočí to celé?
Reagovat
vendulkabendulka
Uz to vypadalo na kanara. Uvidime jak bude vypadat treti set :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypada, ze Petra si ten post bude muset vybojovat sama. Ale proc taky ne, bude to pak daleko cenejsi.

I kdyz vedomi, ze musim vyhrat AOm abych byla svetova jednicka a porazit cestou hracku c. 2 a 4 , neni zadny med :)

Akorat nechapu, jak to, ze svetova dvojka a ctyrka se utkaji v semi. Ja myslel, ze je to udelany tak, aby se v semifinale pripadne utkala jednicka s ctyrkou a dvojka s trojkou, cili bych cekal, ze v semi narazi Kvit na Azu a ne na ctyrku Sara.
Reagovat
VlS
To je jinak, 1 a 2 se nasadí, 3 a 4 se losují která kam.
Reagovat
smazaný uživatel
aha, dik!
Reagovat
VlS
Tak první set 6:4, asi zatím nejlepší tenis letošního AO. Vika 10 UE, Kim 18. Tak uvidíme, jestli to Kim nakopne nebo složí.
Reagovat
smazaný uživatel
"Dvaadvacetiletá Běloruska letos vyhrál všech desetzápas a je ve skvělé formě."
Reagovat
smazaný uživatel
Ten češtin:D
Reagovat
smazaný uživatel
Čím viac sa blíži zápas, tým viac z neho nemám dobrý pocit. Je síce pravdou, že posledná prehra na GS s RF sa datuje vo Wimbledone 2007 a od AO 2009 vyhral Nadal všetky zápasy vonku na harde, napriek tomu šípim vo vzduchu nejakú zvláštnu energiu..Rafa onehdy vyhral 3:2 a zrejme predvádzal lepší tenis, než v súčasnosti. Možno preto tá neistota.Federer však podľa mňa tiež ubral z tenisového umu..Bude to rozhodne zaujímavé, ak to nedopadne dobre, dúfam aspoň v kúzelný zápas, pri ktorom "stratím" 5 rokov života.Síce práve podobné zápasy neprospievajú duševnej rovnováhe, napriek tomu ich mám najradšej..
Reagovat
a.magerova
"I kdybych Rogerovi podlehl, odjedu domů s pozitivním pocitem ze hry."
http://sport.idnes.cz/federer-pred-lety-v-australii-plakal-ted-chysta-nadalovi-odplatu-pxo-/tenis.aspx?c=A120125_131553_tenis_bem
Reagovat
smazaný uživatel
Paradoxne, Federer robí teraz menej chýb z bekhendu ako robieval. Tým nahradzuje fyzičku, ktorú asi mal lepšiu. Podanie má tiež lepšie ako mal. Uvidíme, zajtra ma nič neprekvapí.
Reagovat
smazaný uživatel
No neviem, či to je dobrý krok od Rogera..Vyhlásením o odvete na seba ušije zbytočne väčší tlak. Je samozrejme profesionál a tieto veci ho moc neovplyvňujú, no ak to náhodou nevýjde, môže z toho ešte výjsť v dosť nevďačnej pozícii..Naopak Rafa ide obvykle s pokorou, tentoraz hraničiacou s miernym alibizmom..Som si istý, že aj napriek tomu, že spomenul prehru, nechá na kurte všetko a rozhodne nemá v pláne prehrať..+ To, že chcel hrať Roger s Rafom mu neverím.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodne si nemyslím, že má lepší servis ako mal. Práveže už na pohľad ubral z razancie..
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, proč musí Kim hrát zrovna proti Vice :( i tak musí Vika vyhrát, ale radost mi nezkazí nic dneska, protože jednu velkou výhru už slavím. Liverpool je ve finále Carling cupu!!!!
Reagovat
W.G.M.
Ach jo, jak ja nemam rada ty neevropske turnaje :-), clovek skoro nic nevidi. Zitrejsek je tak zajimavy a ja z toho zase uvidim akorat tak live scores :-/.
Reagovat
VlS
No, ani nemluv, zlatý RG a Wimbledon
Reagovat
darek.vrana
To ja mam zase nejradsi. Vzhledem k tomu, že dělám odpoledne, tak zase nevidím nic z evropských a tohle mi vyhovuje:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež zbožňujem Australian Open z 2 dôvodov - prekvapenia a časovo výhodné :) Človek sleduje 6 hodín tenis a nepríde o celý deň - lebo väčšinou skončí o 12.

Jediné čo mi vadí je ten blbý pomalý kurt ! Poprosil by som zrýchliť. Lebo tá homogenizácia kurtov spôsobí, že 3 GS za rok budú pravidlom.
Reagovat
smazaný uživatel
Ťažko povedať, ktorý GS mám najradšej...Možno práve AO, keďže prichádza po tenisovej prestávke, je tam slnečno a navyše srší rodinnou atmosféro..Na betónových GS je spravidla aj najviac kvalitných zápasov, keďže antuka i tráva je pre mnohých hráčov neriešiteľný problém.. ..Ale rozdiely sú naozaj minimálne..Na opačnom konci je asi Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Ako môže mať niekto nerád Wimbledon ?? Ja mám rád všetky do jedného, každý má pozitíva -
Australian Open po dlhej prestávke, super možnosti pre fans, dobré časy zápasov
Roland Garros tiež po dlhej grandslamovej prestávke, možno to je ten nudnejší grandslam, ale stále zaujímavý
Wimbledon no comment :)
US Open je ten, kde ma štvú fanúšikovia, ale Artur Ashe stadium plus (ešte stále) pomerne rýchly kurt .. mmm :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som nepovedal, že nemám rád Wimbledon. Mám rád všetky GS, starám sa o ne ako o "vlastné"..Wimbledon mi však poskytuje o pol percenta nižší zážitok kvôli rýchlym výmenám, veľakrát mi to príde ako úplne iný šport..Hovorím rozdiely sú tak minimálne, že asi ani nemá cenu preferovať jeden nad druhým.
Reagovat
smazaný uživatel
V půl čtvrté nevstanu, ale dám si budík na pátou. Třeba ještě uvidím konec zápasu Viky proti Kim a pak celý zápas Mashy proti Petře. Ať to dopadne jakkoliv, už teď jsem z letošního AO nadšený. :) Koukám, že 103 lidí věří ve stejné finále jako já, to je hezké číslo... Go Masha & Vika!
Reagovat
VlS
dneska si jen přeju.
U holek si přeju finále Petra - Kim.
To je přání. Odhad situace je blízko 50:50, každopádně postoupí z obou semi jedna z nejlepších současných hráček. Kim je pro mě docela příjemné překvapení, čekal jsem, že dopadne jak Serena, ale vypadá to, že ji tenis zase baví a hodně by ten titul chtěla. Takže na zítra, hodně štěstí Kim a Petro.

U chlapů přeju postup Rogerovi a Andymu (i kvůli Ivanovi). Rogere, hodně štěstí a ukaž, že ještě na mladíky máš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tou samou ideu jsem mel i ja:D To mi nemuzes delat.
Take jsem nechtel nejak tipovat, a mit prani. Dnes to je jednoduche i v tom, ze se presne shodnem;) Tve prani je i mym pranim:)
Reagovat
a.magerova
A já bych "tomu někomu" neříkala vlku, ale Potkale :-)) no jo jsem nakažená Cimrmany, a toto mi připomíná postavu z Opeřeného hada !!!
http://www.youtube.com/watch?v=41xD5wu3rdk
Reagovat
VlS
Cimrmanů, tak měto asociue tu scénku (teď nevím z čeho) jak někno vyzývá " Na koně" a někdo říká" když já mám vlka" a odpověď zní"Tak na vlka"
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska to už bude oprvdu mač o skoro "všechno" A tyhle Petra umí nejlíp ze všech. Věřím, držím palce a jdu spát ať to vidím.
To zas budou nervy...
Reagovat
krbik13
Buď vyhrá Roger jednoznačne (3:0,prípadne aj 3:1),alebo prehrá v piatich setoch,pretože ak to bude maximálne vyrovnané,Roger to neustojí a prehrá (2:3).
Reagovat
Heather_Fedex
a u zenskej to bude myslim takhle: pokud vyhraje masa nad petrou 1. nebo 2. set, vyhraje masa. a pokud kim vyhraje nad azou set, tak totez vyhraje zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vyhraje v pohodě ve 2 setech,na Marušku to umí a po kritickým výkonu to bude zase super výkon,možná vyhází pár balonů,ale Maruška nebude vědět,kde ji hlava stojí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist